http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1089592/detay/
araç hakkında bilgisi olan varmıdır...
Konuyu araştırdım daha önce açılmış ama çok eski bir konuydu...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1089592/detay/
araç hakkında bilgisi olan varmıdır...
Konuyu araştırdım daha önce açılmış ama çok eski bir konuydu...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
pardon link yanlış olmuş düzelttim![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
92 ler ön tapon arka tampon direksiyon farklı diye biliyordum
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Araç Antalya'dan alındı geldi kayseriye sonra motorun çok çok çok bitik oldugu anlasıldı blok harıc ne varsa yukarıya kadar sıfırlandı. Yenı ust kapak takıldı suan rodajda sanırım. Kaportası ve ozellıkle sunroofu sorunsuz. su alması pas mas yok kı bu cok onemlıdır. Bence alınabılır arac. 5 bine yakın masraf yapıldı Serviste.
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
hayata bak ilanı açtım altta bi üst kasa integranın ebay ilanı çıktı 6800 dolar diye bu teg 15 000nasıl bunaldım bi anda anlatamam
aracı görmeyen arkadaşlar fotoraftan nasıl yorum yapabiliyo anlamıyorum
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
gerekli bilgiyi ouzs a verdim zaten arıcam birazdan dedi.. onada bahsettim sanada söyliyim integra arıyosan hesaplı eli yüzü düzgün sunroofsuz bir teg var arkadaşımda
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Eski sahibide yeni sahibide arkadasımdı, ben onların sozune guvenmeyeceksem ne dıye konusayım ? Orhan da bılıyor forumdan Ogün'ün aracı. 20 yıllık arabadan cillop boya kaporta beklemek anlamsız.Degısen yok zaten arabada. Motoruda sıfır daha ne ki ? Fiyatı ıcın bırsey dıyemem ama satıcının kendı tercıhı o. Cıddıysenız gıder baktırırsınız. Olanı soyledım ben sıze. Fotograflara bakıp aldanmıyorum, piyasada aman aman integra yok öyle zaten olan da satmıyor.
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
adam zaten bakmış olum oyüzden yorum yapmam demiş ya be nbatu bu arada
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Araç daha Antalya'da iken sunroofunu biz almıştık İstanbul'dan. O zaman araba Mehmet Ali abideydi.
Kayseriye gittikten sonra motor yapıldı. Forumda ve Facebook sayfamızda zaten resimler ve yeni sahibinin paylaştığı konular mevcut.
Eğer bir Integra alacaksanız mutlaka facebook sayfamıza bakın derim, muhtemelen ya aracın sahibini ya da tanıyan birilerini kesin bulursunuz![]()
Araç benim aracım.kim demiş fotoğraflara aldanmayın kaportası iyi değil diye??? gördünüz mü canlı gözle arabamı.fotoğraflar cep telefonuyla çekilmiş basit fotoğraflardır canlıda fotoğraflardan hiç bir farkı yok hatları çok düzgün bir araç.motorunu komple sıfırladım aracımı zaten facebookta integra sayfasında herkes biliyor fotoğraflarını yapım aşamalarını hepsini paylaştım.bana bu arabanın motoru yeni yapıldı diye satıldı bitik çıktı motor.ben her şeyini özenle yaptırdım.çürük çarık hiç bişey yok aracımda sonuna kadar arkasındayım.almak isteyen gelir bakar istediği yere gösterir ben yok ustanızla gelin yok şöyle böyle bile demiyorum.fiyatımda bu cebinde parası olan alır götürür yoksa sıkıntı yok aracımı illa satacağım diye bir durumumda yok![]()
CR-X
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)