Lüx arabaya biniyosun gidip kar lastiği takmaktan acissin çok komik duruma düşmüşsün yazık...
Video verilsiyse silinebilir..(Bu arada tech üyesi olabilirmi arkadaş)
Lüx arabaya biniyosun gidip kar lastiği takmaktan acissin çok komik duruma düşmüşsün yazık...
Video verilsiyse silinebilir..(Bu arada tech üyesi olabilirmi arkadaş)
Akaşama fox'ta izleriz, neden komik duruma düşsün ki ?
camarodaki fail cidden, hem v6 alanin aklina tukuriyim o araci, geri geri cikmaya calsio bide oadfmasdf
bu arada ustunde 20 inch jant var yazl lastikleriyle, tabiki cikamicak... arkadan itis arac ayrica, Kar lastigi taksaydi belki kurtarir ama luks dedin ya camaroya sesli guldum..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
anlamadıgım neden bukadar zorluyo çıkmıyo işte
20 inç jant artı yaz lastiği , yahu o havada camaroyla ne işin var yollarda![]()
bu arada arkadaş amerikada sanırım orda camaro harbi şahin gibi 25bin dolara almayanı dövüyorlar . O yüzden lüks gelmemesi normal olabilir. Camaro türkiyeye göre fazlasıyla lüks![]()
araban soğumuştur kesin
kardeşim ben şımarıklık falan yazmadımkibende amerikada bulundum hatta bulunduğu yer floridada, lüks denmemesi sana göre normal , çünkü amerikada her yerde var ,bende orda kiralık olarak kullandım , lüks denecek bir araç değil . ama Türkiye şartlarında göre lüks bir spor araç . Hem benzin hem hacimli hemde pahalı . amerikada 25bin dolar burda 125bin dolar . Türkiyede bu yorumu yapsan sen komik hale düşerdin ama şımarıklık olurdu
Dün Akşam beyaz bi C180 de zincir takmış amcam.
Sanırım zincirin bi ucunu bağlamamış böyle daire şeklinde
çamurluk, kapı marpiyer parçalaya parçalaya gidiyordu.
İçim acıdı resmen. Adamın umurunda değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)