Orijinalini görmek için tıklayınız : Her yolu denedi ama olmadı!!!
tuncayakyz
08-01-2013, 08:23
Lüx arabaya biniyosun gidip kar lastiği takmaktan acissin çok komik duruma düşmüşsün yazık...:)
Video verilsiyse silinebilir..(Bu arada tech üyesi olabilirmi arkadaş :D)
iyS0XzYawaw
berkay_aydin
08-01-2013, 08:26
Akaşama fox'ta izleriz, neden komik duruma düşsün ki ?
tuncayakyz
08-01-2013, 08:27
çok şükür torsen + kış lastikleri ile çıkamadığım yer yok kolay kolay :)
tuncayakyz
08-01-2013, 08:28
Akaşama fox'ta izleriz, neden komik duruma düşsün ki ?
yanından sayısız araçlar çıkıyor gidiyor dışarıdan izleyen birinin yüz mimikleri nasıl olur sence???
berkay_aydin
08-01-2013, 08:29
yanından sayısız araçlar çıkıyor gidiyor dışarıdan izleyen birinin yüz mimikleri nasıl olur sence???
Bu araca kar lastiği değil karda çıkarttığı için komik olabilir ancak :D zorlamasıda saçma başka yol yok sanki :) dışarıdan izliyormuş gibi yaptım ama yine komik değil abi ya :D
camarodaki fail cidden, hem v6 alanin aklina tukuriyim o araci, geri geri cikmaya calsio bide oadfmasdf
bu arada ustunde 20 inch jant var yazl lastikleriyle, tabiki cikamicak... arkadan itis arac ayrica, Kar lastigi taksaydi belki kurtarir ama luks dedin ya camaroya sesli guldum..
civic@ef
08-01-2013, 08:30
anlamadıgım neden bukadar zorluyo çıkmıyo işte
tuncayakyz
08-01-2013, 08:32
camarodaki fail cidden, hem v6 alanin aklina tukuriyim o araci, geri geri cikmaya calsio bide oadfmasdf
bu arada ustunde 20 inch jant var yazl lastikleriyle, tabiki cikamicak... arkadan itis arac ayrica, Kar lastigi taksaydi belki kurtarir ama luks dedin ya camaroya sesli guldum..
valla bana lüxs bu araba seni bilemem :D
tuncayakyz
08-01-2013, 08:33
Bu araca kar lastiği değil karda çıkarttığı için komik olabilir ancak :D zorlamasıda saçma başka yol yok sanki :) dışarıdan izliyormuş gibi yaptım ama yine komik değil abi ya :D
yok güldüğüm nokta şurası oldu geri geri çıkmaya çalışıyo ya kopardı orası beni :D
adam hırs yaptı her yolu denedi :) ama çıkamadı.
redbaron
08-01-2013, 08:48
20 inç jant artı yaz lastiği , yahu o havada camaroyla ne işin var yollarda :)
bu arada arkadaş amerikada sanırım orda camaro harbi şahin gibi 25bin dolara almayanı dövüyorlar . O yüzden lüks gelmemesi normal olabilir. Camaro türkiyeye göre fazlasıyla lüks :)
20 inç jant artı yaz lastiği , yahu o havada camaroyla ne işin var yollarda :)
bu arada arkadaş amerikada sanırım orda camaro harbi şahin gibi 25bin dolara almayanı dövüyorlar . O yüzden lüks gelmemesi normal olabilir. Camaro türkiyeye göre fazlasıyla lüks :)
Yok alakasi yok, simariklikla falan... Demek istedigim halk tabiriyle "janjanli" her arabayi luks araba denmesi, spor araba desen tamamda, neresi luks ya :D 2013 modeline kadar navigasyon bile yoktu arabada, malzeme kalitesi les, rahatlik desen yok
individual
08-01-2013, 08:54
yaz lastikleriyle işi çok zor...
