Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara - İvedik (yakacık tarafları)
Vtec-SEDAN
20-05-2008, 13:32
Ankara İvedik taraflarında yakacığa doğru hurdacılar varmış arkadaşlar.. ordan almam gereken bir kaç malzeme var, yakın olan birileri varmı acaba, yardımcı olabilecek ?
2-3 hafta once dolaştım o hurdacıları epeyce. 2-3 tane honda parçası satan yer var. Mekanik parça arıyorsan kartlarını almıştım satan yerden, eve gidince telefonunu veririm. Aksesuar olaraksa pek bol seçenekli bir dükkan yok orada.
Ankara İvedik taraflarında yakacığa doğru hurdacılar varmış arkadaşlar.. ordan almam gereken bir kaç malzeme var, yakın olan birileri varmı acaba, yardımcı olabilecek ?
ostim stadının önünden dümdüz devam ediyorsun sağa sola sapmadan, baya gidiyorsun yol bitiyor oradan sola dön direk devam et.
2-3 hafta once dolaştım o hurdacıları epeyce. 2-3 tane honda parçası satan yer var. Mekanik parça arıyorsan kartlarını almıştım satan yerden, eve gidince telefonunu veririm. Aksesuar olaraksa pek bol seçenekli bir dükkan yok orada.
ostim stadının önünden dümdüz devam ediyorsun sağa sola sapmadan, baya gidiyorsun yol bitiyor oradan sola dön direk devam et.
arkadasımız aradıgı parcayı bulmus hurdacılarda.kendısı ıstanbulda.
parcanın ıyı durumda olup olmadıgına bakabılecek bırısını arıyor ankaradan.
benden rıca ettı ama ben su an ankara dısındayım.
bu konuda yardımcı olacak bırı varmı arkadaslar.
Vtec-SEDAN
20-05-2008, 16:32
arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim. istediğim parçayı buldum ve anlaştım o konuda problem yok. sadece yakın olan birileri varsa alacağım ürünü görerek benim adıma alır, yardımcı olabilir düşüncesi ile konu açtım ben.
arkdaş istanbulda :)ben yardımcı olmaya çalışıyorum..
Vtec-SEDAN
20-05-2008, 16:59
hayırsever arda kardeşim :D hallediyo teşekkür ederim :)
hayırsever arda kardeşim :D hallediyo teşekkür ederim :)
rica ederim kanks :)
Ercan bende yardımcı olmaya çalışırım :)