PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : s2000 vs corvette

Sayfa : 1 [2]

ilkercom
01-01-2013, 00:36
bu videodaki muhabbetleri görünce direk aklıma geldi.

http://inciswf.com/sadasfasds.swf

yapılan şey direk barzoluk. hele kameradaki elemanı yakalasam ağzına iki tane vurmak isterim.

transit zaten bildiğin hanzo ve masum filan değil.

s2000 de ki elemanın direksiyonu iyi. vsa açık veya kapalı muhabbetleri boş harbiden.
açıkça kıskandık yazın olsun bitsin :D

yinede şehir içinde böyle şeyler çok mantıklı değil. zaman zaman ufak tefek bile olsa herkes yapıyor fakat bu kadar abartmanın sonu iyi değil.

tuncayakyz
01-01-2013, 13:25
her sey doluluk degılkı :) dolu 106 olur ama sahıbı drag yapar rol yapar
s2000 cı arkada bıldıgın ıyı makas atıyor
tabı ıyı bısı degıl ama cocouk ıyı kullanıyor :)

herşey doluluk değil sana göre belki ama makyaj da bryere kadar..bana göre de herşey makas atmakta değil (başkalarını hem maddi hasara sokmak hemde hayatları ile oynamak ) gelsn düz br yola şöyle güzelce bir aklını alsınlar zaten arabasından otomatik olarak soğuyacaktır birdaha makas atmayada uğraşmaz :)

Schumi
01-01-2013, 13:41
Ya dolu 106'ya felan gerek yok. 106 olması yeterli. Hatta 106 ya bile gerek yok. :D

Armageddon
01-01-2013, 23:59
Sosyal mesaj mode on olmalı zaten, o kadar çok insanı tehlikeye atmaya kimsenin hakkı yok. Hepimizin içinden geliyor olabilir ama önemli olan bunu YAPMAMAK... O kadar küfüre de diyecek yok... Bari vette kullanmasalardı videoda, dizel bir arabayla da çekebilirlerdi o videoyu başka çareleri yoksa. Sonra vette S2000 kapışması diye başlık koyuyorlar...

serhatayasli
02-01-2013, 11:09
Sosyal mesaj mode on olmalı zaten, o kadar çok insanı tehlikeye atmaya kimsenin hakkı yok. Hepimizin içinden geliyor olabilir ama önemli olan bunu YAPMAMAK... O kadar küfüre de diyecek yok... Bari vette kullanmasalardı videoda, dizel bir arabayla da çekebilirlerdi o videoyu başka çareleri yoksa. Sonra vette S2000 kapışması diye başlık koyuyorlar...
o değilde yeni renk fenalarda maşşallah:icon_tup: çok güzel

Armageddon
02-01-2013, 13:45
o değilde yeni renk fenalarda maşşallah:icon_tup: çok güzel

Sağolasın Serhat :)

rs2000
03-01-2013, 22:51
S2000 i cocuk cok guzel kullaniyor ama corvetteki kameraman kufur ustune kufurle sicti videonun icine

Draniela
05-01-2013, 00:50
bu videodaki muhabbetleri görünce direk aklıma geldi.

http://inciswf.com/sadasfasds.swf

yapılan şey direk barzoluk. hele kameradaki elemanı yakalasam ağzına iki tane vurmak isterim.

transit zaten bildiğin hanzo ve masum filan değil.

s2000 de ki elemanın direksiyonu iyi. vsa açık veya kapalı muhabbetleri boş harbiden.
açıkça kıskandık yazın olsun bitsin :D

yinede şehir içinde böyle şeyler çok mantıklı değil. zaman zaman ufak tefek bile olsa herkes yapıyor fakat bu kadar abartmanın sonu iyi değil.

geberdim gülmekten ! :D

oguzhangunes
06-01-2013, 02:43
Nası denk getiremiyorum yolda şunları beee

GökhanK
06-01-2013, 03:19
videoyu çeken genç bi ilk karhaneye gittiğinde bide burda bukadar şaşırmış heralde :D

