PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : imkaniniz olsa sanki sizde aventador yada italiaya binmeyecekmisiniz?

BarKing
30-12-2012, 21:13
Ciddi sormuyorum bunu, fakat cidden kimsenin emegine lafim yok, ama millet exotic, super spor araba gecince sinif atliyo yada "godomanlara haddini bildirdigiini" saniyor, Durustce soyleyin, imkaniniz olsa sanki sizde aventador yada italiaya binmeyecekmisiniz? Istediginiz kadar modifiye edin, emek verin, hep o gecip tatmin etceginiz araclara salyaniz akarak bakcaksiniz, Ben anlamiyorum, adam atmosferik type r yukluyo king saniyo, Ha tamam tartisma cikar sivri dilliym, batan varsa doktora gitsin dikenleri ciakrtsin, Kimsenin emegine laf etmiyorum, Ama sanki o kendi arabasindan 20 tane alcak araci gecince bi tatmin, bi eziklik kompleksini yenmis hissetmek nedir ya?... Kardesim istediign kadar gec onu sen, gunun sonunda o arabayla adam gider bebekte turunu atar, manitasini gezdirir, tek bi sorun yasamaz, (piston kol cikarmaz..), zevkini alir dublex villasina gider, sense varini yogunu arabana yatiridigin icin annen babanla yasadigin apartmandaki odana gidersin, elindeki tek olan sey "gecen gece ferrariye 10 boy koydum" olur... Dogrulari soyledigim icin kufretceksinizde, briaz honda fanatiklerinin egosunu bi iki merdiven assagi cekmek lazim bende gerekeni yapiyorum cok ucani kacani optugunu sanan dolmus alem :), Cidden, tamam ben demiyorum ferrari sahibiym, assagidan bakiyorum turbo hondaciya yada herhangi arac sahibine, ama sapina kadar kotulerim 458 yada aventador gibi araca "ya kanka birak o turbo type r a gecilyio" diyen mallara... Statu sembolude degil, bildigin adam bi otobanda onu iplemeyen 10 kati ust sevitede araci, arabasindan fazla degerde para yatirdigi her an kol cikarcak araciyla gecti diye kral sanmasina sinirleniyorum, Hadi burdan yakin...

Kim burda verseler imkani olsa exotic yerine modifiyeli onden ceker (ki onden ceker ekonomi icin yapilmis, en assagi sinif cekis turudur, Kimse savunmasin, onden ceker ustun olsa formula 1 fwd olurdu..), Turbo bi civic tercih eder? isterse type r olsun, sonucta basladigi arac, ekonomi esnaf araci, o sizin sapladiginizi sandiginiz araclar ise 0 dan spor araba olarak tasarlaniyo, yol tutus, prestij ve performans on planda olarak, Simdi gelipte bana dese biri ben 458 italia yerine yuklu tayyar yada s2e1000 tercih ederim dese kicimla gulerim, o anca kendini tatmin ediyodur

Mert HA
30-12-2012, 21:25
hondacılar cok sinirlenicek yine cekirdegi alıp gelmek lazım :D yazıda sonuna kadar katılıyorum ;)

34btr1907
30-12-2012, 21:30
şahsen lamboya saplasam dilimden kurtulamaz hiç çıkmasın o arabayla piyasaya istediği kadar gitsin villada kalsın manitaya çaksın ben ona çakmışım tek odalı evimde orgzamı ben yaşarım oda arabam var diye dolanmasın ortalıkta :D

edit: aventadora kim hayır der o ayrı konu ,istedikleri kadar saplasınlar sorun sıkıntı olmaz o araçla razıyım gelsinler geçsinler dalgada geçebilirler bende gülerim verdik o kadar parayı tşak geçiyolar arabayla diye,ama ben hondayla geçersem o aventadoru konuşurum böbürlenirim kimseninde zoruna gitmesin bu iş böyle.

RAyo9tJajYw

brsmustang
30-12-2012, 21:30
Bence yapilan isler motorsporlarin bir daliysa deger kazanir digerleri ici n
yerden goge kadar haklisiniz.

