Orijinalini görmek için tıklayınız : Tr"deki Air Suspension lu araçlar
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
oguzhan999
25-12-2012, 21:26
Sanırım bu konuyu açma vakti gelmişti burdan devam edelim die düşündüm , sağdan soldan bombalar geliyor tek baslık altında toplamak daha hoş olur die düşündüm
iyi seyirler ... :)
elimde oldukca burdan devam edeceğim
Aynen kanka güzel konu olur :) Airliler buraya :D
Ö.öztüRk
25-12-2012, 21:28
Air'den devam edelim o zaman:) Bu seneki reklam aracımız tekrardan ellerine sağlık Hayrettin usta ;)
http://img425.yukle.tc/images/76812.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img426.yukle.tc/images/55423.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img425.yukle.tc/images/5976404206_492466967440725_956908950_n.jpg (http://www.yukle.tc)
Low-Rider
25-12-2012, 21:28
noldu yaw air'e söverdi herkes, şimdi sempati duyulmaya başlandı:D
oguzhan999
25-12-2012, 21:29
Aahahah :D önünü alamayınca millet alıstı heralde
Abi birgün maaşım 3.000leri geçerse bende Aire geçicem :D
Ö.öztüRk
25-12-2012, 21:30
Tartışmalar bitsin diye yaptık Yaycı coilciler bi tarafa Air'ciler bi tarafa hepimiz kardeşizz:)
oguzhan999
25-12-2012, 21:30
Sırf havalı süspansiyon ne yalan söyliyim ças çuss sesinden dolayı beni cezbediyor hatta beni benden alıyor :)
Low&Slow takılanlar için güzel bir buluş bence :D
Low-Rider
25-12-2012, 21:32
Bence ilk airler yapıldığında gurur yaptı millet haram basık falan:)
2-3 seneye yurtdışı buluşmalarındaki gibi olur araçlarımız inşallah. şuana kadar yapılanlar çok kaliteli :) sağlam bir buluşmayı videoyu hakediyorlar
Ö.öztüRk
25-12-2012, 21:34
Göze hoş gelince cass cus'u seçmeye başladılar diyorsunn abi:)
oguzhan999
25-12-2012, 21:36
Kesinlikle ama ciddi anlamda öyle :) , bide tabi maddi boyutu var bu işin ki en önemlisi benm nazarımda , :) yurt dışından kitin maliyeti 6-7 arası , tr de yapılanlarda 2500-3000 arası , ciddi paralar bakma abi :)
Kesinlikle ama ciddi anlamda öyle :) , bide tabi maddi boyutu var bu işin ki en önemlisi benm nazarımda , :) yurt dışından kitin maliyeti 6-7 arası , tr de yapılanlarda 2500-3000 arası , ciddi paralar bakma abi :)
Kanka yurt dışı için 6 ay, türk işi için 3 ay yemeden içmeden yaşamam gerek :D
Low-Rider
25-12-2012, 21:43
Ya tabi ki ciddi paralar ama komikti yani, biz emekçiyiz triplerine girdi millet lan altı üstü basık araba:D:D
biz 3000 liraya araba alıyoruz :D
bizim erdi var ford focus siteye üye
kartaldan da corolla vardı.
aslında olmayacak bişey değil çünkü bildiğim kadarıyla her araçta kullanılıyo bi kere alıp ömürlük olabilir tabi kullanım ömrü nedir bilemem :)
dj_batukaan
25-12-2012, 21:52
bi ara bende çok sardım bu işe ama yurt dışı 6 -7 bin TL yi buluyor. birde o sistemi bağlatmak var TR de ise 3 bine kadar fiyatlar var
ancak ben Bursada yapılmış bi aracı kullandım da Yol tutuşu diye birşey yok :(
acaba bu genel olan birşeymi ? avrupadaki sistemler için firmaların sitelerinde mükemmel yol tutuş diyor ama görmek lazım :)
Vay be :) Air'i ilk yaptırdığımda herkes çok karşıydı yok haram basık yok bu sayılmaz vs.. sanki ırk değiştirdim o şekilde dışlanıcaktım :D Ama görüyorum ki artık çoğu kişi alıştı bu duruma... Hayrettin abinin İstanbul'a ilk yaptığı araba benim eski Jettamdır, Ellerine kollarına sağlık çok güzel bir işçiliği var :) Ben çok rahat sıkıntısız bir şekilde kullandım, sattığım arkadaşımda "Mesut" hala o şekilde kullanıyor. Oda zaten burada kendiside yorumlar. :) Air ile kullandığım arabamdan zevk aldığım kadar başka hiç bir arabamdan zevk alamadım açık söylemek gerekirse. Herkesi bunu sevdireceksin diye bir zorlamada yok tabiki, tamamen zevk keyif meselesi :)
Eski Jettamdan bir kaç fotoğraf...
http://i.imgur.com/LgFks.jpg
http://i.imgur.com/2qA9r.jpg
http://i.imgur.com/pmwFi.jpg
+
http://i.imgur.com/6mBu9.jpg
SekoLive
25-12-2012, 22:57
bize airi sevdiren jetta :D maşallah
araba değiştiğimde imkanları zorlayıp bütcenin bi air parası altına araç alıp air yapmak benimde aklımda var. umarım olur :)
edit: anıl'ın golfü unutmusuz simdi farkettm :Deli: emreden öncesi :D
araba değiştiğimde imkanları zorlayıp bütcenin bi air parası altına araç alıp air yapmak benimde aklımda var. umarım olur :)
:D aynen serkan abi çok doğru söylemişsin bize airi sevdiren jettair :D
emirhan sph
25-12-2012, 23:03
Ozamamn buda yeni jettamizdan olsun Kanka :)
http://i.imgur.com/17w18.jpg
http://i.imgur.com/yiinU.jpg
edit: anıl'ın golfü unutmusuz simdi farkettm :Deli: emreden öncesi :D
Ben onu canlı görememiştim bi :D
Ozamamn buda yeni jettamizdan olsun Kanka :)
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/462746_313894162054525_909992818_o.jpg
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/461207_313712138739394_26051673_o.jpg
Bartu bu şekilde de lipi kırar bence kanka :D
:) 10karakter
Sende koy :D
tuner faruk
25-12-2012, 23:09
Güzel bi jantla mombin edildiğinde stock arabayı bile on numara gösteren sistem :)
Edit: Emirhan foto boyutlarını tekrar ayarlamısın kanka.
Ö.öztüRk
25-12-2012, 23:09
- iki Jetta'nında maşallah'ı var Emre'nin aracı ilk gördüğümdee 10 dakka baktım heralde:) hemen yazdım ona zaten napıyosun sen diye :) Yeni Jetta'da fena olmuş maşallah son foto yıkımmmmmmm
bartubasot
25-12-2012, 23:10
Sunu herkes yanlış biliyor araba yol tutmuyor yatıyor vs daha dün getırdım arabamı bugün bütün gün kullandım emin olunki hayvan gibide yol tutuyo yatma falanda yok. Hayri abinin eline yüreğine saglık.
emirhan sph
25-12-2012, 23:12
Güzel bi jantla mombin edildiğinde stock arabayı bile on numara gösteren sistem :)
Edit: Emirhan foto boyutlarını tekrar ayarlamısın kanka.
Kanka ugrasmaktayim su an bgun icinde kusura bakma kanki bilmiodum yukarda oldugunu. Ugryamadimda yanna canim cok skkndi
bartubasot
25-12-2012, 23:13
Bartu bu şekilde de lipi kırar bence kanka :D
Kanki ben coillede kırıyordum bu şekil komple tamponu indiririm :D
- iki Jetta'nında maşallah'ı var Emre'nin aracı ilk gördüğümdee 10 dakka baktım heralde:) hemen yazdım ona zaten napıyosun sen diye :) Yeni Jetta'da fena olmuş maşallah son foto yıkımmmmmmm
Teşekkürler çok saolun :)
Ö.öztüRk
25-12-2012, 23:14
Sunu herkes yanlış biliyor araba yol tutmuyor yatıyor vs daha dün getırdım arabamı bugün bütün gün kullandım emin olunki hayvan gibide yol tutuyo yatma falanda yok. Hayri abinin eline yüreğine saglık.
Abim bursa'ya gidip cruze taktırdı çokda güzel oldu fakat içime sinmeyen tek bişey oldu ***** trabzon sanayisi tuhaf araç normal 5Lik yay basıklığındayken bile lak lak diye körüklerden ses geliyo asvaltta hiçbişey yok yakın zamanda kapılar için tekrar bursa'ya gidilecek tekrar gösterilicek emre veya senin araçta varmı şuan böyle bi ses?
Aykut106
25-12-2012, 23:14
bizim okulda da var air rolla beyaz:) totosunu kaldırıyo gidiyo bazen:)
tuner faruk
25-12-2012, 23:15
Kanka ugrasmaktayim su an bgun icinde kusura bakma kanki bilmiodum yukarda oldugunu. Ugryamadimda yanna canim cok skkndi
Yok kanka sorun yok gelsende muhabbet olmazdı benimde caınım çok sıkkın telefonlaşırız.
Low-Rider
25-12-2012, 23:15
:) 10karakter
elit gülüş:)
aaa bu air taktığında taşlanan çocuk değil mii:eek:
bartubasot
25-12-2012, 23:16
Abim bursa'ya gidip cruze taktırdı çokda güzel oldu fakat içime sinmeyen tek bişey oldu ***** trabzon sanayisi tuhaf araç normal 5Lik yay basıklığındayken bile lak lak diye körüklerden ses geliyo asvaltta hiçbişey yok yakın zamanda kapılar için tekrar bursa'ya gidilecek tekrar gösterilicek emre veya senin araçta varmı şuan böyle bi ses?
