Orijinalini görmek için tıklayınız : Magic's GS 206GTi vs Red S2000
bora abi sağolsun kırmadı denedi. yorumlara dikkat lütfen kalpler kırılmasın.
vites geçiş muhabbetine tekrar açıklama getireyim de soru işareti kalmasın; 206 da kadran 7000 de biter, makine 8100 çeviriyor. mecbur shiftlight ile vites atılıyor. shidtlight ayarıda 8000 de kalmış. dolayısı le geçişler böyle oldu :)
ayrıca kamera da baş aşşağı olduğu için videoyu düzeltince şöför yok oldu :D
Magic's GS 206GTi vs RED S2000 / 1-1 Person / Gear3 / Cam2 / Roll2 (http://www.youtube.com/watch?v=UFU-xXUU6vA)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151533291140138&set=vb.191227934335232&type=2&theater
UFU-xXUU6vA
Magic's GS 206GTi vs RED S2000 / 1-1 Person / Gear2 / Cam2 / Roll1 (http://www.youtube.com/watch?v=yEaPQGlBc1s)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151533303095138
yEaPQGlBc1s
BthnKrkt
16-04-2013, 11:22
Maşallah abi Gs ye.
masallah iki aracada 206 ciddi hizli emekleri gecenlerin eline saglik.
O degil de ben senin sagindaydim denerken burda solundayim kafam karisti Allah Allah :D
Masallah 206 cok guzel hizlanmis. Debriyajimi degistireyim tekrar deneriz. Gerci sokmeden durum cok da farkli olmaz ama yine de basariz :)
yok artık ali sami bütün tabuları yıkıyosunuz hakikaten tebrikler
mami_makinen
16-04-2013, 11:31
Maşallah araçlara
206 İlkbahar'a damgasını vurdu :) emeğinize sağlık maşallah :)
S2000 gitmesi gerektiği gibi gidiyor zaten Maşallah Bora Mangal :D
M///maniac
16-04-2013, 11:41
tekrardan masallah tam olarak specleri nedir 206nın ?
YavuzNaz
16-04-2013, 11:47
Şahane olmuş tebrik ederim, Tüm ekibin eline sağlık :)
206 cok net temiz gidiyor:)
valla izlerken yuzumde istemsiz bir gulumseme olusuyor:)
SerhatA.
16-04-2013, 12:12
Kamera açısı ters galiba :) Sol koltuk boş duruyor
iki aracada maşallah
mşllh. 206 ya çok temiz gidiyor..
Maşallah iki aracada, GS ezber bozmaya devam ediyo emeklerinize sağlık :)
masallah 206 cok fena zımba gibi
Tabularin yikilmasi guzel ezber bozdun murat ..
aynen hemserım
tabure spek neyın ustunde surucu :D:D:D:D
cok ıyı masallah
O degil de ben senin sagindaydim denerken burda solundayim kafam karisti Allah Allah :D
abi kamera tersti. kameradan ters çevşrmeyi açmamışım, mecbur yazılımdan çevirince öyle oldu :D
@all
herkese tebrikler için teşekkürler.
Emeginize saglik,masallah GS ye,plakalarini yaparken hizli basip hizli muhur vurmustuk :))
Maşallah Bora Mangal :D
Katilmamak elde değil ;)
serkan demir
16-04-2013, 13:01
maşllah bülent ustanın yaptığı 206 mı bu :)
devolation
16-04-2013, 13:01
magic murat sihirmi yapioyisun bilader ters tarafta oturmalar falan :) maasallah deneyen tum araclara bu islerde verilen extra emek + hafifligin avantajini gormekteyiz murat arkadasimizida tebrik ediyoruz video her nekadar gec gelsede temiz olmus :)
maşallah gs ye süper gidiyo :) zımba gibi
gokcell13
16-04-2013, 13:04
206 gti bizi şoka ugrattı.Maşşallah belkide dünyanın en iyi giden 206 gti sizde :)
maşşallah 206 harbiden zımba olmuş.
kesınlıkle bendede olusuyor:D
Bahara hatta tum yıla damga vurmaya aday gs..:icon_tup:
kesınlıkle bendede olusuyor:D
yürümez la 206 GTi.. :D seni nosçu seni.. :p
allah utandırmasın çok güzel oldu bu araba yaw, emeği geçenlere tebrikler...
Ek.Civic_Spoon
16-04-2013, 13:51
Allah utandırmasın kocaman maşAllah gs ye ..
Low-Rider
16-04-2013, 13:52
maşallah maşallah, yürümez denen 206'yı yürüttünüz sezona bomba gibi girdiniz :D
Maşallah araçlara. 206 hakıkaten cok hızlı.
Maaşallah çok güzel yuruyor ıkı aracta.
Ağzınızın tadı bozulmadan bol bol denersınız inşallah.
E.Bozoglu
16-04-2013, 14:19
Maşallah emeğin karşılığını veriyor, Allah kaza bela vermesin
34tb9544
16-04-2013, 14:31
Ben boyle bi şey gormedim
Gercekten tebrik. Ederim 206 yi ve yapanları
B.Battal
16-04-2013, 14:34
Maşallah 206'ya emeği geçen herkesin eline sağlık
kelalper
16-04-2013, 14:43
GS 206 motor işçiliği kadar kaporta işçiliği ile de çok iyi. Araba gerçekten çok muntazam sökülmüş. Derme çatma durmuyor. İçerisi pırıl pırıl. Gerçekten her yönüne ciddi emek harcanmış.
206 çok iyi gerçekten de tebrik ederim.
Merak ettiğim kaç kg söküldü araç?
Şu anki kg kaç? kg hp hesabı yapabilmek için.
206 çok iyi gerçekten de tebrik ederim.
Merak ettiğim kaç kg söküldü araç?
Şu anki kg kaç? kg hp hesabı yapabilmek için.
kaç kg olduğunu hiç ölçmedim. bir ara çıkartıcam.
tahminimce 850- 900 arasıdır.
Vıdeoyu ilk izledigimde inanamadim masallah ne var bu 206'da? Dunya capinda en iyi giden 206 iddiasi fikirleri olusuyor akilda. :)
maşalahhh 206 ya adamlar yapmış be abı :)
M///maniac
16-04-2013, 15:26
tekrardan masallah tam olarak specleri nedir 206nın ?
+1000000000000
araçlara maşallah 206 nın specler nedir?
maşallah araçlar çok iyi gidiyor.
xILuciferIx
16-04-2013, 16:30
Maşallah araçlara Magic adının hakkını tam anlamıyla vermiş Allah tekerinize taş değdirmesin
ardacngns
16-04-2013, 16:35
Masallah arkadasım genelde rollerde hondalara alıskınız ezber bozdun resmen tebrikler
gsi_club
16-04-2013, 16:36
bu sene type r out 206 gti in oldu resmen.
2010 da konusu açılmış ama parça listeyi baya iyii..
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/53994-hzk88-206gti-n-a.html
M///maniac
16-04-2013, 16:45
2010 da konusu açılmış ama parça listeyi baya iyii..
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/53994-hzk88-206gti-n-a.html
bu araç o degil bu araç gs 206 gri projedeki hzk lacivert
Boraya efendi gibi gel s2k'yı sat bana dedim olmadı bende bu yola başvurdum :) :)
206 daha yeni başlıyor hepimiz Magiruscuyuz
Boraya efendi gibi gel s2k'yı sat bana dedim olmadı bende bu yola başvurdum :) :)
206 daha yeni başlıyor hepimiz Magiruscuyuz
Hehe kanka pejolar hem guclu hem cok hafifler. Ben 1250 kg yum :) Bu kiloyla bu setupta iyi bile yurudum kacik debriyajla. Sen bir de typerla denememizi izlesen sasirirdin ben de sasirdim cunku :) Kim derdi s2000 lerin stage2 egzantrikli pistonlu kprolu typeR larla yuruyebilecegini stok saglikli M3 e kendi devrinde 4-5 boy acacagini 240 lara kadar :)
Sonucta harcadigim emegin karsiliginda arabayi sokmeden 3 boy geriden gidiyorum. İnan ben de donuna kadar soksem net 3 boy alirim. Camlarimi plastik yapsam kapilari bagaj kapagini fiber doktursem o zaman anlar herkes nasil yurudugunu s2000 nin ama kiyamiyorum :)
hımmm olabilir dikkat etmedim.
Hehe kanka pejolar hem guclu hem cok hafifler. Ben 1250 kg yum :) Bu kiloyla bu setupta iyi bile yurudum kacik debriyajla. Sen bir de typerla denememizi izlesen sasirirdin ben de sasirdim cunku :) Kim derdi s2000 lerin stage2 egzantrikli pistonlu kprolu typeR larla yuruyebilecegini stok saglikli M3 e kendi devrinde 4-5 boy acacagini 240 lara kadar :)
Sonucta harcadigim emegin karsiliginda arabayi sokmeden 3 boy geriden gidiyorum. İnan ben de donuna kadar soksem net 3 boy alirim. Camlarimi plastik yapsam kapilari bagaj kapagini fiber doktursem o zaman anlar herkes nasil yurudugunu s2000 nin ama kiyamiyorum :)
S2000 sökülürmü aga yapma sakın diyorum böyle mis gibi oldu dahada zorlama derim gel kardeşini dinle sen :)
Yok kardesim sokmem. Sonra hatunlari kucagimami oturtayim :D
Motorun Spec leri soran arkadaşlar için tek tek detaya inmeden yazayım.
Orjinal GTI motoru.
Piston
Egzantrik
ITB
Header
Kapak işleme
Beyin
Orjinal GTI motoru.
Piston
Egzantrik
ITB
Header
Kapak işleme
Beyin
orjinal GTİ blogu yaz bence :D
onursoytam
16-04-2013, 17:22
Aslanım çok iyisin be . maşallah maşallah maşallah
bora abinin s2k da ayrı bi güzel maşallah maşallah
M///maniac
16-04-2013, 17:27
Orjinal GTI motoru.
Piston
Egzantrik
ITB
Header
Kapak işleme
Beyin
rc kapagı mevcutmu bundada hzk gibi? kadran vieosunu izledmde burdakii gidsle alakası yok çok hızlanmıs masallah
KADİR KIRIŞ
16-04-2013, 17:34
maşallah mermiiden hızlı gidiyoooo ;)
sinansimbil
16-04-2013, 17:37
kocaman maşallah murat benim beyinide bağlarken aynı böle mermi gibi istiyom haberin olsun :)
BthnKrkt
16-04-2013, 17:38
rc kapagı mevcutmu bundada hzk gibi? kadran vieosunu izledmde burdakii gidsle alakası yok çok hızlanmıs masallah
Hayır abı GS de rc kapak yok
bu sene type r out 206 gti in oldu resmen.
bu sene hondalar hep out zaten ilk başta vti lardan başladı bu şimdi typerlarda aynı kaderi başlaşıyorlar :D
masalllahhh walla arabaa ben burdayım diyoooo kazasız belasızz inş..
