Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW E34 520i 90'
Burak E.
31-12-2012, 15:52
Bizimki dengişik olacak Tarık abi. Sarı renkte. Patent enstitüsünden gerekli izinleri aldım :D
benim içinde al sana benim arabaya yapalım pampa beraber gideriz zaten
@tarık abi sen bizede mi patent felan cekiyon ayıptır kınıyrum seni :D
onurdestan
31-12-2012, 20:35
ara kendine gelmeye başladı kardeşim döşemeyi nerde yaptırıcaksın cem abiyle konuştunmu yada konuşayımmı ? küllük ve klima ayarlarının kafaları yok gördğüm kadarıyla klima paneli komple değişmek ister o parçaları bulmak sanırım imkansız hurda falan bulursan geçirebilirsin küllük sahibindende var bikaç tane
burkaykalyon
01-01-2013, 21:28
ara kendine gelmeye başladı kardeşim döşemeyi nerde yaptırıcaksın cem abiyle konuştunmu yada konuşayımmı ? küllük ve klima ayarlarının kafaları yok gördğüm kadarıyla klima paneli komple değişmek ister o parçaları bulmak sanırım imkansız hurda falan bulursan geçirebilirsin küllük sahibindende var bikaç tane
Sağolasın abi. Cem Abi ile görüşmedim aslında görüşebilirsek iyi olur. Jason(Yekta) Abi ile görüştüm Maslak'ta bir yer önerdi iki ihtimal var zaten ya orası ya da Art Car olacak zaten abi. Klima kontrol paneline gelirsek şöyle bir şey var aslında hazırda bekleyen:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-e34-klima-kontrol-paneli-pesine-3-taksit-100789487/detay/
Küllük iyi durumda. Detaylı temizlikle kendine gelir abi o :)
Burak E.
02-01-2013, 09:29
Sağolasın abi. Cem Abi ile görüşmedim aslında görüşebilirsek iyi olur. Jason(Yekta) Abi ile görüştüm Maslak'ta bir yer önerdi iki ihtimal var zaten ya orası ya da Art Car olacak zaten abi. Klima kontrol paneline gelirsek şöyle bir şey var aslında hazırda bekleyen:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-e34-klima-kontrol-paneli-pesine-3-taksit-100789487/detay/
Küllük iyi durumda. Detaylı temizlikle kendine gelir abi o :)
konsolun ufak catlaklaarını nabıcaz pampa.
fastchild
02-01-2013, 19:21
çatlaklar nerelerde üst parçadamı
burak abi o kontroln panelinin üçten fazla çeşidi var :D telli potasyometreli felan bikaç çeşit
Burak E.
02-01-2013, 19:25
çatlaklar nerelerde üst parçadamı
burak abi o kontroln panelinin üçten fazla çeşidi var :D telli potasyometreli felan bikaç çeşit
ön cama yakın olan buyuk kalifer peteginin orası bi kaç carlak gibi bişi var
fastchild
02-01-2013, 19:29
kalorifer peteğinin etrafı anladım üst parça
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-e34-on-gogus-torpido-oto-bmw-yedek-parca-107705677/detay
Musti PoweR
02-01-2013, 20:58
senin ilacın bendeydi , sattım... (direksiyon)
koray ozan
04-01-2013, 01:14
jant olarak böyle bitşey olabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-1,5-aylik-17-bmw-janti-108039941/detay/
Allah kolaylık versin :)
fastchild
04-01-2013, 17:11
jant olarak böyle bitşey olabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-1,5-aylik-17-bmw-janti-108039941/detay/
Allah kolaylık versin :)
E83 X3 jantı bir takım flanşta gerekli takmak için 5 kasaya sadece 5ve üstü serilerin jantı oluyor malesef X5 - X6 jantı bile uymuyor
burkaykalyon
05-01-2013, 16:35
Ve evet arkadaşlar.... Bugünkü gelişmeleri aktaralım. Bu cumartesi için planımız arabamızın iç döşemelerini yaptırmaktı. Ancak kötü bir sürpriz vardı.
İlk başta hararet yapıp yolda kaldık. Sonra suyu tamamladıktan sonra maslağa doğru yol aldık çünkü arabadan yanık kokusu geliyordu. Yekta abim sağolsun direk onların servisine götürdük ve komple motor yapılması gerektiğini conta yaktığını öğrendik. Araba şu anda serviste. Komple yapılacak.
Bu arada peace(Barış Abi) ve Onur abiye de teşekkürler. Çok memnun oldum tekrardan tanıştığıma. :)
Bizim klasik tayfaya zaten teşekkürler bir borç... AhmetYılmaz, Burak E. ve berkayaydın :)
Burak E.
06-01-2013, 10:12
her zman kardeşim 1 telefonla yanındayım üzüldüm bende contanın gitmesine ama motor saglıklı olsun gerisi kolay pampa zmanla halledilir.
ayrıca peace barış abı onur abiyede teşekkürler hem tanıştuk hemde guzel bir muhhabbet ettik :D
fastchild
06-01-2013, 11:20
abi yekta abilerin dükkandaysa zaten parça işini Yekta abiler halleder daha uyguna
hayırlısı buymuş diyelim hazır açmışken stroker yapıcakmısınız yoksa stockmu kalacak
BarışArdalı
06-01-2013, 11:25
herşeyde bi hayır vardır .. sağlam geliyorsun rahaaadol ;)
Nightfish
06-01-2013, 11:27
Forumdaki proje araçlarının çoğu hazır motoru açmışken... cümleleriyle başlıyor. Devamında kaçak kat falan çıkılıyor o motora genelde :D
Geçmiş olsun kardeşim, her işte bir hayır vardır.
S.Özeren
06-01-2013, 11:27
geçmiş olsun yavrum , bi ara hamama gidelim
darkmoon
06-01-2013, 11:30
geçmiş olsun olaya iyi yanından bak motor açıldımı motorun önceside evvliyatıda görülücek ona göre bir yol izlenip revize edilicekdir yani iş bittiğinde eskisindende sağlıklı bir motorun olucakdır..
5 kasaların hayranı olarak konuyu en başından beri takip ediyorum kazasız belasız jant konusunda görsel olarak 2 resim paylaşıyım 2 si ayrı güzel ateş eder cinsten :D
alpina
http://f1301.hizliresim.com/15/6/hpx83.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ac schnitzer type 2
http://f1301.hizliresim.com/15/6/hpxbl.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Burak E.
06-01-2013, 11:49
bence ahmeti götürelim conta yanarken ahmet kullanıyordu arabayı :D
kardeşim geçmiş olsun, pzt belli olucak ne olduğu sanırım. Motorda sıkıntı kalmadıktan sonra gerisini yavaştan halledersin.
AhmetYılmaz
06-01-2013, 12:27
bence ahmeti götürelim conta yanarken ahmet kullanıyordu arabayı :D
I ** a hızlı jojuk. :D baktım dumanlar geliyo. Bismillah dedim durdum kaçtım arabadan.
burkaykalyon
06-01-2013, 14:06
her zman kardeşim 1 telefonla yanındayım üzüldüm bende contanın gitmesine ama motor saglıklı olsun gerisi kolay pampa zmanla halledilir.
ayrıca peace barış abı onur abiyede teşekkürler hem tanıştuk hemde guzel bir muhhabbet ettik :D
sağolasın kardeşim tekrardan...
abi yekta abilerin dükkandaysa zaten parça işini Yekta abiler halleder daha uyguna
hayırlısı buymuş diyelim hazır açmışken stroker yapıcakmısınız yoksa stockmu kalacak
Servis konusunda hiç şüphem yok zaten. Yekta Abi sağolsun çok yardımcı oldu. Performans beklentim olmadığı için stroker yapılmayacak kardeşim. Stock olarak toplanacak.
herşeyde bi hayır vardır .. sağlam geliyorsun rahaaadol ;)
İnşallah abicim. Hayırlısı. Sağolasın.
Forumdaki proje araçlarının çoğu hazır motoru açmışken... cümleleriyle başlıyor. Devamında kaçak kat falan çıkılıyor o motora genelde :D
Geçmiş olsun kardeşim, her işte bir hayır vardır.
Sağolasın kardeşim. Bakalım kısmet...
Ya aslında bekliyordum böyle bir şey ama erken oldu bayağı. Hazırlıksız yakalandık bi yerde :)
geçmiş olsun olaya iyi yanından bak motor açıldımı motorun önceside evvliyatıda görülücek ona göre bir yol izlenip revize edilicekdir yani iş bittiğinde eskisindende sağlıklı bir motorun olucakdır..
Abi motor zaten kapalı kutuydu. Ne çıkacağı belli değildi. Şimdi çıktı ortaya herşey. Bakalım Pazartesi büyük gün. Ne çıkacak meçhul.
5 kasaların hayranı olarak konuyu en başından beri takip ediyorum kazasız belasız jant konusunda görsel olarak 2 resim paylaşıyım 2 si ayrı güzel ateş eder cinsten :D
alpina
ac schnitzer type 2
Sağolasın. Araçlar hakikatten güzel. Hele bir motor toparlansın da jant kolay...
kardeşim geçmiş olsun, pzt belli olucak ne olduğu sanırım. Motorda sıkıntı kalmadıktan sonra gerisini yavaştan halledersin.
Aynen öle abi. Pazartesi belli olacak her şey. Planım o zaten. Motor bir sorunsuz olsun da gerisi kolay... Bu arada maşallah RT 500'e...
I ** a hızlı jojuk. :D baktım dumanlar geliyo. Bismillah dedim durdum kaçtım arabadan.
3 sefer yaşadık bu durumu. :) Motor bitsin yine sana vercem arabayı başka ne sorun varsa çıkartırsın :)
Geçmiş olsun kardeşim. Allah daha büyük dert vermesin :)
geçmiş olsun panpa, motor toplanmasına sevinsekmi üzülsekmi bilemedim :) ama ciddi ugraşıyosunuz helal olsun :D
Ah be Burkayım dedim sana evladın hayırlı olsun diye :) Geçmiş olsun kardeşim en iyi şekilde yapılacaktır şimdi kolay gelsin.
not: Hızlı jojuk ahmet lütfen duj al :D
burkaykalyon
06-01-2013, 14:44
Geçmiş olsun kardeşim. Allah daha büyük dert vermesin :)
Amin kardeşim. Buna da şükür :)
geçmiş olsun panpa, motor toplanmasına sevinsekmi üzülsekmi bilemedim :) ama ciddi ugraşıyosunuz helal olsun :D
Aslında iyi bir şey. Stressiz sıkıntısız bineceğim. Sağolasın kardeşim..
