PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme 276hp BOV 74 200 SX vs 280hp VAP 48 TYPER

Sayfa : 1 [2]

athem
14-12-2012, 11:33
Delme yanliş olmuş kusura bakmasin kimse,
Ama gariptir konuyu okudumda typer fhe ve mugen beyin var denilmiş,astra atmo olmasi ve 230'a kadar yarım boy önde yürümesi garip.. Maşallah diyelim,videosu var mi acaba bu denemenin?

tayyarın borunun ortası 30 luk olmus surtmekten dolayı.hıdır 4 2 1 uzun tırt zaten

elpadre
14-12-2012, 11:36
Yarista gecmek gecilmek bahane kabul etmez bu bir gercektir bahanen varsa gazlamicaksin :)

palzileri
14-12-2012, 11:37
Doğrudur,ben şimdi öğrendim de ***** typerla deneyen KZ gsi imiş,ama durum burda iyice karmaşık bir hale geliyor,KZ gsi'in hala ayari yok ayarsiz oldugu halde typer ile 230'a kadar yarım boy önde yürüyor,typer gibi bi arabayla 200 sonrasında hala beraber olması ve bu arabanın yine söylüyorum ayarsız olması garip geliyor bana.. KZ gsi'in nos basmış olma ihtimali var mi acaba? atmo haliyle typer'la bu şekilde yürüyorlarsa, maşallah subhanallah ne diyim..

athem
14-12-2012, 11:39
Yarista gecmek gecilmek bahane kabul etmez bu bir gercektir bahanen varsa gazlamicaksin :)

Bahane felan yok.onceden belırlenmıs bı denemede degıl.eve gıdıyoruz yogun ıstek uzerıne arkadaslar agladı denıyelım dıe ole basılmıs bı denemedır

devolation
14-12-2012, 11:56
Bahane felan yok.onceden belırlenmıs bı denemede degıl.eve gıdıyoruz yogun ıstek uzerıne arkadaslar agladı denıyelım dıe ole basılmıs bı denemedır

ben rica ettim ferhata gozyaşlarıma dayanamadınmı... tosun arac senın degıl baskasının yerıne kalp kırıcı sozler kullanma arac hasta denseydı ona gore eyvallah denırdı
arkadan konusluan bısey yok sadece nasıl beraber yuruduler dıye saskınlıktan konusulan konu vardır ben sahsım adına konusuyorum herkes oyle yapsın benı tanırsınız ona gore konusun

yasin_R
14-12-2012, 12:01
Type R o güçlerdeki Sx i nasıl fena üzüyormuş ben merak ediyorum. Hadi geçsin 1 boy 2 boy. Fena üzer dediğin zaman araya ilçe sokuyor falan diye anlıyorum. Bende Özgünün Dynoda 265.9 verdim. Paşaoğluna göre 290 deniyor %10 la. Hangi atmosferik type R bana ilçe sokucakmış merak ettim ki benim arabam SX den ağırdır.

arabam cıkınca deneriz inşaallah :)
ilçe sokamaz tabi ama rahat gecer bence sx i o hp lerdeki typer

devolation
14-12-2012, 12:01
Ygz 250 260 hp arası iken bende turbolu astrayi gecmiştim en az 5 boy bu isler değişir
Sx iyi yürümüş gecmis. Tebrikler ama bu hp ler doğru olduguna inanmıyorum sx normalse vap normal değildir , o hp lerdeki typer o hp deki sx i vites oranı vs vs ne olursa olsun fena üzer...

yasın kardesım eyvallah 5 boy belkı daha fazlaydı gelıp tebrık ettıım ama turbo araca ılk bınısım afr mıs egt mıs cok anlamadıgımız konulardı bıkac stock typer ı gecıp heves yapıp geldık afr yı 13.5 14 dedıler meger turbo aracın 11 afr cıvarı dolasması gerekıyomus benzın pompamız 1.6 pompası cıktı (bahane degıl ozaman saglıklı bılıyorduk) bıara tekrar rıca ederım musaıt olursan busefer hakkıyla gectı dıyebıleyım ve bakayım fark olmusmu eskısıne gore bızce fark var ve hala 0.5 barda

yasin_R
14-12-2012, 12:05
yasın kardesım eyvallah 5 boy belkı daha fazlaydı gelıp tebrık ettıım ama turbo araca ılk bınısım afr mıs egt mıs cok anlamadıgımız konulardı bıkac stock typer ı gecıp heves yapıp geldık afr yı 13.5 14 dedıler meger turbo aracın 11 afr cıvarı dolasması gerekıyomus benzın pompamız 1.6 pompası cıktı (bahane degıl ozaman saglıklı bılıyorduk) bıara tekrar rıca ederım musaıt olursan busefer hakkıyla gectı dıyebıleyım ve bakayım fark olmusmu eskısıne gore bızce fark var ve hala 0.5 barda

tabi doğrudur asla bişey diyemem bende tebrik ederim güzel denemelerdi, aracında değişiklik yaptın eksiğin gördün düzelttin ama bende setup değiştiriyorum aynı değil yani cıksın haberleşir dosthane gene deneriz seve seve.

palzileri
14-12-2012, 12:09

Yahu güzel kardeşim benim ''delmiş'' kelimeme takılıyorsun kalkmış arkadaşlar ağladı diyorsun,o denemede orda olan hiç kimsenin ağlamayacağını bildigim kadar iyi taniyorum kalp kırıcı konuşmanın bir anlamı var mı? Çok ayıp gerçekten..

tabi doğrudur asla bişey diyemem bende tebrik ederim güzel denemelerdi, aracında değişiklik yaptın eksiğin gördün düzelttin ama bende setup değiştiriyorum aynı değil yani cıksın haberleşir dosthane gene deneriz seve seve.