UmutRıza
16-04-2013, 18:09
ksdran videosundaki hali ile guncel hali arasinda 50 hp den fazla fark var
nezaman ng 106 ile deneyeceksiniz ***** ng çok hızlı bi deneme olucakmı maşallah araçlara.
orjinal GTİ blogu yaz bence :D
:D :D :D
GS'de ve HZK'da halen daha GTI kapak var. HZK'da sadece RC emmesi ve RC plastik görüntü kapağı mevcut.
M///maniac
16-04-2013, 19:01
ksdran videosundaki hali ile guncel hali arasinda 50 hp den fazla fark var
bu farkın sebebi aetup degissikligi sanırım masallah tekrardan
UmutRıza
16-04-2013, 19:02
bu farkın sebebi aetup degissikligi sanırım masallah tekrardan
evet setuptan ziyade baya bi değişiklik oldu teşekkürler.
rc kapak fln muhabbetine girmedim henüz ama duruma göre her an bir +3 boy fln gelebilir :)
..........................
rc kapak fln muhabbetine girmedim henüz ama duruma göre her an bir +3 boy fln gelebilir :)
Yazmayin sole seyler sonra millet denememek icin binbir bahane uretiyo:D
emeğinize sağlık aracınız çok iyi gidiyor izlerken zevk aldım sesi gidişi süper nede olsa dandik araba bu pejolar:rolleyes:
peugeotefe
16-04-2013, 20:50
Masallah 206 cok temiz gidiyo umut abi emeklerinizin karsiligini almissiniz.bi askere geldik butun arabalar hizlandi
UmutRıza
16-04-2013, 20:52
Masallah 206 cok temiz gidiyo umut abi emeklerinizin karsiligini almissiniz.bi askere geldik butun arabalar hizlandi
eyvallah efecim seninde emeğin var arabada çok aşındırdık dükkanını sağ ol :)
...........
Mesajını editler misin lütfen? Gerçekten hiç hoş değil. Şaka ile bile olsa seviye düşürmeye gerek yok.
Allah utandırmasın 206 cok basarılı gidiyor!
tdipower
16-04-2013, 21:56
maşallah 206 uzay olmuş valla :)
Maşallah araçlara 206 mermi gibi olmuş elinize saglık:icon_tup:
Cok guzel yurutmussunuz tebrıkler helal hakîkatten bişey soracam rc emme ile 3 boy daha alınabilir demişsin 3 boy daha emme den alınabiliyormu
Hocam yanlış anlamışsınız. Araçta zaten ITB var. RC silindir kapağı ile 3 boy alınır. Kapağın port yapısı farklı ayrıca emme ve egzoz valfleri daha büyük RC kapakta. Ama şöyle diyim. Normal stok 206 GTI üstüne sadece RC emmesi ve yazılım desteği ile abartmadan söylüyorum paşaoğlu dynosunda 25 hp kadar alınır.
aLperTunga
16-04-2013, 23:10
anlaşıldı bu sene hondalara ızdırap eden peugeotların senesi.Allah utandırmasın gs yi zevkle izliyoruz murat kardeşim.emeğinize sağlık.
evrendogu
16-04-2013, 23:16
Tebrikler :)
206 insan işi diil nazar değmesin maşallah :icon_tup: s2k nın da sesi bitiriyor resmen :)
Maasallah schumi saka gibi
Serhat Y.
16-04-2013, 23:39
Paşaoğlu dynosunda 25hp. alır nedemek tam anlamadım. yanlış örnekleme yapmışın bence:) after-before için ayarı düzgün her dyno aynı işi yapar zaten.
34tt5552
16-04-2013, 23:48
masallah ıkı aracada 206 sınırları zorluyor :) murat abı yaparda gıtmezmı :)
Birgün biri burda çıkıp atmosferik 206gti ile şu şu arabaları geçicem dese herhalde herkes gülerdi.
Ama herşey olabiliyor işte, ellerinize emeğinize sağlık.
Boranın s2k da maşallahı var, Allah kaza bela vermesin.
Paşaoğlu dynosunda 25hp. alır nedemek tam anlamadım. yanlış örnekleme yapmışın bence:) after-before için ayarı düzgün her dyno aynı işi yapar zaten.
Baya baya doğru örnek yazmışım. Yazdığımı tekrar okursan GS GTI için konuşmuyorum. Paşaoğlu dynoda ellenmemiş hali 130-140 hp arası güç veren stok bir 206 GTI üstüne sadece RC emme ve yazılım ile 25 hp güç alınır.
Birgün biri burda çıkıp atmosferik 206gti ile şu şu arabaları geçicem dese herhalde herkes gülerdi.
Ama herşey olabiliyor işte, ellerinize emeğinize sağlık.
Boranın s2k da maşallahı var, Allah kaza bela vermesin.
Zamanında ben potansiyeli söylediğim de belki saygıdan, edepten yada başka bir sebepten yüzümüze olmasa da bıyık altından gülenler şuan neler yapıyor merak etmiyor değilim. :)
Selcuk_RoL
17-04-2013, 00:19
Massallah her iki aracada bu senenin konusu sokukluk oldu anlamiyorum neden? Peugeotlar zaten hep sokuktu yeni bsy degilki ep3 lerin s2k larin sokuldugu su ortamda artik detaylara takilmamak lazim diyorum he cok iddali bir deneme mevzusu varsa gercekten orta yollu adalet bugra abinin istanbul park draglari icin getirdigi kilo eslesmeleri rollingdede uygulanabilir? Tabi bu sadece fikir!!
Ornegin;
1.6 sofor dahil 900 kg
1.8 sofor dahil 950 kg
2.0 sofor dahil 1100 kg
Gerci bu kilo kavgalari bitmez o der ben toplamam o derki ben sokmem e baktigin zamanda herkezin kendine gore hakli sebepleri vardir illaki
Bu saatten sonra kimse x araba yurumez, su motor sagir bilmemne demez sanirim artik..
mami_makinen
17-04-2013, 00:21
Massallah her iki aracada bu senenin konusu sokukluk oldu anlamiyorum neden? Peugeotlar zaten hep sokuktu yeni bsy degilki ep3 lerin s2k larin sokuldugu su ortamda artik detaylara takilmamak lazim diyorum he cok iddali bir deneme mevzusu varsa gercekten orta yollu adalet bugra abinin istanbul park draglari icin getirdigi kilo eslesmeleri rollingdede uygulanabilir? Tabi bu sadece fikir!!
Ornegin;
1.6 sofor dahil 900 kg
1.8 sofor dahil 950 kg
2.0 sofor dahil 1100 kg
Sendemi Selçuk :)
İllaki sökeyim arabanın anasını belliyimmi mevzu bumu arabasına güvenen takılıda geçer 2+2:4
[QUOTE=Schumi;6776736]Baya baya doğru örnek yazmışım. Yazdığımı tekrar okursan GS GTI için konuşmuyorum. Paşaoğlu dynoda ellenmemiş hali 130-140 hp arası güç veren stok bir 206 GTI üstüne sadece RC emme ve yazılım ile 25 hp güç alınır.
schumi serhatın dediği before&after yaparsan herhangi bir gti a zaten bütün dynolarda 25 vermezmi diyor
Ornegin;
1.6 sofor dahil 900 kg
1.8 sofor dahil 950 kg
2.0 sofor dahil 1100 kg
söküklük konusunda katılıyorum. :icon_tup:
şuan söküklüğün tek avantajı diğer araçların o kadar sökmeyeceğini bilmek :)
Selcuk_RoL
17-04-2013, 00:25
Sendemi Selçuk :)
İllaki sökeyim arabanın anasını belliyimmi mevzu bumu arabasına güvenen takılıda geçer 2+2:4
Abi diyorum ya herkezin hakli sebepleri vardir:)
Ama sen mala acimazsin kafan atarsa igne iplik kesersin onu en iyi ben bilirim yeterki deyicek bsy olsun:icon_tup:
Selcuk_RoL
17-04-2013, 00:27
şuan söküklüğün tek avantajı diğer araçların o kadar sökmeyeceğini bilmek :)
Diger arac dediginden ornek? Type r da soker s2k da soker 106 zaten soker:) e 206 da sokmus sofor dahil agirlik olayi isin icine girince olabilir ama tabi yine ben dahil isimize gelmeyen taraflari olabilir
schumi serhatın dediği before&after yaparsan herhangi bir gti a zaten bütün dynolarda 25 vermezmi diyor
Karşılıklı yanlış anlamalar oldu o zaman. Yani ben dyno ismi vermeden 25 deseydim bu sefer dyno var dyno var mevzusu olurdu. Sarp dyno mu. VWTech mi gibi sorular gelmeden Dynamics, MAHA, Mustang gelmeden önce senelerdir en güvendiğimiz dyno olan Paşaoğlu'nu örnek verdim. KW-HP çevriminde %4 fazla çevirmesi ile başka bir dynoda en az 20 hp vericeği kesin.
mami_makinen
17-04-2013, 00:28
Abi diyorum ya herkezin hakli sebepleri vardir:)
Ama sen mala acimazsin kafan atarsa igne iplik kesersin onu en iyi ben bilirim yeterki deyicek bsy olsun:icon_tup:
Ya tamam ben takılı şekilde denicem kendine yediren o şekilde denemeyi denerim gerekirse yanımada bi kişi alıcam
Sökmek sadece ucuz modifiyeee araba gidiyorsa takılıda giderrr
Diger arac dediginden ornek? Type r da soker s2k da soker 106 zaten soker:) e 206 da sokmus sofor dahil agirlik olayi isin icine girince olabilir ama tabi yine ben dahil isimize gelmeyen taraflari olabilir
örnek şöyle arabayı söküyorsun neden typer s2000 vs geçmek ama yüzde 98 oranla typer yada s2000 i o kadar sökmeyeceklirinide biliyorsun ve bu avantaj
Ya tamam ben takılı şekilde denicem kendine yediren o şekilde denemeyi denerim gerekirse yanımada bi kişi alıcam
Mami başkan. Sen forumda olsun Ataşehir'de olsun hep aracının tam takılı olarak bu şekilde yürümesi ile övünmedin mi? Belki hiç ciddi olarak söylemesen de şakayla karışık ama hepimize haklı olarak "King" olduğunu belirtip zihinlere kazımadın mı ? Cımbızla çeker gibi yapmıyorum ama kısa özet geçersem sökülü değilim ve kingim derken parantez içinde "Ama bi gün ciddi rakip çıkarsa yada geçilirsem arabamı sökerim ozaman asıl hızlı 106yı görürsünüz" demedin mi?
İnsanlar da değişir düşünceleri de. Dün böyle düşünüyorsun diye bu gün dediğini yapmak zorunda değilsin tabiki. Vazgeçtim sökmüyorum dersin saygı duyarım. Ama şimdi sökülü araç sahiplerine haksızlık ediyorsun benim gözümde. Senin aracın günlük biniliyor biliyorum. Çiçek gibi araban kıyamazsan bile anlarım. Silecek sacını sana kestirmem 20 günümü aldı biliyorum.
