Orijinalini görmek için tıklayınız : Pioneer MVH-1400UB Montaj Hk.
herkese selamlar.1 hafta önce internetten sıfır(hepsib.rada) pioneer mvh 1400ub teyp aldım.ankarada iken kontağa bağlanarak montajı yapıldı.2 gün sonra teypten önce bir "pat" sesi geldi ve 1 saniye içinde kapanıp tekrar açıldı.teyp kendini sıfırladı ve demo moduna aldı.birkaç kez daha yaptıktan sonra montajı yaptırdığım teypçiye geri götürdüm.bu sefer kontaktan olabileceğini düşünerek düz bağladı.5gün boyunca yapmadı fakat bugün ısparta'da trafikteyken tekrar yaptı.artık gına geldiği için ıspartadaki yetkili pioneer servisine götürdüm aracı.teybi söktüler bağlantıları tekrar yaptılar ve kontağa bağladılar teybi.orada biraz denedik fakat çok nadir yaptığı için yapmadı tabi bu sorunu tekrardan.acaba aracın sigortalarında mı bir sorun var diye düşünerek sigortaya ve aküye baktı servisteki arkadaş bir sorun görmediğini söyledi.aracım 2004 citroen c2.hakikaten ilginç bir sorun.acaba nedendir?yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler..
pat sesi ne alaka onu pek anlayamadım acıkcası.
bende bu teyp ile ilgili bişey soriyim, usb takıyorum 100 şarkı var, ben 60 a kadar tek tek geçmek zorundamıyım yoksa kısa yolu varmı ve radyo modunda sadece kayıtlı kanalları dinleyebiliriyorum 98.1 98.2 diye ilerlemiyor sadece kayıtlı kanalları açıyor 1 2 3 4 5 6 olarak, bunu nasıl düzeltirim
bende bu teyp ile ilgili bişey soriyim, usb takıyorum 100 şarkı var, ben 60 a kadar tek tek geçmek zorundamıyım yoksa kısa yolu varmı ve radyo modunda sadece kayıtlı kanalları dinleyebiliriyorum 98.1 98.2 diye ilerlemiyor sadece kayıtlı kanalları açıyor 1 2 3 4 5 6 olarak, bunu nasıl düzeltirim
USB'deki sarkılarda klasör klasör yaparsan daha kolay erişirsin. Ayrıca ses düğmesinin sol üstünde yer alan büyüteçe basarsan klasöre girersin. Ses düğmesini çevirerek daha rahat erişebilirsin. ya da geriye dogru 40 defa basmak daha kolay olabilir.
Radyo'da ise "TA" özelliğini kaparsan tek tek geçecektir.
bukotezo
29-04-2013, 14:32
Eski arabamda aynı sorun vardı birde benimki demoda kalmıştı. Ana menüyede dönmüyordu aldıktan 2-3 ay sonra yaptı benimki bu sorunu genel bir hatada olabilir modelde.