Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul ulaşım için yardım !!!
hakan308
07-03-2013, 09:25
Beyler merhaba o kadar harita falan karıştırdım ama bulamadım.
Baltalimanı polisevinden TT Arena Stadına nasıl gidebiliriz metro metrobüs dolmuş otobüs vs. bişeyler varmıdır?
6 kişiyiz o yüzden taksi uzak ihtimal gibi duruyor.
Yada bizi stada atabilcek bir hayırseverde olabilir :D
hakan308
07-03-2013, 10:09
önerisi olan?
Mecidiyeköy e dolmus varmı bilmiyorum, yada taksi ile gidin mecidiyeköy e ordan metro ile arenaya en temizi zaten herkes metro ile gidiyor, araç ile maç günü o trafik çekilmez
YavuzNaz
07-03-2013, 10:23
Baltalimanı toplu taşımaya çok ters kalan bir yer, en kolay polis evinin az ilerisinde halısahanın yanından girerek taksi ile tem e bağlanıp Arena stadına ulaşabilirsin, en yakın ve en kolay bu şekilde olur.
hakan308
07-03-2013, 10:41
Mecidiyeköy e dolmus varmı bilmiyorum, yada taksi ile gidin mecidiyeköy e ordan metro ile arenaya en temizi zaten herkes metro ile gidiyor, araç ile maç günü o trafik çekilmez
Aracımız yok zaten cevabınız için teşekkürler stada ya bu şekilde yada direk taksiyle gideceğiz anlaşılan :)
hakan308
07-03-2013, 10:42
Baltalimanı toplu taşımaya çok ters kalan bir yer, en kolay polis evinin az ilerisinde halısahanın yanından girerek taksi ile tem e bağlanıp Arena stadına ulaşabilirsin, en yakın ve en kolay bu şekilde olur.
Tahmini kaç dk sürer stada gitmemiz bu şekilde trafil olursa takside düdüklenmeyelim :D
Tahmini kaç dk sürer stada gitmemiz bu şekilde trafil olursa takside düdüklenmeyelim :D
3.5 dakika sürer kaza yoksa yolda trafik olmaz en mantıklısı taksi
hakan308
07-03-2013, 10:58
3.5 dakika sürer kaza yoksa yolda trafik olmaz en mantıklısı taksi
Anlaşıldı teşekkürler :)
BıD-Clio
07-03-2013, 14:25
baltalımanı halı sahanın karsında kalkan mınubus (kırmızı sapka olması lazım) ıle metroya gıdıp metrodanda stada gıdılır taksıyle o saatte trafıge kalabılırsınız
Kişi sayısı fazla ama eğer alırsa taksinin biri en mantıklı kısa ve kolay yöntem taksi
Halı sahanın yanında yukarı TEM e çıkılacak ordan stad yol üzerinde zaten
bu güzergahta çok ekstrem bişey olmazsa asla trafik olmaz 5-10 dakikada stadda olursunuz
Taksiye binemezseniz aklıma gelen yol Sarıyer Hacıosman metro durağı ordanda metro ile direkt GS stadı
hakan308
07-03-2013, 14:36
baltalımanı halı sahanın karsında kalkan mınubus (kırmızı sapka olması lazım) ıle metroya gıdıp metrodanda stada gıdılır taksıyle o saatte trafıge kalabılırsınız
İşte beklediğim cevap teşekkürler :)
hakan308
07-03-2013, 14:39
Kişi sayısı fazla ama eğer alırsa taksinin biri en mantıklı kısa ve kolay yöntem taksi
Halı sahanın yanında yukarı TEM e çıkılacak ordan stad yol üzerinde zaten
bu güzergahta çok ekstrem bişey olmazsa asla trafik olmaz 5-10 dakikada stadda olursunuz
Taksiye binemezseniz aklıma gelen yol Sarıyer Hacıosman metro durağı ordanda metro ile direkt GS stadı
Artık taksiyle pazarlık yapacağız almazsa sizin dediğiniz şekilde :)
Sarıyer metro durrağına arkadaşın tarif ettiğii dolmuşla gidebiliriz heralde :)
YavuzNaz
07-03-2013, 15:02
Gereksiz yere yolu oldukça uzatmış olursunuz dolmuş yada otobüsle, gideceğiniz yerden stadın orası kilit trafikte 15dk. sürmez, açık trafikte 5-10 dk arası birşey.
Polisevinin 100 metre kadar ilerisinde hastane var. Onunda biraz ilerisinden dolmuşalr 4 levent'e kadar gidiyor ( enazından ben orada yaşarken öyleydi) dolmuş trafik olmasa 15-20 dakikada yukarı çıkıyor. LEventten dolmuş-metro hatta zaman varsa yürüyerekte çıkabilirsin.
hakan308
07-03-2013, 15:17
Gereksiz yere yolu oldukça uzatmış olursunuz dolmuş yada otobüsle, gideceğiniz yerden stadın orası kilit trafikte 15dk. sürmez, açık trafikte 5-10 dk arası birşey.
Evet mapsten baktımda yakınmış vakit sıkıntımız olursa taksiyle gideriz yoksa gezme amacıyla dolmuş vs. yapabiliriz :)
hakan308
07-03-2013, 15:20
Polisevinin 100 metre kadar ilerisinde hastane var. Onunda biraz ilerisinden dolmuşalr 4 levent'e kadar gidiyor ( enazından ben orada yaşarken öyleydi) dolmuş trafik olmasa 15-20 dakikada yukarı çıkıyor. LEventten dolmuş-metro hatta zaman varsa yürüyerekte çıkabilirsin.
Vakit sıkıntısı olmazsa dediğiniz gibide yapabiliriz :)