PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 TV 4328 Lacivert Honda Civic

imprezaWRC
18-01-2013, 10:35
Kim bu? Tanıyan eden var mı? Bu forumdan mı? Az önce e-5'te Göztepe-Bostancı arası yapmadığı serserilik, yapmadığı dengesiz makas...vs kalmadı, sonuç ne oldu, gazlamadığım halde Mutlu Lastik hizasında yine önüme düştü. Bir fırsat olsaydı, galerilerden birinden içeri sokacaktım ama yatsın kalksın dua etsin o fırsat elime geçemedi. :mad::mad::mad:

VTEC®
18-01-2013, 14:21
Basık lacivert sedan EK civicse ki plaka çok tanıdık herhalde o, ona denk gelirsen bi daha bi arkadaş var eğer kaçmasaymışın master minibüsünü sana sokacakmış, geçen çarşamba günü yaptığı salak hareketlerden dolayı.

Bende hızlı araba kullanırım, makasta atarım, bilmemnede yaparım ama bu kadar salak bu kadar aptal bi araba sürme şekli yok. Muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz.

imprezaWRC
18-01-2013, 14:54
Basık lacivert sedan EK civicse ki plaka çok tanıdık herhalde o, ona denk gelirsen bi daha bi arkadaş var eğer kaçmasaymışın master minibüsünü sana sokacakmış, geçen çarşamba günü yaptığı salak hareketlerden dolayı.

Bende hızlı araba kullanırım, makasta atarım, bilmemnede yaparım ama bu kadar salak bu kadar aptal bi araba sürme şekli yok. Muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz.

Biraz basık lacivert Ek kasa 4 kapılı civic. Sanırım aynı dengesizden bahsediyoruz; dediğim gibi yatıp kalkıp şükretsin bugün Duster'laydım. Ama mahalle arasında karşı yönden araç gelmeseydi, ya galeriye ya da halen devam eden inşaatın temeline sokacaktım hiçte vicdan azabıda çekmeden yoluma devam edecektim, demekki bugün şanslı günündeymiş, bir daha denk gelirse ağzına kırmayı planlıyorum. Eğer buraya üyeyse veya bir şekilde bu yazıyı okuyup nasıl olacakmış o iş diyerek bir yeriyle gülüyorsa, son gülen iyi güler diyorum; felaket kin tutan biriyim, aklıma bir kere o plaka ve o salak hareketler kazındı, elbet bir kere daha denk gelir ama o zaman dua falan kurtarmaz.

Seven7
18-01-2013, 15:14
Bu kadar inada bindirdiyseniz sahibinden'e bu kriterleri girip tek tek bakabilirsiniz, ilanı çıkarsa numarasını da bulmuş olursunuz. Sonuçta Civic'lerin %90'ı ilanda.

Skyhawk34
18-01-2013, 15:20
Bu kadar inada bindirdiyseniz sahibinden'e bu kriterleri girip tek tek bakabilirsiniz, ilanı çıkarsa numarasını da bulmuş olursunuz. Sonuçta Civic'lerin %90'ı ilanda.

tespit güzeldi

TANIL TIMORCI
18-01-2013, 15:28
Aynen dun ıs cıkısı beyaz bır pejo kapısıp kayalar petrole cekmıstı stop seffatı abarth egzoz vardı aynı aracsa eger abı sıkıntı yok ıs cıkısı aynı saatlerde oralardaysan bulusalım tanısalım

mur_84
18-01-2013, 15:29
plaka bana da yabancı değil ama çıkaramadım görürsem yazarım buraya..

burkaykalyon
18-01-2013, 15:30

işyerinde boş vaktim çok bugün...baktım hepsine ama yok maalesef :(

imprezaWRC
18-01-2013, 15:37
işyerinde boş vaktim çok bugün...baktım hepsine ama yok maalesef :(

Sağolasın Burkay

Gerçi bu kafa ile sürmeye devam ederse elime düşmeden ya tv'de ya gazetede ya da sahibinden.com kazalı araçlar listesinde vatandaşı görürüz.

d3n1s
18-01-2013, 16:20
Sağolasın Burkay

Gerçi bu kafa ile sürmeye devam ederse elime düşmeden ya tv'de ya gazetede ya da sahibinden.com kazalı araçlar listesinde vatandaşı görürüz.

kendini veya ailesini düşünmeyen birinin, geri kalan vatandaşları düşünmesini beklemek :confused:

ben yine de sakinliğinizi korumanız taraftarıyım, müsebbibi siz olmayın.

