Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto King Saçmalığı!!!
Merhaba arkadaşlar geçen hafta aracımla ışıklarda dururken tırın teki geldi sağ ön tarafıyla benim sol arkama gördüğünüz gibi çarptı.
Neyse kazadır olur tutanak tuttuk tırı kullanan yüzde yüz suçlu devam ettik. Neyse daha sonra aracımı tanıdığım olan bostancı da Mercedes Batı Oto'nun özel bmw servisine bıraktım. Kosiflere sordum öncelikle yoğunluktan dolayı 3 hafta sürer dediler bende bırakmadım aracımı, batı otoya götürdüm.
Eksper geldi baktı etti çamurluk zaten düzelicek onda hemfikiriz ancak şu haldeki tamponu tamir için oto king e yollatmış. Aracımı geçen hafta pazartesi günü bırakmıştım bakın bugün 9. günün sonunda tamir edilip tamponum geldiğinde tampon alacalı bir şekilde olmuş ve kesinlikle oturmuyordu yerine. Daha sonra oto kingten ekip geldi biz alalım tamponu birdaha yapalım eee 4 gün daha o sürer dediler. Benim şalterler attı bağırmaya başladım maltepedeki oto king in müdürü feyzullah yada seyfullah tam hatırlamıyorum onu arayıp ya cumaya biter yada dava açarım dedikten sonra bana borusandan yeni tampon siparişi verdiler. Oda cuma gelicek boyası falan gene pazartesiyi bulucak total 15 gün olacak.
Ben aracımı yarın yamuk tamponumla teslim alıcam tampon gelip boyanıp kuruduktan sonra değiştirmek için gidicem ancak bunun prosedürü nedir? Tamamen eksperin insiyatifine kalmış bir durum mudur bu ? Hadi ben çirkefim diyelim ses çıkarmayanı bu şekilde oyalamaları da normalmidir? Ayrıca benim bunlara birşey yapmam lazım içimde kalır yoksa bi tampon çamurluk 15 günümü yediler!!
http://img571.imageshack.us/img571/8912/img20121024wa000.jpg
SifirinciMurat
06-11-2012, 21:51
1-2 kere gitmiş biri olarak diyebilirim ki arabamı otokinge yaptıracağıma aha böyle fotoğraftaki gibi çarpık gezerim daha iyi.
Oto Kingin bir değil iki değil kaçıncı işi bu. Bugün daha dükkanımıza geldi bir tane yeni 5 serisi. Tamponu aynen bu şekilde sağ taraf. Oto kinge gönderiyor eksperler ama biz göndertmiyoruz kendimiz tamir ediyoruz değiştirmek yerine daha iyi oluyor. Onuda geçin vakit kaybı resmen. Bir keresinde bir scirocco yaptık 1 hafta far bekledik rezillik resmen.Sigortaların buna çözüm bulması lazım. Oto kingi niye önermiyorsunuz diyorlar sonra nasıl önerelim baksanıza lakayatlığa. Büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hallolur aracınız.
kemal_koker
06-11-2012, 21:54
geçmiş olsun
131mirafiori
06-11-2012, 21:54
Genelde böyle yürüyor işler müşteri ''yerse'' hesabı... çok bekledik öyle tampon :) Sonuçta hepsi değişti...
Bizim arabayada birisi sürttü kapı cizildi boydan boya, kaskonun yonlendirmesi ile autokinge goturduk araba bir cıktı kapı dalga dalga duzeltmeden boyamıslar resmen, muduru cagırdık ilettik bir daha boyayıp duzelttiler fakat bunların mantıgı bu sanırım tuturabildiklerine o sekilde veriyorlar.
erhanarici18
06-11-2012, 22:00
benimde bi konum vardı maltepe auto king hakkında
bir tane olumlu yorum alamamıştım ve tabiki götürmedim
Bir kere gittim bir daha asla gitmem.
onursumer
06-11-2012, 22:01
kasko poliçenizde varsa malesef experler hep bu şekilde işlem yapıyorlar
eğer yoksa zaten kaskoya baskı yapıcaksınız en başından direk değişim vericeklerdi
1-2 kere gitmiş biri olarak diyebilirim ki arabamı otokinge yaptıracağıma aha böyle fotoğraftaki gibi çarpık gezerim daha iyi.
