Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray-manchester unıted yorumları
burkaykalyon
05-12-2012, 20:48
yav bi pm alaydık...
ibrahm_38
05-12-2012, 20:49
Bende isterem babam açta izleyelim diyip duruyo bi pm de bize lütfen
burkaykalyon
05-12-2012, 20:50
buldum link teker teker gönderiyorum...
SekoLive
05-12-2012, 20:50
arkadaşlar canlı radyo yayını dinelemek isteyen varsa pm atsın pm atıyım
İzlemek icin pm alabilirmiyim
bana gelmemiş tekrar gönderebilirmisin...
erhanarici18
05-12-2012, 20:54
bana gelmedi halaaa
volkan_gs
varsa bende rica edeyim beyler :)
ibrahm_38
buldum link teker teker gönderiyorum...
Geldi ama link açılmıyor :o
edit: açıldı eyvallah :)
onurrolla
05-12-2012, 20:55
pm alabilirmiyim bende
m. ali öz
05-12-2012, 20:56
link varsa pm alabilir miyim bende
ERkut 205
05-12-2012, 20:56
bende en acilinden pm alabilirmiyim:rolleyes:
erhanarici18
05-12-2012, 20:57
verin linki buraya bi kaç dk sonra edit lersiniz mesajınızı
verin linki buraya bi kaç dk sonra edit lersiniz mesajınızı
mesaj kutuna bak 2 defa yolladım sana...
OnurÖzden
05-12-2012, 21:00
link varsa bende pm alabilir miyim
burkaykalyon
05-12-2012, 21:01
link varsa bende pm alabilir miyim
pm gönderildi...
mr.korhan
ya zahmet olmazsa bende link alabilirmiyim arkadaşlar.
erhanarici18
mesaj kutuna bak 2 defa yolladım sana...
geldi kardeşim eyw
burkaykalyon
05-12-2012, 21:03
yalnız braga çok çok iyi oynuyor yav....
ondertopcu
05-12-2012, 21:08
link varsa alabilirmiyim
Banada atabilir misiniz link
burkaykalyon
05-12-2012, 21:13
hep bu sözü söylemeyi istemiştim sanki satış yapıyorum: :D:D
pm'ler gönderildi...
SekoLive
05-12-2012, 21:19
çok kötü bi gol yedik be
Link rica ediyorum varsa.. :)
çek biir link yağlı olsun :)
maç kaç kaç link alabilir miyim acil
burkaykalyon
05-12-2012, 21:20
braga 1 gs 0
gol mossoro...
OnurÖzden
05-12-2012, 21:20
braga attı 1-0
Viper_Si
05-12-2012, 21:24
türksattan azerbaycan tvden izliyorum gs çok kötü yonuyor özellikle melo :(
AhmetYılmaz
05-12-2012, 21:39
Braga zaten iyi bir takım. Oyundanda belli.
burkaykalyon
05-12-2012, 21:41
ya fanatiklik falan değil de.GS bu futbolu oynayacaksa bi zahmet çıkmasın gruptan.nerde manu maçındaki futbol nerde bugünkü futbol.yazık...ikinci yarı daha iyi olur inşallah...
Tuncer M.
05-12-2012, 21:41
Ulan Melo! Fatih hoca istikrarını yakalamış Yektayı neden kesti hala anlamış değilim. Melo bile anlamamış olsa gerek. Şaşkın şaşkın geziniyor sahada!
Hücumda yaratıcı olamıyoruz, amrabat girer bence 2. yarı. Girmeli de.
beraberliğe yatsak çıkıyomuyduk ?
SekoLive
05-12-2012, 21:49
2 değişiklik birden 2. yarı başlangıcnda
aydın ve amrabat girdi
hamitle elmander cıktı
burkaykalyon
05-12-2012, 21:57
ula fanatik FB'liyim hiçbir FB maçını izlemek için uğraşmadım bu maçı izlemek için uğraştığım kadar :D:D
ula fanatik FB'liyim hiçbir FB maçını izlemek için uğraşmadım bu maçı izlemek için uğraştığım kadar :D:D
yılın örnek techturkeyli futbol taraftarı ödülüüüüüüüüüü sanaa. :bravo:
burkaykalyon
05-12-2012, 22:00
cluj da gol attı. GS'ye 2 gol lazım şimdi...mutlak yenmesi şart.beraberlikte iş yaş.
SekoLive
05-12-2012, 22:00
işler kötüye gitmeye başladı...
bragada bize ters geldi cok fena.
edit
derken gol attık :D
burak yılmazzz
Viper_Si
05-12-2012, 22:01
güzel goldü :D
Bir gol daha atmamız lazım ...
burak 6 gol attı ya la şampiyonlar liginde vay anasını :D
ykavcioglu
05-12-2012, 22:04
Amrabat????????????????
Blackbird
05-12-2012, 22:06
m.united 0 -1 Cluj :(
burkaykalyon
05-12-2012, 22:06
burak 6 gol attı ya la şampiyonlar liginde vay anasını :D
burak şampiyonlar liginde 6 gol attığına göre bizim gülizar'ın ispanya gol kralı olması mantıklı geldi :D
devil_berk22
05-12-2012, 22:08
eboue yapılırmı ulan bu
Viper_Si
05-12-2012, 22:08
burak şampiyonlar liginde 6 gol attığına göre bizim gülizar'ın ispanya gol kralı olması mantıklı geldi :D
hıı evet burak yılmaz türkiyede de gol kralı olmuştu ne garip di mi :)
burkaykalyon
05-12-2012, 22:11
hıı evet burak yılmaz türkiyede de gol kralı olmuştu ne garip di mi :)
abi burak iyi golcü deme Allah aşkına :) ona gelene kadar ne golcüler var dicem de şimdi el mahkum Burak'a katlanıyoruz :)
SekoLive
05-12-2012, 22:12
10 kişi kalıyorduk eğer hakem gaza gelse tırstım
Viper_Si
05-12-2012, 22:13
abi burak iyi golcü deme Allah aşkına :) ona gelene kadar ne golcüler var dicem de şimdi el mahkum Burak'a katlanıyoruz :)
bakma burağı bende sevmemde, atıyor adam işe yarıyor :)
burkaykalyon
05-12-2012, 22:15
orası öyle de milli takım'da da atsa keşke :)
ykavcioglu
05-12-2012, 22:15
Suan tüm türkiye aynı şeyi düşünüyordur bence:))))
Varmı arkadaşlar pm'den alabileceğimiz birşeyler :)
burak kötü mötü diebilirsiniz tarzını stilini sevmeye bilirsiniz ama atıyor verimli oyuncu. he bende burağı sevmem o ayrı
burkaykalyon
05-12-2012, 22:22
2 oldu be!
