Orijinalini görmek için tıklayınız : Techturkey Sitesine Yapılan Terbiyesizlik ???
Arkadaşlar nette dolanırken tesadüfen gördüm bu arkadaş uçmuş anladığım kadarıyla bir kişiye kızıp bütün hepimizi kendi forum sitesinde kötülemek de ne anlama geliyor
ben hem yazısını hemde linkini kopyalıyorum takdir sizin
Techturkey Sitesinin Yaptığı Terbiyesizlik (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84269-techturkey-sitesinin-yaptigi-terbiyesizlik.html)
Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gündür yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istedim. Benim aracım sahibinden de satılıklarda bilenler vardır. Mat siyah megane Rs(34BS8732). Ben aracın durumu ile ilgili kimseyi aldatmak veya kandırmanın peşinde değilim.Açıkca durumu yazmışım. Bunun üzerine geçen gün bir arkadaş takas teklifi yaptı aracıyla ve aracımla ilgili birtakım yorumların techturkey de olduğunu da ilave etti. Bende merak edip biraz araştırdım ki ne göreyim. Birisi nasıl bilirsiniz diye sormuş gerisi (özellikle bir arkadaş var gökhan_rs nikli) ne derdi var ise benim arabamla her soruya olumsuz bir şekilde yanıtlar vermiş. Yok 100 kişi gelmiş bakmış geri dönmüş yok araba gitmiyor vs... O sayfanın linklerini de atarım eğer sıkıntı olmazsa görebiliyor zaten herkes. Bir insan bilip bilmeden nasıl bu kadar çamur atar birşeye ben anlam veremiyorum. Tamam anladık hasar kaydı var arabanın eyvallah. Ama önündeki panjur orjinal değil diye hasar kaydı var diye arabanın motoru vs i bitik ni oluyor. Nasıl bir topluluk dur bu techturkey.
Ayrıca üye olup cevap hakkımı kullanmak istedim sonuç: üyeliğimi kabul etmiiyor arkadaşlar. ÇÜNKÜ bir arkadaşım vasıtasıyla Gökhan diye bir arkadaşa(tahminimce gökhan_rs nickli arkadaş) bu konu hakkında bahsettik. Bunun üzerine ne o gökhanla görüşmeyi yapan arkadaşımın üyeliği kabul ediliyor ne de benim. Ben 2 kez üyelik için başvuruda bulundum.
Bu konu hakkımda inanın canım çok sıkkın. Bu sanal alem bu kadar işbirlikçimi aslında ben birşey anlamadım. İnsanlar kendi menfaatleri uğruna tanımadıkları bilmedikleri şeyler hakkında nasıl ve ne şekilde bu cesareti kendilerinde görerek bu yaparlar. Sizlere ve birçok yere bu konu hakkında paylaşıp bu topluluğun gerçek yüzünü göstermek istiyorum.
Düşüncelerinizi bekliyorum.
overblack
05-11-2012, 14:02
harbimi lan :D
çok terbiyesiziz hakıkaten :D içten pazarlıklı lanet herifleriz biz :D
3. mesajda moderatörün attığı mesaj içimi yaktı :D
Şantiyedeyim konuyu tam okuyamadım ama o ÜYELİĞİMİZ KABUL edilmiyor kısmını kafanızdan uydurmuşsunuz.
Üyelikleri ben onaylıyorum, kimsede bana birşey demedi, sadece bu aralar bazı lamerler yüzünden üyelikleri askıya aldım.Baya eliyorum.
Tekrar üye olun,nickleri söyleyin onaylarım. Derdinizi daha rahat anlatırsınız.
overblack
05-11-2012, 14:07
reno sitesindede baya düşman olan varmış tt hakkında.ne güzel şeyler yazmışlar :)
Hahahahahah kabul edilseymis keske uyeligi :(
Şantiyedeyim konuyu tam okuyamadım ama o ÜYELİĞİMİZ KABUL edilmiyor kısmını kafanızdan uydurmuşsunuz.
Üyelikleri ben onaylıyorum, kimsede bana birşey demedi, sadece bu aralar bazı lamerler yüzünden üyelikleri askıya aldım.Baya eliyorum.
Tekrar üye olun,nickleri söyleyin onaylarım.
Ehehehee hangi lamerler msela:)))
insideman Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar;
Az önce otomobil sitelerinden gezerken konuyu gördüm ve hemen sırf bu konuya yazmak için üye oldum.
Birçok otomobil forumuna üyeyim ama TechTurkey kadar antisempatik insanların olduğu bir forum görmedim.
Kendileri herşeyi bilirler. Yeni üyelerle dalga geçerler. Zaten kendi aralarında drag-roll yaptıkları için grupları vardır.Biriyle yanlış fikrin olsa hepsi birden sadırırlar.
Hondaya asla laf söyleyemezsiniz dünyada başka marka araç kullananlar enayidir.
Halbuki Honda tercih etme sebepleri modifiye parçası en kolay bulunan ve en ucuz olandır.
Si-VTİ sorgulamaları içeren konular vardır. Sorgulama dediğim sizin araçta olduğu gibi bu aracı tanıyan var mı?
Gören var mı bilen var mı şeklinde.
Sadece siz değil birçok araç sahibi mağdur ediliyor.
Yok alınmaz önden kazalı, yok bulaşma şöyle gazlıyor böyle yapıyor.