Ama GS GTI bir yarış arabası. Pistte çıkıp Time Trial'de yapıyor. Draglarada gidecek inşallah gerekli ayarlamalar ile. Sen gene King olmaya devam et bizim King olmak gibi niyetimiz yok. O yüzden herhangi bir kişi yada araç ile denemek sebebi ile araç geri toplanmayacak. He başka bir sebepten geri toplarız belki ileride ama o başka.
mami_makinen
17-04-2013, 00:36
örnek şöyle arabayı söküyorsun neden typer s2000 vs geçmek ama yüzde 98 oranla typer yada s2000 i o kadar sökmeyeceklirinide biliyorsun ve bu avantaj
++++++++ :icon_tup:
Selcuk_RoL
17-04-2013, 00:37
Sokmek ucuz ama en guzel modifiye:)
Tamam ama zaten type r surucu dahil 1100 olur 106 da 900 bunun adaletlisi esit avantajlisi boyleymis drag icin konulan kuraldan yola cikiyorum nerde avantaj??
mami_makinen
17-04-2013, 00:38
Mami başkan. Sen forumda olsun Ataşehir'de olsun hep aracının tam takılı olarak bu şekilde yürümesi ile övünmedin mi. Belki hiç ciddi olarak söylemesen de şakayla karışık ama hepimize haklı olarak "King" olduğunu belirtip zihinlere kazımadın mı ? Cımbızla çeker gibi yapmıyorum ama kısa özet geçersem sökülü değilim ve kingim derken parantez içinde "Ama bi gün ciddi rakip çıkarsa yada geçilirsem arabamı sökerim ozaman asıl hızlı 106yı görürsünüz" demedin mi.
İnsanlar da değişir düşünceleri de. Dün böyle düşünüyorsun diye bu gün dediğini yapmak zorunda değilsin tabiki. Vazgeçtim sökmüyorum dersin saygı duyarım. Ama şimdi sökülü araç sahiplerine haksızlık ediyorsun benim gözümde. Senin aracın günlük biniliyor biliyorum. Çiçek gibi araban kıyamazsan bile anlarım. Silecek sacını sana kestirmem 20 günümü aldı biliyorum.
Ama GS GTI bir yarış arabası. Pistte çıkıp Time Trial'de yapıyor. Draglarada gidecek inşallah gerekli ayarlamalar ile. Sen gene King olmaya devam et bizim King olmak gibi niyetimiz yok. O yüzden herhangi bir kişi yada araç ile denemek sebebi ile araç geri toplanmayacak. He başka bir sebepten geri toplarız belki ileride ama o başka.
Sökme işini anlarım sağ koltuk arka koltuk sökülür aynı şekilde bende sana ayak uydururum fakat şuanki araba sökme işleri pleksi fiberglas en son kesme biçmeye doğru gidiyo
Eray Yümsel
17-04-2013, 00:40
Hey masallah :)
mami_makinen
17-04-2013, 00:42
Arabaya yaklaşık 15 bin tl harcadım bi tane 7000 tl ye 106 xs alıp kesip biçmek yapılmayacak ii değil ama uğraşmak istemiyorum uğraşmamda
Ha arabası toplamak istemeyen söktüğü ağırlık kadar yanına birini otuttursun o zaman hem arabasını toplamasına gerek kalmaz
Eray Yümsel
17-04-2013, 00:43
Mami aaaabi gene yokuşlardayizzzz :D
Sokmek ucuz ama en guzel modifiye:)
Tamam ama zaten type r surucu dahil 1100 olur 106 da 900 bunun adaletlisi esit avantajlisi boyleymis drag icin konulan kuraldan yola cikiyorum nerde avantaj??
ama o şampiyona bu zevk,kimse sökmese mesela herkes arabasının giderini görse daha güzel gibi bence
sökene lafım yok tabiki ama birde şöyle düşün bence bizde şöyle bir mantık var bir sökükle bir deneyim geçersem sökük araba geçtim geçilincede sen söküksün ben sökemem o kadar
artık insanlar kendi kendilerine çelişir oldu bu durumlardan psikoloji bozuldu forumda :)
Sökme işini anlarım sağ koltuk arka koltuk sökülür aynı şekilde bende sana ayak uydururum fakat şuanki araba sökme işleri pleksi fiberglas en son kesme biçmeye doğru gidiyo
Biz asla kesmeyi biçmeyi düşünmüyoruz veya güvenliği tehlikeye atacak hiçbir parçayı sökmeyi (ABS, viraj denge çubuğu, silecek suyu ve deposu). Tehlikeli parçalarıda fiber kullanmayız. Yanlışım var ise düzelt. Sizin garaja ait bu güne kadarki en hızlı atmosferik 1.6 hacimli GTI'lardan birisi olan UM komple sökülü değil mi? Ve duyduğumu söylüyorum çünkü canlı görüp incelemedim tavan sacının bagaja doğru olan yani sunroof arkası diye tabir edebileceğim kısımda sac kesilip yerine fiber yapılmadı mı?
Benim sana yazıcağım hiçbirşeyi yanlış anlamayacağını düşünerek yazıyorum bunları biliyorsun. Seninde dediğin gibi hafifletmek en ucuz hızlanma yöntemidir. Ama motora yapılan işlemler bittikten sonra profesyonel olarak yapılırsa ben bir sıkıntı görmüyorum.
Ben topladim valla arabayi ama kusura bakmasin kimse arabamin orj agirligi 780 kg kimse icinde arabama extra kilo koyamam isteyen dener istemeyen sohbet eder her cumartesi atasehirdeyiz
Selcuk_RoL
17-04-2013, 00:47
ama o şampiyona bu zevk,kimse sökmese mesela herkes arabasının giderini görse daha güzel gibi bence
sökene lafım yok tabiki ama birde şöyle düşün bence bizde şöyle bir mantık var bir sökükle bir deneyim geçersem sökük araba geçtim geçilincede sen söküksün ben sökemem o kadar
artık insanlar kendi kendilerine çelişir oldu bu durumlardan psikoloji bozuldu forumda :)
Haha valla dogru dedim ya herkez kendine gore hakli:)
_muhaRRem
17-04-2013, 00:48
Iste bazen 100-200 almak en guzeli diyorum.
Selcuk_RoL
17-04-2013, 00:50
Arabaya yaklaşık 15 bin tl harcadım bi tane 7000 tl ye 106 xs alıp kesip biçmek yapılmayacak ii değil ama uğraşmak istemiyorum uğraşmamda
Ha arabası toplamak istemeyen söktüğü ağırlık kadar yanına birini otuttursun o zaman hem arabasını toplamasına gerek kalmaz
Abi oyle olurmu ya:) yanima bi adam hayatta almaam ben ustamdan boyle ogrendim her araba iki kisiyi sevmez:D
Swap zaten ayri bi dunya abi ona diycek bsy yok ama sokukluk tamamen torka bagli sende tork var sikinti yok:) e fakir 1.6 lar napicak seninle esit kiloda adaletsiz olmazmi:)
devolation
17-04-2013, 00:52
la bu arabalar bu halde muayeneden nasi geciyo **** kesik basi cikik.. eski haline gelirmi kolayca yok ya sokme isini kim cikardiysa aklina tukyreyim zevk arabama agirlik yapar diye muzik tesisati baglayamiyorum eskiden diptis diptis gazlardik hey gidi gunler:)
Arabamı sökmem sökenede niye söktün demem..? diyemem .. Specler aynı olsa zaten aynı gider arabalar :D kim daha cok fedakarlık yapar arabasını söker keser biçer para harcar limitlere getirir. Saygıyla izlenir. bende söksem aynı giderdik değil cesaretin varsa söker aynı gidersin Yada arabana kıyamaz benim gibi :( bi ses gelince cıldıracak gibi olursun.
e fakir 1.6 lar napicak seninle esit kiloda adaletsiz olmazmi:)
Benim bildiğim (sanki çok biliyorum) bu işte adalet olmaz. Denemeyi kabul eden 2 araç yanana gelir dener. Birisi geçer birisi geçilir. İsterse birisi 1 ton 100 hp olsun diğeride 500 kilo 200 hp olsun. Yeri geliyor araçların devirleri ve denemek istedikleri hızlar bile uyuşmuyor kiloların uyuşmasını beklemek uzak bir düşünce.
Ben topladim valla arabayi ama kusura bakmasin kimse arabamin orj agirligi 780 kg kimse icinde arabama extra kilo koyamam isteyen dener istemeyen sohbet eder her cumartesi atasehirdeyiz
GS için de araç ortadadır. denemek isteyen telefon eder müsait bir anda buluşulup denenir. denemek istemeyen yada denemeyene videosunu izleyip tarafları tebrik etmek düşer. başkada laf düşmez bu saatden sonra...
Selcuk_RoL
17-04-2013, 00:56
Neyin yokuşu Eray çoğu insan alıyo pertarabayı anası sikilmiş arabayı sonra kes biç hızlı ol bu işin hakkı bumu sence
Bu lafımı kimse üstüne almasın sadece objektif olarak yazıyorum sizce hızlı olmak bumu eğer hızlı olmak araba yürütmek buysa ben yavaş olmaya razıyım herkeste beim arabamı geçer bunuda kabul ediyorum artık konuyu uzatıp kafa yormayalım
Abi bunu diyen senmisin allah askina ac 106 sendeyken en iyi halindeydi soktun dibine kadar topladin hala 10 numara
Gariban ne ara topladın lan arabayı daha kapak açıktı bugün lol :) Serdarco akşama kadar atmamıştır motoru :)
mami_makinen
17-04-2013, 00:57
Biz asla kesmeyi biçmeyi düşünmüyoruz veya güvenliği tehlikeye atacak hiçbir parçayı sökmeyi (ABS, viraj denge çubuğu, silecek suyu ve deposu). Tehlikeli parçalarıda fiber kullanmayız. Yanlışım var ise düzelt. Sizin garaja ait bu güne kadarki en hızlı atmosferik 1.6 hacimli GTI'lardan birisi olan UM komple sökülü değil mi? Ve duyduğumu söylüyorum çünkü canlı görüp incelemedim tavan sacının bagaja doğru olan yani sunroof arkası diye tabir edebileceğim kısımda sac kesilip yerine fiber yapılmadı mı?
Benim sana yazıcağım hiçbirşeyi yanlış anlamayacağını düşünerek yazıyorum bunları biliyorsun. Seninde dediğin gibi hafifletmek en ucuz hızlanma yöntemidir. Ama motora yapılan işlemler bittikten sonra profesyonel olarak yapılırsa ben bir sıkıntı görmüyorum.