Allah'a şükür hiç öyle birşey yok normal kullanımdada eski coilover halinde kullanıyorum ne ses var ne başka bişi tek ses çaf cuf oda inerken :D
elit gülüş:)
aaa bu air taktığında taşlanan çocuk değil mii:eek:
ahahahaha :D :D g.tsüz :D
Ö.öztüRk
25-12-2012, 23:18
Allah'a şükür hiç öyle birşey yok normal kullanımdada eski coilover halinde kullanıyorum ne ses var ne başka bişi tek ses çaf cuf oda inerken :D
anladım yakın zamanda gidecek araç bursa'ya halledilir heralde abim konuyu görünce daha ayrıntılı yazar illaki tekrardan maşallah Jetta'ya..
performans aracina takilmasi bence yazik gunah... s2000 turkiyedenmi cidden? oleyse sekli semali herseyi superde, aracin yol tutusunu katletmistir.., ama sekil icin yapilcaksa guzel bence
Air kavgasina dondurmeyin onceki konular gibi bnce.konu acilmis paylasim yapilsin sadece
Masallah diip gecin :)
Bundan tam 4 sene evvel airli bi 207im vardi forumda fotolarida vardi :) bulursam yarin eklicem konuya
@HH JETTA , Kardeşlerin kralı Allah nazarlardan saklasın araban 10 numara olay bitmiştir , beklememize değmiştir :hiihi:
MGövercin
25-12-2012, 23:29
jetta gercekten yıkım olmus masallah...
bartubasot
25-12-2012, 23:30
@HH JETTA , Kardeşlerin kralı Allah nazarlardan saklasın araban 10 numara olay bitmiştir , beklememize değmiştir :hiihi:
Eyvallahhhh kardeşim benim âmin kardeşim cümlemizinkini nazarlardan korusun nası beklediğimi en iyi sen biliyosun değdi valla :)
bartubasot
25-12-2012, 23:32
Emirhanım foto ve video için eline saglık tekrardan çok saol kardeşim benim
oguzhan999
25-12-2012, 23:32
performans aracina takilmasi bence yazik gunah... s2000 turkiyedenmi cidden? oleyse sekli semali herseyi superde, aracin yol tutusunu katletmistir.., ama sekil icin yapilcaksa guzel bence
S2000 dekor amaçlı hazırlanmış bi araçtı , fakat air sistemi yurt dışından getirildi , hatta suan sanıyorum sistemi kırmızı bkm s2000 aldı sıkıntısız kullanıyor , :) , zaten yurt dışındaki elemanlarda aynı kafada bu sistem kesinlikle performans sistemi deil olamazda , ondan o kafayla bakmamak lazım aslında
emirhan sph
25-12-2012, 23:33
Emirhanım foto ve video için eline saglık tekrardan çok saol kardeşim benim
Kanka ne demek ya olurmu 41 kere masallah tekrardan Allah hepimizi kem gozlerden korusun insallah.
bartubasot
25-12-2012, 23:35
Kanka ne demek ya olurmu 41 kere masallah tekrardan Allah hepimizi kem gozlerden korusun insallah.
Aminn kanki:icon_tup:
oguzhan999
25-12-2012, 23:37
Emre kanka yorum yapmıyorum zaten sana :)
Bartucum Allah nazarlardan saklasın maşAllah ellerinize emeğinize cebinize sağlık kanka :)
bartubasot
25-12-2012, 23:41
Emre kanka yorum yapmıyorum zaten sana :)
Bartucum Allah nazarlardan saklasın maşAllah ellerinize emeğinize cebinize sağlık kanka :)
Kanki saolasın ceb konusunada gelince cogu kişi air parasından fazla para harcıyo arabasına sen dahil oyuzden bu rakamı abartmamak lazım bence kanki :)
Kanki saolasın ceb konusunada gelince cogu kişi air parasından fazla para harcıyo arabasına sen dahil oyuzden bu rakamı abartmamak lazım bence kanki :)
:icon_tup:
oguzhan999
25-12-2012, 23:48
kanka zaten en büyük hata , en başta yapılması gereken bişey aslında fakat imkanlar dahilinde ancak sistem yeni yeni piyasaya çıkmaya başladı , öncüsüde bursa oldu el yapımında, önceden nasıldı muhabbet :) aaa hacı bi adam var havali süspansiyon yapıyoms nerde muhabbetine gelince bursa adana havada uçusuyodu ama kesin net bi bilgi yoktu açıkçası e yurt dısından getirtme konusundada kimse riske girmek istemiyodu açıkçası ciddi bütçeler sonucta , ama artık cevremizde böyle araçlar oldugu için sadece referans ve uygulama kalıyor.
O gurur yapanlara bedava teksen 1 sn hayır derlermiydi acaba. Fakir edebiyatını kabul etmediler.
Air candır kandır,işe giriyim bende yaptırıcam omegaya,herşeyden önce koyucam inşallah air'ı.
Ben ilk golfde gördüm siteden arkadaşımızın arabada ne yalan söyliyim dibim düşmüştü.. :)
emirhan sph
26-12-2012, 00:08
Hic Air Ride araca binmemistim daha once ve mantigima gore yol tutusu olmasi imkansiz gibi geliodu TR de yapilanlarda. Tabikide okuduklarimda benim fikirlerimi o yone saptirmisti. Ilk Bartunun arabaya bindim air ride li olarak. Uzun zamandir coille kullaniodu zaten bartu onun kullandigi kadar bende arabada bulundum kullandimda. Ben bole bsey beklemiodm Masallah Muthis bi yol tutusu var aracin. :)
Su an en konforlu hali eibach yay takmis konforunda. Oda zaten ideal kullanma yuksekligindeyken. Bartu arabayi gayet hircin kullanir hakkini verir genelde coilden hic bi farki yok su an yol tutusu bakimindan. Coil daha sertti coile gore %10-20 arasi daha cok esniyo arac. Konfor olarakta coile oranla %20 daha konforlu bence.
Kesinlikle tam ayarinda. Sessiz darbesiz tatli bi sekmeyle araba cidden yolda suzuluyor.
bartubasot
26-12-2012, 00:08
kanka zaten en büyük hata , en başta yapılması gereken bişey aslında fakat imkanlar dahilinde ancak sistem yeni yeni piyasaya çıkmaya başladı , öncüsüde bursa oldu el yapımında, önceden nasıldı muhabbet :) aaa hacı bi adam var havali süspansiyon yapıyoms nerde muhabbetine gelince bursa adana havada uçusuyodu ama kesin net bi bilgi yoktu açıkçası e yurt dısından getirtme konusundada kimse riske girmek istemiyodu açıkçası ciddi bütçeler sonucta , ama artık cevremizde böyle araçlar oldugu için sadece referans ve uygulama kalıyor.
Bundan 6-7 yıl oncede coılover nasılsa Buda sımdı öle kanki emin ol çok çok artacak ben ibiza zamanı çok iyi hatırlıyorum yay taktım nasıl dahada basarız derken nam var el yapımı vs öyleydi(marka hariç) yanlışsam düzeltsinler he ben kendim yaptırdım die demiyorum evet bende ön yargılıydım nasıl olacak yol tuttusu konfor ama şimdide iyiki yaptırdım diorum
tututo be kardeşim yol tutmazmı :icon_tup:
emirhan sph
26-12-2012, 00:20
Bundan 6-7 yıl oncede coılover nasılsa Buda sımdı öle kanki emin ol çok çok artacak ben ibiza zamanı çok iyi hatırlıyorum yay taktım nasıl dahada basarız derken nam var el yapımı vs öyleydi(marka hariç) yanlışsam düzeltsinler he ben kendim yaptırdım die demiyorum evet bende ön yargılıydım nasıl olacak yol tuttusu konfor ama şimdide iyiki yaptırdım diorum
Biri w108 air mi dio :D :D yok lan olum okadar da degil ya abartma yani
Hani diorm dayiya desek belki kafasina yatar ben sanki kazim abiden ole bsey duymustum sanki hani sanki hani :D :D Ben kar suyunu kaciriimde gene :D
Adamın kök hücresi olan Hayrettin yani nam-ı deer Hayret-air abimize saygılar.Buda bizim aracımız.İyi forumlar.
Maşallah..
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99tz.jpg
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99vl.jpg
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99vt.jpg
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99wb.jpg
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99wl.jpg
oguzhan999
26-12-2012, 00:21
Kardesim senin söförlüğüne biliyosun gözüm kapalı sen notunu verdiysen olay bitmiştir benim için zaten , ama demek istediğimi anladın , Türkiye artık fazlasını hakediyor imkanlar geçte olsa elimize geçiyor , tabikide air coil gibi yayılacak ama biraz daha zaman gerekiyor sadece,
bartubasot
26-12-2012, 00:24
Biri w108 air mi dio :D :D yok lan olum okadar da degil ya abartma yani
Hani diorm dayiya desek belki kafasina yatar ben sanki kazim abiden ole bsey duymustum sanki hani sanki hani :D :D Ben kar suyunu kaciriimde gene :D
Ahahahah Hayrettin abiye ben onuda sordumki:D
oguzhan999
26-12-2012, 00:27
Adamın kök hücresi olan Hayrettin yani nam-ı deer Hayret-air abimize saygılar.Buda bizim aracımız.İyi forumlar.
Maşallah..
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99tz.jpg
la olum habu sizin arabanın arkası neden bukadar kalkıyo :) en cok arkası kalkan sizinki heralde o konuda torpillisiniz :D
ne kadar yol tutuyo yanı bıraz ornek verırmısın?
valla bır cesaret ettık Bismillah dedik. daha 12 bınde iken yaptırdık. maşallah hiçbir sorun olmadı.evet arkası ciddi derecede kalkıyor. arkanın körükler büyük çünkü oğuzhan kardeşim. yolda trafıkteyken daha makara :) uçakları kesiyosun aynalardan :)
Yol tutuş için bende birşeyler yazıyım. 4-5 şerıt bırden gonul rahatlıgıyla atlayabılırsın . bodozlama çevirin direksıyonu. bır sıkıntı yok . 5 kişi mi bindin. esneme problemı yok. yol tutmaz dıyenler yanılıyor.dıger aracları bılmıyorum bızım aracımız hb belkı ondan artımız var ama su ana kadar bır sorun olmadı vırajlarda. coıllı arabanın k*cını basını savurdugu vırajda bız gırdıgımız gıbı cıktık daha fazla suratle hemde. bır cok ornek verebılırım.gonul rahatlıgıyla yaptırabılırsınız.saygılar .
tüm araçlara maşallah. bildiğim kadarıyla 150 civarı airli araç var tr de..
