Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu soğuk kış gününde aç kuşlar için yardım
DelSolOnur
08-01-2013, 10:59
Hava türkiye geneli kar yağışlı ve dışardaki hayvanlar yiyecek bulamıyor bunun için dışarda kuşlar için önce bayat ekmekleri,buğday,pirinç gibi yiyecekleri pencerenin önüne koyalım.Boyat ekmekleri ıslatıp koyarsak bile onlarada bi faydamız olur.
Ben öğlen ekmeğini yemeyen çalışanların ekmeğini toplayıp ufak parçalara ayırarak camın önüne koyuyorum martılar savaşa geçiyorlar valla
tebrikler güzel bi konuya el atmışınız...keşke herkez düşünse
Bundan daha önemli bir konu var.Bu soğuk kış günlerinde önce sokakta yaşayan evsiz vatandaşlarımızı düşünelim onlara yardım etmeye çalışalım.
İbrahim33
08-01-2013, 11:33
Bende koyayım bari şimdi , güzel bilgilendirme :icon_tup:
bütün yaz balkonumuzda su kabımız vardı şimdi ise buğday tanelerimiz
Bundan daha önemli bir konu var.Bu soğuk kış günlerinde önce sokakta yaşayan evsiz vatandaşlarımızı düşünelim onlara yardım etmeye çalışalım.
belediyeyi ararlarsa yardımcı oluyorlar :icon_tup:
belediyeyi ararlarsa yardımcı oluyorlar :icon_tup:
Hadi ya :) Bu ülkede bir çok şey formalite kardeşim ;) Bu insanlarla içli dışlı olmadıktan sonra evinde sıcak yatağında uyuyan bilmez.
muratburunce
08-01-2013, 13:46
güzel bir konu tebrikler +++
freelife
08-01-2013, 13:51
ben sabah şişeden kendimce birşey yapıp içine ekmek pirinç mercimek ne bulduysam koydum ve ağaca astım
böyle birşey yaptım
http://resimyukleyin.net/images/08133905533337622691_thumb.jpg (http://resimyukleyin.net/viewer.php?file=08133905533337622691.jpg)
Koydugum ekmekler kar altında kaldı :(
tayreep_john
08-01-2013, 13:55
Hadi ya :) Bu ülkede bir çok şey formalite kardeşim ;) Bu insanlarla içli dışlı olmadıktan sonra evinde sıcak yatağında uyuyan bilmez.
haberlerde vardı istanbul bu sene yaklaşık 3000 kişi kapasiteli barınak sağlıcaktı hava şartlarından dolayı evsizlere..... eğer dediğin gibi formalite değilse takdir ettim ;)
AhmetYılmaz
08-01-2013, 13:56
Şuan apartmanda kapımın önünde 3 tane kedi yatıyo eski ayakkabılarımın üstünde aldım içeri. Bide kedi maması aldım lavuklar kapıyı çalıyo :D
Iyide kuslar soguk havada ucmaz ki : ) karga ve marti disinda..
Koycagniz ekmek bugday blabla
Ztn soguktan donucak..
Kesinlikle katılıyorum ben güvercin besliyorum.Kendi kuşlarımı yemleyip içeri aldıktan sonra dünyanın yemini yığıyorum bir grup serçe geliyor arkasından kargalar deli gibi acıkıyorlar sularıda var onlar mutlu ben mutlu :)
sizlerde lütfen duyarlı olun özellikle böyle zor kış günlerinde.
DelSolOnur
08-01-2013, 18:38
Öğlen evden çıkmadan 1 ekmeği ıslatıp ufaladım şimdi baktım hepsini yemişler
emirzukak
08-01-2013, 18:40
ben buğday alıyorum her sabah işe giderken kuşlara akşamdan kalan yemekleride kedilere bıraktığım belli yer var her sabah bekliyorlar.
Eray Yümsel
08-01-2013, 18:59
Bu kuslar acaba internet yokken kislari nasi karnini doyuruyodu :)
dj_batukaan
08-01-2013, 19:38
Bravo gerçekten...