Hastayım bu adamın alçakgönüllülüğüne yahu.. Vallahi bravo.. :bravo:

RsErdi
14-12-2012, 12:15
Masallah araclara turbo atmo farki :)

orcunnn
14-12-2012, 12:16
ne yavsaklıgımızı gordun oglum netın basında degısıyosun hemen.tamam hacı en hızlı sensın sampıyonsun :)

benım hızlı yada bişey kanıtlamama gerek yok ben her zaman bindigim araclarla farkımı ortaya koyuyorum hıc bır zaman hazır arabaya gaz basmıyorum bu bir
ikinci konuya gelelım senı normalde severım ama tamam limitin doldu yüzümüze canım cicim arkamızdan ver ayarı ayıp...
Yok typera bınmek için can atmışımda takla atmışımda ayıp ayıp
bazen komik oluyorsun
yok astra ile dene diye aglamışızda bız sadace adam uzaktan geldı ve typerla sonuç nasıl olur diye çok merak ediyordu bız deneybilcegın o speclerde en saglık ve güzel giden bi typer yürürsen zaten olay tamamdır dedık hepımız şaşırdık astrayı yapan arkadaşda emegın karşılıgını almış bundan güzel bişey varmı ama sız geçilme veya yürüme meselesini çok fazla abartıyorsunuz neyse kafanıza göre ama ayıp ettın

yasin_R
14-12-2012, 12:41
Yahu güzel kardeşim benim ''delmiş'' kelimeme takılıyorsun kalkmış arkadaşlar ağladı diyorsun,o denemede orda olan hiç kimsenin ağlamayacağını bildigim kadar iyi taniyorum kalp kırıcı konuşmanın bir anlamı var mı? Çok ayıp gerçekten..

Hastayım bu adamın alçakgönüllülüğüne yahu.. Vallahi bravo.. :bravo:

eyvallah saolasın olması gerekeni yzdım :)

athem
14-12-2012, 12:52
[QUOTE=palzileri;6457276]Yahu güzel kardeşim benim ''delmiş'' kelimeme takılıyorsun kalkmış arkadaşlar ağladı diyorsun,o denemede orda olan hiç kimsenin ağlamayacağını bildigim kadar iyi taniyorum kalp kırıcı konuşmanın bir anlamı var mı? Çok ayıp gerçekten..

Delmıs kelımene nerde takıldım solermısın? Senle konu bıttı bunu nıe yazdın tekrar ıcınde kalanlarımı soledın.o aksam ordakılerı benden ıyımı tanıosun sen:) nyse kardesım sen ısıne bak konu uzamasın sıkıntın varsa ozelden yaz

elpadre
14-12-2012, 12:58

aglamakmı :beuj:

agladılar ama gectıler nasıl olucak sımdı :soru:

nan tunik ismail ne araba yapmısın haa :D

athem
14-12-2012, 12:58
ben rica ettim ferhata gozyaşlarıma dayanamadınmı... tosun arac senın degıl baskasının yerıne kalp kırıcı sozler kullanma arac hasta denseydı ona gore eyvallah denırdı
arkadan konusluan bısey yok sadece nasıl beraber yuruduler dıye saskınlıktan konusulan konu vardır ben sahsım adına konusuyorum herkes oyle yapsın benı tanırsınız ona gore konusun

abı mecazı anlamda kullandıgım kelımelere nıe bu kadr takılıyosunuz.ısrar ettıgınız anlamında soyluyorum.abı arabanın hıdırını borusunu bılıyosunuz sızde nasıl oldugunu.baskasının arabasıyla kımseyı kırmıyorum abı ben ne dusunuosam ferhatta aynı seyı dusunuyo

palzileri
14-12-2012, 13:03
[QUOTE=palzileri;6457276]Yahu güzel kardeşim benim ''delmiş'' kelimeme takılıyorsun kalkmış arkadaşlar ağladı diyorsun,o denemede orda olan hiç kimsenin ağlamayacağını bildigim kadar iyi taniyorum kalp kırıcı konuşmanın bir anlamı var mı? Çok ayıp gerçekten..

Delmıs kelımene nerde takıldım solermısın? Senle konu bıttı bunu nıe yazdın tekrar ıcınde kalanlarımı soledın.o aksam ordakılerı benden ıyımı tanıosun sen:) nyse kardesım sen ısıne bak konu uzamasın sıkıntın varsa ozelden yaz

delme dıe bıse yok.tayyarda sıkıntılar var gıderılsın tekrar denenır.astrada baya dolu dıe bılıorum

Delme'nin açiklamasi orda kalın kalın yazıyor KARDEŞİM.. şimdi öncelikle ben seninle normal ve insani duygular içinde konuşurken ''sıkıntın varsa'' gibi bi cümle güzel olmamış.. AYrıca benim içimde kalmaz hiçbir zaman ben gayet rahat ve net söylerim konuyu takip eden arkadaşlarımızın bi kısmı iyi bilir.. Konunun uzayacak bi durumu yok ayrıca kadir'in gsi'yi typer'ı delmiş ve siz typer için yok boru 30'a düştü falan filan bahane üretiyor sebep ariyorsunuz.. Ayrıca son olarak sen kimsin? Typer'ın sahibi sen misin? Ben kiminle konuştugumu bi bileyimde en azindan denk geldiğimizde edecek 1 2 lafimiz olsun.. Yaşın küçük falan filan saçmaliklarina girmicem kardeşim yazarken yazdıgın adamın yaşına bi bak KARDEŞİM.. Yaptıgın atarı gideride gençliğine veriyorum ve seni öpüyorum Allah'a emanetsin..

athem
14-12-2012, 13:04
aglamakmı :beuj:

agladılar ama gectıler nasıl olucak sımdı :soru:

nan tunik ismail ne araba yapmısın haa :D

aglıyanlar derken ısrar edenler dıyım,astranın sahıbı degıl aracılık yapanlar onlar:) ılk denemede tayyar kendı devrınde 2 boy ondeydı.snra tayyar 4 bınde bastı yanı astra kendı devrınde ama bunlar soylenmıyo

devolation
14-12-2012, 13:05
abı mecazı anlamda kullandıgım kelımelere nıe bu kadr takılıyosunuz.ısrar ettıgınız anlamında soyluyorum.abı arabanın hıdırını borusunu bılıyosunuz sızde nasıl oldugunu.baskasının arabasıyla kımseyı kırmıyorum abı ben ne dusunuosam ferhatta aynı seyı dusunuyo

denemesı ıcın rıca eden ben oldugum ıcın takıldım ben bılmıyordum kımsede bana demedı hergun oturup arabada su var bu var muabbetı yapamıyoruzkı ferhatla denemeden denemeye gelıyo saolsun kırmıyo sıkıntı var deseydı farklı olurdu tabi
bıde adam arabasını yapmıs egzantrık emme vs stock demıyorki para harcamıs yurutuyo yanı gecılmeyecek kımse yoktur ama stock deyıp gecseydı bu muabbetler olsaydı haklısınız astranın devırınde de olsa 200e kadar yakalayabılırdı 220 ye kadarda yarım boy one cıkması sasırttı bizi muabbet o yanı kımse alınmasın kırılmasın dostuz arkadasız kırılmaya degecek muabbetler degıl aslında

