Orijinalini görmek için tıklayınız : Magic's GS 206GTi vs Red S2000
velasilkelam ben arabami takip gelecem benle denemeyen yada arabasi sokuk olan prostat olsun apandisiti patlasin tmm mi :) bi bakamadim gerimi dustuk hizlandikmi niye verilen sozler tutulmuyooo madem gecme gecilme derdi yok kimsenin buda beni sasirtiyo
gel biz ölçelim :D
velasilkelam ben arabami takip gelecem benle denemeyen yada arabasi sokuk olan prostat olsun apandisiti patlasin tmm mi :) bi bakamadim gerimi dustuk hizlandikmi niye verilen sozler tutulmuyooo madem gecme gecilme derdi yok kimsenin buda beni sasirtiyo
devran kardeşim sen buhaftasonu butarafa gel hem deneriz hem makara yaparız sende eski günleri yad edersin burda;)
Kardesım sana hayırlı kazasız surusler kac bar basıyorsun turbo deılımi seninki kac bglerdesın suan general motor cok iyi motordur
Kardesım sana hayırlı kazasız surusler kac bar basıyorsun turbo deılımi seninki kac bglerdesın suan general motor cok iyi motordur
şuan tuğ general.. turbo olduğu ıcın or generallığe kadar gider kanka astra :D
devolation
17-04-2013, 19:05
suan zar zor 0.6 actik ariza isigi ile oem beyin yazilimsiz ve internaller ile tatminkar yuruyo su deneme isleri bittimi 0.5 e geri alicam turbo olduna bakmayin yani basmiyo ufluyo sadece olumcul bi basinc degil
dynoya cikmadik ama tahmini 230-240 gibiidir
valla abi hiç mi hiç zoruma gitmez benim geçilmek. bunu zamanla sende beni tanırsan göreceksin dir :). ben sana aracın eksikleri var bu gün daha ilk günü yolda bakalım ne olacak diye gelmedim mi masana? oturduk konuştuk basıldı eksikleri gördük, devir tutmadı 3 de bastım, vites geçmedi bilmem ne vs. bak şu anki söylemlerin bile bunları bahane olarak adlandırıyorsun. demek istediğim bu ince çizgiyi görebilmek. oysa ki ben onu ciddi bir deneme olarak görseydim azımı açmazdım ve tebrik ederdim emin olabilirsin.
kamera olayıda yapma abi. aracı görmeye geldik diye kamera da mı takmayacağız :D
neyse kısacası aslında ben o muhabbeti açmıyorum. o olay kapandı bitti gitti dediğin gibi. videoda neler oldu, konuda neler oldu vs hiçbirini açmak istediğimden falan değil. :) ben sadece orada geçen bir lafından bahsettim. face deki yazılanlara istinaden. sen de kısa özet geçtin iki dk da konuyu :D
Neyse bosver cok bile uzadi. O gün de soyledim simdi de soyluyorum. Senin efendiligin yeter. Bi de su CRUEL nikli arkadasin oz kardesin oldugunu biraz daha erken soyleseydin daha da guzel olurdu :) Bilsem makaraya sarar guler gecerdim. Haybeye asabiyet yaptik gece gece :D
Devran reis Verilen sozu herzaman tutarim ama o sozu verdigimden bugune rahat durmadin ki. AFR ayari yaptin bi de basinc actin be kardesim otesi mi var :) Biz o 5 boyu alabilmek icin gozlerimiz kör oldu internette oku oku, tabanlarimiz sisti sanayilerde dikil dikil :D Oldugun yerde kalsaydin cok zevkli olurdu deneme başabaş. Şimdi anca kobay faresi oluruz rakipden ziyade :D
Devran reis Verilen sozu herzaman tutarim ama o sozu verdigimden bugune rahat durmadin ki. AFR ayari yaptin bi de basinc actin be kardesim otesi mi var :) Biz o 5 boyu alabilmek icin gozlerimiz kör oldu internette oku oku, tabanlarimiz sisti sanayilerde dikil dikil :D Oldugun yerde kalsaydin cok zevkli olurdu deneme başabaş. Şimdi anca kobay faresi oluruz rakipden ziyade :D
haha takıpte Devran denemeden bırakmıcak:D
Hemen siradayim :D:D
Haci adam da hakli simdi. O aksam devranla debriyaj yuzunden denemedim. Ama sonra sirf Yilmazi DF typeR kirmayayim diye oylesine ciktim. Bi baktim yanimda Murat bitti kornaya basiyor taciz ediyor ustume kiriyor tehtid ediyor :D tamam dedim hadi basalim :D
Debriyaj yurtdisinda anca bugun geldi sen de gordun. Yurtdisindan donunce taktiricam. Sonra Devran biraz daha basinc acip AFR yi yine gidiklayacak bi 4 boy daha koyacak sonra bi bakicaz Devran reis onumuzde nokta olmus :D O da rahatlayacak ben de forum da :D
Hemen siradayim :D:D
Yanliz bi egzantrik taktik en softundan herkes bize dikti arkadaş :D
Gel sen de gel Memedim :D Bi sen kaldiydin sen de gel :D
Var mi baska listeye adini yazdiracak olan?
