PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinek kaydı (Pomponazzi)

imprezaWRC
14-11-2012, 13:48
XYW2AWMGEI8
FLY is sliding on car surface which coated by POMPONAZZI glass coating - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XYW2AWMGEI8)

Tunacan
14-11-2012, 13:51
Bu üründen traş köpüğü üretsinler yok satar...

Cliosportve
14-11-2012, 13:54
Başlığı görünce farklı oluşumlar belirmişti kafamda
Nasıl bir ciladır bu böyle ?:)

Day Walker
14-11-2012, 13:58
Çok iyimiş walla :)

Blackbird
14-11-2012, 14:00
iyiymiş. :)

recky
14-11-2012, 14:07
saka gibi sinek i kaydetmişler resmen

BLuEBoY
14-11-2012, 14:10
çok iyi ya hayvan abs açmış ama halen kızaklıyo :D :D

orhan_guney
14-11-2012, 14:13
iymiş sinekde inatcı yanlız sinek sanki sarhoş gibi :)

Onrcn
14-11-2012, 14:59
cok bomba birseye benziyor ama su tarz yorumlari cok gordugum icin bundan vazgecmistim :D

Hi All,
WARNING !!!
pompo... is silica dioxide treatment, the idea is good, but the product is non stayble at all! ! !, application very tricky and can harm the body paint which only compounding can remove it,and when it does work , it doesnt last really more then 6 months.
its two liquids mixture , and need to use in 1 hour, the bottle itself if it kept more then 2 months , Explode!!! .. BE CAREFULL !!!! , i have video to prove it if anyone interested.

the camilion product doesnt exist realy, its a chemical which with UV rays change its character ,and change its color.
and i think its against the law in some countries also.

exca-
14-11-2012, 15:06
ürün iyi duruyo yalnız yorumlar doğruysa ciddi riskli :D

M.A.D
14-11-2012, 15:29
puhhahaah bomba olmuş yaa sinek kaydı :D yalnız sağlam cila yapıldığında arabaya oturmaya çalışan birinin kayarak arabayı kot pantolonunun demirleriyle daha ağır çizdiği kaydedilmiştir bilginiz olsun :D

Trance-R
14-11-2012, 15:49
yuh ... ne uygulamışlar acaba ?

imprezaWRC
14-11-2012, 16:10
cok bomba birseye benziyor ama su tarz yorumlari cok gordugum icin bundan vazgecmistim :D

Hi All,
WARNING !!!
pompo... is silica dioxide treatment, the idea is good, but the product is non stayble at all! ! !, application very tricky and can harm the body paint which only compounding can remove it,and when it does work , it doesnt last really more then 6 months.
its two liquids mixture , and need to use in 1 hour, the bottle itself if it kept more then 2 months , Explode!!! .. BE CAREFULL !!!! , i have video to prove it if anyone interested.

the camilion product doesnt exist realy, its a chemical which with UV rays change its character ,and change its color.
and i think its against the law in some countries also.

Dur tahmin edeyim bu yazıyı muhtemelen bu adamlarla biraz zıtlaşan Avi yazmıştır :) (Bir ihtimalde Tayland'lı ya da Malezyalı bir herif var o da yazmış olabilir)
Silica dioxide olabilir, içeriğini ezbere bilmiyorum ama boyaya zarar vereceğini sanmıyorum. İkili karışım sonucunda ve uzun süre bekleme neticesinde şişenin patlama riskide olabilir ama zaten uygulama yapmayacaksan ne diye durduk yere iki ürünü karıştırıp bekletirsin ki :)

Bu arada Avi (cquartz) yeni bir ürün çıkartacak, DW'de teaser niyetinde bir gif koymuş, tahmin edin ürün ne diye yazınca özelden o gif'i bulduğu web sitesine kadar herşeyi deşifre edince DW'de afişe etme lütfen dedi, sus payı olarak çıkartacağı yeni üründen gönderecek :D

(O arada) Ne oldu ürünler geldiler mi ? Bak yakında lastik değişimi bahanesiyle jantları ve davlumbazları temizleyip cilalayacağım, nano jant cilası geldiyse seve seve dener yoruları paylaşırım :)

imprezaWRC
14-11-2012, 16:13
ürün iyi duruyo yalnız yorumlar doğruysa ciddi riskli :D
İçeriği benzer bir ürün kullanmıştım, biraz internet efsanesi birazda markayı kötülemek olabilir, özetle boyaya birşey olmuyor, en kötü yanlış uygulamadan kaynaklı daha doğrusu geç silmekten kaynaklı buğulu bir görüntü çıkar ki zaten yazmış oraya tedaviside basit, pasta yapınca çıkıyor. Bu tip ürünler kille, silmeyle, şampuanla çıkmıyor, sadece pasta operasyonu ile çıkıyor :)

exca-
14-11-2012, 16:20
kalıcı bi tabaka oluşturmuş oluyoruz yani?

