Orijinalini görmek için tıklayınız : amerikada şirket kurmak?
Prosedürler hakkında bilgisi olan varmı?
Yatırımcı vizesi var amerikada iş kurmak için.
Belirli bir sermayeyi amerikada 1 yıl içinde yatırım yapıcağınızı temin ederseniz, E2 vizesi alırsınız.
Hazır kurulu bir şirkette satın alabilirsiniz, kendi şirketinizi de kurabilirsiniz.
1 yıl içinde bu yatırımı yapmazsanız vizeniz yanar.
Eğer ciddi olarak düşünüyorsanız iyi bir avukatla çalışmanız gerekiyor. Amerikada bu işlerle ilgilenen çok iyi Türk avukatlar var, googledan yakalayabilirsiniz.
Denizcilik şirketlerindende bilgi alabilirsiniz aslında yatların vs amerikan bayraklı olması için orada şirket kurmak gerektiği için sürekli yapıyorlar 800$ gibi bi rakamı olması lazım..
AHMET1907
06-03-2013, 09:45
Avustralyada durum nedir? Bilgisi olan varmi
imprezaWRC
06-03-2013, 10:08
Bende hazır konu varken Norveç ve Singapur'u sorayım. (Ya .okum donacak ya .ıçım terleyecek ortası yok :D )
Vatandaşlık, çalışma...vs ile de bilgisi olan varsa ve paylaşırsa şahane olur.
hayırdır kacar gıbı gordum yas 30plus olan yurtdısında sırket sormus :D
eleman lazımza ithalat ihracat myo mezunuyum :D işletme 4. sınıftayım. herturlu işe koşmaya hazırım. 25 yasımdayım taş sıksam suyunu ayrı tozunu ayrı yere istiflerim :D hali hazırda işsizim :(
imprezaWRC
06-03-2013, 14:20
hayırdır kacar gıbı gordum yas 30plus olan yurtdısında sırket sormus :D
eleman lazımza ithalat ihracat myo mezunuyum :D işletme 4. sınıftayım. herturlu işe koşmaya hazırım. 25 yasımdayım taş sıksam suyunu ayrı tozunu ayrı yere istiflerim :D hali hazırda işsizim :(
Ben burada bir gelecek göremiyorum, o yüzden de alternatiflere bakıyorum.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
Ben burada bir gelecek göremiyorum, o yüzden de alternatiflere bakıyorum.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
amin. aramaya saldırmaya devam :(
Benim gitmek gibi niyetim yok tabi :) ancak orada kurulu şirketim olması gerekiyor