athem
14-12-2012, 13:18
Palzılerı

atar gıder ne anlama geldıgını bılmıosun herhalde.nerde atar gıder yaptım ben solesene?tayyar astra denemesının ıcerıgını yukarda postumda yazdm onu oku bı zahmet:)

palzileri
14-12-2012, 13:22
Toyuz biz daha idare ediver sende be abi.. Araba sahibinin arkadaşiyla muhattap olursam sonum budur :)

athem
14-12-2012, 13:23
denemesı ıcın rıca eden ben oldugum ıcın takıldım ben bılmıyordum kımsede bana demedı hergun oturup arabada su var bu var muabbetı yapamıyoruzkı ferhatla denemeden denemeye gelıyo saolsun kırmıyo sıkıntı var deseydı farklı olurdu tabi
bıde adam arabasını yapmıs egzantrık emme vs stock demıyorki para harcamıs yurutuyo yanı gecılmeyecek kımse yoktur ama stock deyıp gecseydı bu muabbetler olsaydı haklısınız astranın devırınde de olsa 200e kadar yakalayabılırdı 220 ye kadarda yarım boy one cıkması sasırttı bizi muabbet o yanı kımse alınmasın kırılmasın dostuz arkadasız kırılmaya degecek muabbetler degıl aslında

abı senı tanıyorum bız kımseye kırılmadık.sadece ısrar ettınız bzde denedık.bız astra kotu yda bızı gecmedı demıyoruzkı.arabada tam olark ne oldugunuda bılmıyoruz.orcun egzantrık var felan dedı bız ıcerıgını bıle sormadık tam olark ne var gıbısnden.106 da denedı tayyarda.bu deneme olaylarını cok taksaydık kafamıza gıder sorardık tam ne var arabada cıkıldı basıldı hersy anlık oldu sende gordun abı.nyse konu uzamasın kalpler kırılmasın abı

athem
14-12-2012, 13:28
Toyuz biz daha idare ediver sende be abi.. Araba sahibinin arkadaşiyla muhattap olursam sonum budur :)

astra da senın ıkıncı araban herhalde :) 3 kere astra tayyarı nasıl gecer felan yazdın ılk postlarında amacını dırek bellı etmıssın yaşın buyuk ama ıcın benden kuck :)

palzileri
14-12-2012, 13:40
Kardeş sen neyin peşindesin? Bak yazdıgım ilk postta ne demişim ben ne amaçlar yazmişim,sen yeni gelin gibi atlarsan seni alirim böyle karşıma.. Bana klavye karşısında yok yaşın büyük için küçük falan çok boş muhabbetler yapıyorsun,tamam senin konumuna bizde düştük bizimde içimizden geçtiler zamaninda kadirin typerin geçtiği gibi ama işte bu kadar gurura bahaneye gerek yok.. Rahat ol be kardeşim,olur oda olur sen sana ait olan bi arabayla gelir denersin olmazsa bide öyle konuşuruz :) AMA ŞUNU İYİ İDRAK ET.. BEN BAŞKASININ ARABASIYLA GİRMEDİM KONUYA.. VAAAY BE NASIL GEÇMİŞ TYPER'I MODUNDA GİRDİM,SEN KENDİNİ KÜÇÜLTTÜN KARŞIMDA :) Hayırlısı be kardeşim,bana cevap vermek için verme elle tutulur şeylerle gel karşıma benim.. Karşıma geçmiş senin yaşın benim içim falan çok boş işler be kardeşim.. Sen yazdıkçada cevap hakkım doğar yalandan yere konuyu uzatma hesabına gitme..

athem
14-12-2012, 13:45
Kardeş sen neyin peşindesin? Bak yazdıgım ilk postta ne demişim ben ne amaçlar yazmişim,sen yeni gelin gibi atlarsan seni alirim böyle karşıma.. Bana klavye karşısında yok yaşın büyük için küçük falan çok boş muhabbetler yapıyorsun,tamam senin konumuna bizde düştük bizimde içimizden geçtiler zamaninda kadirin typerin geçtiği gibi ama işte bu kadar gurura bahaneye gerek yok.. Rahat ol be kardeşim,olur oda olur sen sana ait olan bi arabayla gelir denersin olmazsa bide öyle konuşuruz :) AMA ŞUNU İYİ İDRAK ET.. BEN BAŞKASININ ARABASIYLA GİRMEDİM KONUYA.. VAAAY BE NASIL GEÇMİŞ TYPER'I MODUNDA GİRDİM,SEN KENDİNİ KÜÇÜLTTÜN KARŞIMDA :) Hayırlısı be kardeşim,bana cevap vermek için verme elle tutulur şeylerle gel karşıma benim.. Karşıma geçmiş senin yaşın benim içim falan çok boş işler be kardeşim.. Sen yazdıkçada cevap hakkım doğar yalandan yere konuyu uzatma hesabına gitme..

cok korktum abı ya altıma ısıme durumuma geldım yanı :)hadı mutlu ol bak abı dedım sana hehehhe:)

palzileri
14-12-2012, 13:47
cok korktum abı ya altıma ısıme durumuma geldım yanı :)hadı mutlu ol bak abı dedım sana hehehhe:)

Eyvallah böyle ol canimi ye ;) Mutluluğumsun kardeşim ;) Korkmanı gerektiren birşeyde yazmadım bak yanlış anlıyor hala daha birşeyler geveliyorsun yapma be güzel kardeşim,bak ne güzelsin böyle olunca.. Adamin dibisin..

ali elbasan
14-12-2012, 13:52

adam sana korkman icin bişey demiyor gereksiz polemik yapıyorsun konuyu uzatma daha fazla belki 10kere,söylenmiş

athem
14-12-2012, 13:57
adam sana korkman icin bişey demiyor gereksiz polemik yapıyorsun konuyu uzatma daha fazla belki 10kere,söylenmiş

ben ona soledım sıkıntın varsa ozelden yaz dıye.mesj sayısı yapıyo herhalde :)

orcunnn
14-12-2012, 14:00
Bışey yazdım bin pişman oldum konu nerden nereye saptı ferhat yorum yapmasa kımse ilgilenmedı bile muhabbetle neyse kapatın gıtsın ferhatın typer gitmesi gerektigi kadar hatta fazla bile gidiyor o speclerle zaten astraya söyleyecek fazla söz yok diyim ve konuyu kapatın gitsin adamların konusu p... Oldu

palzileri
14-12-2012, 14:05
ben ona soledım sıkıntın varsa ozelden yaz dıye.mesj sayısı yapıyo herhalde :)