Ya arkadaş sorguladığınız araçlar 15-16 yaşında herhalde değişeni olacak diyemezsiniz.
Sorgulama nedir arkadaş? Alacak adam götürü servisine yada ustasına araç gönlüne yatarsa alır biner.
Bu kadar basit.
Dejavuu Nickli Üyeden Alıntı
Normalde forumda takılırdım ama konulara cevap yazmazdım bu konuyu görünce benimde yazasım geldi. Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum Zaten techturkeydekilerin hemen hemen hepsi modifiyem.com'un eski ****** demirbaşları Arabaya bişey yaptırıp konu açınca direk başlıyorlar ***** geçmeye hemde ****** gibi saldırıyorlar.
Dediginiz gibi honda civic diyince adamlar af edersiniz ama analarını ******* kıvama geliyorlar. ve Dediginiz gibi Özellikle vtec ve vti civic Görünce sokakta hemen Resimlerini çekip konu Açıyorlar bu arabayı tanıyan varmı Diye :)
Bu forumda FuRiouS nickli bir arkadaş vardı Sanırım üyeliği Silinmiş. Oda techturkey'e Dizel arabada Blow-Off Diye konu açmış Konu içeriğinde En ufak art niyet en Ufak ukalalık En ufak çok bilmişlik yoktu hatta Detaylı Fotoğraflı Açıklayıcı bir şekilde açmış Konuyu Bi inceliyim dedim Yazılanları görünce resmen Şok oldum Ana avrat küfür etmedikleri kalmış adama. Hatta bi yorum Okudum demişki Burası Herhangi bir Markanın fun club'ı değil Burda Arabanı savunamazsın gibisinden Laflar yazmışlar. kendi Söyledikleri kendileriyle çelişen Fakir Apaçilerin oluşturduğu Site Madem herhangi bir Markanın Fun Club'ı değil Ne .*** yemeye Hondayı övüp Duruyosunuz. Nolcak ***** 1996 1997 model bi honda civic 12 13 milyar Modifiye parçalarıda Dediğiniz gibi bakkal'da dahi satılıyor :)
En iyisi böyle Bir marka'nın fun club'ında Takılmak techturkey denen ******** bildiğini sanan Ama hiç ******** haberi olmayan İnsanların takıldığı foruma girmemek Lazım ben Şahsen Girmiyorum artık.
Ekrem Gökmen
http://www.meydansozluk.com/gorsel-buyuk/29987/yapma+bunu
Destekleyin beni demiş renoculara :D
Tech in en büyük özelliği adminin kafasına göre üyelik kabul etme özelliğidir :D onu öğrenememiş
Ayni marka otomobile sahip olmalari nedeniyle insanlarin birbirlerini parmaklamalari ilginc bir davranis sekli
ondertopcu
05-11-2012, 14:10
Vay be hondacı mı burda herkes :D
hep amerikanın işi bunlar obamanın seçim politikası
Herkez üye olsamı acaba asdhashdashdahsdhasd
onursumer
05-11-2012, 14:11
ahah çok ayıp etmişsinz kınıyorum sizi :D
yarın oburdun arabama boyalı taklalı derseniz bozuşurz ona gore :D
Herkez üye olsamı acaba asdhashdashdahsdhasd
sikertme mi diolardı aeuhauehae :D
bLackModeL
05-11-2012, 14:12
şeçılmiş ınsalnlarız secılmek hosuma gıttı :D
gökhanı çağırın gökhanı :D
Renocular sevmiyormuş resmen bizim forumu,yazanların imzalarına bakın la hep müptezel tayfa
gökhanı çağırın gökhanı :D
Adamın Çok Zoruna Gitmiş Yaptıkları :) ama şu var ki gökhan yüzünden bizimde adımız kötüye çıktı :( :D :D
Bize şerefsiz demişler... Toplu dava açalım. Screenshotları aldım. Hepimiz ayrı ayrı dava açalım ki bir daha belleri doğrulamasın.
Olmazsa Buğra bir konuşsun bunlarla :)
KGüneyli
05-11-2012, 14:15
- Led klavye aldım pampa akşama döşiycem sizee. Kurufasulyeyi yiyip burdan bi osurucam ses taaaaa o RS ın sahibine gidicek :D
Serefsiz demiş adama bak ya:) Sen hayırdır serefsiz felan töbe bismillaah.
acaba yorum yapanların hepsi atılan yada uyelıgı kabul edılmeyenler mi :D
Renocuların şerefsiz diyeni de insanı RS'den soğutuyor :( :(
Ayni marka otomobile sahip olmalari nedeniyle insanlarin birbirlerini parmaklamalari ilginc bir davranis sekli
hahah aynen katılıyorum.
Tuncer M.
05-11-2012, 14:19
Vereyim la şifremi döksün içindekileri. Attıkların büyür içinde :( :D
Adam haklı beyler herkesi alsalar incisözlükten ne farkımız kalır panpa ferre yokmu burda
siteye üye oldum mesajımı yazdım bakalım ne cevap verecekler
Tuncer M.
05-11-2012, 14:22
ADamlarda üyelik 10 sn. Avatarlar bi aile boyu emenike. :D
Eray Yümsel
05-11-2012, 14:23
Bildiğin illuminati muamelesi gormusuz :D
burkaykalyon
05-11-2012, 14:23
yalnız tech'e üye olupta orda burayı kötüleyen de var....uyandırayım yani..
ispikçi mod: on :D
20snde uye olunuyo gercekten ama zorlu bir soru var ona cevap vermek kaydiyla
SOMEONESPECIAL
05-11-2012, 14:24
Ya şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım...