OnurÖzden
gool aydın
2-1 aydınnn yılmazzzzzzzzzzzzzzzz :D
SekoLive
Aydınla gecemiz aydınlandı inş :)
Gökhan Bilgin
05-12-2012, 22:23
Vurdu gooool oldu şimdi onlarr düşünsün :D
devil_berk22
05-12-2012, 22:23
aydıııııııııııııııııııııııııııııııınnnn
ikili averajda gs cıkıyo dımı ?
grupta su durumda cluju 2. gosterıyolarda
ykavcioglu
05-12-2012, 22:28
Takimda iş yok ama:)
ykavcioglu
05-12-2012, 22:30
Gruptan çıkıyoruz
clujdan haber varmı?
1-0 la
olm sen benle nıe konusmuon totoş ozledım senı :D
Viper_Si
05-12-2012, 22:31
ikili averajda gs cıkıyo dımı ?
grupta su durumda cluju 2. gosterıyolarda
uefanın sitesinden bakarsan daha iyi olur ;)
UEFA Champions League - Standings ? UEFA.com (http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/standings/index.html)
devil_berk22
05-12-2012, 22:31
son 4 dakika dayanınnn
uefanın sitesinden bakarsan daha iyi olur ;)
UEFA Champions League - Standings ? UEFA.com (http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/standings/index.html)
mackolikden bakıyodum ben cluj 2. gosterıyo ıkılı averaja gore bakmıyomus demekkı :D
SekoLive
05-12-2012, 22:34
burak 7 diyordu direkt bi dakka dedi :D
OnurÖzden
05-12-2012, 22:36
bitti be bittii çıktık tura
volkan_gs
05-12-2012, 22:37
Allaha şükürler olsun bu kadar işte
devil_berk22
05-12-2012, 22:37
şampiyonlar ligindeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
SekoLive
05-12-2012, 22:38
of be...
cok iyi oldu
tebrikler galatasarayımz :)
http://th06.deviantart.net/fs71/200H/i/2012/325/c/f/galatasaray_and_lion_by_adonis90-d5lp3s4.jpg
SekoLive
05-12-2012, 22:40
bilal foto cok büyük editlermsn
burkaykalyon
05-12-2012, 22:40
Canı gönülden tebrik ediyorum.
Ülkemi her kim temsil ediyorsa başımın tacı bugün Galatasaray yarın Fenerbahçe...
bilal foto cok büyük editlermsn
heyecandan fark etmedim pardon birader :D
Ülkemi her kim temsil ediyorsa başımın tacı bugün Galatasaray yarın Fenerbahçe...
şöyle fenerlilerin başımın üstünde yeri var işte. Diğerlerninin ...:)
Blackbird
05-12-2012, 22:45
off çok şükür :D
Şampiyonlar Ligi 2. Tur Torbaları belli oldu
1. Torba
PSG
Schalke
Malaga
Dortmund
Barcelona
Manchester United
Bayern Münih
Juventus
2. Torba
Porto
Arsenal
Milan
Real Madrid
Shaktar Donetsk
Valencia
Celtic
Galatasaray
2. Tur kurasında aynı federasyona bağlı ve grup elemelerinde aynı grupta bulunan takımlar eşleşemeyecek. 2. torbada bulunan takımlar ilk maçı kendi evinde oynayacak.
Thracian
05-12-2012, 22:50
Tam düşündüğüm şey bir fenerbahceli olarak
Tuncer M.
05-12-2012, 22:50
Aslanlarım benim be!!
mad_max1978
05-12-2012, 22:52
öldük öldük dirildik bee maç izlerken,şaka maka manchesterda cluja kendi evinde verdi maçı
2. turda muhtemel rakiplerimiz: Barcelona - Malaga - Juventus - Bayern Münih - B.Dortmund - Schalke - PSG.
gruptan çıksak dert çıkmasak dert. :D
İbrahim33
05-12-2012, 23:00
Zor maç oldu , ilk yarı sonunda bu iş bitti demiştik ama , zorda olsa kazandık neyseki...
2. turda muhtemel rakiplerimiz: Barcelona - Malaga - Juventus - Bayern Münih - B.Dortmund - Schalke - PSG.
kanka ben gslı olsam ( allah korusun :D ) uefadan devam etmeyı daha cok ısterdım cok fena lan rakipler :D
Braga-Galatasaray maçı öncesi "Haçlılar göreve" yazarak dikkat çekmeye çalışan Braga takımı, Haçlıların Osmanlı karşısında defalarca hezimete uğradığını unutmanın bedelini acı ödedi..
kanka ben gslı olsam ( allah korusun :D ) uefadan devam etmeyı daha cok ısterdım cok fena lan rakipler :D
tamam sıkıntı doğru ama imkansız değil. Bunlarda insanlar yani bunlarda topçu çok çok büyütmeyelim. Azıcık serin kanlılık şart.
edit:malaga gelicek malaga sıkıntı yok :D :D
Fatih Hoca önce batırdı sonra çıkardı....
onursumer
05-12-2012, 23:07
rakiplere bak yaw :D
rakiplere bak yaw :D
gelirim verme gelirim verme :D
olm dany cris filan ne ugrasır he barcayla haha :D malaga cıksa nolcak bı sonrakı tur gene bunlardan biri gelcek :D
SekoLive
05-12-2012, 23:10
Malagada karamürsel sepeti değil beyler ismi kolay söleniyo sadece- MAL-AGA :D
İbrahim33
05-12-2012, 23:12
Bence rakiplerin hepsi bizden güçlü , savunmamız evlere şenlik bizim...
herşeyin hayırlısı :D yıllar sonraya buraya geldik hamd olsun :D
ne kadar gidersek kardır :D
Oyuna Amrabat girdi maçı çevirdik :)
Allah bundan sonra yardımcımız olsun esas sıkıntı şimdi :D
juventus dortmunt ve barça gelirse paaaaaattttt olur :S
blumenberg
05-12-2012, 23:27
parçalayıp bragtık TÜRKİYEDİR GALATASARAY !
