Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai Tucson Superchip Uygulaması
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba , forumda aradım fakat soruma cevap verebilecek bi konu bulamadım . 2008 Model Tucson 2.0 Crdi aracımiz var ve 112 bg lik gücü bana yeterli gelmiyor. Servis müdürüne chip uygulamasını sorduğumda sürekli turbo sorunu çıkarır dedi . Aklimda extra gücün yanında yakıt tasarrufu olur gibi bi düşünce de vardı . Aceba müdürün dediği gibi sürekli turbo sorunu çıkarır mı ve yakıt konusunu iyi yönde etkiler mi ?
ecufast alperle gorüştünmü bi görüş detaylı bilgi verir..
Yok henüz görüşmedim ama tavsiye için sağolun
berkay_aydin
04-03-2013, 18:58
Turbo kronik sorunlu değilse güzel bir yazılımla hiçbirşey olmaz, yakıt durumu sizin ayağınıza göre değişir :) az basarsanız yazılımlı az yakar çok basarsanızda çok yakar :)
Bildiğimiz kadarıyla kronik bi sorun yok turboda . Yakıt kısmında sorduğum ise şimdi km de 30-35 kr arası yakıyor , gücü arttırmak biraz daha az yakmasina sebep olur mu ? :)
Berk7767
04-03-2013, 19:05
berkayın dediği gibi basmazsanız az yakar ama gazlarsanız fazla yakar
O zaman bi chip uygulaması görünüyor gibi :) Teşekkürler
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.