Orijinalini görmek için tıklayınız : s2000 vs corvette
tayreep_john
28-12-2012, 07:37
Verildimi Bilmiyorm ama tebrik ettim cidden = ) Bu arada Arkadaş içimizden birimi...?
S2000 & Corvette İstanbul E-5 Kapışma - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7NT1L_oHdfk&sns=fb)
annesini yakından tanıyor arkadaşının heralde.
biraz az küfür etseydide adam gibi izleseydik keşke
böyle arkadaşlığın amk sporgazetesi..
bence videonun kahramanı ford transit, ne yan vermiş be , yakışmış yani öbür 2liye bence ford transit tamamlamış.
golfcu0101
28-12-2012, 08:20
bence videonun kahramanı ford transit, ne yan vermiş be , yakışmış yani öbür 2liye bence ford transit tamamlamış.
katılmakla birlikte aralarındaki aşk muhabbet annelerine olan saygı on numara :D:D:D
Sonra piyasadaki neden temiz s2000 yok sorusunun cevabi..
kesinlikle katılıyorum.o corvettete transitin şöförü olsa çok farklı şeyler olurdu :D
Arkadaşları örnek davranışlarından dolayı kutlamak lazım...
serqan23
28-12-2012, 08:55
S2K dan çok küfür ön planda.
S2kdaki arkadas guzel kullanmis ama corvettedekilerin her lafi kufur.
Yanlız kemer yok ? Büyük cesaret güzel hareketler.
Güzel güzel ben beğendim, face paylaşmıştım birkaç gün önce facedede inceden bi atarlanma yarattı izleyiciler arasında :D
Valla ben s2000 hastası olduğum için özellikle sesine 12 dk mest oldum.. Küfürler tabiiki saçma sürekli küfür etmiş arkadaş :(
mechanic
28-12-2012, 09:23
normal! yaaa
orhan_guney
28-12-2012, 09:26
.......................
cRc Ramo
28-12-2012, 09:26
bu ne küfürdür arkadaş :mad:
BurakCengizhanoğlu
28-12-2012, 09:31
Vsa'sını yediğim :D
yanlız video başlığı corvette & s2000 kapışması:D
erayakar
28-12-2012, 09:47
Bu kadarda küfür olmazki ayıp ..arkadaş arkadaşa ana bacı bukadar basıtmi yazık vallahı.
Painkiller
28-12-2012, 10:07
Videoyu çeken arkadaş ufo gören masum köylü gibi maşallah.
Gökhan Bilgin
28-12-2012, 10:09
Yakında foxta yayında kesin :D
-HAKTAN-
28-12-2012, 10:13
Transit'i kullanan kesin percussionali :D
Selcuk_RoL
28-12-2012, 10:33
Harun ya kopmus yine:)
life is life
28-12-2012, 10:36
Başlık yanıltıcı omuş :)
tayreep_john
28-12-2012, 10:40
Başlık yanıltıcı omuş :)
neden ? :)
Videoyu çeken arkadaş ufo gören masum köylü gibi maşallah.
Ayni yorum geldi aklima :D birde corvette olmasi iyice kafa kirdiriyor
Transit ve S2000 kapışması güzelmiş.
tayreep_john
28-12-2012, 11:37
Transit ve S2000 kapışması güzelmiş.
herkez transiti konuşuyo :D bilseydim videonun başlığını ecufast transit vs s2000 yapardım :p
-Günalp-
28-12-2012, 11:41
adamda ana avrat bacı kalmadı..
Adam normal konuşmayı ögrenememiş heralde mal spec
Canselmo
28-12-2012, 12:23
s2000 i kullan en fazla 20 yaşlarında galiba .. s2000 e ne kadar hakim öyle
ondertopcu
28-12-2012, 12:33
s2000i kullanan tecrübeli bir arkadaş ;)
ErayCerit
28-12-2012, 12:47
Arkadaş maşallah koya koya bitiremedi yaa,s*ki ağzında geziyor derler bizim burda böylesine :D Transite harbi helal olsun yakışanı yapmış :)
ibrahm_38
28-12-2012, 13:01
O ne kadar küfür etti arkadaşına öyle ya ayıptır be :ofk: ama transitçide s2k kadar iyiydi :D
Turboğuz54
28-12-2012, 13:06
Maşallah iyi kullanıyo güzel video
emrekuzdere
28-12-2012, 13:40
Aman Allah'ım.. 3.37'de jantlar duruyor göbek dönüyor :D :D :D
ozkanfaruk
28-12-2012, 14:03
Şoförlüğü güzel arkadaşın maşallah. Corvette te ki arkadaşta günah combo yaptı mübarek
ocean0636
28-12-2012, 14:05
Transıtcıyı tebrık etmek lazım adamda vsa da yok ahaha :)
hepsını ızlemedımde transıt hangı sanıyelerde guzel?
lethaldoze
28-12-2012, 14:10
Transitçi şansını fazla zorladı bence. Az daha s2000ni çevirecekti arkadan vurup ilk yaklaştığında. Corvetteyi sıkıştırdı geçmesin diye ben anlamadım neyin peşinde.
S2000 kullanan nasıl okdar hakim olabiliyor anlamadım.Yani o kadar hızlı dreksiyon kabiliyeti inanılmaz ...
Çok yanlış haraketler ve kullanım şekli esefle kınıyorum ama izlemekten de bi okadar keyf alıyorum :D
Gokturk01
28-12-2012, 14:17
Peki bu s2000 de vsa kapalımı açıkmı cahilliğimi mazur görünüz :(
lethaldoze
28-12-2012, 14:18
birde 5:08 de yaptığı neydi onu anlamadım. Elfreni gibi tepki var ama yo kartık el freni olamaz herhalde..
ocean0636
28-12-2012, 14:34
Peki bu s2000 de vsa kapalımı açıkmı cahilliğimi mazur görünüz :(
Tabikide açık, bıraz kayıyor tutuyor zaten dıkkat edersenız. 3. vites sonlarında dıreksıyon vuruyor vsa kapalı olsa facia olur.
1-2. vıteslerde s2k cok kontrolludur. Bu video da aynı arkadaşın sanırım, bakın burda vsa kapalı belli zaten.
Honda S2000 Güngören'de Yan Yan :) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=jFOAf0MSn48)
jFOAf0MSn48
borayuksel
28-12-2012, 14:53
bu adamin kirmizi 1 s2k si vardi galiba eskiden?
edit: ahanda kisisel profil :D http://www.facebook.com/harun.tastan.7
Selcuk_RoL
28-12-2012, 15:02
Harunun yanina bi rolling aksami binmistim arabasini tanimis vsa devrede saliyor direksiyonu 3 uncu vites ustunde fln sanirim abartilicak bsy yok arkadaslar kamera acisi arkadan oldugu icin daha etkileyici gorunuyo hepsi bu yani biraz kabiliyet biraz dot:) iste bu cikiyor ortaya
kelalper
28-12-2012, 15:03
Kamerayı tutan arkadaş kesin S2000 li arkadaşın annesine aşık. Bunlar ondan sonra arkadaş diye takılıyorlar mı? Ne geniş millet olduk emenike.
babası galiba corvetteki :D
B.Battal
28-12-2012, 15:58
Harun biraz deli sürer de masum köylünün abardığı kadarı yok videoda.