Ben sökmeye karşı dwğilim isteyen söksün ama benim deniyeceğim araçlar 2.0 litre yani Gs & white rs ikiside benim aracımdan daha hacimli ve daha torklu takılı olmak veya standart kilosuna gelmek bı araçları 1.6 araba kadar etkilemez o yüzden bu konu buraya geldi
Yine söylüyorum arabası toplamak istemeyen toplamaz toplama zorumluluğuda yok zaten ama deneme yapılacaksa arabasından attığı ağırlık kadarını yanına bi kişi alır ben her türlü denerim
Selcuk_RoL
17-04-2013, 00:57
Benim bildiğim (sanki çok biliyorum) bu işte adalet olmaz. Denemeyi kabul eden 2 araç yanana gelir dener. Birisi geçer birisi geçilir. İsterse birisi 1 ton 100 hp olsun diğeride 500 kilo 200 hp olsun. Yeri geliyor araçların devirleri ve denemek istedikleri hızlar bile uyuşmuyor kiloların uyuşmasını beklemek uzak bir düşünce.
Haha:):) ben kendime pay cikarmanin pesindeyim abi:)
devolation
17-04-2013, 00:58
Iste bazen 100-200 almak en guzeli diyorum.
bnm hic dbn im olmadi.. ozaman biz bi deneyelimmi kardesim :)
Gariban ne ara topladın lan arabayı daha kapak açıktı bugün lol :) Serdarco akşama kadar atmamıştır motoru :)
Olm kasadan bahsediyoruz yaaa
_muhaRRem
17-04-2013, 00:59
bnm hic dbn im olmadi.. ozaman biz bi deneyelimmi kardesim :)
Benimlemi deniceksin ? Anlamadim tam
Olm kasadan bahsediyoruz yaaa
Napacan kasayı her akşam ataşehirdeyim demişsin iterek mi yarıştırcan arabayı :)
aLperTunga
17-04-2013, 01:00
la bu arabalar bu halde muayeneden nasi geciyo **** kesik basi cikik.. eski haline gelirmi kolayca yok ya sokme isini kim cikardiysa aklina tukyreyim zevk arabama agirlik yapar diye muzik tesisati baglayamiyorum eskiden diptis diptis gazlardik hey gidi gunler:)
o yüzden en ıyısı benım gibi yavas arabaya binecen tısır spec takılacan acıcan muzigin sesinide inceden tısko tıskooo takılacaksın :) eskiden cok zevkliydi herşey, sahilde drag yaparken kimse kilo hacim beygir sormazdı :) devo bu arada sinanla orcun fena aklıma girdiler sanırım bende turbo yapacam :D
mami_makinen
17-04-2013, 01:01
Abi oyle olurmu ya:) yanima bi adam hayatta almaam ben ustamdan boyle ogrendim her araba iki kisiyi sevmez:D
Swap zaten ayri bi dunya abi ona diycek bsy yok ama sokukluk tamamen torka bagli sende tork var sikinti yok:) e fakir 1.6 lar napicak seninle esit kiloda adaletsiz olmazmi:)
Konunun senle ne alakası var :) ben seninle reg 106 ile ng yi sabahlara kadar denemedinmi reg sökük değilmiydi burdaki mevzu kimsenin bişeyleri kabullenmemesi şuanki şartlarda takılıya takılı vaziyette Ng 106 nın geçileceğini zannetmiyorum ve çoğu kişide tahmin ediyo o yüzdende bu tartışma çıkıyo
Ben sökmeye karşı dwğilim isteyen söksün ama benim deniyeceğim araçlar 2.0 litre yani Gs & white rs ikiside benim aracımdan daha hacimli ve daha torklu takılı olmak veya standart kilosuna gelmek bı araçları 1.6 araba kadar etkilemez o yüzden bu konu buraya geldi
Yine söylüyorum arabası toplamak istemeyen toplamaz toplama zorumluluğuda yok zaten ama deneme yapılacaksa arabasından attığı ağırlık kadarını yanına bi kişi alır ben her türlü denerim
1.6 yada 2.0 diye araçları sınıflayıp torku az olan sökebilir demek negatif ayrımcılık oluyor. Benim mantığıma ters düşüyor. Atmosferikte aynı hacimde kalarak 100 hp almış olmama rağmen fabrika çıkışı 1100 kilo olan bir arabayı toplu yada sökülü haline denge gelsin diye ekstra 1 kişi ile deneme niyeti ve fikri içinde değiliz. Hep dediğim gibi kısmet bu işler. Kısmetse olur değilse olmaz. :)
Olgar git yat uykun gelmis senin
Eray Yümsel
17-04-2013, 01:02
Olgar kafana sik sende rahatla bizde rahatlayak pampa
Konunun senle ne alakası var :) ben seninle reg 106 ile ng yi sabahlara kadar denemedinmi reg sökük değilmiydi burdaki mevzu kimsenin bişeyleri kabullenmemesi şuanki şartlarda takılıya takılı vaziyette Ng 106 nın geçileceğini zannetmiyorum ve çoğu kişide tahmin ediyo o yüzdende bu tartışma çıkıyo
O zaman "rakip hızlı ise aracı sökerim" fikrinden tamamen vazgeçtin diye check etmek için soruyorum. Doğru mudur ?
Olgar kafana sik sende rahatla bizde rahatlayak pampa
Sen niye rahatsızsın lan gel alayım gazını g*te 2 şaplak atarım :)
mami_makinen
17-04-2013, 01:07
O zaman "rakip hızlı ise aracı sökerim" fikrinden tamamen vazgeçtin diye check etmek için soruyorum. Doğru mudur ?
Şimdi arabanı çıkar ben takılı şekilde denicem delikanlı gibi varmı ötesi hatta ne zaman istersen araba sökmüyorum ama bu şekilde 4 boy geçmessenizde geçtiniz demem araba sökmenin kaç boy getirdiğini az çok bende bilirim
Selcuk_RoL
17-04-2013, 01:08
Ya ben nerden dustum buraya anlamadim:)
Abi reg le cok denedik hatta ng sokuktu oylede denedik ben sana hala sok diyorum ama sokuceksen oyle az degil bence kesme bicme olmadan reg gibi gs gibi sok diyorum sie et kiloyu beygiri fln karsi taraf sokukse sok he diycen ben takiliyim sokmem e adamda diycek ben takmam:) e o zaman deneme olmiycak olmazki boyle takiliya sokuge minareyi calan kilifini hazirlar hesabi takilicaz abi:)
devolation
17-04-2013, 01:08
Benimlemi deniceksin ? Anlamadim tam
olmazmiki? yeterince acikti oysaki.. deneyecek farkli kimse kalmadi hep ayni araclar bora baskan da benimle denemiyo oyle kaldik araba elimizde patladi :)))
mami_makinen
17-04-2013, 01:09
Ya ben nerden dustum buraya anlamadim:)
Abi reg le cok denedik hatta ng sokuktu oylede denedik ben sana hala sok diyorum ama sokuceksen oyle az degil bence kesme bicme olmadan reg gibi gs gibi sok diyorum sie et kiloyu beygiri fln karsi taraf sokukse sok he diycen ben takiliyim sokmem e adamda diycek ben takmam:) e o zaman deneme olmiycak olmazki boyle takiliya sokuge minareyi calan kilifini hazirlar hesabi takilicaz abi:)
O zaman ben bi kadran videosu çekimde konu açayım ondan sonrada arabamı garaja çekeyim THE END sana başarılar kardeşim
Eray Yümsel
17-04-2013, 01:10
Sen niye rahatsızsın lan gel alayım gazını g*te 2 şaplak atarım :)
Gariban kankime laf yok cizerim skylaynla gelsen genede degismem kankimi
Gariban kankime laf yok cizerim skylaynla gelsen genede degismem kankimi
Hep bunlar sex a.k :)
_muhaRRem
17-04-2013, 01:12
olmazmiki? yeterince acikti oysaki.. deneyecek farkli kimse kalmadi hep ayni araclar bora baskan da benimle denemiyo oyle kaldik araba elimizde patladi :)))
Tamam deneyelim arabamimi esirgiycem senden , bi aracikar deneriz.
Selcuk_RoL
17-04-2013, 01:13
O zaman ben bi kadran videosu çekimde konu açayım ondan sonrada arabamı garaja çekeyim THE END sana başarılar kardeşim
:):) abi sen bu denemelerin adini koyarsin white gs herkez avantajli oldugu sekilde ciksinki kimsenin kafasinda soru isareti kalmasin ben onun icin sok sonra geri tak isi bitir dahada sokme diyorum:icon_tup:
Selcuk_RoL
17-04-2013, 01:14
Tamam deneyelim arabamimi esirgiycem senden , bi aracikar deneriz.
Olm desene adama bende s2k yok artik
Turbo vti im var :D
Şimdi arabanı çıkar ben takılı şekilde denicem delikanlı gibi varmı ötesi hatta ne zaman istersen araba sökmüyorum ama bu şekilde 4 boy geçmessenizde geçtiniz demem araba sökmenin kaç boy getirdiğini az çok bende bilirim
:)
Bu hafta arabayı bitirmeden denemeyeceğimi gayet iyi biliyorsun daha saat 18:30 gibi konuştuk. :) Sağlık olsun ya napalım. Önümüzdeki haftadan belki biz birgün arabayı toplarız yada belki sen birgün arabayı sökersin. Kısmet meselesi.
mami_makinen
17-04-2013, 01:16
:):) abi sen bu denemelerin adini koyarsin white gs herkez avantajli oldugu sekilde ciksinki kimsenin kafasinda soru isareti kalmasin ben onun icin sok sonra geri tak isi bitir dahada sokme diyorum:icon_tup:
Ben harbi diyorum benim için bu mevZu bitmiştir araba garaja girer bende bundan sonra sadece Maşallah araçlara derim olur biter
Kısmetse araban bittimi sen hakkını verirsin bu ortamın benim kafam artık almıyo
2 araç denenecekse, herhangi bir şart olmamalı. İsteyen söker isteyen takar. İki araçta NA ise denemeyi kabul etmek zorunda bence :) sen 1000 kilosun ben 935 kiloyum, senin torkun çok benim litrem az biraz saçma geliyor açıkçası. Resmi kategorili yarışmı ki bu 2000 cc grubu 1600 cc gurubu olsun ? Kıstas yapmaya gerek yok, benimki sökülü değil sen de yanına adam al mantığıda bence pek dogru bir yaklaşım olmuyor. Zaten o araç full sökülü halde iken , diğer aracın fabrikasyon ağırlığıyla neredeyse aynı :))) Hakkınızda hayırlısı.
_muhaRRem
17-04-2013, 01:17
Olm desene adama bende s2k yok artik
Turbo vti im var :D
Ben bile bazen unutuyorum turbo vti i :D
Selcuk_RoL
17-04-2013, 01:18
Ben harbi diyorum benim için bu mevZu bitmiştir araba garaja girer bende bundan sonra sadece Maşallah araçlara derim olur biter
Kısmetse araban bittimi sen hakkını verirsin bu ortamın benim kafam artık almıyo
Allahin izniyle ins abi kismet bakalim:icon_tup:
Bende yataga girerim bu gecede bnm icin bitmistir:)
mami_makinen
17-04-2013, 01:20
:)
Bu hafta arabayı bitirmeden denemeyeceğimi gayet iyi biliyorsun daha saat 18:30 gibi konuştuk. :) Sağlık olsun ya napalım. Önümüzdeki haftadan belki biz birgün arabayı toplarız yada belki sen birgün arabayı sökersin. Kısmet meselesi.