SErhat.
30-12-2012, 21:33
İnsanoğluyuz.:) Hep daha fazlasını isteriz..

Herkes öyle bir araca sahip olmak istemese bile; illâ ki bir sefer de olsa binmek ister.

O tip araçlar evet; sadece bizim ülkemizde değil dünyadaki çoğu yerde maalesef statü sembolü. Zira 700-800K Euro'lardan başlıyor fiyatlar..

Ama dedim ya; hep bir fazlasını isteriz. Yani o araçlar süper spor ve onları geçebilmek elbette başarıdır. Senin gibi iplemeyenler oldukça fazla iken az da olsa ipleyip bu tip araçlara madara olanlar da yok değildir.

Lâkin Turbo Civic sahibi X kişisinden yakınırken sen de onun gibi düşünmüşsün. O, şöyle Ferrari geçtim diye anlatır ama günün sonunda Ferrari sahibi villasına gider, o apartmanına dönüp tek göz odasına geçer demişsin ya; işte bence sen de aynı düşünmüşsün burada o X kişisiyle.

Nasıl ki o yaptığı aracıyla Ferrari'yi ya da başka bir süper sporu güya küçük görmüşse; sen de maddiyattan ötürü o X kişisini küçük görmüşsün bu söyleminle.;)

Ama bu muhabbet hep olacaktır. Maddiyattan muhabbeti de olacaktır. İnsanoğlu hep bir fazlasını ister ve o süpersporlar illâ ki hep geçilmek istenilen araçlar olacaktır.

Dediğin doğru. İmkan olsa herkes biner ama üslûbun yanlış. Bir yanlış düşünceyi aynı tarzda başka bir yanlış düşünceyle örneklemişsin.

Seven7
30-12-2012, 21:33
Pardon ama bu açtığınız konunun amacı nedir?
Benim anladığım şu, ne yaparsanız yapın siz ben 'porşuma' biner gezerim siz sidik yarıştırın durun, ben zenginim ben zenginim diyor yazınız. Herkesin görüşü tabi ama hani bu ezmenin amacı nedir?
Araba dediğin şey de bir statü değil ki, dublex ev de. Ha 'porşunuz' olmuş, ha şahin'iniz. Herkesin değer yargısı farklı. Talihsiz bir yazı olmuş.

i-vtec07
30-12-2012, 21:34
haklısınız bi taraftan ama emeğe de saygı duymak lazım.

Burak-Akın
30-12-2012, 21:35
aslında araştırılsa çok video çıkar;

Honda Civic EK Turbo vs Lamborghini Murcielago - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=F-FoC_OzkzQ)

Honda VTEC vs American V8 (Fastest Civic) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4zLMrpyc5h0)

mechanic
30-12-2012, 21:36
aynen. .bazı kısımlarına katılmıyorum ama,
. sport olarak satışa çıkan araçlar ile sonradan modifiye edilen araçlar arasında çok fark var

tasmany
30-12-2012, 21:36
ben burda bi kuyruk acisi sezdim :D

Semii
30-12-2012, 21:37
Butun sulale araclarini oraya yazip sonrada boyle bi konu actiginda burdan nekadar komik durdugunu biri sana keske soylese...

Mert Safa
30-12-2012, 21:37
şahsen lamboya saplasam dilimden kurtulamaz hiç çıkmasın o arabayla piyasaya istediği kadar gitsin villada kalsın manitaya çaksın ben ona çakmışım tek odalı evimde orgzamı ben yaşarım oda arabam var diye dolanmasın ortalıkta :D

Bence konunun en iyi yorumu bu olucaktır :)

Burdaki her insan tabiki biner ama eminim ki %50 dan fazlası popülerliğine ya da parasına değil "Kaputun altında yatanlara" bakıcaktır :) çok klişe olucak fakat; "Biz Zengin Çocuklarının Pahalı Makinalarını Yollarda Ağlatan Cadde Cocuklarıyız...:D"

freelife
30-12-2012, 21:38
herşey bütçeye göre bence unutuğunuz kısım bu bir honda alan ( honda örneği verdiğinizden bende hondayı sevmem ) ona para harcar hızlandırır aynı kişi lambo veya italiada alsa ve parası olsa onlarada para harcar ve dahada hızlı yapmaya çalışır burda olan o hastalıktır o tutkudur bunun hangi arabaya bindiği ile alakası yok bence , bu durum tamamen hobby hırs veya hastalık hep daha iysini geçmeye çalışmak ....