İbrahim33
05-12-2012, 23:28
Real Madrid , Arsenal , Milan , Porto ikinci torbada :) işe bak...
Ben Juventus'un çıkmasını istiyorum...
Malaga yada Schalke...
Malaga Zor gol yiyor ama samiyen de aliriz.
Psg de ibrahimovic haric olabilir.
Kisaca Bayern ve Barca cikmasinda,digerlerin zaaflari var...
zor rakipler de olsa takımıma güvenim fazla, zor takımlara karşı daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum hep
S.Özeren
05-12-2012, 23:44
keşke uefa kalsaydık :D
hddsheriff
05-12-2012, 23:52
Malaga yada Schalke...
Malaga Zor gol yiyor ama samiyen de aliriz.
Psg de ibrahimovic haric olabilir.
Kisaca Bayern ve Barca cikmasinda,digerlerin zaaflari var...
abi samiyen derken ? :D
S.Özeren
06-12-2012, 00:01
abi samiyen derken ? :D
Türk Telekom Arena - Vikipedi (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_Telekom_Arena)
hddsheriff
06-12-2012, 00:03
Türk Telekom Arena - Vikipedi (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_Telekom_Arena)
hımmm haberim yoktu bundan :o
Galatasaraylinin "1"-"bir" adet stadi var; Ali Sami Yen!
TT arena falan isin kagit ustu yada Cimbomlu olmayanlarin ismi...
Konu Sampiyonlar Ligi,dagitmayim konuyu...
TolgaEsentepe
06-12-2012, 00:13
ben, fergusonla manu maçı alır işi bize bırakmaz diyordum, soğuk ingilizlere hiç bir zaman güven olmayacağını tekrarlamış oldum..
Biraz şanslı olsak gruptan lider çıkma durumumuz da vardı, ancak iyi oynamadığımız da bir gerçek.
Gruptan çıkmak başarı olsada, uefa da oynamak bizim menfaatimiz yönünde daha iyi bir adım olacaktı. 1. torbaya baktığımız zaman, hepsi bizi rahat yenecek güçte. Bunu söylememin sebebi defansın felaket felaket olması.. Tek göze batan adam Semih..
Kalemizi koruyamadığımız sürece başarı elde edemeyiz.. Bu vesileyle sevgili Lucescu'yu da anmış olalım, Gol yememek felsefemiz olmalı şu andan itibaren.. İnşalllah herşeyin hayırlısı olur..
Gururla, avazım çıktığı kadar, sesim kısılana kadar bağırmayı çok özledim...
barça çıkarsa varya maça bilet almak lazım messiyi izlemek adına :)
inş diyecem ama bu kadro ile zor işimiz hakkımızda hayırlısı
Tuncer M.
06-12-2012, 01:02
barça çıkarsa varya maça bilet almak lazım messiyi izlemek adına :)
inş diyecem ama bu kadro ile zor işimiz hakkımızda hayırlısı
Ben de ispanyol çıksın istiyorum ama çok zor rakipler var. O sebeple en iyisi juventus ya da schalkeyi çıksın. :)
redbaron
06-12-2012, 01:06
Maçta fatih terim klası net şekilde görüldü.maçı fatih terimden önce fatih terimden sonra diye değerlendirmek lazım.
Kaybetmekten korkma,birşeyi kazanmak için ,bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma !" Kaybettiğinde değil , vazgeçtiğinde yenilirsin " Fatih Terim.
cabrioleter
06-12-2012, 01:15
Maçta fatih terim klası net şekilde görüldü.maçı fatih terimden önce fatih terimden sonra diye değerlendirmek lazım.
Kaybetmekten korkma,birşeyi kazanmak için ,bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma !" Kaybettiğinde değil , vazgeçtiğinde yenilirsin " Fatih Terim.
ilk yarı takımın başında fatih hoca mı yoktu da ikinci yarı mı geldi acaba? kusura bakmayın ama iyi oynayan galatasarayda fatih hocanın ne kadar katkısı varsa kötü oynayan takımda da o kadar katkısı var. şu hamiti acil yedek adam statüsüne sokmadıkça da sıkıntı devam edecek.
ErmanArseven
06-12-2012, 01:18
tebrikler aslanlarım :)
zor rakipler de olsa takımıma güvenim fazla, zor takımlara karşı daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum hep
Bende bu düşüncedeyim. Barça Münih PSG çıkması korkutuyor ama Galatasaray'ı küçümserlerse belki başarı elde ederiz. :D (çok mu iyimser oldu )
redbaron
06-12-2012, 01:22
ilk yarı takımın başında fatih hoca mı yoktu da ikinci yarı mı geldi acaba? kusura bakmayın ama iyi oynayan galatasarayda fatih hocanın ne kadar katkısı varsa kötü oynayan takımda da o kadar katkısı var. şu hamiti acil yedek adam statüsüne sokmadıkça da sıkıntı devam edecek.
3 oyuncu değişikliğinide ilk yarımı yapsaydı yani? ilk yarı cluj maçı 0-0 dı. Cluj 2. yarı gol atınca fatih terim işe koyuldu . Ambrabat asist yaptı , aydın da 2. golü attı.2 sinide fatih soktu.Fatih terim müdahele etmeden önceki futbola bakın sonrasına bak.Bu maçı kim aldı derseniz fatih terimdir.Fatih terim bu takımın başında olmasa bu maç hayatta burdan dönmezdi. Ha gs şu an çok mu iyi oynuyor hayır bu ayrı konu . Önemli olan fatihin bu maçtaki ve benzer maçlardaki çevirmeleri.