Oldu mu şimdi beni rencide ettin.. mesaj sayısı kasıyorum die deşifre ettin beni.. aşkolsun vallahi,neyse artik başka konulara yelken açayım ben :(

elpadre
14-12-2012, 14:57
Yine deneyin :)

ali elbasan
14-12-2012, 15:43
bende denemek istiyorum melüü

desibel
14-12-2012, 16:17
dr Öz ün bi lafı vardı turbo herzaman turbodur :)

alperkirman
14-12-2012, 16:55
aglıyanlar derken ısrar edenler dıyım,astranın sahıbı degıl aracılık yapanlar onlar:) ılk denemede tayyar kendı devrınde 2 boy ondeydı.snra tayyar 4 bınde bastı yanı astra kendı devrınde ama bunlar soylenmıyo

konuyu okudum daha doğrusu kzgsi bölümünden sonrasını okudum:)
ogece gebzede bende vardım tayyarın 2boy açtığı hiç olmadı en fazla 1boy (ilk deneme rampa yukarı)
2.denemede dönüşte 200de yarım boy gsi önde 230 sonrasında tayyar bırakıyo.(gsi ayıklarken)
güzel keyifli bi akşam oldu en azından bizim açımızdan gsi ımızın nasıl gittiğini öğrenmiş olduk ayarsız haliyle.
he bide şöyle bişey var hiç gsi devrinde basılmadı .

konu sahibi arkadaşlar kusura bakmasınlar biraz hiç ettik ama şu bilinsinki tayyar öyle uçan kaçan bi araç değil.

SeRKaN
14-12-2012, 17:00
ogece gebzede bende vardım tayyarın 2boy açtığı hiç olmadı en fazla 1boy (ilk deneme rampa yukarı)
2.denemede dönüşte 200de yarım boy gsi önde 230 sonrasında tayyar bırakıyo.(gsi ayıklarken)
güzel keyifli bi akşam oldu en azından bizim açımızdan gsi ımızın nasıl gittiğini öğrenmiş olduk ayarsız haliyle.

konu sahibi arkadaşlar kusura bakmasınlar biraz hiç ettik ama şu bilinsinki tayyar öyle uçan kaçan bi araç değil.

öyle ayıklarken mayıklarken hoş laflar değil bunu orada yüzümüze söyleyecektin burada değil konuyu karıştırma yazmayım yazmayım diyorum yazdırtıyorsunuz!

alperkirman
14-12-2012, 17:03
öyle ayıklarken mayıklarken hoş laflar değil bunu orada yüzümüze söyleyecektin burada değil konuyu karıştırma yazmayım yazmayım diyorum yazdırtıyorsunuz!

ağladılarda demekte iş değil
230dan sonra ayıklama gsi alıp yürüyo demek için söyledim tayyarda bırakıyo
doğrumu?
peki ağlayan varmıydı ?

SeRKaN
14-12-2012, 17:09
doğrumu?
peki ağlayan varmıydı ?

ağladılar diye sana mı dedi niye üstüne alınıyorsun?

o manada söylediysen yukarıda yazdığın gibi yorumunu yap ayıklama tabirini kullanma ona göre cevap verilsin.

athem
14-12-2012, 17:10
doğrumu?
peki ağlayan varmıydı ?

oncekı sayfada postumda da yazdım.sız agladınız demedım denemek ıcın aracılık yapan devran abıyle orcuna soledım.sıze agladınız demedım konuyu sapıtma ..

alperkirman
14-12-2012, 17:14
o tayfanın içinde bende vardım kz bizim arabamız bizimde oraya gelme amacımız tayyarla aracımızı denemek istememiz şimdi neden üstüme alındığımı anladınmı ?

ayıklama : türkçe nin esnekliği kardeş uzatılcak bişey değil :)

palzileri
14-12-2012, 17:19
Ebru Yaşar O Beni sırtımdan vurdu - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EQ5mGVB1pe4)

Gerginliğe gerek yok beyler..

ali elbasan
14-12-2012, 17:24
doğrumu?
peki ağlayan varmıydı ?

alperim.sonuc ne gsi tayyarı gectimi gecti kim agladıysa agladı yada ayıkladı sıkıntı yapma adamların konu harbi pii oldu

osman 1.8t
14-12-2012, 17:29
heeeeeeeeeeeeyt gsi tayfası ne ayaksınızlen siz :) :) :) :) gsi osman bitti sizmi başladınız :) :) gsi candır bu arada kz gsi türkiyenin en hızlı atmosverik gsi ıdır bu böyle biline typer ı geçmesi normal araçta çok emek var ben okudum üfledim onu :)

osman 1.8t
14-12-2012, 17:30
yaaaaaaaaaaaaaasiiiiiiiiiiiiiiiin kaçma len bulucam seni tenhada kıstırmıyım evlilik uğurlu gelmedi sana çıkaramadın arabayı çıkarda bir içinden geçiyim :) :) :)

palzileri
14-12-2012, 17:31
heeeeeeeeeeeeyt gsi tayfası ne ayaksınızlen siz :) :) :) :) gsi osman bitti sizmi başladınız :) :) gsi candır bu arada kz gsi türkiyenin en hızlı atmosverik gsi ıdır bu böyle biline typer ı geçmesi normal araçta çok emek var ben okudum üfledim onu :)

:bravo::icon_tup::bravo::icon_tup::icon_rule:happy bday

palzileri
14-12-2012, 17:32
Happy bday ne ki? :)))))

alperkirman
14-12-2012, 17:32

hacı sen kork kadirden benden sana söylemesi :D:D:D:D:D:D

ali elbasan
14-12-2012, 17:38

oglum deme öyle tayfa felan :))))

AEAlmas
14-12-2012, 17:41
çok merak ettim neler var bu gsi da

Metin Bilen
14-12-2012, 17:41
yaaaaaaaaaaaaaasiiiiiiiiiiiiiiiin kaçma len bulucam seni tenhada kıstırmıyım evlilik uğurlu gelmedi sana çıkaramadın arabayı çıkarda bir içinden geçiyim :) :) :)

bi fıkra var osman bilirmisin g.tünmi kaşınmı ahmet die..:)

osman 1.8t
14-12-2012, 17:44
oglum deme öyle tayfa felan :))))

o zaman mafyası :)

Ferhat
14-12-2012, 17:45

Evet o gece bende ordaydım hatta tayyarın sofor koltugunda. senden bıraz daha ıyı gordum olanları.