Hayrettin Usta varsa işin içinde, sıkıntı yoktur.. adam king :D
emirhan sph
26-12-2012, 00:33
Ahahahah Hayrettin abiye ben onuda sordumki:D
Sen bana soleme :D Benim araba bitsin ole karar ver klasik icin kanki ozamana kadar kafasina gireriz dayilarin :D
valla bır cesaret ettık Bismillah dedik. daha 12 bınde iken yaptırdık. maşallah hiçbir sorun olmadı.evet arkası ciddi derecede kalkıyor. arkanın körükler büyük çünkü oğuzhan kardeşim. yolda trafıkteyken daha makara :) uçakları kesiyosun aynalardan :)
Yol tutuş için bende birşeyler yazıyım. 4-5 şerıt bırden gonul rahatlıgıyla atlayabılırsın . bodozlama çevirin direksıyonu. bır sıkıntı yok . 5 kişi mi bindin. esneme problemı yok. yol tutmaz dıyenler yanılıyor.dıger aracları bılmıyorum bızım aracımız hb belkı ondan artımız var ama su ana kadar bır sorun olmadı vırajlarda. coıllı arabanın k*cını basını savurdugu vırajda bız gırdıgımız gıbı cıktık daha fazla suratle hemde. bır cok ornek verebılırım.gonul rahatlıgıyla yaptırabılırsınız.saygılar .
coıllı derken teın buddy yada turevı bı coıllı arac degıldır o, yapma coıldır. bu yol tutus konusunda su aır rıde ı yuceltmek ıcın fazla ıddalı yazıyorsunuz. ben ıdda ederımkı benm a3 umle(stock yay amortısor) dondugum vırajı bu aırlıyle donemezsınız
BüLenT GöReN
26-12-2012, 00:38
konunun ismi bence "Hayrettin abinin yaptığı araçlar" die değiştirilmeli:) yapılan araçların %70i hayrettin abinin dükkandan çıktı die düşünüyorum :)
bartubasot
26-12-2012, 00:39
ne kadar yol tutuyo yanı bıraz ornek verırmısın?
Emirhan yazmış ztn aynen anlattığı gibi
Su an en konforlu hali eibach yay takmis konforunda. Oda zaten ideal kullanma yuksekligindeyken. Bartu arabayi gayet hircin kullanir hakkini verir genelde coilden hic bi farki yok su an yol tutusu bakimindan. Coil daha sertti coile gore %10-20 arasi daha cok esniyo arac. Konfor olarakta coile oranla %20 daha konforlu bence.
Kesinlikle tam ayarinda. Sessiz darbesiz tatli bi sekmeyle araba cidden yolda suzuluyor.
Bir gün ben de buraya benim arabanın fotoğraflarını koyacağım siz de maşallah diyeceksiniz çok pis gaza geldim. :p
Maşallah hepsi birbirinden güzel, bu kadar laf etmeyin de fiyatı artmasın aman.:)
bartubasot
26-12-2012, 00:43
coıllı derken teın buddy yada turevı bı coıllı arac degıldır o, yapma coıldır. bu yol tutus konusunda su aır rıde ı yuceltmek ıcın fazla ıddalı yazıyorsunuz. ben ıdda ederımkı benm a3 umle(stock yay amortısor) dondugum vırajı bu aırlıyle donemezsınız
İnşallah bigun binme fırsatınız olur emin olun fikrinizi değiştirirsiniz.
İnşallah bigun binme fırsatınız olur emin olun fikrinizi değiştirirsiniz.
sıstemın ımal seklı ve teknık yonu yol tutmasına tamamen engel tskıl edecek sekılde ıken cok ıyı yol tutuyo demek bana hıc ınandırıcı gelmıyo. ya da soyle dıyeyım sızın yol tutus kavramınız ıle benımkı farklı
emirhan sph
26-12-2012, 00:44
Yine konu yol tutar tutmaz muhabbetine dondu ya yol tutmaz diyelim rahatlasin herkez guzel guzel fotolar paylasin arkadaslar. Herhangi bi bulusmada kismet olursa merak edenler tanisirlar bi tur atarlar kararlarini verirler burda polemige girerek kimse birbirini ikna edemez. Acik ve net bende olmamistim taki binene kadar. Prof ayarli prof altyapili bi yaris arabasinla kiyaslamayin acik ve net orjinal amortsor ve HnR yaylida kullandik bartunun arabayi onun 10 kati daha iyi yol tutuyo su an. coillide kullandik el yapimi onun kadar yol tutuyo.
Tutmaz diyenler airli arkadaslarla tanissinlar insancil bi vaziyette polamige girmeden bi tur atsinlar sonrada objektif yorumlarini yapsinlar. Burda klavyeden nasi ikna olunabilirki.
Dip not: Yanlis anlasilmasin perf olarak air kullanin demiyorum. Ben bi aracta perf ariosam gider coiloverimi alirim. Ama TR de caddelerde bu is perf icin degil daha cok goruntu icin yapiliyor. Kiyaslamak gerekirse. Bir spor yaydan daha iyi, bir coil kadarda yol tutuyor. Orjinal halindan 10 kat daha iyi yol tutuyor.
astra j nın orjınalıde zaten mükemmeldi esniyordu ama yol bırakmıyordu.yapım coıl degıl abıcım kw variant 2 coil vardı arabada.araclar aynıydı zaten.bız abartmıyoruz sadece tutmaz diyenlere yol tutuyor dıyoruz en azından çoğu kişi kendi aracı ya da bindiği araç için yorum yapıyor.tutuyor dıyorsak tutuyordur kimseye ıspatlama zorunluluguda yok tabı bunu ama yalan yok tutuyor . aır e param yetmez dıyenler iyi bir coıl 1.500 2000 liradan aşağı değil biraz daha biriktirir gider air yaptırır.saygılar .
Yine konu yol tutar tutmaz muhabbetine dondu ya yol tutmaz diyelim rahatlasin herkez guzel guzel fotolar paylasin arkadaslar. Herhangi bi bulusmada kismet olursa merak edenler tanisirlar bi tur atarlar kararlarini verirler burda polemige girerek kimse birbirini ikna edemez. Acik ve net bende olmamistim taki binene kadar. Prof ayarli prof altyapili bi yaris arabasinla kiyaslamayin acik ve net orjinal amortsor ve HnR yaylida kullandik bartunun arabayi onun 10 kati daha iyi yol tutuyo su an. coillide kullandik el yapimi onun kadar yol tutuyo.
Tutmaz diyenler airli arkadaslarla tanissinlar insancil bi vaziyette polamige girmeden bi tur atsinlar sonrada objektif yorumlarini yapsinlar. Burda klavyeden nasi ikna olunabilirki.
ben polemıkmı yaptım? adam akıllı soru soruyorum ne uslup bozuk ne baska bırsey var. yıllardır kendı arabalarımda yol tutus ıcın gereklı amortısor yay bushıng strut bar vs kullandım ona gore camber kaster toe ayarı yaptırdım. bu aır okadar ıyı yol tutuyormus onun acıklanmasını ıstıyorum kısacası
:icon_tup:
S*d*k yarışıına gırmeye gerek yok doğru diyorsunuz.
astra j nın orjınalıde zaten mükemmeldi esniyordu ama yol bırakmıyordu.yapım coıl degıl abıcım kw variant 2 coil vardı arabada.araclar aynıydı zaten.bız abartmıyoruz sadece tutmaz diyenlere yol tutuyor dıyoruz en azından çoğu kişi kendi aracı ya da bindiği araç için yorum yapıyor.tutuyor dıyorsak tutuyordur kimseye ıspatlama zorunluluguda yok tabı bunu ama yalan yok tutuyor . aır e param yetmez dıyenler iyi bir coıl 1.500 2000 liradan aşağı değil biraz daha biriktirir gider coil yaptırır.saygılar .
daha yazacak bısı olmadıgını anladım beyler tesekkurler
bartubasot
26-12-2012, 00:51
Allah askına foto paylaşşak şurada siz sordunuz yaptıranlarda fikrini söyledi :)
daha yazacak bısı olmadıgını anladım beyler tesekkurler
yanlış bir yazı sezdiniz sanıyorum ?
yanlış bir yazı sezdiniz sanıyorum sahibinin bize söylediği coil budur.ben uydurmadım :) uydurduysa o uydurmuştur :)
ıkı aynı arabadan bırınde yapma aır, bırınde kw warıant 2 gıbı saglam bır coıl varken onun gırıp tutunamadıgı vırajda daha hızlı gırıp tutunup cıktıgınızı ıdda ettıkten sonra soyleyecek soz yok :icon_tup:
ıkı aynı arabadan bırınde yapma aır, bırınde kw warıant 2 gıbı saglam bır coıl varken onun gırıp tutunamadıgı vırajda daha hızlı gırıp tutunup cıktıgınızı ıdda ettıkten sonra soyleyecek soz yok :icon_tup:
Abicim ben seni çok eskilerden tanıyorum.Tanımadıgım bırısı olsan kandırmaya calısıyorum derım.Bilmiyor derim ama öyle birisi değilsin.İnşallah birgün yolda denk gelirsin görme şansın olur.Konuyu polemiğe çevirmeyelim bencede.Sen bana orjinal a3le sizden iyi grerim diye idda tutuyorsun.açıklama yapınca kabullenemiyorsun.Biz iddaa tutmuyoruz etmiyoruz.açıklama ypaıyoruz sadece.sen bildiğinle yetinebilirsin.düşünce özgürlüğü.
emirhan sph
26-12-2012, 00:56
ben polemıkmı yaptım? adam akıllı soru soruyorum ne uslup bozuk ne baska bırsey var. yıllardır kendı arabalarımda yol tutus ıcın gereklı amortısor yay bushıng strut bar vs kullandım ona gore camber kaster toe ayarı yaptırdım. bu aır okadar ıyı yol tutuyormus onun acıklanmasını ıstıyorum kısacası
:) yanlis anlasilma var burda abi dipnot olarak yazimin altinda tekrar yzdim ben perf icin prof ayarli bi coilden daha iyi demiyorum. Orjinal amortsorlu ve spor yayli halinden cok cok daha iyi yol tutuyor ve kullandigimiz coil kadarda yol tutuyor diyorum. Bu dedigim cok kolay saptirilir. Sizin carptirdiginizz gibi ben airride i sizin yaptiginiz senelerinizi verdiginiz prof ayarlarinizin bulundugu aracinizdan daha iyi yol tutar demedim :) Kendi yaptigimiz gozlemi yazdim Bartunun jettta Orjinal amortsor ve HnR spor yaylarlada el yapimi coillerlede kullanildi airlada kullaniliyor. Kullandigimiz kadariyla edindigimiz tecrubeler bu aciklamalari yazdiriyor bana.
