Orijinalini görmek için tıklayınız : integra sorgulama
muratburunce
14-01-2013, 09:06
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-honda-integra-imsalsiz-temizlikte-111089592/detay/
araç hakkında bilgisi olan varmıdır...
Konuyu araştırdım daha önce açılmış ama çok eski bir konuydu...
_driver_
14-01-2013, 09:09
linkteki araç integra değil ki
muratburunce
14-01-2013, 10:41
pardon link yanlış olmuş düzelttim :D
92 ler ön tapon arka tampon direksiyon farklı diye biliyordum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-honda-integra-imsalsiz-temizlikte-111089592/detay/
araç hakkında bilgisi olan varmıdır...
Konuyu araştırdım daha önce açılmış ama çok eski bir konuydu...
Araç Antalya'dan alındı geldi kayseriye sonra motorun çok çok çok bitik oldugu anlasıldı blok harıc ne varsa yukarıya kadar sıfırlandı. Yenı ust kapak takıldı suan rodajda sanırım. Kaportası ve ozellıkle sunroofu sorunsuz. su alması pas mas yok kı bu cok onemlıdır. Bence alınabılır arac. 5 bine yakın masraf yapıldı Serviste.
Araç Antalya'dan alındı geldi kayseriye sonra motorun çok çok çok bitik oldugu anlasıldı blok harıc ne varsa yukarıya kadar sıfırlandı. Yenı ust kapak takıldı suan rodajda sanırım. Kaportası ve ozellıkle sunroofu sorunsuz. su alması pas mas yok kı bu cok onemlıdır. Bence alınabılır arac. 5 bine yakın masraf yapıldı Serviste.
Kaportasıyla Sunroofunun sorunsuz olduğunu görmediğin bi araba için nasıl söyleyebilirsin onu anlayamadım ben baktım bu araca yorum yapmayım.
Mikrop_Ali
14-01-2013, 12:32
motoru yeni yapıldı kaportası çok düzgün değil. fotolara aldanmayın
Emir_b16a
14-01-2013, 12:44
hayata bak ilanı açtım altta bi üst kasa integranın ebay ilanı çıktı 6800 dolar diye bu teg 15 000 :D nasıl bunaldım bi anda anlatamam :D
aracı görmeyen arkadaşlar fotoraftan nasıl yorum yapabiliyo anlamıyorum
gerekli bilgiyi ouzs a verdim zaten arıcam birazdan dedi.. onada bahsettim sanada söyliyim integra arıyosan hesaplı eli yüzü düzgün sunroofsuz bir teg var arkadaşımda
Eski sahibide yeni sahibide arkadasımdı, ben onların sozune guvenmeyeceksem ne dıye konusayım ? Orhan da bılıyor forumdan Ogün'ün aracı. 20 yıllık arabadan cillop boya kaporta beklemek anlamsız.Degısen yok zaten arabada. Motoruda sıfır daha ne ki ? Fiyatı ıcın bırsey dıyemem ama satıcının kendı tercıhı o. Cıddıysenız gıder baktırırsınız. Olanı soyledım ben sıze. Fotograflara bakıp aldanmıyorum, piyasada aman aman integra yok öyle zaten olan da satmıyor.
adam zaten bakmış olum oyüzden yorum yapmam demiş ya be nbatu bu arada
muratburunce
14-01-2013, 13:32
gerekli bilgiyi ouzs a verdim zaten arıcam birazdan dedi.. onada bahsettim sanada söyliyim integra arıyosan hesaplı eli yüzü düzgün sunroofsuz bir teg var arkadaşımda
ousza gerekli bilgiyi verdiyseniz bana dönüş yapacaktır teşekkür ederim...
diğer arkadaşlarada teşekkür ederim ilgilenenlere...
ousza gerekli bilgiyi verdiyseniz bana dönüş yapacaktır teşekkür ederim...
