Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 Audi S3
alicancalis
17-03-2013, 21:17
Selam arkadaşlar. Arabamı birçoğunuz zaten biliyor. Uzun süredir stok olarak bindiğim arabamın birkaç ay önce 0 lığını bozmaya karar verdim:D
Öncelikle daha önceki tecrübelerime istinaden coilover almayı kafaya koydum ve Fttuning'den Kw Variant 3 inoxline bir coil aldım. Uzun uzadıya yazmıyorum ama kısaca parasını çok hakeden bir parça olduğunu söyleyebilirm. Sadece en kısa zamanda viraj çubuğu (sway bar) ile desteklenmesi gerekiyor.
Daha sonra tabiki yazılım yaptırmaya karar verdim. Ankara'da olmamdan dolayı açıkcası ilk seçenek olarak her sıkıntımda bana destek olabilecek ve yaptığı işin arkadasında olan Erhan Yücel kardeşimizle çalıştık. yazılıma girmeden önce tabiki komple turboback tarzı bir egsoz yaptırmak istiyordum. Araştırınca gördümki Ankara'da da işin ehli çok iyi iş çıkaran ustalarımız varmış. Egsoz konusunda İstanbul'un İskender ustası gibi işçiliği çok titiz olan Koç Egsoz Nevzat abimizle çalışmaya karar verdim. Kendisiyle tanıştık, konuştuk ve zaten yapılıcak iş belli olduğu için ve ustamda benim isteklerimi göz önünde bulundurarak, çok fazla gürültülü olmayan sonda 2 ayrı susturuculu bir egsoz yaptı. Ses içerden kesinlikle rahatsız edici değil ama ben burdayımda diyor. Kısaca tam istediğim gibi oldu. Sonrasında Erhan (BoosterErhan) kardeşimde yazılımı yapınca, araba nın kısaca dünyası değişti. Yazılımın ne seviyede olduğu konusunda Erhan daha detaylı bilgiler vericektir. Benim kendisinden tek isteğim arabayı fazla kasmadan keyif alabileceğimiz bir seviyede tutmakdı. Yoksa benim kimseyle bir yarışım, iddaam falan olmaz.
Bu noktadan sonra ufak tefek birkaç sıkıntı, aslında sıkıntı demekde çok doğru olmaz ama üstesinden gelinebilecek birkaç ufak ayrıntı kalmıştı;
1. Özellikle 4-5-6 da alttan bastığınızda baskı ciddi kaçırıyordu. Bu şekilde çok fazla kullanmadan baskı balata arayışına girdim ve en mantıklı seçiminin Sachs'ın 550 Nm'e dayanabilen stage2 basısı olabileceğine kara verdik. Sonuç çok tatminkar. Arabanın şimdi vites kavramaları dsg gibi oldu. Çok ciddi fark var. Hatta vitesler o kadar net ve sağlam oturuyorki yüksek devirde her vites geçisinde arkadan tekme yemiş gibi oluyorum:)) Baskıyı değiştirmekde çok geç kalmak istemedim çünkü volanıda yeme ihtimalimiz vardı. Neyseki volan çok temiz çıktı ve standart volanla sadece bilya değiştirerek şanzımanı kapattık. Yalnız tabiki debriyaj pedalım standart haline göre bir hayli ağırlaştı. Gülü seven dikenine katlanır misali, kısa mesafe kullandığım için sıkıntı olmuyor.
2. Yine alt devirlerden bastığınızda bobin-buji kaynaklı bir patırdama söz konusuydu. İlk önce bujileri servisden aldığım orijinal NGK platiin bujiler ile değiştirdim. Baktık patırdama değişmedi bizde bobin arayışına girdik ve standart üzerinden çıkan 06E905115 kodlu bobin yerine revize edilmiş 07K905715 kodlu bobinleri koyduk. Şimdilik bir sıkıntımız yok ve tüm patırdama kesildi.