Ah be Burkayım dedim sana evladın hayırlı olsun diye :) Geçmiş olsun kardeşim en iyi şekilde yapılacaktır şimdi kolay gelsin.
not: Hızlı jojuk ahmet lütfen duj al :D
Evladın hayırlı olsun demenden kıllanmıştım zaten :p sağolasın kardeşim. Tüm suç Ahmet'in :D adam arabayı ilk defa kullandı onda da motor yaktı :hahaha:
Geçmiş olsun kardeşim. Her şey de vardır bi hayır. Eğer maddi anlamda sıkıştırmıyorsa vesile olmuş motor yapılmasına bi yer de :D
Geçmiş olsun tekrardan. Neye niyet neye kısmet işte. Neyse motor hallolsun da gerisi yapılır bi şekilde. Küçük bir TT toplantısı da yapmış olduk bizim dükkanda :D
fastchild
06-01-2013, 19:26
alpina
[urhttp://bit.ly/c25MCx][img]http://f1301.hizliresim.com/15/6/hpx83.jpg[rl]
ac schnitzer type 2
[u=http://bit.ly/c25MCx][img]http://f1301.hizliresim.com/15/6/hpxbl.jpg[/irl]
1. Alpina değil Hartge
onurdestan
06-01-2013, 22:46
bende sizinle tanıştığıma memnun oldum beyler güzel muhabbet oldu arabada yapılınca kafadaki en büyük korku ortadan kalkmış olur sende kozmetiği gönlünce yaparsın biyerden biyere kafa rahat gitmek gibisi yok varsın koltuğu yırtık olsun :)
SekoLive
06-01-2013, 22:49
burkay dediklerini tek tek yapıoyusn azmine maşallah,
hatırlarsan mc'deki konusmamızı sölediklerim hep başına geldi keşke gelmeseydi ama zaten gelsede uğracam uğraşmalık araba istiyorum diyordun :)
Low-Rider
06-01-2013, 22:51
Çok geçmiş olsun
burkaykalyon
07-01-2013, 07:16
bende sizinle tanıştığıma memnun oldum beyler güzel muhabbet oldu arabada yapılınca kafadaki en büyük korku ortadan kalkmış olur sende kozmetiği gönlünce yaparsın biyerden biyere kafa rahat gitmek gibisi yok varsın koltuğu yırtık olsun :)
Aynen dediğin gibi abi. Varsın koltuk yırtık olsun tampon kırık olsun ama motor sağlıklı olsun. :) Kısmet bugüneymiş. Hayırlısı. Çok memnun oldum bende tanıştığıma.
burkay dediklerini tek tek yapıoyusn azmine maşallah,
hatırlarsan mc'deki konusmamızı sölediklerim hep başına geldi keşke gelmeseydi ama zaten gelsede uğracam uğraşmalık araba istiyorum diyordun :)
Bir tarafım kaşındı işte abicim kaşındı :) Hayırlısı artık. Daha çok iş var :)
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
burkaykalyon
07-01-2013, 07:17
Geçmiş olsun kardeşim. Her şey de vardır bi hayır. Eğer maddi anlamda sıkıştırmıyorsa vesile olmuş motor yapılmasına bi yer de :D
Teşekkür ederim kardeşim. Uğraşıcaz biraz işte :)
Geçmiş olsun tekrardan. Neye niyet neye kısmet işte. Neyse motor hallolsun da gerisi yapılır bi şekilde. Küçük bir TT toplantısı da yapmış olduk bizim dükkanda :D
Aynen öyle abi neye niyet neye kısmet. Döşemeleri yaptıracağız diye çıktık evden motor yaptıracağız :) Çok memnun oldum bende...
Burak E.
07-01-2013, 08:59
pampa biliyosun her zman yanındayım zaten bensiz calışmıyor araba :D liste cıkınca bana haber ver pampa bekliyorum telefonunu olmadı her akşam gidicez pampa ugraşcaz
sanayinin yolları taşdan sen cıkardın beni beni baştan... :D
@jason bende memnun oldum guzel muhabbet etttik abi
@peace barış abi memnun oldum tanıştıgıma maşallahı var rt500 ün :D
@onurdestan memnun oldum abi tanıştıgıma daha cok gelip gidicez sanırım :D
Ben geç gelinc pek muhabbet edemedik ama olsun bi dahakine inşallah.
burkaykalyon
12-01-2013, 17:03
Bir beyin fırtınası yapalım fikir sorayım sizlere...
Bugün Yekta Abilerin oradan aldım aracı Mustafa Usta'mızın sözleri aynen şöyle:
Bu araba yapılır ancak paranı yedikçe yer nereyi tutsak elde kalıyor. Ben senin yerinde olsam satabilirsem satarım bu arabayı yoksa para yer bu başka bişi değil :) Sattıktan sonra da bana gel sana çok daha düzgün bir E34 buluruz dedi. Olmadı kendi arabamı sana satarım E32 735il :) dedi. Gördüm arabayı da efsane ötesi kendisi. Maşallahı var. Kafamı allak bullak etti :)
Araba şu anda kapıda yatıyor kafamda deli sorular. Nakit konusunda bu ara sıkışık durumdayım. Arabayı durumum düzelene kadar yatırsam sonra uğraşsam mı bununla yoksa projelik falan diye satsam mı? Alan olur mu? Mustafa Usta sat dediğine göre vardır bi hayır diyorum ama size de sormak istedim...
Fikirleriniz benim için çok önemli ey Tech ailesi :D
Nightfish
12-01-2013, 17:42
Zor soru :) Bu şekilde satmak istesen alıcı bulabilecek misin ki ?
burkaykalyon
12-01-2013, 17:55
Zor soru :) Bu şekilde satmak istesen alıcı bulabilecek misin ki ?
Satarsam bayağı uygun tutacam fiyatı. Satılır herhalde... Zarar edecek durum yok aslında. Hesap karıştı çünkü :)
Nightfish
12-01-2013, 17:57
Yaptırırsan stroker vs komple girişirsin hazır el atmışken. O zaman da efsane fiyat çıkar. Alıcısı varsa satman daha mantıklı bence de. Tabi önce bi döşemeleri yaptır, en azından elle tutulur bi yanı olsun :D
AhmetYılmaz
12-01-2013, 17:58
Sat sat hemen. :) mantıklı olan.
burkaykalyon
12-01-2013, 18:01
Eğer dersem ki satıyorum. Kuruş para harcamam. Benzin bile koymam hareket ettirmem. Öyle ketumluk yaparım :D
darkmoon
12-01-2013, 18:04
amaç önemli niyet önemli satıp gene 5.20 alıcaksan hiç alma yaptır en azından elinin altındaki arabayı bilirsin diğer alıcağın arabada saatli bomba olur çünkü gene.. ama satarım hacimi yükseltirim diyorsan çıkar elinden..
E32 735il mi ? :eek: :eek:
hayırlı olsun ne zaman alıyosun ? :D :D
burkaykalyon
12-01-2013, 18:06
amaç önemli niyet önemli satıp gene 5.20 alıcaksan hiç alma yaptır en azından elinin altındaki arabayı bilirsin diğer alıcağın arabada saatli bomba olur çünkü gene.. ama satarım hacimi yükseltirim diyorsan çıkar elinden..
Satarsam ve 520 alacaksam mutlaka M50 alırım. Aşağısını almam. E32 de kafamı bulandırdı iyice...
Nightfish
12-01-2013, 18:09
Hacı bütçe nedir ? E32'ye ne kadar diyor aşağı yukarı ?
burkaykalyon
12-01-2013, 18:12
Hacı bütçe nedir ? E32'ye ne kadar diyor aşağı yukarı ?
sen feysbuhuna bak :D attım ordan sana bilgileri...
yusufbatırel
12-01-2013, 18:20
Yektaya gelmeden dedim sana 1000 defa ikna olmadın
burkaykalyon
13-01-2013, 19:46
Aracı üzülerek satmaya karar verdim ilanı aşağıdaki gibi..Tech'ten gelenlere uygun fiyatlı vereceğim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-projelik-bmw-e34-520i-111327727/detay/
LanseloT
13-01-2013, 20:54
Satmak daha mantıklı yanlış anlamayın ama, e34 ve e36 araçlarıma harcama yaptım ama bir kaç yerlerine, sizin bu e34 çok masraflı gözüküyor o yüzden çok mantıklı bir karar vermişsiniz.Hadi bir ya da iki yerinde masraf edilecek bir araba olsa tamam diyeceğim ama böylesi daha sevindirdi beni sizin açınızdan, hayırlısı olsun diyelim, daha güzelini alacaksınız inşallah en kısa sürede :)
fastchild
13-01-2013, 21:03
Teknik Servisin 7.35İ oldukça sıkı hatta yangından ilk önce kaçırılacaklar listesinde :D inşallah bu haliyle satılır
burkaykalyon
13-01-2013, 21:05
Satmak daha mantıklı yanlış anlamayın ama, e34 ve e36 araçlarıma harcama yaptım ama bir kaç yerlerine, sizin bu e34 çok masraflı gözüküyor o yüzden çok mantıklı bir karar vermişsiniz.Hadi bir ya da iki yerinde masraf edilecek bir araba olsa tamam diyeceğim ama böylesi daha sevindirdi beni sizin açınızdan, hayırlısı olsun diyelim, daha güzelini alacaksınız inşallah en kısa sürede :)
Aynen öyle hayırlısı bakalım. A'dan Z'ye komple soyulup yapılsa çok güzel olur ama benim onu yapacak durumum yok maalesef...
Teknik Servisin 7.35İ oldukça sıkı hatta yangından ilk önce kaçırılacaklar listesinde :D inşallah bu haliyle satılır
Olum o 2 gündür aklımda..bakalım kısmet...
SerkanKurt
15-01-2013, 06:30
O kadar emek vermişsin hayırlı satışlar şimdiden.
hayırlısı olsun. ama bence de ıyı fıkır bu.
burkaykalyon
15-01-2013, 16:00
O kadar emek vermişsin hayırlı satışlar şimdiden.
Teşekkür ederim. Kısmet işte..
hayırlısı olsun. ama bence de ıyı fıkır bu.
Aracı satmaya karar verirken hep senin sözlerin aklıma geldi :D hırsızdan mı aldın bu arabayı oha bu ne pislik falan :D neyse en azından biraz adam edebildim az da olsa.hayırlısı artık...
Burak E.
15-01-2013, 16:13
Sen zaten hırsıza benziyon :D kendi aracına hırsız gibi giriyon pampa :D
yemin le gece seni bizim mahallede görsem polise ihbar ederim :D :D :D :D
burkaykalyon
17-01-2013, 21:39
proje kaldığı yerden devam edicek millet...satmaktan vazgeçtim.o kadar çok insanla konuştum ki sayısını hatırlamıyorum ama hepsi inanılmaz barzo herifler(kimseyi küçümsemem ama konuştuklarım ciddi efsaneydi :) ) onlarla satış muhabbetine, araçtaki masraf şu bu muhabbetine gireceğime toplarım yavaştan yavaştan binerim senelerce sorunsuz sıkıntısız.acelemiz yok çok şükür...
saygı duyarım bro biliyorsun ...
berkay_aydin
17-01-2013, 22:09
Hayırlısı olsun..
AhmetYılmaz
17-01-2013, 22:10
Ahhh ahhh. Neyse burdayız yine. :)
Güzel haber durmak yok devam bakalım :)
burkaykalyon
17-01-2013, 22:15
saygı duyarım bro biliyorsun ...
eyvallah canım kardeşim...
Hayırlısı olsun..
sağolasın berkayım...