Mert HA
30-12-2012, 21:38
aslında araştırılsa çok video çıkar;

Honda Civic EK Turbo vs Lamborghini Murcielago - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=F-FoC_OzkzQ)

Honda VTEC vs American V8 (Fastest Civic) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4zLMrpyc5h0)

bu supra yuklenirse ne olur biliyorsunuzdur heralde :D

tabiki alt klasman araclar yapılıp üst sınıf aracları gecince basarı sayılır , ama her zaman bu süper spor araclarında yüklenme ihtimli oldugunu unutmayın :) yani sonuc olarak yine super spor lar kazanıcaktır ;)

BarKing
30-12-2012, 21:39
Butun sulale araclarini oraya yazip sonrada boyle bi konu actiginda burdan nekadar komik durdugunu biri sana keske soylese...

Sulale araci degil rahat ol, benim hepsi

Berk007
30-12-2012, 21:39
458'e hayır demem ama kendi arabalarım en güzelleri.
çünkü benim.
ok kib bye.

tuner faruk
30-12-2012, 21:41
Barkın Rolex takaslı Vtec var düşünürmüsün?

BarKing
o gectigin lambo bi twin turbo yapsinda, birak suprayi, Allahi gelse gecemez

PiscocuK
hadi hadi söyle kim yaktı canını :))

Mert HA
tabiki , herkesin super spor arabaı olucak diyebir sey yok evet aradaki fark , eger hızlı olmak isterseniz elinizdeki araba ne olursa olsun , güclendirmeye ugrasırız , buna hobi , hastalık , tutku veya bagımlılık denebilir ama sonucta o araba yapılıcak hızlnanıcak , ve daha iyi arabalara kafa tutulucak :)

freelife
30-12-2012, 21:42

allah daha iylerini versin, benimde merak ettiğim yolda haval havalı dediğin arabalarla giderken birden yanında senin jantların değerinde bir araç gelip yarışmaya başlayıp sonunda hüsran olursa siz ne yaparsınız .... bence o durumu düşünmek lazım , o durumu yaşayan bir insan yazdıklarınızla kendini avutur gibi..

berkay_aydin
30-12-2012, 21:42
lambosuda olan villada oturuyor turbo typer veya corsası olanda, dert etmeye gerek yok zaten bu araçları yapanların cebinden bir aventador parası çıkıyor ;)

BarKing
30-12-2012, 21:43
allah daha iylerini versin, benimde merak ettiğim yolda haval havalı dediğin arabalarla giderken birden yanında senin jantların değerinde bir araç gelip yarışmaya başlayıp sonunda hüsran olursa siz ne yaparsınız .... bence o durumu düşünmek lazım , o durumu yaşayan bir insan yazdıklarınızla kendini avutur gibi..

Iplemem bile, gecerse gecsin.Gunun sonunda onun bindigi arac belli benimki belli..

Mert HA
30-12-2012, 21:44
lambosuda olan villada oturuyor turbo typer veya corsası olanda, dert etmeye gerek yok zaten bu araçları yapanların cebinden bir aventador parası çıkıyor ;)

zaten olay orda kopuyor bir gallardo almak yerine bu arabalarla ugrasmayı seviyor insanlar :) saka makinaları

Bulut Y.
Sana b16b piston mu taktilar koçum ?

freelife

Iplemem bile, gecerse gecsin.Gunun sonunda onun bindigi arac belli benimki belli..

bence iplediğinden ilk cevabı vermişsin..