Rica ederim :)
muratburunce
14-01-2013, 14:06
Rica ederim :)
tamam kardeşim saol ouzs gerekli bilgiyi verdi bana konuştuk şimdi ;)
tamam kardeşim saol ouzs gerekli bilgiyi verdi bana konuştuk şimdi ;)
tamam sevindim sende bulaştın demek integra virüsüne :)
Araç daha Antalya'da iken sunroofunu biz almıştık İstanbul'dan. O zaman araba Mehmet Ali abideydi.
Kayseriye gittikten sonra motor yapıldı. Forumda ve Facebook sayfamızda zaten resimler ve yeni sahibinin paylaştığı konular mevcut.
Eğer bir Integra alacaksanız mutlaka facebook sayfamıza bakın derim, muhtemelen ya aracın sahibini ya da tanıyan birilerini kesin bulursunuz ;)
muratburunce
14-01-2013, 14:52
tamam sevindim sende bulaştın demek integra virüsüne :)
evet bende bulaştım ouzs benide bulaştırdı :)
Araç benim aracım.kim demiş fotoğraflara aldanmayın kaportası iyi değil diye??? gördünüz mü canlı gözle arabamı.fotoğraflar cep telefonuyla çekilmiş basit fotoğraflardır canlıda fotoğraflardan hiç bir farkı yok hatları çok düzgün bir araç.motorunu komple sıfırladım aracımı zaten facebookta integra sayfasında herkes biliyor fotoğraflarını yapım aşamalarını hepsini paylaştım.bana bu arabanın motoru yeni yapıldı diye satıldı bitik çıktı motor.ben her şeyini özenle yaptırdım.çürük çarık hiç bişey yok aracımda sonuna kadar arkasındayım.almak isteyen gelir bakar istediği yere gösterir ben yok ustanızla gelin yok şöyle böyle bile demiyorum.fiyatımda bu cebinde parası olan alır götürür yoksa sıkıntı yok aracımı illa satacağım diye bir durumumda yok ;)
Mikrop_Ali
14-01-2013, 16:44
Araç benim aracım.kim demiş fotoğraflara aldanmayın kaportası iyi değil diye??? gördünüz mü canlı gözle arabamı.fotoğraflar cep telefonuyla çekilmiş basit fotoğraflardır canlıda fotoğraflardan hiç bir farkı yok hatları çok düzgün bir araç.motorunu komple sıfırladım aracımı zaten facebookta integra sayfasında herkes biliyor fotoğraflarını yapım aşamalarını hepsini paylaştım.bana bu arabanın motoru yeni yapıldı diye satıldı bitik çıktı motor.ben her şeyini özenle yaptırdım.çürük çarık hiç bişey yok aracımda sonuna kadar arkasındayım.almak isteyen gelir bakar istediği yere gösterir ben yok ustanızla gelin yok şöyle böyle bile demiyorum.fiyatımda bu cebinde parası olan alır götürür yoksa sıkıntı yok aracımı illa satacağım diye bir durumumda yok ;)
ben gördüm kardeş canlı canlı durumunuda biliyorum yazmamı ister misin?
muratburunce
14-01-2013, 16:51
ben gördüm kardeş canlı canlı durumunuda biliyorum yazmamı ister misin?
yaz kardeş herkes bilsin diye açtım bu konuyu gizli saklı kalmasın...:icon_tup:
yaz yaz sanki 15 takla atmışta toplamışız gibi konuşuyorsunuz
muratburunce
14-01-2013, 17:08
bozulma bu yazılşanlara kardeş burda herkes gördüğünü bildiğini yazar... ***** site değil burası yalan yanlış yazılmaz... ;)
Mikrop_Ali
14-01-2013, 17:09
kardeşim ben bildiğimi gördüğümü söyledim sen aksini idda ediyosun.. detaya girmek istemedim sende sonuçta arabayı aldın motor bitik çıktı masraf ettin vs vs neyse üzülme. yanlış anlama sana karşı bişey yok bende kimseninde işine karışmam yazmam normalde böyle şeyleri etliye sütlüye karışmam ben hayırlı satışlar ;)
bildiğin gördüğün ney yazacağım dedin yaz tamam bende bileyim bilmediğim bişey varsa?