Arkadaş kim tanıyamadım zaten bu kadar çok küfür eden adamla da tanışıyor olamam herhalde ama yolda gördüğüm insana bile bu şekilde küfür etmem arkadaşına bu şekilde hitap etmesi abes olmuş. Heyecanına vermek lazım.
HondatugraL
28-12-2012, 16:11
asuhashuashuashuashusahuas spor gazetesı gnkt :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
fatihcakin
28-12-2012, 16:21
Küfür eden arkadaş orgazm oluyor
misery1903
28-12-2012, 16:21
Küfredip duran ömründe ilk kez böyle şeyler görüyor herhalde 10 dakika boyunca şaşılıp sövülmez ki arkadaş.
Corvette de baya temkinli kullanıyor s2k'ya göre transitin sürücüsünü corvette'e transfer edersek küfredip duran kalp krizinden gidebilir :).
VSA'ya olan saygım da arttı gidip VSA vs DSC karşılaştırması bulıyım
gercekten çok güzel kullanmış küfürler hoş olmamış..
Sonra piyasadaki neden temiz s2000 yok sorusunun cevabi..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup:
Kamerayı tutan arkadaş kesin S2000 li arkadaşın annesine aşık. Bunlar ondan sonra arkadaş diye takılıyorlar mı? Ne geniş millet olduk emenike.
aynen öle alper abi :)
yusufbatırel
28-12-2012, 19:41
ama allah var hakını vermıs arabanın harun kardes
dj_batukaan
28-12-2012, 19:44
Transitçi şansını fazla zorladı bence. Az daha s2000ni çevirecekti arkadan vurup ilk yaklaştığında. Corvetteyi sıkıştırdı geçmesin diye ben anlamadım neyin peşinde.
S2000 kullanan nasıl okdar hakim olabiliyor anlamadım.Yani o kadar hızlı dreksiyon kabiliyeti inanılmaz ...
Çok yanlış haraketler ve kullanım şekli esefle kınıyorum ama izlemekten de bi okadar keyf alıyorum :D
Kusura bakmayın da Beylikdüzünden çoban çeşmeye bütün trafik tehlikeye atıldı siz Transitin sıkıştırmasını mı abes buldunuz ? ayrıca transiti ilk sıkıştıran da s2K nın kendisi.. durum böyle olunca sorun olan bişeyde olmaz diye düşünüyorum
ama transit şöförüne helal olsun
diğer arkadaşlarında dediği gibi Masum köylü konuşmayı düzeltemeden küfür etmeyi öğrenmiş sanırım
bu arkadaş böle videolar paylaşmaya devam ederse fenomen olur halk olarak severiz böle şeyleride küfür harbi abartmış ya
mhmtsrtp
28-12-2012, 20:08
video yu çeken arkadaş kalpden gidicek gider ayak çokda küfür etti ALLAh taksiratını affetsin
Bu nasil kullanmadir boyle anlamadim, ben bile soluk soluga kaldim carpti carpacak derken. Allah korusun tekerini duz bastirsin.
Transitciye uyuz oldum, hakli bi tarafi yok, helal olmasin oyle kamyonet minubus tipiyle bu tur makas isine karisanlara. Bunun gibilerden korkacaksin iste.
Arabanın lastikler ve coilover ı ıyı bir sey sanırım delı yol tutuyor :)
fox bu video yu ne zaman ve ne diye paylaşır acaba :)
lethaldoze
28-12-2012, 20:41
Kusura bakmayın da Beylikdüzünden çoban çeşmeye bütün trafik tehlikeye atıldı siz Transitin sıkıştırmasını mı abes buldunuz ? ayrıca transiti ilk sıkıştıran da s2K nın kendisi.. durum böyle olunca sorun olan bişeyde olmaz diye düşünüyorum
ama transit şöförüne helal olsun
diğer arkadaşlarında dediği gibi Masum köylü konuşmayı düzeltemeden küfür etmeyi öğrenmiş sanırım
o zaman yanlışı yanlışla örtmeye çalışalım. Tamam ciddi derecede trafiği tehlikeye atıyor ve asla onaylamıyorum söyledimde zaten. Ayrıca öncesi yokki transit drek önü boşken sola geçiyor ufak ufak ve zaten önü dolu olsa s2000 o şeride geçmezdi.
12 dk video ne zaman patlayacak dedim ama hiç kimseye bişey olmadı.
Peki o esnada transit çarpıp çevirseydi s2000'i neler olurdu. Arkadaş ölseydi mesela Allah korusun.... ooo transit iyi yaptı diyebileckmiydiniz.
Kısacası her ikiside suçlu ama biri trafiği tehlikeye atıo die bizde dreksiyon kırıp sıkıştırıp kaza yaptırmaya çalışmamız mı lazım.
eren gibi geldi vette'deki ses tonu ve küfürlerden huauh msg attım cvp verirse söylerim :hehe:
tayreep_john
28-12-2012, 21:01
bu arkadaş böle videolar paylaşmaya devam ederse fenomen olur halk olarak severiz böle şeyleride küfür harbi abartmış ya
öyle bi niyetim yok eğer bana diyosan ;)
Adamın facebook profilinde kendi de isyan etmiş zaten fox yayınlamış birkere :D
CasabLanca
28-12-2012, 21:22
birisi videoda arka fona komple şöyle güzel bir müzik koysa 12 dakika boyunca o zaman video tadından yenmez küfürleri duymaktan iyidir
Sana değil videodaki kişiye söylüyor. :)
tehlıkelı ama s2000 harbıden fena gırıyo :D yol tutusuda cok ıyı masallah.
corvette bana 90hp gibi geldı :icon_wack :D
dj_batukaan
28-12-2012, 21:38
o zaman yanlışı yanlışla örtmeye çalışalım. Tamam ciddi derecede trafiği tehlikeye atıyor ve asla onaylamıyorum söyledimde zaten. Ayrıca öncesi yokki transit drek önü boşken sola geçiyor ufak ufak ve zaten önü dolu olsa s2000 o şeride geçmezdi.
12 dk video ne zaman patlayacak dedim ama hiç kimseye bişey olmadı.
Peki o esnada transit çarpıp çevirseydi s2000'i neler olurdu. Arkadaş ölseydi mesela Allah korusun.... ooo transit iyi yaptı diyebileckmiydiniz.
Kısacası her ikiside suçlu ama biri trafiği tehlikeye atıo die bizde dreksiyon kırıp sıkıştırıp kaza yaptırmaya çalışmamız mı lazım.
hiç birini hiç bir şekilde tasvip etmiyoruz ama siz bi anda Transite bunu söyleyince bende video başından sonuna güllük gülistanlık sandım :) yoksa sizde farketmişsinizki arkadaş ta bu konuda çok iyi şeyler yapmamış :)
Neyse iyi sürüyorlar deyip geçmek en iyisi
onursumer
28-12-2012, 21:43
hay alimnyum ya arkadaş 2 kelimeden biri kufur izleyemedim videoyu birturlu
iyiki babam zengin değil yahu şimdiye 10 defa ölmüştüm şu s2binle
erhanarici18
28-12-2012, 22:51
bende bi a.... s.... desem kimse alınmaz herhalde :D
direksiyon mu iyi yoksa vsa mı iyi karar veremedim
Arabayı güzel kullanmak trafikte giden tüm arabaların önüne 20-30 cm mesafede ani kırıp yan vermekse bizim buradaki çakallar Tr deki en iyi şoförler. Vurup kaçanlar da kahraman oluyor o zaman. Ha S2000 e hakim olabilir ama bu şekilde mi yapılması gerekiyor?