BarKing
30-12-2012, 21:45
Sana b16b piston mu taktilar koçum ?

sen git cikardigin kolu yerine tak m3 geccem diye yirtindigin:D

type-r cilar m3 gecince heralde orgazm oluyo, eziklik kompleksimi olsa gerek ne?:D

CagkaN
30-12-2012, 21:45
saf para vs. para + bilgi :soru:

en son baktığımda bilgi, dünyanın en değerli şeyiydi ama bilemedim :confused:

Kutluhan
30-12-2012, 21:46
Kendimden örnek veriyim ben , Cebimde o tarz araçları kendi HELAL paramla alıp vergisini,benzini s... takmadan ödeyecek kıvama geldiğim zaman düşünmeden alırım hiç affım olmaz manitayıda alır fırrt fırrt gezerim. :) Turbo type r , civic ,s2k vb. Bu araçları parasını harcayıp yapan arkadaşlarda saygı duyuyorum helal olsun.

wolrath
http://i.capsspot.com/s/2/7/75863.jpg

BLuEBoY

ozaman oda birilerini geçmek için modlanmış oluyo.. ne anlamı kaldı :D :D

Bone-crusheR
30-12-2012, 21:47
ben merak ettm senin gibi havalı ustun biri bu forum sitesinde ne arıyor

BarKing
30-12-2012, 21:48
http://i.capsspot.com/s/2/7/75863.jpg

kahrolsun fakirler, yasasin %1lik tabaka,

ulan demiyim dedim, ortaligi karistirmak icin actim konuyu, :D. yoksa gercekten oyle dusundugumden degil

Mert HA

modlamanın amacı o degil mi zaten :icon_tup:

berkay_aydin

ahahahha :D beyin.dll bulunamadı :D

BarKing
30-12-2012, 21:49
ben merak ettm senin gibi havalı ustun biri bu forum sitesinde ne arıyor

Forumu satin alicam, agaoglu style, burayi yikip insaat yapcam

dj_batukaan
İnsanoğluyuz.:) Hep daha fazlasını isteriz..

Herkes öyle bir araca sahip olmak istemese bile; illâ ki bir sefer de olsa binmek ister.

O tip araçlar evet; sadece bizim ülkemizde değil dünyadaki çoğu yerde maalesef statü sembolü. Zira 700-800K Euro'lardan başlıyor fiyatlar..

Ama dedim ya; hep bir fazlasını isteriz. Yani o araçlar süper spor ve onları geçebilmek elbette başarıdır. Senin gibi iplemeyenler oldukça fazla iken az da olsa ipleyip bu tip araçlara madara olanlar da yok değildir.

Lâkin Turbo Civic sahibi X kişisinden yakınırken sen de onun gibi düşünmüşsün. O, şöyle Ferrari geçtim diye anlatır ama günün sonunda Ferrari sahibi villasına gider, o apartmanına dönüp tek göz odasına geçer demişsin ya; işte bence sen de aynı düşünmüşsün burada o X kişisiyle.

Nasıl ki o yaptığı aracıyla Ferrari'yi ya da başka bir süper sporu güya küçük görmüşse; sen de maddiyattan ötürü o X kişisini küçük görmüşsün bu söyleminle.;)

Ama bu muhabbet hep olacaktır. Maddiyattan muhabbeti de olacaktır. İnsanoğlu hep bir fazlasını ister ve o süpersporlar illâ ki hep geçilmek istenilen araçlar olacaktır.