1-) Devran
2-) Memedim
3-) Urfa
Oha yok artik Urfa bana kaldirmaz o benim hemşerim :D
1-) Devran
2-) Memedim
3-) Urfa
Memedim ahahahahha :)))) abi estafrullah valla aksam aksam koptum ya abi olurmu oyle sey arabam arabandir bora abim
1-) Devran
2-) Memedim
3-) Urfa
kanka şöyle düşün bence 260km de önunde duracak araç yok yakın specte :p
1-) Devran
2-) Memedim
3-) Urfa
abı benıde yaz hıc s2000 geçemedım bu zamana kadar barı hızlısı olsun gectımız
10 gune hazırım :hahaha:
devolation
17-04-2013, 19:50
1-) Devran
2-) Memedim
3-) Urfa
reis guldurdun beni aksam aksam allahta seni guldursun emi :)) ama 1im haa ona gore mehmet bizde deneyelim taze kan lazim su roll gecelerine white rs de ciksin artik ortalik senlensin super lig de:)
reis guldurdun beni aksam aksam allahta seni guldursun emi :)) ama 1im haa ona gore mehmet bizde deneyelim taze kan lazim su roll gecelerine white rs de ciksin artik ortalik senlensin super lig de:)
devran bende 1 bar actırmassam :Deli:
atmosferik 206...
helal olsun valla,cok ıyı yurumüş.
*
bora , abı adama koltukları tak da dersen adam da egzantrık vs sok de gel stock s2k ıle deneyeyım derse napcan :) bence gs gti son halı bu, halı hazır sekılde kabul eden varsa dener dıye dusunuyorum.
atmosferik 206...
helal olsun valla,cok ıyı yurumüş.
*
bora , abı adama koltukları tak da dersen adam da egzantrık vs sok de gel stock s2k ıle deneyeyım derse napcan :) bence gs gti son halı bu, halı hazır sekılde kabul eden varsa dener dıye dusunuyorum.
gec kaldın konuya o bölümleri kacırdın bıttı :)
[QUOTE=devolation;6778628]reis guldurdun beni aksam aksam allahta seni guldursun emi :)) ama 1im haa ona gore mehmet bizde deneyelim taze kan lazim su roll gecelerine white rs de ciksin artik ortalik senlensin super lig de:)araba hayirlisiyla ciksin deneriz tabiki :)
1-) Devran
2-) Memedim
3-) Urfa
Benle ne alakası var ayıp ayıp olamaz senle deneme kaldırma ayıp:))) benım aracım 2kapılı memur işi aile aracı
Abi hakkatten cok tebrik ederim ya yaza damgasini vuracak GS masallah
devran senin ilacın bende. çakıyoruz bi ms3 devoya ohh gelsin barlar gitsin psi lar :D
devolation
17-04-2013, 20:48
devran senin ilacın bende. çakıyoruz bi ms3 devoya ohh gelsin barlar gitsin psi lar :D
olur.. :) sonra senle denerken uzakan beyine baglanir basinci dusurursun muhim olan oem beyinle yurutmek ama boyle giderse kucagina gelecez baskan kafam atabilir heran:)
Murat Devranin gazini al yoksa adam alayimizin icinden gececek :D
206 GTİ GS'yi kim kullandı Murat?
Son durumu çok iyi olmuş....