Ahhh ahhh. Neyse burdayız yine. :)
tavana asacan beni biliorum :D ama yapamadım satamadım arabamı :D
Güzel haber durmak yok devam bakalım :)
eyvallah melihim.bu arada şu arabayı bitireyim, ilk işim senden su california scents almak :D arabanın içini yaptırdığımda sürekli sabit kalacak bir koku istiyorum...
Eray Yümsel
17-01-2013, 23:48
burkaycım senın motorun problemını çözdüm :D
http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hphotos-ak-ash3/s480x480/537857_10152401890965364_278891325_n.jpg
S.Özeren
18-01-2013, 01:01
proje kaldığı yerden devam edicek millet...satmaktan vazgeçtim.o kadar çok insanla konuştum ki sayısını hatırlamıyorum ama hepsi inanılmaz barzo herifler(kimseyi küçümsemem ama konuştuklarım ciddi efsaneydi :) ) onlarla satış muhabbetine, araçtaki masraf şu bu muhabbetine gireceğime toplarım yavaştan yavaştan binerim senelerce sorunsuz sıkıntısız.acelemiz yok çok şükür...
ozaman dediğim swapı yapmaya karar verdin heralde , ekerayda üste yazdığına göre , evet öyle yapıcam de yoksa sırfı masraf olcak :)
burkaykalyon
18-01-2013, 07:25
burkaycım senın motorun problemını çözdüm :D
Eray abi öyle kapalı bir kutu ki herşey çıkabilir. 1500 de çıkabilir motordan 15000 de :D herşey beklerim :D
ozaman dediğim swapı yapmaya karar verdin heralde , ekerayda üste yazdığına göre , evet öyle yapıcam de yoksa sırfı masraf olcak :)
hacım karar verdim arabanın önünü arkasına swaplicam.değişik bir modifiyon çalışması olacak :D
Herşeyin hayırlısı Burkay herşey gönlünce olur inşallah
Nightfish
18-01-2013, 07:45
Buyur buradan yak. Swap yapmayacaksan ciddi anlamda satalım derim.
Swap yapacağın paraya da şu Ankaradaki 535'i alırız neredeyse. Sen otur bi iyi düşün şu işi.
burkaykalyon
18-01-2013, 08:25
Herşeyin hayırlısı Burkay herşey gönlünce olur inşallah
Sağol Aslan Abi. İnşallah.
Buyur buradan yak. Swap yapmayacaksan ciddi anlamda satalım derim.
Swap yapacağın paraya da şu Ankaradaki 535'i alırız neredeyse. Sen otur bi iyi düşün şu işi.
La oğlum yok ne swap mwapı :) küçük dokunuşlar büyük mutluluklar diyim anla... :D Ama satmayacağım kesin net...
Burak E.
18-01-2013, 09:12
hayırlısı olsun pampa :D gene bize sanayi gene bize yollar maslagın yollarını ögrendim sayende :D
Harun JDM
18-01-2013, 09:29
Hayırlı olsun toplanılsın eminim güzel bi araç çıkacak ortaya kazasız belasız kullan. :)
Aracı satmaya karar verirken hep senin sözlerin aklıma geldi :D hırsızdan mı aldın bu arabayı oha bu ne pislik falan :D neyse en azından biraz adam edebildim az da olsa.hayırlısı artık...
bak yemin ediyorum içim sızladı bunu söyleyince. hacı ben onu ciddi söylememiştim yani öyle esrpiyle karışık. yani öyle aklına kötü bişey gelmesin. :o
ya satmak şu açıdan iyi elindeki buna yatırcağın parayıda sattıktan sonra üstüne eklersin daha temizini alırsın. en azından zaman kaybolmaz sanayide orda burda. o kadar strese girmezsin. ama tabi alacağın araçta sonuçta yaşı gereği isticek bişeyler onuda kimse bilemez.
projeye devam etmenin iyi tarafı en azından arabanın sıkıntılarını bilceksin yada bişey çıkarmıcağını bilceksin çıkarsa neresi çıkar onu biliceksin. kafana göre düzelticeksin.
hayırlısı olsun kardeşim allah yüzünü kara çıkarmasın.:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup ::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Burak E.
18-01-2013, 14:06
bak yemin ediyorum içim sızladı bunu söyleyince. hacı ben onu ciddi söylememiştim yani öyle esrpiyle karışık. yani öyle aklına kötü bişey gelmesin. :o
ya satmak şu açıdan iyi elindeki buna yatırcağın parayıda sattıktan sonra üstüne eklersin daha temizini alırsın. en azından zaman kaybolmaz sanayide orda burda. o kadar strese girmezsin. ama tabi alacağın araçta sonuçta yaşı gereği isticek bişeyler onuda kimse bilemez.
projeye devam etmenin iyi tarafı en azından arabanın sıkıntılarını bilceksin yada bişey çıkarmıcağını bilceksin çıkarsa neresi çıkar onu biliceksin. kafana göre düzelticeksin.
hayırlısı olsun kardeşim allah yüzünü kara çıkarmasın.:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup ::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
dogru diyorsun abi oo araba toplıycak olan bize olucak :D hatta bana ahmette berkaya olcak :D:hahaha:
onurdestan
18-01-2013, 15:30
burkay hacim büyüt.
Burkaycım, bence motoru zaten tatminkar, zayıf bir araba değil, sorunsuz hale getirip binmeni tavsiye ederim.
Swap vs. bence gereksiz.
bence alt devirlerinin canlanması için biraz hacim açabilirsin. yapabilirsen.
burkaykalyon
18-01-2013, 15:41
Hayırlı olsun toplanılsın eminim güzel bi araç çıkacak ortaya kazasız belasız kullan. :)
Teşekkür ederim. Uğraşıcaz birşeye benzemesi için :)
Kardeşim gırgır olduğunu biliyorum ama aklıma da gelmedi değil hani :) ya aynen öyle dediğin gibi şimdi alacağım araba da kapalı kutu olacak. Hiç değilse bunun masrafını biliyorum her bi şeyini öğrendim sayılır falan...bari başlamışken bitirelim şu işi dedim ve vazgeçtim.
burkay hacim büyüt.
Abi ufak tefek bişiler, dokunuşlar yapacağız bakalım... :)
Burkaycım, bence motoru zaten tatminkar, zayıf bir araba değil, sorunsuz hale getirip binmeni tavsiye ederim.
Swap vs. bence gereksiz.
Şu anki motorla nereye kadar gideriz meçhul. İşlemler yapıldıktan sonraki ayar tutması daha da meçhul çünkü motor önceden rektifiye görmüş bir motor. Swap değilde birkaç sağlam parça değişimi falan deneyeceğiz bakalım....
DetailEF
18-01-2013, 15:45
Neyse maşallah diyelim :D
burkaykalyon
18-01-2013, 15:47
Neyse maşallah diyelim :D
Pampa benden daha kurtulmadın sen dur... :D daha çoookk başını ağrıtıcam... :D
Swap vs. bence gereksiz.
Şu anki motorla nereye kadar gideriz meçhul. İşlemler yapıldıktan sonraki ayar tutması daha da meçhul çünkü motor önceden rektifiye görmüş bir motor. Swap değilde birkaç sağlam parça değişimi falan deneyeceğiz bakalım....
Evet o olur.
Burak E.
18-01-2013, 16:27
bence yapıcagımız tek bişi kaldı zippo cakmak birazda benzin :D döküp yakıcam bi gece bmw yi hahahahahahahh kötü adam mod: on :D
AhmetYılmaz
18-01-2013, 16:50
Allahını seven admin şu burağı banlasın ya. İnsan her konudamı makara yapar. :D
eyvallah melihim.bu arada şu arabayı bitireyim, ilk işim senden su california scents almak :D arabanın içini yaptırdığımda sürekli sabit kalacak bir koku istiyorum...
Sana buble gum veya golden state veririz mis gibi kokar araba :)
Burak E.
18-01-2013, 16:51
Allahını seven admin şu burağı banlasın ya. İnsan her konudamı makara yapar. :D
başka bişi demiyorum sana artık.
moruk sana söyledim sen ne yaparsan yap arkandayız her zaman fakat biz nereye s*çıcaz olum :D
ee burda canlılık yokmu ?
burkaykalyon
05-02-2013, 10:52
Bu aralar yatıştayız. Kapımın önünde mahsun mahsun yatıyor garibim. Haftasonu itibariyle başlayacağız kısmetse..
Evladın hayırlı olsun Burkay :) Maşallah kazasız belasız :)
İlk yorumum geldi aklıma :p
burkaykalyon
14-02-2013, 12:38
Evet arkadaşlar. Çok çetin yollardan geçtik kah güldük kah eğlendik, arabayı yatırdık, yılmadık ve büyük gün geldi :D
Hayırlısıyla tüm işlerimizi yoluna koyduk bu hafta sonu Eray Yümsel katkılarıyla motor projemize ve arabanın komple temizlik ve eksik parça projesi :) konularında harekete geçiyoruz. Aracımız Cumartesi günü çekiciye yüklenerek Eray Usta'mızın istediği yere götürülecek. :)
Herkese çok teşekkürler tekrardan...
Vira bismillah...
BarışArdalı
14-02-2013, 18:12
haydi maşallahhh şimdiden :)
demir_mert
15-02-2013, 22:01
Konuyu zevkle takip ediyorum. İnşallah hayalindeki, gönlündeki aracı yaparsın. Kolay gelsin... :)
5.20i 12Valf'i varmı ? ben 20V 24V diye biliyorum. (veyahut bilmedigim modelidir)
BMW'nin E30dan E46ya kadar ürettigi 2.0 sıralı 6silindir 24Valf olanlarına Remus veya el yapımı havaya bakan egzoz takınca tam istedigim ses çıkıyor. cigerden diye bi tabir bence tamamen BMW'ye ait bi tabir...
bence bi M20 motoru incele ;)
burkaykalyon
16-02-2013, 17:03
haydi maşallahhh şimdiden :)
Sagol abim. Canavar bir makine cikaricaz ortaya insallah :)
Konuyu zevkle takip ediyorum. İnşallah hayalindeki, gönlündeki aracı yaparsın. Kolay gelsin... :)
Tesekkur ederim. Yillardir sure gelen hayalimi gerceklestirmenin hakli gururunu ve mutlulugunu yasiyorum desem yeridir :)
candır candır e34
Can ki ne can :D
@oguzu la olum daha pis bi fotografim yok muydu onu yukleyeydin :) foto boyutundan ceza alirsin insallah! :D
F.ASLANBAY
16-02-2013, 17:48
Gecmis olsun. Her iste vardir bir hayir. Saglikli bir sekilde kafan rahat binersin insallh. Motor aradan cikar sonraki islerine bakarsin gonul rahatlığıyla.
fastchild
16-02-2013, 18:10
araba bu yakaya geçmiş kısmetse gidip görecem bi ara Burkay abi ne lazımsa alınması gereken parçalar varsa makul boyutlarda ise ben hallederim gerçi bana gerak kalmaz ama yinede bil işçiliktede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yeri tam öğrenirsem okuldan çıkınca 2 saat gibi bi boşluğum oluyor genelde evde yatacağıma yardım ederim oradakilere arabayı sökerken toplarken felan
@oguzu la olum daha pis bi fotografim yok muydu onu yukleyeydin :) foto boyutundan ceza alirsin insallah! :D
Abilerimin ilahi takdirine bırakıyorum saygılar hürmetler :D:D:D
burkaykalyon
16-02-2013, 19:26
Gecmis olsun. Her iste vardir bir hayir. Saglikli bir sekilde kafan rahat binersin insallh. Motor aradan cikar sonraki islerine bakarsin gonul rahatlığıyla.
