User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
94 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 34 TV 4328 Lacivert Honda Civic

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

34 TV 4328 Lacivert Honda Civic

Kim bu? Tanıyan eden var mı? Bu forumdan mı? Az önce e-5'te Göztepe-Bostancı arası yapmadığı serserilik, yapmadığı dengesiz makas...vs kalmadı, sonuç ne oldu, gazlamadığım halde Mutlu Lastik hizasında yine önüme düştü. Bir fırsat olsaydı, galerilerden birinden içeri sokacaktım ama yatsın kalksın dua etsin o fırsat elime geçemedi.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basık lacivert sedan EK civicse ki plaka çok tanıdık herhalde o, ona denk gelirsen bi daha bi arkadaş var eğer kaçmasaymışın master minibüsünü sana sokacakmış, geçen çarşamba günü yaptığı salak hareketlerden dolayı.

Bende hızlı araba kullanırım, makasta atarım, bilmemnede yaparım ama bu kadar salak bu kadar aptal bi araba sürme şekli yok. Muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basık lacivert sedan EK civicse ki plaka çok tanıdık herhalde o, ona denk gelirsen bi daha bi arkadaş var eğer kaçmasaymışın master minibüsünü sana sokacakmış, geçen çarşamba günü yaptığı salak hareketlerden dolayı.

Bende hızlı araba kullanırım, makasta atarım, bilmemnede yaparım ama bu kadar salak bu kadar aptal bi araba sürme şekli yok. Muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz.
    Biraz basık lacivert Ek kasa 4 kapılı civic. Sanırım aynı dengesizden bahsediyoruz; dediğim gibi yatıp kalkıp şükretsin bugün Duster'laydım. Ama mahalle arasında karşı yönden araç gelmeseydi, ya galeriye ya da halen devam eden inşaatın temeline sokacaktım hiçte vicdan azabıda çekmeden yoluma devam edecektim, demekki bugün şanslı günündeymiş, bir daha denk gelirse ağzına kırmayı planlıyorum. Eğer buraya üyeyse veya bir şekilde bu yazıyı okuyup nasıl olacakmış o iş diyerek bir yeriyle gülüyorsa, son gülen iyi güler diyorum; felaket kin tutan biriyim, aklıma bir kere o plaka ve o salak hareketler kazındı, elbet bir kere daha denk gelir ama o zaman dua falan kurtarmaz.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar inada bindirdiyseniz sahibinden'e bu kriterleri girip tek tek bakabilirsiniz, ilanı çıkarsa numarasını da bulmuş olursunuz. Sonuçta Civic'lerin %90'ı ilanda.

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar inada bindirdiyseniz sahibinden'e bu kriterleri girip tek tek bakabilirsiniz, ilanı çıkarsa numarasını da bulmuş olursunuz. Sonuçta Civic'lerin %90'ı ilanda.
    tespit güzeldi

TANIL TIMORCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen dun ıs cıkısı beyaz bır pejo kapısıp kayalar petrole cekmıstı stop seffatı abarth egzoz vardı aynı aracsa eger abı sıkıntı yok ıs cıkısı aynı saatlerde oralardaysan bulusalım tanısalım

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plaka bana da yabancı değil ama çıkaramadım görürsem yazarım buraya..
    Asıl sancı uyandığında..

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işyerinde boş vaktim çok bugün...baktım hepsine ama yok maalesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işyerinde boş vaktim çok bugün...baktım hepsine ama yok maalesef
    Sağolasın Burkay

Gerçi bu kafa ile sürmeye devam ederse elime düşmeden ya tv'de ya gazetede ya da sahibinden.com kazalı araçlar listesinde vatandaşı görürüz.

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Burkay

Gerçi bu kafa ile sürmeye devam ederse elime düşmeden ya tv'de ya gazetede ya da sahibinden.com kazalı araçlar listesinde vatandaşı görürüz.
    kendini veya ailesini düşünmeyen birinin, geri kalan vatandaşları düşünmesini beklemek