şuayb kaç senedir tanırım seni böyle konularda görmek çok şaşırttı beni kanka sen bilgi paylaşım adamsın :D
valla bırakın şu sökük takılı muhabettini hırs yapmaya ne gerek var her gecen gün bu işin tatı iyice kaçımaya başladı öncelerden çıkılırdı keyif alarak gazlanırdı ama şimdi resmen savaş gibi oldu
206 GTİ GS'yi kim kullandı Murat?
Son durumu çok iyi olmuş....
ben kullandım abi. viteslerden mi bahsedeceksin :D
devolation
17-04-2013, 21:17
Murat Devranin gazini al yoksa adam alayimizin icinden gececek :D
estagfurullah baskan ufak bi temizlik yapip kisicam basinci yine :) ama biraz daha gazlarsak seni sc yada turboya gececeksin gibi geliyo bana :)
dragstar
17-04-2013, 21:21
murat abi ellerine sağlık :D
gec kaldın konuya o bölümleri kacırdın bıttı :)
dızı mı lan bu :):) hehea
olur.. :) sonra senle denerken uzakan beyine baglanir basinci dusurursun muhim olan oem beyinle yurutmek ama boyle giderse kucagina gelecez baskan kafam atabilir heran:)
gel gel çok gsel olacak. 2 turbo gsi çıkartalım aradan :D
Hikmet Gönül
17-04-2013, 23:03
Gs ye masallah..tebrik ederim..
devolation
17-04-2013, 23:04
su 0.7 lik hatta 1 bar lik astrayi bi yapip bitirip nekadar gittigini selcuguma bi gostereyim sonra benim arabaya gelir sira... selcuk sonra ona denk araba isteyecegm senden 1aya kalmaz gazina basmaya baslariz sikinti olmazsa buhaftada 0.6 bardakini gostericem deneyecek kimse cikarsa :)
Selcuk_RoL
18-04-2013, 01:47
su 0.7 lik hatta 1 bar lik astrayi bi yapip bitirip nekadar gittigini selcuguma bi gostereyim sonra benim arabaya gelir sira... selcuk sonra ona denk araba isteyecegm senden 1aya kalmaz gazina basmaya baslariz sikinti olmazsa buhaftada 0.6 bardakini gostericem deneyecek kimse cikarsa :)
:) görelim kanka hatta sag koltuguna oturalim bakalim ufkumuz acilsin:D
Hayirli geceler...
mannerboy
18-04-2013, 15:52
tebrikler 206 tıya plakanın adını yazmak istemedim :D
sinansimbil
18-04-2013, 17:45
geliyommmmmmmmmmmmmmmmmm :)
az kaldı azz inşaallah
Evet :) Murat
ilk mesajda belirtmiştim abi mevzuyu. kadran 7000, kesici 8100, shiftlight 8100 olunca, böyle oluyor :D unutmuşum ayarlamayı. 7000 lik kadrandan da takip edemeyince mecbur kaldık ışığa.
hikmetcubukcu01
18-04-2013, 22:30
maşşallah araçlara.206 çok hızlı
söylencek tek sey benim nazarımda eerinize emeğinize ve bilginize sağık.
yine tabular yıkılıyor, bu araba bana egzantrik itb meth vs. ne varsa masrafa sokardı :D
bence +3 boyu da alın rc kapağı takıp, benim öğrendiğim en byük şey sadece geçmeye giicen ve en hızlı halinde olucan. murat abi şuayb abiyi ezmeye gidicek geçmeye gidicek misa olarak ne kadar yakın olsalarda.
bu roll mevzuları böyle.
sedat2626
20-04-2013, 10:58
Walla dört dörtlük yürüyor 206 harbiden diğer postta yazdıgım gıbı allah kaza bela vermesin
Top speed denemeleri yapıldı Murat? ***** 206 GTİ kadranları 210km/s öteye geçmiyor..Takılıp kalıyor...