Dediğin doğru. İmkan olsa herkes biner ama üslûbun yanlış. Bir yanlış düşünceyi aynı tarzda başka bir yanlış düşünceyle örneklemişsin.

ben burda bi kuyruk acisi sezdim :D

her ikisinde katılıyorum

Sizin yazdığınızında o bahsi geçen x cocugundan bi farkı yok sizde aklınız sıra yada yazdığınız talihsiz yazının yazının içinde parayla malla mülkle karşınızdakini hor görmüşsünüz
ama inanın şu istanbulda ne zengin zübbesi aleti elinde evde otururken dalga geçtiğimiz şahiniyle her agaç dibinde köşe basında manitasıyla bilmem ne yaparken gördüm
bu yüzden aldığımız yada güzümüzün yettiği arabalar herşeye sahip olduğumuz anlamına gelmez..
Otomobil bir çok insan için sadece aaraç iken buradaki bir çok kişi içinde amaç anlamında
yani 20- 30 -50 binlik araba ile uğraşıp kendi becerileriyle bi şeyler yapıp karşısında kendini bi halt zanneden 500 bin 1 milyon araçlarla hava atana saplıyorsa karşısına geçer ( apartman dairesinde annemin babamın yanıda odamda otutup ) elime alır sallarım kimse kusura bakmasın
bu herşeyin para olduğu anlamına gelmediğini ıspatlar..
diğer bir parsal yönde yine forumda bir çok örneği vardır kimsenin ulaşamadığı paralara sahipken sadece amaç için zevk alabilmek için bir çok projelerini sanayi köşelerinde kapalı garajlarında kendileri yapıyorlar. onların lambo yada ferrari alacak parası olmadığından mı acaba ?

Mert HA

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup:

BLuEBoY
modlamanın amacı o degil mi zaten :icon_tup:

arkadaşın dediği modlanmış arabayla exotic carı geçince noluyo konusu.. ama kendiside turboladı alayını geçti.. orgazma ulaştı..

aradaki çelişkiyi anlayamadım bende :D

Gimifayf
30-12-2012, 21:50
Yine bir efsane başlıyor, çekirdeğimi kaptım geldim. :D
Konuyu açan abi benim nazarımda 'survivordaki taner' karakterinde bi insan. :D

i-vtec07
30-12-2012, 21:50
son postlarına baktımda biri sana fena saplamış sende burda benim arabam şu kadar pahalı diye egolarını tatmin ediyosun...anladık zenginsin allah daha çok versin;) talihsiz bi konu.

berkay_aydin
30-12-2012, 21:51
arkadaşın dediği modlanmış arabayla exotic carı geçince noluyo konusu.. ama kendiside turboladı alayını geçti.. orgazma ulaştı..

aradaki çelişkiyi anlayamadım bende :D

çelişki 279 | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/celiski-279/3183709)

:D

BarKing
ortaligi karistirmak icin actim caktirmayin asdofinasixfafd, Yoksa benim yarismakla alakam yok, kamyonetime biniyorum silverado, dolaniyorum :).

ENGean
dostum şahsen benm hıc bı PORŞ hosuma gıtmıyo inankı 300 bın tl lık porşu s2000e degısmem ;)
ferrarıde de sadece f355 cok cok hosuma gıdıyo.
yoksa kımse ferroya porşa salya sümük akıtmıyo :icon_tup:

AEAlmas
30-12-2012, 21:52
Param cok olsa tutupta ferrari dir lambo dur almam gerek yok Nissan Gtr Alırım
Porsche alırım bmw alırım mercedes alırım ama 2 markayı kesinlikle almam :) gider helikopter alırım trafik le ugraşmam hatta :)

JosephuS
30-12-2012, 21:52

Bahsettiğin Araç Kul yapısı, ALLAH'ı gelsin derken bence büyük konuşmuşsun yüce mevlam isterse O aracın bilmem nerelerde sende ne hallerde olursun...

AEAlmas
30-12-2012, 21:53

Altın kaplama taşşak lazım onu yapmak icin :)

i-vtec07
30-12-2012, 21:53
bence daha elit bi site bul kendine burası fakir sitesi bilmiyomusun ?

Mert HA
30-12-2012, 21:54
Porsche alırım bmw alırım mercedes alırım ama 2 markayı kesinlikle almam :) gider helikopter alırım trafik le ugraşmam hatta :)

benim kafa :D GTR yeter artar

BarKing
30-12-2012, 21:54

gtr ayri konu, cok sevdigim arac ve parasina gore en hizli araclardan. S2000de farkli, kisacasi ben onden ceker sevmiyorum...

