Orijinalini görmek için tıklayınız : bakırköy ataköy yakınında oto yıkama
Onurkk06
30-03-2013, 12:42
adam akıllı bi oto yıkama bulamadım fırçasız araba yıkama diyor gidiyorum pat küt fırça basıyor arabaya sıkış tepiş özensin araba yıkıyolar milletin arabasına eşşek misali kullanıyolar varmıdır bu çevrede düzgün bir oto yıkamacı
kartaltepede bakırtaş sonax'ı öneririm
Floryada 5 yol sanayinin içinde girer girmez sağda bi yıkamacı var sıkılıyosun artık adama bitir fln diyosun :) birazda samimi olursan kendin yıkıyabilirsin ben yıkıyorum.
ondertopcu
30-03-2013, 12:53
bakırköy bakırtaş sonax
Florya Mahirler Üzerine Çevrede Tanımam 15 Liraya Fırçasız Ve Köpüksüz Sadece Şampuan İle Araç Yıkayan Tek Yer 5 Senedir Memnunum:)))
Floryada 5 yol sanayinin içinde girer girmez sağda bi yıkamacı var sıkılıyosun artık adama bitir fln diyosun :) birazda samimi olursan kendin yıkıyabilirsin ben yıkıyorum.
Mahirlereee gittt murat sanayinin suyu iyi değildir:)
Mahirlereee gittt murat sanayinin suyu iyi değildir:)
Ben bilmem orayı, götürürken haber verde beraber gideriz :)
bartubasot
30-03-2013, 20:12
Mahirler sokak saronun dediği gibi veysel tek geçilir bizim cevrede :)
mahirlerln yer tarifini yapabilirmisiniz arkadaşlar
üstad selam... bakırkoy,, ssk hastanesine yakın bi yerde perşembe pazarı caddesinin sonunda Meguiars war.. oraya git derim :D:D
tşk
Rıdvan.
Low-Rider
30-03-2013, 22:58
Bakırköy spor klubü güzel yıkıyor
Onurkk06
02-04-2013, 13:03
Şu an bakırtaşdayım 20 lira yıkama normal başarılı
Bakırköy Meg'de fena değildir. Uzun zamandır yıkatmadım orada ama çalışanlar aynı gördüğüm kadarıyla.
bkoy spor klubunde adamin olmadigi surece yalap sap yikarlar :D ama zamanla gide gele secersin kisini :) ondan sonra havada tutarlar seninde tutmana izin verirler vsvsvs
S.Özeren
02-04-2013, 14:07
bakırtaş sonax bakırköy , kartaltepe en yoğun gününde bile düzgün yıkarlar
Bakırköyde foruma üye alper abinin dükkanı var bir uğra derim
emresener
02-04-2013, 14:15
airport autovax.
burak ve ahmete benden selam söyleyin cincik gibi yapsınlar:D