Emre İlbi
28-12-2012, 23:03
Edittttttt
kullanım çok iyi de bu hareketler öyle kalabalşık bi yerde tehlikeli ve o küfür ne iğrenç bişedir bi edilir iki edilir adamın başka bildiği laf yok full küfür ediyor bide ilk transite sövmüş vuracaktı diye
ahmet3425
28-12-2012, 23:11
bu araba arada bir bizim mahallede duruyor, sokak arasında bile sıkıyor bu arkadas hiç hoş şeyler değil.
Abi bu araba nasıl böyle yol tutuyor ya :D
epic fail :( s2000 miktir ettimde corvette bukadar düştümü ya ?
goldbergbrk
28-12-2012, 23:29
hayatımda bukadar küfürü ilk defa bir videoda görüyorum :D şirket arabası transitte tam facia
valla tehlikesi ayrı tartışılıcak konu ama eleman harbi başarılı vsa ya ve elemana saygılar maşallah kazasız belasız kullansın , ters kontraları harika vsa bu kadar iyi bişey oldugunu bilmiyordum hakkı buymuş :D
transite maşallah çok iyi yürüyor...
TURBO_S2K
28-12-2012, 23:47
Arabanın lastikler ve coilover ı ıyı bir sey sanırım delı yol tutuyor :)
lastikler ve coilover ların markası VSA :)
Subi-Emre
28-12-2012, 23:56
Kayıt yapan çocuk özürlü herhalde normal konuşamıyor
TucanTuran
29-12-2012, 00:01
12 dakika içinde anaya en çok ne kadar küfür edilebilir dalında rekorlar kitabına aday sanırım.
Kayıt yapan çocuk özürlü herhalde normal konuşamıyor
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
s2k sürücüsü gayet başarılı VSA yı çok güzel kullanıyor.Transitçi abimize burdan selamlar.
İstanbul Trafiğinde Makas Atanlara Kafa Tutan Transit - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/98696/istanbul-trafiginde-makas-atanlara-kafa-tutan-transit)
s2000'ci arkadaşı.sokup çıkarmadıkları yer kalmamış.
Şu güzelim arabada yerlere ayaklara düştüya..Arkadan itişli arabayla sistem devrede direksiyon cekmenin neresi şöförluk onuda anlamadım.Videoyu cekende hayatında ilk defa araba görmüş.
Bu kadarda küfür olmazki ayıp ..arkadaş arkadaşa ana bacı bukadar basıtmi yazık vallahı.
:icon_tup: Hoş video kesinlikle ama küfürlerden dolayı kapattım sonuna kadar izlemedim.
Şu güzelim arabada yerlere ayaklara düştüya..Arkadan itişli arabayla sistem devrede direksiyon cekmenin neresi şöförluk onuda anlamadım.Videoyu cekende hayatında ilk defa araba görmüş.
en guzel yorum...
s2000 ın sahibi bayağı genişmiş zaten benim sövmeme gerek kalmadı arkadaşı sövmüş yeterince
tamam gazlarsın yanlarsın önundeki şerit bomboşken millettin üzerine kıra kıra makas atan adam apaçinin ağa babasıdır arkadaş benim gözümde
harun kardeş aracını çözmüş trafikte konuşturuyor :) yol tutuşu çok iyi yürüyen aksamı merak ettim işin aslı
direksiyon mu iyi yoksa vsa mı iyi karar veremedim
ikisinin arasında ince bir çizgi var orayı bulursan böyle oluyor :icon_tup:
Peki bu kadakar şöförlük övülüyorsa (!) VSA kapalı bu hareketleri yaparken birde video çeksinler birde öle izleyelim gerçi video en fazla 30-40sn sürer o zaman..
Oğlu gazlarken babasıda video çekmiş...
Alkıslarlayasıyorum daki yorumlara bir baktımda , değişik kafalar :D
yakınmarkaj
29 Aralık 2012 - 12:17
Facebook Twitter
aklıma münir özkulun bi filminde kardeşine arabayla çarpıp sakat bıraktıktan sonra çocuğa çarptığı sırada yanında bulunan ablasına sarıp kızdan yüz bulamayınca da fakir ailenin evini ateşe veren genç züppe delikanlı ve arkadaşları geldi o filmdeki serseri daha sonra kıza tecavüz etmek için zorla kaçırıp ormanlık alana getiriyodu kızı sonra kızın abileri falan geliyodu en sonunda kızın babası münir özkul çocuğu vurup ceza evine düşüyodu aile dağılıyodu bu züppeler yüzünden ocak batırır bunlar ın mahkeme kararıyla evden dışarı çıkmalarını yasaklamak lazım
s2000 ci güzel kullanıyor ama her zaman şans ondan yana olmayabilir. direksiyonu sağlammış. corvettekilerede yazık yani nasıl bir arkadaşlık ilişkileri var enteresan doğrusu...
yusufbatırel
29-12-2012, 11:38
aksam aracın sahıbı harunla konustum aracı satmıs vsa da hep kapalıymıs ole dedı
DoDo_hamann
29-12-2012, 11:46
Aklımdan geçenler kelimesi kelimesine, diyecek birşey yok.
köprü gişelerinde madalyası verildimi arkadaşın.
aLperTunga
29-12-2012, 12:13
adam kitap gibi kullanmış.
Draniela
29-12-2012, 12:15
Ayar oldum var ya bu ne ya anasından başka birşey duymadık adam gitmiş birde video koymuş tamam bizde sövüyoruz ama bu kadarda değil yani
Cimmeria
29-12-2012, 12:17
valla sanırım ilk defa keşke typerı sattıktan sonra s2000 alsaydım dedirten video oldu bu bana :)
SerhatA.
29-12-2012, 12:18
Transit fena bilendi yalnız :) yaptığı hareketler çok tehlikeli tabikide ama kullanana helal olsun
emre_ozr
29-12-2012, 12:20
adam sürekli küfür yiyo ve gülüyo baya memnun olmuş s2k cı arkadaş:)
Draniela
29-12-2012, 12:28
Daha önceden bir video paylaşılmıştı aradaki farkı görün
e5 makas c180 " SON NOKTA " - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NftWTjlrPcw)
En azından adamın küfürlerine sövmektense keyifle izleniyor.
34btr1907
29-12-2012, 12:31
küfürleri eden kullananmı kayıt edenmi ben çözemedim,bunu müzikle birleştirip gazlama anlarında müziği kesip sesi dinleticek bi edit olsa video 10 olur.
lethaldoze
29-12-2012, 12:39
e5 makas c180 " SON NOKTA " - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NftWTjlrPcw)
0:40-2:30 arası sağlam müziğin etkisi galiba. Güzel parça :)
Listen to Hüseyin Ekinci - Hasta La Vista (Hüssmen Project).mp3 on Hulkshare - Free Music Streaming & Download (http://www.hulkshare.com/rxlu69ppxrte)
Ef Driver
29-12-2012, 12:52
bence abartılacak birşey yok arabanın hakkını veriyor iyi bir vsa of yapsında öyle görelim :D bigbang olur :D iyi araç kullanan herkez biraz cesaretle yapabilir
SULTANOGLU
29-12-2012, 13:05
Hayatimin 12 dakkasini bosa harcadim. Genis genis takilmak bu olsa gerek. Bu arada bumudur direksiyonu iyi olmak vidyoda bir *** yok.