Ya paşam geçen cumartesi Um 106 ile yağ ata ata denedikten sonra ataşehire geldiniz
Gariban ne dedi şimdi ng ile denersiniz artık ve bende şimdi hemen deneyelim dedim doğrumu doğru sen şimdi yağ ata ata roling yaptın arabayı arka arkaya sıktında ben denemek isteyincemi arabada sıkıntı oldu yani bu mevzular uzar uzar bitmez geçeceğini tahmin eden emin ol arabasını toplar gelir ama şuan gözüne kestirebilen yok
Ben king liği size verdim yolunuz açık olsun
devolation
17-04-2013, 01:26
Ben bile bazen unutuyorum turbo vti i :D
hayrli olsun ozmn onlada deneriz napalim araba arabadir olur deneriz dedigine helal olsun adama demistim icimden dalgamiymis yani
Ya paşam geçen cumartesi Um 106 ile yağ ata ata denedikten sonra ataşehire geldiniz
Gariban ne dedi şimdi ng ile denersiniz artık ve bende şimdi hemen deneyelim dedim doğrumu doğru sen şimdi yağ ata ata roling yaptın arabayı arka arkaya sıktında ben denemek isteyincemi arabada sıkıntı oldu yani bu mevzular uzar uzar bitmez geçeceğini tahmin eden emin ol arabasını toplar gelir ama şuan gözüne kestirebilen yok
Ben king liği size verdim yolunuz açık olsun
Mami senin yüzüne yada telefonda söylediğim hiçbirşey den vazgeçmiş değilim. Evet UM'yi yağı köpürte köpürte (oil catch tank küçük fazlayı atıyor anlayana) geçtik. UM bizdende sökük ve hafif olmasına bizden daha çok devir dönmesine bu güne kadar sanırım hiç geçilmemesine rağmen bizim aracımızdan yavaş tı ve ben bunu daha oraya gelmeden ön görüyordum. Daha öncede yazdım bizim aracımız daha çok yeni ve henüz bitmedi. Senin veya Ahmet'in direk olarak yazmamasına rağmen Ali'nin sürekli alttan alttan laf sokmaları ile artık denensin bu araçlar cart curt mesajlarından sonra elimizi hızlandırdık tam bitirmesekte evet şuan UM'ye yeterli geliriz diyip geldik denedik. Haklıda olduk.
Sende evet o akşam dedin ki hemen gidip alıp geleyim NG'yi diye. Bende başka zamana dedim. Ve haftaya herhangi bir araç ile denemeye gelmiyoruz bi hafta bize müsade dedim. Aksini söyleyebilecek birisi var mı ? 10 dan fazla şahit vardı. Sen ozaman aracın full takılı ve bizim en sökülü halimizi görmene ve UM'yi geçmiş olmamıza rağmen hemen denemek istedin. Sende o zaman baktın ki evet GS beklediğimden hızlı ama benim NG'yi geçebilecek kadar hızlı değil dedin kendince ve hemen işi bitirmek istedin. Bende kabul etmedim.
Şimdi hemen al gel arabayı diyorsun. Şu an gelsek sen geçiceğini düşünüyorsun. En en iyi ihtimalle yanında yada az gerinde olacağımızı düşünüyorum şu halde iken. Ama eğri oturup doğru konuşalım o akşam ve şu an denemek isteme sebebin geçebileceğini bilmen. Bir hafta sonra aracın daha hızlanma ihtimali senin bu aceleciliğin. Buda benim görüşüm. Kabul etmemek elinde.
Lafımızın arkasındayız. Bitirince aracı isteyen herkesin telefonunu bekliyoruz. Hatta Murat kardeşimde bana katılırsa bundan sonra her hafta Ataşehir'de değiliz. Çağıran olursa geliriz.
Son sözümü söylüyorum hepinize. Benim sözüm Murat'ın ve Umut abinin sözüdür. Araba ortadadır. Toplama yada ekstra 1 kişi almak gibi birşey söz konusu değildir. Aracımız biz bir bütün olarak hazırladık. Dynomuz belli sökülü durumumuz belli. 1 hafta sonra işine gelen dener. Denemek isteyende ister mesaj atar ister telefon açar isterse sizi istiyorum diye ergen gibi atar konusu açar. Her çağrıya efendi gibi cevap veririz.
_muhaRRem
17-04-2013, 01:32
hayrli olsun ozmn onlada deneriz napalim araba arabadir olur deneriz dedigine helal olsun adama demistim icimden dalgamiymis yani
Estg.Benim.dalga gecmek gibi bir niyetim asla.yok. beni taniyanlar herksle gecsemde geclsemde dwnedigimi bilir.
Sen tanimiyorum ozelden teklif etseydin sana durumu soylerdim.
Selcuk solemeseydi zaten bi gun yne ogrenirdin.
Neyse konu icinde.konu olmasin uzamasin dostum
mami_makinen
17-04-2013, 01:33
Mami senin yüzüne yada telefonda söylediğim hiçbirşey den vazgeçmiş değilim. Evet UM'yi yağı köpürte köpürte geçtik. UM bizdende sökük ve hafif olmasına bizden daha çok devir dönmesine bu güne kadar sanırım hiç geçilmemesine rağmen bizim aracımızdan yavaş tı ve ben bunu daha oraya gelmeden ön görüyordum. Daha öncede yazdım bizim aracımız daha çok yeni ve henüz bitmedi. Senin veya Ahmet'in direk olarak yazmamasına rağmen Ali'nin sürekli alttan alttan laf sokmaları ile artık denensin bu araçlar cart curt mesajlarından sonra elimizi hızlandırdık tam bitirmesekte evet şuan UM'ye yeterli geliriz diyip geldik denedik. Haklıda olduk.
Sende evet o akşam dedin ki hemen gidip alıp geleyim NG'yi diye. Bende başka zamana dedim. Ve haftaya herhangi bir araç ile denemeye gelmiyoruz bi hafta bize müsade dedim. Aksini söyleyebilecek birisi var mı ? 10 dan fazla şahit vardı. Sen ozaman aracın full takılı ve bizim en sökülü halimizi görmene ve UM'yi geçmiş olmamıza rağmen hemen denemek istedin. Sende o zaman baktın ki evet GS beklediğimden hızlı ama benim NG'yi geçebilecek kadar hızlı değil dedin kendince ve hemen işi bitirmek istedin. Bende kabul etmedim.
Şimdi hemen al gel arabayı diyorsun. Şu an gelsek sen geçiceğini düşünüyorsun. En en iyi ihtimalle yanında yada az gerinde olacağımızı düşünüyorum şu halde iken. Ama eğri oturup doğru konuşalım o akşam ve şu an denemek isteme sebebin geçebileceğini bilmen. Bir hafta sonra aracın daha hızlanma ihtimali senin bu aceleciliğin. Buda benim görüşüm. Kabul etmemek elinde.
Lafımızın arkasındayız. Bitirince aracı isteyen herkesin telefonunu bekliyoruz. Hatta Murat kardeşimde bana katılırsa bundan sonra her hafta Ataşehir'de değiliz. Çağıran olursa geliriz.
Geçen hafta bu hafta deneyeciği söyledin hatta bu hafta gelememe sebebinizide evde huzursuZluk oluyo her hafta her hafta olmuyo demişsin yani herkes kendine çekiyo bişeyleri ben sana şunu söylim konu kapansın arabanı yapabildiğiniz kadar yapın hızlandırabildiniz kadar hızlandırın ondan sonrada arabanızın içini toplayın beni arayın gelip denicem sen önümüzdeki hafta diyosun istersen 3 ay uğraş ondan sonra ara bekliyorum
mami_makinen
17-04-2013, 01:35
Hatta şimdide kadran videosu koydum ordan dersine çalışmak isteyen ölçü almak isteyen alsın
Geçen hafta bu hafta deneyeciği söyledin hatta bu hafta gelememe sebebinizide evde huzursuZluk oluyo her hafta her hafta olmuyo demişsin yani herkes kendine çekiyo bişeyleri ben sana şunu söylim konu kapansın arabanı yapabildiğiniz kadar yapın hızlandırabildiniz kadar hızlandırın ondan sonrada arabanızın içini toplayın beni arayın gelip denicem sen önümüzdeki hafta diyosun istersen 3 ay uğraş ondan sonra ara bekliyorum
Geçen hafta bu hafta deneyeceğimizi mi söyledim. Biz farklı şeyler hatırlıyoruz. Orada bulunan başkalarına soralım. Biz haftaya yokuz dedik herkesin duyacağı şekilde yüksek sesle. İçini toplama kısmına gelince anlaşamayacağız sanırım. İkimizinde yolu açık farımız yanık olsun diyorum.
Edit : Bu hafta gelmeme sebebiniz demişsin orasınıda çok güzel anlamışsın abide sonra bunun üstüne aynı cümlede nasıl bu hafta deniyoruz demişsin ben anlayamadım. Sanada söyledim evden sıkıntı oluyor önümüzdeki hafta yokuz diye. E nasıl deniyoruz dedim sana bunun üstüne ?
mami_makinen
17-04-2013, 01:38
Geçen hafta bu hafta deneyeceğimizi mi söyledim. Biz farklı şeyler hatırlıyoruz. Orada bulunan başkalarına soralım. Biz haftaya yokuz dedik herkesin duyacağı şekilde yüksek sesle. İçini toplama kısmına gelince anlaşamayacağız sanırım. İkimizinde yolu açık farımız yanık olsun diyorum.
Bende arzular şelale selam söyle o arkadaşlara diyorum
Neyse uzatmayin artik. Ben de o gece les gibi kokan debriyajimla koltuklarim full takili denedim. Herkes de bilir. Murat yanima gelip 3 korna yaptiginda en kotu geciliriz dedim bastim gaza :) yine iyi bile gitmisim. 1. Videoda vites atamiyorum fark o yuzden cok fazla oluyor. İkinci videoda aradaki 3 boyluk farki kapatmak benim icin teoride cok zor degil. Ama pratikte zor cunku ben malesef sokmuyorum. Sokecek olsaydim gider Bilal baskanin yaptigi arabayi alir onu soker sonra hodrimeydan derdim. Sokene de neden soktun demiyorum. Tercih meselesi.
Umut gordugum kadari ile facete yayinlamis videolar baya yaygara kopmus yok s2k yi ayirdi gibi laflarla makaraya sarilmisiz. Dun konuda sicarim arabanin tekerine teneke icin birbirimizi mi kiralim diyen iyilik dostluk kardeslik yanlisi Sevgili Umut beyin de hosuna gitmis ki ses cikarmamis hatta kendi bile burada cizmeye calistigi profile cok ters dusen ayni lafi soylemis facete.