ben arabamın motorda değişmedik parça bırakmadım ne gerekiyorsa hepsini yaptırdım şuanda isteyen gelsin diyorum istediğiniz yere gösterelim benim gönlüm rahat.aracımın kasası her şeyiyle diri.kimse bidaha aracımı böyle ortalığa yazmasın bende gizli saklı bişey yok.bilmediğim bi durum vardır eyvallah derim ama bu araç öyle yıkılmış ölmüş gibi muamele görürse bende buna sinirlenirim...murat arkadaşa da gel takaslayalım diye ben demedim.takas göndermiş başta cevap atmadım 2 gün sonra takas göndermiştim falan diye bi mail daha attı ben cevap yazmayınca.durduk yere olan bana oluyor.kimseyi kazıklayacak biri değilim ben kim ne biliyorsa yazsın bilelim
Mikrop_Ali
14-01-2013, 18:48
http://d1301.hizliresim.com/15/g/hyjf0.jpg
araç ankaraya geldi kardeş heryerini inceledim elle tutulur bir yanı yok aracının. belki sana çok düzgün geliyodur veya sen öyle zannediyosundur ilk defa integra görmüşsündür. Sen Kayserilisin sanırım çok uyanık zannediyosun ya kendini ben de Aksaray'lıyım ;)
kaportasında macun atmaları çamurluk ağızları çamurluk içleri çoğu yerinde sorun var aracın. bilgin olsun.
motor hakkında zaten kendin yazdın olanları facebook integra grubunda.
arkadaş sana takas yollamış orasını ben bilmem buraya konu açmış bilgisi olan yazmış bilgim olmasa bende yazmazdım zaten.
ha buda sen yazdıktan sonra bana gelen özel msj :icon_tup:
-----------------------------------------------------------------------
"kaporta sıkıntılı biraz göstergelerde problem var sunroof uçmuş yerinde tekrardan baska sunroof takılmıs arada açıklık var ve emanet duruyor. En önemlisi sıfır motor yapıldı ama 3 ve 4. silindirlerin rasında çatlak var bloğa kaynak atılmış sıkıntı açar diye sahibi o yüzden satıyor
İstanbuldaki adam ordan yorum yapıyor pas yok çürük yok diye anlamıyorum o sunroofun etrafını bi görse gitsede çürükleri sonra konuşsa"
-----------------------------------------------------------------------
hala çok düzgün diye idda ediyosan detaylı foto çek ekle buraya boş boş yazmanın bir anlamı yok.
halilcan9455
14-01-2013, 18:56
Bu site öyle bir yer ki senin aracını senden daha iyi tanıyan insanlar olabiliyor.
hele de bu araç Honda ise Soichiro Honda 'nın bile bilmediği şeyler çıkabilir :D
muratburunce
14-01-2013, 20:08
kimse yoğurdum kara demez tabi :)
aracımın silindirlerinin söküldüğünü ben kimseden gizlemiyorum herkesin haberi var neden bu sebepten satmak isteyim? satıp sıfır araba alacağım,aldığımdan beri motordu oydu buydu uğraşmak bıktırdı.kimseye açıklama yapmak zorunda da değilim bu da ayrı bi konu zaten.arabamın kaportasıda motoruda şuan 4 4 lük isteyen gelir bakar baktırır ben bu garantiyi verdikten sonra isteyen alır isteyen almaz kimseye zorla bişey satmıyoruz.sol ön çamurluğumda evet macun var bir miktar onun haricinde hiç bir şey yok.bu araba 20 yaşında sıfır araba değil.sunroofumda sapa sağlam açılması kapanması su alma yok bir şey yok.motorumun her parçasının fotoğrafı var kullandığım parçaların hepsi japon.