Air performans icin kullanilmaz ama yol tutmuyor mantigi yanlis. Orjinal halinden 10 kat daha iyi yol tutuyo.
+ olarak selçuk abi ben yaşadığım bir olayı yazdım. sense benim yaşadığım olayı görmediğin halde yorum yazıyorsun. siz air i binlerce euroluk coillerle kıyaslıyorsunuz.öyle bir dünya yok.olamazda.air işlevselliği güzel gösterişi güzel.övünmüyoruz. yol tutuyor bunu soylemek doğru olur.
Abicim ben seni çok eskilerden tanıyorum.Tanımadıgım bırısı olsan kandırmaya calısıyorum derım.Bilmiyor derim ama öyle birisi değilsin.İnşallah birgün yolda denk gelirsin görme şansın olur.Konuyu polemiğe çevirmeyelim bencede.Sen bana orjinal a3le sizden iyi grerim diye idda tutuyorsun.açıklama yapınca kabullenemiyorsun.Biz iddaa tutmuyoruz etmiyoruz.açıklama ypaıyoruz sadece.sen bildiğinle yetinebilirsin.düşünce özgürlüğü.
guzel kardesım, ben 20 yasında konı amortısor jamex yaylı golfumle orayı nasıl daha hızlı donerım nasıl daha delı gazlarım tutunurum dıye ugrasırken sız 10 yasındaydınız. aradan gecen 12 yılın getırdıgı bı bılgı bırıkımı ve tecrube var. ben tecrubelerıme bılgılerıme dayanarak bakıyorumkı carpısıyor bu konudakı yazılanlarla. ozamankı golfum 97 modeldı. dusuklugune bakmanız ıcın foto eklıyorum asagıya. bu arac cok cıddı yol tutardı o setupıyla(arka fotoda ondekı kamberı gorebıolırsınız daha ıyı tutunmak adına yapılandırılmıs on duzendekı). sımdıkı aracım 08 model daha yenı bı teknolojıyle uretılmıs orjınalınden spor amortısor ve yaylı bı a3. ben ne kadar yol tuatabıldıgını bıldıgım ıcın o sekılde yazdım cunkı cıddı yol tutuyor benım bılgılerıme gore. benı cok ıyı tatmın edıyor. sımdı aır sıze delı yol tutuyor gelıyor olabılır ama tecrube edındıkce tutmadıgını goreceksınız. daha detay ıstersenızde yazarım sıkıntı yok
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/18036_101014049930146_5140202_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/18036_101014043263480_5694338_n.jpg
emirhan sph
26-12-2012, 01:04
Herneyse sole yapalim :) Ayak ustu bgun bsiler cekmeye calistik :)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/142219-hh-jetta-air-ride-part-1-d.html#post6488926
VW MK6 Jetta Air Ride (TR) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sJjs0dujfko)
oguzhan999
26-12-2012, 01:04
roh vti , yine junique , sanıyorum kit ya air force yada d2
http://i1218.photobucket.com/albums/dd409/garaj38emre/327090_313164955364485_100000129493271_1453255_125 3934485_o.jpg
:) yanlis anlasilma var burda abi dipnot olarak yazimin altinda tekrar yzdim ben perf icin prof ayarli bi coilden daha iyi demiyorum. Orjinal amortsorlu ve spor yayli halinden cok cok daha iyi yol tutuyor ve kullandigimiz coil kadarda yol tutuyor diyorum. Bu dedigim cok kolay saptirilir. Sizin carptirdiginizz gibi ben airride i sizin yaptiginiz senelerinizi verdiginiz prof ayarlarinizin bulundugu aracinizdan daha iyi yol tutar demedim :) Kendi yaptigimiz gozlemi yazdim Bartunun jettta Orjinal amortsor ve HnR spor yaylarlada el yapimi coillerlede kullanildi airlada kullaniliyor. Kullandigimiz kadariyla edindigimiz tecrubeler bu aciklamalari yazdiriyor bana.
Air performans icin kullanilmaz ama yol tutmuyor mantigi yanlis. Orjinal halinden 10 kat daha iyi yol tutuyo.
markalı olan bı coıl kısmını sen soylemedın zaten emırhan sıkıntı yok.orjınal halınden 10 kat olayıda abartı. orjınal bı jetta helekı bartunun yenı kasası cok ıyı yol tutuyor
roh vti , yine junique , sanıyorum kit ya air force yada d2
http://i1218.photobucket.com/albums/dd409/garaj38emre/327090_313164955364485_100000129493271_1453255_125 3934485_o.jpg
D2 ıdı roh unkı:icon_tup:
Selçuk abi seni tanıdığımı söylemiştim bir önceki yorumumda.Mükemmeldir harika fevkalade yol tutuyor demiyoruz.Coillerden on gömlek üstün demedik.Belki öndeki elemanın şoförlüğü iyi değildi ?Ben örnek verdim sadece. Tamam konuyu kapatalım bencede uzatmaya gerek yok.Sadece yol tutmaz yorumlarına yol tutuyor dıyerek noktayalım.Senın nasıl araba surdugunude bılırım.Kimsenin bilmediklerini bilirdin zamanında.Saygılar.
Jettaya maşallah :icon_tup:
bartubasot
26-12-2012, 01:09
Roh'un rengine hastayımya maşallah
Selçuk abi seni tanıdığımı söylemiştim bir önceki yorumumda.Mükemmeldir harika fevkalade yol tutuyor demiyoruz.Coillerden on gömlek üstün demedik.Belki öndeki elemanın şoförlüğü iyi değildi ?Ben örnek verdim sadece. Tamam konuyu kapatalım bencede uzatmaya gerek yok.Sadece yol tutmaz yorumlarına yol tutuyor dıyerek noktayalım.Senın nasıl araba surdugunude bılırım.Kimsenin bilmediklerini bilirdin zamanında.Saygılar.
Jettaya maşallah :icon_tup:
sıkıntı yok kardesım, konusuyoruz sadece
S.Özeren
26-12-2012, 01:30
air'e karşı değilim hatta zamanında ciddi paralar harcayıp yaptırcaktım markalı bişeyler almak adına benim tek soru işaretim yapılan iş ve ustaydı gördüğüm kadarıyla 100 kişiden 99 u memnun.
STP bahsettiği gibi o araçlardan tabiki iyi yol tutamaz ki yazan arkadaşlarda zaten daha iyi yol tutar hiç dememişler..Zaten bunu yapan adam için yol tutuştan bile önemli görselliktir , ben viraj kasıcam diyen adam yürüyenini ona göre upgrade eder gidip air ile uğraşmaz
Bartu'dan artık bekliyoruz canlı göstermesini :D
Hayrettin abi gerçekten on numara bir adam.Adamın yapı taşı :) Hiç düşünmeyen biri bile denk gelip muhabbet etse anında yaptırır :)
http://farm5.static.flickr.com/4082/5413818073_eeb12e6e9d_b.jpg
ilk air'lilerden sanırım :)
roh ayrı bi dalga zaten, maşallahı var.. araba gırtlakdan bağırıyor " hayırdır beyler air'iniz kime :D
MeTHea35
26-12-2012, 02:42
mk4 golf harbidende ilklerden sanırım onun kiti yurtdışından gelerek yapılmıştı.
berkayGLRN
26-12-2012, 07:21
http://a1210.hizliresim.com/12/t/f93fm.jpg
buda benden gelsın:)
Low-Rider
26-12-2012, 07:42
O gurur yapanlara bedava teksen 1 sn hayır derlermiydi acaba. Fakir edebiyatını kabul etmediler.
Tabi ki hayır demezlerdi:) Neyse uzamasın, seviyoruz air suspension'ı.
Way arkadas yine gaza geldim gidicem simdi bursaya ya...
Arkasi makasli arabayi nasil yapiyor illaki bileniniz vardir?
El atinda su silveradoyu gomelim yere ya :)
Birde hadi yaptirdik diyelim muyannede napicaz?
Way arkadas yine gaza geldim gidicem simdi bursaya ya...
Arkasi makasli arabayi nasil yapiyor illaki bileniniz vardir?
El atinda su silveradoyu gomelim yere ya :)
Birde hadi yaptirdik diyelim muyannede napicaz?
muayene işi patlak :) hiç bi şekilde geçmez
Bana civic i roh sevdirdi zaten. :D Maşallah.
Golf'ün videoları da vardı.