Berk007
30-12-2012, 21:55
http://www.mebpersonel.com/images/haberler/ali_agaoglu_reklami_ogretmenler_icin_uyarlandi_h27 945.jpg

bu değil

http://i85.photobucket.com/albums/k64/derek1_05/derek_civic_4755.jpg

bu değil

http://farm5.staticflickr.com/4008/4421559683_36de4e86fc_z.jpg

bu da değil

http://www.prospeedracing.com.au/product_images/o/514/apr_front_right__86364_zoom.jpg

bu hiç değil

http://www.benzworld.org/forums/attachments/sale-wanted-trade-giveaway/65217-93-turbo-supra-1000-hp-56_1705491_12152005113946am.jpg

daha farklı bişi lazım..

http://www.yazalakhasta.com/wp-content/uploads/2012/09/ufo.jpg

işte bu..

turbo&quattro
Barkin haplaniptami foruma giriyorsun anlamadim valla .

Bulut Y.
sen git cikardigin kolu yerine tak m3 geccem diye yirtindigin:D

type-r cilar m3 gecince heralde orgazm oluyo, eziklik kompleksimi olsa gerek ne?:D

Sacma sapan konusuyosun basil bi idiotsun Allah bilir. bebekte zivziv gezmenin bi *** oldugunu saniyorsun. Senle tartisarak vakit olduremicem

Yolun antalyaya duserse haber verde cikardigim kolu Sana takayim ;)

ENGean
22 yasında o kadar araca nası sahıp oldun masallah, ne işle mesgulsunuz ?

JosephuS
Bu site şahiniylede, hondasıylada, German StyledaJDM siyle mutlu bir site.. Bence Fazla uçmalara gerek yok.. Çok yüksek arabaların varsa abicim Ferrari com, Lamborghini com adlı sitelerde takıl kendi klasmanında.

drummer582
30-12-2012, 21:56
Boss302 bence imzan bicok seyi acikliyo ;)
Herkesin kendi zevki kendi istegi amaci sen keyfine bak..
Bide su var,bi sabah bi uyanirsin belden asagisi tutmuyo..ozaman listendeki hicbi araca binemezsin.insanlara yukardan bakmak yerine sukretsen iyi edersin ;)

Semii

Benim bildigim bu tarz insanlar 22 yaslarinda gotlerinde donu bile babaya borclular.
Ama dedigim gibi tipler hic deismiyor.bilmiyolarki baba destegi olmadan biten lastiklerini bile deistiremezler

aodabasi
mesaj mı kasıyon napıyon

BarKing
30-12-2012, 21:57
type r kadar abartilan araba yok :D, bide s2000e 120 milyar isteyenler var tabi onlar ayri bi konu as[dpfjasdjff

BaDCaT
30-12-2012, 21:58
Zaten olay orda kısıtlı bütçeyle yapılan bir aracın daha pahalı bir aracı geçmesi..yoksa kimse parasi olduğunda aventador ve ya italia'ya binmem demez de.Mesele ne kadar mala mülke sahip olmak değil ne kadar adam olmak..

emrekuzdere
Kimse savunmasin, onden ceker ustun olsa formula 1 fwd olurdu..)
Valla kardeş bütün yazını okudum, iyi hoş diyorsun son zamanlarda ki durumlardan bende memnun değilim ama bazı yerlerde saçmalamışsın. Formula1'de motor arkada, napalım öne şaft mı çekelim? Ayriyetten konununda honda düşmanları ile dolmasına da anlam veremedim. 98 yılında beri honda biniyoruz ve ben honda'yı iyi olarakta kötü olarakta her türlü eleştiririm, genelleme yapman ve benide bunların arasına sokman hoşumada gitmedi. Ayriyetten sen zaten kendini ayrı dünyada görüyorsun(yazıya bakılırsa), Allah daha fazlasını versin kıskançlık ve çekememezlik olayım yoktur ama burda kime niye sataşıyorsun ki ??