o senle konuşan arkadaşlada konuştum.sordum teker teker benim arabam böyle böyle mi diye.almak isterken arabanın başında güle oynaya duruyordu.ben bıktığımdan ve onun iyi niyetli gördüğümden düştüm fiyatı evet.kimseye güven olmaz saklamak lazım bunu şunu yaptırdık dememek lazım.ben arabamın gayet diri temiz olduğunu düşünüyorum.fotoğraflar ortada
Araca ben baktım ogunun adamlıgından yana sıkıntı yok burdakı sıkıntı baska kimsenın aracını kötuleyecek degılım ben alacaktım almadım vazgectık sıfır motor var suanda ısteyen ogunle konussun baksın anlatsın arada ben kötü olmak istemıyrm. Gidip bakmak isteyen varsa baksın sonra desin sen aracı kötüledin diye o zaman konuşuruz
http://c1301.hizliresim.com/15/g/hyn2z.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1301.hizliresim.com/15/g/hyndw.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1301.hizliresim.com/15/g/hyngg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1301.hizliresim.com/15/g/hync1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1301.hizliresim.com/15/g/hynjl.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bahattin sen almadım değil alamadım diyeceksin ona.geçen aramadın mı beni kardeşimden unoyu aldım takaslayalım diye.ben sana demedim o takas önceki zaman için geçerliydi o zaman yapsaydın yapacaktık demedim mi??? aracın göstergede sorun var dediği km telinden ses geliyor tıkıt tıkır.macun var dedikleri sol ön çamurda el kadar biyerde var.sunroof çalışmıyor mu.sunroof emanet duruyor diyorsun fitili tam milimetrik durmuyor az dışarı basmışlar o mu sorun?
silindirlerin sökülüp yapıldığını ben daha sana ilk görüşmemizde anlatmadım mı.anlattığımın dışında bişey anlattım mı anlatmadım mı???
Mikrop_Ali
14-01-2013, 20:21
Araca ben baktım ogunun adamlıgından yana sıkıntı yok burdakı sıkıntı baska kimsenın aracını kötuleyecek degılım ben alacaktım almadım vazgectık sıfır motor var suanda ısteyen ogunle konussun baksın anlatsın arada ben kötü olmak istemıyrm
senin kötü olacagın bısey yok ortada kanka neyse o yalan bişey söylemiyorum ben gördüklerimi ve duyduklarımı yazdım zaten. ben aşhsını tnaımam doğrudur olabilir iyi birisidir ona bişey diyemem. ogün kardeş burda alınacak bişey yok neyse o. burda ne adamlar gördük biz hatasız diyipte pert çıkanlar neler neler. sen halen sana bi kasıt oldugunu düşünüyosun. tamam sende söylüyosun ne eksiği varsa bende yazdım yaz dedin..
bu arac ist.dan resul un eskı aracı degılmı ya,gecen sene ist.daydı sonra ankaraya satıldı sanırım?
ben aracımda zaten ne varsa söylüyorum neyse o bende de aynen.arabayı almak için can atan adam burda gelipte arabama b.. atarsa ben onda art niyet ararım.zaten bidaha bişey duyarsam bu kim olursa olsun farklı konuşacağım.araba benim ama benden çok başkaları konuşuyor ben anlamadım gitti bu işi.yok sunroof emanet duruyormuş göstergeler bozukmuş gelemem ben böyle şeylere.herkese kolay gelsin...
tmm tmm arabayı cıkarttım, arac cok yakın bı abımdeydı.eskı resımlerıde war bende.
aracın sunroofu bız ist.a bı gece cıktıgımzda sütlücede ucmustu.
oguz kardesım sanırım sen arabayı ankaradan aldın, alırken baktırdın mı ?