GPS veya farklı ölçüm aletleri ile..
Yapılmadıysa
Gideri nedir takriben..?
ölçtüm abi. 230km son sürat. sıkıntısız kesiyor. :)
murat abi şuayb abiyi ezmeye gidicek geçmeye gidicek misa olarak ne kadar yakın olsalarda.
bu roll mevzuları böyle.
Geçen Murat olduktan sonra benim için fark etmez. :)
güzel masallah daha once yürümemiş bir aracı yürütmek ses getiriyor tabiki birde rolling piyasasının yürüyen duyeneleri ile boy ölçüşmesi takdire sayan ilgi alaka büyük basarılar
mami_makinen
22-04-2013, 21:31
Arkadaşlar aracımı söktüm hafta sonuna araba haZır benden müsade isteyip hafta sonuna deneriz diyen herkesi bekliyorum
Eğer denemede olmassa aracımı geri toplucam sırf bu muhabbet için söktüm
Selcuk_RoL
22-04-2013, 21:40
Arkadaşlar aracımı söktüm hafta sonuna araba haZır benden müsade isteyip hafta sonuna deneriz diyen herkesi bekliyorum
Eğer denemede olmassa aracımı geri toplucam sırf bu muhabbet için söktüm
Oooo isin rengi degismis:) hadi hayirlisi
Abi mevzu belli sanirim NG WHİTE GS acalim bi anket konu donsun:D eski senlik ortamlari canlasin ya
percussionali
22-04-2013, 21:44
http://n1304.hizliresim.com/18/q/mbvw1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
hafta sonuna hazır beklemede....
Abi mevzu belli sanirim NG WHİTE GS acalim bi anket konu donsun:D eski senlik ortamlari canlasin ya
:icon_tup:
geliyommmmmmmmmmmmmmmmmm :)
az kaldı azz inşaallah
bir haftaya senin ürün gelmiş olur sanırım. güzel olacak inş :D
Mami baskan ;)
güzel çekısme olacak merakla bekliyoruz
chiefkadir
22-04-2013, 23:14
Abi mevzu belli sanirim NG WHİTE GS acalim bi anket konu donsun:D eski senlik ortamlari canlasin yaBro konuya gerek yok bence, reg konusunda bi dünya yazan çizen oldu bisürü yorum oldu ertesi gün sen silinsin dedin hepsi silindi gitti, o yüzden konu muhabbeti deneme sonrası olması daha mantıklı:)
Biz Erkutla bir aksilik olmazsa gelecez dener bakarız:icon_tup:
mami_makinen
22-04-2013, 23:51
Bro konuya gerek yok bence, reg konusunda bi dünya yazan çizen oldu bisürü yorum oldu ertesi gün sen silinsin dedin hepsi silindi gitti, o yüzden konu muhabbeti deneme sonrası olması daha mantıklı:)
Abi Erkutu 3 kere aradım sordum gelecekmisiniz diye eğer geleceksiniz bende fiber kapı döktüreyim dedim oda bana gelmicez dedi
Eğer denicekseniz sizde haftaya gelin o zamana kadar fiber kapı bende döktürüm en azından şartları eşitleyim Gs 206 da fibwr kapı olmadığı için bı şekil mevzuya girmwdim
Abi Erkutu 3 kere aradım sordum gelecekmisiniz diye eğer geleceksiniz bende fiber kapı döktüreyim dedim oda bana gelmicez dedi
Eğer denicekseniz sizde haftaya gelin o zamana kadar fiber kapı bende döktürüm en azından şartları eşitleyim Gs 206 da fibwr kapı olmadığı için bı şekil mevzuya girmwdim
abı sen elındne gelenı ardına koymasana :) kımde ne var olayı bence gectı gıttı. elınden ne yapmak gelıosa bence yap :icon_tup:
mami_makinen
22-04-2013, 23:55
abı sen elındne gelenı ardına koymasana :) kımde ne var olayı bence gectı gıttı. elınden ne yapmak gelıosa bence yap :icon_tup:
Zaten yapacaktım fakat gs 206 da fiber kapı olmadığı için yapmadım sonuçta ne sökmüşse bende aynı şekilde sökeyim istwdim ama iş bu şekilde giderse iş kesip biçmeye gidecek oda bana ters
Zaten yapacaktım fakat gs 206 da fiber kapı olmadığı için yapmadım sonuçta ne sökmüşse bende aynı şekilde sökeyim istwdim ama iş bu şekilde giderse iş kesip biçmeye gidecek oda bana ters
kesmeye gerek yok abı ama yapılacaklar var bıldıgın konustugumuz gıbı :)
chiefkadir
23-04-2013, 00:02
Eğer denicekseniz sizde haftaya gelin o zamana kadar fiber kapı bende döktürüm en azından şartları eşitleyim Gs 206 da fibwr kapı olmadığı için bı şekil mevzuya girmwdimmami sana özel gelmiyoz inan, kim denemek isterse onla deneriz,herkesi tek tek kapıydı bagajdı düşünmüyoruz,arabayı burda denediğimiz gibi denicez ..Yani aman elimizden ne geliyosa yapalım şekli değil...Maksat oraya satılmışken bir denemesinde biz olalım..Yoksa tepeden tırnağa sökmeye kalksan 70-80 kg sökeriz..yakıt bile koymayabiliriz
mami_makinen
23-04-2013, 00:05
mami sana özel gelmiyoz inan, kim denemek isterse onla deneriz,herkesi tek tek kapıydı bagajdı düşünmüyoruz,arabayı burda denediğimiz gibi denicez ..Yani aman elimizden ne geliyosa yapalım şekli değil...Maksat oraya satılmışken bir denemesinde biz olalım..Yoksa tepeden tırnağa sökmeye kalksan 70-80 kg sökeriz..yakıt bile koymayabiliriz
Doğrudur abi ben şeffafım yakıt koymassan bende koymam
Ama diğwr konu şuan 55 kilo söktüm ve daha 75 kilo daha bende sökebilirim kapılara dokunmadan
chiefkadir
23-04-2013, 00:08
Ama diğwr konu şuan 55 kilo söktüm ve daha 75 kilo daha bende sökebilirim kapılara dokunmadanReg denemesi gibi olcak bro,taban halısı,airbag,teyp,xenon vs kıl tüy üstünde olur herhalde
Bro konuya gerek yok bence, reg konusunda bi dünya yazan çizen oldu bisürü yorum oldu ertesi gün sen silinsin dedin hepsi silindi gitti, o yüzden konu muhabbeti deneme sonrası olması daha mantıklı:)
iyimiş ben tek gidiyorum biliyodum bugün ender de gelecek gidersek dedin akşam karar verilmiş forumdan öğreniyorum başarılı
yok pampa yanlış anlaşılmasın kadir abi daha düne kadar gidiyoruz falan demedi ama ben geleceğimi söylemiştim
sana kesin bişey olduğunda da haber vericeğimi de söyledim ama şimdi öğreniyorum
Ama diğwr konu şuan 55 kilo söktüm ve daha 75 kilo daha bende sökebilirim kapılara dokunmadan
Kanka o kadar seffafsin ki o gece bi baktim donunun rengi bile gorunuyodu :D
Ben de haftasonu Afrikadan donmus olucam. Cumartesi gecesi gelebilirim ama yanimda hatun olur o da izlesin ogrensin alissin aku :D
mami_makinen
23-04-2013, 11:12
Kanka o kadar seffafsin ki o gece bi baktim donunun rengi bile gorunuyodu :D
Ben de haftasonu Afrikadan donmus olucam. Cumartesi gecesi gelebilirim ama yanimda hatun olur o da izlesin ogrensin alissin aku :D
Puhaha ya bilader sen nasıl bi insansın :)
Ayrıca 3 yaşındam beri donsuz geziyorum :) sen acaba neyi gördün :)
Puhaha ya bilader sen nasıl bi insansın :)
Ayrıca 3 yaşındam beri donsuz geziyorum :) sen acaba neyi gördün :)
Yapma ya :D olm ben de giymiyorum ne tesaduf zuhahahaha :hehe:
neyse yeter konunun icine zictik :D Haftasonu gorusuruz.
