Orijinalini görmek için tıklayınız : İktisat Bölümü bitirme Tezi
Kutluhan
09-04-2013, 19:25
Herkese merhaba , İktisat Türkçe 4. Sınıf öğrencisiyim ***** bitirme tezi hazırlamamızı istedi saygı değer hocalarımız, bana bu tez konusunda bilgi sahibi yardım edebilecek hayır sever biri çıkarmı çok kısa bir zamanım kaldı çok strees yapmaya başladım inşallah sıkıntı olmaz adminlerimiz için konum. Yardımı dokunacak kişiler şimdiden Teşekkür ediyorum.
Sakarya üniversitesi iktisat 4 öğrencisiyim,bende tez ödevimi aldım fakat daha google bile yazmadım zamanda git gide azalıyor :) benim konum ' sosyal refah politikaları ve iskandinav ülke uygulamaları ' sende buna paralel birşeyler alırsan birlikte çalışma yürütebiliriz.
sec kendine ilginc bir konu; Ankarada'sin git milli kutuphaneye, ODTU'ye, Bilkent'in kutuphanesine. Ac google'i ordan arastir biraz da...ne yapmamizi bekliyorsun ki?
Kutluhan
10-04-2013, 00:44
sec kendine ilginc bir konu; Ankarada'sin git milli kutuphaneye, ODTU'ye, Bilkent'in kutuphanesine. Ac google'i ordan arastir biraz da...ne yapmamizi bekliyorsun ki?
İstanbuldayım gittim baktım kütüphanelere hep hazır tezler var ve hepsi bilindik bunların hıc bırı hoca kabul etmıyor. Ben öyle çok ıyı bı ogrencı degılım anlamam dersten falan o yüzden herturlu yardıma ıhtıyacım var.
Kutluhan
10-04-2013, 00:47
Sakarya üniversitesi iktisat 4 öğrencisiyim,bende tez ödevimi aldım fakat daha google bile yazmadım zamanda git gide azalıyor :) benim konum ' sosyal refah politikaları ve iskandinav ülke uygulamaları ' sende buna paralel birşeyler alırsan birlikte çalışma yürütebiliriz.
Bu konuya bi bakıyım bende özelden konuşalım inşallah basit bir konudur :)
Ben de y.lisans yapıyorum iktisattan. Krizle ilgili bol kaynak var. Kriz çalışmanı tavsiye ederim.