Hocam hayatta işim olmaz zaten bilgim dışında göndermişler tamponu da. İlk defa duydum böyle birşey yapıldığını..
Oto Kingin bir değil iki değil kaçıncı işi bu. Bugün daha dükkanımıza geldi bir tane yeni 5 serisi. Tamponu aynen bu şekilde sağ taraf. Oto kinge gönderiyor eksperler ama biz göndertmiyoruz kendimiz tamir ediyoruz değiştirmek yerine daha iyi oluyor. Onuda geçin vakit kaybı resmen. Bir keresinde bir scirocco yaptık 1 hafta far bekledik rezillik resmen.Sigortaların buna çözüm bulması lazım. Oto kingi niye önermiyorsunuz diyorlar sonra nasıl önerelim baksanıza lakayatlığa. Büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hallolur aracınız.
Çok teşekkür ederim. Bu herifler yetkili servislere dişini geçiremiyorlar zannedersem ucuza kaçmak için böyle bir yol izliyorlar da çok daha iyi oldu onlar için hem işçilik malzeme uğraştılar şimdi de yeni tampon alıcaklar. En ufak çakallık daha yaparlarsa da dava ettiricem bunları.
geçmiş olsun
Teşekkür ederim..
Genelde böyle yürüyor işler müşteri ''yerse'' hesabı... çok bekledik öyle tampon :) Sonuçta hepsi değişti...
Yerse diyorlarda birgün farklı birine yaparlar çok başları ağrır sonra .. Zor bir durum gerçekten..
Çok teşekkür ederim. Bu herifler yetkili servislere dişini geçiremiyorlar zannedersem ucuza kaçmak için böyle bir yol izliyorlar da çok daha iyi oldu onlar için hem işçilik malzeme uğraştılar şimdi de yeni tampon alıcaklar. En ufak çakallık daha yaparlarsa da dava ettiricem bunları.
Rica ederim biz yetkili servis değiliz ufak bir kaporta-boya dükkanımız var:) Müşteri her zaman haklıdır kuralı işler burada sonuna kadar gidin. Sigorta oyalıyor resmen, otoking içler acısı. Tekrardan geçmiş olsun.
Bizim arabayada birisi sürttü kapı cizildi boydan boya, kaskonun yonlendirmesi ile autokinge goturduk araba bir cıktı kapı dalga dalga duzeltmeden boyamıslar resmen, muduru cagırdık ilettik bir daha boyayıp duzelttiler fakat bunların mantıgı bu sanırım tuturabildiklerine o sekilde veriyorlar.
Tamponun halini görmeniz lazım plastiği ısıtıp yama yapmışlar üstüne de inşaat malasıyla macun çekmişler. Adam hiçte düşünmüyor heralde bunu gören ne der diye ..
benimde bi konum vardı maltepe auto king hakkında
bir tane olumlu yorum alamamıştım ve tabiki götürmedim
Yok lanet ettim zaten. Batı otodakiler de otoking yüzünden bana mahçup duruma düştüler onlar içinde zor bir durum..
eğer yoksa zaten kaskoya baskı yapıcaksınız en başından direk değişim vericeklerdi
Hocam ben böyle bir tamirat oldugundan haberim bile yoktu normal şartlarda dün arabayı teslim alıcam diye anlaşmıştık ki bi gittim durum bu.. Baştan bilseydim böyle oldugunu kesinlikle bu duruma gelmezdim..
freelife
06-11-2012, 22:08
geçmiş olsun keşke önce autoking hakkında araştırma yapsaydın kesinlikle bırakmazdın , o yüzden çatlak olan tamponumu kendim yaptırdım auto kinge gitmesin diye ..