İbrahim33
06-12-2012, 01:27
Defansı adam gibi yapamadığımız sürece bi halt olmaz bu sezon , cl de başarı elde edemeyiz...Kimse boşuna ümitlenmesin...Ligde yine pata küte gitme şansımız var , ***** rakipler kötü...Her maçta evlere şenlik hatalar yapıyor defans , her takım , her maçta tehlike yaratıyor bize karşı...Selçuk ve Melo formda değil , Burağın bu üstün formu sayesinde takım bir yere gelebildi cl'de...Muslera'nın hakkınıda es geçmemek gerek...Tamam defans yüzünden çaresiz goller yiyor ama her maç en az 3-4 tane net gol pozisyonunu kurtarıyor...
Ne zamanki Engin , Elmander , Selçuk , Melo iyi bir form tutar ve Ujfa'da takıma yerleşir , o zaman bu takım geçen sene gibi iyi olur işte...
S.Özeren
06-12-2012, 01:33
ufo geri gelse zaten defansta sıkıntı kalmayacak
juventus büyük sıkıntı bence barçadanda büyük bi sıkıntı
İbrahim33
06-12-2012, 03:05
Juve bu sene iyi ama biz onların dilinden anlarız :) Beni en çok Dormunt , Barça ve Münih korkutuyor...
S.Özeren
06-12-2012, 03:17
aynen juve ile futbol tarzlarımız benziyor
KingoAtmo
06-12-2012, 06:53
Tebrikler Galatasaray, Yolunuz açık olsun...
free-hifi
06-12-2012, 07:50
kura çekildikten sonra iki ay süremiz 3 futbolcu listeye dahil etme şansımız var hiç bir şey için erken yada geç değil
sağlam bi takım çıksa da artık güzel zevkli bir maç izlesek hatta deplasmana gidebilsek:)
kelalper
06-12-2012, 08:39
Malaga çıkarsa söyliim korkun. Adamlar çok istikrarlı gidiolar bu sezon.
Paris Saint Germain
Schalke 04
Malaga
Borussia Dortmund
Juventus
Bayern Münih
Barcelona
Umarım Malaga dışında kimse çıkmaz. Münih,Barça veya Dortmund çıktığını hayal etmek bile istemiyorum.
Paris Saint Germain
Schalke 04
Malaga
Borussia Dortmund
Juventus
Bayern Münih
Barcelona
Umarım Malaga dışında kimse çıkmaz. Münih,Barça veya Dortmund çıktığını hayal etmek bile istemiyorum.
barçayı arenada izlemek istiyorum. :D
akşam burak'a ayar oldum. faul görüp yere düştüğünde bacağı kırılsada oynamasa dedim. yine sallama gol attı daha deli oldum.
schalke veya juve çıkarsa bi şansı olabilir galatasaray ın
Eğri oturup doğru konuşmak lazım Barcelona Galatasaray gibi bir defansa konulu film çeker :)
Eğri oturup doğru konuşmak lazım Barcelona Galatasaray gibi bir defansa konulu film çeker :)
öncelikle o doğruyu bende biliyorum. ama uefa kupası zamanında da galatasaraya hiç şans vermiyorlardı. şuan ki takımı kesinlikle ozaman ki takımla kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın ama bu galatasaray ne zaman ne yapacağı belli olmaz. 1 den 2 ye maç çevirdik akşam farkındaysanız garanti 25 oran vardı. :D
Bayern ve Dordmund'da farklı olmaz...
öncelikle o doğruyu bende biliyorum. ama uefa kupası zamanında da galatasaraya hiç şans vermiyorlardı. şuan ki takımı kesinlikle ozaman ki takımla kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın ama bu galatasaray ne zaman ne yapacağı belli olmaz. 1 den 2 ye maç çevirdik akşam farkındaysanız garanti 25 oran vardı. :D
Hiç böyle bir korku filmine gerek yoktu dün gece :) çok savsak oynadılar ilk yarı. Manchester'a belini bağlamıştı
Her maçın konsantrasyonu tabiki farklı ama Uefa kupası yılındaki Gs ile şuanda aynı olan tek şey Fatih Terim'in isteği ve heyecanı.
Bayern ve Dordmund'da farklı olmaz...
Yazmak istemedim antipati toplamamak adına Dortmund daha dengeli oynuyor ama Bayern aşırı ofansif dün 10 kişi kalıp 4 attılar yine.
Bu seviyeden sonra tabikide kolay takım yok olamazda. Aralarından güç dengemize göre olanı gelsin inşallah.
ykavcioglu
06-12-2012, 09:01
Galatasaray dün kötü oynadı, takımda kötü ama böyle önemli maçlara çok disiplinli çıkıyorlar genelde..
hakkımızda hayırlısı
burkaykalyon
06-12-2012, 09:01
GS'nin UEFA'daki inancı ve takım ruhuyla dün akşamki GS'deki takım ruhu, dengesi, inancı arasında dağlar kadar fark var. Sadece Fatih Terim inanmıştı dün akşam. Futbolcular dolandı durdu. 3 tane şutu var GS'nin. 2'si gol biri direkten döndü. Başka? Geçelim artık UEFA zamanıyla şimdiyi karşılaştırmayı. İnşallah gidebildiği yere kadar gider GS.
Hiç böyle bir korku filmine gerek yoktu dün gece :) çok savsak oynadılar ilk yarı. Manchester'a belini bağlamıştı
Her maçın konsantrasyonu tabiki farklı ama Uefa kupası yılındaki Gs ile şuanda aynı olan tek şey Fatih Terim'in isteği ve heyecanı.
artık fatih hoca soyunma odasında ne konuştuysa ikinci yarı fatihin gazabından iki tane attık. :)
barcanın çıkmasına biraz daha zaman var, bende barcayı istiyorum ama akşam sizde gördünüz bizi perişan ederler...
ykavcioglu
06-12-2012, 09:05
bence soyunma odasında AMRABAT dedi:D
koskoca takımda ayağında topu tutan tek adam, o da kayseriden geldi:D
vay be ne hallerdeyiz..