Yok alakasi yok, simariklikla falan... Demek istedigim halk tabiriyle "janjanli" her arabayi luks araba denmesi, spor araba desen tamamda, neresi luks ya :D 2013 modeline kadar navigasyon bile yoktu arabada, malzeme kalitesi les, rahatlik desen yok
senin bu halin ne olucak yaw :)
senin bu halin ne olucak yaw :)
abi ne varki halimde, laf ettigim luks denmesi su araca.
redbaron
08-01-2013, 09:12
kardeşim ben şımarıklık falan yazmadımki :) bende amerikada bulundum hatta bulunduğu yer floridada, lüks denmemesi sana göre normal , çünkü amerikada her yerde var ,bende orda kiralık olarak kullandım , lüks denecek bir araç değil . ama Türkiye şartlarında göre lüks bir spor araç . Hem benzin hem hacimli hemde pahalı . amerikada 25bin dolar burda 125bin dolar . Türkiyede bu yorumu yapsan sen komik hale düşerdin ama şımarıklık olurdu
SOMEONESPECIAL
08-01-2013, 09:14
Dün Akşam beyaz bi C180 de zincir takmış amcam.
Sanırım zincirin bi ucunu bağlamamış böyle daire şeklinde
çamurluk, kapı marpiyer parçalaya parçalaya gidiyordu.
İçim acıdı resmen. Adamın umurunda değil.
Dün Akşam beyaz bi C180 de zincir takmış amcam.
Sanırım zincirin bi ucunu bağlamamış böyle daire şeklinde
çamurluk, kapı marpiyer parçalaya parçalaya gidiyordu.
İçim acıdı resmen. Adamın umurunda değil.
dünya tepe kiralık araç var, büyük ihtimal bir filo aracıdır, öyle olunca kimse acımıyor arabalara
adam altımda camaro var giderim demiş :D
hocam senin lüx anlayışındaki araç nedir :D bana göre 100.000 liranın üstünde olan araç türkiyede lükstür ;)
gelmiş yokuşun başında durmuş sonra basmış ne duruyosun 1.viteste tıngır mıngır çık ya :D
hocam senin lüx anlayışındaki araç nedir :D bana göre 100.000 liranın üstünde olan araç türkiyede lükstür ;)
camaro pahali, fakat luks degil. ;). Anlatabildimmi
darkmoon
08-01-2013, 09:32
2 tip Lüks araç vardır bir senin dediğin gibi donanıma bağlı aracın doluluk oranına göre lüks araçlar.. biride parasına göre lüks araçlar bu gün lada bomboş donanımsız araç çıkartsın 100 bin dolar fiyat çeksin oda lükse girer..
Bugün camaronun 130-150 bin dolar arası bir fiyatı olduğunu düşünürsek bu ülkede açlık ve yoksulluk sınırının Bin TL olduğunu düşünürsek.. 130 bin dolar fiyat bir araba için fazlasıyla Lüksdür..
kişiden kişiye göre değişir ama bu durum dimi :D
2 tip Lüks araç vardır bir senin dediğin gibi donanıma bağlı aracın doluluk oranına göre lüks araçlar.. biride parasına göre lüks araçlar bu gün lada bomboş donanımsız araç çıkartsın 100 bin dolar fiyat çeksin oda lükse girer..
Bugün camaronun 130-150 bin dolar arası bir fiyatı olduğunu düşünürsek bu ülkede açlık ve yoksulluk sınırının Bin TL olduğunu düşünürsek.. 130 bin dolar fiyat bir araba için fazlasıyla Lüksdür..
Abi tamam sana gore lukstur, bana gore pahali, kusura bakma ben 120 bin dolar verene hele ki v6 modeline gerizekali SS almicaksan ne aliyosun derim :), Amerikan alip V6 alana kalmak mustahak o yokusta.
Ya luks demek kalite fiyaka demek.. ona bakarsan o zaman bi tir da luks araca giriyo abi senin anlayisina gore?:D.
Ama arkadaşı tebrik ediyorum her konuda bi polemik yaratmayı başardığı için :icon_tup:
Ama arkadaşı tebrik ediyorum her konuda bi polemik yaratmayı başardığı için :icon_tup:
Yaratan ben degilim fakat...Bana osuruktan nem kapiyo millet.
tuncayakyz
08-01-2013, 09:39
Amerikan alip V6 alana kalmak mustahak o yokusta
yokuşta kalmasının sebebi amerikan v6 olması değil lastik olmaması :D
Abi tamam sana gore lukstur, bana gore pahali, kusura bakma ben 120 bin dolar verene hele ki v6 modeline gerizekali SS almicaksan ne aliyosun derim :), Amerikan alip V6 alana kalmak mustahak o yokusta.