VSA off mu? bende değildir gibi videoyu birkaç kez izledim bazı yerlerden gerçekten tutuyor arabayı birşeyler.
Boost Up
29-12-2012, 13:06
Vsa'sını yediğim :D
hahahaaahahaahah
Peki bu kadakar şöförlük övülüyorsa (!) VSA kapalı bu hareketleri yaparken birde video çeksinler birde öle izleyelim gerçi video en fazla 30-40sn sürer o zaman..
buda vsa kapalı haldeyken aynı kişi. Sizin bu cümlenize istinaden daha önceden çekmiş heralde ilerde böyle bir yorum gelir diye :) yaptığı hareketleri tasvip etmiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama adam kullanıyor :)
http://www.youtube.com/watch?v=OPq2mrHU3sw
herşey bi kenara bu arabayı böyle kullanmak her babayiğidin harcı değil vsa var tamm ama yinede büyük başarı :) küfürlere gelince böyle arkadaşlagı ayakta alkışlamak lazım nası bi samimiyetse artık?
Ef Driver
29-12-2012, 13:23
herşey bi kenara bu arabayı böyle kullanmak her babayiğidin harcı değil vsa var tamm ama yinede büyük başarı :) küfürlere gelince böyle arkadaşlagı ayakta alkışlamak lazım nası bi samimiyetse artık?
ben babamın ogluyum demiş göstermiş hünerlerini :Dbabası cekmiş arkadan oglunun pipisini
Ef Driver
29-12-2012, 13:26
ayrıca bu güzel cocuk cahil cesaretinden başka birşey degil birgün kırmızı s2000 varken bu elemanda merter mc cıkısında bendede o zaman esay var eline verdim kaza yapıyordu :D şirinevler saat 8 trafigi ara trafikte minibüse patlıyordu arkamdan gelcem diye
ayrıca bu güzel cocuk cahil cesaretinden başka birşey degil birgün kırmızı s2000 varken bu elemanda merter mc cıkısında bendede o zaman esay var eline verdim kaza yapıyordu :D şirinevler saat 8 trafigi ara trafikte minibüse patlıyordu arkamdan gelcem diye
aferin sana.
yaptığına yanlış dersin geçersin , şu tür yorumları görmekten bıktım.
kinlenmişsin adama , kıskanma bu kadar bi kendine gel ? Sen nasıl bir hareket yaptında gelemedi acaba.. şu yazından çıkan tek sonuç senin arkadaşı çekememen başka da birşey değil.
Ef Driver
29-12-2012, 13:38
aferin sana.
yaptığına yanlış dersin geçersin , şu tür yorumları görmekten bıktım.
kinlenmişsin adama , kıskanma bu kadar bi kendine gel ? Sen nasıl bir hareket yaptında gelemedi acaba.. şu yazından çıkan tek sonuç senin arkadaşı çekememen başka da birşey değil.
yoo çekememek degil herkezle oynanmaz trafikte ben kılım dibine kadar giderim geçilmeyi sevmem ayrıca kıskanıcak bir mantalite göremedim s2000 alıcak durumum olmadıgından deil ailemin bu tarz araçlara müsade etmediginden yani sıra evet s2000 cok istedigim bir araç ayrıca bu elemanla bir arkdaşlıgım yok simayen gördügüm biri
en son kıskanacagım bir adam herşeyi ile beni tanısan kıskanmıcamı bilirdin neyse senin fikrin saygı duyuyorum imza mı okumalısın mantık bu uyuz olursam patlatırım ;) kıskançlık deil
ayrıca çevremde yeterince bu tarz araçlara binen insanlar var sağolsunlar arabalarını istedigim gibi kullanıp kendimi tatmin ediyorum
Draniela
29-12-2012, 13:40
0:40-2:30 arası sağlam müziğin etkisi galiba. Güzel parça :)
Listen to Hüseyin Ekinci - Hasta La Vista (Hüssmen Project).mp3 on Hulkshare - Free Music Streaming & Download (http://www.hulkshare.com/rxlu69ppxrte)
müzik herşeydir :D zaten makasa girmemek için çalan parçaları özellikle değiştiriyorum mesela trance koymayayım arabaya içim kıpraşıyor :D
snan1910
29-12-2012, 14:05
Azraile fısıldayan adam vol2 :D
corvettekı az bile kaymış. daha fazlasını hakediyor :) transıte helal. şoförler yer değişmeli transıt-corvette :)
allah kaza bela vermesinde,ben abartı bişey göremedim,corvette soforu de ilk defa böyle birşey görüyor heralde :D s2000 lerin piyasa şu ara düşüşe geçer heralde son aylarda çok etiket oldular :)
s2000in videolarını çok görüyoruz bu ara internette ondan dedim :)
s2000 ın sahibi bayağı genişmiş zaten benim sövmeme gerek kalmadı arkadaşı sövmüş yeterince
tamam gazlarsın yanlarsın önundeki şerit bomboşken millettin üzerine kıra kıra makas atan adam apaçinin ağa babasıdır arkadaş benim gözümde
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
vsa devre dışıymış :D ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
hUYoDUkeHk0
Aslan avı anlatan Ziya rolündeki Şener Şen - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hUYoDUkeHk0)
hUYoDUkeHk0
Aslan avı anlatan Ziya rolündeki Şener Şen - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hUYoDUkeHk0)
uhauhahuahu :D. bu güzeldi
hahahahah güzeldi ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Draniela
29-12-2012, 15:38
hUYoDUkeHk0
Süper ya agsdhasjdklas :D:D:D:D
E.ORANLI
29-12-2012, 15:42
transitci bi dokunaydı...
turbo&quattro
29-12-2012, 16:11
Aaa olurmu ama s2k o sahin, dogan degil ....
Gereksizinde otesinde bir video olmus .
30 sn. izleyebildim
transit ikisindende hızlı
yol bomboşken tek bir arabanın önüne direksiyon kırmanın nesi marifet anlayamadım
s2000 sahipleri için üzüldüm
sitede hani polis arkadaşlar vardı?
sadece polise laf atılıncamı sitede polis arkadaşlar oluyor...
sıkıldım kapattım 4. dakikasında. bu makas değilki istanbul trafiğinde çoğu insan bu şekilde araç kullanıyor zaten sol şeritten 70le gidenler yüzünden.
hUYoDUkeHk0
auheaueh :d
yasin_38
29-12-2012, 16:59
arkadan gelecek ceza olursa arkadaşta tazmınat davası açsın o kadar küfür fazlasıyla karşılar :D
S2000 lerin çok çok fena hastasıyım allah ömür verirse 1 tane alacağım , videodaki çoğu şey yanlıştır o konuda size katılırım ancak videoyu izlemek eğlenceli bunu bir kabul edelim, aracın sesi aracın duruşu biraz agresif sürmesi vs... ha boş yolda milletin üstüne kayması sıfırından geçmesi ve bu tip şeyleri ben olsam yapmam boş yere sizde yapmassınız belki. Ancak bazen hakikaten sosyal msj tavan yapıyor sitede :) o da normaldir çok yönlü site binbir çeşit kendi fikrine sahip insan var. Ama yine söylüyorum videoyu izlemek eğlenceli olaya sadece bu açıdan bakmak gerek.