Yazmak istemedim antipati toplamamak adına Dortmund daha dengeli oynuyor ama Bayern aşırı ofansif dün 10 kişi kalıp 4 attılar yine.
Bu seviyeden sonra tabikide kolay takım yok olamazda. Aralarından güç dengemize göre olanı gelsin inşallah.
Dortmund fiziksel olarak çok üst seviyedeler... Adamlar hiç düşmüyor... Birde mükemmel bir atmosferleri var stadlarında... Tam deplasman olur bize... en temizinden juve, shalke, malaga veya psg gelsin... Diğer alternatifler çok tehlikeli... 0 çekmeyi egale edemedik ama bjk nin rekoru da denemeyelim ;) :D
burkaykalyon
06-12-2012, 09:10
agalar 40 milyon € gelmiş GS bütün gelecekteki ödeme sıkıntısından kurtulmuş ne konuşuyoruz biz ya :D
işin birde diğer boyutu var. GS'nin bu seneki yaptığı bütün transferler belirli bir taahüt altında yapıldı. Haziran'a kadar ödenecek para 50 milyon €'ya yakın bir paraydı. Dün akşamki GS'nin bence en büyük başarısı maddi açıdan bir başarıdır :)
Eğer işler ters gitseydi dün akşam GS çok büyük bir maddi yükün altına girecekti. Hatta borsadaki-stad gelirlerindeki değerleri olsa dahi BJK'nın durumundan beter bir durum olacaktı. Neyse ki bitti gitti...
SekoLive
06-12-2012, 09:11
Galatasaraylıyım, masa üstüne bakarsak hepsi galatasarayın üstünden atlar. konulu falan yaparlar ama iş sahaya cıkınca değişir :) Futbolun güzelliğide burada
braga bi tek bizi yendi adamlar bütün maçlarını kaybetti mesela :D ama son maç bile bizi neredeyse yeniceklerdi
Dortmund fiziksel olarak çok üst seviyedeler... Adamlar hiç düşmüyor... Birde mükemmel bir atmosferleri var stadlarında... Tam deplasman olur bize... en temizinden juve, shalke, malaga veya psg gelsin... Diğer alternatifler çok tehlikeli... 0 çekmeyi egale edemedik ama bjk nin rekoru da denemeyelim ;) :D
Dortmund 180 dk oynasa yine aynı tempoda kalacak kondüsyona sahip bir takım :)
Bizim rekoru kırmanın gereği yok bencede :D
Bence bu seneki Gs ile son 16'ya kalmış olmamız yeterli bir başarıdır fazlası olursa ne ala :)
burkaykalyon
06-12-2012, 09:14
Koray Abi sizin rekoru dün az kaldı Nordfahfkja(ismini yazamıyorum kusura bakma :) ) kırıyordu. Ne oynamıştın o maça :)
Koray Abi sizin rekoru dün az kaldı Nordfahfkja(ismini yazamıyorum kusura bakma :) ) kırıyordu. Ne oynamıştın o maça :)
Oynamadım Chelsea kötü olduğundan :)
Acı haberi şimdi öğrendim :D
Statü gereği Barcelona aynı ülke takımları olan Real ve Valencia ile bu turda eşleşemiyor. Eğer haber doğruysa Gs - Barça kura ihtimali %20
Dortmund 180 dk oynasa yine aynı tempoda kalacak kondüsyona sahip bir takım :)
Bence bu seneki Gs ile son 16'ya kalmış olmamız yeterli bir başarıdır fazlası olursa ne ala :)
O zaman Hakan sukur gomduuuu. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=80khyvvaqZc) diyelim ... :)
alper_pug
06-12-2012, 10:14
Barca , Bayern , Dortmund dışında kim gelirse gelsin hiç farketmez.
Burak E.
06-12-2012, 10:39
Oynamadım Chelsea kötü olduğundan :)
Acı haberi şimdi öğrendim :D
Statü gereği Barcelona aynı ülke takımları olan Real ve Valencia ile bu turda eşleşemiyor. Eğer haber doğruysa Gs - Barça kura ihtimali %20
abi kupon varmı :D varsa yayınlada köşeyi dönelim :D
abi kupon varmı :D varsa yayınlada köşeyi dönelim :D
Salı iyiydi dün battık yine :)
Burak E.
06-12-2012, 10:42
Salı iyiydi dün battık yine :)
olsun abi toparlarsın sen biliyorum :D bugun bişiler olucak kesin :D
olsun abi toparlarsın sen biliyorum :D bugun bişiler olucak kesin :D
Dün bütün kasa battığından bugün ancak avuç yalarım :D
Burak E.
06-12-2012, 11:02
Dün bütün kasa battığından bugün ancak avuç yalarım :D
toparlarsın abi başka gun kesin bugunun acısını cıkartırsın :D
İŞTE EŞLEŞMELER:
Eskişehirspor-Karabükspor
Gaziantepspor-Sivasspor
Kasımpaşa-Trabzonspor
Galatasaray-1461 Trabzonspor
Fenerbahçe-Göztepe
MP Antalyaspor-Beşiktaş
Gençlerbirliği-Mersin İY
Altay-Bursaspor
Ulan gittik yine Antalyayı çektik ne bahtsız takımız :D
SekoLive
06-12-2012, 11:37
En şanslı kura fenere geldi :)
kura'nın bence en kolay ekibiydi onlara cıktı :D
m. ali öz
06-12-2012, 11:42
İŞTE EŞLEŞMELER:
Eskişehirspor-Karabükspor
Gaziantepspor-Sivasspor
Kasımpaşa-Trabzonspor
Galatasaray-1461 Trabzonspor
Fenerbahçe-Göztepe
MP Antalyaspor-Beşiktaş
Gençlerbirliği-Mersin İY
Altay-Bursaspor
Ulan gittik yine Antalyayı çektik ne bahtsız takımız :D
empati yaparsan bizde bahtsızız bi o kadar abi :D
empati yaparsan bizde bahtsızız bi o kadar abi :D
Doğru söylüyosun :) iki takımda zımba gibi maşallah ama birisi elenecek mecbur :)
Antalya bizi elerse bu kupayı alır bence.