VTEC®
18-01-2013, 16:59
Biraz basık lacivert Ek kasa 4 kapılı civic. Sanırım aynı dengesizden bahsediyoruz; dediğim gibi yatıp kalkıp şükretsin bugün Duster'laydım. Ama mahalle arasında karşı yönden araç gelmeseydi, ya galeriye ya da halen devam eden inşaatın temeline sokacaktım hiçte vicdan azabıda çekmeden yoluma devam edecektim, demekki bugün şanslı günündeymiş, bir daha denk gelirse ağzına kırmayı planlıyorum. Eğer buraya üyeyse veya bir şekilde bu yazıyı okuyup nasıl olacakmış o iş diyerek bir yeriyle gülüyorsa, son gülen iyi güler diyorum; felaket kin tutan biriyim, aklıma bir kere o plaka ve o salak hareketler kazındı, elbet bir kere daha denk gelir ama o zaman dua falan kurtarmaz.

Büyük ihtimal aynı mal o zaman, çünkü öle makas atmak, trafik falan değil, yani kuru asfaltta el freni çekerek gitse 1 sokak boyunca o bile yaptığı hareketlerin yanında masum kalır o derece anlatılmaz salakça kullanıyor. bende master minibüs vardı sokağa döneceğim arkamdan kayarak geldi döndü önüme abuksubuk hareketler bilmemneler 2-3 arabayı sıyırdı, zor topladı, peşinden gittim bağırdım korna çaldım, hatta dursun diye, küfür falanda ettim kaçtı durmadı.

imprezaWRC
18-01-2013, 17:12
Büyük ihtimal aynı mal o zaman, çünkü öle makas atmak, trafik falan değil, yani kuru asfaltta el freni çekerek gitse 1 sokak boyunca o bile yaptığı hareketlerin yanında masum kalır o derece anlatılmaz salakça kullanıyor. bende master minibüs vardı sokağa döneceğim arkamdan kayarak geldi döndü önüme abuksubuk hareketler bilmemneler 2-3 arabayı sıyırdı, zor topladı, peşinden gittim bağırdım korna çaldım, hatta dursun diye, küfür falanda ettim kaçtı durmadı.

Bende orta şeritten giderken çarpacak kadar teğet geçti, başka araç sürücülerinede aynı haltı yaptı, çok dengesiz sürüyordu, birine çarpma ve sonrasında ortalığı birbirne katması an meselesiydi. Çarpsaydı, bilardo topu gibi sağa sola da çarpıp anca durabilirdi, hatta belki takla bile atabilirdi, öğlen vakti bu kaza senaryosu gerçekleşseydi, kurtarmak yerine tekme tokat girerdim, sonra ambulansı ve polisi arardım; 1 gramda vicdanım sızlamazdı.

zetto
18-01-2013, 18:53
amaçsızca bunu yapıyorsa vay onun gibi sürücünün haline. yolda acemi çok bayan çok bebek çocuk taşıyan araçlar arttı ve bunu rahatsız ederek yapan bir sıfattan bahsediyorsak bence atış serbest olmalı. acelen vardır hızlı gitmen gereklidir yine hızlı gidersin makas atarsın aralardan geçersin ama bunu yaparken rahatsızlık vermezsin milletin üzerine direksiyon kırmassın elalem senin yaptığın fırlamalığı tartmak zorunda kalmaz frene basıp geçip gitmene izin verir sırf aman bana bulaşmasın der adam da kendini makas kinngk zanneder devam eder. birgün biri çıkar seni takip eder yoldaki şofördür aynadan görür denk gelirsin arkasına düşersin geçeceğin aralığa fren yapmaz gazı dipler sinek gibi yapışır o zaman. aklı varsa bahsi geçen plakalı sürücü uslanır. biz sadece buğuz ediyoruz yazarak. Allah selamet versin.