Denemeden once eve gecıcektım devo ıle orcun rıca ettıler ok dedim. Donus yolunda cayırova sapagından cıkıcaktım lakin olmadı :) (son deneme bırakmamamk ıcın sapagı kacırdım :) sonra mc ın ordan donmem gerekıodu bende ayıp olmasın dıe 5 dk durdum mc de. )

1. Dneme evt yokus yukarı 2 boy gıbı onundeydım lakin uzun basamadık. sonra arkadas yanastı kendı devrınde basmk ıstedı ok dedım.
Dönus yolunda 2 kere denedık bırı kısa dgerı 230lara kadar. Bırınde 4bın cıvarı 2ncıde 5bın gıb olması lazım 230larda kafa kafaya gıbı bıseydı . Sen typer bırakıo demıssın ok ole anlasılsın farketmez ben bırakma nedenını yukarda yazdım.

Bu konunun bu kadar uzamasına hıc gerek yoktu. Astranın sahıbıyle gayet ıyı muhabbetımız gectı ben skntılı oldugunu soyledım aracın oda ayarnda skntı oldugunu soyledı ki cokda begendım aracının gıdısını defalarca soyledım kendısıne.oda denemeden once tereddut ettgnı soyledı denemek ıcın ve defalarca teskkur ettı.

Kısacası ortaya bos konusarak muhabbet buralara geldi. Konu baslıgıyla alakasız muhabbetler dondu. Benım kzgınlgm orcunaydı o yuzden tek post yazdım kendısıne ve fazlasınada gerek yok. cunku ıkı arac sahıbı ıcınde skntı yok suanlık..

Konu baslıgı harıc muhabbet kapanırsa guzel olur cunku gereksız muhabbetler donmus gercekten. Bos yere kalpde kırılmasın zamanda harcanmasın :) Herkese saygılar..

osman 1.8t
14-12-2012, 17:45
bi fıkra var osman bilirmisin g.tünmi kaşınmı ahmet die..:)

metin sen sattın makinayı bu saat ten sonra sen typer lara karışamassın :) varsa kaşıyacak typer gelsin alayına gider yapıyorum :) :) :)

kelalper
14-12-2012, 17:52
arabam cıkınca deneriz inşaallah :)
ilçe sokamaz tabi ama rahat gecer bence sx i o hp lerdeki typer

Ya yasin rahat geçer dediğin ne abi 4 boy 5 boy mu geçecek. Yok öyle bir dünya.
Ben Nisana kadar kapattım dükkanı. bugün 4 tane kar lastiği takıldı. Sabah şanzıman seçici kol çıktı zaten Ümraniyeden Maslak a kadar 1. viteste gittim sabah 7 de. Benzin pert oldu. İbrenin inişini izledim bütün yol. Sözde kar lastiklerini taktırmaya çıktım evden. Akşama kadar seçici kolla uğraştık.

osman 1.8t
14-12-2012, 17:53
Evet o gece bende ordaydım hatta tayyarın sofor koltugunda. senden bıraz daha ıyı gordum olanları.

Denemeden once eve gecıcektım devo ıle orcun rıca ettıler ok dedim. Donus yolunda cayırova sapagından cıkıcaktım lakin olmadı :) (son deneme bırakmamamk ıcın sapagı kacırdım :) sonra mc ın ordan donmem gerekıodu bende ayıp olmasın dıe 5 dk durdum mc de. )

1. Dneme evt yokus yukarı 2 boy gıbı onundeydım lakin uzun basamadık. sonra arkadas yanastı kendı devrınde basmk ıstedı ok dedım.
Dönus yolunda 2 kere denedık bırı kısa dgerı 230lara kadar. Bırınde 4bın cıvarı 2ncıde 5bın gıb olması lazım 230larda kafa kafaya gıbı bıseydı . Sen typer bırakıo demıssın ok ole anlasılsın farketmez ben bırakma nedenını yukarda yazdım.

Bu konunun bu kadar uzamasına hıc gerek yoktu. Astranın sahıbıyle gayet ıyı muhabbetımız gectı ben skntılı oldugunu soyledım aracın oda ayarnda skntı oldugunu soyledı ki cokda begendım aracının gıdısını defalarca soyledım kendısıne.oda denemeden once tereddut ettgnı soyledı denemek ıcın ve defalarca teskkur ettı.

Kısacası ortaya bos konusarak muhabbet buralara geldi. Konu baslıgıyla alakasız muhabbetler dondu. Benım kzgınlgm orcunaydı o yuzden tek post yazdım kendısıne ve fazlasınada gerek yok. cunku ıkı arac sahıbı ıcınde skntı yok suanlık..

Konu baslıgı harıc muhabbet kapanırsa guzel olur cunku gereksız muhabbetler donmus gercekten. Bos yere kalpde kırılmasın zamanda harcanmasın :) Herkese saygılar..

ferhat kardeşim olur böyle şeyler geçersin geçilirsin senle muhabbetimiz var gsi cı arkadaşlarda tanışmışlar sohbet etmişler birisi birinin damarına basıyor muhabbet başka yerlere kayıyor bu işlerde en güzeli rol bitince birbirini tebrik ederek ayrılma sonuçta kul yapısı bunlar kimse geçilmez deyildir beni yasin defalarça geçti ben ona kızıp kafaya taksaydım arabam şimdi 500 hp civarıydı ee sonuç 600 hp hnda gelecek içimden geçecek nerde kaldı 500 hp anlıyacağın maksat muhabbet :) :)

osman 1.8t
14-12-2012, 17:57
Ben Nisana kadar kapattım dükkanı. bugün 4 tane kar lastiği takıldı. Sabah şanzıman seçici kol çıktı zaten Ümraniyeden Maslak a kadar 1. viteste gittim sabah 7 de. Benzin pert oldu. İbrenin inişini izledim bütün yol. Sözde kar lastiklerini taktırmaya çıktım evden. Akşama kadar seçici kolla uğraştık.

geçmiş olsun işte olay burda arabanın başına birşey gelince gerçek dünya çıkıyor karşımıza kimse arabasının kıymetini başına birşey gelene kadar anlamıyor rolling bitince herkez arabam sağlam çıktı diye sevinmesi lazımken biz birbirimizi yiyoruz yok yarım boy yok 1 boy tekrar geçmiş olsun

kelalper
14-12-2012, 18:05
Eyvallah Osman saolasın. Bu arada Megane Rs almasın kimse. Ulan her parçası Bentley parçası gibi. Servis seçici kol için 600 tl para dedi. Ucundaki ufacık plastik klips kırıldı. Klips satılmıyor. Tornayla oraya başka şekil yaptık.