Ya luks demek kalite fiyaka demek.. ona bakarsan o zaman bi tir da luks araca giriyo abi senin anlayisina gore?:D.
Tırı ticari amaçla kullanmıyorsan,evet epey lüxdür barking :)
Olm burda fakirlerde var herkes bizim gibi zengin değil bırak muhattap olma fakirlerle :D
Tırı ticari amaçla kullanmıyorsan,evet epey lüxdür barking :)
Olm burda fakirlerde var herkes bizim gibi zengin değil bırak muhattap plma fakirlerle :D
Aynen kanka, ayni sosyal tabakada degiliz, Kahrolsun fakirler!!!
Yaratan ben degilim fakat...Bana osuruktan nem kapiyo millet.
durmak yok yola devam o zaman :D
durmak yok yola devam o zaman :D
Aynen bu arada bi onceki yorumumu ciddiye alanin rahatsiz olanin bi yerine gitsin..Eger yorumlarim bazilarina batiyosa bi taraflarina cokta umrumda, cekememezlikten her lafimi cimbizlamaya bayiliyo millet.:heyoo:
araç lüx veya pahalı herneyse konu belli sonuçta.kimine göre lüx kimine göre pahalı olsada yani kısaca bindiğin araba ne olursa olsun kar arabana deil lastiğine bakıyo video onu gösteriyo
Keşke fakirlikte&zenlikte akıl ile dogru orantılı olsaydı bazıları için, dilin kemigi yok.
bir elin beş parmağıda bırbırınden farklıdır arkadaslar.sana göre pahalı olan bana göre lüks olabılır,bukadar yuklenmeyın genç arkadaşımıza.ortada sorun olacak birşey yok çünkü,biraz daha relax.3 gunluk dunya, gerek yok bırbırımızı bukadar basit şeyler için üzmeye kırmaya, cem arkadasımıza attıgımız postlara bi daha bı bakın.(tekrardan allah rahmet eylesin) hepinize iyi günler.
Keşke fakirlikte&zenlikte akıl ile dogru orantılı olsaydı bazıları için, dilin kemigi yok.
valla belliki Allah senin icin istisna yapmiski dogru orantili olmus, Ben bisey demedim lafimi cimbizlayip osuruktan nem kapan sizsiniz.
süper lüküs hemide :D benzinini koymak bile lüks spor gazetesi :D
Link yokmudur ? Göremiyoruz :D
link isteyenler
Her yolu denedi ama... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iyS0XzYawaw)
SULTANOGLU
08-01-2013, 10:20
Geberin fakirler
tuncayakyz
08-01-2013, 10:28
bu sitede fakirin ne işi var her arabası olmayan fakir anlamına gelmez adamın arabası yok fakat parası çok gönlü zengin bilgisi zengin tecrübesi zengin :D
redbaron
08-01-2013, 10:28
görgüsüzlük diz boyu ben bu senayoyu hatırlıyorum arkadaşıda hatırladım şimdi makam araçlı bi konusu vardı hatta bu yüzden ban yemişti . sende para çoksa bizdede para çok gibi :D Bizde para çok gibi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pVY2HDAAZbQ)
tuncayakyz
08-01-2013, 10:29
Geberin fakirler
bu arada şakada olsa bence :icon13: yanlış tabir...
SULTANOGLU
08-01-2013, 10:30
Saka degil cok zenginim tahammul edemiyorum.