Ben hoş karşılamadım dışarıdan burasının böyle bilinip tanınmasını.
TT adına üzüldüm.
Yalnız son yazan iyi yazmış.
Edit: O da bizdenmiş )))
Tuncer M.
05-11-2012, 14:26
20snde uye olunuyo gercekten ama zorlu bir soru var ona cevap vermek kaydiyla
İstanbul Kaç Yılında Fethedildi?
Bu mudur? :D
Renault kızları bölümüde varmış :D
overblack
05-11-2012, 14:28
şimdi üye oldum nick toros hamdi :) hadi herkes üye olsun makara yaparız
yalnız tech'e üye olupta orda burayı kötüleyen de var....uyandırayım yani..
ispikçi mod: on :D
Onu bende sezdim kanka. Kırmızı diyim anlayan cıkar belki :D
burkaykalyon
05-11-2012, 14:29
Onu bende sezdim kanka. Kırmızı diyim anlayan cıkar belki :D
ben direk söyliyeyim ya :D 8'e dikiz :D
hadi üye olalım 70 kişi otomobilimizde meganeares olsun :D ares ama :D :hehe:
Yiğit Ş.
aha eğlence çıkmış :)
Tuncer M.
şimdi üye oldum nick toros hamdi :) hadi herkes üye olsun makara yaparız
Sitenin üye ve ziyaretçi sayısı tavan yaptı zaten. :D
KGüneyli
05-11-2012, 14:30
beyler mete geldi ayık oln :D
linke göz attım ve alttaki post dikkatimi çekti,
Cevap: Techturkey Sitesinin Yaptığı Terbiyesizlik
Sinan isimli yöneticiden Alıntı
Spor otomobil piyasası böyledir insan yanından bile geçemedikleri araçlar hakkında yorum yapmakta ustalar..O şahıs senin arabana 100 kişi gelip giderken başında durupda abaküsmü saymış..üyelik alma istiyorsan farklı isimle başka bir pc den dene ip adresini almışlarsa onaylamazlar
Spor otomobil....???
Dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmis
B.Battal
05-11-2012, 14:31
Gökhan çok terbiyesizsin hakkaten kanka neden *** atıyorsun adamın pert arabasına :D
bende üye oldum, hadi beyler RenaultClubTR ziyareti yapalım. 30 saniyede EMAIL Onaysız üyelik alabiliyorsunuz :)
overblack
galiba banlandık :D
burkaykalyon
Selam ben. Mete koydum öte. deydi ete. gönder memlekere Rs ile...........................
bunu kim yazdı? :D:D:D sandalyeden düştüm!!!!
Ban yedik herhalde ya yeniliyemiyom sayfayı :D
KGüneyli
05-11-2012, 14:32
ledklavye
Acemi
Teşekkür Et
0
0 Konusuna 0 Teşekkür Almış
Selam ben. Mete koydum öte. deydi ete. gönder memlekere Rs ile..................... :D:D:D:D nasıl yazmısım beyler :D
Tuncer M.
Spor otomobil piyasası böyledir insan yanından bile geçemedikleri araçlar hakkında yorum yapmakta ustalar..O şahıs senin arabana 100 kişi gelip giderken başında durupda abaküsmü saymış..üyelik alma istiyorsan farklı isimle başka bir pc den dene ip adresini almışlarsa onaylamazlar
Spor otomobil....???
Oha küçümsemişler rs'i. Supersport diyecekti bence.
Tamda üye olurken cortladı sayfa.
Yiğit Ş.
çökerttiniz mi lan :D
ben üye olmadım gene yenileyemiyorum :D onu geçtim konuyu açan arkadaş nasıl açtı ne diye arattı techturkey iyi biryermi diye aarattı google'da onu anlamadım yoksa rct uyelıgımı var :D
burkaykalyon
kim siteyi çökertti!sayfa yenilenmiyo!!!
:D:D:D
Sayfa kaldırmadı bence hacı aşırı yüklenmeyi :D
overblack
05-11-2012, 14:33
çöktü len site :d
KGüneyli
05-11-2012, 14:33
Selam ben. Mete koydum öte. deydi ete. gönder memlekere Rs ile...........................
ben yazdım............ :D:D:D:D
ozellıkle reno da var bu arkadaş çözebılmıs degılım.kaç tane rs çi yuzunden arabamı satamadım
Antalyada denemelık rs aranıyorrr acill
ben üye olmadım gene yenileyemiyorum :D onu geçtim konuyu açan arkadaş nasıl açtı ne diye arattı techturkey iyi biryermi diye aarattı google'da onu anlamadım yoksa rct uyelıgımı var :D
yok valla aracım için egsoz tavsiyesi diye konu açacaktım dedim google dan bi aratayım varsa bide ben açıp boşuna kalabalık yapmayayım dedim direk bu sayfa çıktı karçıma 'egsoz tavsiyesi techturkey' yazdım sadece :D
burkaykalyon
05-11-2012, 14:35
Spor otomobil....???
bunu yazan çok uzaklarda değil...
