PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : devo astra gsi & red s2k & jay sk2

devolation
30-03-2013, 09:44
dun gece cok saglikli olmamakla beraber korna duyulmadigi icin senkron problemi ile birlikte yaptgmiz denemeler 80-190km 5.vites problemimden dolayi okadar oldu

ve ayrica gecenin bi yarisi gebzeden kalkip gelmeme ragmen 3tane s2k nin pesinde (yan yana gelmeme ragmen denemeyip) sanki cam car olarak gezdirdiginiz, donuste denersin deyip 3kere sadece redle denemeden sonra yine kendi aranizda denemeye devam ettiginiz, egsoztum kopup yolda kaldigimda hicbiriniz bu adam neoldu yardima ihtiyacin varmi diye sormadigniz icin hepinize tesekkur ederim...

devo astra gsi & red s2k & jay s2k start 80-190km - YouTube (http://youtu.be/H7CmgW4WBg8)

SEÇKİN172
30-03-2013, 09:58
maşşallah gsı a turbo mu acaba astra speckler nedir ?

Gko
30-03-2013, 10:05
maşşallah gsı a turbo mu acaba astra speckler nedir ?

"astra 0.5 bar 80 km start "

maşallah araçlara.

geceniz talihsiz geçmiş geçmiş olsun:(

Selcuk_RoL
30-03-2013, 10:07
Massallah tum araclara ama isin tam adi konmamis

devolation
30-03-2013, 10:09
diger s2k bur plaka olandi arkadaslar galiba yanlis yazmis olabilirm saglikli olmadi zaten selcukcum 5.goremedik

sword
30-03-2013, 10:09
dun gece cok saglikli olmamakla beraber korna duyulmadigi icin senkron problemi ile birlikte yaptgmiz denemeler 80-190km 5.vites problemimden dolayi okadar oldu

ve ayrica gecenin bi yarisi gebzeden kalkip gelmeme ragmen 3tane s2k nin pesinde (yan yana gelmeme ragmen denemeyip) sanki cam car olarak gezdirdiginiz, donuste denersin deyip 3kere sadece redle denemeden sonra yine kendi aranizda denemeye devam ettiginiz, egsoztum kopup yolda kaldigimda hicbiriniz bu adam neoldu yardima ihtiyacin varmi diye sormadigniz icin hepinize tesekkur ederim...

devo astra gsi & red s2k & jay s2k start 80-190km - YouTube (http://youtu.be/H7CmgW4WBg8)

gecmiş olsun Devran tam duzgun denenemedı evet ben ıkı kere söyledım akşam ama sanırım Bur ıle Red denemesi heyecanı arasında senı bıraz unuttular . donuste atasehırde senı soruyoduk tam benı aradın..kusura bakma kendı adıma

fthdrn
30-03-2013, 10:10
Abi gecmis olsun masallah aracina da

mami_makinen
30-03-2013, 10:36
Maşallah araçlara

Devran beni arasaydın gelip yardımcı olurdum hatta lazım olur diye arabanın torpidosunda 5 mt kablo gezdiriyorum :)

Bi1ReD
30-03-2013, 11:39
Araclara masallah. Gecmis olsun bu arada s2000 sesi cok guzel vitesler fln :icon_tup:

BoraRS
30-03-2013, 12:00
Devran nedesen haklisin. Kusura bakma kardesim ben bunu telafi ederim. Bu arada donuste debriyajim les gibi kokup kacirmasina ragmen yone de basariz dedim ona istinaden ***** yere gectik ama sanirim egzozunda problem cikmis. Hatta bende numaran yoktu Murata soyledim yardim edileck bisey varsa hemen edelim diye sanirim yok demissin.

Bi dahaki sefere ben senin yanina gelicem dibine kadar basariz. Zaten dogru duzgun deneme olmadi seninle.