Baskı balata değişimi sonrası arabanın tüm bakımı yapıldı ve artık çok sıkıldığım kışlık lastikleride çıkardım. Geçen günlerde konusunu açtığım yazlık lastik olarakda Continental Sport 5 lastiğini hem gelen yorumlar, hemde Michelin'e kıyasla kendi görsel ve hissel seçimin sonucunda arabama taktık. Kısaca bugüne kadar iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Lastikler yeni olmasına rağmen çok güzel yol tutuyor. Tavsiye edilir.
http://b1303.hizliresim.com/17/k/l5q59.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1303.hizliresim.com/17/k/l5qbt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Sachs performance baskı balata
http://b1303.hizliresim.com/17/k/l5q6s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Continental Contisport 5'ler ve ucundan KW'lerim:))
http://b1303.hizliresim.com/17/k/l5qbn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
O ilk cümlenin sonu nedir, yakışmamış
beni rahatsız etmiyor
Bizde yorumumuzu yaptık
Maaşallah Alican abi :) Kırmızı poloyu anımsadım birden :D
alicancalis
17-03-2013, 21:28
Maaşallah Alican abi :) Kırmızı poloyu anımsadım birden :D
Duhan, selam kardeşim. Ben gördüğün gibi kırmızıdan devam ediyorum. Polo güzeldi gerçekten:))
alicancalis
17-03-2013, 21:37
Bizde yorumumuzu yaptık
Böyle bir forumda, araba konusunda bir ironi yaptım ve siz gidip bundan rahatsız oldunuz, kısaca pes demek istiyorum. Yazmıycaktım ama dayanamadım.
Böyle bir forumda, araba konusunda bir ironi yaptım ve siz gidip bundan rahatsız oldunuz, kısaca pes demek istiyorum. Yazmıycaktım ama dayanamadım.
Demek istediğimde buydu mahalle arası forumunda konu açmıyorsunuz,
dragon07
17-03-2013, 21:45
maşallah çok güzel ve kaliteli parçalarla donatılmıs. kesenize bereket
alicancalis
17-03-2013, 21:47
Demek istediğimde buydu mahalle arası forumunda konu açmıyorsunuz,
Kusura bakma sizin seviyenize çıkamıycam. Bu seviyemle idare ediverin.
abi hayırlı olsun , simdi s3 un gercek tadına varıyorsundur :)
Kusura bakma sizin seviyenize çıkamıycam. Bu seviyemle idare ediverin.
Seviye ile alakası yok inanki , arabana foruma projene yaptıklarına yakışmıyor bence konuyu temizlesin moderatörler ben hiç yazmamışım gibi olsun,
alicancalis
17-03-2013, 21:53
abi hayırlı olsun , simdi s3 un gercek tadına varıyorsundur :)
Evet Görkem, kesinlikle farklı ve hızlı oldu. Nisan başında ufak bir İstanbul ziyaretim olucak. Denk düşerse görüşelim. Bulabilirsem swaybar falan almak istiyorum.
alicancalis
17-03-2013, 21:57
Sırada,
-Pcv iptali,
-Cai, (muhtemel BSh'ınkini alıcam)
-10 mm spacer (yolda geliyorlar) Spacerlar takıldıktan sonra arabayı biraz yere yaklaştırıcam.
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız .
ben düzeltttim bencede kötü bir kelime o Teşekkürler miami
alicancalis
17-03-2013, 22:11
ben düzeltttim bencede kötü bir kelime o Teşekkürler miami
Ne kelimeymiş be kardeşim. Silin bari konumuda rahat edelim. BUrda yazılan ne kemiler, ne tümceler okudum birgün rahatsızlık duymadım, siz burada bir kelime yüzünden ahlak polisi kesildiniz. Konuda piç oldu zaten, ikinizede teşekkür ederim.
Masallah. Hem kirmizi hem s3 daha ne olsunki...
phoenixs
17-03-2013, 23:59
:D mükemmel ötesi gerçekten :) hocam alev topu gibi tütütütü maşallah allah kaza bela vermesin :)
Ertug_T.
18-03-2013, 00:03
hayırlı olsun abi =) aynı upgrade leri aynı zamanlarda aynı yerlerde yaptırdık galiba :D
alicancalis
18-03-2013, 00:05
Tahminim sizin araç Erhan ın dükkandaki Gti. Sizede hayırlı olsun. Tanışalım bi ara.
alicancalis
18-03-2013, 00:06
Masallah. Hem kirmizi hem s3 daha ne olsunki...