Simdi bende diyorum ki Ben takili sekilde kacik debriyajla bahane etmeden bastim. Gecilecegimi bile bile bastim. Bundan da hic gocunmam. Simdi araba Umutunmus. Murat Umut ne derse onu yapar oyle degil mi? Bi arabanin 10 tane sahibi 20 tane kocasi olmaz;) Ben bu hafta Guney Afrikadayim. Haftaya gelmis olacagim. Geldigimde Umut Bey gelsin arabasini getirsin benim gibi full takili vaziyette ayni pompadan benzin alarak 3 kornaya basalim. Ondan sonra ayni videolari burada yayinlayalim.
Murati da burada tenzih edicem cunku o garaj sahibi. Onun efendiligi ve yeri baska. O arabayi zaten o aksam baskasi kullanio olsaydi denemezdim. Dolayisi ile Murati bu giderimin disinda tutucam. Bak benim arabama 3 tane garaj eli degdi birtanesi bile cikip yazmiyor. Tebrik edip kenara cekiliyor. O nedenle arac sahipleri gelsin konussun kullansin.
Oyle sizin tabirinizle ayirip gidemezseniz o zaman makaranin kralini hepberaber yapariz kabul mu? Cay corba kismini katmiyorum bile cunku benim nekadar misafirperver eli acik bi adam oldugumu cumle alem bilir :)
Bundan da daha delikanli atar ve teklif kimseden goremezsiniz. Ayni delikanliligi ve yuregi de sevgili dostluk kardeslik canlisi arabanin gercek sahibi Umut beyden bekliyorum. Haa toplamak iscilik gerektirior zor geliyorsa az cok soktugunuz kilolar belli. Ona gore bi formul uydururuz.
Hodri meydan!
UmutRıza
17-04-2013, 09:05
Neyse uzatmayin artik. Ben de o gece les gibi kokan debriyajimla koltuklarim full takili denedim. Herkes de bilir. Murat yanima gelip 3 korna yaptiginda en kotu geciliriz dedim bastim gaza :) yine iyi bile gitmisim. 1. Videoda vites atamiyorum fark o yuzden cok fazla oluyor. İkinci videoda aradaki 3 boyluk farki kapatmak benim icin teoride cok zor degil. Ama pratikte zor cunku ben malesef sokmuyorum. Sokecek olsaydim gider Bilal baskanin yaptigi arabayi alir onu soker sonra hodrimeydan derdim. Sokene de neden soktun demiyorum. Tercih meselesi.
Umut gordugum kadari ile facete yayinlamis videolar baya yaygara kopmus yok s2k yi ayirdi gibi laflarla makaraya sarilmisiz. Dun konuda sicarim arabanin tekerine teneke icin birbirimizi mi kiralim diyen iyilik dostluk kardeslik yanlisi Sevgili Umut beyin de hosuna gitmis ki ses cikarmamis hatta kendi bile burada cizmeye calistigi profile cok ters dusen ayni lafi soylemis facete.
Simdi bende diyorum ki Ben takili sekilde kacik debriyajla bahane etmeden bastim. Gecilecegimi bile bile bastim. Bundan da hic gocunmam. Simdi araba Umutunmus. Murat Umut ne derse onu yapar oyle degil mi? Bi arabanin 10 tane sahibi 20 tane kocasi olmaz;) Ben bu hafta Guney Afrikadayim. Haftaya gelmis olacagim. Geldigimde Umut Bey gelsin arabasini getirsin benim gibi full takili vaziyette ayni pompadan benzin alarak 3 kornaya basalim. Ondan sonra ayni videolari burada yayinlayalim.
Murati da burada tenzih edicem cunku o garaj sahibi. Onun efendiligi ve yeri baska. O arabayi zaten o aksam baskasi kullanio olsaydi denemezdim. Dolayisi ile Murati bu giderimin disinda tutucam. Bak benim arabama 3 tane garaj eli degdi birtanesi bile cikip yazmiyor. Tebrik edip kenara cekiliyor. O nedenle arac sahipleri gelsin konussun kullansin.
Oyle sizin tabirinizle ayirip gidemezseniz o zaman makaranin kralini hepberaber yapariz kabul mu? Cay corba kismini katmiyorum bile cunku benim nekadar misafirperver eli acik bi adam oldugumu cumle alem bilir :)
Bundan da daha delikanli atar ve teklif kimseden goremezsiniz. Ayni delikanliligi ve yuregi de sevgili dostluk kardeslik canlisi arabanin gercek sahibi Umut beyden bekliyorum. Haa toplamak iscilik gerektirior zor geliyorsa az cok soktugunuz kilolar belli. Ona gore bi formul uydururuz.
Hodri meydan!
Bora facede benim elimden yazilan uygunsuz bir yazi varsa seni rahatsiz eden kinaye yapmadan bqnq soyle sileyim. evet araba benim dogru atara tutara gerek yok ben diger denemek isteyenlerede daha once aynisini soyledim. gel misafirim ol buyukcekmecedeyim ben ne zaman istersen o zaman gazlariz
Bora facede benim elimden yazilan uygunsuz bir yazi varsa seni rahatsiz eden kinaye yapmadan bqnq soyle sileyim. evet araba benim dogru atara tutara gerek yok ben diger denemek isteyenlerede daha once aynisini soyledim. gel misafirim ol buyukcekmecedeyim ben ne zaman istersen o zaman gazlariz
Umut oncelikle anlayisin icin tesekkur. Ama ayirdi mayirdi laflari ki bunu sen bile yazmissin sana ve su forumda yansitmaya calistigin profile hic yakismamis. Ben ilk denememizde senin arabani gectigim zaman bukadar yaygara yapmamistim. Birak yaygarayi konu bile acmadim.
Burada 206 ya emek veriliyorsa bizimki de emek. Teklifin icin tesekkur ederim. Muhabbet sohbet bu isin zaten en guzel yani. Gel Atasehirde bi aksam keyifli muhabbetimize katil. Seref verirsin.
Ama teklifim hala gecerli. RED' in gercekten nekadar guclu ve hizli oldugunu gormek isterseniz yukarida yazdigim sekilde hemen ben doner donmez basalim. Gecerim demiyorum cunku hicbirzaman okadar ozguvenim olmadi bu araba isinde cunku belli olmuyor. Ama ezdirmem de RED' i.
Boyle de acik ve net tertemiz gider ve teklif baskasindan bulamazsin :) Cevabini bekliyorum. Fazla da dusunme bence. En kotu kafa burun gideriz veya yine gecersin.
Selcuk_RoL
17-04-2013, 09:26
Ya bora abi biliyosun seni abim gibi severim bundan suphe yok sakin beni yanlis anlama ama soylediklerin yanlis abi
Ya adam yaris arabasi yapmis sokmus yakitini yapmis gelmis isteyen isteyen denemez sen sokemessin diye yakit yapamassin diye bi engelmi var hayir e sen yapmiyosun diye adamida engelleyemessinki! Herkez serbest denemessin yada dener gecilirsin simdi senin araban her turlu amaca hizmet eder abi cikar yanlar gazlar piyasada yapar keyif arabasi hastasiyiz:) ama diger taraftan gs 206 gibi um 106 gibi reg 106 gibi vb arabalar gazlamaya yapilmis geziyle isi yok spec model bu belli yani denemek isteyen bu sekile gore dener abi yanlismiyim? Adam akit koymasin taksin diye bsy yok
Şu sökme olayı konusuna gelince. İsteyen sökmekte özgürdür kendi kararıdır saygı duyulmalı, diğer taraf sökme taraftarı değil aracına kıyamıyor, veyahut ona ters geliyor onada saygı duymak gerekir yani tartışılamaz. Yakında takılılar ayrı bir lig olacak sökükler ayrı bir lig. Hepinizi Rabb'ime emanet ediyorum.
Ya bora abi biliyosun seni abim gibi severim bundan suphe yok sakin beni yanlis anlama ama soylediklerin yanlis abi
Ya adam yaris arabasi yapmis sokmus yakitini yapmis gelmis isteyen isteyen denemez sen sokemessin diye yakit yapamassin diye bi engelmi var hayir e sen yapmiyosun diye adamida engelleyemessinki! Herkez serbest denemessin yada dener gecilirsin simdi senin araban her turlu amaca hizmet eder abi cikar yanlar gazlar piyasada yapar keyif arabasi hastasiyiz:) ama diger taraftan gs 206 gibi um 106 gibi reg 106 gibi vb arabalar gazlamaya yapilmis geziyle isi yok spec model bu belli yani denemek isteyen bu sekile gore dener abi yanlismiyim? Adam akit koymasin taksin diye bsy yok
Selcugum zamaninda sen UE ile denerkennos bastigi aksam yakit koymayin ayni pompadan alicaz yakiti dememismiydin? Demek ki deniliyormus. Ayrica soylediklerine harfiyen katiliyorum.
Ama gozunden kacmis bir ayrinti var. Ben GS yi gectigimde bukadar yaygara koparmamistim. Selamlastik vedalastik evimize donduk. Videolari da attim bilgisayara yotube a bile yuklemedim. Ama Murat bana ozelden sordu video koyayim mi diye ben de o aksam sadece DF icin cikti m kamerasiz denedik seninle denemeye gelseydim hazirlikli gelirdim debriyajim kotuydu ama yi e de seni kirmadim bastim dedim. O da tamam abi dedi. Sonra bana tekrar mesaj atip abi millet beni sıkıştırıyor sirket mi yapiyosunuz neden koymuyosunuz RED videosunu diye taciz ediyolarmis konuyu acayim mi abi dedi. Ben de hayir acma diye cevap verene kadar acmis bile konuyu. Bu sabah da umutrizanin facete videoyu paylasip yok oyle ayirdik boyle ayirdik. Demesine sinirlendim. Sen sinirlenmez misin?
Bunlar neyi gosterir biliyo musun? RED in nekadar ciddiye alindigini. Oyle biri race arabasi diger gunluk araba olsaydi bukadar yaygara yapmazlardi. 800 kg arabayla 1250 kg arabayi gecersin. Ben salak miyimbunu bilemiyecek kadar? Biliyorum yine de gaza basiyorum. Ama yaygara kopup yanlis laflar edilirse bu yakismaz.
Ben punısherı satın alıyım onla deneyelım dedıgımde suayb kankama swabı bosver ep3 getır, ozaman bende 205 kasasına koyarım motoru dedı :) bence buda olmadı sımdı ? Oldumu? Punısher yarıs arabasının atası oluyor burda yazılanlara gore. Verır parasını alırım, kendı kafama gore eklentılerını yapar 10 boydan fazla hızlandırırım burda hodrı meydan derım ozaman nasıl olcak :)
Fabrikamıyım kardeşim ben neyi görücem, neyin hesabını vericem, kime neyi kanıtlıcam ?
Zevk için gazlıyorum, aracın giderini görmek için deniyorum.. KOMİK
Kimse geçilmek istemez.. Her denemede elinizden geleni yapın, en yakın arkadaşınız olsada saplamaya oynayın, eninde sonunda herkes kötü oluyo deneme sonrası :D
Fabrikamıyım kardeşim ben neyi görücem, neyin hesabını vericem, kime neyi kanıtlıcam ?