Şuandaki Antalya'nın mevcut formuyla Fenerbahçe veya Galatasaray baş edemez. Gs'ın şansı Antalyayı ligin başında yakalamış olmasıydı :) sonrasında Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında gerçek Antalyayı gördük. O gün şans bizden yana olduğu için yendik. Oyun geneline baktığımızda Antalya takımı bizden üstündü.
Ya münih gelir ya barca gelir bizde evimizde son 3 yılın finalistini yada uzay takımını agırlamının mutluluguyla elenırız :)
S.Özeren
06-12-2012, 13:27
ingiliz bir takım yokmu ya varsa ingiliz gelsin
Son 16 da 2 ingiliz var biri manchester ikincisi arsenal..Manchester ile aynı grupta arsenal ilede aynı torbada oldugumuz için eslesemıyoruz
Tuncer M.
06-12-2012, 14:55
Defansı adam gibi yapamadığımız sürece bi halt olmaz bu sezon , cl de başarı elde edemeyiz...Kimse boşuna ümitlenmesin...Ligde yine pata küte gitme şansımız var , ***** rakipler kötü...Her maçta evlere şenlik hatalar yapıyor defans , her takım , her maçta tehlike yaratıyor bize karşı...Selçuk ve Melo formda değil , Burağın bu üstün formu sayesinde takım bir yere gelebildi cl'de...Muslera'nın hakkınıda es geçmemek gerek...Tamam defans yüzünden çaresiz goller yiyor ama her maç en az 3-4 tane net gol pozisyonunu kurtarıyor...
Ne zamanki Engin , Elmander , Selçuk , Melo iyi bir form tutar ve Ujfa'da takıma yerleşir , o zaman bu takım geçen sene gibi iyi olur işte...
Başarı elde edemeyiz nedir yahu?
2. olarak gruptan çıkmak zaten başarıdır. Mevcut durumda bunu bir Türk takımının başarması zaten başarıdır. SEzona şampiyonlar ligi kupası hedefiyle başlamadık ki zaten. Geçen sezon toplama olarak kurulmuş takımla şampiyonluk, sonrasında şampiyonlar liginde gruptan çıkmak zaten başlı başına başarıdır. Unutmayalım bu takım 3 sezon önce 8., 4 sezon önce 5. 5 sezon önce 3. bitirdi sezonu... :icon_tup:
Ya münih gelir ya barca gelir bizde evimizde son 3 yılın finalistini yada uzay takımını agırlamının mutluluguyla elenırız :)
Barca gelsin daha barcelonayı ziyaret edemedim. Hem gezer, hem maçımızı izler dönerik. :)
Başarı elde edemeyiz nedir yahu?
2. olarak gruptan çıkmak zaten başarıdır. Mevcut durumda bunu bir Türk takımının başarması zaten başarıdır. SEzona şampiyonlar ligi kupası hedefiyle başlamadık ki zaten. Geçen sezon toplama olarak kurulmuş takımla şampiyonluk, sonrasında şampiyonlar liginde gruptan çıkmak zaten başlı başına başarıdır. Unutmayalım bu takım 3 sezon önce 8., 4 sezon önce 5. 5 sezon önce 3. bitirdi sezonu... :icon_tup:
Barca gelsin daha barcelonayı ziyaret edemedim. Hem gezer, hem maçımızı izler dönerik. :)
Yapmayın gözünüzü seveyim ya cl'de gruptan cıkmak basarı felan degıl bıde kıl payı ıttıre kaktıra cıktıysan o gruptan.. Almanların 3 tane takımı ust tura cıktı hemde lıder olarak ıste basarı budur ama bız alısmısız 0 cekmeye 8 yemeye o yuzden gruptan cıkınca basarı olarak goruyoruz.. Baslı basına sakat bı dusunce bu zaten gs su saatten sonra elenırse basarıya ımza attık bızden bu kadar dıcek cekılecek kosesıne sonra bekle 10 yıl gecsınde bı daha gruptan cıksın.. Eyv. Tr standartlarında basarı ama avrupanın fatihi diyoruz Ünal AYSAL avrupada basarılı GS kurucaz dıyor bunların ardından gruptan cıkınca yonetımden bırı kalkıpta eger basarı derse tüküreyım bole yonetımın ıcıne
Tuncer M.
06-12-2012, 15:14
Yapmayın gözünüzü seveyim ya cl'de gruptan cıkmak basarı felan degıl bıde kıl payı ıttıre kaktıra cıktıysan o gruptan.. Almanların 3 tane takımı ust tura cıktı hemde lıder olarak ıste basarı budur ama bız alısmısız 0 cekmeye 8 yemeye o yuzden gruptan cıkınca basarı olarak goruyoruz.. Baslı basına sakat bı dusunce bu zaten gs su saatten sonra elenırse basarıya ımza attık bızden bu kadar dıcek cekılecek kosesıne sonra bekle 10 yıl gecsınde bı daha gruptan cıksın.. Eyv. Tr standartlarında basarı ama avrupanın fatihi diyoruz Ünal AYSAL avrupada basarılı GS kurucaz dıyor bunların ardından gruptan cıkınca yonetımden bırı kalkıpta eger basarı derse tüküreyım bole yonetımın ıcıne
Yahu ben Türkiye standartlarına göre söyledim zaten bunu. Daha toplama takımın 2. sezonunda gruptan çıkıyorsun. Bu bence başarıdır dedim. Ki ilk maçı biliyosunuz o maçtan puan bile alabilirdik. Yani bu gruptan lider de çıkabilirdik, ilk 3 maçımız talihsiz maçlardı. Fakat yine de 2 milyon euroluk stoper, 3 m euroluk sağ bek, kiralık ortasaha, ücretsiz forvet ve golleri atan 5 m euroluk bi golcüyle gayet de gruptan 2. olarak da çıkmak başarıdır.