:D mükemmel ötesi gerçekten :) hocam alev topu gibi tütütütü maşallah allah kaza bela vermesin :)
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Terfi etmek istediğim araçlardan birisi bu kasa s3'ler.Maaşallah kazasız belasız kullanın çok güzel duruyor.
maşşallah kazasız belasız bin abi...
alicancalis
18-03-2013, 00:24
maşşallah kazasız belasız bin abi...
Sende kazasız belasız bin inşallah Fatih.
Ertug_T.
18-03-2013, 06:56
Tahminim sizin araç Erhan ın dükkandaki Gti. Sizede hayırlı olsun. Tanışalım bi ara.
Aynen doğru tahmin :) tesekkurler tanisalim tabi abi :)
gule gule kullan alican abi. her yonuyle 10 numara bi arac :)
alicancalis
18-03-2013, 07:11
gule gule kullan alican abi. her yonuyle 10 numara bi arac :)
Çok saol İbrahim kardeş. Havalar düzelsin görüşelim bi ara. Ankara'da 2.0 Tfsi sayısı arttı.
hayırlı olsun bikere başladınmı virüs gibi gerisi gelir :D
alicancalis
18-03-2013, 07:42
hayırlı olsun bikere başladınmı virüs gibi gerisi gelir :D
Sorma kardeşim aynen öyle. Hatta jant alıcaktım ama şimdilk vazgeçtim. Birlas beni Oz gelicek diye 3-4 haftadır oyalıyor.
Çok saol İbrahim kardeş. Havalar düzelsin görüşelim bi ara. Ankara'da 2.0 Tfsi sayısı arttı.
görüşelim abi kırmızıları bir araya getirelim :D
http://a1303.hizliresim.com/17/l/l60gz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Debiyajı da hallettikten sonra hiçbir sıkıntımız kalmadı çok güzel oldu S3'ümüz ;)
Yazılımı konusunda da şöyle anlatayım, arac günlük olarak kullanıldığı ve yarış amaclı hazırlanmadıgı için pompa vs ihtiyacı duymayacak Stage 2 ayarında yaptım. gayet güçlü ve keyfli oldu. K04 ün her devirdeki canlılığıni kaybetmeden aracın keyfini artırdık..
Çok bişey kalmadı Alican abi.. Biraz daha yapar bırakırız :)
Maşallah, kırmızı s3 en sevdiğimizden ;)
Maşallah sevdiğim bir araç, siz de daha güzelleşmiş Allah kaza bela göstermesin
Maşallah, eminim çok zevkli olmuştur, kazasız belasız...
ecz_murat
18-03-2013, 13:32
Hayırlı olsun değecek farklılıklar için uğraştığınızı düşünenlerdenim.
B.Battal
18-03-2013, 13:39
Maşallah çok güzel görünüyor kırmızı bir başka, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Alican, maşallah, kazasız belasız keyifle binersin inşallah.
Allah içinize sindirsin. Baskı balatayı taktırdığınız gün telefondaki sesinizden belliydi içinize ne kadar sindiği.
En kısa zamanda bende aracımla ilgilenmek istiyorum sizin gibi. Ben halen aldığım gibi biniyorum. Allahtan Doğukan bana baya yüklü verdi :) Ben çok teknik bir adam değilim ve açıkcası çokta anlamıyorum. Bu işi bilenlerden desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda Mustafa(34GUN34) Bey den destek alacağım :)
alicancalis
18-03-2013, 17:13
Debiyajı da hallettikten sonra hiçbir sıkıntımız kalmadı çok güzel oldu S3'ümüz ;)
Yazılımı konusunda da şöyle anlatayım, arac günlük olarak kullanıldığı ve yarış amaclı hazırlanmadıgı için pompa vs ihtiyacı duymayacak Stage 2 ayarında yaptım. gayet güçlü ve keyfli oldu. K04 ün her devirdeki canlılığıni kaybetmeden aracın keyfini artırdık..
Çok bişey kalmadı Alican abi.. Biraz daha yapar bırakırız :)
Tekrardan eline sağlık Erhan. Sayende içim rahat.
Allah içinize sindirsin. Baskı balatayı taktırdığınız gün telefondaki sesinizden belliydi içinize ne kadar sindiği.