Paradan onemlı seyler var, ama onlara ulasmak ıcınde para lazım beyler
tuncayakyz
08-01-2013, 10:38
tahammül edememen için senden de zengin olanlara karşı kullanman lazım ama fakir insanlarla uğraşmaya gerek yok haa bu arada bana camaro alsana bitane 3 sene geri ödemesiz 10 senede bitiririm borcumu olur mı? :)
tuncayakyz
08-01-2013, 10:39
Paradan onemlı seyler var, ama onlara ulasmak ıcınde para lazım beyler
bu sefer tam katılıyorum sana :icon_tup:
SULTANOGLU
08-01-2013, 10:40
Pekte paylasmayi sevmem parayi oyuzden bukadar zenginim. Sana allah versin. Oyuzden sen kendin biriktir 1000 tl 2000 tl belki bir gun alirsin ;)
tuncayakyz
08-01-2013, 10:41
bari sendeki camaro yu kirala :D
Link yokmudur ? Göremiyoruz :D
fakırler goremez kardesım.gel otur yanımıza ates etrafında ısınmaya calısıyor,usuyoruz reıssss :o
http://www.meydansozluk.com/gorsel-buyuk/29698/usuyoruz+reis
:D
metinalan
08-01-2013, 10:44
benim 19" kış lastiklerim var fakir mi sayılırım zengin mi :)
tuncayakyz
08-01-2013, 10:45
benim 19" kış lastiklerim var fakir mi sayılırım zengin mi :)
20" değilse fakirsin :D
Ben 11 koyun agasiyim, Bu siteyi satin alirim lan
SULTANOGLU
08-01-2013, 10:45
Beyler birazdan butun dunyaya servetimi dagittigimi acikladigim bir mail aticam. 10 arkadasiniza yollarsaniz cidden size paramdan vericem. Ben denedim vallahi veriorum para.
slowmotion
08-01-2013, 10:49
harcadığı yakıta 4 kış lastiği almıştı :D
http://b1301.hizliresim.com/15/8/hrxuk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Geri geri çıkma hareketi en doğru olanı vites oranı panitaj çekmeye pek müsait değil ancak o lastikle imkansız
Bi yerde kamerayı azıcık aşıyo orda ben olsam "ne bakıyosun hıyar az itsene" derdim
helisel dişlide kurtarmadı adamı halbuli R'de yapmış :)
Emir_b16a
08-01-2013, 12:15
helisel dişlide kurtarmadı adamı halbuli R'de yapmış :)
r yaptınmı iş bitti kardeşim o yüzden çıkamadı :D
iş lastikte bitio dişli falan hikaye yeterki iyi lastik olsun :)
makine çok can alıcı duruyor ama :D
sanki birazda kayıt edildiğinin farkında olarak uğraşmışlar :)
Şu videodaki harcadığı benzin ile eve gidecek taksi parası aynıdır herhalde.
Ben benim 20binlik arabamı karda çıkarmıyorum, en zengini benim.
Bence komik bir durum yok eleman şansını zorlamış çıkamayınca da işi inada bindirmiş... Camaroyu karda çıkarması enteresan olmuş tabi, jipine binip gitsene be adam :P
adam fabrikatör necmi beyin oğlu beyler.. :D
araba ***** siteye düsmüs 20.000 $ :D Saka bir yana yazık adama yanında kız falanda varsa rezil olmustur :P
O değil aşağıdan hız alıp tam gaz pedalı paspasa yapıştırsa çıkardı.
Aslında iyi bi çocuğa benziyorsun. Keşke mümkün olsa da akıl da senin gibiler için parayla satılsa.
http://b1301.hizliresim.com/15/8/hs2nn.png
Bazı insanlar o kadar fakir ki sahip oldukları tek şey para... : )
Low-Rider
08-01-2013, 13:49
Arka yolu deneseydi orası açıktı, her yolu denemiş sayılmaz
Beyler birazdan butun dunyaya servetimi dagittigimi acikladigim bir mail aticam. 10 arkadasiniza yollarsaniz cidden size paramdan vericem. Ben denedim vallahi veriorum para.
serveti fazla dağıtma araba alırsam 2089da boyasına fikir yardımı edeceksin:D evet emir cümlesi bu:D
PriSOneR
08-01-2013, 14:02
20" değilse fakirsin :D
Tuncay ağa benim jantlar senin düldülden pahalı sende fakirsin sdflkjsjdlfkjdskjldsf
Berent.t
08-01-2013, 14:17
Şu videodaki harcadığı benzin ile eve gidecek taksi parası aynıdır herhalde.
Ben benim 20binlik arabamı karda çıkarmıyorum, en zengini benim.
Sadece kardamı? Hıh sende..
Olm benim yağmurluk arabam ayrı, karlık ayrı.. ki İzmir'de kar yağmıyor ama olsun yinede aldım bi discovery. Gizli buzlanma günlerinde kullanıyorum. Pazartesiden cumaya kadar her gün için farklı arabam var. En zengin benim !
Sadece kardamı? Hıh sende..
Olm benim yağmurluk arabam ayrı, karlık ayrı.. ki İzmir'de kar yağmıyor ama olsun yinede aldım bi discovery. Gizli buzlanma günlerinde kullanıyorum. Pazartesiden cumaya kadar her gün için farklı arabam var. En zengin benim !