Tekrar kusura bakma kardesim. Telafi edicem gonlunu ferah tut :)

*AddO*
30-03-2013, 12:16
Maşallah GSi'a, 0.5 barla çok iyi yürümüş. Basınç açmayı düşünüyor musunuz?

xILuciferIx
30-03-2013, 12:24
Maşallah araçlara devolation adını çok görüyoruz, nazar değmiştir Devran abi çok geçmiş olsun

devolation
30-03-2013, 12:32
Devran nedesen haklisin. Kusura bakma kardesim ben bunu telafi ederim. Bu arada donuste debriyajim les gibi kokup kacirmasina ragmen yone de basariz dedim ona istinaden ***** yere gectik ama sanirim egzozunda problem cikmis. Hatta bende numaran yoktu Murata soyledim yardim edileck bisey varsa hemen edelim diye sanirim yok demissin.

Bi dahaki sefere ben senin yanina gelicem dibine kadar basariz. Zaten dogru duzgun deneme olmadi seninle.

Tekrar kusura bakma kardesim. Telafi edicem gonlunu ferah tut :)

reis bende seni boyle biliyordum zaten... dunki uvey evat muamelesinden sonra yanlis tanidgmi dusunmustum.. normalde bende onay almadan sormadan video koymam nekadar kizdigimi siz dusunun.. 5. vites senkromeci icin bugun cico garaja birakcam yapilmadanda denemem yanlis anlama

BoraRS
30-03-2013, 12:36
Devran ne zaman istersen. Sana ozel gelicem. Gonlunu ferah tut.

By_HaNNibaLL
30-03-2013, 12:45
Red s2k ve devo gsi güzel denemeler cıkartiyorsunuz maşallah araçlariniza.

Özellikle devo ya hayranim herkezle denemeye çalişiyor arabasinin keyfini fazlasiyla sürme peşinde inş daha iyi güçlere cıkartirsiniz aracinizi akşam ki olanlarda cok ayip olmuş

c20let
30-03-2013, 13:14
Özellikle devo ya hayranim herkezle denemeye çalişiyor arabasinin keyfini fazlasiyla sürme peşinde inş daha iyi güçlere cıkartirsiniz aracinizi akşam ki olanlarda cok ayip olmuş

Hakikatten uçan kuşla sıkacak nerdeyse gsi :D Maşallah valla umarım sorunu kısa zamanda halledebilirsiniz videolarını izlemek keyifli oluyor

OZİRON
30-03-2013, 13:36
maşallah araçlara

bugrahan
30-03-2013, 14:10
Oncelikle gecmis olsun..
Fakat ben dun oraya red'le denemeye geldim sitemini anlayamadim acikcasi sana soz veripte denememezlik yapmisim gibi yazmisin yanima geldin sordun denemem dedim deneme zorunlulugumda yok zaten.. Ayrica arac bur plaka evet karisiklik olmus sanirim
Burdada biraz geriden basmama ragmen gecerken 5.vitese atmisiz ve red'in camurlugundaymisim iyi tutunmusum yine zaten bora abide videolar vardir koyar gun icinde heralde
Tekrardan gecmis olsun umarim en kisa zamanda sorunlarini halledersin videolarini izlemeye devam ederiz..

devolation
30-03-2013, 14:23
Oncelikle gecmis olsun..
Fakat ben dun oraya red'le denemeye geldim sitemini anlayamadim acikcasi sana soz veripte denememezlik yapmisim gibi yazmisin yanima geldin sordun denemem dedim deneme zorunlulugumda yok zaten.. Ayrica arac bur plaka evet karisiklik olmus sanirim
Burdada biraz geriden basmama ragmen gecerken 5.vitese atmisiz ve red'in camurlugundaymisim iyi tutunmusum yine zaten bora abide videolar vardir koyar gun icinde heralde
Tekrardan gecmis olsun umarim en kisa zamanda sorunlarini halledersin videolarini izlemeye devam ederiz..

redle denemeye gelmissin ne guzel o diger aracla denerken bizde bos durmayalaim dedim devlet dairesi gibi. redle denemeye geldim baska kimseyle denemem diyosun bu is zevk isi bu cekince bu kibir nedir anlamiyorm aracin cok guzel gidiyo maasallah denesdeydik renk olurdu neyse saolun hersey icin

ibrahim
30-03-2013, 14:32
geçmiş olsun amcaoğlu

EMG
30-03-2013, 14:38
Devo şahsım adına ben direk gebzeye devam ettin sandım sonradan öğrendim egzozunda problem olduğunu geçmiş olsun kusura bakma