En kısa zamanda bende aracımla ilgilenmek istiyorum sizin gibi. Ben halen aldığım gibi biniyorum. Allahtan Doğukan bana baya yüklü verdi :) Ben çok teknik bir adam değilim ve açıkcası çokta anlamıyorum. Bu işi bilenlerden desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda Mustafa(34GUN34) Bey den destek alacağım :)
Sizinlede en kısa zamanda tanışmak isterim. Denk gelirse 4-6 Nisan gibi İstanbul'dayım ararım sizi.
Diğer tüm beğenen ve iyi dileklerini esirgemeyen arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.
alicancalis
18-03-2013, 17:22
Hayırlı olsun değecek farklılıklar için uğraştığınızı düşünenlerdenim.
Murat bey aslında sizede teşekkür etmek lazım. Sizlede birkaç kere uzun uzun telefonda konuşmuşluğumuz olmuştu.
Sizinde yazdığınız gibi az ama öz işler yapmaya çalışıyorum. Bundan çok daha fazlasına benim için gerek yok şimdilik.
gayet güzel bi s3 çıkmış ortaya gerçektende,,,keyifli günlerde kullanman dileğiyle ,,,conti 5 yorumlarını biraz daha kullandıktan sonrada bekliyorum bu arada ;)
Maşallah Allah kaza bela göstermesin çok güzel duruyor :)
chiefkadir
20-03-2013, 23:27
5 Yaşında bukadar Temiz ve az km de araba az bulunur..
Kardeşim çok şanslısın allah kaza bela vermesin,
son yaptıklarınla güzelliğinin yanına hızlı ünvanınıda ekledin :)
M A Ş A L L A H
Maşallah harika görünüyor :)
Ertug_T.
20-03-2013, 23:41
tfsi ları bir araya getirelim artık abi yakın zamanda =)
chiefkadir
21-03-2013, 00:33
tfsi ları bir araya getirelim artık abi yakın zamanda =)Hepiniz bi araya gelince benide çağırında bi üstünüzden atlayım:D:hahaha:
Ertug_T.
21-03-2013, 00:46
Hepiniz bi araya gelince benide çağırında bi üstünüzden atlayım:D:hahaha:
Ahaha abi k04 olmadan bilegini bukemem :D
alicancalis
21-03-2013, 00:47
5 Yaşında bukadar Temiz ve az km de araba az bulunur..
Kardeşim çok şanslısın allah kaza bela vermesin,
son yaptıklarınla güzelliğinin yanına hızlı ünvanınıda ekledin :)
M A Ş A L L A H
Cok saol Kadir abim. Allah hicbirimize kaza bela vermesin.
alicancalis
21-03-2013, 00:49
Ahaha abi k04 olmadan bilegini bukemem :D
Kadir abi ile yakin yuruyebilmek icin standart bir Cupra nin 230 lara kadar 2 3 boy onunde olmak gerekli.
maşallah TFSI seviyoruz :)
s3 bide kırmızısı candır , Allah kaza bela vermesin..
bundan sonraki sıçramalarınız maliyet ve zaman bakımından 2 katına çıkacaktır
fazlasında gözünüz yoksa tahminen şuan 310-320 hp siniz çokta keyifli olduguna eminim bence yeterli :)
sachs baskı balata nasıl biraz yorum alabilrimiyim m? sanırım stage 1 ide vardı dimi?
değerli bi makine sahibisiniz , güle güle gazlayın..
DoDo_hamann
21-03-2013, 07:19
Abi kazasız belasız maşallah kırmızı candır, hala binemedik arabana :)
Maşallah, gerçekten mükemmel.
Kazasız belasız.
alicancalis
21-03-2013, 07:31
maşallah TFSI seviyoruz :)
s3 bide kırmızısı candır , Allah kaza bela vermesin..
bundan sonraki sıçramalarınız maliyet ve zaman bakımından 2 katına çıkacaktır
fazlasında gözünüz yoksa tahminen şuan 310-320 hp siniz çokta keyifli olduguna eminim bence yeterli :)
sachs baskı balata nasıl biraz yorum alabilrimiyim m? sanırım stage 1 ide vardı dimi?
değerli bi makine sahibisiniz , güle güle gazlayın..