Rica ederim biz yetkili servis değiliz ufak bir kaporta-boya dükkanımız var:) Müşteri her zaman haklıdır kuralı işler burada sonuna kadar gidin. Sigorta oyalıyor resmen, otoking içler acısı. Tekrardan geçmiş olsun.
Hocam cümlem yanlış olmuş :) Yetkili servisler ne dese sorgusuz sualsiz yapıyor eksperler küçük yerleri de zorlayabildikleri kadar zorluyorlar demek istemiştim.. Tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
geçmiş olsun keşke önce autoking hakkında araştırma yapsaydın kesinlikle bırakmazdın , o yüzden çatlak olan tamponumu kendim yaptırdım auto kinge gitmesin diye ..
Ben otokinge bırakmadım hocam servise bıraktım eksper tamponumu alıp götürmüş otoking e ...
Hocam cümlem yanlış olmuş :) Yetkili servisler ne dese sorgusuz sualsiz yapıyor eksperler küçük yerleri de zorlayabildikleri kadar zorluyorlar demek istemiştim.. Tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
Evet ben yanlış anlamışım çok doğru söylediniz. Yetkili servisler acayip kan alıyor sigortalardan :)
Evet ben yanlış anlamışım çok doğru söylediniz. Yetkili servisler acayip kan alıyor sigortalardan :)
Kör tuttuğunu, topal yakaladığını bir durum içler acısı gerçekten ..
auto kink ajenteları memnun etçek diye saçma sapan anlaşmalar yapıyolar sonra insanlar bu şekilde mağdur oluyo 15 gün sürdüğü tamponun kaybolduğu oluyo.
kelalper
06-11-2012, 22:36
Oto kingin ben taa. Fiestamin tamponunu bir minibus bildiginiz yirtti. Eksper oto king onay verecek degisime dedi.iyi dedik. 4 gun gecti yok 1 hafta gecti yok. Ulan bi tampon yaw. Kaporta isi 0. Sonra tampon bi geldi 0 gibi alla allah dedik. Icini bi cevirdik tamponun ortasinda boydan boya islem izi var. ulan tamponun kenari yirtik bunlar ortasina dokunmuslar kosede islem yok. Usta dedi abi baska tampon ile kesip birlestirmisler. Gittik isimiz garantili bir sorun cikmaz diolar. Ulan ben senin kizinin kolunu koparsam yerine takma kol koysam kabul eder misin diorum ses yok. Kiralik araba gitti bu arada. Usta tamponu boyamadan oturtup bakalim dedi. Herifler yanlis hesaplamislar tampon olmasi gerekenden uzun. Iki kenari oturttugun zaman ortasi sisio. Arabayla gittik al dedik oturt bunu biz oturtamadik. Yarim saat ugrastilar beceremediler en son tamponu ortasindan demire vidalayalim tutar plaka kapatir diince bende salter atti. Herife daliodum usta aldi elimden. Git dedim mudurunu cagir bu arabaya bi daha elini surersen parmaklarink kirari
Hayatin boyunca ac kalirsin dedim. Muduru geldi daha artist. Birakin yeniden yapalim 5 gun sonra veririz diince dedim senin araban var mi. Var tamam ver bana anahtarini 5 gun onu kullanicam dedim. Durdu. Dedim benim baska arabam yok sen 4 gun dedin 1 hafta oldu 3 gundur kiralik arabayi teslim etmiyorum. Bugun verdim ver arabani dedim. Ulan tamponun 0 i 320 tl sen yazacaksin allah bilir kac paralik tamir ucreti. Aliim anahtari tamponu al ne yapacaksan yap dedim donduk. Bizden haber bekleyin dediler yarim saat sonra ellerinde 0 tamponla geldiler. Bu kadar serefsiz haysiyetsizler yani.
