Orijinalini görmek için tıklayınız : Vti ile Prelude takası ?
öncelikle herkese merhabalar 98 model vti'mı aynı model prelude le takas etmeyi düşünüyorum aradaki fiyat farkı vs.. yorumlarını alabilrmiyim
Vti spec:Kırmızı hb tek kapı katalizörüne kadar üstünde ve kaporta olarakda orj bir araba ve oldukça bakımlıda
Prelude spec:Filtre düzboru varex motor sıfır yapıldı manuele çevrildi araç yeşil ve yeterince basık iyi bir görselliği var
Edit:Fİyat farkını unutmayalım arkadaşlar düşünceleriniz nelerdir
Skyhawk34
09-03-2013, 22:10
grek yok BOC u verme o nedenle
bilmiyorum kardeşim yaa prelude de çok gösterişli bi araba ve hacimde var o sebeple istyrm aslında...
Skyhawk34
09-03-2013, 22:15
prelude agır oldugundan umdugun gibide gitmeyecek bunuda hesaaba kat
timucintt
09-03-2013, 22:19
prelude hacimli diye 185 beygir diye yürüyeceğini düşünme üstündeki o iğrenç ötesi en küçük ısınmada dağılan trip. şanzımanıyla anca stock vti ile yürür.... ama H2B şanzıman yaparsan silah gibi olabilir... ama onun dışında hertürlü civicten daha üstün bir araç her yönüyle...
prelude agır oldugundan umdugun gibide gitmeyecek bunuda hesaaba kat
Prelude'ün gideri hakkında bilgin yok galiba kardeşim :D
Skyhawk34
09-03-2013, 22:22
Prelude'ün gideri hakkında bilgin yok galiba kardeşim :D
fhe vti ı geçemediğine şahit oldum kasa motor yürüyen düzgün bir prelude
ilkerist
09-03-2013, 22:23
prelude hacimli diye 185 beygir diye yürüyeceğini düşünme üstündeki o iğrenç ötesi en küçük ısınmada dağılan trip. şanzımanıyla anca stock vti ile yürür.... ama H2B şanzıman yaparsan silah gibi olabilir... ama onun dışında hertürlü civicten daha üstün bir araç her yönüyle...
Araç zaten manuele çevrildi ve yazılmıs yukarıda da...
Boc'un maşallahı var, bununla takasa girecek kadar düşündüren bir lude varsa bence kaçırmayın, manuel üstelik. 2.2vti motor var bir kaç ufak dokunuşla çok daha güzel hale gelir. Bence çok güzel araçlar.
Bulut Y.
09-03-2013, 22:27
Fiyatta anlas otobana sur bi rollen lude gecerse alirsin :)
Satılabilirlik ve piyasadaki fiyatına göre kafa kafaya takas edilir mi orası hakkında nötr olacağım ama kalite ve prestij yönünden her türlü civic'i on ile çarpar. Deri koltukları, cruise kontrolü vs. vs. Eğer binmeyi değil de ilerde kafam esince satarım düşüncesine sahipseniz kesinlikle etmeyin çünkü Prelude'u elden çıkarmak zor olacaktır VTi'a göre. Civic denilen araç artık her köşe başında olmaya başladığı ve sözüm meclisten dışarı bazı arkadaşlar tadını tuzunu kaçırdıkları için binilesi bir araç olmaktan çıktı. Prelude ise kaliteli ve zevk sahibi insanların sahip olabileceği araçtır benim gözümde.
timucintt
09-03-2013, 22:33
Araç zaten manuele çevrildi ve yazılmıs yukarıda da...
o zaman şöyle diyim... accord şanzımanıysa yine yürümez... :) H2B olacak :D
fhe vti ı geçemediğine şahit oldum kasa motor yürüyen düzgün bir prelude
eger alırsam preludeyi sana en az 5 boy sözüm olsun :D
yok mu resmi ? merak ettim, prelude alınası olan bi araç eski kasa çok hoş benim gözümde
Patisever
09-03-2013, 22:38
...................................
o zaman şöyle diyim... accord şanzımanıysa yine yürümez... :) H2B olacak :D
hangi sanzuman oldugunu bilmyrm ama gırtlak dolu vtece bile en az 4 boyu var :D
Patisever
09-03-2013, 22:41
.................................................. .......