Baskı stage 1 de olabilir ben karıştırmış olabilirim. Eklediğim resimlerde parça no lar gözüküyor. Oradan kontrol edilebilir. Artık çok sert gelmiyor açıkcası. Hem biraz baskı alıştı, bende baskıya alıştım sayılır. Eski r53 Mini mden çokda farklı değil. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Öncesi sonrası dyno yapsanız bence herkes takar.
Abi kazasız belasız maşallah kırmızı candır, hala binemedik arabana :)
Ne zaman istersen Doğukan. Bu haftasonu Kıbrıs tayım. Sonra görüşelim.
Maşallah, gerçekten mükemmel.
Kazasız belasız.
Çok teşekkürler.
s3 8p.kırmızı olmasıda tuzu biberi olmuş.çok keyifli olduğu kesin son yapılanlarla.allah daha iyilerini nasip etsin inşallah.
chiefkadir
21-03-2013, 15:23
Kadir abi ile yakin yuruyebilmek icin standart bir Cupra nin 230 lara kadar 2 3 boy onunde olmak gerekli.Ahahaa o biraz yetmez sanırım:D:icon_tup::D
orhan_guney
21-03-2013, 15:27
Maşallah Allah kaza bela göstermesin.kırmızı candır.
-Murat Özcan-
21-03-2013, 15:37
Maşallah bu araçlara kırmızı çok yakışıyor
alicancalis
21-03-2013, 18:05
Ahahaa o biraz yetmez sanırım:D:icon_tup::D
son halimden hızlandım diyorsun yani Kadir abi:D:D
chiefkadir
22-03-2013, 10:20
son halimden hızlandım diyorsun yani Kadir abi:D:DAynen Alicim ,beyin,itb,egzantrik girdik o dönemden sonra :)
araca masallah nazar değmesin
konuyu baştan okudum hoş bir cümle olmayabilir ama yönetimden birisi deep throatlı s.kli mikli imza yapmış o da hoş değil..
Aynen Alicim ,beyin,itb,egzantrik girdik o dönemden sonra :)
es3 mes3 dinlemem geçerim diyosun yani abi :D valla iyi koşturdun abi makinayı helal olsun.
aslında fena bi deneme olmaz abi güzel bi video eşliğinde olsada izlesek s3 & rs olaraktan :D
chiefkadir
22-03-2013, 19:23
es3 mes3 dinlemem geçerim diyosun yani abi :D valla iyi koşturdun abi makinayı helal olsun.
aslında fena bi deneme olmaz abi güzel bi video eşliğinde olsada izlesek s3 & rs olaraktan :DEyvallah Fatihim sende bizim dergaha hiç uğramadan direk level atladın :D
S3 çok hızlandı bro Alican durdu durdu yaptı yapacağını :)
Ama yinede Goprolu bir deneme bize yakışır :)
Aliii duy sesimizi Kıbrızzzdaan:hahaha:
sesimizi duy alican abi bide golf var azcık hızlandırdık golfü kaçakları yaparak bide onla denerdik :D
chiefkadir
22-03-2013, 19:26
sesimizi duy alican abi bide golf var azcık hızlandırdık golfü kaçakları yaparak bide onla denerdik :DBiliyom bro ,Doğukan kızana gelmiş :hahaha:
Biliyom bro ,Doğukan kızana gelmiş :hahaha:
adamı kızdırdın abi :D koltuklarıda sökmesse iyi :D
chiefkadir
22-03-2013, 19:49
adamı kızdırdın abi :D koltuklarıda sökmesse iyi :DAaa olurmu öyle güzel arabaların koltukları sökülürmü:hahaha:
Kıymayın Cupralara,Golflere,Audilere:D
Deepblue
23-03-2013, 01:10
Fevkalade MaşAllah..
dogukan_1987
23-03-2013, 14:43
Hayırlı olsun çok tatlı araç Almanlar biliyo bu işi :) Allah kaza bela vermesin kırmızıda bitirmiş olayı :)
Abi herzaman memnuniyetle yardimci olurum:)
DoganSuper
24-03-2013, 10:59
masallah :)
alicancalis
03-04-2013, 21:21
Baskı balata değişimi öncesi kışlık lastikler ile kendimce çektiğim ufak bir video.
Benim ölçümüme göre 100-200 10.5 sn civarı.
Audi S3 8P 100-200 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Kmd-ZAshSu4)
Ertug_T.