Oto kingin ben taa. Fiestamin tamponunu bir minibus bildiginiz yirtti. Eksper oto king onay verecek degisime dedi.iyi dedik. 4 gun gecti yok 1 hafta gecti yok. Ulan bi tampon yaw. Kaporta isi 0. Sonra tampon bi geldi 0 gibi alla allah dedik. Icini bi cevirdik tamponun ortasinda boydan boya islem izi var. ulan tamponun kenari yirtik bunlar ortasina dokunmuslar kosede islem yok. Usta dedi abi baska tampon ile kesip birlestirmisler. Gittik isimiz garantili bir sorun cikmaz diolar. Ulan ben senin kizinin kolunu koparsam yerine takma kol koysam kabul eder misin diorum ses yok. Kiralik araba gitti bu arada. Usta tamponu boyamadan oturtup bakalim dedi. Herifler yanlis hesaplamislar tampon olmasi gerekenden uzun. Iki kenari oturttugun zaman ortasi sisio. Arabayla gittik al dedik oturt bunu biz oturtamadik. Yarim saat ugrastilar beceremediler en son tamponu ortasindan demire vidalayalim tutar plaka kapatir diince bende salter atti. Herife daliodum usta aldi elimden. Git dedim mudurunu cagir bu arabaya bi daha elini surersen parmaklarink kirari
Hayatin boyunca ac kalirsin dedim. Muduru geldi daha artist. Birakin yeniden yapalim 5 gun sonra veririz diince dedim senin araban var mi. Var tamam ver bana anahtarini 5 gun onu kullanicam dedim. Durdu. Dedim benim baska arabam yok sen 4 gun dedin 1 hafta oldu 3 gundur kiralik arabayi teslim etmiyorum. Bugun verdim ver arabani dedim. Ulan tamponun 0 i 320 tl sen yazacaksin allah bilir kac paralik tamir ucreti. Aliim anahtari tamponu al ne yapacaksan yap dedim donduk. Bizden haber bekleyin dediler yarim saat sonra ellerinde 0 tamponla geldiler. Bu kadar serefsiz haysiyetsizler yani.
Sizinkisi de gerçekten insanı çıldırtacak dereceden ... Ben müdürle hiç polemiğe girmedim cuma sıfır tampon boyalı bir şekilde arabamda olmazsa ciddi şekilde firma olarak uğraşırsınız dedim ve suratına kapattım...
kardeısm bmw ye bınıosan kaskon kesın vardır.
yoksa katlanmak zorundasın
eger kaskon varsa gıdersın servıse actırırsın kaskondan onarım ı
sıfır tamponun gelır boyanır takılır daha sonra kaskon karsı tarafın sıgortasından parasını alır snn kaskonda bozulmaz .
nıe kendını zora sokuosun kı. bosver servıs ugrassın o tamponda 2 tane yırtık var normalde catlakları tamır eder otokıng delık yerı doldurma ısı sakat.
kardeısm bmw ye bınıosan kaskon kesın vardır.
yoksa katlanmak zorundasın
eger kaskon varsa gıdersın servıse actırırsın kaskondan onarım ı
sıfır tamponun gelır boyanır takılır daha sonra kaskon karsı tarafın sıgortasından parasını alır snn kaskonda bozulmaz .
nıe kendını zora sokuosun kı. bosver servıs ugrassın o tamponda 2 tane yırtık var normalde catlakları tamır eder otokıng delık yerı doldurma ısı sakat.
Hocam konuyu okumamışsın belli full kaskosu var aracımın. Arabamı ben otokinge falan götürmedim. Prosedür dediğin gibi oluyor zaten önce kaskom ödüyor sonra karsıdakinin trafik sigortasından alıyor. Aracımıda zaten servise bıraktım ben bmw servisi tamamen eksperin halt işlemesinden kaynaklanıyor sorun, tamponumu alıp adam otoking e götürmüş böyle bir yetkisi varmış benimse bundan haberim yoktu..
freelife
06-11-2012, 23:01
Ben otokinge bırakmadım hocam servise bıraktım eksper tamponumu alıp götürmüş otoking e ...
anladım ama servisler artık tamponları auto kinge gönderiyor hepsi böyle artık akınızda olsun ..
anladım ama servisler artık tamponları auto kinge gönderiyor hepsi böyle artık akınızda olsun ..