Selcuk_RoL
23-04-2013, 11:23
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/null-5.jpg
Hayatimiz olmus Roll :):)
mami_makinen
23-04-2013, 11:27
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/null-5.jpg
Hayatimiz olmus Roll :):)
Demekki bu ekmekten daha çok yemen lazım :) ben halk ekmeğine devam her roolden önce :)
Selcuk_RoL
23-04-2013, 11:40
Demekki bu ekmekten daha çok yemen lazım :) ben halk ekmeğine devam her roolden önce :)
Yanliz rool degil roll olucak abi demekki senin daha eksiklerin var :):):) hahahaha
mami_makinen
23-04-2013, 11:46
Yanliz rool degil roll olucak abi demekki senin daha eksiklerin var :):):) hahahaha
Ne yapalım yaşlılık işte hem sonuca gitdiğim için aradaki ufak şeylere takılmıyorum :) keşke herşey yazıyla olsaydıda bütün edebiyatçılar king olsaydı:)
seneler önce başka bi forumda yazdığım "S2000 ile kalkan 206gti var" cümlemi burda birisi paylaşıp sayfalarca makara yapılmıştı.. demekki geleceği görmüşüm bundan bahsetmişim ozamanlar :D
206'ya maşallah gerçekten şöförsüz gidiyo olmasıda ayrı bi başarı :P :D
Siz hafiflettiniz diyeceğine sana desinler abi en temizi.. Bu saattten sonra herşey mübah :D
iyimiş ben tek gidiyorum biliyodum bugün ender de gelecek gidersek dedin akşam karar verilmiş forumdan öğreniyorum başarılı
yok pampa yanlış anlaşılmasın kadir abi daha düne kadar gidiyoruz falan demedi ama ben geleceğimi söylemiştim
sana kesin bişey olduğunda da haber vericeğimi de söyledim ama şimdi öğreniyorum
Ben gelmiyorum haci isim cikti
sökme takma işine dönerseniz,
şöför + araç kg si + motor gücü + yakıt cinsi vs vs aynı olması gerekir. :D
KingoAtmo
24-04-2013, 07:58
206 gti'ın bu kadar hızlı olabileceğini düşünmezdim,
Maşallah
reddewill
25-04-2013, 20:16
bu araba bukadar söktürdükten sonra herhalde gs 206 ile denersiniz
devolation
25-04-2013, 21:35
vallahi cilginsiniz siz :) bana bile araba sokturduyseler bu arabayi herkes soker hadi hayrlisi olsun nefesler tutulsun ctesi aksami beklensin:)
mami_makinen
25-04-2013, 21:45
Arabayı zaten Gs 206 için söktüm normalde arabayı geçen hafta sökücektim fakat arkadaşların arabalarına yapacakları şeyler olduğundan deneme bu hafta olacak dendi
Ben sözümü tuttum arabamı söktüm bu saatten sonra gelen gelir deneriz gelmeyende kendi bilir bi dahada bana arabanı sökmedin gelmedin diyemez
Arabayı zaten Gs 206 için söktüm normalde arabayı geçen hafta sökücektim fakat arkadaşların arabalarına yapacakları şeyler olduğundan deneme bu hafta olacak dendi
Ben sözümü tuttum arabamı söktüm bu saatten sonra gelen gelir deneriz gelmeyende kendi bilir bi dahada bana arabanı sökmedin gelmedin diyemez
abı yer ve zaman belli mi????
mami_makinen
25-04-2013, 21:49
abı yer ve zaman belli mi????
Aslında yer her zamanki ***** yer fakat geçen hafta çok sıkıntı olduğundan
Bu hafta başka bi yer olabilir
Aslında yer her zamanki ***** yer fakat geçen hafta çok sıkıntı olduğundan
Bu hafta başka bi yer olabilir
abi bize pm atarsan yerı musaıt olursak gelecegızzz