Tesekkur ederim. Elimizden geldigi kadar bisiler yapmaya calisiyoruz iste. Hayirlisi bakalim :)
araba bu yakaya geçmiş kısmetse gidip görecem bi ara Burkay abi ne lazımsa alınması gereken parçalar varsa makul boyutlarda ise ben hallederim gerçi bana gerak kalmaz ama yinede bil işçiliktede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yeri tam öğrenirsem okuldan çıkınca 2 saat gibi bi boşluğum oluyor genelde evde yatacağıma yardım ederim oradakilere arabayı sökerken toplarken felan
Kardesim dusunmen yeter. Parca konusunda ise bir sekilde bisiler yaparak halledicez birlikte insallah. Yeri bende tam cozemedim daha Eray abiyi aricam bir daha giderken :) Sagolasin... Daha cok isimiz var zaten. :)
e34 candır :) güzel emek ediyorsunuz allah kaza bela vermesin inşallah istediğin gibi olur :)
burkaykalyon
17-02-2013, 15:49
e34 candır :) güzel emek ediyorsunuz allah kaza bela vermesin inşallah istediğin gibi olur :)
Çok teşekkürler elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte. :)
herkes bişe yazmış ama ben hiç bişe anlamadım.. son durum nedir araç neden karşıya geçti ?
biri açıklarsa sevinicem :D :D
AhmetYılmaz
17-02-2013, 16:00
Fotolar gelir birazdan. :)
burkaykalyon
17-02-2013, 16:07
Gelelim gelişmelerimize,
Sonunda harekete geçtik ve Karakızımızı çekiciye yükleyerek Eray Yümsel'e teslim ettik :)
Çekiciye yüklemeden önce benim gırgırcı kuzenim AhmetYılmaz ve kardeşlerim OğuzU ve Burak E.(olmazsa olmazımız :D)
http://d1302.hizliresim.com/16/k/k6sj1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bu çekicideyken benim tarafımdan çekilmiş olan resim :)
http://d1302.hizliresim.com/16/k/k6slt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bu da TEM Otobanı'na ters yönde giderken(çekici üstünde :) ) OğuzU tarafından çekilmiş resim:
http://d1302.hizliresim.com/16/k/k6sn5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Evet gırgırı bırakalım gelelim konumuza. Motorumuz blok olarak komple değişiyor. Eray Yümsel bu konuda bize çok yardımcı oluyor sağolsun. Çekiciyle ilk indirdiğimizde farları ilk işim kırmak olacak dedi ve farlar değişecekmiş ilk iş :) Motorda hacimimiz büyüyor. Strokerla değil direk normal 2.7 motor konuluyor. Motor ile ilgili teknik konuları az çok biliyorum ancak tüm emir komuta Eray Başkan'da :) Diğer eksikleri konusunda da Eray abimizden çok yardım alacağız.
Eray Abi sağolsun direk işe koyulmuş. Resimleri de çekmiş sağolsun. Bunlar da motor değişimi esnasında çekilmiş resimler:
http://d1302.hizliresim.com/16/k/k6su1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Farlara çok feci takmış durumda Eray Başkan :)
http://d1302.hizliresim.com/16/k/k6sv1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1302.hizliresim.com/16/k/k6sx0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1302.hizliresim.com/16/k/k6swj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ve eski motor çıkar
http://d1302.hizliresim.com/16/k/k6sy2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yeni motor...Şeytan ayrıntıda gizlidir :D
http://c1302.hizliresim.com/16/k/k6tjh.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Resimler bu kadar. Hemen hemen bütün eksikleri tamamlanacak bir sıkıntı olmaz ise inşallah.
Bu arada E34'ler hakkında bir arkadaşımız mesaj atmış. Ailesi E34 alma diyormuş ancak bu arkadaş almak istiyormuş. Yanlışlıkla mesajını sildim :( tekrar atarsa yardımcı olmaya çalışırım.
farları neden kırıcak Eray başkan onu anlamadım :D
2.7 kulaga çok hoş geliyo.. hayırlısı olsun panpa merakla bekliyoruz.. yaz sıcakları gelmeden bizim ateşi yakmamız lazım biliyosun :D :D
halilcan9455
17-02-2013, 17:28
bu 2.7 motorun kodu nedir ?
yurtdışı videolarında forumlarında çok gördüğüm bir motor ancak vikipedi de filan motoru bulamıyorum :D
işin ehli devreye girmiş sanırım :D merakla bekliyorum ne kadarlık bi süreç bu ?
burkaykalyon
17-02-2013, 18:10
farları neden kırıcak Eray başkan onu anlamadım :D
2.7 kulaga çok hoş geliyo.. hayırlısı olsun panpa merakla bekliyoruz.. yaz sıcakları gelmeden bizim ateşi yakmamız lazım biliyosun :D :D
Farları hiç beğenmedi :D sağolasın kardeşim işte olacak bişiler de yaparız :D
bu 2.7 motorun kodu nedir ?
yurtdışı videolarında forumlarında çok gördüğüm bir motor ancak vikipedi de filan motoru bulamıyorum :D
Bizim Burak(fastchild) 'ın söylediğine göre 2.7 bir eta motor aslında. E30 için üretilmiş bir motor. Eray abi ve diğer bilgili arkadaşlar daha detaylı anlatacaktır zaten. Detaylı bilgi burada:
BMW M20 - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M20#M20B27)
işin ehli devreye girmiş sanırım :D merakla bekliyorum ne kadarlık bi süreç bu ?
Motor direk al tak olduğu için çok kısa bir süreç. Ancak diğer işlemlerin halledilmesi falan filan vs. 10-15 günü bulur.
hadi hayırlı olsun ben bıle heycanlandım ılk marş heycanı bambaşka kazasız belasız kullanırsın ınşallah eray başkana kolay gelsın:)
Skyhawk34
17-02-2013, 18:23
makina saglam geliyor...
burkaykalyon
17-02-2013, 18:52
hadi hayırlı olsun ben bıle heycanlandım ılk marş heycanı bambaşka kazasız belasız kullanırsın ınşallah eray başkana kolay gelsın:)
İlk marş çok önemli tabi ama ben sesi merak ediyorum :D
makina saglam geliyor...
İnşallah kardeşim. Fazla giderli bir şey istemiyordum ama ipin ucunu kaçırmak üzereyiz :D
burkaykalyon
17-02-2013, 18:53
Eray Başkan iş başında :)
http://g1302.hizliresim.com/16/k/k6zk3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
demir_mert
17-02-2013, 19:11
Aynı aracın beyazı, 90 model 5.20 12V olanı bizde vardı. Çocukluğum o araç içinde geçti desem yeridir. Malesef satıldı ancak aracın tadı hala damağımda kaldı. Belki de bu konuyu sürekli takip etmeme sebep olan şey de budur. Tekrar kolay gelsin...
burkaykalyon
17-02-2013, 19:26
Aynı aracın beyazı, 90 model 5.20 12V olanı bizde vardı. Çocukluğum o araç içinde geçti desem yeridir. Malesef satıldı ancak aracın tadı hala damağımda kaldı. Belki de bu konuyu sürekli takip etmeme sebep olan şey de budur. Tekrar kolay gelsin...
94-2000 senesine kadar bizde beyazı vardı 94 model. Bu E34 aşkı oradan başladı bende. O arabaya hiçbirşey yapamamıştım yaştan dolayı ama çok hevesliydim sökme parçalamaya falan :D İçimde ukde kalmıştı. Şimdi de yaş geldi hayal gerçekleşti. E34 sevdası başka bir sevda :D
profildeki 520 değişir desene o zaman allah utandırmasın :) bende de var bi e34 hayranlığı ama hadi hayırlısı :D
Wiki'de 127 HP yaziyor o dogru mu? Guc dusuk olacak o zaman standartta, turbo mu yapacaksiniz?
2,7 eta motor ekonomi için üretilmiş. Hacmi büyük ama gücü düşük bir motor. Üst tarafıyla oynanırsa yani 2,5 kapak, manifold, gaz kelebeğ,i ıvır zıvır takılırsa 190hp olur rahat...
Eray Yümsel
17-02-2013, 23:25
yektacım 2.7 etaların 127hp olmasının sebebi ekonomi için üretilmesi dediğn gibi yüksek tork az hp az benzın devam ... orj 2.7eta da 200numaralı kapak çıkıyo yani m20 nın gelmiş geçmiş en dandik kapağı subaplar minnacık çöp diyim...bizim konumuza gelelim burkaya bu motoru takmamızın sebebi ilerde 885 kapağa geçicek olması şu anlık durumu yok benım elimdede kapak vardı kendıme göre yaptırdıgım onu veremiyorum o yüzden stock halde takıyorum ama bu hali bile yeterli ona :) yetmediğinde gelicek port polish li 885 kapağı headers ı emmmesi gaz kelebeğini değiştircem güzelde bi ecu ile min 230hp si var bende motor içine girmeden :) ki motor bebekler bebeyi :p :D
burkaykalyon
18-02-2013, 07:24
profildeki 520 değişir desene o zaman allah utandırmasın :) bende de var bi e34 hayranlığı ama hadi hayırlısı :D
Profile 527i yazıcam :hahaha: E34 candır yav. Hele ki temizi olursa dadından yenmez :D
babaakalin
18-02-2013, 07:51
kazasız belasız inşallah.
moruk ben ahmeti merak ediyorum evlat çıkınca napıcak sabaha kadar sıfır çizeceği bi gerçek :D tır garajı mod on :D:D:D
Hayırlı olsun kardeşim. Çok sevindim adına :) Allah dert, tasa vermesin :)
burkaykalyon
18-02-2013, 20:54
kazasız belasız inşallah.
Teşekkür ederim...
moruk ben ahmeti merak ediyorum evlat çıkınca napıcak sabaha kadar sıfır çizeceği bi gerçek :D tır garajı mod on :D:D:D
Hacı direk ona vericem makinayı ilk :D Şaka değil ilk o kullanıcak 1 tur atsın garajın etrafında. Sonra geldiğinde sorun yoksa araba olmuştur :hahaha: o herif kullandığında hep bir sorun çıkıyor çünkü :D
Hayırlı olsun kardeşim. Çok sevindim adına :) Allah dert, tasa vermesin :)
Sağolasın kardeşim. Hayırlısıyla yapıyoruz bir şeyler işte de ipin ucu kaçacak gibi görünüyor :D
konuyu başından beri zevkle okuyor, takip ediyorum. :) e34 kasalar hakikaten güzel.umarım aracınızı kendi zevkinize göre en güzel şekilde toplarsınız..zevkle takip etmeye devam ediyorum :)
yektacım 2.7 etaların 127hp olmasının sebebi ekonomi için üretilmesi dediğn gibi yüksek tork az hp az benzın devam ... orj 2.7eta da 200numaralı kapak çıkıyo yani m20 nın gelmiş geçmiş en dandik kapağı subaplar minnacık çöp diyim...bizim konumuza gelelim burkaya bu motoru takmamızın sebebi ilerde 885 kapağa geçicek olması şu anlık durumu yok benım elimdede kapak vardı kendıme göre yaptırdıgım onu veremiyorum o yüzden stock halde takıyorum ama bu hali bile yeterli ona :) yetmediğinde gelicek port polish li 885 kapağı headers ı emmmesi gaz kelebeğini değiştircem güzelde bi ecu ile min 230hp si var bende motor içine girmeden :) ki motor bebekler bebeyi :p :D
Ben 190hp derken standart 2,5 parçalarla dedim. Dediğin rakama gelebilmesi için çok ekstra gerekir.