Son denemede güzel gitmişsin maşallah araçlara

bugrahan
30-03-2013, 14:40
redle denemeye gelmissin ne guzel o diger aracla denerken bizde bos durmayalaim dedim devlet dairesi gibi. redle denemeye geldim baska kimseyle denemem diyosun bu is zevk isi bu cekince bu kibir nedir anlamiyorm aracin cok guzel gidiyo maasallah denesdeydik renk olurdu neyse saolun hersey icin

Bi kibir bi art niyet yok bu yazdiklarimda red bi senle denedi bi benle denemis olmasi lazim.. Arabanin sorunlarini hallet ne zaman istersen denerim problem olmaz benim icin:)

KMR2-GT
30-03-2013, 14:46
Gecmis olsun telafi edilir hatalar inşallah.

Yalnz s2000 viteslere ve sese bittim cok iyi

emirarslan34
30-03-2013, 15:49
çok gecmiş olsun.

yasin_R
30-03-2013, 16:39
Devranım gecmis olsun yavru. Bence artık basınç ac

devolation
30-03-2013, 16:43
Bi kibir bi art niyet yok bu yazdiklarimda red bi senle denedi bi benle denemis olmasi lazim.. Arabanin sorunlarini hallet ne zaman istersen denerim problem olmaz benim icin:)

problem olmazsa dun niye denemedin onu anlamadim :) neyse vardir kendine gore bi sebebin illaki

bugrahan
30-03-2013, 16:54
Ya bi art niyet arayip durma redle denemeye geldim redle denedim senle denemeye geldigimdede sadece senle denerim yapim bu:)

fsunnetci
30-03-2013, 17:36
GSI iyi gidiyor biraz basınç açılırsa durum çok farklı olur bence :rolleyes:

_muhaRRem
30-03-2013, 17:38
Ya bi art niyet arayip durma redle denemeye geldim redle denedim senle denemeye geldigimdede sadece senle denerim yapim bu:)

bende bi randevu istiyorum :D

orcunnn
30-03-2013, 17:55
maşşallah devranıma artık diyecek bişey kalmadı bence daha bu basınçla nereye gıtsın
bencede ama artık devo su basıncı en kötü 0.7 yapalım o zaman tadından yenmez valla

devolation
30-03-2013, 18:02
sanzumanin yarim saatlik isi kaldi çiço garaj bugun bana calisti aksama randevu isteyen arkadaslarla gorusebilirz

PurposeLess
30-03-2013, 18:36
Cok guzel deneme araclara masallh. Red tekı ses müthiş

EEE
30-03-2013, 18:37
Super adamsin devran opelin gururu sensin yuru be kardesim

devolation
30-03-2013, 19:40
Super adamsin devran opelin gururu sensin yuru be kardesim

knka sirf piyasa senlensin opel ambelmi de araya karissin diye benimkinden haric 2 tane daha yapiyoruz ayni makinadan bu sezonu dusunemiyorum senide biara gelip burada bi temizlik yapman icin bekliyorum kardesim :)

EEE
30-03-2013, 20:12
knka sirf piyasa senlensin opel ambelmi de araya karissin diye benimkinden haric 2 tane daha yapiyoruz ayni makinadan bu sezonu dusunemiyorum senide biara gelip burada bi temizlik yapman icin bekliyorum kardesim :)

Nasipse cok siki geliyoruz Rabbim nasip ederse temizlik yapari:D:D:D

bugrahan
30-03-2013, 20:13
bende bi randevu istiyorum :D

Ne zaman sutlac yiyoruz:D

orcunnn
30-03-2013, 20:25
Nasipse cok siki geliyoruz Rabbim nasip ederse temizlik yapari:D:D:D

benı temizlermisn abıcım :D :D opelciler sizi hepinizi bı araya toplayıp takacam peşime :D

EEE
30-03-2013, 20:27
benı temizlermisn abıcım :D :D opelciler sizi hepinizi bı araya toplayıp takacam peşime :D
300 yapamazsan beni pesine takamazsin haci
Kilo farkimiz avantajim galiba
Biz dostlara temizlik tabirinde bulunmayiz ama senin canin sagolsun gecmesekte olur
Saka bir yana bu sefer cok ciddi erbaplar var etrafimda etkisi cok iyi olacak gibi

M3CSL
30-03-2013, 20:31
astra guzel gitmis, redinde ses ve vitesler cok iyi..