:D:D
SekoLive
05-11-2012, 14:35
sinan nickli kişinin avatarındaki 07 F plaka megane bizim siteye üye idi sanırım oda bişiler yazmış
Oha küçümsemişler rs'i. Supersport diyecekti bence.
o arkadaşı bence birisi dürtsün, çok kötü rüya görüyor..
ulan ne gariban adamız ya spor otomobil meganenın yanından geçemiyoruz :(
burkaykalyon
05-11-2012, 14:37
sinan nickli kişinin avatarındaki 07 F plaka megane bizim siteye üye idi sanırım oda bişiler yazmış
serkan abi yarım saattir belli etmiyim etmiyim diyorum sübliminal mesaj veriyorum :D
adam sövmüş resmen tech'e :D
Denemelik Toros aranıyor (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84359-denemelik-toros-araniyor.html#post1027645)
yalnz tt sonrası site aşırı kasıyo he :D
Adamlarda TT sayesinde reklam yaptı :)
Aha. Serkan abi kırmızı megane ı ifşa etti :D
Adam iki yüzlü çıktı ya la :D
RTC sikertmesi gibi oldu.
İçimizdeki terbiyesizler şöyle bi ayrılsın kenara...
gökh@n_gr
05-11-2012, 14:39
techten korkulur sitenin tüm dengeleri bozuldu sayfa ıkınıyo açılmak için:D:D
Day Walker
05-11-2012, 14:39
Misafir sayısı tavan yapmış :)
burkaykalyon
05-11-2012, 14:40
anıl son noktayı koyarak :
Ya bu eski megane coupe'lara genel de travestiler biniyormuş doğru mu ? :D:D:D
sikertme başlamış hayırlı olsun
Denemelik Toros aranıyor (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84359-denemelik-toros-araniyor.html#post1027645)
süpersporlarla kalkamam deyeydin :D
crazydog
05-11-2012, 14:41
bnmde galiba bi ara üyelik vardı la orda neyse aldım çayımı kekimi işi gücü bıraktım izliyorum ahahahha :D
süpersporlarla kalkamam deyeydin :D
Denemek derken iki torosu karşılaştırmaktan mı bahsediyorsunuz aceba?
Ciddi ciddi yorum yazmış ya :D :D :D
kerimvtec
05-11-2012, 14:42
NEYLEYİM UZUN VİTES DİYİNCE,TOROS DEMEYEN SEVGİLİYİ
bu fena ya :D :D :D :D
gökh@n_gr
05-11-2012, 14:42
süper moderatör askerde komutan meganıyla fotosunu koymuş:D
huauhauha kalite konusunda yazan üye efsane yazmış toros konusana :D deneme derken ağbi şimdi iıığğggh şey bu böyle karşılaştırmak gibimi oluyoe aceba ?
RCT !
SekoLive
05-11-2012, 14:43
sonra diyolarki serkan renoyu neden sevmiyorsun :D
Day Walker
05-11-2012, 14:44
Yalnız arkadaşlar maksadı aşan şeyler yazmayın artık yönetim zor durumda kalmasın.
Herkesin işi gücü var bide bunlarla uğraşmasınlar.
gökh@n_gr
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu Kızların Sınırı Yok Arkadaş! Ücretsiz Üyelik Alımında son 1 saat
anasayfada böyle reklam var bunun için geldim ama doğru yerde miyim
ashahahah buna koptum:D:D
kelalper
ben buraya üyeydim ama girmiodum bi mok bilmedikleri için. Ama eğlenceliymiş yaw. Tech kısa bir süre için elvada. Şerefsizsiniz olm hepiniz. Bi araba satttırmadınız adam. Ne güzel hayalleri vardı halbuki.
Senol Demirağlı
05-11-2012, 14:45
ikinci el renalarınız alınır satılır. Clio megan lağuna
satılık çok temiz toroslar ve brodiler mevcut .İlgilenen Haber Versin.
hahaha koptum buna sesli güldüm :D :D :D
o bişey değilde misafir üye sayısı adamların hit oldu. rekor kırdı.
ama ne pislik toplulukmuşuz arkadaş. adamlar itin götüne sokmuşlar
yan yana koyaçaklar ve boya kaza bela var mı bakaçaklar kalibaaaa
hahahahahahaha :D
Sabrinin torosla 106 geçtiği video yu arıyordum nereye geldim amk
Bu Yorum Öldürdü :D
delikanlı gibi cevap versinler dedikleri laflari tek tek sokacam DENEMELIK RS ARANIYOR ANTALYADA
Toros muayene sıkıntı (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84361-toros-muayene-sikinti.html#post1027688)
bir kahve yaptım kendime :) çay olaydı çekirdekte yerdik :(
Anıl E. ile rckid .... fena güldürdü :D
KGüneyli
05-11-2012, 14:50
delikanlı gibi cevap versinler dedikleri laflari tek tek sokacam DENEMELIK RS ARANIYOR ANTALYADA
bana gider yapan senmisin orda:D ete deydi felan deme diye n:D
sizi lanet olası pis zenciler :D
Hassıktırrrrr
jsWfo8Ccp0g
chatlaxs
05-11-2012, 14:50
bu ney la :D
hemen bi forum sitesi acıyorum kendime, feyk hesapla üye oluyorum ve hemen tech in alehine atıyorum. ve sizlerde üye olup sövüyorsunuz bu feyke. bende hit kazanmış oluyorum. güzel fikir.