Bu firmanın bütün kasko şirketleriyle mi anlaşması var? Borusana yada kosiflere bırakmış olsaydım onlardan da alabiliyorlarmı bu şekilde .. eğer öyleyse kaskom bitince otokingle anlaşması olmayan firmaya yaptırtıcam allah korusun birşey olur bu deyusların üstümden 1 kuruş kazanmalarını istemem..
Türkiye'nin her yerinde müşterileri bu firmadan şikayetçi, Konya'da bu firmaya 3 kere işimiz düştü hepsini de hatasız yaptılar, bence çıkın konya'ya gelin, hem bir çayımızı içersiniz (=
İşin şaka tarafı bu ama geçmiş olsun size, Allah kaza bela göstermesin inşallah tekrar.
S.Özeren
06-11-2012, 23:22
bende corsa c olduğu zamanlar tampon ve çamurluk için 15 gün beklemiştim , sizin tampon gibide değildi sadece ufak bi sürtük vardı , boya atsalarda olurdu yani
15 gün sonunda tampon aynı şekilde hiç bi değişiklik olmadan geldi :D dava ederim falan dedim o gün teslim ettiler güzel şekilde yoksa bi 15 gün daha beklerdim sanırım
Hocam konuyu okumamışsın belli full kaskosu var aracımın. Arabamı ben otokinge falan götürmedim. Prosedür dediğin gibi oluyor zaten önce kaskom ödüyor sonra karsıdakinin trafik sigortasından alıyor. Aracımıda zaten servise bıraktım ben bmw servisi tamamen eksperin halt işlemesinden kaynaklanıyor sorun, tamponumu alıp adam otoking e götürmüş böyle bir yetkisi varmış benimse bundan haberim yoktu..
Bu firmanın bütün kasko şirketleriyle mi anlaşması var? Borusana yada kosiflere bırakmış olsaydım onlardan da alabiliyorlarmı bu şekilde .. eğer öyleyse kaskom bitince otokingle anlaşması olmayan firmaya yaptırtıcam allah korusun birşey olur bu deyusların üstümden 1 kuruş kazanmalarını istemem..
konuyu okudum bnde dıorum kı . kaskondan sen yenı tampon talep edıceksın olucak bıtıcek eksperın cebınden cıkmıo o otokıngın yada sıfır tamponun parası.
sen yılda 5 kez kaza yaparsın eksper otokınge gonderır.sen saıbelı kaza yaparsın eksper otokınge gonderır.
ama yolda gıderken tır gelıp surtucek helekı kaskosu olan modellı bı arac bve eksper gelıp boyle boyle dıcek .
bnde servıs ısı yapıyorum suan bızede tamponlar gelıyor delık yırtık .
tamır oluyormu evet oluyor .eksperle servısın arasındakı mesele bırazda.
bu arada yetkılı servıs tamır vs ıle pek ugrasmaz degıstırır.
Jam da Joker
06-11-2012, 23:25
Bu işin bu raddeye gelmesine sebep olanlar zaten servisler.
Bu zamana kadar çizikten ötürü tampon değişimi vere vere sigorta şirketlerini zarara uğrattıkları için sigorta şirketleride otoking ile çalışma yoluna gittiler. Onlarda artık tekel oldukları için böyle derme çatma iş yapıyorlar. Senin tamponun yine birşey değil experler yarısı olmayan tampona bile değişim vermeyip otokinge yolluyorlar kelalperin anlattığı gibi yarısını başka tampondan kesip kaynak yapıyorlar. Ben şahsen öyle bir kazaya karışsam o tamponu söker atarım yolda parçalandı gitti derim sırf bu heriflerin eline düşmemek için..
freelife
06-11-2012, 23:33
sanırım evet olmasa bile çoğunla var çünkü kasko şirketlerine para kazandırıyor yeni tampon yerine tamir ediyor ve kaskonun cebine para kalıyor , bir tanıdığımızın tamponunu kırdık bilerek ve toplanmaz dedik ama yinede kasko auto kinge gönderdi parçalanmış toplanmaz dediğimiz tamponu bu tip tampon işlerini kesinlikle cebinden dışarda yaptıracaksın yada kavga dövüş değişeceksin.