By_HaNNibaLL
30-03-2013, 20:32
sanzumanin yarim saatlik isi kaldi çiço garaj bugun bana calisti aksama randevu isteyen arkadaslarla gorusebilirz

Valla tebrik ederim sizi en güzelini yapiyosunuz şanzuman acilmişken biraz daha uzatip basinç acilsa harika olurdu :)

allah kaza bela göstermesin

mehzent
30-03-2013, 20:44
Maşallah araçlara :) Ama RED ın debrıyaj cıdden kotuydu dun GSI cı arkadas evet ayıp oldu sana bencede kusura bakma benım arabamda hazır olsın bende gelırım senınle denemeye sıkıntı yok :)

KEMALS
30-03-2013, 20:45
Maasallah opel markasi zaten boyle performanslarda hep var ama reklami az biraz:))

devolation
30-03-2013, 20:55
Maşallah araçlara :) Ama RED ın debrıyaj cıdden kotuydu dun GSI cı arkadas evet ayıp oldu sana bencede kusura bakma benım arabamda hazır olsın bende gelırım senınle denemeye sıkıntı yok :)

Bekleriz s2k cı arkadas basınç acmaya sebep olur belki
Düm aksamın rövanşını yapaiım ıstersenız benim 45 kg arkadasımda var ama yinede kendim kullanırım arabamı biyerinide sokmem zevk işi bu unvan macı degil

orcunnn
30-03-2013, 20:58
300 yapamazsan beni pesine takamazsin haci
Kilo farkimiz avantajim galiba
Biz dostlara temizlik tabirinde bulunmayiz ama senin canin sagolsun gecmesekte olur
Saka bir yana bu sefer cok ciddi erbaplar var etrafimda etkisi cok iyi olacak gibi

senın canın sag olsun abı ortada emek varsa saygı duymak en güzeli

en yakında bi çıkartma yapında ortada buluşalım

mehzent
30-03-2013, 20:58
Düm aksamın rövanşını yapaiım ıstersenız benim 45 kg arkadasımda var ama yinede kendim kullanırım arabamı biyerinide sokmem zevk işi bu unvan macı degil

Bendede uzaktan kumanda var sıkıntı yok soforsuz cıkartırız

orcunnn
30-03-2013, 21:01

45 gerek yok ben varmım 68 kg dsg spec :D ama levent abıye soylede pazar dukkanı açsın :D

EEE
30-03-2013, 21:02
Opelci benle denermisin zuhahha
Yada mustangci

EEE
30-03-2013, 21:05
senın canın sag olsun abı ortada emek varsa saygı duymak en güzeli

en yakında bi çıkartma yapında ortada buluşalım

Biraz islerimiz halledelim kadir emmi falan gelme niyetimiz Var:D

devolation
30-03-2013, 21:31
Bendede uzaktan kumanda var sıkıntı yok soforsuz cıkartırız

oyle sikintisi olmayan hayalperest arkadaslar lazim bu piyasaya tabi

_muhaRRem
31-03-2013, 10:08
Ne zaman sutlac yiyoruz:D

Sira profiterolde :)

miniks
31-03-2013, 13:10
Cok guzel maşallah. Ufak aksaklıklar olur. Bora dan sıkıntı cıkmaz adam adam. Super deneme

chiefkadir
31-03-2013, 14:16
Biraz islerimiz halledelim kadir emmi falan gelme niyetimiz Var:D:hahaha: Bu sefer önceden haberde verdik gelmedin :)
Devrancım masallah gsi a dün karsi yolda bir yapistirdin benden gecer not aldin :D
Denemeye gittiginizde bizim tayfaya bi tahmin yaptim Çagri,Erkut Selcuk mami şoke:hahaha:

BthnKrkt
31-03-2013, 14:35
Maşallah abi GSI'a. Nazara gellecek:)

Patisever
31-03-2013, 14:45
masallah devo tam bir keyif aracı dün daha agresifdi her zamankınden

kelalper
31-03-2013, 15:15
:hahaha: Bu sefer önceden haberde verdik gelmedin :)
Devrancım masallah gsi a dün karsi yolda bir yapistirdin benden gecer not aldin :D
Denemeye gittiginizde bizim tayfaya bi tahmin yaptim Çagri,Erkut Selcuk mami şoke:hahaha:

Kadir alacağın olsun benim Çin de olduğum haftayı seçtin ya İstanbula gelmek için ne diim?
Ne zaman gelecen bi daha ya da gelecek misin?

chiefkadir
31-03-2013, 15:56
Kadir alacağın olsun benim Çin de olduğum haftayı seçtin ya İstanbula gelmek için ne diim?
Ne zaman gelecen bi daha ya da gelecek misin?Bekle bro ben geliyom Çin'e :)

Bir iki haftaya ist.deyim inşalalh yine c.tesiye denk getiririz:hahaha:

Patisever
31-03-2013, 16:01
:hahaha: Bu sefer önceden haberde verdik gelmedin :)

abi şoke olmadım kı dedim doğrudur ama içimden :) artı abi ben ne dedim devo 3ile 4 arası tutunuyor olursa sonrasında yürür gider demedimmi :) ***** arac yanından

kelalper
31-03-2013, 16:02
Gitmee naan ben bu sabah geldim. Esasında gitme diorum ama git. Adamların bizden ne kadar ileride olduğunu gör. Daha S4 piyasaya düşmedi herifler kopyasını yapmışlar. Retina takibine kadar çalışıo. Fiyatı 150€. Valla komik yer.
Gel gel misafirimiz ol yemek yiyelim beraber.

chiefkadir
31-03-2013, 16:17
abi şoke olmadım kı dedim doğrudur ama içimden :) artı abi ben ne dedim devo 3ile 4 arası tutunuyor olursa sonrasında yürür gider demedimmi :) ***** arac yanındanDevo biraz daha hızlanır sınıfı değişir yakında:)

Gitmee naan ben bu sabah geldim. Esasında gitme diorum ama git. Adamların bizden ne kadar ileride olduğunu gör. Daha S4 piyasaya düşmedi herifler kopyasını yapmışlar. Retina takibine kadar çalışıo. Fiyatı 150€. Valla komik yer.
Gel gel misafirimiz ol yemek yiyelim beraber.:) Biradere bağlı bro onunla gidecez ,davetin için sağol..Sen ankaraya gelirsen mutlaka bekleriz:icon_tup:

devolation
31-03-2013, 18:13
Devo biraz daha hızlanır sınıfı değişir yakında:)

:) Biradere bağlı bro onunla gidecez ,davetin için sağol..Sen ankaraya gelirsen mutlaka bekleriz:icon_tup:

abi iyi dilekleriniz icin tesekkurler ama cabuk dondunuz doyamadik muabbete orginal beyin ve standart yazilimla bukadar gidiyo bu sinif guzel cunki denemeye secenek cok denenen araclarda ses getiren araclar keyf buyuk :) sampiyonlar ligi budur bnm gozumde kralda sensin bu alemde

hikmetcubukcu01
31-03-2013, 19:26
maşşallah araçlara.talihsiz bir gece olmuş.arızalar umarım çabuk giderilir.izlemek çok keyifli.
emeği geçen ustaların ellerine sağlık

chiefkadir
31-03-2013, 20:25
abi iyi dilekleriniz icin tesekkurler ama cabuk dondunuz doyamadik muabbete orginal beyin ve standart yazilimla bukadar gidiyo bu sinif guzel cunki denemeye secenek cok denenen araclarda ses getiren araclar keyf buyuk :) sampiyonlar ligi budur bnm gozumde kralda sensin bu alemdeTeveccühün conemm:) Roll zevkini iyi kaptın herhafta gidiyon maşallah :) Parayı bitirir bu heyecan:hahaha:

brs_odbs
31-03-2013, 22:26
maşallah red gerçekten çok güzel yürüyor dün akşam canlıda izledim emeğine sağlık bora abi

TarikS
31-03-2013, 23:28
Baya guzel gidiyordu Astra, arabayi bilmedigimden o gece ben de sasirdim izlerken. (Mercedes CLK bendim) Allah kazasiz belasiz gazlamak nasip etsin :)

BUR'la RED'in videolar da gelir umarim onlar asil cok zevkliydi :) Bi ara tunel altindan 3 S2K gecerken baya yuksek sesli kahkaha attim icerde :D

mr.korhan
31-03-2013, 23:41
Marmarisin ordaydim bende devran , sizi gordum hatta cikarken, haber verseydin ya basina bisey geldigini ?