www.sözümçok.net bekliyorum :D :D
Sabrinin torosla 106 geçtiği video yu arıyordum nereye geldim amk
bu nokta oldu :D:D:D:D:D
burkaykalyon
05-11-2012, 14:51
Yokmu sivastan toroscu kardeşimiz sonuçları bekliyoruz
herif ciddi ciddi yazıyo ya la :D
NakkaSss
05-11-2012, 14:51
Vay arkadaş neler olmuş neler :D
mercan_shark
05-11-2012, 14:52
Yaw arkadaslar ayip ama is saati :) isi gucu biraktim yorumlar cok iyiymis ozellikle dokundu ete muhabbeti eheheh
burkaykalyon
05-11-2012, 14:52
reyiz tünay geldi konuya beyler :D
http://img250.imageshack.us/img250/9923/renotorosnu6dl4.jpg
Kendime avatar seçtim :)
ProdriveSTI
05-11-2012, 14:53
rct,tıklanma rekoruna ulaşmıştır TechTurkey sayesinde. :D
Berent.t
05-11-2012, 14:53
Ne dandik siteleri var la bunların. Bilgisayarım zorttrans...
SekoLive
05-11-2012, 14:54
birazdan şifreli yayına başlarlar :D tünay var diye
mercan_shark
05-11-2012, 14:55
Suanda topici 109 kisi okuyor yohaaaaaa :D
DERAN_TUYNER
işte şimdi çekirdek olayına girilir :)
NakkaSss
no comment :D
RCKİD :
pampalar sitenin server'ı toros teybinin içinde mi
neden bu kadar yavaş ya
bana gider yapan senmisin orda:D ete deydi felan deme diye n:D
yok EALMAS benim nick :)
Tünay reyizde üye olduysa daha da hayır gelmez o siteden. :D
CanberkD
05-11-2012, 14:56
ahahahha konu bomba olmus :D:D
Aha yedik banı :
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
Tam Bir Sebep Belirtilmemiş Muhtemel Sebepler
Forumda Yetkiniz Olmayan Bir Alana Giriş Yapmaa Çalışıyorsunuz
Forumdan KurallaraUymadıgınız İçin Yasaklandını Lütfen Kuralları Okuyunuz !
Baskenttim Kuralları
Yasaklandığınız süre: Yok
yeşil peri absint kafasını yaşıyo kesin :D
Evet ilk ben ban yedim galiba :D
Toros muayene sıkıntı (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84361-toros-muayene-sikinti.html#post1027688)
ashduashdush konuya bak, karın ağrısı yaptı resmen gülmekten :D:D:D:D
motor çok güçlüdür ondan alev atar :D:D:D:D
overblack
05-11-2012, 14:57
benide banladılar sanırım :D
redbaron
reno sitesi hacked by tech turkey :D
burkaykalyon
sonunda rct adminleri(liseliler) konuya geldiler ban a başladılar :D:D:D
hahahah konu mükemmel ya :D
YARMALIK Megane RS PARDON DENEMELIK ÖNCELIK ANTALYA (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84362-yarmalik-megane-rs-pardon-denemelik-oncelik-antalya.html#post1027712)
girin beyler :D
overblack
05-11-2012, 14:58
amk banlasalar ne olur botlar bile üye olur o siteye :D
SekoLive
05-11-2012, 14:58
sonunda rct adminleri(liseliler) konuya geldiler ban a başladılar :D:D:D
demiştim şifreli yayına girerler diye :D
tayreep_john
05-11-2012, 14:59
çekirdek kola bu konu akar :D :D :D
RCKİD :
pampalar sitenin server'ı toros teybinin içinde mi
neden bu kadar yavaş ya
auheuaheuaehue :D
site zaten bi garip dogum tarıhı kısmına muşyazıyorum kabul etmedı bı turlu:D
:D :D :D
Elit bir site olduğu için kabul etmez öyle
banlandık a.y.
tam da ısınıyorduk siteye
Ben yeniden üye oldum. Toros_sti.
Bu arada email ban yemeyin , 10 dakikalık kullan at email kullanın :)
10 Minute Mail (http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html)
moderatörler can revan içinde techturkeycileri banlıyor :D
benı banlamayı unuttlar:D
yenı uye kaydı (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84363-yeni-uye-kaydi.html#post1027718)
burkaykalyon
05-11-2012, 15:01
ben bunu imza yaparım :D
YARMALIK Megane RS PARDON DENEMELIK ÖNCELIK ANTALYA (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84362-yarmalik-megane-rs-pardon-denemelik-oncelik-antalya.html#post1027712)
girin beyler :D
Konu başlıklarında biraz daha dengeli olursan sevirim :D:D
imprezaWRC
Bu konuya Tünay ve Koray'ı bekliyorum, çok daha eğlenceli bir boyuta gelebilir :D
KGüneyli
Bilgilendirme Mesajı
Forumda Yetkiniz Olmayan Bir Alana Giriş Yapmaa Çalışıyorsunuz
Forumdan KurallaraUymadıgınız İçin Yasaklandını Lütfen Kuralları Okuyunuz !