Bundan sonraki senelerde eğer 1. olarak çıkamazsak bu başarısızlık olur fakat, bu takımla bu kadar bile yeterli görülmeli. Ki daha 2. tur maçları şubatta olacak o zamana kadar bu takımın savunmasındaki hatalar da en az düzeye inerse çeyrek final imkansız değil, çekilecek kuraya bağlı olarak.
Hayırdır cıkartmamı yapacan :D
Yahu ben Türkiye standartlarına göre söyledim zaten bunu. Daha toplama takımın 2. sezonunda gruptan çıkıyorsun. Bu bence başarıdır dedim. Ki ilk maçı biliyosunuz o maçtan puan bile alabilirdik. Yani bu gruptan lider de çıkabilirdik, ilk 3 maçımız talihsiz maçlardı. Fakat yine de 2 milyon euroluk stoper, 3 m euroluk sağ bek, kiralık ortasaha, ücretsiz forvet ve golleri atan 5 m euroluk bi golcüyle gayet de gruptan 2. olarak da çıkmak başarıdır.
Bundan sonraki senelerde eğer 1. olarak çıkamazsak bu başarısızlık olur fakat, bu takımla bu kadar bile yeterli görülmeli. Ki daha 2. tur maçları şubatta olacak o zamana kadar bu takımın savunmasındaki hatalar da en az düzeye inerse çeyrek final imkansız değil, çekilecek kuraya bağlı olarak.
Benım cumlelerım sıze degıl geneldı aslında ama işler güçlerde buna çok iyi degındıler :)
Bız hep yarım kalmıs hıkayelerı basarı olarak sunuyoruz tamam tr için basarı ama gs için degıl
Z7LPq-eaBfk
Tuncer M.
06-12-2012, 15:50
Benım cumlelerım sıze degıl geneldı aslında ama işler güçlerde buna çok iyi degındıler :)
Bız hep yarım kalmıs hıkayelerı basarı olarak sunuyoruz tamam tr için basarı ama gs için degıl
Yahu Tr için başarı ama Galatasaray için başarı değil yanlış bir deyim bence. Çünkü ben Galatasaray'ın toplama olarak kurulan takımından ve de bunun 2. sezonunda gruptan çıkmasından bahsediyorum. 8 senedir yan yana oynayan futbolcular yok bu takımda. Hatta bırak 8 sezonu 3. sezonunda yan yana oynayan bile yok. Bu sebeple sonraki seneleri işaret etti Ünal Aysal da zaten. Fakat buna rağmen yıllar sonra şampiyonlar ligine bu takımla katılıp gruptan çıkmak bu takım ve bu şartlar için başarıdır.net.
G.Saray'dan 28.5 milyon euroluk gelir!
Bunun yanında gelecek yayın geliri vs.yle bu takımın isletini. Muslera, semih, eboue, selçuk, burak, amrabat takımda tutulup daha kaliteli oyuncular takıma katılırsa o zaman süreklilik yakalanır işte. :)
S.Özeren
06-12-2012, 16:01
Hayırdır cıkartmamı yapacan :D
:D neden olmasın ahaha
bence şuanki durum tamamen başarıdır çünkü bizim kadromuz avrupa ligine uygun dün maçı izlerkende söyledim , bu kadro ile gruptan çıkıyorsak bu bir başarıdır bide bunun transferi var 22 milyon dolar harcayıp 28 milyon euro koyduk şampiyonlar liginden kasamıza bütün transferler beleşe geldi üstüne bide para kaldı daha ne başarısı olcak ? final mi oynıcak bu kadro ile. gerisi hikaye faso fiso
Son 16 da 2 ingiliz var biri manchester ikincisi arsenal..Manchester ile aynı grupta arsenal ilede aynı torbada oldugumuz için eslesemıyoruz
tüh :o ben ingiliz gelsin isterdim..
Yahu Tr için başarı ama Galatasaray için başarı değil yanlış bir deyim bence. Çünkü ben Galatasaray'ın toplama olarak kurulan takımından ve de bunun 2. sezonunda gruptan çıkmasından bahsediyorum. 8 senedir yan yana oynayan futbolcular yok bu takımda. Hatta bırak 8 sezonu 3. sezonunda yan yana oynayan bile yok. Bu sebeple sonraki seneleri işaret etti Ünal Aysal da zaten. Fakat buna rağmen yıllar sonra şampiyonlar ligine bu takımla katılıp gruptan çıkmak bu takım ve bu şartlar için başarıdır.net.
G.Saray'dan 28.5 milyon euroluk gelir!
Bunun yanında gelecek yayın geliri vs.yle bu takımın isletini. Muslera, semih, eboue, selçuk, burak, amrabat takımda tutulup daha kaliteli oyuncular takıma katılırsa o zaman süreklilik yakalanır işte. :)
Cl den gelicek parayla orta sahanın ortasına sol beke ve defansa bırer adam alırlar dıye dusunuyorum cunku melo ve selcuk canları ısterse oynuyo canları ıstemezse oynamıyor keza fatıh hoca rıeranın onunu acıyor adam tek kalıyor kotu oyuncu gıbı gozukuyor aslında riera bu takımdaki en iyilerden ama taktik kurbanı oluyor dıger yandan defansa yorum bıle yapmak ıstemıyorum..
tr için basarı gs için degıl dememden kastım bu takım yıllarca avrupanın fatıhı dıye gezmedımı ortalarda? trde hıc bı takım bızım yakaladıgımız basarıları yakalayamadı demedıkmı? ben bunlara ıstınaden soyledım o lafı.. Öte yandan tr liginin ve milli takımın halı ortada onlara bakınca basarı ama super kupayı kazanan bı takım ıcın hıcte basarı degıldır kı zaten 10 yılda 1 gelıyosa bu basarı denılen sey o basarı degıl tesaduftur.. Galatasaraylıyım ama aziz yıldırıma bu noktada katılıyorum cunku bı kupa alıyoruz oturuyorz basarı dıyoruz gruptan cıkıyoruz basarı dıyoruz peki olduda yanlıslıkla cl kupasını aldık ve her sene fınal oynadık o zaman bu duruma ne dıcez? benım demek ıstedıgım tamam suan ıyı bı ıs yapıldı gectıgımız yıllara baktıgımızda ama buna basarı dıyıpte kenara cekılıp oturmayalım
Tuncer M.
