Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle Rahatsız görülmedi.
orhan_guney
03-01-2013, 22:28
adam harbi rahatsız sonuna kadar izleyin.
Çılgın Motosiklet Binicisi ! | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/cilgin-motosiklet-binicisi/6802544?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info)
Daha çılgınlarını gördüm ve bındım.bu hiçbişey :) . kesıcısıne hasta oldum motorun :)
Bruglione
03-01-2013, 22:35
Motorla gazlamaya hep karsıyım bu yaptığı kendisine zararı sadece geberir gider ama ben sebebiyet versem icim rahat etmez benimde hayatımın ıcıne eder.
Duran trafikte en ufak bi sag yapsan adam pert..
GokhanRS
03-01-2013, 22:37
kesici sesi çok harika. taypar sesinden daha cok hosuma giden bi ses çıktı ilk defa.
birde dikkatimi çekti nasıl bir ülkeyse hiç sağa sola salça olan şerit değiştiren adam görmedim :D
Bizim memlekette kapıyı açan biri olur :) ölür gider o da..
aLperTunga
03-01-2013, 22:47
arkasında oturan kesin hadım olmuştur :)
arabasızadam
03-01-2013, 23:13
Tr olsa kesin ölmüştü diğcem zaten olamazdı ama adamda bi rahatsızlık var.
Türkiye'de yapamaz bunları. En iyi ihtimal, bir kol çıkar camdan dışarı doğru. O kol da onun sonu olur :)
lethaldoze
03-01-2013, 23:31
Hep keyif verici madde kullanımından oluyor bu cesaret. Yoksa aslında kimsenin şeridinden kıpırdamıyacağı garanbti olsa videoda bişey yok ta o imkansız olan zaten. Deli cesareti. Bi kafa göstermeye bakar
Bayıldım. Acilen motorsiklete geçmem lazım. :D Yanlız adam ne söylüyordu çok merak ettim. :D
onursumer
03-01-2013, 23:41
motorla trafikte giderken şu araçların arasından giderken okadar çok geriliyorumki tarif edemem
zaman zaman arkadaşımın arkasına biniyorum racing ile oda iyi gider yani indiğimde bacakları nasıl sıkıyorsam artık yürüyemiyorum ahah :D
Türkiye de olsa kuryenin biri çokdan sollamıştı onu.
kesici sesi on numara harbiden :)
lethaldoze
04-01-2013, 01:03
Mutlu sonla bitmemiş :D
Aynısını bekliyordum bende. Özellikle ekleyen sonuna kadar izleyin deyince bende izledim olacak diye ama olmadı hattayanlış anlamdıysam baştaki görüntüyü tekrar eklemişler sona.
Türkiye'de olsa hond cbf 150 süren bir kurye kesin salça olmuştu.
Yanlız adam mübtezel heralde akıl işi değil yaptığı...
63owen63
04-01-2013, 08:31
motorun marka model ne ya ? sesi fena
nosturkye
04-01-2013, 09:09
Ghost Rider varken sanırım bunlar biraz amatör ve yavaş kalıyor
emre_ozr
04-01-2013, 09:52
eh işte çok iyi değil ama idare eder kameradan dolayı değişik görüyoruz ama çok hızlı değil 100-110 km hızlar çok fazla değil bu hareketleri yapabilmek için motorun markası yamaha fz6 sanırım 2008 model egsozda çok büyük ihtimal two brothers
adamlar takip mesafesi olayını çok yanlış anlamış harbiden çok yanlış anlamış.O ney lan araya tır girer o trafikte.
ocean0636
04-01-2013, 16:37
Kesici sesi beni bitirdi yauww :))
dj_batukaan
04-01-2013, 17:05
kesici sesi çok harika. taypar sesinden daha cok hosuma giden bi ses çıktı ilk defa.
birde dikkatimi çekti nasıl bir ülkeyse hiç sağa sola salça olan şerit değiştiren adam görmedim :D
kesinlikle katılıyorum... Yani bizde olsa kesinlikle uçmuştu
biri sigarasının külünü dökmek istese kola veda edicek :(
life is life
04-01-2013, 19:36
Motorun sesi güzel ama bu tarz bi gidiş mantıksız ...
ÜSTÜNERC
04-01-2013, 19:41
bu hareketleri türkiyede yapsaydı suanda ölmüştü galiba :) ama yınede cok tehlıkelı hareketler
Jam da Joker
04-01-2013, 19:42
İstanbulda 1 dakikadan fazla yaşaması mucize olur.. Hicbisey olmasa tükürmeye onune kapi acarlar.
Biri hızı birsey degil demis :) cok degil motorla duran trafikte arabalarin arasindan 50 km ile bi gitmeye calisin. Adam 120 ile geciyor sakasi yok.
Şuurunu kaybetmiş sanırım onu arıyor, acelesi var.
evden karıya kızıp çıkmış :D
Mikrop_Ali
05-01-2013, 17:48
o nasıl trafik öyle ne kadar düzgün her aracın arasına 2 araç daha girer :)
böyle düzgün şeridinde olsa keşke her yerde araçlar
istanbul da yapsaydı aynısını küllüğü dökmek için 10 kişi açardı kapıyı :D:D
kaanpoyrazoglu
06-01-2013, 15:36
Yurduma gelse akşamı çıkaramaz :D
Deepblue
06-01-2013, 18:19
Nasıl bir kalp vardır anlamadımki buda Türkiye versiyonu :)
Yamaha r1 Tank camera Rüzgarın Oğlu - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Gp7ykrzjsfs)
Türkiye'de yapamaz bunları. En iyi ihtimal, bir kol çıkar camdan dışarı doğru. O kol da onun sonu olur :)
o kolda kopar ama :D
türkiye de olsa 1dk dan fazla sürmezdi o video... ;)
o ne ki bu daha beteri :D
ct8qQoAsA3Q
Bizim memlekette kapıyı açan biri olur :) ölür gider o da..
kapı açıp tükürdüm adam öldü deyip gülerler sonrada.
Aynen türkiyede olsa kesin patlar :D
1.8 turbo
07-01-2013, 11:54
cılgınlıktan zıyade trafıge saygılı arac soforlerı gordum ben. turkıyede olsa bırı saga gıderı sola gırer ne sınyal ne uyarı...