Skyhawk34
09-03-2013, 22:45
eger alırsam preludeyi sana en az 5 boy sözüm olsun :D
o ayrı bi dünya o zaman moruk :D
siz VTEC sahipleri kaşınıyonuz valla bak. Sonra kafalar taşlara vura vura... Pişman olursun benden sölemesi.
hacim var HP yok..
amacım arabnın yürümesi ve bivtecle yürüdüğünde çok çok rahat bi şekilde geçiyor kardeşim..
vtecle denedik gırtlak dolu vtecle hemde direk 4 5 boy ayırıyor...
Boc'un maşallahı var, bununla takasa girecek kadar düşündüren bir lude varsa bence kaçırmayın, manuel üstelik. 2.2vti motor var bir kaç ufak dokunuşla çok daha güzel hale gelir. Bence çok güzel araçlar.
iki araçta sınıfın en iyilerinden maşallahları var lude gerekli işlemlerden geçmiş yürürü güzel...
lude'un yürürü iyi fiyat olarak vtece 20 yazsan hemen satarsın ama lude 20 yaz uc ay beklersin bu yuzden fiyat konusundaki düşüncelerinizide almak istiyorum
Satılabilirlik ve piyasadaki fiyatına göre kafa kafaya takas edilir mi orası hakkında nötr olacağım ama kalite ve prestij yönünden her türlü civic'i on ile çarpar. Deri koltukları, cruise kontrolü vs. vs. Eğer binmeyi değil de ilerde kafam esince satarım düşüncesine sahipseniz kesinlikle etmeyin çünkü Prelude'u elden çıkarmak zor olacaktır VTi'a göre. Civic denilen araç artık her köşe başında olmaya başladığı ve sözüm meclisten dışarı bazı arkadaşlar tadını tuzunu kaçırdıkları için binilesi bir araç olmaktan çıktı. Prelude ise kaliteli ve zevk sahibi insanların sahip olabileceği araçtır benim gözümde.
lude'un kalitesi ve zevki için istiyorum zaten çokda sıkılgan bi yapımda var illaki onuda satarım ben :D civic heryerde oluşundna çok memnun bazen kendimi japonyada hissediyorum :D ama yinede çok kararsızım..
yok mu resmi ? merak ettim, prelude alınası olan bi araç eski kasa çok hoş benim gözümde
resmi yok ama basıklığı kasa duruşu olarak mümkemmel bi araç..
ben biliyom bu Lude'yi ya. Yeşil... Bi ara özenle manuel'e çevrilmiş diyolardı (sanırsam onu almak istiyo Volkiii) satılıklardaydı 1.6VTi klasmanında. Temiz duruyo ama sevmiyom ben :/
aynen o araç kardeşimm
o ayrı bi dünya o zaman moruk :D
lude'u sürmeden anlayamazsın kardeşim ben bi kere sürdüm oda rüyama girdi :D
siz kararınızı çoktan vermişsiniz sadece sizi rahatlatıcak yorum bekliyorsunuz kesin değiştir süper bunları duymayı çünkü bende öyleyim :D şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız :)
siz kararınızı çoktan vermişsiniz sadece sizi rahatlatıcak yorum bekliyorsunuz kesin değiştir süper bunları duymayı çünkü bende öyleyim :D şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız :)
kararım kesin gibi evet :D Allah razı olsun dostum sağol
Farklı olmak iyidir. Goruntusu mükemmel bir araç prelude
vtilerin canına okuyo amafiyat konusuda kafamı karıştırıyor..