Zevk için gazlıyorum, aracın giderini görmek için deniyorum.. KOMİK
Kimse geçilmek istemez.. Her denemede elinizden geleni yapın, en yakın arkadaşınız olsada saplamaya oynayın, eninde sonunda herkes kötü oluyo deneme sonrası :D
Acı ama gercek
Acı ama gercek
Senin araba konusunda bi tek bu huyunu seviyorum, eski kaşarsın :D biliyosun sonunda işin nasıl sonuçlanacağını..
Evet benim teklif hala gecerli. RED' in gercekten nasil gittigini gormek istiyorsaniz takin arabayi Mami gibi gelin. Dibine kadar basalim.
Senin araba konusunda bi tek bu huyunu seviyorum, eski kaşarsın :D biliyosun sonunda işin nasıl sonuçlanacağını..
Ole olm yapcak bısı yok,suaybla bu gs yuzunden cıddı cıddı tartıstık bız kı suaybı cıddı sever onemserım,aramızda fazlasıyla ıyıdır. hatta dun gece sıerım denemesını bılmemnesını su araba deneme konusu kapansın aramızda, aramız bozulcak gerek yok dedım.bu camıa adamı bozar kım ne derse desın
Evet benim teklif hala gecerli. RED' in gercekten nasil gittigini gormek istiyorsaniz takin arabayi Mami gibi gelin. Dibine kadar basalim.
Bora abi senin aracın içinde tente motoru klima motoru sökük gibi laflar duymuştum, varmı böyle birşey ? Varsa sende bunları takıcakmısın ?
Bora abi senin aracın içinde tente motoru klima motoru sökük gibi laflar duymuştum, varmı böyle birşey ? Varsa sende bunları takıcakmısın ?
Dibine kadar takarim. Hic gerek bile yok yanima 25 kg su bidonu alirim.
Teklifimden 25 kg icin donmem :)
Bu arada klimami geri taktirdim bile :)
helal olsun gti fena yürüyor,bu arada s2000 asaleti yeter...
UmutRıza
17-04-2013, 10:20
Bora kusura bakma bi yandan arac kullanip bir yandan trafik musaade ettikce yazmaya calisiyorum
bu arada sunu belirteyim bana haksizlik yapiyorsun ben o aksam orada dahi yoktum bu isleri bu kadar onemsemeeigimi buradan kavramaniz lazim o ertesi gun sordum arkadaslara 1 denememi yaptiniz hayir redlede denedik ama sahibi rica etti konu acilmayacak dendi orada benim icin konu kapandi. facede ki videolara gelince ben yardik gectik vs tarzi kelimeler kullanmam simdi kontrol.edemiyorum trafikteyom ama bunu kontrol edecegim eger dedigin tarzda yazim varsa silerim ve seni arar ozurde dilerim bu kadar erdem gosteririz cocuk degiliz.
velhasil surekli dedigim gibi ben bu arabaya arabayi sevdigim icin.kendi degerinin 4-5 kati para harcadim eger gecilmemek herkese saplamak gibi bir derdim olsa bende bilirim 1000 hp araba yapip gelen gidene kaldirmayi
abartmayin arkadaslar seviye korundugu surece her turlu teklifw acigim bora benim aracimda yakit hic olmadi bir kere denedik cokta ise yaramadigini gorduk ve tektar denemedik
senin istedigin gibi olsun dedigim gibi gel cekmeceye nem insaatciyim cimento cuvallarinin yanina cekeyim arabayi sen yeter diyene kadar bagaji dolduralim ondan sora basalim koy vidwoyuda geyigin kralini beraber yapalim :)
206 da emeği geçen murat, rıza ve şayip'i :D tebrik ederim, şayip in dediği bıyık altında. Gülenlerden biriydim hoş ben yüzlerinede söylemişliğim var ama zoru başardılar tebrik ederim.. Şayyyiiippp :D
Ben punısherı satın alıyım onla deneyelım dedıgımde suayb kankama swabı bosver ep3 getır, ozaman bende 205 kasasına koyarım motoru dedı :) bence buda olmadı sımdı ? Oldumu? Punısher yarıs arabasının atası oluyor burda yazılanlara gore. Verır parasını alırım, kendı kafama gore eklentılerını yapar 10 boydan fazla hızlandırırım burda hodrı meydan derım ozaman nasıl olcak :)
Selçuk şunu tekrar anladım ki seninle uzlaşmak anlaşmak imkansız. Akşam eve gidince konuşmaları dökeyim istiyorsan. Sen bana Punisher'ı aldım diye laf sokarken ben sana hayırlı olsun gelsin dedim. Ama önce sen şu atarını yaptığın EP3 kasa ile herhangi bir araba ile gel dedim. Çünkü lafın çok büyüktü. Beni o GTI ile hiçbir şekilde geçemezsiniz diyordun. Daldan dala atlama sen önce EP3 ile gel geç yada geçil sonra Punisher ile gel. Ben sana dedim Punisher'ada buluruz bir çare diye. Sana gelme denemem dedim mi ? Yapıştırayım mı yazışmaları onu mu istiyorsun. Zorla yazdırtıyorsun bana ama GS'yi yaptık ortada. Alırım veririm yaparım deme Selçuk. Tek bir tek şey söyle bize yazdığın gibi. Hodri Meydan de bize. Ama önce o dediklerini yap. Farazi şeyler için konuşmayalım. Yoksa bende gider 20 bin euro veririm 1997cc atmosferik, tek gaz kelebekli (itb yok) 300 hp Peugeot motoru alırım bende hodri meydan (!) derim. Ne kadar farazi oldu dimi. 20 bin euro verirmiyim vermezmiyim kimse bilmez bilemez. Sen al Punisher'ı. Geçersen geçtin derim bende o zaman ona göre başka bir yarış arabası hazırlarım. Aha sen demiyorsun ben diyorum sana Hodri Meydan. Al şu arabayı da gel.
206 da emeği geçen murat, rıza ve şayip'i :D tebrik ederim, şayip in dediği bıyık altında. Gülenlerden biriydim hoş ben yüzlerinede söylemişliğim var ama zoru başardılar tebrik ederim.. Şayyyiiippp :D
Yok lan delikanlı gibi sen yüzümede söylüyodun. Hatta ahahahuahu diye gülüyodun çip. :D
Bora kusura bakma bi yandan arac kullanip bir yandan trafik musaade ettikce yazmaya calisiyorum
bu arada sunu belirteyim bana haksizlik yapiyorsun ben o aksam orada dahi yoktum bu isleri bu kadar onemsemeeigimi buradan kavramaniz lazim o ertesi gun sordum arkadaslara 1 denememi yaptiniz hayir redlede denedik ama sahibi rica etti konu acilmayacak dendi orada benim icin konu kapandi. facede ki videolara gelince ben yardik gectik vs tarzi kelimeler kullanmam simdi kontrol.edemiyorum trafikteyom ama bunu kontrol edecegim eger dedigin tarzda yazim varsa silerim ve seni arar ozurde dilerim bu kadar erdem gosteririz cocuk degiliz.
velhasil surekli dedigim gibi ben bu arabaya arabayi sevdigim icin.kendi degerinin 4-5 kati para harcadim eger gecilmemek herkese saplamak gibi bir derdim olsa bende bilirim 1000 hp araba yapip gelen gidene kaldirmayi
abartmayin arkadaslar seviye korundugu surece her turlu teklifw acigim bora benim aracimda yakit hic olmadi bir kere denedik cokta ise yaramadigini gorduk ve tektar denemedik
senin istedigin gibi olsun dedigim gibi gel cekmeceye nem insaatciyim cimento cuvallarinin yanina cekeyim arabayi sen yeter diyene kadar bagaji dolduralim ondan sora basalim koy vidwoyuda geyigin kralini beraber yapalim :)
Umut uslup ve seviyede bende hic yanlis olmaz az cok gordun yazilarimdan.
Tamam anlastik o zaman. Sizin arabanizin fabrika verisi 1025kg. Muratin gectigimiz postlarda yazdigina gore su anda 850-900kg arasi. Yani yaklasik kaba hesap 120kg kadar sokuk. Koyun 100kg yu ben de yanimda 25kg luk damacana koyucam. Buyrun misafirim olun yakitimizi koyup tekrar deneyelim.
Haftaya geliyorum beraber yemek yiyelim gulelim eglenelim sonra da cikip basariz. Haftaya gorusmek uzere.
dragon07
17-04-2013, 10:37
punisherı kondisyonlu stage2+ cupra ile deniyoruz kesinlikle yakıt ve toulen olmadan videoları biliyosun. kesicem desen bi okadar daha keseriz 650kg yaparız. :D
206ya gelince cidden tabuları yıktılar geçilmicek ve yapılmıcak bi araç olmadıgını herkese gösterdiler cidden ayakta alkışlanır başarıları
Selçuk şunu tekrar anladım ki seninle uzlaşmak anlaşmak imkansız. Akşam eve gidince konuşmaları dökeyim istiyorsan. Sen bana Punisher'ı aldım diye laf sokarken ben sana hayırlı olsun gelsin dedim. Ama önce sen şu atarını yaptığın EP3 kasa ile herhangi bir araba ile gel dedim. Çünkü lafın çok büyüktü. Beni o GTI ile hiçbir şekilde geçemezsiniz diyordun. Daldan dala atlama sen önce EP3 ile gel geç yada geçil sonra Punisher ile gel. Ben sana dedim Punisher'ada buluruz bir çare diye. Sana gelme denemem dedim mi ? Yapıştırayım mı yazışmaları onu mu istiyorsun. Zorla yazdırtıyorsun bana ama GS'yi yaptık ortada. Alırım veririm yaparım deme Selçuk. Tek bir tek şey söyle bize yazdığın gibi. Hodri Meydan de bize. Ama önce o dediklerini yap. Farazi şeyler için konuşmayalım. Yoksa bende gider 20 bin euro veririm 1997cc atmosferik, tek gaz kelebekli (itb yok) 300 hp Peugeot motoru alırım bende hodri meydan (!) derim. Ne kadar farazi oldu dimi. 20 bin euro verirmiyim vermezmiyim kimse bilmez bilemez. Sen al Punisher'ı. Geçersen geçtin derim bende o zaman ona göre başka bir yarış arabası hazırlarım. Aha sen demiyorsun ben diyorum sana Hodri Meydan. Al şu arabayı da gel.