Onunla denize girelim bro ! :D
Berent.t
08-01-2013, 14:22
Onunla denize girelim bro ! :D
Deniz için ayrı yatım var olm :)
anladık amerikadan katılıyorsun zorlama. Lüks burada bu araç yurdum insanın kazancına oranla. :) he amerikada lüks değil dersen anlarım.
neyse o yokuşu starmaxx ice gripperlı berlingo ile çıkarım. :D
GokhanRS
08-01-2013, 14:40
o değilde bende adama geri vitesle çıkmayı denedi diye gülenlere gülüyorum.
kaç defa arka iterle çıkamadığımız yolları geri viteste çıktık. geçen karda bir volvo gene düz çıkamadı karda yokuşu, geri viteste geri geri çık dedim. denedi ve çıktı.
komik değil yani gerçek ve sonuç veren bir taktiktir. sadece bu videodaki aracın lastiklerine yapacak bişi yok. uçmak dışında çıkamaz orayı.
ALPER-VNS
08-01-2013, 14:43
Aslında iyi bi çocuğa benziyorsun. Keşke mümkün olsa da akıl da senin gibiler için parayla satılsa.
http://b1301.hizliresim.com/15/8/hs2nn.png
Bazı insanlar o kadar fakir ki sahip oldukları tek şey para... : )
ilk cümle hariç noktasına virgülüne kadar süper yazmışsın valla.. bu barking bi büyümedi arkadaş kaç senedir ergen
Aslında lastiklere tecavüz ederek esp off yapsa bi ihtimal çıkarmış gibi geliyo
tuncayakyz
08-01-2013, 15:29
"Keskin sirke küpüne zararmış" olacağı buydu yazılmaması gereken bir mesaj çünkü...
camaro pahali, fakat luks degil. ;). Anlatabildimmi
böyle bir videonun altında bile saçma sapan yorumlarla prim yapmaya calısıyorsunuz resmen başka birşey demiyorum
tuncayakyz
08-01-2013, 15:41
kaç defa arka iterle çıkamadığımız yolları geri viteste çıktık. geçen karda bir volvo gene düz çıkamadı karda yokuşu, geri viteste geri geri çık dedim. denedi ve çıktı.
komik değil yani gerçek ve sonuç veren bir taktiktir. sadece bu videodaki aracın lastiklerine yapacak bişi yok. uçmak dışında çıkamaz orayı.
bizde biliyoruz geri geri çıkmanın tadını ve mukavemetini ama lastikler ii değil iyi olmayan lastikle istediği kadar denesin bu mümkün değil...
.::EmrE::.
08-01-2013, 15:54
Gülünecek bir durum değil bence. Camaro'nun ordan çıkması beklenemezdi zaten..
Biz Corsa'ya kar lastiği bulamıyoruz adam Camaronun ölçülerine göre nerden bulsun? Arabayı cıkarması büyük aptallık bu havada tabi.
Bu arada bazı yorumlar da cidden ilginç. Barkın ; öncelikle araç lüks. Lüks demek zaten gösterişli demek; konforlu demek değil.İkincisi V6 alırsan böyle olur diyorsun da 2.0 araba alana Türkiye'de vay arkadaş diye bakılıyor. V6 aracın varsa ohaaa, V8 varsa zaten Türkiye dışı bir varlık oluyorsun. Adam V8 bulamadı belki V6 aldı,veya motor gücü enterese etmiyordur sadece tipi için alıyordur? Ne kadar kolay oturdugnuz yerden yazması.
ABD'deki durum ile burdakini karıştırma bence..
yazık hırs yapmıs adam ..
mtahakorkmaz
08-01-2013, 16:21
erzurumdada camaro var ama kışın hiç göremiyoruz benim yaptığım gibi onlarda garaja çekiyorlar belliki :) geri geri çıkmasına bi türlü anlam veremedim acaba alkollümü ya ağırlık önde arkadan itişti arabada geri geri çıkmaya çalıyor ileri bile gitmese kitler giderdim herhalde :)
erzurumdada camaro var ama kışın hiç göremiyoruz benim yaptığım gibi onlarda garaja çekiyorlar belliki :) geri geri çıkmasına bi türlü anlam veremedim acaba alkollümü ya ağırlık önde arkadan itişti arabada geri geri çıkmaya çalıyor ileri bile gitmese kitler giderdim herhalde :)
neden sana bu kadar garip geldi bu ?