Hacı direk ona vericem makinayı ilk :D Şaka değil ilk o kullanıcak 1 tur atsın garajın etrafında. Sonra geldiğinde sorun yoksa araba olmuştur :hahaha: o herif kullandığında hep bir sorun çıkıyor çünkü :D
kanka bi yan iki yan kesmez ahmeti sonuçta eray abininde dediği gibi bebekler bebeği bişey kullancak :D eray abi deneme talebinde bulunursa bilki senin evlattır o :D
Burak E.
19-02-2013, 15:51
kanka arkadaki yazıyı degiştirelim 5.18 yapalım millete saplarsın felan o zmaan anlarlar :D
burkaykalyon
19-02-2013, 15:58
kanka arkadaki yazıyı degiştirelim 5.18 yapalım millete saplarsın felan o zmaan anlarlar :D
La yok 515 falan yaparık :D
sleeper burak sen de turbo yaptın stock diye geziyosun :D hınzır seniiii :D:D
burkay ağız tadıyla binersin inş.
kilitte koyun bari :D
burkaykalyon
19-02-2013, 18:52
burkay ağız tadıyla binersin inş.
kilitte koyun bari :D
Çok sağol abim :) bakalım kısmet koyulacak bişiler :D
Burak E.
19-02-2013, 19:21
abi burak benim :D burkay o burkay :D
okumamız var heralde :D sana dedik zaten :D
onurdestan
20-02-2013, 10:00
hadi hayırlısı olsun bu motoru nasıl işletiyosunuz şimdi ?
Eray Yümsel
20-02-2013, 11:43
hadi hayırlısı olsun bu motoru nasıl işletiyosunuz şimdi ?
Motor hurda belgeli bi e28 den cikma gerisi ztn cok basit satisi aldik isletmesi benden kardesime hediye :)
Eray abi sana bi soru sorucam, 1.4 dizel motoru indirip aynı marka 1.6 dizel motor koymak istesek nasıl bi yol izlememiz gerekir. Ortada hiç bir şey yok ne fol ne yumurta :D Düşünüyoruz da, bilgimiz olsun.
Eray Yümsel
20-02-2013, 11:56
Hallederiz :D uzun konular ararsin gorusuruz
burkaykalyon
20-02-2013, 15:47
Meto Eray Baskan'a bosuna hallederiz.ltd.sti demiyorlar :D halledilmeyecek bi isi yok :D
BuRaK_eFe
20-02-2013, 15:49
üzerinde emeklerin olduğu bir araç maşallah
Burak E.
20-02-2013, 18:33
okumamız var heralde :D sana dedik zaten :D
abi bizde gazı aldık bakalım karburatöre turbo olmuyor olsa takacaz bişiler yapıcaz ama daha zamanım var önce burkay bitirmesi gerek projeyi :D
emin.gür
20-02-2013, 22:08
Merhaba;
Yerimidir bilmiyorum eğer değilse af buyurun, benimde birtane 5.20i 24v alma niyetim var yarın ama tavsiye edermisiniz? Birde alırken nelere dikkat etmeliyim yada aracı kime göstermeyilim?
Burak E.
20-02-2013, 22:36
Merhaba;
Yerimidir bilmiyorum eğer değilse af buyurun, benimde birtane 5.20i 24v alma niyetim var yarın ama tavsiye edermisiniz? Birde alırken nelere dikkat etmeliyim yada aracı kime göstermeyilim?
öncelikle hoşgeldin 24 v alman iyidir heryerine baktırman gerekir yani kendin baksan anlayamazsın bulabilirsen bmw servislerine göstermen daha iyi olur cünkü dıştan iyidir motor bitiktir motor iyidir şanzıman bitiktir
abi bizde gazı aldık bakalım karburatöre turbo olmuyor olsa takacaz bişiler yapıcaz ama daha zamanım var önce burkay bitirmesi gerek projeyi :D
karbüratöre turbo olmuyor mu? Emin misin?
emin.gür
20-02-2013, 22:42
teşekkürler hoşbulduk. Peki önerebileceğiniz usta varmıdır? ***** herkez anlamıyo diye biliyorum bu araçlardan sora sorun çıkartırsa benim için iyi olmaz:)
Burak E.
20-02-2013, 23:18
karbüratöre turbo olmuyor mu? Emin misin?
bi kaç kere uygulanmış olanların duyumları geldi pek verimli olmuyormuş diye duydum diyebilirim
konu sahibiyle görüşürsen iyi servisleri sana söyler oraya baktırırsın suan bende hiç birinin ismi yok.
volume81
21-02-2013, 14:16
200 numaralı kapağa portpolish,25 emme, 25 gaz kelebeği, headers felan yapsak 885'deki verimi alabilirmiyiz peki ?
burkaykalyon
22-02-2013, 08:17
Güncel bir resim gelsin bakalım. Gelişmeleri de aktaralım hazır konu aktifken.
-Benden önceki dırzo motor yaptırmış büyük ihtimal ya da kulaklarını bir şekilde kırmış ve motor bildiğiniz inşaat demirleri ile sabitlenmiş. Yeni motor kulaklarının bulunması, kaynaklanmış inşaat demirlerinin sökülmesi falan filan 3-4 gündür Eray Başkan bu işle uğraşıyor dün akşam gördüm helak olmuş. Bir deri bir kemik kalmış. :) Ancak bugün mutlu sona ulaşacağız kısmetse. Motor arabaya koyuldu ancak motor kulaklarının ayarsızlıklarından dolayı(daha önceki kaynaklanan inşaat speclerden) motor 1cm-1,5cm geriye doğru çekilecek. Akşam uğrayacağız tekrardan.
-Mercekli farlarımız değişiyor. Orjinale dönüş yapıyoruz kısmetse. APP ler de yapılmış. Eray Başkan sürprizi diyebiliriz. :D Çok değişimler daha olacak. Mekanik işlerin sonuna geldik. Bundan sonrası kıl tüy görsellik :D
http://a1302.hizliresim.com/16/q/kcgc2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Eray Yümsel
22-02-2013, 08:21
200 numaralı kapağa portpolish,25 emme, 25 gaz kelebeği, headers felan yapsak 885'deki verimi alabilirmiyiz peki ?
200 ve 885 kapagi ppr motor sportta flowtest e soktuk aralarinda ucurum var imkansiz diyebilirim
masallah burkay hayırlısıyla bıtsınde kutlayalım kardesım
eray baskanın ellerıne saglık sımdıden :D
burkaykalyon
22-02-2013, 09:54
masallah burkay hayırlısıyla bıtsınde kutlayalım kardesım
eray baskanın ellerıne saglık sımdıden :D
Sağol kardeşim. Kutlayacağız kısmetse. Az kaldı. :)
Burkay hayırlısı ile biter inşallah Erayında eline saglık
Bitince bir tur verirsin artık :)
burkaykalyon
22-02-2013, 10:23
Burkay hayırlısı ile biter inşallah Erayında eline saglık
Bitince bir tur verirsin artık :)
Aslan abim al senin olsun ya. :) Sağol abicim.
Takip ediyoruz...Allah gönlündekinden daha iyisini nasip etsin inşallah herşey istediğin gibi olur tüm çektiğin eziyetlerin karşılığını alırsın dışı içinden içi motorundan motoru dışından iyi olur :)
burkaykalyon
22-02-2013, 12:27
Takip ediyoruz...Allah gönlündekinden daha iyisini nasip etsin inşallah herşey istediğin gibi olur tüm çektiğin eziyetlerin karşılığını alırsın dışı içinden içi motorundan motoru dışından iyi olur :)
Çok sağol kardeşim iyi dileklerin için. Daha iyileri senin olsun.
Bold olan kısmı okurken beynim sulandı :hahaha: ahçı uşak bahçıvan şoför ilişkisi gibi olmuş :D :D
http://a1302.hizliresim.com/16/q/kcgc2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
app'yle evlat daha hoş geldi gözüme hmmmm :D:D:D
mert_can 41
22-02-2013, 16:57
Maşallah konuyu bayadır takip ediyorum çok büyük azimle ilerliyosunuz konu benimde kanıma girmeye başladı ufaktan kışa bende bitane edinip toplamak istiyorum :) tek gözüme birtek arka farları batıyo orjinale değiştirme imkanınız varsa abi aracınız çok daha iyi bi görüntü sağlar arkadan :)
bahtsız king seçiyorum seni burkay. :D inşaat demiri nedir lan ? :D
'''Başka bir forumda bir evden 2 tane araba çalınmıştı 1tanesi 1 serisiydi. Çalan adam arabanın camlara film çektirmiş içine birde orjinal küllük bozulmasın diye küllük koymuş. Araba bulunduğunda gittiğinden daha + sı vardı :D'''
böyle bir hikaye var. senin aracına sen almadan önce bu hırsızın gelmesi en iyi temenni olabilirdi :) en azından biraz toplardı :D inşaat demiri nedir oğğlum :D
Neyse sana bmw plaket vermeli. arabayı kurtardığın için..
gönlüne göre olsun herşey burkay sabırlı adammışsın vesselam. :D
Maşallah konuyu bayadır takip ediyorum çok büyük azimle ilerliyosunuz konu benimde kanıma girmeye başladı ufaktan kışa bende bitane edinip toplamak istiyorum :) tek gözüme birtek arka farları batıyo orjinale değiştirme imkanınız varsa abi aracınız çok daha iyi bi görüntü sağlar arkadan :)
+1
BerkayKamaci
22-02-2013, 17:34
'''Başka bir forumda bir evden 2 tane araba çalınmıştı 1tanesi 1 serisiydi. Çalan adam arabanın camlara film çektirmiş içine birde orjinal küllük bozulmasın diye küllük koymuş. Araba bulunduğunda gittiğinden daha + sı vardı :D'''
böyle bir hikaye var. senin aracına sen almadan önce bu hırsızın gelmesi en iyi temenni olabilirdi :) en azından biraz toplardı :D inşaat demiri nedir oğğlum :D
+1
Maaşallah Burkay inşallah istediğin gibi olur :)
Bizimde 2002de Renault 19 çalındı. 10 ay haber çıkmadı ümidi kestik 10 ay sonra araba bir geldi. LPG,Cam filmi,tamponlar araç rengi boyanmış,pionner teyp ve telsiz vardı ekstra olarak :D:D:D
Çok sağol kardeşim iyi dileklerin için. Daha iyileri senin olsun.