VTec_king
01-04-2013, 00:33
maşallah hepinize beyler

BoraRS
01-04-2013, 01:58
Baya guzel gidiyordu Astra, arabayi bilmedigimden o gece ben de sasirdim izlerken. (Mercedes CLK bendim) Allah kazasiz belasiz gazlamak nasip etsin :)

BUR'la RED'in videolar da gelir umarim onlar asil cok zevkliydi :) Bi ara tunel altindan 3 S2K gecerken baya yuksek sesli kahkaha attim icerde :D

Bur plaka s2000 ni Geçmiş olsam da RED ile hiçbi deneme videosunu foruma koymama karari aldim. Bu saatten sonra hiç polemik cekecek kafada degilim. Herkes akilli olsun.

Benim rızam olmadan da baska kimse koyamaz. Videolari merak eden varsa Atasehirde yanima gelir ben izletirim ona videolari en güzelinden ;)

McKrop
01-04-2013, 03:00
s2000leri kendi arabamdan değilde astradan izlemek isterdim. 16 plaka megane bendim. Çoğu zaman büyük şaşkınlıkla astrayı izledim ben :D kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Aynı zamanda corsada çok başarılıyıdı. s2000ler zaten bambaşkaydı bana hepsi aynı gidiyomuş gibi geldi kendi aracımdan görebildiğim kadarıyla :)

bi ara red11 in kaputunun altını gördümde sanırım orda bi sanat eseri yatıyor gerçekten saygı duydum :)

osman 1.8t
01-04-2013, 04:12
vay arkadaş böyle komedi yok bursa ya iş için gitmiştim gece dönüşte ne göriyim red vs araçlar rolling yapıyor ben metro turizm 403 otobüsün içindeyim s2000 ler yolu kapatmış tam arkalarındayım kafayı yedim ben nasıl olmam orda diye az kaldı kaptandan otobüsü alıp onla rollinge katılıcaktım :) :) :) olurda bukadar tesadüf olur ama devran seni tuzladan itibaren hiç görmedim sen sadece tuzlaya giderkenmi sıktın birde bu dediğim olay cumartesi akşamı oldu siz cuma günü birdaha çıktıysanız ben sadece s2000 lerin gazladığı geceye denk gelmişte olabilirim s2000 ci arkadaşların birini telden aradım arkadaşta şaşırdı hangi araçdasın sen diyor 403 deyim :) :) :) neyse kalın sağlıcakla devranım tekerine taş değmesin :)

devolation
01-04-2013, 08:55
vay arkadaş böyle komedi yok bursa ya iş için gitmiştim gece dönüşte ne göriyim red vs araçlar rolling yapıyor ben metro turizm 403 otobüsün içindeyim s2000 ler yolu kapatmış tam arkalarındayım kafayı yedim ben nasıl olmam orda diye az kaldı kaptandan otobüsü alıp onla rollinge katılıcaktım :) :) :) olurda bukadar tesadüf olur ama devran seni tuzladan itibaren hiç görmedim sen sadece tuzlaya giderkenmi sıktın birde bu dediğim olay cumartesi akşamı oldu siz cuma günü birdaha çıktıysanız ben sadece s2000 lerin gazladığı geceye denk gelmişte olabilirim s2000 ci arkadaşların birini telden aradım arkadaşta şaşırdı hangi araçdasın sen diyor 403 deyim :) :) :) neyse kalın sağlıcakla devranım tekerine taş değmesin :)

knka ctesi aksam s2000ler ayri cikti yine gec haberimiz oldu :) bizde kavaciga siktik 3 araba gebzeye donerkende kadettle bastik efsane geceydi ankaradan gelen seref konuklarimizda vardi keske sende olaydin

osman 1.8t
01-04-2013, 10:01
Bugün kısmetse bursadan motorla dönücem bakarsın uğrarım yanına :)

srhtsrs
01-04-2013, 10:51
senkronlu yurunse daha verimli olcakmis, 2 aracada tebrik