Trance-R
18-01-2013, 19:34

tespit güzeldi

+2013 :)
çok gereksiz hareketleri var belli ki,

kelalper
18-01-2013, 19:48
Bende aynı araca küçükyalı Bostancı arasında rastladım. Ben yan yoldan E5 e bağlanacakken en soldan en sağa kayarak geldi frene dokunmasam tampon çamurluğu alıyordu benim. Sonra sopalamak için kovalamaya başladım tamponunda hanım mıyaklamaya başlayınca bıraktım. Öyle sinir yapmışım ki hanım kaza yapıcaz diye değil herifi öldürücem diye mıyaklamış. Kafanda bütün damarlar ortaya çıktı korktum dedi. Tek yakalarsam egzost borusuna sokacam o.ç yi.

Jeandan-R
18-01-2013, 19:50
Ben acıbademden e5 bağlanıp klasik 1-2-3 yapıp uzunçayırda bu arkadaşın yanından geçtim. Sonra gazlanıp makas attı bende biraz kovaladım, insan işi gitmediğini görünce bıraktım. Büyük ihtimal yanınızdan geçmişimdir bende.

John
18-01-2013, 19:57
Bende aynı araca küçükyalı Bostancı arasında rastladım. Ben yan yoldan E5 e bağlanacakken en soldan en sağa kayarak geldi frene dokunmasam tampon çamurluğu alıyordu benim. Sonra sopalamak için kovalamaya başladım tamponunda hanım mıyaklamaya başlayınca bıraktım. Öyle sinir yapmışım ki hanım kaza yapıcaz diye değil herifi öldürücem diye mıyaklamış. Kafanda bütün damarlar ortaya çıktı korktum dedi. Tek yakalarsam egzost borusuna sokacam o.ç yi.

aman abi sakin, değer mi sence böyle saçma sapan bir adam için. başına bela alacaksın bir de.

sercanışık
18-01-2013, 20:01
aman abıler boswerın ya barzo elbet patlat bı yerde sızden bulmasın belasını kendı kasınıyor zaten sız yıne kendı bıldgınız gıbı surun mılletı galyana getırıp bıse olursa ortak aryo

dn4859
18-01-2013, 20:16
sahibinden.comdan falan aramaya gerek yok bence bi anlık öfkeyle basınızı belaya sokarsınız şimdilik bırakın oluruna bıda denk gelırse o zaman gerekenı yaparsınız, bu siteden bile 2 3 kişiyle tatsız anıları olduğuna göre elbet belasını bulur ...

alfonso4474
18-01-2013, 20:18
eleman sopayı hak etmiş belli parazit biri bukadar kişi biliyosa :)

TayfunS
18-01-2013, 20:19
Şaka maka kulağı ne çınlamış ha :)

TolgaEsentepe
18-01-2013, 20:22
koskoca istanbulda nasıl bu kadar insan denk geldi bu adama ona şaşırdım ben :)

sedat s
18-01-2013, 20:34
koskoca istanbulda nasıl bu kadar insan denk geldi bu adama ona şaşırdım ben :)

tech her yerde :D

abı gecmıs olsun aman basını belaya sokma değmez.

Gry
18-01-2013, 20:40
bu eleman fazla yaşamaz

PiscocuK
18-01-2013, 20:53
her pazartesi kesin pendik-ikitelli yaparım..arada sırada haftanın 2-3 günü geçtiğimde olur adama birgün denk gelmedim :) adammı şanslı benmi onuda anlamadım ama benim hala 1.5 senem var..kimseyi dövmemem lazım yoksa hapis yolları :))))

izmirlicem
18-01-2013, 21:03
eğer arka plakası kare ise bunların 2tane 207 biri rc idi,bide bi vtec daha videoları vardı bir ara

2jzgte
18-01-2013, 21:20
Abi sakat dolu bu yaz cadde gidiyorum dondurma aldım kız arkadas var yanımda 1 tane beyaz saxo bi tane kırmızı audi tt hatta plakası 19 tt bilmem ne bulsam aklını alcam saxo yanımda deli gibi geçit eksozdan felan alew çıkıyo o geçti gitti tt küt diye arkadan bana iteledi sonra kaçtı araba bişi yoktu ama korkutu şerefsiz ki yaptıkları yer okul vs vs var işlek cadde

Göki,ZD
18-01-2013, 21:29
Bence sanayıde calısan bırısı hep aynı muhitlerde goruldugune gore