Bold olan kısmı okurken beynim sulandı :hahaha: ahçı uşak bahçıvan şoför ilişkisi gibi olmuş :D :D
Allah razı olsun kardeşim eyvallah.
ahahahahah :D :D :D yani herşey iyi olsun öyle diyim sana :D
Burak E.
22-02-2013, 20:29
Burkay bahtsız bedevi oldun hadi hayırlısı
olum arabanın eski sahibi marangoz mütahit degildi la insaat demiri nedir olum yaa :D yolda görürsem sorucam bu demirleri takan adam kör mü oldu diye :D
yns_emre
22-02-2013, 21:39
maşallah uzun zamandır takip ettiğim bi konu bittiğinde çok güzel şeyler çıkıcak ortaya :D
burkaykalyon
22-02-2013, 23:05
Teşekkür ederim. Eğer benimki gibi hurda bulursan aman diyim sakın bulaşma BMW'den soğutur :D Farlar ve stoplar değişecek zaten daha çoookk değişiklik olacak. Hele bir yürüsün gerisi kolay :)
+1
Kardeşim sorma ya. Hırsız benim arabayı çalmak istese bile çalamaz ki durum o derece vahim :D Keşke çalsa yapsa bişiler geri getirse ama bol bol küfür ederdi not yazar geri yerine bırakırdı :D Hakikatten BMW'ye bildireceğim zaten. Şaka değil ciddiyim. Belki Nisan gibi Almanya'ya gitme ihtimalim var. Münih'e. BMW müzesini de gezmeyi planlıyorum eğer araç biterse o zamana kadar fotolarla belgelerle birlikte gidip ordaki Hans'lara göstereceğim :D
Maaşallah Burkay inşallah istediğin gibi olur :)
Bizimde 2002de Renault 19 çalındı. 10 ay haber çıkmadı ümidi kestik 10 ay sonra araba bir geldi. LPG,Cam filmi,tamponlar araç rengi boyanmış,pionner teyp ve telsiz vardı ekstra olarak :D:D:D
Cila da yapaymış tam cuk olurmuş he :) Sağolasın Berkay. Uğraşıyoruz işte.
maşallah uzun zamandır takip ettiğim bi konu bittiğinde çok güzel şeyler çıkıcak ortaya :D
Teşekkür ederim. İnşallah güzel bir şey çıkacak ortaya. Ona uğraşıyoruz. :)
burkaykalyon
27-02-2013, 10:02
Evet arkadaşlar birkaç son durum bilgilendirmesi yapalım...
Direksiyonumuz değişiyor. M2 direksiyon baktım ancak feci uçuk rakamlar var. O yüzden çapımızı bilelim dedim ve M1 takmaya karar verdim. Yeni direksiyonumuz bu olacak:
http://a1302.hizliresim.com/16/v/kk7ju.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Tamponlar için Amerikan sinyallerimiz de hazır..
http://i.imgur.com/brP7xWa.jpg?1
Dün akşam da ani bir kararla gittik arabanın yanına. ***** ev Eyüp'te araba Kartal'da olunca şak diye gidemiyorsun. Benim bir de iş durumu falan filan... O yüzden sürekli foto çekemiyorum amacım her aşamasını fotoğraflamak ancak olmuyor. Dünden birkaç kare.
Yeni 2.7 motorlu yavrumuz. :) Motor kulak sorunumuz halloldu çok şükür. Kaynak speclerden kurtulup orjinal motor kulakları ile oturttuk motoru. Henüz bağlantıları tam yapılmadı. Akışmetreyi bağlamaya çalıştık ancak motor tipi değişik olduğu için hortum bayağı uzun geldi. Değişecek bugün. Yeni akü alınacak. Radyatör hortumları bağlanıp marş basılacak. Şu anda da biraz zorla(bağlantılar tam olmadığı için) olsa hır hır alıyor marşı :)
http://i.imgur.com/EQ8AHKz.jpg?1
Enjektör besleme kablolarının bağlantıları yapılırken bir foto. Şeytan ayrıntıda gizlidir...(Kakus!) :D Sağol kardeşim herşey için.
http://i.imgur.com/m8xIqKk.jpg?1
Hortumları motorun üzerine attık. Kalsınlar öyle :D sıkıntı yok.
http://i.imgur.com/CqpYXeZ.jpg?1
Radyatör durumumuz. Akerdeon gibi olmuş farkındayım evet. İcabına bakılacak. Şimdilik dursun bi :D
http://i.imgur.com/I03VnIO.jpg?1
Vee millet hazır mısınız? İşte asıl bomba burada. Dün Eray abiyle konuşmuştuk bişiler de yeriz akşama diye ancak Eray Abi biraz yanlış anlamış konuyu. :D Gittiğimizde bizi şöyle bir sofra bekliyordu :D Bonus:
Ahmet'in yüzündeki mutluluğa bir bakın. Tıpkı küçük çocuklar gibi şeker almışçasına sevindi garibim :D
http://i.imgur.com/C3BVb4p.jpg?1
Tamam vurmayın! Sakiniz. Hepsi midede şu anda. :D
Bu arada dün akşam geç saatlere kadar bize katlanan Eray Abi'ye, her türlü her sözümde yanımda olan kuzenim AhmetYılmaz'a ve kardeşlerim berkay_aydın'a ve Burak E.(olmasa da olurmuş :D ) çok çok teşekkür ederim.
Bugün kısmetse eksikler tamamlanıp motor işlemleri bitecek. Ruhsat işlemleri ve muayene işlemlerini halletmeye çalışacağız.
AhmetYılmaz
27-02-2013, 10:12
Olum okuldan cıkmıstım lan nasıl actım. Eray abı sagolsun doyurdu bızı :D
olm face te paylaştığın yetmedi mi ? ayıp be ayıp :p Sağlam yemişiniz ama :D
hayırlısıyla bıter de bır kac vıdeo ızlerız burkay
eray baskan adamın dıbıdır her zaman ;)
burkaykalyon
27-02-2013, 10:35
Olum okuldan cıkmıstım lan nasıl actım. Eray abı sagolsun doyurdu bızı :D
Önceki gittiğimde Eray Abi yemek yeriz dediğinden beri ben yemek yememiştim suyla yaşıyordum :D
olm face te paylaştığın yetmedi mi ? ayıp be ayıp :p Sağlam yemişiniz ama :D
Aga sorma 10 dakika içinde anında görüntü show yapıp bitti hepsi. Sonra bir de sütlü nuriye sefası vardı da onu çekmedim :D
Burak yedi zaten hepsini. Herif nası açsa. Yemek dediğin anda damlıyor. Silip süpürüyor hepsini. :D
hayırlısıyla bıter de bır kac vıdeo ızlerız burkay
eray baskan adamın dıbıdır her zaman ;)
İnşallah kardeşim bitecek yakın zamanda. Video da resim de gelir bol bol. :) Eray başkan sağolsun valla her derdimize çare buluyor. Hallederiz ltd.şti :D
BurakYozgat.
27-02-2013, 10:37
Maşallah güzel gidiyo :) Araç Kartal'da nerde ? Bende Kartal'da oturuyorum bi dahaki toplanmanızda ziyaret etmek isterim :D
burkaykalyon
27-02-2013, 11:01
Maşallah güzel gidiyo :) Araç Kartal'da nerde ? Bende Kartal'da oturuyorum bi dahaki toplanmanızda ziyaret etmek isterim :D
Valla Kartal köprüsünün oralarda bir yerde. Ben de ezbere gidiyorum. Bir arka sokaktan gitmek istesem kaybolurum kesin. :D Pek bilmiyorum oraları. Bir daha ki sefer gittiğimizde haber veririm mutlaka. :)
BurakYozgat.
27-02-2013, 11:03
Valla Kartal köprüsünün oralarda bir yerde. Ben de ezbere gidiyorum. Bir arka sokaktan gitmek istesem kaybolurum kesin. :D Pek bilmiyorum oraları. Bir daha ki sefer gittiğimizde haber veririm mutlaka. :)
gün içinde pm ile haber vermen yeterli evim zaten kartal köprüsüne 3 dk uzaklıkta :)
Ulan sofraya bak helal be Eray abime :D ahmetin tip number one :D
AhmetYılmaz
27-02-2013, 12:30
Ulan sofraya bak helal be Eray abime :D ahmetin tip number one :D
Açlık adamı şekilden şekile sokuyo işte abicim. :D
o zaman hort. nedir durum burkay ?
BarışArdalı
06-03-2013, 14:26
bi bitmedi hammınnaaaaa
fastchild
06-03-2013, 20:10
daha bitmedi sanırım
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :)
burkaykalyon
06-03-2013, 21:06
o zaman hort. nedir durum burkay ?
Kardeşim azcık daha sabır :D Aslında gelişmeler var. Şöyle ki, değişen çok parça olacak. Görünümde yani. Motor bitti. Tur atmış Eray başkan. Sıkıntımız yok. Cumartesi veya en geç Pazartesi muayeneye gidecek. Araya Eray Abi'nin başka işleri girdiği için ve benim süre konusunda sıkıntım olmadığı için ağırdan gidiyoruz :D Birçok parça aldım resimlerini ekleyeceğim en kısa zamanda zaten.
bi bitmedi hammınnaaaaa
Sorma hııaammıınnaaa :D
daha bitmedi sanırım
Az kaldı kardeşim az. Biraz daha sabır :)
mk3_ugur
06-03-2013, 21:29
bende merakla bekliyorum nasıl bişey olacak bakalım
burkaykalyon
06-03-2013, 21:40
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :)
Teşekkür ederim sağolun... :)
bende merakla bekliyorum nasıl bişey olacak bakalım
Değişik bişi olacak herhalde :) Bakalım az kaldı...
bi bitmedi hammınnaaaaa
el arabasımı topluyolar olm , beklıycen gorecen :D araba lan bu. buyuk,kocaman,içini binilen türden :d
BarışArdalı
06-03-2013, 22:23
el arabasımı topluyolar olm , beklıycen gorecen :D araba lan bu. buyuk,kocaman,içini binilen türden :d
sen tamponu topla önce konuşma usadhusdhuahsduahsudhausdh
sen tamponu topla önce konuşma usadhusdhuahsduahsudhausdh
agırlık yapıo knka :D arabayı hafıflettım :D
burkaykalyon
18-03-2013, 07:51
Bayağı ara verdik. Hem Eray Abi'nin işlerinden dolayı hem de benim işim ile ilgili fazla ilgilenemediğimden dolayı. Neyse bu hafta bayağı koşuşturmacalı geçti.. Gelelim gelişmelere.