Fikir çeşitliğine bir örnek ;
VSA kapalı olsa muhtemelen vurur adama birton laf edilir kullanamicaksan vsa yı niye kapatıyorsun diye...
VSA açık olsa adama yine birton laf edilir vsa kapalıyken bunları yapmakda ne var yiyosa kapasında yapsın diye...
:)
gurkanerkan
29-12-2012, 18:45
Helal olsun çok güzel kullanıyor her türlü ayakta alkışlarım ama trafikte yakalayabilirsem net dalardım heralde.
Hakan D.
29-12-2012, 20:32
Ne kadar iyi kullansa da her zaman şans onun yanında olmayabilir.
Sesine ise diyecek laf yok harika.
Küfürler videoya gölge düşürmüş
-HAKTAN-
29-12-2012, 20:49
Millet kendini dk ilan etmiş nedense bu tip videolarda v1-v2 jantlı araç görmek imkansız kısmet olmadı vsa çıktı mertlik bozuldu
Millet kendini dk ilan etmiş nedense bu tip videolarda v1-v2 jantlı araç görmek imkansız kısmet olmadı vsa çıktı mertlik bozuldu
hacı takılmayın böyle şeylere :) hey gidi NJT hey :D
-HAKTAN-
29-12-2012, 20:56
hacı takılmayın böyle şeylere :) hey gidi NJT hey :D
Kanka njt iyi hoş güzeldi ama sonuçta çekici ile eve dönüyodu :D
tanıdık yapınca DK
baskası yapınca sosyal pek ironik oluyor :)
İstanbul Trafiğinde Makas Atanlara Kafa Tutan Transit - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/98696/istanbul-trafiginde-makas-atanlara-kafa-tutan-transit)
s2000'ci arkadaşı.sokup çıkarmadıkları yer kalmamış.
videodaki küfürleri bile geçmişler :hahaha:
Kanka njt iyi hoş güzeldi ama sonuçta çekici ile eve dönüyodu :D
zaten öylesi makbul kanka :) adrenalin tavan adam 200+ taklıyodu biliosun :)
Ele ayaga dusmus iyice s2000 ve corvette, Iki kontra verdimi makas atarken arap driftci saniyo heralde kendine, VSA aciktir kesin, ama mallik baska bisey degil, Onu bosken sirf atraksiyon olsun diye makas atiyo... gazlamaksa amac yuru git tikaninca at be hanzo
bildigin essek olusu yurumuyo arabasi+ makasa girerkende sirf atraksiyon olsun diye tamponu silme geciyo denyo patlar yakinda...
-HAKTAN-
29-12-2012, 21:07
zaten öylesi makbul kanka :) adrenalin tavan adam 200+ taklıyodu biliosun :)
Cooper S'le 240 km hızla direksiyon çekip tam sağ tam sol ayağını gazdan almayan bi adam ben daha duymadım valla analar ne evlatlar doğuruyor:)
küfür eden salyası akıyor gibi konuşuyor :D
-HAKTAN-
29-12-2012, 21:13
küfür eden salyası akıyor gibi konuşuyor :D
Tabi cnm o zaten tam ergen 31'ci modeli onu pas geçelim artık:)
Cooper S'le 240 km hızla direksiyon çekip tam sağ tam sol ayağını gazdan almayan bi adam ben daha duymadım valla analar ne evlatlar doğuruyor:)
yani kalmadı artık gerek yok öyle şeylere insan zamanla anlıyor orta şeritten 90-100 modeli iidir :) yol açıksa topspeed şekli her türlü :)
videoyu seyretmedim küfürden dolayı sanırım yine bir ergenin videosu.
benim bile kufur agzimdan eksik olmaz ama sirf kufretmek icin etmis gibi bu ne cidden, Bende cok kufur ederim ama bu cikarmis diskisini, kultur seviyesini de belli etmis..
Valla ben s2000 hastası olduğum için özellikle sesine 12 dk mest oldum.. Küfürler tabiiki saçma sürekli küfür etmiş arkadaş :(
valla bende :D
tasvif etmedıgımız ama hıc bırımızın vazgecemedıgı turden hareketler bunlar :icon_tup:
Firat.M3
29-12-2012, 22:19
butür şeyleri hiç onaylamıyoruz ama izlemesi güzel oluyor niyeyse :)
yol guzelmıs araba guzelmıs yapılması gerekenı yapmıs ama yakılan bnzıne acıdım resmen.
Maalesef adam gibi boş yollar, yada pist imkanlarımız yok.. Ama trafikte bu kadar oynamayı ben sevmiyorum ve yapılmasınıda desteklemiyorum... Bizde deniyoruz ayrı konu. Kural ihlali kural ihlalidir, bunun ufağı buyüğü olmaz diyebilirsiniz lakin gece 1de çıkıp denemek var, birde bu trafikte...
Küfür olayı için bir şey diyemiyorum. Arkadaş muhtemelen yabancı futbolcu ve arkadaşları ona 3-5 kelime küfür öğretmiş oda durmadan aynı kelimeleri söylüyor sanırım :)
Arkadas ben anlamadimki bi sosyal mesaj patlamasi sitede elestiriler yok cocuk kufur ediomus bilmemne, izlerken iyi yaz sonra gereksiz diye..
atraksiyon yapmis eglenmis cok anormal bisey yok vsa iyi tutmus..
dragon07
29-12-2012, 23:02
sonra s2k lar patlıyor diyosunuz bu adamlar patlamıcakta bn mi patlayım ALLAH korusun...istemem tabiiki ama bile bile lades :)
küfür eden adamda hakkıyla küfür edemiyo gereksiz fazla yedirmiş.
Küfür edenin ses tonu beni benden aldı yaa tam bi mongol:) :)
Draniela
29-12-2012, 23:26
Küfür edenin ses tonu beni benden aldı yaa tam bi mongol:) :)
hahahaha keko in the corvette :D
tuncayakyz
29-12-2012, 23:30
corvette in sürücüsü küfürlü konuşacağına s2000 e kendini ezdirmeseydi daha ii olurdu s2000 resmen corvette le alay etmiş ya corvette cesaret bulup basmadı yada s2000 i izlemeyi tercih etti... :)
muhaha buna sesli güldüm ..
corvette o trafikte s2000 e hiç bişi yapamaz dı denese bile.. :D:D motoru güçlü ama şase ağırlığı fazla. merkezi kaçırma ihtimali yüksek.. trafik için değil pistlere uygun vetteler kanımca.ki birde otomatik vites.
Videoyu çekene söz söylemeye gerek yok. ama s2000 ciyi tandııkalrını sanmıyorum.. yodla denk gelmiş kanka olmuşlara benziyor.
analar harbıden ne evlatlar doğurmuş. evlada bak . harbıden transıtcı bı dokunsaydı ona o zaman keyıfle ızlerdım. acımamak lazım boylelerıne .:)
Hondafatih
29-12-2012, 23:58
corvettedeki kemeraya çeken arkadaş bildiğin salak apışıp kalmış konuşmasıda çok itici küfürlerde cabası ilkleri yaşamış bence :)
O transit şoförüne niye küfür etti onu anlamadım :D götün yemiyorsa girmeyeceksin.
corvette o trafikte s2000 e hiç bişi yapamaz dı denese bile.. :D:D motoru güçlü ama şase ağırlığı fazla. merkezi kaçırma ihtimali yüksek.. trafik için değil pistlere uygun vetteler kanımca.ki birde otomatik vites.