Farklı olmak iyidir. Goruntusu mükemmel bir araç prelude
haklısın dostum
Bu pendikteki yeşil lude mi ? Gideri gayett gayet iyi. Bence alınır :)
Bu pendikteki yeşil lude mi ? Gideri gayett gayet iyi. Bence alınır :)
araç kartaldaydı şuan şehir dışında..
yorumlarınızı bekliyorum günceli :D
yorumlarınızı bekliyorum günceli :D
dusunemene gerek yok direk al o yesil canavari :)
Patisever
09-03-2013, 23:53
o aracı canlı izledim cok ciğerli type s sanzumanı war videosunu atarım sana
takas kafa kafaya mı ? girin takasa bence biraz takıldıktan sonra keyfini aldıktan sonra satarsınız :)
dusunemene gerek yok direk al o yesil canavari :)
ahahah eyw...
o aracı canlı izledim cok ciğerli type s sanzumanı war videosunu atarım sana
aracı yapan zaten bzm bi abimiz ilk gördüğümde sorcam sanzumanını..
Patisever
09-03-2013, 23:57
aracı yapan zaten bzm bi abimiz ilk gördüğümde sorcam sanzumanını..
sor kardeş type s war onda beyaz döşemeli krem gibi deri değilmi manuel yeşil warexli kartaldaydı 2.2 değilmi yalnıs olmasın
1bflQK3sOhE
Evet 2.2 vtec aynen araç bu .. type s sanzumanının oluşunun olumlu veya olumsuz yönleri nelerdir?
MrtYILDIZ
09-03-2013, 23:59
kardesim BOC kalsa daha iyi degilmi ya :)
Patisever
10-03-2013, 00:01
aynen araç bu .. type s sanzumanının oluşunun olumlu veya olumsuz yönleri nelerdir?
bu görsel olarak çok yakısıklı tavsiye ederim ama takas hangi sartla olacak
takas kafa kafaya mı ? girin takasa bence biraz takıldıktan sonra keyfini aldıktan sonra satarsınız :)
şimdi söyle bi durum var vteci 20 de iki güne satarsın lude 20 de yine 3 ay beklersin :D amacım üstüne para da almak ama takas teklifinide ben yapcağım için hem arabanı hemde üstüne paranı alırım diyemem galiba :D
kardesim BOC kalsa daha iyi degilmi ya :)
abi kararsız kaldığımdan buraya konu açtım zaten lude'un çok rahat vtec geçişi beni cezbeden yanı...
bu görsel olarak çok yakısıklı tavsiye ederim ama takas hangi sartla olacak
niyetim üstüne para almak sonuçta piyasaı olmayan bi arada vteci 2 lira ucuzuna ver hemende satarsın ama araç sahibi fiyat konusunda ne düşünüyor daha konuşmadım..
cagatays
10-03-2013, 00:08
yanılmıyorsam Ankara,'daki yeşil prelude den bahsediyorsunuz.Arabayı görmedim ama çok düzgün bir araba olduğunu duydum.Eğer araba düzgünse ve kısa vadede satılması düşünülmüyorsa hiç düşünmeden yapılabilecek bir takas. Delsol;'e bindim,ek sohc vtecim de vardı fakat prelude gerçekten ayrı bi kategori de.Birgün olsun vti'ı özlemeyeciğinin garantisini verebilirim.
yanılmıyorsam Ankara,'daki yeşil prelude den bahsediyorsunuz.Arabayı görmedim ama çok düzgün bir araba olduğunu duydum.Eğer araba düzgünse ve kısa vadede satılması düşünülmüyorsa hiç düşünmeden yapılabilecek bir takas. Delsol;'e bindim,ek sohc vtecim de vardı fakat prelude gerçekten ayrı bi kategori de.Birgün olsun vti'ı özlemeyeciğinin garantisini verebilirim.