Motorumuz artık tek marş. Bayağı sıkıntılı oldu ama artık bitti. Dün test edildi onaylandı. Video çekmedim. Sesi bayağı değişmiş :D Motoru test ederken Eray Abi'nin fark ettiği debriyaj merkezinin durumu(üstteki eski olan):
http://a1303.hizliresim.com/17/l/l5zwc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Değiştirdik. Motor ile ilgili sadece ufak tefek ince ayarlar kaldı. Akümüz sıfır en önemlisi :D
Neyse. Gelelim asıl düne. saat 13.30 civarı telefonum acı acı çalmaya başladı. Kim? Eray Yümsel. Kardeşim kap arabayı gel Kartal'a al jantlarını git Lüleburgaz'a başka jant vericekler orda sana git al gel. Dedim yoh artık! :D Sen uçarak gel çabuk dedi. Aha dedim durum ciddi. Çıktık yola. Kimo'muzla :D Neyse gittik Kartal'a yükledik benim arabada takılı jantları.
http://a1303.hizliresim.com/17/l/l5zxp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1303.hizliresim.com/17/l/l5zyb.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Can dostum güzel insan :D Burak E. ile birlikte çıktık yola. Tee Lüleburgaz'a... Gırgır şamata yolculuk falan derken...
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l5zz0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Aaa birde ne görelim... Kimo 160'ı görüyormuş :D
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l5zz3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Acele gittiğimizden böyle oldu yoksa hız yapmam ben. :) Jantları aldık Lüleburgaz'dan sonra dönüş yolu. 57 dakikada Mahmutbey gişeler :D
Kartal'a geçtiğimizde Eray Abi bekliyordu bizi. Hemen taktık yeni jantları ama affınıza sığınarak sürpriz yapmak istiyorum herkese. Az işlemleri kaldı. Komple bittiğinde detaylı çekim yapacağız zaten. :)
Ufak bir teaser. Ölçü vereyim. 275/30/19 yeni ölçülerimiz :D
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l5zzq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Şimdilik bu kadar. Muayene işlemlerimiz vs. bu hafta halledilecek ancak benim işim gereği bu hafta hiçbir şekilde arabanın yanında olamayacağım. Önümüzdeki hafta işlemler bitince inşallah teslimaattt :D
Çok yordu be...
ehhh seni be...öldürcen mi beni meraktan ?
BerkayKamaci
18-03-2013, 08:02
Maaşallah 275/30 :)
burkaykalyon
18-03-2013, 08:09
ehhh seni be...öldürcen mi beni meraktan ?
Az kaldı azz... :D
Maaşallah 275/30 :)
Görünce bende inanamadım ama hakikatten öyleymiş :D
Burak E.
18-03-2013, 08:19
Ben hala Lüleburgaz-mahmutbey giseler 57 dakikada geldigimize inanamiyorum Kimo cok canli gidiyor beee motoru acildi kimonun :)
127 hp+e34+275/19 :D sen üst kapak işini hızlandırmalısın.. maşallah bu arada. :)
burkaykalyon
18-03-2013, 09:13
127 hp+e34+275/19 :D sen üst kapak işini hızlandırmalısın.. maşallah bu arada. :)
Üst kapak :D güzel konu. Hele bi kullanalım şunu abi sonrasında yapacağız zaten. Sağolasın...
19 ufak değilmi kardeşim :D
bende throwing star arıyorum Eray başgana duyurulur iyi fiyata :D
burkaykalyon
18-03-2013, 09:30
19 ufak değilmi kardeşim :D
bende throwing star arıyorum Eray başgana duyurulur iyi fiyata :D
Abi aslında big foot 25'' falan yapacaktık ta yemedi :D
Throwing Star zor yav. Bende istedim ama ben bile zor bulurum demişti ama bir ayar bulur :D
burkaykalyon
18-03-2013, 09:39
O zaman yeni parçalarımızın da fotolarını yükleyelim..
Yeni direksiyonumuz. M1..
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l615x.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yeni sinyal takımımız. Arka stoplar şeffaf olduğu için uyumlu olsun diye böyle yaptım. Farlar zaten değişti. Normal fara döndü..Mercekliydi hatırlarsanız..
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l616s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Fellik fellik aradığım kontrol paneli. Sonunda uyumlu parça kodunu buldum ve teslim aldım...
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l617v.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
M Teknik paspaslarımız. Daha döşeme hazır değil ama paspaslarımız cix :D
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l618k.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
berkay_aydin
18-03-2013, 09:40
ovv merak ettim şimdi jantları :)
senin bu yaptığını çorumlu kardeşlerimiz yapmaz burkay :D hahha
burkaykalyon
18-03-2013, 10:10
ovv merak ettim şimdi jantları :)
Watsapına bak lo bişi yazdık! :D
senin bu yaptığını çorumlu kardeşlerimiz yapmaz burkay :D hahha
şşş...loading... %77.... :D
Az kaldı azz... :D
la en azından whatsapp dan salla valla söylemem kimseye :D:D:D
eray abinin tükkanın adresini bende alabilirmiyim :) e34'mle bende bi ziyaret etmek isterim :)
Burak E.
18-03-2013, 10:53
eray abinin tükkanın adresini bende alabilirmiyim :) e34'mle bende bi ziyaret etmek isterim :)
Bence hic gitme gidersen e34 une turbo takar cikarsim dukyandan :)
@h savas ssssss suprizee kanka ama nokta atisi diyim sana :)
BarışArdalı
18-03-2013, 11:10
kimoya yazık be. insan poşet falan koyar.koltukları kirletmişsiniz :D :D 275 insan işi mi ayrıca :D
Şu işi ığdırda yapsan vergi rekortmeni olursun İnsan hiç 2 mtv dilimi birden atlarmı helal olsun valla...
burkaykalyon
18-03-2013, 12:03
kimoya yazık be. insan poşet falan koyar.koltukları kirletmişsiniz :D :D 275 insan işi mi ayrıca :D
Eşşek niyetine kullandık abi ya :D İyi iş gördü tık demedi maşallah... :D 275 bende bilmiyorum ne işi... :D
Şu işi ığdırda yapsan vergi rekortmeni olursun İnsan hiç 2 mtv dilimi birden atlarmı helal olsun valla...
Anlamadım ne vergi dilimi? Yanlış yazıldı herhalde :)
Eşşek niyetine kullandık abi ya :D İyi iş gördü tık demedi maşallah... :D 275 bende bilmiyorum ne işi... :D
Anlamadım ne vergi dilimi? Yanlış yazıldı herhalde :)
blok değişmedimi, motor 2;7 değilmi, ruhsata işlenmeyecek mi 2.7? Yoksa ben çok yanlış anladım
burkaykalyon
18-03-2013, 12:21
blok değişmedimi, motor 2;7 değilmi, ruhsata işlenmeyecek mi 2.7? Yoksa ben çok yanlış anladım
Hee o anlamda. Pardon ya karıştık. Ben MTV'yi ödemedin falan anladım :) Doğru 2 dilim atlamış olacağız. Ancak yapacak bişi yok. BMW'ye herşey feda... :)
Bence hic gitme gidersen e34 une turbo takar cikarsim dukyandan :)
@h savas ssssss suprizee kanka ama nokta atisi diyim sana :)
varsın taksın :) canıma minnet :D
merak ettim ya la lastikli halini öyle gördüm ya kafamda çok farklı seyler oluşmaya başladı deli bişey çıkıcak :D
valla bende merakla bekliyorum özellikle arka lastiklerin nasıl duracağını.E39 da sürtme sorunum var 275-30-19 larla:)
mk3_ugur
18-03-2013, 18:00
O zaman yeni parçalarımızın da fotolarını yükleyelim..
Yeni direksiyonumuz. M1..
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l615x.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yeni sinyal takımımız. Arka stoplar şeffaf olduğu için uyumlu olsun diye böyle yaptım. Farlar zaten değişti. Normal fara döndü..Mercekliydi hatırlarsanız..
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l616s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Fellik fellik aradığım kontrol paneli. Sonunda uyumlu parça kodunu buldum ve teslim aldım...
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l617v.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
M Teknik paspaslarımız. Daha döşeme hazır değil ama paspaslarımız cix :D
http://g1303.hizliresim.com/17/l/l618k.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Uzunları sarı yaparsan güzel duruyor bence. Bu arada bu paspaslardan istiyorum :)
http://a1303.hizliresim.com/17/8/kvdqk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
berkay_aydin
18-03-2013, 18:04
Sarı kaplama değilde sarı ampul daha güzel olucaktır, maşallah kazasız belasız :D :D :D
mk3_ugur
18-03-2013, 18:13
sağol :) ikisinide sarı yapsak ? :D
Çok güzel ilerliyor vallaha Maşallah Burkay :)
Maşallah takipteyim güncel fotoları beklıyorum :)
burkaykalyon
18-03-2013, 19:17
merak ettim ya la lastikli halini öyle gördüm ya kafamda çok farklı seyler oluşmaya başladı deli bişey çıkıcak :D
şşş...sabırrr :D
valla bende merakla bekliyorum özellikle arka lastiklerin nasıl duracağını.E39 da sürtme sorunum var 275-30-19 larla:)
Şimdilik sürtme yok aslında ama daha basılmadı aslında bastıktan sonra anlayacağız bakalım :) Sürterse yapıcak bişi yok artık.
Uzunları sarı yaparsan güzel duruyor bence. Bu arada bu paspaslardan istiyorum :)
Uzunları sarı düşünmüyorum valla. Başka fikirler var. Öneri için sağol yine de.. :)
Çok güzel ilerliyor vallaha Maşallah Burkay :)
Sağol yavrum son 2 hafta sonra Metin Usta'dayım haberin ola. :) Rezervasyon yapalım şimdiden ***** yoğun ustamız :)
Maşallah takipteyim güncel fotoları beklıyorum :)
Gelecek fotolar gelecek az kaldı... :)
burkay kardeşim muhtemelen sürtecek:Dbende 5 lik eibach var arkaya biri oturduğunda cazur cuzur ediyoruz:)Bitmiş hallerini bende merakla bekliyorum
burkaykalyon
18-03-2013, 19:35
burkay kardeşim muhtemelen sürtecek:Dbende 5 lik eibach var arkaya biri oturduğunda cazur cuzur ediyoruz:)Bitmiş hallerini bende merakla bekliyorum
Benim de tahminim büyük ihtimal sürtecek abi :D Bakalım ya gelişmeleri yazıcam mutlaka...
muhakkak bekliyorum sizin imkanlar orda daha fazla.senin yolundan gelirim bende:D
burkaykalyon
18-03-2013, 19:47
muhakkak bekliyorum sizin imkanlar orda daha fazla.senin yolundan gelirim bende:D
Estağfurullah ya. Sadece biz seni örnek alabiliriz :)
ben pandoranın kutusundaki güzelliği gördüm :D
sağlam geliyorsun burkay ALLAH ağız tadıyla binmeyi nasip etsin...
edit aynı mesajı iki kez yazmışım :D
DetailEF
18-03-2013, 20:52
Maşallah Burkay, güzel ilerliyorsun :)
burkaykalyon
18-03-2013, 21:07
ben pandoranın kutusundaki güzelliği gördüm :D
sağlam geliyorsun burkay ALLAH ağız tadıyla binmeyi nasip etsin...
Sessiz pampa :D Amin kardeşim çok sağolasın..