Gecmıs olsun herkese

srgn
18-01-2013, 21:31
hani 1 olay olsa tamam ama bu eleman alışkanlık haline getirmiş bunu baksana. haketmiş yani görür edersek aklımızda olsun

emirarslan34
18-01-2013, 21:31
brakın ugrasmayın ya ailesini kendini cevredeki insanları dusunmeyen duduklu tencerelere vakit ayırmayın elbet bulurlar belalarını. vurdun öldü , al basına iş kardeşim aman diyim ya. siz düşünün ailenizi boşverin arkadaslar. ben her zaman öyle tipleri gördümmü kacarım onlardan. allah korusun aman dikkat 5 dk erkeklik ömürboyu karı gibi yasatır adamaı valla. alah gelir hakından sallayın.

imprezaWRC
18-01-2013, 22:26

Şansa bak, Alper'im valla o kadar sinirlenme ama bir daha denk gelirse bana da haber ver, egzost borusuna beraber sokalım :D

P.S : Bu tiplemelerde yatsın kalksın eşlerimize dua etsin, bizi resmen eşlerimiz frenliyor.

Ferhat_V
18-01-2013, 22:28
aracın camları filmlimi ? vtec jantlarımı vardı ? sanki bizim semtin arabası..otomatik içi bej deri koltk filan var..

SOMEONESPECIAL
18-01-2013, 22:34
Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

Melih-Ö
18-01-2013, 22:35
Cami duvarına işemek deyimi burada tam anlamıyla oturuyor kanımca :)

imprezaWRC
18-01-2013, 22:35
aracın camları filmlimi ? vtec jantlarımı vardı ? sanki bizim semtin arabası..otomatik içi bej deri koltk filan var..

İçini tam göremedim, camlar koyu, ama otm. vites olma ihtimali çok düşük, ara gazlar falanda veriyordu.

KGüneyli
18-01-2013, 22:59
- Yaptıgı ciddi yanlıs bişey ama, Plakaya bakara Sima tanımadan Yarın karsınıza cıksa bile direk pata küte girmeyin bence, Sonucta Aile olarak kullanılan bi arac olabilir, Babadayken felan denk gelirsiniz aman mazallah başa büyük dert olur:)

Melih-Ö
18-01-2013, 23:20
- Yaptıgı ciddi yanlıs bişey ama, Plakaya bakara Sima tanımadan Yarın karsınıza cıksa bile direk pata küte girmeyin bence, Sonucta Aile olarak kullanılan bi arac olabilir, Babadayken felan denk gelirsiniz aman mazallah başa büyük dert olur:)

Yoruma gel ya :D Direk empati kurmuş vay arkadaş :D

BDK
18-01-2013, 23:26
es kaza biri arabayı alırsa yandı :D

KGüneyli
18-01-2013, 23:47
Yoruma gel ya :D Direk empati kurmuş vay arkadaş :D

Olum hepimiz yapıyoruz, arada öyle apaçilik. Yani, adam yapmıştır ceremesini baskası cekmesin :D

OnurGTI
19-01-2013, 01:18
Dün Yenibosna E5'te aynı olayı MRL81 plaka Cooper S bana yaptı.. Fren yapmasam sol ön çamurluğu, ön tamponu falan alıp evine götürcekti.. Aslında sakin giden bi insandı ben rolantide yanından geçince nedense böyle bi tavır takındı.. Ne diyim bilemiyorum ki.. Öldürsen yıllarca boşuna hapis.. Kendi aileme yazık..

Quantum
19-01-2013, 01:50
3 honda sitesine baktım adamın araba yok üç forumda da..

oguzhan999
19-01-2013, 01:55
Atam ne soformus arkadas , burdan bile kac kisi gormus etmis :) resmen etiket oldu

aybarsdnr
19-01-2013, 03:09
Abi geçmiş olsun, gerçekten insan bir anlık sinirle katil olabilir. Allahtan yanında eşin varmış ve frenlemiş seni..

Eğer aracın üstünde bu janttan varsa, bostancı mutlu lastiğin karşı şeridinde belki hafta içi hergün park halinde görüyordum yaklaşık bi 10 gün öncesine kadar. lastikçilerin önünde. son zamanlarda o taraftan geçmediğim için bilemiyorum ama

http://img822.imageshack.us/img822/9581/gsrsg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/822/gsrsg.jpg/)

RedSun
19-01-2013, 03:11
Abi geçmiş olsun, gerçekten insan bir anlık sinirle katil olabilir. Allahtan yanında eşin varmış ve frenlemiş seni..