pazartesi günü konuşmayı düşünüyorum araç sahibiyle ilgine tşkr ederim
mehmetelt
10-03-2013, 00:15
takas ta kar zarar durumu nedir bilemem. ama nakit parayla bu iki araçtan birini alacak olsam prelude alırdım
takas ta kar zarar durumu nedir bilemem. ama nakit parayla bu iki araçtan birini alacak olsam prelude alırdım
binicisine ideal bir araç haklısın
_driver_
10-03-2013, 00:19
97 senesinde sıfır km. almıştık gayet keyifli bi araba
97 senesinde sıfır km. almıştık gayet keyifli bi araba
bi kere sürmek nasip oldu kesinlikle çok lüks bir araç
_driver_
10-03-2013, 00:36
valla su anda imkanım olsa garajıma bi tane del sol bi tane de prelude koyarım o derece diyim :)
Gökhan Bilgin
10-03-2013, 00:51
Amacınız vtec geçmek galibada hergün otobana çıkan sürekli gazşayan birimisiniz yanınıza biri geldiğinde direk 3 kornamı yapıyosunuz nedir bu hız sevdası hocam :D
Amacınız vtec geçmek galibada hergün otobana çıkan sürekli gazşayan birimisiniz yanınıza biri geldiğinde direk 3 kornamı yapıyosunuz nedir bu hız sevdası hocam :D
Bosuna vtec almadik dimi :D ayrica yanimda biri olmasinada gerek yok tek basimada uc kornaya basip gazlama yetenegim var ;D
Gökhan Bilgin
10-03-2013, 00:57
Bosuna vtec almadik dimi :D ayrica yanimda biri olmasinada gerek yok tek basimada uc kornaya basip gazlama yetenegim var ;D
O zaman kaçırmayın :D
valla su anda imkanım olsa garajıma bi tane del sol bi tane de prelude koyarım o derece diyim :)
Bnmde ikmanim olsa boc gibi bi vteci satmam ama su paryi icat edeni bulmak lazim :D
arabayı çok merak ettım abi fotoğrafını bulursan paylaşabılır mısın ?
Salihcan
10-03-2013, 01:56
Perlude o kadar da gösterişli değil bence tabi zevkler tartışılmaz ama Vti bir başka..
volkan prelude cok kalıtelı ve prestıjlı bı araba.
herkes vti pesınde ama sureklı roll kovalayan bırısı degılsen prelude derım.
mıllet vtec ı de cok abarttı, sanki ulasılması guc bı araba 20 mılyarı veren herkes vtec sahıbı olabılır.
ama prelude gercekten durusuyla,konforuyla,guzellıgı ıle cıvıcten daha guzel bı arac.
mert_can 41
10-03-2013, 02:45
prelude ve vtec arasında kalmak gerçektende zor bi durumdur ama ben yinede prelude yi seçerdim vtec ten sonra az biraz yavaş kalabilir ama o duruşu hiç bişeye değişmem bence ilerde tam koleksiyonluk klasik olucak araçlar prelude ler :)
hiç girme derim abi vtı lar gün geçtikce değerleniyor ama preludeyi alıp esnaf işi binerim diyorsan al çok kaliteli bir arabadır
ykavcioglu
10-03-2013, 09:20
gonderdin arabayi simdi derdine yaniyorsun:))
gonderdin arabayi simdi derdine yaniyorsun:))
Hic sorma kardesim yaa sozum vardi ertan abiyr alcamdedim aldim :D pazartesi belli olur bizim is hayirlisi...
hiç girme derim abi vtı lar gün geçtikce değerleniyor ama preludeyi alıp esnaf işi binerim diyorsan al çok kaliteli bir arabadır
Onada pek binmem :D zevkimi alim onuda satarim :)
volkan prelude cok kalıtelı ve prestıjlı bı araba.
herkes vti pesınde ama sureklı roll kovalayan bırısı degılsen prelude derım.
mıllet vtec ı de cok abarttı, sanki ulasılması guc bı araba 20 mılyarı veren herkes vtec sahıbı olabılır.
ama prelude gercekten durusuyla,konforuyla,guzellıgı ıle cıvıcten daha guzel bı arac.
Roll icin alicam knka lude,u milletin abartiigi kadar var bnce vtec 30 maal edipte hala adam olmayan cok vtec gordum bocda vazgecilcek bi vtec degil ama lude kafami karstrdi :))
arabayı çok merak ettım abi fotoğrafını bulursan paylaşabılır mısın ?