Maşallah Burkay, güzel ilerliyorsun :)
Sağol biraderim. :D
biri Burkayı durdursun.. iyi gidiyo bro sabırsızlıkla bekliyoruz :D
fastchild
18-03-2013, 21:19
breh breh breh yanak koymayı unutmuşlar lastiğe
Sığdımı bari abi kimoya
burkaykalyon
18-03-2013, 21:22
Lastikler ensemizde geldik :D
fastchild
18-03-2013, 21:33
Lastikler ensemizde geldik :D
Kimo basılmıştır az biraz yatmalar azalmıştır abi :D
otomania
18-03-2013, 22:55
masallah hacı güzel ilerliyosun allah utandırmasın
Eray Yümsel
18-03-2013, 23:01
e39 m5 in orjinal bbs jantları bunlar burkay detaylı fotosunu koyar zaten yakında e39 da sürtme yapmıyodu söktüğüm basık olmasına rağmen belki senin taktıgın jantın ET si senın arabaya uymuyodur ondan olabilir e34 e önleri flansla takabiliyoruz zaten içerde kalıyo yoksa arkalar cuk oturuyo uzun lafın kısası dip basık sürtmeden gezicek inş burkay
oo güzel jantlar hacı :) Dua et valla Eray abiye :D
burkaykalyon
19-03-2013, 07:33
masallah hacı güzel ilerliyosun allah utandırmasın
Sağol hacım. Yine sana gezinti vermişler :D
e39 m5 in orjinal bbs jantları bunlar burkay detaylı fotosunu koyar zaten yakında e39 da sürtme yapmıyodu söktüğüm basık olmasına rağmen belki senin taktıgın jantın ET si senın arabaya uymuyodur ondan olabilir e34 e önleri flansla takabiliyoruz zaten içerde kalıyo yoksa arkalar cuk oturuyo uzun lafın kısası dip basık sürtmeden gezicek inş burkay
Sağol abi bilgi için. Millet hatta direk şöyle söyleyeyim. Basma konusunda emir komuta Eray Abi'de :D Ne kadar low o kadar slow :D
oo güzel jantlar hacı :) Dua et valla Eray abiye :D
E zaten herkes gördü. Bizde koyalım artık ya. Fazla şeetmeyelim :D
Şimdilik ufak bir resim. Ancak siz basıkmış gibi hayal edin :D
http://i.imgur.com/ulMwA6f.jpg?1
hacı jantlar cok ıyı olmus,basıldıktan sonra bomba olur.
hayırlı olsun.
Nightfish
19-03-2013, 08:25
Sıkıntı büyük :D
Maşallahı var, fena geliyor.
Burak E.
19-03-2013, 09:49
Gidip geldik lastikleri indir kaldir yerlestir ustumuz basimiz perisan halde getirdik jant lastigi ama bmw nin ustune takilinca yorgunluk aclik hic bisi kalmadi cidden cok guzel oldu burkayim masallah :)
SerhatA.
19-03-2013, 12:11
Güzel gelişmeler kaydetmişsin, bitmiş halini merakla bekliyorum :)
berkay_aydin
19-03-2013, 12:23
Şimdilik ufak bir resim. Ancak siz basıkmış gibi hayal edin :D
[IMG]http://i.imgur.com/ulMwA6f.jpg?1
Maşallah ya, cidden iyi durmuş, gelsin artık biz sıkıldık :D
burkaykalyon
19-03-2013, 12:23
hacı jantlar cok ıyı olmus,basıldıktan sonra bomba olur.
hayırlı olsun.
Eyvallah enginim. Basacaz dibin dibi :D
Sıkıntı büyük :D
Maşallahı var, fena geliyor.
Bayağı büyük hem de :D Sağolasın kardeşim.
Gidip geldik lastikleri indir kaldir yerlestir ustumuz basimiz perisan halde getirdik jant lastigi ama bmw nin ustune takilinca yorgunluk aclik hic bisi kalmadi cidden cok guzel oldu burkayim masallah :)
Yorgunluğa değdi bence. Sağolasın yavrum...
beh beh beh beehh..
kedi canını senin.
hq video bekliyoruz 2.7 ciğerden..
burkaykalyon
19-03-2013, 12:42
Güzel gelişmeler kaydetmişsin, bitmiş halini merakla bekliyorum :)
Valla bende çok meraktayım :D Uyku yok kaç gündür :) Teşekkür ederim. En kısa zamanda bitiyor inşallah...
Maşallah ya, cidden iyi durmuş, gelsin artık biz sıkıldık :D
Olum bu tatlı sıkılmalar. Bitince görecem ben seni :D
beh beh beh beehh..
kedi canını senin.
hq video bekliyoruz 2.7 ciğerden..
Olmuş mu? Değmiş mi? :D
Olmuş mu? Değmiş mi? :D
eehh işte :P
burkaykalyon
19-03-2013, 16:29
eehh işte :P
Sen olmamış de yakarım bu arabayı :icon_tup: :D
Burkayım çok güzel olacak valla ağız tadıyla uzun süre binersin inşallah
Turumu untmadın dimi? :)
DetailEF
19-03-2013, 16:32
Jantlar cuk olmuş haaaa :D
burkaykalyon
19-03-2013, 19:09
Burkayım çok güzel olacak valla ağız tadıyla uzun süre binersin inşallah
Turumu untmadın dimi? :)
Abi seninle ilgili unutmadığım 2 şey var.
1- Tur
2- Kalamış :D :D
Jantlar cuk olmuş haaaa :D
Daha neler cuk yapıcam ona ben :D
jantlar felaket olmuş basık düşünemiyorum :D
Jantlar cuk olmuş Maşallah:)
Jantlar sanki bu araba için üretilmiş :)
En baştan beri takipteyim ortaya insanın içini titretecek bişeyler çıkacağa benziyor :)
burkaykalyon
19-03-2013, 21:24
jantlar felaket olmuş basık düşünemiyorum :D
İşte bi basık düşünmeye çalış :D Teşekkür ederim...
Jantlar cuk olmuş Maşallah:)
Teşekkür ederim...
Jantlar sanki bu araba için üretilmiş :)
En baştan beri takipteyim ortaya insanın içini titretecek bişeyler çıkacağa benziyor :)
Teşekkür ederim. Az kaldı az. Çok yordu ama az kaldı. :) Elimizden geldiğince bişiler yapıyoruz Eray Başkan sayesinde.
ALPER-VNS
19-03-2013, 21:59
jantlara bayıldım sıkıldığın zaman bi pm yeterli alırım ben :)
bide kızma ama ben olsam kesinlikle orjinal stop takardım çin malı e34 gibi duruyo böyle.. bi şunun güzelliğine baksana
http://bimmerin.net/pics/e34/BMW_M5_E34-02.jpg
olmadı blackline bulması zor olur ama heralde
http://www.motormavens.com/emAlbum/albums/Antonio%20Alvendia/Feature%20Cars/BMW%20E34%20AC%20Schnitzer%20525i%20Work%20Wheels/_fullsize/IMG_2119-BMW-E34-Work-525i-M5-Work-AC-Schnitzer-copy.jpg
bi de turuncu sinyal takardım.. beyaz da illa ki olmaz değil ama turuncu temiz ellenmemiş klasikvari bi hava katıyo..
http://s2.blomedia.pl/autokult.pl/images/2012/11/BMW-5-E34-266843.jpg
http://rwoe.150m.com/tmp/20090511/DSC_0967.jpg
HellRot06
19-03-2013, 22:24
Sanırım bi şaka makinesi daha piyasaya çıkacak :) gerçekten güzel bi çalışma oluyo elinize emeğinize sağlık. Ha bu arada 275/30da yabana atılacak bi ebat değil bilmeyen birisine göstersen 2 saat inceler heralde nasıl yapmışlar diye.
burkaykalyon
20-03-2013, 07:34
jantlara bayıldım sıkıldığın zaman bi pm yeterli alırım ben :)
bide kızma ama ben olsam kesinlikle orjinal stop takardım çin malı e34 gibi duruyo böyle.. bi şunun güzelliğine baksana
http://bimmerin.net/pics/e34/BMW_M5_E34-02.jpg
olmadı blackline bulması zor olur ama heralde
http://www.motormavens.com/emAlbum/albums/Antonio%20Alvendia/Feature%20Cars/BMW%20E34%20AC%20Schnitzer%20525i%20Work%20Wheels/_fullsize/IMG_2119-BMW-E34-Work-525i-M5-Work-AC-Schnitzer-copy.jpg
bi de turuncu sinyal takardım.. beyaz da illa ki olmaz değil ama turuncu temiz ellenmemiş klasikvari bi hava katıyo..
http://s2.blomedia.pl/autokult.pl/images/2012/11/BMW-5-E34-266843.jpg
http://rwoe.150m.com/tmp/20090511/DSC_0967.jpg
Satılık jant vaarr :D Güzel yorumun için teşekkür ederim abi. Ya stoplar konusunda haklısın ama benimde aklımdan geçen zaten folyoyla falan blackline a çevirmek. Piyasada turuncu sinyalli çok olduğundan farklılık olsun istedim o yüzden beyaza dönme kararı aldım. Turuncular da elimde var. Baktım güzel olmadı değiştiririm zaten :D
Sanırım bi şaka makinesi daha piyasaya çıkacak :) gerçekten güzel bi çalışma oluyo elinize emeğinize sağlık. Ha bu arada 275/30da yabana atılacak bi ebat değil bilmeyen birisine göstersen 2 saat inceler heralde nasıl yapmışlar diye.
Şaka makinası değilde eğlencelik makina diyebiliriz. :D Ben mesela lastikleri 1 saat inceledim bu nasıl iş diye :D Teşekkür ederim güzel yorum için. Elimizden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyoruz işte...
Abi seninle ilgili unutmadığım 2 şey var.
1- Tur
2- Kalamış :D :D
Kalamış ney la:beuj:
burkaykalyon
20-03-2013, 07:48
Kalamış ney la:beuj:
Fener tesisleri diyorum Merter'de konuştuğumuz konu diyorum. Havuz diyorum :D
Sen olmamış de yakarım bu arabayı :icon_tup: :D
yok artık ali sami :D
hacı abi maşallah oluyo oluyo güzel oluyo.
yalnız eray abi farları kırdı diyince yerinde bi karar olduğunu düşünmüştüm.
Darısı stoplarına :D orjinal yapabilirsen stoplarınıda çok daha klas olacak bence. böyle çok kolpa yani sonuçta 5 serisi aracın yılının okkkalı araclarından. şimdi böyle gençleştirme calışmaları ıııhh..
gerçi aldıgında vardı ama imkan varsa stoplar diyorum.
zaten geriye birşey kalmıyor. dış kısımda farlarında orjinale döndü miss.
egzoz ucuda şık bişey olursa tamamdır.
jantlar zaten nokta.
ha birde araç bittikten sonra abidik gubidik lip yapma arabaya olurmu ?:D
ciğer sesi bekliyruzz:D
burakcan
31-03-2013, 21:27
yeni bir 5.20i kullanıcısı olarak 27 sayfayı sıkılmadan okudum emekler takdire şayan araba resmen küllerinden doğmuş umarım keyifle binersiniz ben subarudan sonra keyif almam diyordum ama gerçekten eğlenceli bir arabaymış BMW