Bu arada söyliim KZ den çok daha hızlı atmosferik GSI var Türkiyede. Bizim eski araba şu anda Manisa ya da oralarda bi yerlerde. İstanbula gelirse çok can yakar.

Metin Bilen
14-12-2012, 18:08
metin sen sattın makinayı bu saat ten sonra sen typer lara karışamassın :) varsa kaşıyacak typer gelsin alayına gider yapıyorum :) :) :)

aheyy hastayım bu cesaretıne yasini yaşlandırdın hala atarın eksik olmuyo valla helal sana.. senın denıyecek adam ılk once oturup bı iiiceee dusunmesi lazım..:)

osman 1.8t
14-12-2012, 18:10
Eyvallah Osman saolasın. Bu arada Megane Rs almasın kimse. Ulan her parçası Bentley parçası gibi. Servis seçici kol için 600 tl para dedi. Ucundaki ufacık plastik klips kırıldı. Klips satılmıyor. Tornayla oraya başka şekil yaptık.

Bu arada söyliim KZ den çok daha hızlı atmosferik GSI var Türkiyede. Bizim eski araba şu anda Manisa ya da oralarda bi yerlerde. İstanbula gelirse çok can yakar.

gelsin gelsin kz yi geçecek gsi lazım kadirin burnu çok uzadı kısaltalım onu :) :) :) kadir şuan atmosverik gsi kırallığı tahtına oturdu geçsinler onu kabul ediyim :)

osman 1.8t
14-12-2012, 18:13
aheyy hastayım bu cesaretıne yasini yaşlandırdın hala atarın eksik olmuyo valla helal sana.. senın denıyecek adam ılk once oturup bı iiiceee dusunmesi lazım..:)

benle deneyek adam adam gibi adam olursa düşünmesine gerek yok aracın markası önemli değil gelsin herkezle denerim deniyorumda ama sonucu ne olursa öyle yazılması konuşulması kaydıyla geriye kalan muhabbet beni kasıyo geriliyorum ;)

orcunnn
14-12-2012, 18:14
Ulan bı yazdım yıne ortalık karıştı ben niye böyleyım valla yorum yapmayacagım bı daha :) :) :)
osman abı ılerkı zamanlarda bende senle denemek isterım ama onum de 2 aylık bı surec var gelıcek bı kaç parça ve yapıcagım eksıkler uyarmı ;)

osman 1.8t
14-12-2012, 18:23
Ulan bı yazdım yıne ortalık karıştı ben niye böyleyım valla yorum yapmayacagım bı daha :) :) :)
osman abı ılerkı zamanlarda bende senle denemek isterım ama onum de 2 aylık bı surec var gelıcek bı kaç parça ve yapıcagım eksıkler uyarmı ;)

uydururuz orçun gönüller bir olsun ;) arabanla bir resim çekiliriz artık :)

orcunnn
14-12-2012, 18:24
uydururuz orçun gönüller bir olsun ;)

anlaştık abı şimdıden kafamda olan araçları ayarlıyımda sonra meşur anketlerımınden bırını açarım :D :D :D
resım ne abı kopegın olsun ne olcak :)

osman 1.8t
14-12-2012, 18:33
desene ortalık yine karışıcak :) :)

orcunnn
14-12-2012, 18:37
desene ortalık yine karışıcak :) :)

ben arac yapıcam normal kalıcak m5 c5 ferrari 360 lar falan yandı hahahaha:D :D
hepsıne gıder yaparım gerçi ben gider yapınca hep geçiliyorum :D bakalım gerçi banada süprüz olcak biraz kendımı toplarlıyım ufak dan dokunuşlar yapıcam ne yapar ne kadar gider bilmem su an sadace filtre egsoz t o agırlıga rahmen typer aynı gidiyor diye tahmin ediyorum :cool:

kelalper
14-12-2012, 18:53
Orçun sendeki eğer Cobra değilsa söyliim Type R çok geçer. 99 ylında bizim arkadaşta vardı senin benzin canavarından. Benim S40 T4 stock oğlu stocktu gider yapmıştı volvoya mı geçilicem diye. Öğlen arasında Üniversiteden çıktık havaalanı yoluna. Sonucu hüsran olmuştu onun için. Çok ağır makinalar. Bastığımız anda sesten ahanda saplayacak demiştim ama 3-4 boy geçmiştim. Bindim tork dehşet gidio hissi verio ama gidemiyor.

orcunnn
14-12-2012, 18:59
Orçun sendeki eğer Cobra değilsa söyliim Type R çok geçer. 99 ylında bizim arkadaşta vardı senin benzin canavarından. Benim S40 T4 stock oğlu stocktu gider yapmıştı volvoya mı geçilicem diye. Öğlen arasında Üniversiteden çıktık havaalanı yoluna. Sonucu hüsran olmuştu onun için. Çok ağır makinalar. Bastığımız anda sesten ahanda saplayacak demiştim ama 3-4 boy geçmiştim. Bindim tork dehşet gidio hissi verio ama gidemiyor.

abıcım sana söyle söyliyim benım 95 manuel aracımda suan sadace egere iptal-susturucular iptal-KN filtre kıt var ve arac da ufaktan sıkıntılarda mevcut elden geçesı gereken ve kz astra ile yolda denk geldık bastık 3 boy falan geçtim 200 kadar sonra bıraktık trafik vardı oda yolda denk geldı dıye bastık ( daha dogru su astra diye bastım :D :D :D ) oda en hızlısıymış :hahaha: kz nın nedıgı typer saglıklı filte egsoz heders lı typerı 2 3 boy çok rahat geçiyor bilmiyorum abi işte

kelalper
14-12-2012, 19:01
iyi bakalım hayırlısı sonra alper abi demedi deme valla.