AG0463
06-01-2013, 04:21

sadece s2000'in sesini dinlemek için açtım şu konuyu sonra nası olduysa bütün yorumları okudum en son sizin yorumunuzu gördüm ağzım açık kaldı.

pardon da siz bilmem kaç bin dolar para verdiniz diye istediklerini yapamazlar mı yani? ister benim kıçıkırık poloyla çekerler videoyu isterlerse maseratiyle isterlerse s63 amg ile...

yüklediği videoya da istediği ismi koyamaz mı yani? "kasam ufak olsa bu s2000'e ne saplardım" diye bile koyabilir yani bu sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. yaşıtım olsanız aha işte asıl zengin "şey"i bu derdim sizin için ama abimle yaşıtsınız nerdeyse ve cidden hiç bi anlam veremedim şu yazınıza..

not: (saçma sapan kısaltma yapan tüm forum üyelerine bu) bi de vette nedir ya. dikkat çekme çabası mı bunlar yoksa cor yazmaya mı üşenir oldu türk halkı.. keza "teg: nam-ı değer integra"

DetailEF
06-01-2013, 05:26
sadece s2000'in sesini dinlemek için açtım şu konuyu sonra nası olduysa bütün yorumları okudum en son sizin yorumunuzu gördüm ağzım açık kaldı.

pardon da siz bilmem kaç bin dolar para verdiniz diye istediklerini yapamazlar mı yani? ister benim kıçıkırık poloyla çekerler videoyu isterlerse maseratiyle isterlerse s63 amg ile...

yüklediği videoya da istediği ismi koyamaz mı yani? "kasam ufak olsa bu s2000'e ne saplardım" diye bile koyabilir yani bu sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. yaşıtım olsanız aha işte asıl zengin "şey"i bu derdim sizin için ama abimle yaşıtsınız nerdeyse ve cidden hiç bi anlam veremedim şu yazınıza..

not: (saçma sapan kısaltma yapan tüm forum üyelerine bu) bi de vette nedir ya. dikkat çekme çabası mı bunlar yoksa cor yazmaya mı üşenir oldu türk halkı.. keza "teg: nam-ı değer integra"

Senin canın sıkılmış, git bi elini yüzünü yıka bi aynaya bak bence :)

Berkan
06-01-2013, 06:10
değişik kafalara ulaşanlarda çıkıyo demek .

kısaltmalar olur bildinmi ? uzaylı görmüş muamelesi yapmana gerek yoktu

M_PROJECT
06-01-2013, 08:41

IST nedir ISTANBUL mu ?

umu_vtec
06-01-2013, 08:53
IST nedir ISTANBUL mu ?

anbul yazmaya usenmis heralde arkadas kendi cor benzetmesi gibi :)

Bruglione
06-01-2013, 12:30
IST nedir ISTANBUL mu ?

:D:D
krktr

GokhanRS
06-01-2013, 12:37

sen millete sanane istediği ismi koyamazmı dersen, millet te sana sanane istedikleri kısaltmayı yapamazmı der.

şimdi elin gavuru c u later yazdı diye adama niye see you later yazmıyosun diyen çıkıyormu. adamı saçmalamakla suçlarken kendinde saçmalamışsın be kardeşim. herkesin kendi görüşü bırak nasıl düşünürse düşünsün.

wolrath
06-01-2013, 13:30
IST nedir ISTANBUL mu ?

:)

fena olmuş

EM-RE
06-01-2013, 13:38
Daha sacma bir yorum okumadim su forumda...
Dunya kabullenmis adamin kullandigi kelimeyi,bilmeden fikir sahibi olmussun
Ss-vette.com
Cfvetteclub.org
Vetteweb.org
Thevettedoctors.com
Yetmez ise Daha neler sayarim da simdi yolda aklima gelenler bunlar,idare et

driftboy
06-01-2013, 13:43
vette muhabbetine güldüm harbiden yaa :D :D adam neye takılmış :D

BarKing
06-01-2013, 13:52
Transite laf atılmamalı şayet s2000 yanında.