geri vites dişlisi genelde en kısa oranlı dişldir dolayısyla maksimum kuvvet geri viteste oluşur
geri denemek bencede gayet mantıklı
Emre İlbi
08-01-2013, 18:52
bu Camaro Show habere çıktı,
birde kayıp çarpan Beyaz bir M3 gördüm,
ancak son anda görebildim, E90 mıydı, E92 miydi fark edemedim,
çünkü arka tarafını göremedim,
haberi gören var mı?
İstanbulun bazi soforleri kar lastiginin dislerini bi yerlerinde saklamiss
Nightfish
08-01-2013, 19:03
anladık amerikadan katılıyorsun zorlama. Lüks burada bu araç yurdum insanın kazancına oranla. :) he amerikada lüks değil dersen anlarım.
neyse o yokuşu starmaxx ice gripperlı berlingo ile çıkarım. :D
Bu arkadaş biz favorilerini paylaş konusunda Camaro'ya malzeme kalitesi çok kötü falan dedik diye bize fakirsiniz, eziksiniz, görmemişsiniz falan dememiş miydi ? Şimdi ne oldu acaba.
valla belliki Allah senin icin istisna yapmiski dogru orantili olmus, Ben bisey demedim lafimi cimbizlayip osuruktan nem kapan sizsiniz.
BarKing, anlıyorum senide için kıpır kıpır yetiştirilme tarzın daha farklı olabilir bi çok kişiden. Ama bu demek olmuyo ki bir çok ortamdan farklı insanın buluştugu bi forumda bu kadar igneleyici ve sivri dilli konuşamazsin, konuşursanda tepki çekersin. (kendi arkadaş ortamında istedigin espiriyi yap çünkü yanlış anlayan olmaz zevkle gülün). Burda bi çok kişi yaptıgın yorumlardan rahatsız oluyor bi tek ben degilim ya kendini yanlış anlatıyosun (kendimi yanlış anlatıyorum diyosan eger yazarken 3düşün 1yaz o zamanda) yada düşünmeden yazıyorsun. Yazarken yazdıklarına daha dikkat edersen kimsede rahatsız olmaz ve tepki çekmezsin. Benden sana küçük bi arkadaş tavsiyesi.
Bu arkadaş biz favorilerini paylaş konusunda Camaro'ya malzeme kalitesi çok kötü falan dedik diye bize fakirsiniz, eziksiniz, görmemişsiniz falan dememiş miydi ? Şimdi ne oldu acaba.
ıyı de o v8 ne alakası var sımdı v6 ıle?
:D:D
Nightfish
08-01-2013, 19:29
Ne bileyim abi fakiriz biz anlamıyoruz pek. :D
Ergen var dediler geldik ama ban yemis ya emmisinin arabasina kadarda yazmis bicirik
Ne bileyim abi fakiriz biz anlamıyoruz pek. :D
fakırlerın arasına gırmek ıcın "Her yolu denedi ama olmadı!!!" :D:D
tuncayakyz
08-01-2013, 19:51
yaaaa öyle :D
Armageddon
08-01-2013, 21:23
Arkadaş büyük ihtimal kamerayı gördüğü için inat etmiş :) O jantlara kar lastiği takmayı düşünemiyorum bile, olduğunu da sanmıyorum... Aracı karda çıkarmasaymış diyeceğim ama benim de başıma bir kez geldi, araba çıktığında kar olmayabiliyor etrafta, sonra yokuş çıkmak için şaklabanlık yapmak gerekebiliyor :D
Firat.M3
08-01-2013, 21:36
zenginliği de taşımak lazım işte. adam inmiyor bile arabasından. benim m5'im kalsa orada iner iteklerim. ruhumuz amele ne de olsa.. :)
turbo&quattro
08-01-2013, 21:42
Nerede Barkin orada olay . Hic akillanmicak hiiic :D
başlık çok manidar. durum içler acısı!