Baskenttim Kuralları
Yasaklandığınız süre: Yok
ULAN CEKEMEDİLER KOSKACA METE Yİ
niye ban yemeyelim, yoksa aramızda casus mu var :beuj: :D
Burak-Akın
05-11-2012, 15:02
Vay be hondacı mı burda herkes :D
konu gelene döndü dolandı hondaya geldi :D
duster güzelmiş, lansman rengi keçiboku kahverengisi :D
sesli güldüm :D
toros_sti :D:D:D:D:D
Yok email yada ip ban koymayı da bilmiyorlar.
Hadi farklı isimlerle tekrar üye olalım..
mstfcn28
05-11-2012, 15:04
'''' noluyo yav:) bi torostur gidiyor aynı konuda kaç yeni üyelik var :) sakat işler anlamadım:) ''''''
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
benı banlamayı unuttlar:D
yenı uye kaydı (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84363-yeni-uye-kaydi.html#post1027718)
tünay altıma zıçırttın aga :D:D:D:D
doğum tarihi muş :D:D:D:D
burkaykalyon
05-11-2012, 15:05
İmzayı kesss....
qhardhéşiM yhaqhıyh0N haNi
Canon'lara Nikon'lara poz veren gençler değiliz... Mobeseler iyi tanır bizi...
Yiğit G.
çalısan bi email kullanmana gerek yokki ben asuıdeyqweqwegqwı@hotmail.com yazdım kabul etti :D
KGüneyli
ledklavye geri geldi beyler:D
Techturkey ***** yer (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84365-techturkey-*****-yer.html#post1027741)
Tuncer M.
rsebakan100.kşi olarak üye oldum ama kapatmışlar ya la konuyu :(
overblack
05-11-2012, 15:06
bende yeniden üye oldum nick: renobaba :) ama konu kitli..sitenin heryerini karıştıralım amk :)
Jam da Joker
05-11-2012, 15:06
O yönetici S!NaN çok cool ya avatardaki pozu falan canım benim Maşallah..
Spor otomobil kültürüne sahip elit bir yönetici olarak bastı banı, üyemi o buraya?
meganlover benim bu arada :D
Yiğit G.
05-11-2012, 15:07
nan bide benim konumu çalmışlar puhahahaha :D :D :D :D :D :D
TECHTURKEY: http://www.techturkey.com/forum/sohbet/112049-aldim-cok-memnunum-aldim-cok-pismanim.html
RENO CLUB: Aldım Çok Memnunum-Aldım Çok Pişmanım (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/80720-aldim-cok-memnunum-aldim-cok-pismanim.html)
ulen tekmi kaldım renocuların arasın da:D
toros için servis
Toros için servis (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84364-toros-icin-servis.html#post1027728)
Ulan koltuktan düştüm , çayı ekrana püskürttüm :)
Uluslar arası firmada açık ofiste herkes şaşırdı bana .Gavurlar are you ok diyorlar lan bana? :)
mesaj atar gibi konu açın :D
adamların üye sayısı artsın sevinsinler aga.
Burak E.
05-11-2012, 15:10
aynı nick imle üyeyim :D
SekoLive
05-11-2012, 15:10
O yönetici S!NaN çok cool ya avatardaki pozu falan canım benim Maşallah..
Spor otomobil kültürüne sahip elit bir yönetici olarak bastı banı, üyemi o buraya?
bi yanlıs anlasılma yada arabayı satma durumu yoksa
sanrım orda yazan kişi bu
http://www.techturkey.com/forum/members/15488-efe_rs.html
eğer farklı kişiyse kusura bakmasın
Burak E.
05-11-2012, 15:11
bütün mesajlar editlenmiş hahahha :D
Day Walker
05-11-2012, 15:11
Konu başlığı değişirse iyi olacak.Google da çıkıyor.
Burak E.
05-11-2012, 15:12
aynı kişi bence abi :D
Ulan koltuktan düştüm , çayı ekrana püskürttüm :)
Uluslar arası firmada açık ofiste herkes şaşırdı bana .Gavurlar are you ok diyorlar lan bana? :)
hahahahaahah
valla hastayim evde can sikintisindan yatiyordum,bu konu iyi oldu :D
TANIL TIMORCI
05-11-2012, 15:12
Koptum cok kotu ıs yerınde okudum bır gulme aldı benı herkes bana bakıyor ofıste :D
bende üğe oldum...
tüplü_ares :D:D:D:D
deliçoban olarak aranızdayım hahaha :D
Torosuma laf edenler ;) (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84375-torosuma-laf-edenler.html#post1027787)
4 tane densiz bir araya gelince böyle oluyor demekki :)
Agır gelen ney onuda anlamadım yok araba kazalı tamam filan kazalımı kazalı işte ne anlatıon tırıvırı :D
megan rs e b18c5 swap yaptık marş basmıyo ???? (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84376-megan-rs-e-b18c5-swap-yaptik-mars-basmiyo.html#post1027788)
durmak YOK :d
Jam da Joker
05-11-2012, 15:15
Nasıl yani adam orda yönetici olarak Sinan bizde üye olarak Efe mi?
Yoksa poz okadar etkiliki arabayla birlikte avatarıdamı satmış?
overblack
05-11-2012, 15:15
banlayıp konuyu kitlemeseler neler yapacaktım daha :D
üye olmaya üşendim halbuki 10 sn sürüyomus :D
an itibariyle banı yedik :D
Sitenin serveri mutfaktaki pc herhalde...