Eğer aracın üstünde bu janttan varsa, bostancı mutlu lastiğin karşı şeridinde belki hafta içi hergün park halinde görüyordum yaklaşık bi 10 gün öncesine kadar. lastikçilerin önünde. son zamanlarda o taraftan geçmediğim için bilemiyorum ama

http://img822.imageshack.us/img822/9581/gsrsg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/822/gsrsg.jpg/)

off topic

bu jantin marka modeli nedir?

levent
19-01-2013, 03:39
xxr 527 jantın marka modeli..

valla elemanla denk gelen herkese geçmiş olsun diyim, psikopatın birine denk gelir çeker vururlar onu.. battı balık yan gider misali..

İbrahim33
19-01-2013, 03:57
Eleman sıraya dizmiş bizim techi :) Anlattıklarınıza göre bugün olmasada yarın patlayacak bir tip belliki...Bırakın başkasından bulsun belasını adamdan sayar , 10 yıl verirler valla...

VTEC®
19-01-2013, 08:32
Bence sanayıde calısan bırısı hep aynı muhitlerde goruldugune gore

Gecmıs olsun herkese

Güzel tespit, bugün sanayiye gidicem bi bakarak olurum.

o gün master vardı bende 18+1 minibüs, ara sokaklarda olunca işimiz az kovalayabildim. auris falan olsaydı bende ki saxoyu hiç karıştırmıyorum onu kesin yakalardım, arabasını ona swap yapardım kesin yani o günki sinirimi anlatamam.

ya şimdi ben hiçmi yapmıyorum, evet bende çok hızlı araba kullanıyorum. Tutuldum adama, yani yaptığı araba sürmek değil, yani ortada bi araba sürmek hızlı hareket, bilmemne yani "lavuk fena geçti, iyi girdi oraya risk aldı ama, helal olsun 3 şerit uzadı gitti" vs vs gibi bi tepki verilecek bi adam değil. "sieee orayada vurdu, haydee banada vurdu, obaaaa kaydı dükkana daldı" adam direk bu kafada. :D

evrendogu
19-01-2013, 08:35
sieee orayada vurdu, haydee banada vurdu, obaaaa kaydı dükkana daldı" adam direk bu kafada. :D

:) süperdi bu

kelalper
19-01-2013, 09:49
arkadaşlar adama makas attığı için kızmıyoruz yanlış anlaşılmasın. Acelemiz olduğu zaman bizde makaslı gidiyoruz trafikte. Ama adabıyla insanlara sıkıntı yaratmayacak şekilde silme geçmeden gidiyoruz. Bu adam amaçsızca sağa sola sola sağa emniyet şeridi onun önü bunun arkası şeklinde gidiyor. Daha doğrusu gidemiyor. Tek yaptığı trafiktelki insanların hayatını tehlikeye atmak. Kat ettiği yolda yok. Televizyon ekranı üzerinde dolaşan sinek gibi. Seni engellemez ama rahatsız eder.

imprezaWRC
19-01-2013, 10:22
arkadaşlar adama makas attığı için kızmıyoruz yanlış anlaşılmasın. Acelemiz olduğu zaman bizde makaslı gidiyoruz trafikte. Ama adabıyla insanlara sıkıntı yaratmayacak şekilde silme geçmeden gidiyoruz. Bu adam amaçsızca sağa sola sola sağa emniyet şeridi onun önü bunun arkası şeklinde gidiyor. Daha doğrusu gidemiyor. Tek yaptığı trafiktelki insanların hayatını tehlikeye atmak. Kat ettiği yolda yok. Televizyon ekranı üzerinde dolaşan sinek gibi. Seni engellemez ama rahatsız eder.

