Orijinalini görmek için tıklayınız : Maserati Ghibli Hikayesi...
ghibli06
25-02-2013, 19:52
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-ferrari-458-italia-orjinal-20-inc-jant-lastik-takimi-2012-model-110511961/detay
bunları istiyorum aslen :)
DetailEF
25-02-2013, 19:55
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-ferrari-458-italia-orjinal-20-inc-jant-lastik-takimi-2012-model-110511961/detay
Öksürük tuttu abi :D
SULTANOGLU
25-02-2013, 20:42
hocam becermiş miyiz :)
Abi soylenicek tek bir laf yok :) gerek arabanin koseli yapisi gereksede renginin koyulugu hakkaten super. Parlakliginida unutmamak lazim :) bence olmus :D
ghibli06
25-02-2013, 20:50
Abi soylenicek tek bir laf yok :) gerek arabanin koseli yapisi gereksede renginin koyulugu hakkaten super. Parlakliginida unutmamak lazim :) bence olmus :D
sürücü kapısı parça boyanacak 2 tane minik leke var, yaza yapacağım artık onun haricinde istediğim gibi oldu, düşünsene daha cila-boya koruma yapılacak :)
SULTANOGLU
25-02-2013, 20:57
Nasil kele var abi merak ettim beyaz beyaz mi ? Uzuldum simdi
ghibli06
25-02-2013, 20:59
evet alttan 2 tane beyaz leke çıktı ama boyadığımızda yoktu, çok sıkıntı değil kötü yerde değil tam parça boyamalık ;)
SULTANOGLU
25-02-2013, 21:22
Tabi gormeden bisey diyemem ama bence o Solvent kaynamasidir. Flash of zamani yeterki gelmemis olabilir yada atilan film kalinligi fazladir ust taraf alttan hizlinkurumustur atamamistir disariya. Su an icin boyle yorumlayabiliyorum. :(
ghibli06
26-02-2013, 06:31
Tabi gormeden bisey diyemem ama bence o Solvent kaynamasidir. Flash of zamani yeterki gelmemis olabilir yada atilan film kalinligi fazladir ust taraf alttan hizlinkurumustur atamamistir disariya. Su an icin boyle yorumlayabiliyorum. :(
olabilir, ama dediğim gibi hiç sıkıntı değil toplamda 1 günde halledilecek ;) ama renk tam istediğim gibi oldu :)
jantlar güzelde fiyatı da çok iyi :D
Bugün tesadüf bu ve projecarı okudum. Sen inatta benide geçtin. İlla istediğini yapacaksın. Özür dileyerek bir sokak sözü söyleyeceğim '' ne kadar zorlarsan zorla dona düşer son damla '' Benim hayatımın bir çok hikayesi senin projecar gibi zorluklarla dolu allah beni çok seviyorki illaki herkesten çok çalıştıracak. Ama olsun sahip olduğumuz şeylerin kıymetini biz daha çok biliriz. Birde nazara ve göze inanmak lazım. Sonu güzel olduktan sonra her türlü zorluğa katlanılır.
Tekrar maşallah diyorum ve iyi günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim.
abi aracın çok güzel maşallah konuyu takip ediyorum aracınıda daha önce 1-2 sefer gördüm yakından çok daha güzel
Maşallah ghibli'ye. Sıradışı sade ve hoş bir tasarımı var.
DenizKaan
03-08-2013, 09:56
bi kaç kez batıkent'de gördüm.
zaten hayran olduğum bi araba.İyice hayran oldum.
Muhteşem bi araba :)
metin_1989
03-08-2013, 10:55
vallah 14 syfayıda tek tek okudum gercekten emek harcanmıs bır arac allah nazarlardan korusun :)
ghibli06
05-08-2013, 10:47
Bugün tesadüf bu ve projecarı okudum. Sen inatta benide geçtin. İlla istediğini yapacaksın. Özür dileyerek bir sokak sözü söyleyeceğim '' ne kadar zorlarsan zorla dona düşer son damla '' Benim hayatımın bir çok hikayesi senin projecar gibi zorluklarla dolu allah beni çok seviyorki illaki herkesten çok çalıştıracak. Ama olsun sahip olduğumuz şeylerin kıymetini biz daha çok biliriz. Birde nazara ve göze inanmak lazım. Sonu güzel olduktan sonra her türlü zorluğa katlanılır.
Tekrar maşallah diyorum ve iyi günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Metin Bey teşekkür ederim güzel dileklerinize, Allah size de sağlık versin, emin olun benim hayatımın da bir çok süreci zorluklarla geçti, bu araç ise o zorluklara meydan okuma gibiydi benim için...
abi aracın çok güzel maşallah konuyu takip ediyorum aracınıda daha önce 1-2 sefer gördüm yakından çok daha güzel
Maşallah ghibli'ye. Sıradışı sade ve hoş bir tasarımı var.
çok teşekkürler iyi düşünceleriniz için...
bi kaç kez batıkent'de gördüm.
zaten hayran olduğum bi araba.İyice hayran oldum.
Muhteşem bi araba :)
teşekkür ederim, havalar güzelse OSTIM'deki iş yerime Şaşmaz-Batıkent üzerinden gidiyorum o sırada görmüşsünüzdür :)
vallah 14 syfayıda tek tek okudum gercekten emek harcanmıs bır arac allah nazarlardan korusun :)
eksik olmayın, cümlemiz için aynı temennilerimi sunuyorum...