gecmis olsun,
öyle bir durumda ben o tamponu müdüre monte ederdim herhalde :)
bende tıklamıştım 2010 haziranda trafikte, tampon autoking e gitmiş düzeltmeye.
geldiğinde oturtmaya çalıştığımızda karşımızdaki durum buydu, tampon tırnakları ayakları herşey yerinde, tabi panjur kısmı hariç.. öne kastırmışlardı
http://i50.tinypic.com/xvvx0.jpg
daha sonra ben devreden çıktım yaz okuluna döndüm, o arada babam kasko şirketinin bölge bayini arayıp bir güzel giydirmiş.. yapacağınız iş bu kadar mı vs diyerek.. değişim istedik tampona, sonra yenisi geldi takıldı etti. siz de öyle bir yola gidebilirsiniz. ben istemiyorum bunu dava edeceğim tarzında söylemler ile..
tutturabildiklerine kitliyolar iste çok geçmiş olsun
deeperblack
07-11-2012, 01:05
Otoking = Kurumsal kaportacı...
Rakibi çıksa görürüm onları bukadar rahat davranabileceklermi...
fatihcakin
07-11-2012, 07:14
Keşke ilk başta tamir yerine değişim yapsaydınız, geçmiş olsun...
Geçen gün yaptığım kaza sonucu aracın far ayakları kırıldı. Dedim değişicek ekspert demiş otokinge gönderin tamire. Böyle salakca birşey olabilirmi ulan yapıştırıcaksın onu ne anladım o işten yapıştırmayla olurmu.
Neyse kavga gürültü değiştittirdim. Tamponda tamire gitti korkuyorum aynı sonuçla karşılaşırmıyım diye.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim daha detaylı inceleyeceğim tamponu ve hasarlı bölgeyi.
Burak Mehmet
07-11-2012, 08:41
Yok Onur öyle değil işin aslı...
Alperen ilk önce geçmiş olsun..
Sigorta şirketlerinin bağlı ve denetiminde olduğu hazine müsteşarlığının uyulması zorunlu kararnamesine göre karataşıtları hasarlarında ilk önce parçanın onarımı (plastik aliminyum vs farketmeksizin) onarılamıyor ise eşdeğeri ile değişim,eşdeğeri yok ise orjinal parça ile değişim ön görülüyor...
yani bu konuda eksperin kendi kafasına göre tampona değişim verme şansı yok...
autoking e gelince...sussam daha iyi ....
Özetle :icon_tup:
rekord2000
07-11-2012, 08:53
Gecmis olsun. Oto king bela resmen memnun olan bir vatandas gormedim tekrardan nasi hala isletebiliyolar batmadilar anlamadim? Tekrardan gecmis olsun:(
oguzhan999
07-11-2012, 08:57
aynı durummu yasadık , sen simdiki tamponunla al dierini boyasınlar etsinler sadece takmaya git
kaskomun zorunlu kildigi mini hasar onarim icin 2yilda adana ve mersin sube olamk uzere 2 defa sorun yasadim renkleri tutturamiyorlar musteri memnuyeti sifir boyle rezil bir sirket gormedim mersindeki subenin lafi geldi aklima kaskonuz bitmeden tamponu carpin gelin yapariz ....
GokhanK.
07-11-2012, 09:07
bende opel astramı götürmüştüm zamanında.koltuklarıdaki sigara yanıkları için ve iç temizlik için.araba bir çıktı içeride hiç bir ekran çalışmıyor.neyle silmiş nasıl silmişse şeref***ler.
neyse eyw dedik ona koltuklara bakalım dedik.sigara yanıkları nasıl olmuş kapanmışmı?ne görelim bildiğiniz koltuklara sanki sigaralarla işkence yapmışlar.neyse kavga gürültü hepsi halloldu.ekranların parasını ödediler.döşemeleri yenilediler.ama birdaha tövbe gitmem dedim gitmiyorumda.birşey olduğunda gerekirse cebimden ödüyorum yaptırıyorum ama yinede gitmiyorum oraya.