Günkut
Benim bildigim bu tarz insanlar 22 yaslarinda gotlerinde donu bile babaya borclular.
Ama dedigim gibi tipler hic deismiyor.bilmiyolarki baba destegi olmadan biten lastiklerini bile deistiremezler

Ben alıyom la semih abi yükledim bile biliosun nasıl yapcaz :D

Konu aldı basını gidiyor gideyim bi jimbeam alayım ;) ;) ;)

BLuEBoY
bide merak ettim o araçların hepsi senin ise, dediğine göre seninde şu anda bebekde manitayla dolaşıyo olman yada villana gelmiş olman lazım.. forumda napıyon ki günlük planı karıştırmışsın dostum :D :D

stlegal
30-12-2012, 21:59
dönem dönem hepinizin böyle kakası geliyo

BarKing
kimseye ekonomik statusu yuzunden hor bakmam. :D

Shadow_Dancer
http://inciswf.com/acacagin.swf

Ramiz
Benimde anlamadigim madem araçla statü ölçülür sen bu forumda ne ariyorsun ?

BarKing
bide merak ettim o araçların hepsi senin ise, dediğine göre seninde şu anda bebekde manitayla dolaşıyo olman yada villana gelmiş olman lazım.. forumda napıyon ki günlük planı karıştırmışsın dostum :D :D

amerikada skntidan olcem ortaligi karistirmak amacim:D

JosephuS
30-12-2012, 22:00

Eğlencesine takılıyo :D ağam bizle eğleniy heral..:icon_tup:

stayfun
Hocam amacınız ne buradaki insan profili belli resmen giydiriyorsunuz herkese

Günkut
Zaten olay orda kısıtlı bütçeyle yapılan bir aracın daha pahalı bir aracı geçmesi..yoksa kimse parasi olduğunda aventador ve ya italia'ya binmem demez de.Mesele ne kadar mala mülke sahip olmak değil ne kadar adam olmak..

:icon_tup::icon_tup:

turbo16
30-12-2012, 22:01
güzel soru parası olan alıp bilsin ben alıp binmem onun yerine madem o kadar param var bir r34 alırdım ferrari lambo veya porsche göre daha ilgi çeker

freelife
30-12-2012, 22:01
2013 6.7 V8 Diesel tork canavari -'11 Jeep Wrangler Rubicon 2D - Porsche 997 Targa 4S '12-Q7 S-Line

eee. senin lambo veya italia n yok şimdi nolcak başlığımı değiştirsen :D

berkay_aydin
30-12-2012, 22:02
Adaletini seveyim dünya :D kimine para kimine zeka :D

JosephuS
Arkadaş Kendi imzasında da yazmış ya abicim Para Pul Boş .Önemli olan adamlık...

Eşşeğe altın semer de vursan eşşek yine eşşektir..

dirk
param olsa bir dakika düşünmem alırım... Bir dakikadan sonra UGR kiti nasıl alacağımı düşünüyor olurum.. Ama para olana kadar Turbo Vtec'le Avlanmaya Dewammm :)

orhan_guney
30-12-2012, 22:03
laaa biz fakiriz :( ezme bizi .

Gko

kusura bakmayın. ceza da alıyım problem degil. ama

bi sittir git yazdıgını tekrar tekrar oku :icon_wack

:icon_tup:

Mivec_4G63
O değil bu arkadaşı ciddiye alıp cevap verenler olmuş.