B.Battal
14-11-2012, 16:33
hahhahh harbi kaymış ya yazık hayvancağıza şaşırmıştır :D

imprezaWRC
14-11-2012, 16:35
kalıcı bi tabaka oluşturmuş oluyoruz yani?

Ölene kadar kalmıyor elbet belli bir süre sonra özelliğini yitirecektir, atıyorum 1 sene sonra yenilenmesi gerekebilir. :)

Ha tabi 10 yıl bile dayanabilen ürünler daha doğrusu karışımlar var ama son kullanıcıya verilmiyor, pro uygulama yapılması gerekiyor, fiyatlarıda çok uçuk.

exca-
14-11-2012, 16:42
6 ay bu parlaklık için çok iyi bi süre benim için :D nerden bulabilirim bu ürünü ve kendim uygulayabilir miyim peki :D

Blackbird
14-11-2012, 16:45
Abi bizim G.koreli baş edemedi sen yola getirmişsin Avi yi helal olsun. :D

K0213
14-11-2012, 16:49
arabaya yasananıda yere düşürse bu cilalar keşke :D

imprezaWRC
14-11-2012, 16:50
6 ay bu parlaklık için çok iyi bi süre benim için :D nerden bulabilirim bu ürünü ve kendim uygulayabilir miyim peki :D
Adamlarla hiç görüşmedim ama web adresleri bu, illaki orta yolu bulup TR'ye gönderim yaparlar diye düşünüyorum.
::::: POMPONAZZI Glass Coating ? ,, ü? :::: (http://www.pomponazzi.com/eng/)

Abi bizim G.koreli baş edemedi sen yola getirmişsin Avi yi helal olsun. :D
:D:D:D , Avi ufaktan bana ayar oldu zaten :D:D , hele bir göndermesin yeni ürünü direkt neyi nereden kopyalamış aynen afişe ederim :D :D

exca-
14-11-2012, 16:51
peki benzer ürün ne kullanabilirim rahat bulabileceğim hatta mümkünse türkiyede bulabileceğim,hazır bilen birini bulmuşken soriyim :D

imprezaWRC
14-11-2012, 16:55
peki benzer ürün ne kullanabilirim rahat bulabileceğim hatta mümkünse türkiyede bulabileceğim,hazır bilen birini bulmuşken soriyim :D
Valla en kolay Aquartz'ı bulabilirsiniz halen satıyorsa Blackbird nickli arkadaşımızdan temin edebilirsiniz.
Onun dışında kolay uygulanabilir olması açısından şimdilik gtechniq, cquartz, wolf's chemicals ve nanolex tavsiye ederim.

Ama yukarıda saydığım markaların ürünlerini ancak aşağıdaki adreslerden temin edebilirsiniz.

www.gtechniq.com
Car Pro Professional Car Coatings (http://www.cquartz.com)
Home - Wolf's Chemicals (http://www.wolfschemicals.com)
Nanolex Autopflege | nanolex (http://www.nanolex.de)

Onrcn
14-11-2012, 19:43
Dur tahmin edeyim bu yazıyı muhtemelen bu adamlarla biraz zıtlaşan Avi yazmıştır :) (Bir ihtimalde Tayland'lı ya da Malezyalı bir herif var o da yazmış olabilir)
Silica dioxide olabilir, içeriğini ezbere bilmiyorum ama boyaya zarar vereceğini sanmıyorum. İkili karışım sonucunda ve uzun süre bekleme neticesinde şişenin patlama riskide olabilir ama zaten uygulama yapmayacaksan ne diye durduk yere iki ürünü karıştırıp bekletirsin ki :)

Bu arada Avi (cquartz) yeni bir ürün çıkartacak, DW'de teaser niyetinde bir gif koymuş, tahmin edin ürün ne diye yazınca özelden o gif'i bulduğu web sitesine kadar herşeyi deşifre edince DW'de afişe etme lütfen dedi, sus payı olarak çıkartacağı yeni üründen gönderecek :D

(O arada) Ne oldu ürünler geldiler mi ? Bak yakında lastik değişimi bahanesiyle jantları ve davlumbazları temizleyip cilalayacağım, nano jant cilası geldiyse seve seve dener yoruları paylaşırım :)