Metin Bilen
14-12-2012, 19:02
benle deneyek adam adam gibi adam olursa düşünmesine gerek yok aracın markası önemli değil gelsin herkezle denerim deniyorumda ama sonucu ne olursa öyle yazılması konuşulması kaydıyla geriye kalan muhabbet beni kasıyo geriliyorum ;)

:) seni site olarak kabullenmiş durumdayız adamsın..:)

devolation
14-12-2012, 19:10

herkese saygilar (orcun la devo) oda iyiymis:)

elpadre
14-12-2012, 19:19

abı o eskıdendı umıtın aracını soktuler su an standart bınıyor sahıbı :)

kelalper
14-12-2012, 20:09
abı o eskıdendı umıtın aracını soktuler su an standart bınıyor sahıbı :)

Ümit rahmetli bırakmıştı araba işini o araba Ufuğundu. Üzerinde bir ton parça vardı onun bee yuuh. Sökülür mü o araba.

AEAlmas
15-12-2012, 05:40
Gsi video su var mi

elpadre
15-12-2012, 09:12
Ümit rahmetli bırakmıştı araba işini o araba Ufuğundu. Üzerinde bir ton parça vardı onun bee yuuh. Sökülür mü o araba.

fark etmez abı sonucta ıkısıde kullanıyordu aynen bır dunya parca vardı ama orjınal uzerıne yazılımla yuruyordu setupları aynı ama ufugun aracta lexmaull emme var o kadar tek + sı bu :)

EMG
15-12-2012, 10:54

buna iyi güldüm :)

burakcan
15-12-2012, 11:07
iki aracada maşallah diyelim

onursoytam
15-12-2012, 11:39
MAşallah iki aracada
EMİR 2 tane SEMİ lastik alıver, yada kar lastiği ;)

Çok yattın azcık Çalışma yap bu gün ;) birazda tutunmayı dene :)

imza ;
DYNO verileri yarış kazandırmıyor, yol dynosuna ağırlık verin..

yasin_R
15-12-2012, 12:25

Sen ancak şişme simitin icinden geçersin yavaş gecte niyetine bisey olmasın ospirigimmmmm
Sana bu dünyada beni geçiş hakkın yok bunu o 1.8 t turbonaa yaz:)
Az kaldı yavru az bekle arabam çıksın ilk seninle denemiycemmmmmm puhahahahaha
Yeter yeni setup imda rahat birak bari :)

yasin_R
15-12-2012, 12:32

Abi öncelikle çok çok gecmis olsun umarım sorunu hemen çözersin
Ben rahat gecer diye tahmin ediyorum boy farkından bahsetmeiyorum
Biz ne zaman sezonu acsak ya bismillah desek sen her sene sezon açılışında sezonu kapatıp kıs lastiklerini takiyorsun yahu hangi ara sezonu açtın hangi ara kapadın haberimiz olsaydı bari, ne guZel arabanı ayarlamisin dynoda guZel güçler elde ermişsin tebrik ederim ama su tahminlerimizin doğruluğunu öğrenmek için otobana çıkmak gerek o hp leri kıs lastiği tak diye mı alıyosunlar hersenee:) illaki özel durumların vardırda bu hep böyle oldu, burda konuşmaya gelince herkez çatır çuturrrr yaziyo denemeye gelince kimse yok,
Tekrar gecmis olsun

kelalper
15-12-2012, 12:39
Hava 0 derecelere geldi yaw kar yağacak yakında. Siz arabaları evde tutarken biz dışarıda eğlenicez. Karda drag yapıcaz. İş için kullanıyor olmasam kar lastiği takmam ama şimdi bursa cart curt koşturucam o yüzden kar lastiği şart.Nisanda çıkarız yeniden piyasaya. Deneme izlemeye gelirim problem yok. :D

yasin_R
15-12-2012, 12:47
Karda çamurda zaten kimse çıkmaz :)
Gel tabi guZel muhabbetler için

osman 1.8t
15-12-2012, 13:33
yasin sana süprizim var beni geçersen hediyem var sana yeni setup unla bir saplıyım sanada sat artık typer ını :)

kelalper
15-12-2012, 13:56
Karda çamurda zaten kimse çıkmaz :)
Gel tabi guZel muhabbetler için

Müdür kar yağdığında ataşehiri görsen tam ralli parkuru kar küreme araçları ile köşe kapmaca oynuyoruz.

yasin_R
15-12-2012, 14:57
yasin sana süprizim var beni geçersen hediyem var sana yeni setup unla bir saplıyım sanada sat artık typer ını :)

Ospirigimmmmm ben seni zaten hep geciyorum havada Kara'da rayda ondan ötürü sen beni yeni setup imda geç söz 1 ay rolling mazotun benden uhahahaha

yasin_R
15-12-2012, 15:00
Müdür kar yağdığında ataşehiri görsen tam ralli parkuru kar küreme araçları ile köşe kapmaca oynuyoruz.

Bilmem mı bikere yakalandık gazihanin dükkanda esır kalmıştı 1 hafta arabam,

M3CSL
15-12-2012, 15:26
Kz de neler varmis dynosu neymis neye gore en hizli:D

osman 1.8t
15-12-2012, 15:45
Ospirigimmmmm ben seni zaten hep geciyorum havada Kara'da rayda ondan ötürü sen beni yeni setup imda geç söz 1 ay rolling mazotun benden uhahahaha

sözünü unutma herkez şahit olsun sonra kıvırma yok birşey ekledin yok o oldu okeymi geçersem 1 ay rolling benzimi alırsın :)

kelalper
15-12-2012, 16:15
Osman Yasin mazot dedi aradaki farkı kendi cebinden vericen söyliim demedi deme. :)

hantypR
15-12-2012, 17:44
sarıyorum :) ilk video da biraz erken basıyor arkadaş :)

Cok guzel gıtmıs aracın Kardesım istanbul geldıgınde bende sc s2000 var 300 320 bg denemek ısterım kısmetse

Stp selcuk bana haber edecektın titretme işini

yusufbatırel
15-12-2012, 17:53
Cok guzel gıtmıs aracın Kardesım istanbul geldıgınde bende sc s2000 var 300 320 bg denemek ısterım kısmetse

urfa her kusu otturdun bi leylekmi kaldı

yasin_R
15-12-2012, 18:35
sözünü unutma herkez şahit olsun sonra kıvırma yok birşey ekledin yok o oldu okeymi geçersem 1 ay rolling benzimi alırsın :)

Osmikkimmm soz len he turbonu 28r mı yaptın ne yaptın gerçi ben senin iddealarina aliskinim beni geçersen video koyarsın ben gecersem koyamam:)
Sss mazot parani vercem soz müdür dikkat etmiş bak farkını sen ödersin
Delikanlı ol lan metenol kit mı aldın 28r mı koydun gene dik dik konusuyon saplicamm gene vatan millet rahatlicak bak bu sefer fena konulu yaptırırım aliye soylum