Vay be :) Air'i ilk yaptırdığımda herkes çok karşıydı yok haram basık yok bu sayılmaz vs.. sanki ırk değiştirdim o şekilde dışlanıcaktım :D Ama görüyorum ki artık çoğu kişi alıştı bu duruma... Hayrettin abinin İstanbul'a ilk yaptığı araba benim eski Jettamdır, Ellerine kollarına sağlık çok güzel bir işçiliği var :) Ben çok rahat sıkıntısız bir şekilde kullandım, sattığım arkadaşımda "Mesut" hala o şekilde kullanıyor. Oda zaten burada kendiside yorumlar. :) Air ile kullandığım arabamdan zevk aldığım kadar başka hiç bir arabamdan zevk alamadım açık söylemek gerekirse. Herkesi bunu sevdireceksin diye bir zorlamada yok tabiki, tamamen zevk keyif meselesi :)
ben anlamıyorum yol tutuşu 0 hiç tutmuyo diyenleri bana göre coil'den çok çok daha konforlu yol tutuşuda çok iyi, bi şehir efsanesidir geziyo air yol tutmuyo rahat deil gezerken leylek geziolar falan öyle bişey yok, arabaya her bindiğimde altını illaki sürtüyorum ben yüksek gezebilmek için almadım ki air'li arabayı arabayı kullanırken daha basık kullanma şansım olduğu için aldım :)
şu güzelliğe bakarmısınız :love:
http://i47.tinypic.com/25qrfdj.jpg
arabayı aldığımdan beri evlilik nedeniyle pek ilginemedim arabayla ama en kısa zamanda jettAir ateş etmeye başlıcak :cool:
haram basık tartışmaları bitti en azından :)
muayene konusu geçmiş. var mı bilgisi olan, air li aracıyla muayeneden geçen?
birde Bursa daki usta kaç günde bitiriyo bu işi şehir dışından gidecek olanların merak ettiği bir konudur sanırım?
bu arada kullanan arkadaşlar artıları eksileri dikkat edilmesi gereken durumları yazarsa yaptırmak isteyen arkadaşlara fikir olur
zamanın ***** site fotoları kalmış bu pc de
eski aracım :) sanırım ilk airlerindendi hayrettin ustanın.kendi aracından sonra.
http://g1212.hizliresim.com/14/u/h9fnm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1212.hizliresim.com/14/u/h9fny.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1212.hizliresim.com/14/u/h9fp2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
gökh@n_gr
26-12-2012, 09:39
bla plakaydı sanırım beyaz bir eg civic İzmir'de vardı kapıları yukarı açılan falan Türkiye'deki ilk airlı araçlardan belkide ilk olabilir sene 2005-2006 falandı çünkü
Jön Türk
26-12-2012, 09:46
bla plakaydı sanırım beyaz bir eg civic İzmir'de vardı kapıları yukarı açılan falan Türkiye'deki ilk airlı araçlardan belkide ilk olabilir sene 2005-2006 falandı çünkü
Siz dedikten sonra hatırladım hatta dergiye çıkmıştı.
_ux4GG-8YVQ
7hBmYDFul-8
B.Battal
26-12-2012, 09:58
Roh demişken fotoğrafsız geçmeyelim. En güzel ilklerden herşeyiyle çok güzeldi.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/327090_313164955364485_1253934485_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/290116_313164725364508_83083022_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/341216_313186772028970_965934659_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/331719_313168112030836_406798584_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/291175_313186505362330_1790194830_o.jpg
gökh@n_gr
26-12-2012, 10:02
@Jön Türk aynen bu araç:icon_tup:
bkm s2k
http://a1212.hizliresim.com/14/u/h9gww.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ben anlamıyorum yol tutuşu 0 hiç tutmuyo diyenleri bana göre coil'den çok çok daha konforlu yol tutuşuda çok iyi, bi şehir efsanesidir geziyo air yol tutmuyo rahat deil gezerken leylek geziolar falan öyle bişey yok, arabaya her bindiğimde altını illaki sürtüyorum ben yüksek gezebilmek için almadım ki air'li arabayı arabayı kullanırken daha basık kullanma şansım olduğu için aldım :)
şu güzelliğe bakarmısınız :love:
http://i47.tinypic.com/25qrfdj.jpg
arabayı aldığımdan beri evlilik nedeniyle pek ilginemedim arabayla ama en kısa zamanda jettAir ateş etmeye başlıcak :cool:
Kanka kocaman maşallah, koca bebeğim ya seviyorum hala :)
Kanka kocaman maşallah, koca bebeğim ya seviyorum hala :)
bebeğim :soru: :hahaha:
http://i887.photobucket.com/albums/ac75/Gokhan43/anlll/DSC_7598.jpg
Muayenede aracın süspansiyonuna mı bakıyolar ki çamurluk tekerlek arası yeterli boşluk varsa geçiyo benim bildiğim. 35mm yay ile geçti daha yeni bi arkadasım arabayı kaldırıp geçilir bence yanlış mıyım?
bebeğim :soru: :hahaha:
İlk air göz ağrım kanka :D
Hayrettin usta bıze muayneden onay aldıgını soylemıstı. tüv proje istememiş . bı sorun olmıcagnı soyledı ama daha gıtmedık muayne zamanı gelmedı.
SekoLive
26-12-2012, 11:07
İlk air göz ağrım kanka :D
ilk göz air'im dicekdn :hehe:
Muayenede aracın süspansiyonuna mı bakıyolar ki çamurluk tekerlek arası yeterli boşluk varsa geçiyo benim bildiğim. 35mm yay ile geçti daha yeni bi arkadasım arabayı kaldırıp geçilir bence yanlış mıyım?
gayet yanlışsın kardeşim.
amortisör patlakları,yagının kaçıgını vs. kontrol etmek için direk onlara bakıyolar.
orada körügü görünce dübür oluyor eleman :)
@onurc tüv'den neyin onayını almış hayrettin usta ? projemi çizdirmiş ? :)
gayet yanlışsın kardeşim.
amortisör patlakları,yagının kaçıgını vs. kontrol etmek için direk onlara bakıyolar.
orada körügü görünce dübür oluyor eleman :)
@onurc tüv'den neyin onayını almış hayrettin usta ? projemi çizdirmiş ? :)
Hayri abinin bana söylediği "tuvturk'e sorduğumda proje istemediler böyle bir olay için."
Hayri abinin bana söylediği "tuvturk'e sorduğumda proje istemediler böyle bir olay için."
valla o dönem ben geçememiştim.
tekrar denemekte fayda var :)
Sökmesi takması kolay birşey olsa muyanne zamanı sök tak yapılır da,bursada yaptırıp istanbulda sök tak işi biraz canımı sıkıyor benim.Bir de bizim silveradonun muannesı senede bir,gerçi normal bineklerde artık senedir bir oldu diyorlardı da oldumu bilmiyorum.
valla o dönem ben geçememiştim.
tekrar denemekte fayda var :)
Merakımdan soruyorum bende onu bilmiyorum çünkü, bizde Range R. vogue vardı ondada aynı körüklü sistem vardı onuda muayneden geçirdik birşey demediler, yine demezler diye tahmin ediyorum
Merakımdan soruyorum bende onu bilmiyorum çünkü, bizde Range R. vogue vardı ondada aynı körüklü sistem vardı onuda muayneden geçirdik birşey demediler, yine demezler diye tahmin ediyorum
o orj deilmi olm :D
SekoLive
26-12-2012, 11:57
dost'unu tanı emre :D kimi pm atar kimi ulu orta yazar :hehe:
Bizde orjinal gibi yaptırıyoruz tuşların yeri bile belli değil :D
dost'unu tanı emre :D kimi pm atar kimi ulu orta yazar :hehe:
Sorma Serkan abi, pampa dedik bağrımıza bastık bide :D
Cem'in arabası buda, Hayri usta yapımı...
http://i.imgur.com/YZcEA.jpg
Buda bizim 406'mız
http://g1212.hizliresim.com/14/u/h9js3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
corolla çok güzel duruyor maşallah benzinli mi dizel mi?
RottingChrist
26-12-2012, 12:23
jetta gerçekten muhteşem.
corolla çok güzel duruyor maşallah benzinli mi dizel mi?
Dizel, ve bu en dipte bile gidiyor :)
Bursadan bu şekilde geldim bizim cocuklara biraz eziyet oldu ama çok zevkliydi :D
Bursadan bu şekilde geldim bizim cocuklara biraz eziyet oldu ama çok zevkliydi :D
ruh hastası :D
Şimdi airli araç muayeneden geçiyor mu geçmiyor mu?
Sökülüp takılması kolay birşey mi ?
Bu sorular önemli cidden. Yol tutuş konusunda ise önceki çogunluk yol tutuş sıfır derken şimdi ise yol tutuş harika deniyor. Denemeden bakılmadan bir karar verilemez anlaşılan.
söküp takması aşagı yukarı 1 gün sürer tahminim.
yol tutuşu için bişi demicem artık ben :) denemekten bahsetmişsin melih ancak 3-4 binliralara malolan bişeyide
deneme yanılma yönetimiyle çözmek saçmalık olur bence :)
VolkanA.
26-12-2012, 12:54
Bu roh'un boya kodu nedir ya? Corollanın başka resimleri yokmu maşallahhh
biz zamanında anlatmaya çalışırken herkes haram basık modundaydı, arabalar çoğalınca ilgi artmış :) önyargıyı emrenin jettayla kırdı sanırım, harbiden yapılan araçlar arasında benim bursada olupta gördüğüm en iyisiydi. önceki sayfalarda 150 gibi bir rakam gördüm yanlış, şuan bursda yapılan araç sayısı 50 civarı. bunun dışında muayne olayını hayri abi çözdüğünü söylüyor, problem yok yani.
melih, sökme takma normal amortisör takıp söker gibi bir farkı yok, ekstrası bagajdaki tüp ve kompresör. orjinal sistemin dışında amorsitörlere tüpten hava getiren ince borular var.
unutmusum yazmayı, HH Jetta keşke kontrol düğmelerini daha farklı birşeyler seçseydin
biz zamanında anlatmaya çalışırken herkes haram basık modundaydı, arabalar çoğalınca ilgi artmış :) önyargıyı emrenin jettayla kırdı sanırım, harbiden yapılan araçlar arasında benim bursada olupta gördüğüm en iyisiydi. önceki sayfalarda 150 gibi bir rakam gördüm yanlış, şuan bursda yapılan araç sayısı 50 civarı. bunun dışında muayne olayını hayri abi çözdüğünü söylüyor, problem yok yani.
melih, sökme takma normal amortisör takıp söker gibi bir farkı yok, ekstrası bagajdaki tüp ve kompresör. orjinal sistemin dışında amorsitörlere tüpten hava getiren ince borular var.