geçen niye aradın beni o zaman takas yapalım diye? sakın bidaha benle muhattap olmadı adımı ağzına alma farklı olur yoksa herşey.arkadaş araba bu isteyen gelir alır isteyen almaz hadi kolay gelsin anlayan anlamayan herkes bi *** yazıyor ben uğraşamam kimseyle
pusatbeyturk
14-01-2013, 20:59
Vay arkadaş anlamıyorum insanın sözüne tamah etmiyorsunuz ama nedense arabayi gormeden motorunun patlak oldugunu biliyorsunuz ayiptir arkadaslar ben arabanin yapim asamasini en yakindan takip edenlerden biriyim blokta catlak yoktur gomleklerin ust kisimlarinda dandik antifirizden dolayi curume vardi gomlerlek curukleri dolduruldu ust kapakta ayni sekilde cok fazla curuk olmadigi halde degisti gomlekte catlak nerdeymis ben duymadim ve gormedim aracin ici yasina gore cok temiz ozellikle koltuk dosemeleri sunroofta curuk var diyen arkadasin gozleri bozuk galiba su alma yok ozellikle dikkat ettim kaportada macun dalgasi yok boyasi gayet iyi durumda catlak vs. yok sunroofta gayet duzgun duruyor goren arkadas sunroof acikken filan gormus galiba bu arada aksarayli arkadas zihniyeti bozuk olmakla uyanik olmak farkli bisey bunuda belirteyim araci satan arkadas contasi yanik vaziyettede satabilirdi ama kul hakki olmasin diye motorunu yaptirip satiliga koydu senin uyanik olman nasil bilmiyorum ama bizimki senin dusundugun uyanik olmakla farkli.
conta yanık ilana koysaydik bundan iyiymiş çünkü deveye diken insana siken ;) :)
devilboy
14-01-2013, 21:16
beyler gerek yok atışmalara aracı bi çok teg kullanıcısı biliyor zaten orhanda gördüklerini yazmış bunda kızacak bişe yok yanlış görmüş doğru görmüş orasını bilemem ama siz burda sabaha kadar tartışın kavga edin değişen bişe olmayacak arabaya niyetli adam gider bakar hesabına gelirse uyar alır olay bukadar basit
aynen öyle.almak isteyen gelir istediği yere gösterir kafasına yatarsa alır götürür...
Vay arkadaş anlamıyorum insanın sözüne tamah etmiyorsunuz ama nedense arabayi gormeden motorunun patlak oldugunu biliyorsunuz ayiptir arkadaslar ben arabanin yapim asamasini en yakindan takip edenlerden biriyim blokta catlak yoktur gomleklerin ust kisimlarinda dandik antifirizden dolayi curume vardi gomlerlek curukleri dolduruldu ust kapakta ayni sekilde cok fazla curuk olmadigi halde degisti gomlekte catlak nerdeymis ben duymadim ve gormedim aracin ici yasina gore cok temiz ozellikle koltuk dosemeleri sunroofta curuk var diyen arkadasin gozleri bozuk galiba su alma yok ozellikle dikkat ettim kaportada macun dalgasi yok boyasi gayet iyi durumda catlak vs. yok sunroofta gayet duzgun duruyor goren arkadas sunroof acikken filan gormus galiba bu arada aksarayli arkadas zihniyeti bozuk olmakla uyanik olmak farkli bisey bunuda belirteyim araci satan arkadas contasi yanik vaziyettede satabilirdi ama kul hakki olmasin diye motorunu yaptirip satiliga koydu senin uyanik olman nasil bilmiyorum ama bizimki senin dusundugun uyanik olmakla farkli.
Nurı ben yorumumu sıldım farkındaysanız olmadık bıse yazmadım yazmamda cokta konusmuyorum farkındaysanız ogunun hatrına. Gozu bozuk filan dıkkat et bıraz laflarına sunroofun etrafındakı boyalar gıtmısmı gıtmemışmı olay bu tamammı. Yapım asamasındada bulunduysan bıse demıyorum......:ofk:
Neyse ben yıne dıyorum yazmıyorum dahada sızde yazmayın öay kapansın ıtsın orhanda gormus zaten aracı.
Mikrop_Ali
14-01-2013, 21:23
kardes herkes konusuyor filan diyosunuz kendinizi çok önemli birisi filan mi zennediyosunuz ? kimsiziniz sizi konusacak herkes.
adam sormus bilen bildigini soylemis daha ne kendi ustaniz soylemis bunlari daha burda gelip yaziyosunuz
fsunnetci
14-01-2013, 21:28
araç Antalyadan LPG ustası Mehmet Alinin arabaydı vede kendiside aldığında arabada motordan yana büyük bir sıkıntısı yoktu,Integra sorgusunu yaparken çokta geçmişine gitmemeli bence çünkü çok el değiştiriyor bu arabalar , araç ilk istanbuldaydı evet ama önemli olan son sahibinin kimden aldığıdır çünkü çok eskiye gidildiğinde kafalar karışabilir :rolleyes:
dostum arabanın boyasının zaten duzgun olması lazım gecen sene 2 kere komple boyandı :)
sunroofta bız bı gece gazlarken şansa uctu gıttı ist.sütlecede.