444 üye bu forumda bulunuyor. (35 kayıtlı üye & 409 misafir.)
kemal_koker
05-11-2012, 15:17
gangnam toros kimse :D gülmekten yardırdı beni :D bende üye olayım yauvvv
RCT'yi Seviyorum.Çünkü..? - Sayfa 5 (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/51543-rctyi-seviyorum-cunku-5.html)
burdan devam
Pilavlıya mat rs le gittik (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84379-pilavliya-mat-rs-le-gittik.html#post1027804)
R_Kaptan
05-11-2012, 15:18
valla bende işteyım ne diyim bende koptum ahahaha
ahahah olm thek2 kim la:D
RCT'yi Seviyorum.Çünkü..? - Sayfa 5 (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/51543-rctyi-seviyorum-cunku-5.html)
burdan devam
Bu konuyu da kitlediler :)
arkadaş mesaj yazdığım her konu kapanmış olmaz ki böyle darılırım ama:D
not: herkeşler o sitede süpermod admin üsteğmen bizim site niye cimri bizde isterik süpper mod olmayı parası neyse veririk :D
megan rs e b18c5 swap yaptık marş basmıyo ???? (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84376-megan-rs-e-b18c5-swap-yaptik-mars-basmiyo.html#post1027788)
durmak YOK :d
anahtari cevirdin mi? :D
banlayıp konuyu kitlemeseler neler yapacaktım daha :D
daha ne yapacaktiniz, adamlar forumu kapatacak :D
bu arada toros deneme konusu silindi mi?
''Torosun kızlık bozmamış.'' (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84383-torosun-kizlik-bozmamis.html#post1027818)
gırtlak toros (http://www.renaultclubtr.com/forum/tuning-ve-modifikasyon/84384-girtlak-toros.html#post1027820)
haydi :D
torosa bulovoff montajı??? (http://www.renaultclubtr.com/forum/tuning-ve-modifikasyon/84385-torosa-bulovoff-montaji.html#post1027824)
:D:D:D
kemal_koker
05-11-2012, 15:20
yönetici sinan'ın avatar resmi için :D
http://img03.blogcu.com/v2/images/big/d/w/i/dwight/dwight_134141940743.jpg
Bu konuyu da kitlediler :)
Pilavlıya mat rs le gittik (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84379-pilavliya-mat-rs-le-gittik.html#post1027804)
devam
ahahah olm thek2 kim la:D
ekürümsün benim :D :D
Tuncer M.
05-11-2012, 15:21
Cortlamamış Rs bulamadım ya la (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84387-cortlamamis-rs-bulamadim-ya-la.html#post1027830)
:D
kemal_koker
05-11-2012, 15:22
gırtlak toros konusu kilitlenmiş :@@@@@@@@@@@
devam
ohhooo hepsini kitliyorlar ya :D
kemal_koker
05-11-2012, 15:23
forumu pert edek :D
anahtari cevirdin mi? :D
benim o :D:D:D:D
baslat a cmd yazin acilan siyah ekrana asagidakini kopyalayip yapistirip enter tusuna basin acik kalsin kapatmayin bakalim nolucak renenoulitounyuma:D
ping 95.173.169.70 -t -l 30000
ledklavye
Acemi
Teşekkür Et
0
0 Konusuna 0 Teşekkür Almış
Selam ben. Mete koydum öte. deydi ete. gönder memlekere Rs ile..................... :D:D:D:D nasıl yazmısım beyler :D
abi çoookk iyi yaaa:D
Standart Cevap: Techturkey Sitesinin Yaptığı Terbiyesizlik
Tech ciler Madem Bu Kadar Şikayeti Kaldıramıyorsunuz İnsanlara Adam Gibi Davranın Diyeceğim Ama Adam Mısınız??
Gider var o ilk kitlenen konuda.
ee bunlar hep kilitliyor zevki çıkmıyorki :D
Tech ciler Madem Bu Kadar Şikayeti Kaldıramıyorsunuz İnsanlara Adam Gibi Davranın Diyeceğim Ama Adam Mısınız??
ooo uçan tenekeci ağır konuştu
Bu anası siki.msler diyen arkadasın anasını bi s.krm babası ayakta alkışlar bu mesajı görüyorsa o şerefsiz adam gibi sıkıntısı olan adamı bulsun konussun cogul konusmasın gidiyor bi rs alıyor orda burda patlıyor motorun a.ına koyuyor sonra ahkam kesiyor.
Burak E.
05-11-2012, 15:25
kilikt kilit olmuyor böyle :D saldırın bende yandan carklı ares var beyler :D
baslat a cmd yazin acilan siyah ekrana asagidakini kopyalayip yapistirip enter tusuna basin acik kalsin kapatmayin bakalim nolucak renenoulitounyuma:D
yardirmayan renoueusltinyumcu :D
istek zaman asimina ugradi diyorsa devamli 30000 i 20000 yapin ;)
Tuncer M.
05-11-2012, 15:25
haha cortlamamış rs de gitti. :D
ef 186 abi hekır mı olacaz :D
timed out oluyor bende
bir sıfır daha koysak ne olur bugra abi :D
ekran acık saydırıyo su an :D
5 kişi birden ping atsak çöker heralde :D
Buğra la adamların pingi zaten 2000ms , bide sen abartma. Dialup ile mi giriyorlar nedir?
beyler fazla yüklenmeyin site çökmesin :D
bugra biz şimdi sikertme mi yapıyoruz uaheuahe :D
berkay_aydin
05-11-2012, 15:28
Edit; banlanmışım :D oppantorosstyle :D
kemal_koker
05-11-2012, 15:28
istek zaman aşımına uğradı diyor
Day Walker
05-11-2012, 15:29
Black Hawk Down :D
kelalper
05-11-2012, 15:29
site cortladı la terbiyesiz herifler. Hep gökhan yüzünden. O bu mesajları yazmasaydı burada bunlar olmayacaktı.