İstanbuldaki birisi de söküp takabilir yani? Muayene durumu nedir peki ?
unutmusum yazmayı, HH Jetta keşke kontrol düğmelerini daha farklı birşeyler seçseydin
Tüpten hava getiren hortumlar için aracın herhangi bir yerine delik açılıyor mu?
kanka işten anlayan birileri olması lazım, herkesin söküp takabileceğini sanmıyorum. muayne dediğim gibi, hallolmuş gözüküyor
Tüpten hava getiren hortumlar için aracın herhangi bir yerine delik açılıyor mu?
bagajdan alta açılıyor sadece lpg gibi, onun dışında kesme biçme yok
kanka işten anlayan birileri olması lazım, herkesin söküp takabileceğini sanmıyorum. muayne dediğim gibi, hallolmuş gözüküyor
Anladım kanka sağol ilgin için. İlerde deneyeceğim bende bu sistemi Allah imkan verirse bakalım.
Amortisör söküp takan biri kolaylıkla söküyor Melih, biz kendimiz sökmüştük.
kanka adam komple sistemi sökmekten bahsediyor :D
Muayene için geçmiyor denildiği için dedim ben. Hani sökülüp orjinal sistem takılsa muayeneden geçse geri takılsa air. Bunun için bursaya gidip gelinmez sonuçta.
Nereye zıçacaklar? :eek: :D
Kanka ben vidayı koparmıştım bi kere tek amrtisörü sökmüştük, geride takmıştık. Komple sistemi hortumları falan sökerlerde elektrik tesisatını nasıl sökerler bilmiyorum.
aslında sormamın sebebi benzinli dizel arasında düşüklükte farkediyor mu idi ama cevabımı aldım :) şasisinin ve karterinin engel olduğu fazla düşemeyen araç illaki vardır diye düşünüyorum bende airli sedan yapmak istiyorum ama kasa konusunda kararsız kaldım
Muayene için geçmiyor denildiği için dedim ben. Hani sökülüp orjinal sistem takılsa muayeneden geçse geri takılsa air. Bunun için bursaya gidip gelinmez sonuçta.
Kanka öyle birşey olduğunda 4 amortisörü orjinale çevirip geçersin zaten, hepsini sökmen gerekmez heralde.
aslında sormamın sebebi benzinli dizel arasında düşüklükte farkediyor mu idi ama cevabımı aldım :) şasisinin ve karterinin engel olduğu fazla düşemeyen araç illaki vardır diye düşünüyorum bende airli sedan yapmak istiyorum ama kasa konusunda kararsız kaldım
Farkettim ondan sorduğunu, Benzinlide belkide bundan daha fazla düşer bilemiyorum ama toyota en dip şekilde gidebiliyor karter falan hiç sıkıntı yaratmıyor :)
Air subaru :)
Hayrettin abinin önceki aracı
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/409720_305304616180283_1388555759_n.jpg
Hayrettin abinin işleri ,
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/484096_447453891965354_1353108265_n.jpg
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/72020_468639366513473_763451633_n.jpg
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/16061_493242367386506_1604039207_n.jpg
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/61966_493296490701852_45767100_n.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/395713_263159823757280_1082180940_n.jpg
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/380828_298001973577214_1330549388_n.jpg
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/251317_207093996001346_3366922_n.jpg
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557998_364864143557663_1753994140_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/549538_447732885270788_1892944738_n.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/382066_303159639788041_1565995533_n.jpg
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168808_364284990311429_1772132688_n.jpg
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/391141_245527178853878_1159564170_n.jpg
http://i1112.photobucket.com/albums/k496/Xdream505/7520C830-2F10-4F41-BF3C-F7D51F538E62-2852-000001CCA3B1824C.jpg
Ben hayri abiyle bu araba icin konustum ama arabayi gormeden bi fiyat veremem kardesim dedi istanbulda olsa yine dert degil birde bu arabayi goturup bursada kalma isi var
Kimse cevap vermemis ama arkasi makasli bu aletin bunu bassak muannede nasil orjinale ceviricez.
Su sorulara cevap bulsam yilbasindan sonra bursa yapicam gercekten...
Vossenler jantmax a inmeden su arabanin air isini coZeydik iiidi :)
Telden yukledim insallah resim buyuk cikmaz :o
Shadow_Dancer
26-12-2012, 13:56
Grande punto beni derin düşüncelere gark etti bee.. Maşallah..
vossenler inmiş yalnız :)
vossenler inmiş yalnız :)
benim ofsett ebatlarda yok daha :(
|| CaNeR ||
26-12-2012, 14:18
Air Suspension büyük nimet valla kim nederse desin .
corolla kartal cevizli tarafındamı ?
Buda bizden ;
http://a1212.hizliresim.com/14/u/h9nnt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1212.hizliresim.com/14/u/h9npd.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ssdriver
26-12-2012, 16:09
hazır konusu açılmışken birileri bilgi verebilir mi acaba? tr'de bu işlem nasıl yapılıyor? neyin parçası kullanılıyor. bazı şeyler hand-made mi yapılıyor. yapım şekli nedir gibi :)
silverado da air olcak, yıkım olur yıkım..
ygtkrmdnz
26-12-2012, 17:03
Konuda en cok begendigim arac siyah astra :)
burkaykalyon
26-12-2012, 17:13
Şu 16 u plakalı E36 bizim sokakta oturuyor. Plakası değişti tabi. Arabayı leylek kullanıp park halindeyken dip yapıyor. :D Mahalle arasında geçen muhabbetleri duymanız lazım. Örn:
-La canım bemevenin amortisörleri patlamış lastik göçmüş çamurluğa.
-Çok feci kaza yapmış şaseler kırılmış park halinde yatıyor.
Benim de yaza doğru E34'e yapma niyetim var tabi ama bakalım kısmet.
Eğer gerçekten yapacak durumda olsam ve aracım olsa kesinlikle air yaptırırdım..
Sırf havalı süspansiyon ne yalan söyliyim ças çuss sesinden dolayı beni cezbediyor hatta beni benden alıyor :)
bir nevi blowof fantazisi :D
ekstrası bagajdaki tüp ve kompresör.
alışveriş merkezlerinde o tüpü lpg zanneder lavuklar :D
ümit sen hele bi otur şöyle sakin ol :D
Yol tutuş konusunda ise önceki çogunluk yol tutuş sıfır derken şimdi ise yol tutuş harika deniyor. Denemeden bakılmadan bir karar verilemez anlaşılan.
kanka emrah emrenin arabasında ölümüne giriyorduk virajlara diyordu aha emre de burda :D
berkay_aydin
26-12-2012, 17:38
Beyaz fiesta gören oldu mu air ride'lı ? Tanıdıksa yanlış anlamasın ama apaçi işi fiesta sadece önü indirip kaldırıyordu :)
berkayGLRN
26-12-2012, 17:57
http://a1212.hizliresim.com/14/u/h9wvj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
+1benden
oguzhan999
26-12-2012, 17:58
Kardesim masAllah arkalari giderken dusurunce duman atiyomussun :) sirf onun videosunu bekliyorum senden :)
emirhan sph
26-12-2012, 18:15
Biraz titretmisim heycandan sanirim :D :D
http://i.imgur.com/zDI3N.jpg
bartubasot
26-12-2012, 18:22
kanki eline saglık ya :D
tosbaya maşallah rengi ve basık haliyle çok güzel:icon_tup:
Mustafa Toprak
26-12-2012, 18:25
Maşallah bütün araçlalara mükemmel bir sistem bence
emirhan sph
26-12-2012, 18:31
Ne demek kanka ya askolsun :D
http://i.imgur.com/a51jy.jpg
h.guroglu
26-12-2012, 18:55
hazır konusu açılmışken birileri bilgi verebilir mi acaba? tr'de bu işlem nasıl yapılıyor? neyin parçası kullanılıyor. bazı şeyler hand-made mi yapılıyor. yapım şekli nedir gibi :)
+1 bende aynı soruyu soracaktım
ve bu kompresor olayı nasıl yapılıyor tmm bagaja konuyor ama borular ıvır zıvır kısaca tesisatı ne şekilde bırakıyorlar derli toplu görünmiycek şekildemi kısaca bagajı komple iptalmi ediyoruz yoksa azda olsa kullanmalık bir alan kalıyormu en azından bir 30 cm subwoofer 1 çanta koyacak kadar yer kalıyormı aslında air yapılmış bir aracın deposu tesisatının resmini çekip koyabilecek varmı
oguzhan999
26-12-2012, 19:15
Biraz titretmisim heycandan sanirim :D :D
http://i.imgur.com/zDI3N.jpg
Olum resmen saka gibi photoshop diesim var :D
halilkarakas
26-12-2012, 19:17
emirhan o dükkan hido nun kimi ? şanzımanlar falan orası galiba :D
dj_batukaan
26-12-2012, 19:43
[QUOTE=Fatih_;6490235]Air subaru :)
E36 cabriom varken Bu subaru genç bir arkadaştaydı adını şimdi hatırlamıyorum takas için araca bakmaya gittiğimde deneme turuna çıktık benim sormuş olduğum yol tutuş sorunu bu araçtan yola çıktı...
Biraz gaza yüklenip aracın tepkilerini görmek istedim ama daha 90-110 km arası bir hızda direksiyon kırdım ve resmen bariyerlere yapışıyorduk, sırf buna sebep ( bikaç başka unsurda vardı ama en çok bu midemi bulandırdı ) aracı almaktan vazgeçtim
diğer bir husus ise başka bir arkadaşın sorduğu gibi bagajdaki düzen çok iyi değildi mutlaka ilk yapılanlardan olduğu için eksikler olabilir ama o durum hiç hoş görünmüyor.