ama soyle bı durum war sonucta bunlar 20 yasında araba 4-4lukte olmuyo.
eger şuankı sahıbı ızın verırse 1-2 resım koyarım.
cebinde parası olan gelir bakar alırsa alır almazsa gider kimseye zorla araba satmıyoruz uzatmanın alemi yok herkes işine baksın.
koyabilirsin fotoğraf tabi
pusatbeyturk
14-01-2013, 21:54
kardes herkes konusuyor filan diyosunuz kendinizi çok önemli birisi filanmi zennediyosunuz ? kimsiziniz sizi konusacak herkes.
adam sormus bilen bildigini soylemis daha ne kendi ustaniz soylemis bunlari daha burda gelip yaziyosunuz
1.biz senle kardes filan degiliz
2.burdaki kimse kimseden farkili degil bende cok ozel biri değilim
Benim bahsetmek istedigim tek sey su arabayi hurda ettiniz okadarda değil 20 yasinda bir arabadan bahsediyoruz 2yafa 3 yaşında bir araba değil kaborta sorunu olabilir motoru da ustası söylediyse banadan söylesin madem okadar kötüymüş niye yapmış ben yaptığı fiyata motor bulurdum yapan usta bunu biliyor madem durum okadar vahimmis neden söylememiş ki onuda geçelim blokta sorun olduğunu usta bize soylemedi duyanlar nasil duyuyor bilmiyorum kaldiki usta çok iyi birisi öyle bişey uyduracagini sanmıyorum
muratburunce
14-01-2013, 22:08
arkadaşlar bu kadar gerginliğe gerek yok... sadece araç hakkında bilgi almak istedim... herkes bildiklerini anlattı kafama yatmadı ben araç sahibine gerekli msjı attım... aracına diyecek lafım yok uraşmış emek harcamış onuda görmekten gerlmek olmaz umarım istediği fiyata istediği şartlarda satar hayırlı satışlar diliyorum...
ozcan_can
14-01-2013, 22:41
aracı kim alacaksa gelmeden önce anafartalar zaferin yanına uğrasın motor için konuşuyorum yapılanların faturaları mevcut fiyat vs ortada incelesin göz atsın araca bakmaya gelsin aracın şimdiki durumuna bakmadan görmeden çamur atmayın sizdeyken sorunsuz sıkıntısız bizdeyken pert yok öle bi dünya(piyasada o kadar çok araba varki hurdalıktan çıkartılıyo toplanıyo hatasız boyasız diye satılıyo)vay blok dikişliymiş vs boş laf yapmayın dikişli diye duyduysanız bakmayın bile araca piyasada daha uygun 5 6 binlere teg ler var onlarla ilgilenin...araca bende niyetlendim ama aile biraz karşı çıkınca olmadı neyse aracın kasası olsun içinin temizliği vs olsun özellikle sunroff üzerine konuşuyorum gram su alma yok ben araca bakmaya gittiğimde hava aşırı yağmurluydu içinde oturduk damla su girmedi yaşına göre çok diri motorundan bahsetmiyorum bile yapılanları bende biliyorum bizzat bende ordaydım kardeşimin arabası diye demiyorum övmüyorumda zaten aman aman hadi satılsın diye kaidemizde yok...ilgilenenlere fiyat onbeşbinlira...
eyvallah kardeşim sağolasın...
ozcan_can
14-01-2013, 22:45
çek fiyatı 17.500 e satılmazsa satılmasın aracın ne oldugunu bilen biliyo...bilmeyen zaten boş konuşup çamur atıyo ;)
Diğer arabamı aldığımda satılmazsa koyacam zaten kapıya biblo gibi dursun :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-civcive-gule-gule-129416786/detay
Araç Hakkında Bilgisi Olan Var'mı ?