Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Çıkmacısı ?
Elimde eski aracımdan kalan 3-4 parça işe yarar parçalar var bunları istanbulda öldürmeden hakkında alacak çıkmacı tanıdığı vs olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Osman Bahadır
02-12-2012, 20:18
Çıkmacıları kolay kolay dışarıdan parça almazlar, alırlarsa da para vermezler. Adam komple arabayı 3'e 5'e kapattığından herşeyin maliyeti düşük ona.
Buradan satmaya çalış derim.
elindeki parçaları burda yazarsan çıkmacıya gerek kalmadan satabilirsin
peki hazır konu açılmışken sorsam ef civic için yedek parçacı tanıdığı olan var mı ?
Burdan konu açtık 1-2 kere fakat kupon paraçalar değil artık ölüde olsa atatürk sanayidekilere vericem en kötü yer kaplamasınlar artık
silent furious
02-12-2012, 22:56
senin iyi 3-4 parça :) benim sattığım arabadan 15 kalem parça var bende düşündüm çıkmacı ya mı versem diye ama çıkmacı öldürür fiyatta
orhan_guney
02-12-2012, 22:59
sol kapısı olan varmı hb için ?
atatürk oto sanayide ayhonda var ahmet amcamdır kendisi ona dedim yegen dedi kimse almaz dedi arz ederim buradan bir çıkmacı yorumu olarak ....
Emir_b16a
03-12-2012, 01:40
sol kapısı olan varmı hb için ?
bnde olması lazım 1 tane :D bakiim bi aşaya hbr veriim sna :D
fatihyılmaz
03-12-2012, 10:28
peki hazır konu açılmışken sorsam ef civic için yedek parçacı tanıdığı olan var mı ?
izmir odak japon karabğlarda bu arkadaşın işyeri ben bi kaç kere alışveriş yapmıştım
Yunusemre: 0554 5267398
izmir odak japon karabğlarda bu arkadaşın işyeri ben bi kaç kere alışveriş yapmıştım
Yunusemre: 0554 5267398
Teşekkürler, aradığımız parçayı bulabilir miyiz ? birde fiyatları nasıldır buranın ? (arayıp öğrenebilirim ama normalde ne kadar ettiğini bilmiyorum çoğu parçanın )
Benim depo da dolu. FD6 Civic Sedan çıkması ihtiyacı olan buyursun.
muratburunce
03-12-2012, 11:47
çıkmacı bazı parçalara para bile vermiyor istemiyor hatta :) en sağlamı siteye koyup satmak... mutlaka işine yaran biri çıkar veya çewresinde işine yarayacağını düşünen biri... fiyatıda noramlin altında makul tuatarsanız daha çabuk sonuç alınır...
fatihyılmaz
05-12-2012, 23:41
Teşekkürler, aradığımız parçayı bulabilir miyiz ? birde fiyatları nasıldır buranın ? (arayıp öğrenebilirim ama normalde ne kadar ettiğini bilmiyorum çoğu parçanın )
bana şimdiye kadar sadece ön tampon lazım oldu denizlide 2 tane japoncu var biri 200 öteki 250 istedi bu arkadaştan 140 liraya almıştım bana göre denizliden ucuz fiyatı :D
B.Battal
05-12-2012, 23:49
Oldurmeyen cikmaci surundurur kanka malesef :)
Acelen yoksa koy ilan dursun olmadik parcalar lazim olabiliyor bazen.
Liste at buraya yardimci olalim