Tamam imam gaz cikarirsa cemaat buyuk tuvalete cikar, Ama hazimsizlik yapmis transit, gorunca gazlayan spor arabayi, hayatinda yirtinsa ulasamayacagi araclar (hadi s2000 bisey degil siksan degeri 60-80 ama millet uzay araci sanip 120 falan yaziyo sahibindende guluyorum), kendi capinda kumda oynamis hazimsiz maganda, s2000 li cocukta zaten ayri bi cins, arabanin koltugunda kaybolmus :D

K.O.
06-01-2013, 13:53

Sen bi hava al aslan oksijen azalmış beyinde.İST neeyy yaaa harbiden?? üşendinmi yoksa trendmi?

Galip
06-01-2013, 14:00
vette muhabbeti süper ya :):) istanbul(ist) şuan bu kısaltmayı bilmiyosan vasifsiz olarak bile işe alınamıyabilirsin

dragon07
06-01-2013, 14:14
M pro(Mproject) debriyaj kullanmadan 2'ye sokmus oturup aglatmış.ayakta alkısladım :)

senna
06-01-2013, 15:45
IST nedir ISTANBUL mu ?

Hey dostum amerigada siz nasil diyor mmm owned evet:D

Yanyanömer
06-01-2013, 16:57
Ya boşverin baba parasıyla aracı parçalan zihniyet ;) Yazık

esmerserseriler
06-01-2013, 20:27
s2000 tanımam yorumlarıda fazla okumadım.ama resmen trafiğin amk ......ben olsam valinin yerinde s2000 LERİ AMBULANS YAPARIM..........TRAFİĞE KESİN ÇÖZÜM....:) PARA MARA MUHABEETİDE BOŞ.....isteyen memlekette istetiği arabaya biniyo....isterse 131 biner zevk işi..baştan sona YETENEK....tam kapaklık olmuş.....

dachosen
06-01-2013, 20:44
vetteymiş falanmış filanmış bilmemde bebe güzel kullanıyor

M_PROJECT
06-01-2013, 21:12
Hey dostum amerigada siz nasil diyor mmm owned evet:D

gardas biz TURK'uz , ve biz TURK'ler bu tip durumlarda " noldu yapppraaaammm " deriz :D

turbo&quattro
06-01-2013, 21:18
gardas biz TURK'uz , ve biz TURK'ler bu tip durumlarda " noldu yapppraaaammm " deriz :D

lol :D :D :D

Armageddon
06-01-2013, 21:25

"Kardeşim"... Mesajını yeni gördüm... Sabahın köründe yazdığımı okuyup yorum yaptığını düşünüyorum, yoksa asıl demek istediğimi belki anlardın; ama tabi kısaltmalar konusunda bir problemin olduğundan başlıktaki "vs" kısaltmasının "versus" kelimesinin kısaltması olduğunu ve anlamının "-e karşı" olduğunu bilip bilmediğinden emin değilim ;)

Yukarıda yazdıklarım ışığında videoyu tekrar izlersen göreceksin ki videoyu koyan arkadaş zaten çekimi Corvette'den yapıyor ve S2000 gazlarken "vette"in gazlamadığı bariz ortada yani bir "kapışma" olayı yok ortada, benim demek istediğim buydu. O yüzden herhangi bir dizel arabayla da çekim yapabilirlerdi dedim, S2000i küçümsediğimden değil, severim S2000i ;) İstersen daha da detaylı açıklayabilirim ama heralde yeter...

Vettein de ne olduğunu sanırım gördün ve bu yazımdan da yazı yazmaya aslında üşenmediğimi de anlamışsındır ;)

senna
07-01-2013, 08:02

aaa yoksa siz Türkiyede'misiniz:D niresinden niresinden:D çok içten buldum sizi:D

http://1.bp.blogspot.com/-HQ28iSm-iUY/T9iCYGUKtJI/AAAAAAAAADk/wQ8YIVNZI7U/s1600/yigit-ozgur-karikatur.jpg

Emre-Dylan
17-07-2013, 06:57
s2k yı güzel kullanmış ama 19 20 yaşımdayım öyle muhabbetim olmadı asla olmayacakta, araçların karakterleri güzel ama kullananlar ........ vasat.