Videoyu çekene söz söylemeye gerek yok. ama s2000 ciyi tandııkalrını sanmıyorum.. yodla denk gelmiş kanka olmuşlara benziyor.
ne s2000 miş arkadaş..
adamın 12 dk boyunca gelmişini geçmişini ...... :D
Draniela
30-12-2012, 00:10
corvette in sürücüsü küfürlü konuşacağına s2000 e kendini ezdirmeseydi daha ii olurdu s2000 resmen corvette le alay etmiş ya corvette cesaret bulup basmadı yada s2000 i izlemeyi tercih etti... :)
aynen çok acemi geldi bana eleman :)
Tuncer M.
30-12-2012, 00:28
Ben kendimi çok küfür eder zannederdim. Bu elemanı gördülten sonra kendime saygısızlık ettiğimi düşünmeye başladım :D :D
S.Özeren
30-12-2012, 00:35
Harun, konvoy şeklinde bile giderken ayar edip uyuz edebilcek bi araç kullanma tarzına sahip
önüne doğru yanlar , makas atar ama araca çok hakim bi arkadaş.. benim sayılı gördüğüm s2k jokeylerindendir :)
Vettedeki bütün stresini harun'un üzerinde atmış :D
aLperTunga
30-12-2012, 00:44
Harun, konvoy şeklinde bile giderken ayar edip uyuz edebilcek bi araç kullanma tarzına sahip
önüne doğru yanlar , makas atar ama araca çok hakim bi arkadaş.. benim sayılı gördüğüm s2k jokeylerindendir :)
Vettedeki bütün stresini harun'un üzerinde atmış :D
Allah uzun uzun hayırlı ömürler versin o zaman.
StyleALP
30-12-2012, 10:33
Video başlı başına hata ancak aracın kıpraklığı az da olsa çekiyor kendine.
Honda 'nın o hareketleri trafikte fazlasıyla yapması son derece yanlış trafikte o kadar masum insan var. Pist ya da trafiğe kapalı alanda yapsa daha düzgün bir kitleye hitap eder.
Video 'yu çeken kişi zaten kendini bırakmış ona söyleyecek söz yok.
Transit 'de Honda 'yı tehlikeye sokuyor zaten videodada çok net görülüyor o da hatalı.
S2000 seviliyor diye böyle hareketler göz ard edilecek diye birşey yok.
Ne kadar yorum yapsakta nafile tabii yapan yapıyor
Küfür eden kameramanın konuşurken sanki ağzı sümük dolu, öyle bir ses tonu var pis herif ya.
tayreep_john
30-12-2012, 10:45
Küfür eden kameramanın konuşurken sanki ağzı sümük dolu, öyle bir ses tonu var pis herif ya.
abi o nasıl bi benzetmedir içim kalktı yaa :D
tandogan
30-12-2012, 10:57
Vettede ki artik kufur etmiyor.s2000ci artik yanlamiyor sayenizde :)
s2000 e maşallah corvetteki arkadaş ilk defa böyle bişe görmüş heralde.
Transite maşallah iyi yürümüş
Transite maşallah iyi yürümüş
S2000 ve corvettedeki ayri varos, Transittekide hazimsiz hizli araba gorucne gaza gelen ezik modeli ayri varos, Helallik bisey yok, Porscheyler giderken bana dobloyla salca olmaya calisan amelelerden farki yok, salya akarak yavsak kankalarina bogurerek "oglum gecen trafikte porsche gectim lan zengin bebesi kaldi geride serefsiz" diyerek annatir, haberi yokki porscehedeki o bebe onu iplemiyodur bile kusura bakma, Benzinimi bile harcamam, direk kendini tatmin etmeye calisan ezik bunlar,
S2000 ve corvettedeki ayri varos, Transittekide hazimsiz hizli araba gorucne gaza gelen ezik modeli ayri varos, Helallik bisey yok, Porscheyler giderken bana dobloyla salca olmaya calisan amelelerden farki yok, salya akarak yavsak kankalarina bogurerek "oglum gecen trafikte porsche gectim lan zengin bebesi kaldi geride serefsiz" diyerek annatir, haberi yokki porscehedeki o bebe onu iplemiyodur bile kusura bakma, Benzinimi bile harcamam, direk kendini tatmin etmeye calisan ezik bunlar,
Bende farklı bir amaçla yazmadım zaten :)
Şanzıman yükseliyo serinlesin..
video yu çeken çocuk zeka özürlü sanırım biraz eksik o nasıl bi konuşma o nasıl bir küfür ?
birde şu varex i üretene etseymiş hazır eli değmişken bu ne varoş bir sestir ya
cezalar fazla gelmeden bence plaka değişikliği şart:))) güzel kullanıyo masallah küfüre gelincede onların samimiyeti kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum .
Video iyi hosta fakat eleman amma cok kufur ediyor.
Ahuahuahuahu nasil bi benzetme nasil bir ornekleme o abi ya,yikildim gulmekten.
Videoda abest olan tek sey bana gore kufur ve transitin s2k ile sidik yaristirmasi.adam cikmis stress atmis belliki zevk aliyor.is sosyal mesaj vermeye gelince herkes en on sirada zaten.o adam bilmiyormu sanki tehlikeli oldugunu? Bosubosuna sosyalmesajin geregi yok bence hepimiz yaptik yada yapacaz vs vs.cocuk hakkini vermis.belkide kafadi guzeldi mis gibi kafa yasamistir.sonrasindada yeni dogmus bebek kadar huzurlu olmustur :) adam vsa yi acsa nie acik kapatsa nie kapali der onada muhalefet olurdu millet
focus musty35
30-12-2012, 14:47
adam bellı daha once böle bı ortamda bulunmamıs s2000 suren arkadasta ıyı sofor eleman gaza gelmıs yardırmıs :D
türkçe öğrenmesi kolay bi dil , adam 4 tane küfürle tüm duygularını anlattı :D
elemanda baya güzel sürüyo bence , izlemesi çok keyifli..
yazık birinin canını yakacak dicektim ki neyseki arabayı satmısta insanlar kurtulmus.
Benim merak ettiğim birşey var. 2 Videoda da plakası görünüyor, haberlere çıkmış hatta yüzüde görünüyor, Facebook profili de paylaşılmış. Bir yaptırımı olabileceğinden hiç mi çekinmiyor arkadaş? yada gerçekten bir yaptırmı yok bu işlerin.
BthnKrkt
30-12-2012, 15:39
Bana göre videoda tek hoş olmayan aşırı küfür.
aksam aracın sahıbı harunla konustum aracı satmıs vsa da hep kapalıymıs ole dedı
vsa açık harun her zaman yaptığı hareket vsa on ken asılsız bu söyledigin.
edo typer
30-12-2012, 15:49
vıdeoda konusan kesın otıstık ses tonu oyle geldı..
s2kyı kullanan arkadas kendı basını yakarda ıns baskasının basını yakmaz..