aspava983
07-11-2012, 09:20
experin g...lüğü başka bişey değil oto king ile anlaştıkları için parçalanmış tamponu bile oraya yaptırmaya gönderiyorlar. sen sesini çıkartırsan yenisiyle değiştiriyorlar.
rezil bir sirket oldugundan Bu konu 98641641983698364 sayfa olur
on arka tamponu karsı hasar dolayısı ıle farkını vererek boyatmak ıcın verdım.o cevrede oldugum ıcın gıdıp bakayım dedım ertesı gun tamponu aracın ustunde boyamıslar bır kosede kurumaya atmıslar dedım boyle ıscılık zaten 70 tl sanayıde sıze 300 tl para verıcez dedık ayıp dedım o sekılde resımlerını cektım sıkayet vs derken para almadan gonderdıler..
NOT:bu arada sompojapan sıgortadan mını onarım yaptırmak ısteyen arkadaslar sakın dıyorum .mını onarımı kaskonuzun hasar dosyasına işliyorlar.bır sonrakı kasko yenıleme polıcenızde hasarsızlık ındırımı olmuyor artı aracınız hasarlı gozukuyor ...ben cebımden verdım ..lanet olsun sozlesme maddelerıne kusayım..
Low-Rider
07-11-2012, 09:38
Ben 2 kere iş yaptırdım.
İlkinde memnun kaldım, ikincisinde hatalar vardı.
Söyledim gösterdim tek tek sonra düzelttiler.
Normal müşteri bakmadan alır giderdi ama inceleyince hatalar çıkıyor tabi, düzeltmeselerdi problem olurdu ama çözüm ürettiler.
İncelemeden arabasını alan adama aynen tutturabildiklerine direk hatalı kötü şekilde veriyorlar.
burkaykalyon
07-11-2012, 09:41
herkes demiş ben memnun değilim şunu yaptılar ama sonra düzelttiler....
adamlar hep hatalarını düzeltmişler.birde bu yönden bakalım bence.biraz çıngar çıkarmak gerekiyor demek ki.he anlayışları doğru mu tabiiki değil ama kimseyi mağdur(yani işini yapmadan gönderme) bırakmamışlar...
ama yapılanlar yanlış yani olmaması lazım bence.herkese geçmiş olsun...
basykbm44
07-11-2012, 09:42
Vallahi ne güzel söyledin tamamen çakma iş yapıyolar şişirme bitane doğru işlerini göremedim vallahi benim düşüncem buuuu
Neymis bu Auto King be. Demek uzak durmak gerekiyormus. Ben de arabamdaki gamzeleri duzeltmek icin gidecektim iyiki de gitmemisim demek rezil edeceklerdi guzelim arabayi.
bence yonetıcıler işlerini iyi takip etmedıkleri gibi.kalifiyeli sanatkar adam yok kadrolarında 2,3 semıner haydı işe basla hesabı.pesonel malıyet butcelerı ve malzeme ıscılık hesabı ıle ıstedıgın kadar king ming olsan ne fayda..kasko sırketlerının dusuk malıyetlı arac onarımı butcelerı ,bu durumu ortaya cıkarmıs gozukuyor.
5 sene evvel babam siyah honda ile ufak bi kaza sonucu ön tampon ortadan patlama yapmıştı neyse otokinge götürdü sigorta ile arabayı araba bırakıldı orda tamiri felan derken
3 gun sora gittik arabaya pasta cila atmışlar biz sanki atın dedik neyse
sol kapıya bi bakıyorum ki böle garip bi parlaklık var toz felan sandm baktıkm ki bildiğin cila makinesi ile boyanın ırzına geçmişler resmen ön tampon aracı teslim almaya gittiğimizde boya kabarması vardı babam la abim ogun otokingi bir birine kattı zaten bıdaha goturulmez oto kinge araba zaten
az once tekrar aradilar duzeltme icin sizi bekliyoruz diye tekrar gelmem dedim arabayi daha *** edecekler
turkerrr
07-11-2012, 10:10
onarım düzgün yapılamazsa değişim hakkınız zaten var çirkeflik yapmakla alakalı bir durum değil ...
bu konuda eksperlerin çok doğru karar vermesi gerekiyor tamir olamayacak bir parçayı tamire göndermesi zaman kaybına yol açıyor, olup olmayacağını önceden iyi tahlil etmesi gerek ...