O Sadece Bir Megane rs (http://www.renaultclubtr.com/forum/megane-rs-kulubu/82972-o-sadece-bir-megane-rs.html)
bu kara ekran hoşuma gitti kalsın böle d.:D:D:D
Bakın RCT ciler Çok Ayıp Ediyorsunuz...... - Sayfa 2 (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84275-bakin-rct-ciler-cok-ayip-ediyorsunuz-2.html#post1027866)
113 kişi okuyo maşllah :)
arabamı ne renge boyatsam (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84396-arabami-ne-renge-boyatsam.html#post1027868)
devam devam...
Beyler la,, Dünyanın en büyük reno topluluğuymuş bunlar ya la?
kemal_koker
05-11-2012, 15:31
ban yedim aq :D
Day Walker
05-11-2012, 15:32
arabamı ne renge boyatsam (http://www.renaultclubtr.com/forum/sohbet-muhabbet/84396-arabami-ne-renge-boyatsam.html#post1027868)
devam devam...
hacı adamların bütün konularını kilitlettin yeter gari :D
kelalper
Gürsel senle Buğrayı toplatacaklarmış olm bunlar.
Ulan daha yeni üye oldum bir şey yazmadm ban yedim hemen..
Yönetim şikayet kutusuna bildireceğim :(
kaç kişi üye la bu foruma, herkes ya admin ya mod :D
Burak E.
evden mi aldırcaklarmış ghhahaha :D
ulan adamlar mesaj yazamadan banladı helal olsun :D
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYa1sTOjIC9vDV6AeIGnfa0zO8NGmBi vmLXlpAOeE6nzI66KR4ig
Adamların teknik altyapı sağlam beyler boşa ping atmayın 146 yla bağlanıyolarmış. Telefon parası çok gelirse babası arabayı vermicekmiş
Ben bir şey yapmadım, sitede geziyorum sadece... :D
torosla aldırsınlar bari :D
anthinka
05-11-2012, 15:34
Bu korku onlara 2-3 yıl yeter.
ban yedim aq :D
sende ban yemek alışkanlık yaptı kemal :D :D
biri şu konuyu acsın :D
d16 swap toros :D
pm7 0,50 piston
nippon stage 4 cam shafts
b16 kelenbeg +fort foliş
b18a integra emme fort foliş
fidayda ankaralım marka hafif volan 3,7 lbs
otto speç egsozt
s300 ecu+ef186 hardcore yazılım :)
pompadan 97 oktan benzin +würthh marka oktan arttırıcı :D
varmı bascak arres :D
Burak E.
05-11-2012, 15:35
gün geçmiyorki bi ilginçlik olmasın :D şaka şaka her gun olsun saldıralım sabahtan beri işin içindeydim şimdi rahatladım biraz :D
kemal_koker
05-11-2012, 15:35
ip den banlamış ya
R_Kaptan
05-11-2012, 15:36
kaç kişi üye la bu foruma, herkes ya admin ya mod :D
aq. yarıldım valla bunların hepsi moderatör...:hihih:
kemal_koker
ip den ban yedim :D şimdi bir daha üye olamayacakmıyım ben ya :(
berkayGLRN
bu kara ekran hoşuma gitti kalsın böle d.:D:D:D
Senı gıdı senı :D:D:D
Adamlar ban isini cozdu daha mesaj yazamadan banliyolar
alperkirman
05-11-2012, 15:37
uAlper, 10ur_K, 2Fast4Me, A.tkn, AEAlmas, alphine, anthinka, Anıl E., anıl turan, Arenimo, arm, atakan, atituti, berkayGLRN, berkay_aydin, BoraÇİFTÇİ, BoraRS, Burak E., burkaykalyon, C2VTS, c@n, cabriolet, CanberkD, cemsultan, ceyhunsar, cgty06, cihan, clioGT, Crx-Si, Cüneyt., Dayı2, DERAN_TUYNER, diyadin, E.Güleç, ef186, Ek.Civic_Spoon, emir_hks, empo, ENGean, erdi52, EvoX, F.Dogan, Fatih_, firat_07, FrenchKiSS, FRTDI, ghibli06, gorke, gurcell, Günkut, GökhanOluk, h.savas, htsipit, huncherry, ibooo, Jam da Joker, JFVTI, karsiyakaliozi, kemal_koker, KGüneyli, krscan, lambro_team, Mert G, Mert-, Met, mirent, mody, mstfcn28, naci, NakkaSss, olivera7, Onamdar, OnurÖzden, ProdriveSTI, PUMA, rahmi, rapstar, raptor, RCkid, rebelh, Rec.O, RottingChrist, Senol Demirağlı, sMh, STP, tarik, therev, tricky, Tunacan, Tuncer M., tunerviper, turci, type_R, ugr_kskn, whıte Vtec, yagizs, yakuza, ygtrn, Yiğit G., YUNUS
(100 Kayıtlı üye ve 23 Misafir)
bu ne :D :D