+1 , hepimiz bir şekilde birinin sağından veya solundan geçiyoruz, ama acelimiz var diye ama önümüzdeki çok yavaş sürdüğünden...
Bahsi geçen vatandaş, ha şimdi patladı patlayacak kıvamda çok ama çok dengesiz ve amaçsızca kullanıyor. Herif bir yere sıvansa hadi neysede, o dengesizlikle sırf kendi canını değil durduk yere başkalarının da canını yakar. Dün bana temas etseydi, sonrasında toparlayamayıp mutlaka bariyerlere ve başka araçlara sıvanırdı. Bence şimdiden dua etsin ki bir dahaki dengesizliklerinde Alper'e, bana veya bir burnu kıllıya denk gelmez.
Şu İstanbul trafiğinde gerçekten gözden çıkardığın, vurdumu deviren cinsten ve motoru kuvvetli bir araç kullanacaksın ki, seni ve başkasını tehlikeye sokmaya kalkışacak denyonun geçeceği aralığı bir anda tıkayasın, varsın o düşünsün bakalım bileği, refleksleri ve frenleri ne kadar kuvvetli görmüş olur; böylelikle ben değil o ecel teri döker, sıvanmadan kurtulursada en azından aklı başına gelir.

CRUEL
19-01-2013, 10:33
O kadar adam gormus fox tv nasil yakalayamamis bu adami:D

SErhat.
19-01-2013, 11:25

O dediğin araç bizim evin altındaki Continental'da çalışan birisinin ama onun arabası sabah gelir, akşama kadar durur, akşam da dükkanı kapatınca gider.

Ben de ilk başta o araç sandım. Basık lacivert EK kasa sadece bu aracı gördüm buralarda ama plakası farklı.

Ya da aynı araçtan bahsediliyor, belki sahibi de öyle süren birisi de olabilir ama görenler plakayı yanlış gördü..

Araba da bu hatta.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/28872_371088206316415_588691947_n.jpg

Jantları böyle değil ama şimdi. Sarı renkli, sık kollu bir jant var.

Edit; Son birkaç gündür görmüyorum yalnız aracı. Hatta sabah evden çıkarken baktığımda yoktu araç yine. Satmış da olabilir. Ama geçen haftaya kadar arkadaşın dediği gibi burada dururdu hep dükkanın önünde ve dediğim gibi sabah 8 akşam 7 çalışan birisi, arabası da yatar akşama kadar, kıpırdamaz bile yerinden. Plakası da farklı.

aybarsdnr
19-01-2013, 11:37
Güzel yakalamışsın.. Anlatılan araç aynı güzergahta aynı renkte falan olunca direk çağrışım yaptı bana da. Farklıymış demekki plakası

VTEC®
19-01-2013, 12:19
Fotodaki araç değildi, 1.6 ies orjinal jant vardı bizim mevzumuzdaki araçta

TANIL TIMORCI
19-01-2013, 12:40
Aynen fotodakı arac degıl 2006-2007 kasa uzay kasadan bır oncekı kasa arac seffaf stop lambası var kare plakalı ben gordugum gun kayalar petrolde benzın almaya gırdı

Seven7
19-01-2013, 13:03
Aynen fotodakı arac degıl 2006-2007 kasa uzay kasadan bır oncekı kasa arac seffaf stop lambası var kare plakalı ben gordugum gun kayalar petrolde benzın almaya gırdı

EK kasa deniliyor ilk mesajda. 96-01 kasa yani.

RIDVAN
19-01-2013, 13:09
Ne Adammış Ben Bile Burdan Sıkıntı Aldım :D Abartılmadan Kulağı Çekilmeli Bence Yakalanırsa

imprezaWRC
19-01-2013, 13:11
EK kasa deniliyor ilk mesajda. 96-01 kasa yani.
Aynen, yukarıdaki fotoğraftaki kasadan.

ALPE-R
19-01-2013, 13:36
bence onunla bir olmayın anlattıklarınıza göre patlamaya az kalmış zaten allahından bulur inşallah..

KGüneyli
19-01-2013, 13:48

Sen farklı bi aractan bahsediyosun,

Chn53
22-01-2013, 19:37
şöyle birşey gördüm... plakayı yanlış görme ihtimaliniz varmı 8 i 3 görmüş olabilirsiniz benziyorlar

http://img20.imageshack.us/img20/2853/98148064.png (http://imageshack.us/photo/my-images/20/98148064.png/)

GTCihad
22-01-2013, 19:45
Bir adım daha yaklaşılmış elemanı bulmaya MİT te bile yok bu istihbarat :D

SErhat.
22-01-2013, 19:48
Yalnız 4828 sorgulamada gri Toyota olarak görünüyor.