öncelikli değişim yada onarım kararı eksperin ...
eğer onarıma king e gitmişse ve yapılamıyorsa king değişim istiyor işler bu şekilde yürüyor ...
işin mini onarım boyutu daha farklı mini onarımla karıştırmamak gerek ...
karsiyakaliozi
07-11-2012, 10:17
en guzelı parcaları tamır edılmıyecek hale getırmek sanırım boyle rezıllıkmı olur hem becereme hem yaptım de sonra neden üçkağıtcı oluyor ınsanlar derler insanlar kendi sistemlerini geliştiriyor mecburen
Bikere bıraktım autoking e ücretsiz mini onarımlar için orda çalışan bi arkadaşm vardı arabayı gösterdikleri yer dedi loş olur bieşy belli olmaz bilerek öyle yapıyolar dışarda bak öyle imzala kağıdı dedi sıkıntı yoktu araçta ama ben yinede dışarda baktım iyicene :D
highpower
07-11-2012, 11:16
eksperin her dediğini yapmak zorunda değilsiniz onlara kaldıysak işimiz var parça başı boya yazarlar tek parçaya kaskolu ise 200 yazar sigortalı ise 120 yazar sigortalıya ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapar araba şahindir boyaya 100 tl yazar aynı işleme araç bmw dir 300 yazar hele ankarada isim vermeyim bir bayan eksperimiz var akıllara zarar yan sanayi parsası bulunmayan hatta üretilmeyen araçlara yan sanayimi taktınız diye suçlamalar
tayreep_john
07-11-2012, 11:20
plastik ve fiber kırıklarını allah için çok düzgün yapıyolar ama... boyama konusunda haklısınz sulu boyayla yapıolar sanki...
Bi işi yaparken diğerinin içine etme gibi bi durumları da var.
Konunuzun başında yazmıştım aynı araç geldi diye. Dün başlandı araca kaportası bitti içindede bir sürü hasar çıktı. Bugün boyaya teslim edildi. Tamponu otokinge göndertmedik kendimiz tamir ettik. Otokinge gitseydi kimbilir kaç gün bekleyecektik :)
Otokinge götürüp zaman kaybı yaşamayın. Örnek temsil etmesi için ekledim fotoları :)
http://d1211.hizliresim.com/13/8/fr505.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1211.hizliresim.com/13/8/fr50d.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1211.hizliresim.com/13/8/fr4xp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
devil_berk22
08-11-2012, 14:56
daha baştan borusana bıraksaydın keşke neyse artık olan olmuş geçmiş olsun
life is life
08-11-2012, 17:20
Oto king sıkıntılı, geçen hafta honda accord bıraktım ustama, aracımn ön tamponunda yırtık vardı. Tamir olup boyanacaktı , iki günde cam gibi aldım aracımı .. Size tekrar büyük geçmiş olsun..
Çarşamba günüaldım arabamı ancak eski yamuk tamponumla, yeni tampon sipariş ettirdim o gelip boyandıktan sonra tamponları değiştirmeye gidicem sadece ama lanet ettim gerçekten bu olaylara. Arabam parlak siyah tampon mat siyah üç gündür geziyorum bugün yarın bekliyorum artık yenisini..
Uğraşlarım kavgalarım ve tehditlerim sonucu bugun yeni tamponumun herşeyi bitti şimdi eski tamponumu verip yenisini almaya gidicem..
tolgapitbull
09-11-2012, 15:25
geçmiş olsun
Geçmiş olsun ben king e içtekı koltuk tamırı vs harıcınde kesınlıkle ugramam...