Bruglione
30-12-2012, 16:20
Kimsenin başını yakmasına gerek yok. Kazasız belasız kullanır inş demek cok zor değil bence
s2000 nerdeki ? ben 12dk.lık dünya küfür rekorunu dinledim sadece...!!!!
34btr1907
30-12-2012, 17:19
ne abarttınız be arkadaş duyanda lan kelimesini duyunca yüzü kızaran adamlar sanar forumdakileri,inci capslerin farkı ne sürekli ahauhauh yazılır altına yorum olarak forumda,inci sözlükte ana avrat söverler yazarlar birbirlerine buraya yazanların yarısı girer okur eğlenir (söver sayar demiyorum) vs tasvip etmem bu durumu ne güzel sövmüşte demem ama adamların muhabbet bu, kime ne? almış sosyal msj yürümüş gitmiş,adamlara hakaret ediyorsunuz ki size karşı hiçbir sorun sıkıntı yok konuda :) ben olsam girerdim foruma sanane gardaş benmi koydum buraya bu videoyu derim kimsede gık diyemez...
+beddua etmekte yakışmıyor kimseye bence gerek yok.
+bunların hiçbirinide tanımıyorum.
yusufbatırel
30-12-2012, 17:30
vsa açık harun her zaman yaptığı hareket vsa on ken asılsız bu söyledigin.
bak guzel kardesım dedıgıne harunun uydurmadık
http://g1212.hizliresim.com/14/y/hglpl.jpg
Hiç geri kalan şeylere yorum yapmayıp sadece şunu söyleyeceğim. S2000 içinden video çekilseydi hiç bu kadar çekici gelmiyecekti emin olun. Hatta çok basit banal bir video olup sesi çok iyimiş diyecektiniz sadece. :)
02:10 daki o.ç. kim ?? :D küfür eden oğlan çarpılmış herhalde özürlü falan olabilir :D
Gunes G.
30-12-2012, 17:41
Iyi sofor pistte belli olur sokakta degil bu konuda anlasalim.
Arkadas aracin dengesini bozuyor aracin sonra tekrar topluyor vs istek var yani gordugum kadariyla arac kullanmaya karsi icinde, pistte degerlendirsin yetenegini boyle sokakta baska araclari kuka olarak kullandigi icin ayipladim acikcasi.
Pist yok dese, bunun bahanesi bu degil, sen gece 4te gazlarsin sokakta, kimse yokken, kimseye show yapmak icin degil kendini gelistirmek icin o zaman daha ilimli yaklasabilirim belki "pist yok" bahanesine ama gun ortasinda trafigin icinde bu hareketleri gorunce tutar bir yani kalmiyor yani yapilanin.
oh ne güzel bir kaç akrobasi yap arabayı hemen sat amacına ulaşmış zaten vatandaş yokmu corvette bana eşlik edecek bende satsam şu teg'i....
tolgakaynak
30-12-2012, 18:06
çok süper küfür ediyor harika video:) başarılarının devamını dilerim:):):)
TAHİR SARIBAŞ
30-12-2012, 18:11
bence çok ta abartmayın arkadaşlar hangimiz yapmıyoruz bunları,eminim %90 nız bu hareketleri yapıyonuz arabanızla(sadece arkadaş biraz abartmış:) )
küfür olayına gelince bence %90 nınızda yapardı (ama ne yazık ki buda abartmış :)
sadece iki taraf içinde abartı var bütün sonuç bu :)
Kutluhan
30-12-2012, 18:20
Video çeken genç zevkten dört köşe olmuş , s2k elemanında direksiyonu gayet iyi bence...
mmged_jan
30-12-2012, 18:30
onu bunu bilmem transit s2000 den tehlikeli olabilir ***** oda rwd :D
Mikrop_Ali
30-12-2012, 18:42
transitciye iyi sarmışlar videoyu çekenin ağzı çok bozuk acı biber sürmek lazım ona s2000'ci güzel kullanıyor da tehlikeli hareketler bunlar.
GokhanRS
30-12-2012, 19:15
sosyal mesaj mode: on
sizin gibi gençleri pistlerde görmeyi isteriz.
sosyal mesaj mode: off
hey yavrum be aslansın kralsın kim tutar seni. süpersin ama benim amcamın cocukları ön çeker aracı geri viteste kullanıp yanlıyolar. önden arka iter yapıyorlar.
Onur typer
30-12-2012, 19:54
guzel.. 10 krktr
Şanzıman yükseliyo serinlesin..
hahahaha:hahaha:
kaanpoyrazoglu
30-12-2012, 22:07
Bu yaşıma kadar ettiğim küfür toplamından çoğunu 12 dk da duydum :D
Bulut Y.
30-12-2012, 22:20
bi delifişek 106cı denk gelseydi keske..
umu_vtec
31-12-2012, 05:29
Video başlı başına hata ancak aracın kıpraklığı az da olsa çekiyor kendine.
Honda 'nın o hareketleri trafikte fazlasıyla yapması son derece yanlış trafikte o kadar masum insan var. Pist ya da trafiğe kapalı alanda yapsa daha düzgün bir kitleye hitap eder.
Video 'yu çeken kişi zaten kendini bırakmış ona söyleyecek söz yok.
Transit 'de Honda 'yı tehlikeye sokuyor zaten videodada çok net görülüyor o da hatalı.
S2000 seviliyor diye böyle hareketler göz ard edilecek diye birşey yok.
Ne kadar yorum yapsakta nafile tabii yapan yapıyor
Transit kendisi ile baska bi aracin dipleme arasina girip makas atan s2000 i tehlikeyemi sokuyor? Guzel espiri :)
O honda transite vuraydı ,transitten bir kamyon insan ineydi bir güzel meydan dayagı atılaydı o zaman ne olucaktı videoyu ortasından değil basından izleyin o transitteki adam işinde gücünde ekmeğinin derdinde...
tuncayakyz
31-12-2012, 07:20
bi delifişek 106cı denk gelseydi keske..
çok isterdim şöyle dolu bir 106 nın denk gelmesini fare ile kediyi tam anlamıyla izlerdik :D
tuncayakyz
31-12-2012, 07:22
O honda transite vuraydı ,transitten bir kamyon insan ineydi bir güzel meydan dayagı atılaydı o zaman ne olucaktı videoyu ortasından değil basından izleyin o transitteki adam işinde gücünde ekmeğinin derdinde...
tamam haklısın ama o transitcide az artis değil eski makascı olduğu belli :D
kameraman mardinli serserinin akrabası...ama hayal gücü zayıf bir akraba...adam 12 dakika aynı küfürlerle devam etti..sıkılmadı da ishal ağızlı...
Video çeken arkadaş neyin kafasında acaba araçtan çok arkadaşın annesiyle ilgilenmiş ....
Bence Tehlikeli Ama Çok İyi ;)
Draniela
31-12-2012, 09:47
kameraman mardinli serserinin akrabası...ama hayal gücü zayıf bir akraba...adam 12 dakika aynı küfürlerle devam etti..sıkılmadı da ishal ağızlı...
Lanet olsun yine otur bir otur bir diye okudum be :D
Ya inat ediyorum her defasında aynısı oluyor :D
Makas atan hondadaki arkadaş kendisine ve annesine bu kadar küfredilen bir videonun yayınlanmasından sonra eminim pişman olmuştur...