Bu da değil.:)

b.ustaoglu
22-01-2013, 19:49
profili bu sanırım... fotoğraflarında civic görünmüyor kapalı ancak mesaj atılabilir lacivert civic sahibimisin diye :)

Emrah Bilgili | Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=1764237063)

b.ustaoglu
22-01-2013, 19:51

o zaman bu da makasçı bi arkadaş... neyse bu plakayada dikkat edelim :D

erhanarici18
22-01-2013, 21:11

farketmez bunuda dövelim amk aynı bokun laciverti :D :D :D

berkay_aydin
22-01-2013, 21:24
Hayret biz bulamıyorsak kimse bulamaz :D Adamın internetle alaksı yok galiba

Hakan Burak
22-01-2013, 22:40
Elemana bak bütün İstanbul'u karıştırmış.
Trafiği tehlikeye sokmak çok yanlış, dediklerinizi haketmiş ama yine de soğuk kanlılığınızı korumakta fayda var.

AşkınS.
22-01-2013, 22:41
müge anlının techturkey şubesi

Melih-Ö
22-01-2013, 22:52
Cem abi nerdesin bu şu adamı :) Anca cem abi bulur :D

mmtrıza
22-01-2013, 22:56
belki misafir olarak konuyu okuyordur :D hakikaten edevlet gibi earaba sitesi gibiyiz :;D

M.A.D
22-01-2013, 23:01

:hehe: hahahah aynen öyle

ERY98
23-01-2013, 00:12

çok mantıklı bencede :D :D tam ben içimden derken yorumu okudum yarıldım :D

mur_84
23-01-2013, 07:55
geçen bir lacivert EK gördüm sedan sol ön çamurluk vs sürtülmüş hani böyle makasta olan sürtüklere benziyor ama plakasını göremedim.. ümraniye civarından olma olasılığı yüksek gibi geliyor bana..

SErhat.
02-02-2013, 23:33
Anilan arac S Virajinda su anda. 1-2 dk once gectim; yine dondum gectim kenarda park halindeydi. Bjk baski appli; orijinal jantli basik.

mrtngn
02-02-2013, 23:44
Ben bu siteden vallahi korkuyorum artık :D :D

Seven7
02-02-2013, 23:51
Toplanıp gidelim. Kavga-Paket meeting.

Chn53
02-02-2013, 23:52
Anilan arac S Virajinda su anda. 1-2 dk once gectim; yine dondum gectim kenarda park halindeydi. Bjk baski appli; orijinal jantli basik.

hemen çökün :D

Aranel Ciryatan
03-02-2013, 00:06

:D baştan sona okudum şimdi konuyu vallah ajanlara taş çıkarırız :D

rebeloghy
03-02-2013, 00:19
ya abilerim arkadaslarım her şey iyi güzel. canı yanan sinirlenen sonuna kadar haklı çağırsın beraber gideyim izmirden gelirim makasçının makasını tıpa diye takmaya ama üzüldüğüm bir durum var

makas videosu paylaşılıyor aynı sitede 91283091850 kişi türbesini yapacak kadar tapıyor, sonra biri canı yanmış şekilde konuyu açınca bizim ahmet hoca türbesi o ç mezarı oluyor... keşke bu tepkiler o videolara da verilse.....

bilalMW
03-02-2013, 00:31
KaMyOn gArAjI

disko clup müzik

PolatAlemdar

K.G.T GARAJ

Cenabet Fıkralar

Hap Var Cigara Var.

KaFaMıZa GöRe TuNiNG

Ceylan Gözlüm ile Müzik Keyfi

adamın facede beğendiği sayfalar bu zaten nasıl bir tip herkes kafada az çok bi profil çıkarmıştır. :D

SErhat.
03-02-2013, 00:33
Ajanlık vs. olayı değil de sonuçta plaka aklımda kalmış. Oradan geçerken yol kenarında direk gözüme çarptı. Arabada arkadaşlarım da vardı ve evlerine bırakmam gerekiyordu yine de döndüm bir daha geçtim; o arabaymış. Ama S'te de belki 40-50 adam vardı bu gece. Kimbilir kimdi aralarında..

ayku82
03-02-2013, 09:25
Iste boyle bilincisz pislik, safralar yuzunden milletin huzuru kaciyor. Amale evladi eline viski sisesi alip resim cekip facebooka koyuyor, ulan 50 yasina da gelsen gerizekalisin , ak amelesi.

Kadyr
03-02-2013, 09:35
memlekette malmı yok... bu arada polisi arayıp tehlikeli, araç kullanıyor deseydiniz en azından azda olsa bir ceza kesilirdi.