Air e karşı değilim hatta hastası olduğum yıllardır da araştırdığım bir konu Low&slow benim tarzım :) ama 110-120 km hızda da araba savrulacak sa hiç gaza basmamak gerek sadece görsel bir şhow
umarım bu konuda dahada gelişir ve gönül rahatlığıyla takılabiliriz :)
muayene olayına net cevap gelirse bende niyetli olanlardanım 'geçer' denen her yoruma inanasım 'geçmez' denenlere de yok yav geçer heralde cevabı veriyorum içimden :D bu arada bütün araçlara maşallah bide kırmızı ibizanın başka fotoğraflarıda varmı :)
bartubasot
26-12-2012, 20:16
Korkunun ecele faydasi yok muane vakti gelince dusunuruz onu :D kisacasi gecerse ekime gecmezse .... :D
emirhan sph
26-12-2012, 21:11
emirhan o dükkan hido nun kimi ? şanzımanlar falan orası galiba :D
Kanki aynen hidayet abinin dukkan :D dun gece bi anda usustuk oraya :D
berkayGLRN
26-12-2012, 21:14
Kardesim masAllah arkalari giderken dusurunce duman atiyomussun :) sirf onun videosunu bekliyorum senden :)
Oguzhan abım cok saol tesekkur ederım. :)aynen ole abi lastıgı yaktıgım oluyodu :D ama actırdım camurlukları artık dıpte giderken surtmedıgınden duman atmıyo ama kıvılcım var :D barıs abının cektıgı vıdyoda var ole bı kac sahne:)
tosbaya maşallah rengi ve basık haliyle çok güzel:icon_tup:
Cok tesekkurler saolun:icon_tup::)
bütün araçlara maşallah jettaya dahada maşallah tam noktası konulacak ismi kazınacak bi araç olmuş . yalnız daha fotograflarını atmasak iyi olacak yapan var yapamayan var canımız çekiyor yaowwvv :D :D
Gökhan Bilgin
26-12-2012, 23:02
Bagajla ilgili söyliyim lk civicde iki tane tüp vardı sağda solda yani bagajınızdan az bi kısım iptal oluyo gayetde derli toplu bagaj sıkıntı yok :D sadece kompresörü açıncamıydı neydi hani eski buzdolaplarından ses gelir ona benzer bi ses geliyodu lk da öyleydi yani aklıma geldi şimdi spoonları taktığımızda bijonları sıkmayı unutmuşuz şanslıymışızmı basıklıktanmı dip gidiyorduk :D fırlamadı o lastik
[QUOTE=Fatih_;6490235]Air subaru :)
E36 cabriom varken Bu subaru genç bir arkadaştaydı adını şimdi hatırlamıyorum takas için araca bakmaya gittiğimde deneme turuna çıktık benim sormuş olduğum yol tutuş sorunu bu araçtan yola çıktı...
Biraz gaza yüklenip aracın tepkilerini görmek istedim ama daha 90-110 km arası bir hızda direksiyon kırdım ve resmen bariyerlere yapışıyorduk, sırf buna sebep ( bikaç başka unsurda vardı ama en çok bu midemi bulandırdı ) aracı almaktan vazgeçtim
diğer bir husus ise başka bir arkadaşın sorduğu gibi bagajdaki düzen çok iyi değildi mutlaka ilk yapılanlardan olduğu için eksikler olabilir ama o durum hiç hoş görünmüyor.
Air e karşı değilim hatta hastası olduğum yıllardır da araştırdığım bir konu Low&slow benim tarzım :) ama 110-120 km hızda da araba savrulacak sa hiç gaza basmamak gerek sadece görsel bir şhow
umarım bu konuda dahada gelişir ve gönül rahatlığıyla takılabiliriz :)
Dediğiniz gibi ilk yaptığı araç subaru yanlış bilmiyorsam.
o zamandan buz aman çok şey değişti yıllar geçti , subaru gri iken videoları var daha türkiyede yapan yoktu doğru düzgün sanırım o sıralar , şu anda air denince akla ilk hayrettin usta gelir.
ondan daha tecrübeli biri yok benim gözümde.
İlk olanalrdan olsa gerek eksikleri olabilir subarunun ama ben zaten subaru gibi bir araca yapılmasına karşıyım , savrulma 4çeker olmasından kaynaklanmış olabilirmi bilemem ama air araca bindim çok büyük bir fark hissetmedim ben yeniden yapılan araçalrdan birine binmenizi öneririm :)
Bagajla ilgili söyliyim lk civicde iki tane tüp vardı sağda solda yani bagajınızdan az bi kısım iptal oluyo gayetde derli toplu bagaj sıkıntı yok :D sadece kompresörü açıncamıydı neydi hani eski buzdolaplarından ses gelir ona benzer bi ses geliyodu lk da öyleydi yani aklıma geldi şimdi spoonları taktığımızda bijonları sıkmayı unutmuşuz şanslıymışızmı basıklıktanmı dip gidiyorduk :D fırlamadı o lastik
şu bijonları sıkmayı bende unutuyorum hep birgün fırlayacak ama ne zaman :D
Gökhan Bilgin
26-12-2012, 23:13
şu bijonları sıkmayı bende unutuyorum hep birgün fırlayacak ama ne zaman :D
Biz dört kişiyiz hepimizde sol tarafı kontrol etmişiz sağ tarafı kim sıktı diyoruz ses yok :D
Bir sonraki arabayı sanırım direk bursaya götürcem :D
Tarık V.
26-12-2012, 23:44
Çoğu kişinin düşüncesi bu yönde sanırım abi :)
sweatcaptain
27-12-2012, 09:39
Arkadaslar bir sorum var bu islem ne kadar surer monte etmesi 1 2 3 gun?
Sen çok geç bile kaldın Yavuz abi :)
Montaj 1 hafta sürüyor.
Cem'in arabası buda, Hayri usta yapımı...
http://i.imgur.com/YZcEA.jpg
Maşallah çok güzel olmuş. Ayrıntılı fotoları veya konusu falan var mı aracın forumda?
bartubasot
27-12-2012, 10:54
1hafta 10 gun civari
ssdriver
27-12-2012, 11:24
bu kadar adam mesaj yazıyor bir kişi anlatabilir mi TR de aracımızı götürdük air yaptırıyoruz. körüğü kompresörü depoyu nerden temin ediyorlar. kamyondan mı söküyorlar tırdan mı uyarlıyorlar. onun kompresörünü aldık, bunun körüğünü taktık şeklinde mi yapılıyor bu iş ? yurtdışından alınan hazır kitlerden bahsetmiyorum tabi.
bu kitin tesisatın bi fotoğrafı yokmu emre sende vardır show yap buraya bence :D
bartubasot
27-12-2012, 12:32
Hayrettin ustayi arayip sorabilirsiniz cidi yaptircak olanlar zor bisi deil
Hayrettin abinin numarasını isteyenler pm atabilirler.
her sorunuzu cevaplar birde muhabbet edersiniz :)
sırf muhabbet etmeye giderdik saatlerce otururduk yazın :)
bu kompresor olayı nasıl yapılıyor tmm bagaja konuyor ama borular ıvır zıvır kısaca tesisatı ne şekilde bırakıyorlar derli toplu görünmiycek şekildemi kısaca bagajı komple iptalmi ediyoruz yoksa azda olsa kullanmalık bir alan kalıyormu en azından bir 30 cm subwoofer 1 çanta koyacak kadar yer kalıyormı aslında air yapılmış bir aracın deposu tesisatının resmini çekip koyabilecek varmı
bagajı istediğin gibi yaptırabilirsin, tamamen sana bağlı. istersen stepneni çıkarırsın tüm sistem onun içinde olur bagajda hiçbişey gözükmez. istersen tüpü kompresörü bagaja koydurursun, kenarda derli toplu durur boru vs gözükmez.
Çok iyi oldu böyle bir konu :) araçlara maşallah
corolla kartal cevizli tarafındamı ?
evet. Kartal cevizlide.
ALPER-VNS
27-12-2012, 20:06
http://i1112.photobucket.com/albums/k496/Xdream505/7520C830-2F10-4F41-BF3C-F7D51F538E62-2852-000001CCA3B1824C.jpg
Ben hayri abiyle bu araba icin konustum ama arabayi gormeden bi fiyat veremem kardesim dedi istanbulda olsa yine dert degil birde bu arabayi goturup bursada kalma isi var
Kimse cevap vermemis ama arkasi makasli bu aletin bunu bassak muannede nasil orjinale ceviricez.
Su sorulara cevap bulsam yilbasindan sonra bursa yapicam gercekten...
Vossenler jantmax a inmeden su arabanin air isini coZeydik iiidi :)
Telden yukledim insallah resim buyuk cikmaz :o
jantları değiştirieksen 19 mu 20 mi şimdikiler? satıcak mısın?
Emre Akçay
27-12-2012, 20:39
Herkes konuşmuş da bir kişi dememiş bu sistem kaç kg diye :) Ne kadar ağırlığı var zaten araba ağır.
Herkes konuşmuş da bir kişi dememiş bu sistem kaç kg diye :) Ne kadar ağırlığı var zaten araba ağır.