06-12-2012, 16:10
Cl den gelicek parayla orta sahanın ortasına sol beke ve defansa bırer adam alırlar dıye dusunuyorum cunku melo ve selcuk canları ısterse oynuyo canları ıstemezse oynamıyor keza fatıh hoca rıeranın onunu acıyor adam tek kalıyor kotu oyuncu gıbı gozukuyor aslında riera bu takımdaki en iyilerden ama taktik kurbanı oluyor dıger yandan defansa yorum bıle yapmak ıstemıyorum..
tr için basarı gs için degıl dememden kastım bu takım yıllarca avrupanın fatıhı dıye gezmedımı ortalarda? trde hıc bı takım bızım yakaladıgımız basarıları yakalayamadı demedıkmı? ben bunlara ıstınaden soyledım o lafı.. Öte yandan tr liginin ve milli takımın halı ortada onlara bakınca basarı ama super kupayı kazanan bı takım ıcın hıcte basarı degıldır kı zaten 10 yılda 1 gelıyosa bu basarı denılen sey o basarı degıl tesaduftur.. Galatasaraylıyım ama aziz yıldırıma bu noktada katılıyorum cunku bı kupa alıyoruz oturuyorz basarı dıyoruz gruptan cıkıyoruz basarı dıyoruz peki olduda yanlıslıkla cl kupasını aldık ve her sene fınal oynadık o zaman bu duruma ne dıcez? benım demek ıstedıgım tamam suan ıyı bı ıs yapıldı gectıgımız yıllara baktıgımızda ama buna basarı dıyıpte kenara cekılıp oturmayalım
İstikrar konusunda son konuşması gerekn AY.dir bence. Çeyrek finale çıkmış, yarı finalin kapısından dönmüş bir takımın antrenörünü bir inat üzerine takımdan gönderen kişidir kendisi. Bu ülkenin sorunu şu kimsenin konuşutuğuyla yaptığı bir değil. Fakat Ünal Aysal geldiğinde pembe hayaller sunmadı. Ekonomiyi raya oturtma ve profesyonelleşme yolunda gideceğini belirtti. Ve de 4 senelik süreçte Galatasaray ilk 10 avrupa takımı içine girmeli diye bir de hedef belirledi. Ben takımdan bu sene ve gelecek sene için ümitliyim. :icon_tup:
:D neden olmasın ahaha
bence şuanki durum tamamen başarıdır çünkü bizim kadromuz avrupa ligine uygun dün maçı izlerkende söyledim , bu kadro ile gruptan çıkıyorsak bu bir başarıdır bide bunun transferi var 22 milyon dolar harcayıp 28 milyon euro koyduk şampiyonlar liginden kasamıza bütün transferler beleşe geldi üstüne bide para kaldı daha ne başarısı olcak ? final mi oynıcak bu kadro ile. gerisi hikaye faso fiso
tüh :o ben ingiliz gelsin isterdim..
Hele şükür beni anlayan bi renktaş çıktı :)
Shadow_Dancer
06-12-2012, 16:17
Fenerin maçı hangi kanalda arkadaşlar?
S.Özeren
06-12-2012, 16:19
Hele şükür beni anlayan bi renktaş çıktı :)
:):) :icon_tup:
deplasman ise d smarttır abi
Star verecek
Shadow_Dancer
06-12-2012, 16:31
:):) :icon_tup:
deplasman ise d smarttır abi
Star verecek
Teşekkür ederim.
semih1469
06-12-2012, 16:45
Bayern Münih, Barca ve Dortmund dışındaki rakiplerden korkmuyorum en çok Schalke'nin gelmesini istiyorum. İlk 16'ya girmek Türkiye futbolunda büyük başarıdır. Hemde ilk 3 maçta talihsizliklerden dolayı 1 puan topladıktan sonra 3 te 3 yaptığımızı düşünürsek.
schalke'den tutun barcelona'ya kadar galatasaray'in olasi tum rakiplerinin hemen her hafta maclarinin ya ozetini ya da tamamini izler, takip ederim. hicbiri ne braga ne de cluj'a benzer. iclerinde su an icin en formsuzu schalke. geriye kalanlarin hepsi de acikcasi galatasaray'i rahatlikla eleyecek kapasitede. malaga ve juventus'u kolay lokma olarak gormek yanlis olur. almanlar da barcelona'dan sonra cekilebilecek en talihsiz kura olur. barcelona'nin cikmasi ise turk futbol tarihinde avrupa'da cekilmis en kotu kura olarak kayitlara gecer. digerleri neyse de barca'yi elemek icin once onlara gol atmak, gol atmak icinde once topu ayaklarindan almak gerekir. basarilar galatasaray. ;)
Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Schalke 04 ile eşleşti. İlk maç 12-13'te TT Arena'da, rövanş ise 19-20 Şubat'ta Almanya'da oynanacak.
Şike yapsan böyle kura çektiremezsin :)
free-hifi
20-12-2012, 12:12
Hadi hayırlsıı olsun
SekoLive
20-12-2012, 12:13
hadi hayırlısı :) umarım bu turuda geçeriz
hadi hayırlısı :) umarım bu turuda geçeriz
Amin diyelim:)
http://inciswf.com/barcacekme.swf
ondertopcu
20-12-2012, 12:25
Bu turdan çıkarız Allah' ın izniyle
ykavcioglu
20-12-2012, 12:36
Fatih Terim bu sene çok şanslı:D
ygtkrmdnz
20-12-2012, 13:25
İlk mac almanyada olsa 21 araliga inanacaktim :D
Gerci almanya yada istanbul fark etmiyo :D
tünay yardı :D
tek maç idda varmı ki çıkmaz demeyelim şansımızı deneyelim ?