ben yine de sakinliğinizi korumanız taraftarıyım, müsebbibi siz olmayın.
    öyle işte.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz basık lacivert Ek kasa 4 kapılı civic. Sanırım aynı dengesizden bahsediyoruz; dediğim gibi yatıp kalkıp şükretsin bugün Duster'laydım. Ama mahalle arasında karşı yönden araç gelmeseydi, ya galeriye ya da halen devam eden inşaatın temeline sokacaktım hiçte vicdan azabıda çekmeden yoluma devam edecektim, demekki bugün şanslı günündeymiş, bir daha denk gelirse ağzına kırmayı planlıyorum. Eğer buraya üyeyse veya bir şekilde bu yazıyı okuyup nasıl olacakmış o iş diyerek bir yeriyle gülüyorsa, son gülen iyi güler diyorum; felaket kin tutan biriyim, aklıma bir kere o plaka ve o salak hareketler kazındı, elbet bir kere daha denk gelir ama o zaman dua falan kurtarmaz.
    Büyük ihtimal aynı mal o zaman, çünkü öle makas atmak, trafik falan değil, yani kuru asfaltta el freni çekerek gitse 1 sokak boyunca o bile yaptığı hareketlerin yanında masum kalır o derece anlatılmaz salakça kullanıyor. bende master minibüs vardı sokağa döneceğim arkamdan kayarak geldi döndü önüme abuksubuk hareketler bilmemneler 2-3 arabayı sıyırdı, zor topladı, peşinden gittim bağırdım korna çaldım, hatta dursun diye, küfür falanda ettim kaçtı durmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük ihtimal aynı mal o zaman, çünkü öle makas atmak, trafik falan değil, yani kuru asfaltta el freni çekerek gitse 1 sokak boyunca o bile yaptığı hareketlerin yanında masum kalır o derece anlatılmaz salakça kullanıyor. bende master minibüs vardı sokağa döneceğim arkamdan kayarak geldi döndü önüme abuksubuk hareketler bilmemneler 2-3 arabayı sıyırdı, zor topladı, peşinden gittim bağırdım korna çaldım, hatta dursun diye, küfür falanda ettim kaçtı durmadı.
    Bende orta şeritten giderken çarpacak kadar teğet geçti, başka araç sürücülerinede aynı haltı yaptı, çok dengesiz sürüyordu, birine çarpma ve sonrasında ortalığı birbirne katması an meselesiydi. Çarpsaydı, bilardo topu gibi sağa sola da çarpıp anca durabilirdi, hatta belki takla bile atabilirdi, öğlen vakti bu kaza senaryosu gerçekleşseydi, kurtarmak yerine tekme tokat girerdim, sonra ambulansı ve polisi arardım; 1 gramda vicdanım sızlamazdı.

zetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaçsızca bunu yapıyorsa vay onun gibi sürücünün haline. yolda acemi çok bayan çok bebek çocuk taşıyan araçlar arttı ve bunu rahatsız ederek yapan bir sıfattan bahsediyorsak bence atış serbest olmalı. acelen vardır hızlı gitmen gereklidir yine hızlı gidersin makas atarsın aralardan geçersin ama bunu yaparken rahatsızlık vermezsin milletin üzerine direksiyon kırmassın elalem senin yaptığın fırlamalığı tartmak zorunda kalmaz frene basıp geçip gitmene izin verir sırf aman bana bulaşmasın der adam da kendini makas kinngk zanneder devam eder. birgün biri çıkar seni takip eder yoldaki şofördür aynadan görür denk gelirsin arkasına düşersin geçeceğin aralığa fren yapmaz gazı dipler sinek gibi yapışır o zaman. aklı varsa bahsi geçen plakalı sürücü uslanır. biz sadece buğuz ediyoruz yazarak. Allah selamet versin.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tespit güzeldi
    +2013
    çok gereksiz hareketleri var belli ki,
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aynı araca küçükyalı Bostancı arasında rastladım. Ben yan yoldan E5 e bağlanacakken en soldan en sağa kayarak geldi frene dokunmasam tampon çamurluğu alıyordu benim. Sonra sopalamak için kovalamaya başladım tamponunda hanım mıyaklamaya başlayınca bıraktım. Öyle sinir yapmışım ki hanım kaza yapıcaz diye değil herifi öldürücem diye mıyaklamış. Kafanda bütün damarlar ortaya çıktı korktum dedi. Tek yakalarsam egzost borusuna sokacam o.ç yi.
    IN BOOST WE TRUST

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben acıbademden e5 bağlanıp klasik 1-2-3 yapıp uzunçayırda bu arkadaşın yanından geçtim. Sonra gazlanıp makas attı bende biraz kovaladım, insan işi gitmediğini görünce bıraktım. Büyük ihtimal yanınızdan geçmişimdir bende.
    .

John - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı araca küçükyalı Bostancı arasında rastladım. Ben yan yoldan E5 e bağlanacakken en soldan en sağa kayarak geldi frene dokunmasam tampon çamurluğu alıyordu benim. Sonra sopalamak için kovalamaya başladım tamponunda hanım mıyaklamaya başlayınca bıraktım. Öyle sinir yapmışım ki hanım kaza yapıcaz diye değil herifi öldürücem diye mıyaklamış. Kafanda bütün damarlar ortaya çıktı korktum dedi. Tek yakalarsam egzost borusuna sokacam o.ç yi.
    aman abi sakin, değer mi sence böyle saçma sapan bir adam için. başına bela alacaksın bir de.
    dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
    futbol enteresan oyun. - ömer üründül
    beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aman abıler boswerın ya barzo elbet patlat bı yerde sızden bulmasın belasını kendı kasınıyor zaten sız yıne kendı bıldgınız gıbı surun mılletı galyana getırıp bıse olursa ortak aryo

dn4859 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden.comdan falan aramaya gerek yok bence bi anlık öfkeyle basınızı belaya sokarsınız şimdilik bırakın oluruna bıda denk gelırse o zaman gerekenı yaparsınız, bu siteden bile 2 3 kişiyle tatsız anıları olduğuna göre elbet belasını bulur ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)