03-04-2013, 21:33
çok başarılı hızlanması abi güle güle kullan :)
alicancalis
03-04-2013, 21:49
çok başarılı hızlanması abi güle güle kullan :)
Çok teşekkürler. Bakalım intake ve baskı sonrası fark olucakmı merak ediyorum.
ecz_murat
03-04-2013, 22:21
...... Edıt
ecz_murat
03-04-2013, 22:26
Murat bey aslında sizede teşekkür etmek lazım. Sizlede birkaç kere uzun uzun telefonda konuşmuşluğumuz olmuştu.
Sizinde yazdığınız gibi az ama öz işler yapmaya çalışıyorum. Bundan çok daha fazlasına benim için gerek yok şimdilik.
Aa.. valla düşünemedim sizin olduğunuzu sonunda karar vermenize çok sevindim...olumlu katkım olduysa ne mutlu tekrar hayırlı olsun.
alicancalis
03-04-2013, 22:32
Aa.. valla düşünemedim sizin olduğunuzu sonunda karar vermenize çok sevindim...olumlu katkım olduysa ne mutlu tekrar hayırlı olsun.
Editlediğiniz mesaja istinaden yazıyorum. Sachs baskı balatam bu video sonradı takıldı zaten. Şu anda kavrama bildiğiniz gibi çok farklı. :)
Editlediğiniz mesaja istinaden yazıyorum. Sachs baskı balatam bu video sonradı takıldı zaten. Şu anda kavrama bildiğiniz gibi çok farklı. :)
sachs ın sertlik durumu nasıl ? orjinalden çok mu fazla sert?
alicancalis
04-04-2013, 05:36
sachs ın sertlik durumu nasıl ? orjinalden çok mu fazla sert?
Başta çok sert gelmişti ama alıştım. Eski r53 Mini m kadar.
Maaşallah alican abi şu an vıdeodakınden daha ıyı gıdıyodur kesın.
kadır abi dbn le olcecek yakında 100-200 lerımızı :)
alicancalis
04-04-2013, 09:47
Maaşallah alican abi şu an vıdeodakınden daha ıyı gıdıyodur kesın.
kadır abi dbn le olcecek yakında 100-200 lerımızı :)
bende merak ediyorum. özellikle 3-4-5 ve 4-5 arası ne kadar fark olucak görmek isterim.
d.berkay
04-04-2013, 12:31
Alican abi maşallah çok güzel olmuş. Tam tadında dokuşlar yapmışsınız.. Kazasız belasız kullan inşallah.
alicancalis
06-04-2013, 00:39
Alican abi maşallah çok güzel olmuş. Tam tadında dokuşlar yapmışsınız.. Kazasız belasız kullan inşallah.
Saol Berkay:)
alicancalis
19-02-2014, 21:42
Yeni parçalarım takıldı.Greedy multi gauge. Ana sensör boost göstergesi.Diğer sensörlerden egt ve yağ sıcaklığını aldım. Ayrıca akü voltunuda gösteriyor. Gerçekten güzel ve çok kaliteli bir ürün. Aydınlatması 7 farklı renkte ayarlanabiliyor. Peak basınç kaydı ve ayarlanabilir uyarı limitleri var. Benim araba için beyaz veya kırmızı çok uygun ama orta konsol kırmızı ağırlıklı olduğu için şimdilik kırmızı yaptım. Tavsiye edilir. Senelerdir defi'lere bakıp imrendim ama arabada bence onları koyucak çok uygun bir yer olmadığı için hep elim gidip sonra vazgeçiyordum. Bu ürün çok güzel oldu kanısındayım.
http://i.hizliresim.com/KZzNj0.jpg (http://hizliresim.com/KZzNj0)
http://i.hizliresim.com/wOz2N5.jpg (http://hizliresim.com/wOz2N5)
e.adakale
19-02-2014, 21:51
maşallah nokta atışı olmuş süperr
süper görünüyor yerine tam oturmuş,maşallah
alicancalis
24-02-2014, 23:22
Çok teşekkürler.
Kullandığım arabada boost göstergesi olsa benim kimyam değişir :D Maşallah çok güzel aracınız, Allah kaza bela vermesin.
alicancalis
27-04-2017, 00:27
http://i.hizliresim.com/QanjW3.jpg (http://hizliresim.com/QanjW3)