ACTPK
Para herşeyin çaresi değil malesef:(

AEAlmas
Sacma sapan konusuyosun basil bi idiotsun Allah bilir. bebekte zivziv gezmenin bi *** oldugunu saniyorsun. Senle tartisarak vakit olduremicem

Yolun antalyaya duserse haber verde cikardigim kolu Sana takayim ;)

Adam fedai yollar bulut dikkat et :D

dj_batukaan
30-12-2012, 22:04

peki yazdığın yazının içeriğini düzelterek bu yazdığına da anlam kazandırabilirsin

yani evet benimde okadar pahalı kaliteli bir aracım olsa yolda kimseyle uğraşmam bırakırım geçsin o insanda öyle mutlu olsun ama kalkıpta bunu yazarken insanların yok apartman dairesi yok anne babası diyorsun var olup olmadığı belli olmayan bir villadan bahsediyorsun
eşşek semer hikayesinin baş kahramanı olarak kendini gösteriyorsun yazık

turbo16

geçmeyecek ve geçilmeyecek arac yoktur ;)

JosephuS
Elamanın yaşı 22 ama zEka yaşı benim 2 yaşındaki kızımdan daha düşük..

BLuEBoY
amerikada skntidan olcem ortaligi karistirmak amacim:D

demekki typerla lamborghini'nin üstündende atlasak, bebekde manitada gezdirsek dönüşde evede gitsek villada partyde versek, Türkiye'de de yaşasak, Amerika'da da sıkılsakda ortak olan tek bişe var..

Honda hayat onda :D bırak herkes kendi mutluluğuyla yaşasın :icon_tup:

bilalMW
30-12-2012, 22:05
hondacı techturkeye laf mı attın? şimdi başına belayı aldın! M@RdinLi_H0nDa'cı ;) :D

imkanım olsa neden aventador'a italia'ya binmeyeyim ?

tabii yüklü 1000hp+ yapılmış ciddi emek harcadığım 4 silindirliyi bir makineyi kullanırım imkanım olursa sıfırdan toplarım. exotic tokatlarım,kovalarım

twin turbo v8 durmaxx diesel'inde tadını almak kullanmak yeri geldiğinde tozutmakta isterim.

tamamiyle zevklerin imkanlarla sınırlandığı bir dünya. üstünde çok kafa yormamak lazım. Mesele herkesin şükretmesi biyat etmemesi emekçiye peşkeş çekmemesi birbirlerine maddi değil manevi yönden saygı duyulmasıdır. Çünkü ne olursa hepsi geçicidir. Karakter,insanlık kalıcıdır gözümde.

geçmeyecek ve geçilmeyecek arac yoktur ;)

kesinlikle doğru.

stlegal
30-12-2012, 22:05
yokmu bir modarötör kitlesin şu konuyu

BarKing
30-12-2012, 22:06
http://ak7.picdn.net/shutterstock/videos/1876960/preview/stock-footage-cocaine-snorted-on-a-mirror-through-rolled-dollar-bank-note-close-up-view.jpg

para burdan kankaaa

cookies
30-12-2012, 22:06
Yaş hanesi açılınca sorunlar bitecek sandık :D

teggy
30-12-2012, 22:07
adam haklı. ama sorun supersporta binenin diğerini kaale alıp da yarışması zaten. Niye yarışırsın ki oyle bir arabayla supersportun varsa... Ona bakarsan 30-40 binlik bike da geçebilir ss yi...

Kutluhan

Altın kaplama taşşak lazım onu yapmak icin :)

Çok iyidi :icon_tup: :D

Gko
ilgi çekmek istiyo sanırım :icon_wack

bskone
http://d1212.hizliresim.com/14/9/gqtd0.gif

berkay_aydin
ben daha çok pezevenklik zannetmiştim

131mirafiori
gtr ayri konu, cok sevdigim arac ve parasina gore en hizli araclardan. S2000de farkli, kisacasi ben onden ceker sevmiyorum...

Ulan ilk defa yazdığın bişeyi beğendim :D ama götün tekisin :D :D

UmutRıza
bunu ciddiye alıp ciddi ciddi cevapmı verdiniz yahu

senna
http://www.yildizpark.net/images/YILDIZPARK/KUMKUMSALI/genis_sekizgen_kum_havuzu_b01.jpg

sana anca bu yakışır gc8ci hadi kilitliyorum konuyu germe insanları :D

BarKing
.........................