Sürünen adamı ağırlıkla ne işi olur hocam. :)
Mehmet-a
27-12-2012, 21:08
16 LK 664
http://img197.imageshack.us/img197/6073/48624238254030430301364.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/197/48624238254030430301364.jpg/)
Emre Akçay
27-12-2012, 21:08
Sürünen adamı ağırlıkla ne işi olur hocam. :)
Öyle de 100-150 kg ağırlığı varsa işin yakıt yönü de oluyor. :)
dıger aracları bılmıyorumda bızde hıc kesme bıcme olmadı çok şükür.
http://g1212.hizliresim.com/14/v/hc7qv.jpg
http://g1212.hizliresim.com/14/v/hc7rh.jpg
raptor_98
27-12-2012, 21:58
Masallah astra yıkım olmuş...
nitrO_Oxide
27-12-2012, 22:01
bagajı istediğin gibi yaptırabilirsin, tamamen sana bağlı. istersen stepneni çıkarırsın tüm sistem onun içinde olur bagajda hiçbişey gözükmez. istersen tüpü kompresörü bagaja koydurursun, kenarda derli toplu durur boru vs gözükmez.
LPG var diye AVM ye sokmazlar bence :D
UU plakalı corollanın sahibi siteden mi?
cgnozdmr
27-12-2012, 22:10
astraya 100 puan:icon_tup:
berkayGLRN
27-12-2012, 22:11
http://a1212.hizliresim.com/14/v/hc9sc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1212.hizliresim.com/14/v/hc9sc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bas biraz daha da altina pinpon topu girmesin :D Masallah kardesime :)
jantları değiştirieksen 19 mu 20 mi şimdikiler? satıcak mısın?
Satmasına satarımda bu arabaya yakısıcak baska bısıler bulmam lazım ustundekıler 20
sweatcaptain
28-12-2012, 01:23
Montaj 1 hafta sürüyor.
saol bılgı ıcın emre...
Air olayını kaç yıldır araştırıyodum gerek yurtdışı gerek türkiye. adanadaki ustayla çok diyaloglarım oldu lakin konusmaları bana gerçekci ve samimi gelmedi. nedeni ise fotolara baktıgımda araclar düşmemiş ve bana telefonda soylediği yoldan öyle geliyo diyodu bana. Emrenin aracıyla yani beyaz Jettamızla 1 hafta arayla yaptırdık illaki ufak tefek sorunlar çıktı fakat halledilemicek şeyler deildi. ben 2 defa uzun yol yaptım karadenize trabzona orduya gittim 2-3 haftaya yakın köyde dahi kullandım şükür bi sorun yada problem çıkmadı. kullanılan malzemeler ve işçilikde kalite hayri abi için en başta gelir. recep abinin Astra, Cem arkadaşımın corollası, ve berkayın Wos Wosu için bizzat kefil oldum. hepside memnun astra hariç diğer 2 aracıda kendim götürdüm bursaya. onlarda son derece memnunlar. Air süspansiyon sisteminden kimse Pro kit yay veya coilover gibi performansı kimse beklemesin zaten lakin istenildiğinde konfordan ödün vererek pro kite yakın performans alınabilir.
İnşallah Herkese ALLAH nasip eder gerçekten en başta Air ride =huzur
ömer bendede oldu o ses ve kendim hallettim pazara kadar ordudayım gelme imkanınız olursa burda yardımcı olabilirim.
valla ben söktüm taktım:)
UU plakalı corollanın sahibi siteden mi?
siteden olmaya çalışıyo:)
http://i47.tinypic.com/imjfw8.jpg
http://i49.tinypic.com/29zsuup.jpg
su an ordu'dayım istanbula döndüğümde ön tarafıda çamurluklara sokucam:)
Hepsi birbirinden guzel. Maşallah.
Mağmaya 5 kala.
AhmetYılmaz
28-12-2012, 12:05
Maşallah focusa. :)
berkercakmak
28-12-2012, 13:56
uzun zamandır peşinde olduğum aracı 1-2 hafta içinde çözmeyi planlıyorum. sonra Stance tadında işler çıkacak :D
http://i47.tinypic.com/imjfw8.jpg
http://i49.tinypic.com/29zsuup.jpg
su an ordu'dayım istanbula döndüğümde ön tarafıda çamurluklara sokucam:)
maşallah kardeşim aracın çok iyi drift antrenmanında resimlerini çekmiştim zaten kapımın önünde yatan aynı gri stock focusuma girişsem mi girişmesem mi diye düşünce içerisindeyim askerden dönüşe ilk işim air olayı yapmaktır
bartubasot
28-12-2012, 18:18
Focus ofsetli jant çok iyi maşallah kazasız belasiz
dj_batukaan
28-12-2012, 19:17
[QUOTE=dj_batukaan;6491291]
Dediğiniz gibi ilk yaptığı araç subaru yanlış bilmiyorsam.
o zamandan buz aman çok şey değişti yıllar geçti , subaru gri iken videoları var daha türkiyede yapan yoktu doğru düzgün sanırım o sıralar , şu anda air denince akla ilk hayrettin usta gelir.
ondan daha tecrübeli biri yok benim gözümde.
İlk olanalrdan olsa gerek eksikleri olabilir subarunun ama ben zaten subaru gibi bir araca yapılmasına karşıyım , savrulma 4çeker olmasından kaynaklanmış olabilirmi bilemem ama air araca bindim çok büyük bir fark hissetmedim ben yeniden yapılan araçalrdan birine binmenizi öneririm :)
ilk olanlardan olduğu belliydi. Mutlaka eksikler olur böyle şeylerde ama anladığım kadarıyla usta baya yol kat etmiş Ellerine Sağlık
Birde Hayrettin ustanın telefonunu bende alabilir miyim
Hayrettin abinin yaptığı bir aracın videosu :)
K AİR & SNOW | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=315246268579378)
Bu konu hiç iyi olmamış uykusuz gecelerim başladı yine:(Maşşallah araçlara hepsi birbirinden güzel
dj_batukaan
28-12-2012, 23:01
henüz hayrettin ustayı aramadım ama aşağı yukarı fiyatlar nedir ? bilen varmı
oguzhan999
29-12-2012, 13:46
Astra J - 20" Range Evoque :)
Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=315431428567465&set=a.185075131603096.35988.184193315024611&type=1&theater)
Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=315431428567465&set=a.185075131603096.35988.184193315024611&type=1&theater)
astranin janti super olmus. acaba bijon araliklari nedir ?
henüz hayrettin ustayı aramadım ama aşağı yukarı fiyatlar nedir ? bilen varmı
Yaklaşık 3 binden başlıyor şuanda fiyatları, araca yapılacaklara göre değişiyor biraz.
ygtkrmdnz
29-12-2012, 13:51
Astra bu kadar güzel olmak zorundamııııı :D
oğuzhan resmi buraya eklermisin kardeşim şu anda face e giremiyorum. acil :)
astranin janti super olmus. acaba bijon araliklari nedir ?
jantın kalan son takımını biz aldık heralde :D jant 5x108
o jantları gasplıycam ben merak etme:)
ygtkrmdnz
29-12-2012, 16:18
oğuzhan resmi buraya eklermisin kardeşim şu anda face e giremiyorum. acil :)
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/546326_315431428567465_1981733280_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/546326_315431428567465_1981733280_n.jpg
buyur onur :) on numara olmuş astra
astra yurtışından gibi duruyor : ) maşallah
yorumlarınız için teşekkürler. daha güzelleri sizin olsun. benimde olsun aynı zamanda :D
Astra bizim evin altındaki lastikçiye gelmiş.:)
Yakışmış yalnız Evoque jantları ki TE37'lerdan daha çekici durduğu kesin!
fastchild
29-12-2012, 21:26
çok güzel hoş ve basık araçlar benimde bir sorum var bu sistem ne kadar yükseltiyor ?
arkadaşı babama akşam bir albüm göndermiş bana sordu air sistemini kim yapıyor diye dedim bursada bir usta var felan hayacenlandım aha arabayı basıcaz diye sonra banada fotoğrafları gösterdi
https://www.facebook.com/E34Bigfoot/photos_stream
işin özü bu sistem ne kadar yükseltebilir orjinal halinden ? 10 - 15 - 20 cm olabilirmi yani
pendik marina otopark
http://img96.imageshack.us/img96/8966/20121202191703.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/5939/20121202191743.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/2425/20121202191717.jpg
Amerikan nedir öle ya maşallah floryada ibb nin kapalı otoparkında bordo renk chevy apache var oda yerle bir fotorafını çekip buraya yüklerim inşallah
MGövercin
29-12-2012, 22:15
Amerikan beni benden aldı o nedir maşallah
mirafiori
30-12-2012, 11:49
3 5 ay önce park halinde görmüştüm fotosunu çekmiştim:)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/536053_10151222640797220_927533536_n.jpg
beyler kusura bakmayın ama yanlış anlamayın sakın. bizim tofaşlara şahin doğanlara oluyormu bu sistem air süspansiyon .birde 2005 citroen berlingo var. hayrettian ustanın telefonunu kimden alabilirim???
Gökhan Bilgin
30-12-2012, 12:14
Şahin doğanlara oluyor bursada birçok araçta var
Ö.öztüRk
30-12-2012, 12:17
Vos'a kocaman maşallah ;)
http://img426.yukle.tc/images/4787379515_479806075394934_1780236142_n.jpg (http://www.yukle.tc)
erhanarici18
30-12-2012, 12:24
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/546326_315431428567465_1981733280_n.jpg
buyur onur :) on numara olmuş astra
arkadaya sadece jant mı taktınız :D
yanak kaç onda öyle
Astra bitirmiş olayı. Astra J aracım olsaydı şu fotodan sonra satardım :rolleyes:
http://ressim.net/8/upload/26a839c0.jpg
http://ressim.net/8/upload/a780ede9.jpg
Araçların hepsine maşallah , astra beni benden aldı mermi mübarek :D :D
BMW'ye maşallah da neden dip görmüyor?
fotoğrafları geçen sene çekmiştim, net hatırlamamakla beraber 20" üstü bir jant vardı üstünde. 17-18" bir jantla çok rahat yere oturur
Astra yuruyomu bu sekilde ?kullniliyomu
bana uymuyor zaten :D 5x112 olsa atlardim ustune :D
erhanarici18
30-12-2012, 17:10
BMW'ye maşallah da neden dip görmüyor?
jantlar çok büyük
1-2 inç daha ufak bişey olsa değer o tampon yere