Maalesef bulamyrm fotograf :/
sadece bu resmini bulabildim
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/10/1yxiR.jpg
Cokkkk guzeelmis kugu gibi
otomatiğini düşündüm kimse tavsiye etmemişti ama manuel ise bence mükemmel bir seçim olur
arabadan alacağın keyife bak derim, bence lude daha iyi bir seçim bir lude fanatiği olarak
otomatiğini düşündüm kimse tavsiye etmemişti ama manuel ise bence mükemmel bir seçim olur
arabadan alacağın keyife bak derim, bence lude daha iyi bir seçim bir lude fanatiği olarak
bende sizin gibi düşünüyorum yarın telefon açıp görüşcem hayırlısı olur inş..
görünüşü ok gibi abi teşekkür ederim fotoğraf için. hakkından hayırlısı olsun bide bişey sormak istiyorum bu preludelerde 5500 devirde vtec açıyor mu
görünüşü ok gibi abi teşekkür ederim fotoğraf için. hakkından hayırlısı olsun bide bişey sormak istiyorum bu preludelerde 5500 devirde vtec açıyor mu
2.2 vti kardeşim bu tabikide açıyor :D
matthardy
10-03-2013, 23:36
4ws sistemine dikkat edilmeli biraz sorun olabiliyor diye duymuştum ama sizin takas ediceğiniz 4ws'mi
bilimiyorum
edit (galiba 4wsler 99 model)
4ws sistemine dikkat edilmeli biraz sorun olabiliyor diye duymuştum ama sizin takas ediceğiniz 4ws'mi
bilimiyorum
edit (galiba 4wsler 99 model)
4ws bu modellerde de var iptal ettirmesi çok zor değil dostum esas soru vtecle takas etmeye değermi ve fiyat farkı ?
İbrahim Erdem
10-03-2013, 23:44
yürür mevzusu ayrı ama ben lude derdim. vtec açan güzel konforlu bir coupe :)
matthardy
10-03-2013, 23:45
4ws bu modellerde de var iptal ettirmesi çok zor değil dostum esas soru vtecle takas etmeye değermi ve fiyat farkı ?
degmez :)
aradan 10 yılda gecsede vtec'i elinizi öpene satarasınız ama prelude her türlü evlat olur,nüfusa yazdırmak zorunda kalırsınız.
renkler ve zevkler tartışılmaz tabi.
size kolay gelsin ;)
yürür mevzusu ayrı ama ben lude derdim. vtec açan güzel konforlu bir coupe :)
bu lude vtec geçiyo :D
edilir ben manuel sağlam bulsaydım düşünüyyordum ciddi şahsen , tek sıkıntı 4ws o da iptal ediliyor , konfor olarakta vtecten üstün
Kardes vtec sorunsuz bi araba Peru sıkıntı bence hani derler ya parçasını bakkalda bulursun misali vtec de parça sıkıntın yok ama Peru öyle parça sıkıntısı çok kasa olarak gercekten sorunsuz güzel olabilir ama Peru vtec takası bence çok büyük yanlış ki ben iki arabayı da yakından gördüm Peru'nun içine bindim gaz bastık vtecle de denedi denedimiz araba vb vtec ti ve gercekten çok istekli gidişi var ama ama bi vtec değil vteci bugün 25000 de yarın sat ama Peru de 22000 hala elinde bence hiç bulaşma maşallah cıncık gibi bi araban var gerek yok :)
degmez :)
aradan 10 yılda gecsede vtec'i elinizi öpene satarasınız ama prelude her türlü evlat olur,nüfusa yazdırmak zorunda kalırsınız.
renkler ve zevkler tartışılmaz tabi.
size kolay gelsin ;)
Her türlü evlat mı olur, nüfusa mı yazdırmak zorunda kalırız. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın abi böyle spesifik yorumlar yapıp. Her tarafı sorun bir araç mı sanki?
edilir ben manuel sağlam bulsaydım düşünüyyordum ciddi şahsen , tek sıkıntı 4ws o da iptal ediliyor , konfor olarakta vtecten üstün
Zaten konfor tartışılmaz çok fark var ama parça bi direksiyon kutusuna 3500 lira istiyor servis tamir olmuyor ve 1ay malzeme bekleme süresi var :) kasa olarak da vtecten üstün ama vtec mi Peru mu vtec bence
Her türlü evlat mı olur, nüfusa mı yazdırmak zorunda kalırız. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın abi böyle spesifik yorumlar yapıp. Her tarafı sorun bir araç mı sanki?