Muharrem C.80
03-02-2013, 10:06
kamyon garajı

disko clup müzik

polatalemdar

k.g.t garaj

cenabet fıkralar

hap var cigara var.

Kafamıza göre tuning

ceylan gözlüm ile müzik keyfi

adamın facede beğendiği sayfalar bu zaten nasıl bir tip herkes kafada az çok bi profil çıkarmıştır. :d

at pazarı :d

Skyhawk34
03-02-2013, 10:17
KaMyOn gArAjI

disko clup müzik

PolatAlemdar

K.G.T GARAJ

Cenabet Fıkralar

Hap Var Cigara Var.

KaFaMıZa GöRe TuNiNG

Ceylan Gözlüm ile Müzik Keyfi

adamın facede beğendiği sayfalar bu zaten nasıl bir tip herkes kafada az çok bi profil çıkarmıştır. :D

AT gibi kişnedim moruk yok böyle bi kişneme :D :D :hahaha: :hahaha:

Wromm
03-02-2013, 10:58
memlekette malmı yok... bu arada polisi arayıp tehlikeli, araç kullanıyor deseydiniz en azından azda olsa bir ceza kesilirdi.

+1 artık hiç bulaşmıyorum. Tartışıp sinirlerini zıplatacağına böylesi en iyisi.

şirket aracı ise şirketine de bildiriyorum.. Kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama kimsenin de başkasının canına kastedmeye hakkı yok !

Polisi arayıp şikayet edince de gerekli bilgileri ve plakayı veriyorlar görüldüğü yerde çevirip işlem yapıyorlar..

EmreAygun
03-02-2013, 15:13
Plakası kesik puntolarla yazılı app sanırım değil mi? Lacivert EK civic replika VTI jantları var üzerinde.. Adam ne olay olmuş yahu :) Vatandaş bizim üst mahallede ikamet ediyor :) iletmemi istediğiniz mesajlarınızı not halinde sileceğine sıkıştırabilirim :)

Hepinize geçmiş olsun

rapstar
03-02-2013, 15:32
Evet beyler aranan araç sahibi benim sıkıntı nedir. Makas atamıyorsunuz diye nedir bu çekememezlilik. Trafik yapmak isteyenleri asıp kesenleri küçükyalı optimum arasına bekleriz alayına gider.

:D :D :D Şaka bi yana bu arkadaş fazlaca canına susamış pamuk ipliğine bağlı. Çalıştığım şirket bostancıda gün içinde sürekli şirket aracıylayım. Denilen gibiyse hayatımı tehlikeye atarcasına bana denk gelirse frene fln basmam şanslıysa hayatının geri kalanını beton bariyer olarak sürdürür :D

fthdrn
03-02-2013, 15:44
Konuyu okuduktan sonra gozum hep bakınır oldu plakalara
Dün gece bende gordum s virajinda pilavli sohbet yapiyorlardi apaciler

SErhat.
03-02-2013, 15:58
Plakası kesik puntolarla yazılı app sanırım değil mi? Lacivert EK civic replika VTI jantları var üzerinde.. Adam ne olay olmuş yahu :) Vatandaş bizim üst mahallede ikamet ediyor :) iletmemi istediğiniz mesajlarınızı not halinde sileceğine sıkıştırabilirim :)

Hepinize geçmiş olsun

Yok. ies jantlı, düz bjk baskı appliydi konudaki aranan araç.

Muhtemelen farklı bir araç sizin tarif ettiğiniz.

Jeandan-R
03-02-2013, 16:16
Yok. ies jantlı, düz bjk baskı appliydi konudaki aranan araç.

Muhtemelen farklı bir araç sizin tarif ettiğiniz.

Bana makas atarken önleri teneke görnüştüm :D

SErhat.
03-02-2013, 19:31
Bana makas atarken önleri teneke görnüştüm :D

Demek ki tanınmamak için jantları takmış.:D

O değil de bir ara görüşelim derim. Çok açtık arayı. Kokum da bitti zaten.:icon_tup:

sansar34
03-02-2013, 21:37
Bugun olimpiyatta olan antremanda bizim yigen gormus abi kesin eminim plaka oydu diyo plakayi girmedim ama araba yere biraz basik ustu biraz tozlu flndi