AEAlmas
16-12-2012, 00:19

Deneme Teklifiniz icin teşşekürler
İstanbul a gelirsem bir tek özgün agbinin dyno da beygir görmeye gelecem tabii şuanki setuplar olmayacak o yüzden adaletsiz olur turbo vs degişcek
Suan bile pazaresi özgün 1.4 e cıkaracam basıncı elektronik boost selenoid geldigi icin ve ayar güncellemesi yapacam

hantypR
16-12-2012, 04:06
Deneme Teklifiniz icin teşşekürler
İstanbul a gelirsem bir tek özgün agbinin dyno da beygir görmeye gelecem tabii şuanki setuplar olmayacak o yüzden adaletsiz olur turbo vs degişcek
Suan bile pazaresi özgün 1.4 e cıkaracam basıncı elektronik boost selenoid geldigi icin ve ayar güncellemesi yapacam

Degıstırdıgınde turbo filan kac beygıre yaklasıyor asagı yukarı yada basınc ile

elpadre
16-12-2012, 04:11

abı ben senınle denemek ıstıyorum :D

powerfuL
16-12-2012, 08:51
gözlerim yaşardı emir masallah

Aborasi
16-12-2012, 08:56
sx hakkaten dehşet,kulakta pas bırakmıyor maşallah :)

ozyyangel
16-12-2012, 10:16
İki araca da maşallah

osman 1.8t
16-12-2012, 12:38
Osmikkimmm soz len he turbonu 28r mı yaptın ne yaptın gerçi ben senin iddealarina aliskinim beni geçersen video koyarsın ben gecersem koyamam:)
Sss mazot parani vercem soz müdür dikkat etmiş bak farkını sen ödersin
Delikanlı ol lan metenol kit mı aldın 28r mı koydun gene dik dik konusuyon saplicamm gene vatan millet rahatlicak bak bu sefer fena konulu yaptırırım aliye soylum

çok yakında ;) senin bu çekinerek konuşmalarına hasta oluyorum korkma korkma fazla inçitmiycem :) :) :) tamam 100 tl de 10 tl ben katarım :) :)

canozcan
16-12-2012, 13:28
hahaha hala böyle masallar anlatılıyor mu yahu. sx nerdee 280lik ep3 geçmek nerde :D

yasin_R
16-12-2012, 15:08
çok yakında ;) senin bu çekinerek konuşmalarına hasta oluyorum korkma korkma fazla inçitmiycem :) :) :) tamam 100 tl de 10 tl ben katarım :) :)

La neden cekiniym seni geçmekten bıktım sen geçilmekkten bikmiyon:)
Gel diyorum sat diyorum al bı k20 diyorum hak yolunu bul diyorum, anlamıyorsun
Artı sen 28 koy ben sc yapar gene rakip oluruz sen 30 üzeri yap ben ciddi bı turbo sutep yapar gene mindar ederim seni aslan :)

hantypR
16-12-2012, 16:52
abı ben senınle denemek ıstıyorum :D

Tamam denıyelim 300bg lik aile aracımla

AEAlmas
16-12-2012, 19:35

400 450 civari tahmin ediyorum
1.8 bar dan aşagı basma niyetim yok :) gtx 30 serisi turbo alacam

AEAlmas
16-12-2012, 20:25
gözlerim yaşardı emir masallah

:) göz yaşarmasına gerek yok haci darisi başınıza =) Allah herkese gönlüne göre versin

esmerserseriler
16-12-2012, 22:55
yanliş anlaşilmak istemem ama sonuçta turbo bir araç:D sonuç gayet normal.... maşallah medeni cesaretlerede karşilikli saygıyada maşallah....

arabasızadam
16-12-2012, 23:05
Araçlara maşallah sx güzel yürüyor .

AEAlmas
16-12-2012, 23:50
hahaha hala böyle masallar anlatılıyor mu yahu. sx nerdee 280lik ep3 geçmek nerde :D

Masal anlatmayip gercekler yaptığımız var :) dünya da 1 bar da 260 ile 310 hp arası almıştır sx ler
hadi diyelim dyno yanlis ama bu guclerden yukarı çıkamaz
240 250 hp diye düşünüyorum o arabayı
234 hp iken aynı dyno da ölçülmesi olan typer vardı o araç 248 hp vermişti
ve ben hep 1 2 boy önünde idim araba antalyanin 10 numara typer i idi Antalya da o zaman da olay olmuştu :)
fark şu
typer sx e göre daha yüksek araç
typer biraz daha hafif tir
sx 230 km lere standart iken 2 vites atar typer 4 vites ile 230 lu km lere ulasir
tork farkı vardır. biri atmosferik biri turbo manuel e geçiş yaptım otomatik vites tı benim araba bu yüzden diff oranı daha kısadır
Sx i kaç kişi drag roll amaçlı yaptı bir elin parmaklarını geçmez Typer i herkes biliyor ama sx için akıllar da sırf drift aracı olarak bilmekte
Zamanla farklı video lar yayinlayacam :) Allahın izniyle

murat_ileri
22-12-2012, 07:27
kardeşim uzun zamandır foruma girmemiştim,ilk yaptığım seni denemeni aramak oldu. emeklerinin karşılığını aldığına sevindim. yeni setup'ı merakla bekliyorum.

CafCaf
22-12-2012, 08:24
maşallah araç cok güzl sx de drift videosunu çok izledik ama roll garip geldi :)

AEAlmas
22-12-2012, 10:07
kardeşim uzun zamandır foruma girmemiştim,ilk yaptığım seni denemeni aramak oldu. emeklerinin karşılığını aldığına sevindim. yeni setup'ı merakla bekliyorum.
sadece turbo degisip methanol takılacak duruma göre egzantrik te degistirebilirim. Yazilim da özgün ağbi yine doktur du 1.3 1.4 basıyorum suan olduk ça keyif li daha dün ayarladi özgün ağbi allah razı olsun :) turbo degisip neler olacak bakalım biraz zaman gerek :)

maşallah araç cok güzl sx de drift videosunu çok izledik ama roll garip geldi :)

Açıkçası roll e uğraşan bir kaç sx daha var ama genelde millet drift meraklısı amerika avrupa avustralya bu ülkeler de hem drag hem drift ağırlıklı google da mazworx ve powertune au yazarsanız sr 20 det ile neler yapıyorlar :) hatta vtec kapağın benzeri takilip standart 9k devir donenlerde var mazworx un drag aracı 14 k devir dönüyor du en son