Kardes sorunsuz bi arabada değil :)
Bence vti ı bana sat, lude i nakit al :D
İbrahim Erdem
10-03-2013, 23:57
bu lude vtec geçiyo :D
valla kararı siz vereceksiniz o zaman hocam :)
her türlü işin içinde zevk var zaten ben olsam alırdım sizi bilemem :)
Kardes vtec sorunsuz bi araba Peru sıkıntı bence hani derler ya parçasını bakkalda bulursun misali vtec de parça sıkıntın yok ama Peru öyle parça sıkıntısı çok kasa olarak gercekten sorunsuz güzel olabilir ama Peru vtec takası bence çok büyük yanlış ki ben iki arabayı da yakından gördüm Peru'nun içine bindim gaz bastık vtecle de denedi denedimiz araba vb vtec ti ve gercekten çok istekli gidişi var ama ama bi vtec değil vteci bugün 25000 de yarın sat ama Peru de 22000 hala elinde bence hiç bulaşma maşallah cıncık gibi bi araban var gerek yok :)
parça sıkıntısı çekmem kardeşim bocun parçalarınıda yetkili servisten alıyorum Para var huzur var :P 2.2 vtec hacimle araba gideri ciddi beni cezbeden yanı bu ve tokluğudur bende lude'un pazarı konusunda çok düşünüyorum ha diyince satılabilcek araba değil..
Bence vti ı bana sat, lude i nakit al :D
ahaha :D tamam gel al :D
Zaten konfor tartışılmaz çok fark var ama parça bi direksiyon kutusuna 3500 lira istiyor servis tamir olmuyor ve 1ay malzeme bekleme süresi var :) kasa olarak da vtecten üstün ama vtec mi Peru mu vtec bence
parça evet sıkıntı olabilir ama kasa konfor yürüyüş ( manuel se ) vtecten iyidir , vtec kullanıcısı olarak düşüncem benim :)
parça sıkıntısı çekmem kardeşim bocun parçalarınıda yetkili servisten alıyorum Para var huzur var :P 2.2 vtec hacimle araba gideri ciddi beni cezbeden yanı bu ve tokluğudur bende lude'un pazarı konusunda çok düşünüyorum ha diyince satılabilcek araba değil..
Kardes vtec için git servisten parça iste anında koyar önüne ama Peru oyle değil bekleme süren çok ama keyif işi bu sana kalmış bişey zevk senin ama boc vtec verip de Peru yü ben Almam şahsen :)
Kardes sorunsuz bi arabada değil :)
sertan abi lude 10.000lira harcadı adam etti o birazda içimi rahatlatıyor aslında
ahaha :D tamam gel al :D
Kırma şu kardeşini güzel bi fiyat ver sabah biniyim otobüse :D.
parça evet sıkıntı olabilir ama kasa konfor yürüyüş ( manuel se ) vtecten iyidir , vtec kullanıcısı olarak düşüncem benim :)
Ben zaten parça olarak konuştum vtec parçası her yerde Peru oyle değil kasa olarak Peru çok gösterişli araba :)
Kardes vtec için git servisten parça iste anında koyar önüne ama Peru oyle değil bekleme süren çok ama keyif işi bu sana kalmış bişey zevk senin ama boc vtec verip de Peru yü ben Almam şahsen :)
du bakalım sabah ola hayrola bu arada özelden yazanlarda çoğalmaya başladı lude'u nakit al daha uyguna gelir diyolar :D :D
sertan abi lude 10.000lira harcadı adam etti o birazda içimi rahatlatıyor aslında
Keyif senin sıkıntı yok diyorsan al ama takas etme sat arabanı al takas da fiyat ölür ve sen teklif verıcen sanırım
Kırma şu kardeşini güzel bi fiyat ver sabah biniyim otobüse :D.
28 candır ;)
Keyif senin sıkıntı yok diyorsan al ama takas etme sat arabanı al takas da fiyat ölür ve sen teklif verıcen sanırım
teklifi ben vercem sıkıntı orda zaten :D nakitte alablirim aslında boc'un bi kaç taliplisi var zaten
Aklınızda kalmasındansa alıp binmeniz çok daha iyi olur. Prelude un dış tasarımı ve içi bence Vti dan kat kat daha güzel.