Gelmedi, kargo takip numarasini bulmaya calisiyorlar su an. Cok yakindir ama yani ;) Az sabret :D

D16inside
14-11-2012, 19:56
sinek de ne inatcı cıktı :D
harika ürün

imprezaWRC
14-11-2012, 20:19
Gelmedi, kargo takip numarasini bulmaya calisiyorlar su an. Cok yakindir ama yani ;) Az sabret :D
O.k haber bekliyorum senden :) Havalar 10 derece altına inmeden gelsede uygulasak, sonra uygulama zor olur.

sinek de ne inatcı cıktı :D
harika ürün

Sineğin dna'sı keçi bazlıymış :D

M.A.D
14-11-2012, 22:25
shinearamada bulurmuyuz acaba bunu :D

imprezaWRC
15-11-2012, 08:35
shinearamada bulurmuyuz acaba bunu :D

Orada yok ne yazık ki

kickbuttowski
15-11-2012, 08:53
Başlığı görünce farklı oluşumlar belirmişti kafamda
Nasıl bir ciladır bu böyle ?:)

Aynen ya pompanazi okudum ne kadar fesatmış içim :D

evolander
15-11-2012, 14:54
Sinek aktörmüş aldanmayın :D

recky
15-11-2012, 15:17
dış ticaretimizde koreli var
yakında gidiyor kore ye dönüşü çok uzun değil
sipariş vericem paylaşırım sizlerle

d.berkay
27-11-2012, 00:05
Geçtiğimiz haftalarda mail atmıştım bunlara ama dönüş yapmadılar..

Sanırım şu an bunun gibi sonuç verip en kalıcı olanı Opti-Coat 2.0.. Henüz deneyemedim ama en kısa sürede deneyeceğim.

Bu arada şu gif'i merak ettim neymiş ki bu kadar tırsmış Avi?

Onrcn
13-12-2013, 21:49
Geçtiğimiz haftalarda mail atmıştım bunlara ama dönüş yapmadılar..

Sanırım şu an bunun gibi sonuç verip en kalıcı olanı Opti-Coat 2.0.. Henüz deneyemedim ama en kısa sürede deneyeceğim.

Bu arada şu gif'i merak ettim neymiş ki bu kadar tırsmış Avi?

Haha Hakan Avi i cok feci avladi :D O urunde cikmadi zaten :D

Opticoat ile ilgili okudugum yorumlar(Bizzat test etmedim) Su lekeleri kalmasi disinda cok iyi.

Berkay ben bu adamlara mail atali 6 ay oldu :D Mail attigim baska bir japon firmasi daha oldu 6 ay sonra whatsapp dan yazdi lutfen mail atin falan.. Mail attim yine geri donus olmadi deli bunlar yemin ediyorum. Isin enteresani telefon numaram yoktu adamlarda :D

huseyinturk
13-12-2013, 22:46
Belkide az oranda da olsa alkol karıştırmışlardır cilaya, o da sineği etkilemiştir :)

d.berkay
15-12-2013, 10:51
Haha Hakan Avi i cok feci avladi :D O urunde cikmadi zaten :D

Opticoat ile ilgili okudugum yorumlar(Bizzat test etmedim) Su lekeleri kalmasi disinda cok iyi.

Berkay ben bu adamlara mail atali 6 ay oldu :D Mail attigim baska bir japon firmasi daha oldu 6 ay sonra whatsapp dan yazdi lutfen mail atin falan.. Mail attim yine geri donus olmadi deli bunlar yemin ediyorum. Isin enteresani telefon numaram yoktu adamlarda :D

Iyi hortlatmissin konuyu yalnız. :)

Geçen sene yyazmıştım bu mesajı :) Uzak doğulular ve özellikle japonlar cidden enteresanlar bu konuda. Iletişim kkavramları çok değişik :)

Acurol
23-12-2013, 10:44
Ahahahhaha hayvandaki sinir harbini düşünemiyorum :D

Onrcn
23-12-2013, 11:10
Iyi hortlatmissin konuyu yalnız. :)

Geçen sene yyazmıştım bu mesajı :) Uzak doğulular ve özellikle japonlar cidden enteresanlar bu konuda. Iletişim kkavramları çok değişik :)

Haha :D Adamlar kesinlikle cevap vermiyor yapacak birsey yok aklima geldi konuya baktim hehe

SOMEONESPECIAL
23-12-2013, 11:12
Bu vİdeoyu Çekmek uygulama yapmaktan daha zor