ince gördü ve vurdu wolrath ! :D
atış kontrole mi geçtin abi gemide :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bayada azimli çıktı adam ama nafile diğerleri gayet rahat cıktılar:D
ince gördü ve vurdu wolrath ! :D
atış kontrole mi geçtin abi gemide :D
yok carkcılık ıyıdır.ıyı cark edıyorum :P
*abı tavuk geldı ne ya :D
http://galeri5.uludagsozluk.com/3/varyemez-amcan%C4%B1n-alt%C4%B1n-havuzu_24604.jpg
zenginliği de taşımak lazım işte. adam inmiyor bile arabasından. benim m5'im kalsa orada iner iteklerim. ruhumuz amele ne de olsa.. :)
Yada olmuyorsa zorlamıcaksın , adamın çıkmadığı haber kalmadı :D
mtahakorkmaz
09-01-2013, 08:43
geri vites dişlisi genelde en kısa oranlı dişldir dolayısyla maksimum kuvvet geri viteste oluşur
sen geri geri denemeye devam et abi bişe demiyorum :) motor arkadamı? önde itiş arkada kuru zeminde dişli falan tamamda buzun üstündesi görünüyo zaten bi boşlukda ne kadar frene basarsan bas ağırlık seni aşağıya sürükler deilmi :)
JapanVsGermany
09-01-2013, 09:04
Arkadaş büyük ihtimal kamerayı gördüğü için inat etmiş :) O jantlara kar lastiği takmayı düşünemiyorum bile, olduğunu da sanmıyorum... Aracı karda çıkarmasaymış diyeceğim ama benim de başıma bir kez geldi, araba çıktığında kar olmayabiliyor etrafta, sonra yokuş çıkmak için şaklabanlık yapmak gerekebiliyor :D
metinalan 19" TE37'lere Kar Lastiği taktı, scirocco coiloverla dip basık
Birisi de kalkıp Camaroya 20" Kar lastiği takabilir, o ebatta da var kar lastiği :)
Ama gerek yok bence, birisi gelir kayar camaroya vurur ne gerek var :)
darkmoon
09-01-2013, 11:23
illa kış lastiğinede gerek yok spikes'ın spider serisi kaukçuk paletleri var takması 2 dakka sürmüyor janta tutturman yeterli madem kardada çıkıyorsun sürüyorsun 500 tl ye alıcan bagajda tutucan paletleri..
CasabLanca
09-01-2013, 11:58
dün haberlerde gösterdi beyaz e92 m3de rampa aşağı duramayıp patladı
Armageddon
09-01-2013, 12:03
metinalan 19" TE37'lere Kar Lastiği taktı, scirocco coiloverla dip basık
Birisi de kalkıp Camaroya 20" Kar lastiği takabilir, o ebatta da var kar lastiği :)
Ama gerek yok bence, birisi gelir kayar camaroya vurur ne gerek var :)
Vardır, doğrudur, ben zamanında M5e Michelin Pilot Alpine bulup takmıştım ama bulana kadar göbeğim çatlamıştı :) Tabi günlük araçtı o, o yüzden takmam gerekiyordu, yoksa gerçekten karda biri gelip vurabilir o yüzden hiç trafiğe çıkmamak her konuda en mantıklısı...
illa kış lastiğinede gerek yok spikes'ın spider serisi kaukçuk paletleri var takması 2 dakka sürmüyor janta tutturman yeterli madem kardada çıkıyorsun sürüyorsun 500 tl ye alıcan bagajda tutucan paletleri..
Evet bu güzel bir çözümmüş...
orhanerdogan
13-01-2013, 16:01
Önce inat etti diyordum sonra ters yolada girince cahil diyesim geldi, ters yöne girdiğinde karşıdan birisi gelse ne yapacaktı merak ediyorum.
Evet bazen normalde çıkamadığınız yeri geri geri çıkıyor olabilirsiniz, ama bu önden çekişli araçlar için geçerlidir. Mantıkta lastiklerin daha çok tutunması için aracın ağırlık merkezini öne kaydırmaktır.
Sence camaro gücü yetmediği içinmi çıkamıyor burayı :D
imzan acıklıyor abi herşeyi zaten :)
hahahahahahahaha.ekran bi gitti geldi ki araba geri geri geliyo hahahaha.tek gidecek yol oraydı demek ki.var gucuyle denedi..denesin gardaşım helal :D bnde olsam bnde denerdim oraya bırakıp gıdeceme