StyleALP
31-12-2012, 12:02
Transit kendisi ile baska bi aracin dipleme arasina girip makas atan s2000 i tehlikeyemi sokuyor? Guzel espiri :)
Sinyalsiz sola atlaması onunda hatalı olduğunu gösterir
Makas atan hondadaki arkadaş kendisine ve annesine bu kadar küfredilen bir videonun yayınlanmasından sonra eminim pişman olmuştur...
Kesinlikle :icon_tup:
SULTANOGLU
31-12-2012, 12:50
Sabah corabini sanirim agzina sokmus. Zanzibar yugseyor yavas yavas.
çok isterdim şöyle dolu bir 106 nın denk gelmesini fare ile kediyi tam anlamıyla izlerdik :D
her sey doluluk degılkı :) dolu 106 olur ama sahıbı drag yapar rol yapar
s2000 cı arkada bıldıgın ıyı makas atıyor
tabı ıyı bısı degıl ama cocouk ıyı kullanıyor :)
serhatayasli
31-12-2012, 13:45
küfürsüz versiyonu şuanda hurriyet.com.tr'de :)
TRAFİK MAGANDASINI ARKADAKİ ARAÇ GÖRÜNTÜLEDİ - WEB TV :: Hürriyet (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/43451/22267262/1/trafik-magandasini-arkadaki-arac-goruntuledi.aspx)
küfürsüz versiyonu şuanda hurriyet.com.tr'de :)
TRAFİK MAGANDASINI ARKADAKİ ARAÇ GÖRÜNTÜLEDİ - WEB TV :: Hürriyet (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/43451/22267262/1/trafik-magandasini-arkadaki-arac-goruntuledi.aspx)
ha ha direk deşifre...
serhatayasli
31-12-2012, 14:00
most wanted yapacak medya bu gidişle
dj_batukaan
31-12-2012, 16:04
anlamadığım diğer s2k videosunda da aynı şey söz konusydu arkadan çekeni masum sadece bu anı görüntüleyen kişi gibi gösteriyorlar :) bilmiyolarmı oda aynı çerçevenin içinde :)
Trafik Canavarını arkadaki araç görüntülemiş :)
o değilde arkadaş aracı satmış cezalar şimdi yeni alana mı gidecek :D
Hayır, yapılan kural dışı hareket ne zamansa tespit edilir ve o zamanki sahibine gider. Kaldı ki yeni sahibine kesseler dahi, elindeki satış noter belgesi ile iptal ettirir. Benzer durum yaşadık çünkü...
SametWeb
31-12-2012, 16:42
EkşiSözlükte de videodakileri aratmayacak şekilde yorumlar yapılmış.
http://m.eksisozluk.com/trafikte-makas-atanlara-kafa-tutan-transit--3662524
@Harun Taştan: Aracı satalı 2 ay oluo zaten hem siteyi hem yazan kişileri maddi manevi mahkemeye verdim bugun...
GokhanRS
31-12-2012, 16:48
ekşi sözlüğümü mahkemeye vermiş ?
Evet şahsi profilinde facesinde öyle yazıyor şimdilik :)
SametWeb
31-12-2012, 16:55
ekşi sözlüğümü mahkemeye vermiş ?
Evet, resmen linç etmişler adamı
GokhanRS
31-12-2012, 16:55
ahahhhahah. arkadaşı annesiyle ilgili duygularını bağıra bağıra söylerkenvideoda sorun yok :) eksşi sözlükte yazılınca şikayet. garip geldi bana.
Transite laf atılmamalı şayet s2000 yanında.
ahahhhahah. arkadaşı annesiyle ilgili duygularını bağıra bağıra söylerkenvideoda sorun yok :) eksşi sözlükte yazılınca şikayet. garip geldi bana.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Ekşide adamı bitirmişler resmen fena yüklenmişler hepside şikayet ettiğini söylüyor.
rebeloghy
31-12-2012, 17:51
allahtan bunu gören var hiç değilse herkes sadece bakmıyor.... yazıktır günahtır bindikleri arabaya yaktıkları benzine soludukları oksijene... çok merak ediyorum trafikte önünüzden baska bir araç bu sekilde geçince ne yorum yapıyorsunuz arabanın içinde sevgili TECHTURKEY sakinleri ???? transite sallayanlar falan dolu nette de yorumlarda. sizin önünüzden sadece zevk icin böyle makasa giren maymunluk yapan araclara ne tepki veriliyor ? vaaaaay helal olsun ne güzel vurcaktı bize mi diyorsunuz bak bak bak ne güzel verdi yanı mı diyorsunuz allah askına arka tamponuna bi dokunaydı transit s2000 in de gidip alnından öpeydim o adamın
Suan atv ana haberde veriliyor video :)
Edit: 260 kmh'lik dehşet diyorlar :)
Xoray abi buyuksun atv habetdeler
Suan atv ana haberde veriliyor video :)
Edit: 260 kmh'lik dehşet diyorlar :)
haha bende gordum polis her yerde onlari ariyormus :)
YunusAydn
31-12-2012, 18:39
video bu akşam atv haberlerine çıktı :)
dj_batukaan
31-12-2012, 18:40
allahtan bunu gören var hiç değilse herkes sadece bakmıyor.... Yazıktır günahtır bindikleri arabaya yaktıkları benzine soludukları oksijene... çok merak ediyorum trafikte önünüzden baska bir araç bu sekilde geçince ne yorum yapıyorsunuz arabanın içinde sevgili techturkey sakinleri ???? Transite sallayanlar falan dolu nette de yorumlarda. Sizin önünüzden sadece zevk icin böyle makasa giren maymunluk yapan araclara ne tepki veriliyor ? Vaaaaay helal olsun ne güzel vurcaktı bize mi diyorsunuz bak bak bak ne güzel verdi yanı mı diyorsunuz allah askına arka tamponuna bi dokunaydı transit s2000 in de gidip alnından öpeydim o adamın
+1 +1 +1 +1
Bence o küfürleri annesini refere ederek söylemiyo :P
rebeloghy
31-12-2012, 19:10
+1 +1 +1 +1
yemin ederim üzülüyorum ya video nete düştüğünden beri kampanya baslatıp transit soförü tebrik edileceğine neler yazılıyor arkadas kim diyor ya benim önümden arkmdan makasa girip arabada sevgilim annem ablam varken böyle hareket yapıyorlar ayakta alkışlıyorum bayılıyorum böyle araba kullananlara diye =?????????????? bir kişi ben bayılıyorum bunlara desin çıkıp gelip elini sıkacam arkadas. yazık günah aldıkları nefese oksijene benzine lastiğe.....
Bence o küfürleri annesini refere ederek söylemiyo :P
:D:D bi yere kadar bende öyledir dedim şaşma eylemi niyetine kullanıyor dedim ama oro....unun evladı diyince film koptu :hehe:
percussionali
31-12-2012, 19:38
meşur olmuş çoktan :D magandaları sıralamasında ilkleri almışi :)
TRAFİK MAGANDASINI ARKADAKİ ARAÇ GÖRÜNTÜLEDİ - WEB TV :: Hürriyet (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/43451/0/1/trafik-magandasini-arkadaki-arac-goruntuledi.aspx)
Gokturk01
31-12-2012, 22:12
S.medik bir kulağını dibi kalmış derler bizim burda :)