Ben sana ep3 bıtınce gelıcem dedım :) lafımı yemem :) kendı araban varsa gel dıyen kankan ıcınde parasını verıp alırım punısherı ruhsatı ustume yaparım sıkıntı yok vtec parasına verıyo kemalcan onu bana :) arabaya para harcama konusu olursa kımın daha cok harcayabılecegını yasayarak goruruz kanka hıc sıkıntı degıl :) **** boklu vtece harcadıgım totalle 2 ev alırdım :) bız bız amma sızmıssınız ya. Murat bana kendı araban varsa konus dıyoduda gs umutun nasıl olcak :) oyle bı hale soktunuzkı olayı gs olayın dıbı olmus sız dıbını gormussunuz ondan otesı yokmus, kımse gecemezmıs elınızde daha cok guclendırmelık ımkan varmıs vs vs gıbı yazılar. Gokının dedıgı sey ıste, senın gıbı adam bıle bu sekılde yazıyosa dıycek bırsey yok. Devam et kankacım:icon_tup:
Ben sana ep3 bıtınce gelıcem dedım :) lafımı yemem :) kendı araban varsa gel dıyen kankan ıcınde parasını verıp alırım punısherı ruhsatı ustume yaparım sıkıntı yok vtec parasına verıyo kemalcan onu bana :) arabaya para harcama konusu olursa kımın daha cok harcayabılecegını yasayarak goruruz kanka hıc sıkıntı degıl :) **** boklu vtece harcadıgım totalle 2 ev alırdım :) bız bız amma sızmıssınız ya. Murat bana kendı araban varsa konus dıyoduda gs umutun nasıl olcak :) oyle bı hale soktunuzkı olayı gs olayın dıbı olmus sız dıbını gormussunuz ondan otesı yokmus, kımse gecemezmıs elınızde daha cok guclendırmelık ımkan varmıs vs vs gıbı yazılar. Gokının dedıgı sey ıste, senın gıbı adam bıle bu sekılde yazıyosa dıycek bırsey yok. Devam et kankacım:icon_tup:
Dün akşam ne konuştuk şimdi ne konuşuyoruz. Burada da yazdıklarımdan sonra kendini haklı çıkardın ya Selçuk bencede ben bekleme yapmıyıp devam edeyim.
punisherı kondisyonlu stage2+ cupra ile deniyoruz kesinlikle yakıt ve toulen olmadan videoları biliyosun. kesicem desen bi okadar daha keseriz 650kg yaparız. :D
Alırsam zaten yırtık ucurtma yaparız nasılsa yarıs arabası ;) boru saseye doner kılo nasılmıs goruruz :) zamanında 560 kılo b20 ef kasası yapıldı yıne yapılır :)
206ya gelince cidden tabuları yıktılar geçilmicek ve yapılmıcak bi araç olmadıgını herkese gösterdiler cidden ayakta alkışlanır başarıları
:D
http://awins.ayyildizgazetesi.com/img/213201311055.jpg
Dün akşam ne konuştuk şimdi ne konuşuyoruz. Burada da yazdıklarımdan sonra kendini haklı çıkardın ya Selçuk bencede ben bekleme yapmıyıp devam edeyim.
Ben kotu bısı yazmadım, arabalar yarıs arabasıysa swabıda kesıgıde hepsı komple arabadır, sen bana dedın swapsa bende 205 e koyarım dıye yalan yanlıs bırsey soylemedımya. Ep3 bıtıncede denıycez dedım, kendıme araba yaparsamda denıycez dedım daha ne? Yalan yanlıs bısımı yazdım? Sen benı kotu yazıyorum gıbı algılıosan dıycek bısıyım yok
Selcuk_RoL
17-04-2013, 10:47
Selcugum zamaninda sen UE ile denerkennos bastigi aksam yakit koymayin ayni pompadan alicaz yakiti dememismiydin? Demek ki deniliyormus. Ayrica soylediklerine harfiyen katiliyorum.
Ama gozunden kacmis bir ayrinti var. Ben GS yi gectigimde bukadar yaygara koparmamistim. Selamlastik vedalastik evimize donduk. Videolari da attim bilgisayara yotube a bile yuklemedim. Ama Murat bana ozelden sordu video koyayim mi diye ben de o aksam sadece DF icin cikti m kamerasiz denedik seninle denemeye gelseydim hazirlikli gelirdim debriyajim kotuydu ama yi e de seni kirmadim bastim dedim. O da tamam abi dedi. Sonra bana tekrar mesaj atip abi millet beni sıkıştırıyor sirket mi yapiyosunuz neden koymuyosunuz RED videosunu diye taciz ediyolarmis konuyu acayim mi abi dedi. Ben de hayir acma diye cevap verene kadar acmis bile konuyu. Bu sabah da umutrizanin facete videoyu paylasip yok oyle ayirdik boyle ayirdik. Demesine sinirlendim. Sen sinirlenmez misin?
Bunlar neyi gosterir biliyo musun? RED in nekadar ciddiye alindigini. Oyle biri race arabasi diger gunluk araba olsaydi bukadar yaygara yapmazlardi. 800 kg arabayla 1250 kg arabayi gecersin. Ben salak miyimbunu bilemiyecek kadar? Biliyorum yine de gaza basiyorum. Ama yaygara kopup yanlis laflar edilirse bu yakismaz.
Abi ben videonun konulup konulmama konusunu bilmem ona lafim yok ben sadece sokme takma yakit isindeyim ue mevzusu apayri bi mezvu acmaya gerek yok biz o deneme oncesi gercekten arabalari gorelim diye ayni kilo ayni yakit ayni spec farkli garaj olayi icin sozlesmistik o ayri abi
mami_makinen
17-04-2013, 10:48
Alırsam zaten yırtık ucurtma yaparız nasılsa yarıs arabası ;) boru saseye doner kılo nasılmıs goruruz :) zamanında 560 kılo b20 ef kasası yapıldı yıne yapılır :)
Boru şasede ne lann:)))
Boru şasede ne lann:)))
Fotolarını bulursam murataydının ef nın o halının atarım abı sana :) gorursun nasıl bısı oldugunu :)
mami_makinen
17-04-2013, 10:51
Fotolarını bulursam murataydının ef nın o halının atarım abı sana :) gorursun nasıl bısı oldugunu :)
O draglarda yarışan siyah ef mi
2 araç denenecekse, herhangi bir şart olmamalı. İsteyen söker isteyen takar. İki araçta NA ise denemeyi kabul etmek zorunda bence :) sen 1000 kilosun ben 935 kiloyum, senin torkun çok benim litrem az biraz saçma geliyor açıkçası. Resmi kategorili yarışmı ki bu 2000 cc grubu 1600 cc gurubu olsun ? Kıstas yapmaya gerek yok, benimki sökülü değil sen de yanına adam al mantığıda bence pek dogru bir yaklaşım olmuyor. Zaten o araç full sökülü halde iken , diğer aracın fabrikasyon ağırlığıyla neredeyse aynı :))) Hakkınızda hayırlısı.
senınkı nıye böle gitmiyor kaptan.. yansanayımı yoksa:D
Ben kotu bısı yazmadım, arabalar yarıs arabasıysa swabıda kesıgıde hepsı komple arabadır, sen bana dedın swapsa bende 205 e koyarım dıye yalan yanlıs bırsey soylemedımya. Ep3 bıtıncede denıycez dedım, kendıme araba yaparsamda denıycez dedım daha ne? Yalan yanlıs bısımı yazdım? Sen benı kotu yazıyorum gıbı algılıosan dıycek bısıyım yok
Bu mesajın tamam ama öbür mesajda ben Şuayb'e punisher diyince ep3 ile gel dedi felan yazmışın. Cümleyi eksik yazında millet farklı anlıyor. Sanki punisher la denemem demişim gibi. Bizim aracımız sökük iken nasıl olurda başka sökük araç ile denemem derim. F10 M5 gelse sökülü gene denerim. Kaderde geçilmek varsa dert etmem.
O draglarda yarışan siyah ef mi
O draglar bıtıp yenı ucuk bı projeye baslanmıstı o sene :) 12.5+ cr turbo+ on arka full kep boru saselı ef :) motorlu 560 kılo gelmıstı. Sonra muratın saglık problemı oldu bıraktılar . Sase hurdaya gıttı motor satıldı
Bu mesajın tamam ama öbür mesajda ben Şuayb'e punisher diyince ep3 ile gel dedi felan yazmışın. Cümleyi eksik yazında millet farklı anlıyor. Sanki punisher la denemem demişim gibi. Bizim aracımız sökük iken nasıl olurda başka sökük araç ile denemem derim. F10 M5 gelse sökülü gene denerim. Kaderde geçilmek varsa dert etmem.
Yaw ben mıllet ne anlar dıye dusunmuyorum, sen benı bılırsın ben senı gerısı benı baglamıyo
mami_makinen
17-04-2013, 10:56
O draglar bıtıp yenı ucuk bı projeye baslanmıstı o sene :) 12.5+ cr turbo+ on arka full kep boru saselı ef :) motorlu 560 kılo gelmıstı. Sonra muratın saglık problemı oldu bıraktılar . Sase hurdaya gıttı motor satıldı
Aynen dediğn gibi yapılmıyacak işler değilde bı saatten sonra o kadarını kafa kaldırmıyo açıyorum teypi gazlıyorum :)
Abi ben videonun konulup konulmama konusunu bilmem ona lafim yok ben sadece sokme takma yakit isindeyim ue mevzusu apayri bi mezvu acmaya gerek yok biz o deneme oncesi gercekten arabalari gorelim diye ayni kilo ayni yakit ayni spec farkli garaj olayi icin sozlesmistik o ayri abi
Ya sen fazla konusma da vur masaya millet erkek gorsun :D
Hahahaha lan seviyorum sizi :D
mami_makinen
17-04-2013, 10:58
Bora cım denemeden sonra o 25 litrelik suyu bana verde evde çoluk çocuk çeşme suyu içmekten usandık :))
Selcuk_RoL
17-04-2013, 10:58
Her zaman oldugu gibi herkez isine nasil geliyorsa oyle takiliyor:) ben sokmem diyenler yakit yapmam diyenler oyle bi dunya yok herkez bu yoldan fazlasi ile gecti ve yaptida ep3 te s2k da 106 ta da sokuldu cok guzel bi sekilde ya isin ozu su herkez avantajli olmak ister yaris bu 2 2 daha 4 yani ben sahsim adina fibere girmeden sokerim o arka koltuklara kimse oturmiycak yanimada yere bastigim hali olmasada olur:) yakitida yaparim ona gore sikistirma yapmissam deneyen dener eskiden bu kadar uzamazdi ya sanki ilk defa araba sokuluyor anasini satiim nerden cikti bu isler is artik oyle bi hal aldiki araba boyali kazali flnsa deneme yapamaz denilecek:) yada git tuv den gec oyle gel deneyelim olacak:) bnm sahsi fikrim herkez ozgur sokmektede denemektede yeterki bahane olmasin kabul edilip denendikten sonra
Balıga cıkıcaz ıkı senedır:icon13:
Selcuk_RoL
17-04-2013, 11:00
Bende seni abi :)
Bora cım denemeden sonra o 25 litrelik suyu bana verde evde çoluk çocuk çeşme suyu içmekten usandık :))
Acitasyonu birak abi 2 tane plaza tv var duvarda birak bu isleri:):):)
Her zaman oldugu gibi herkez isine nasil geliyorsa oyle takiliyor:) ben sokmem diyenler yakit yapmam diyenler oyle bi dunya yok herkez bu yoldan fazlasi ile gecti ve yaptida ep3 te s2k da 106 ta da sokuldu cok guzel bi sekilde ya isin ozu su herkez avantajli olmak ister yaris bu 2 2 daha 4 yani ben sahsim adina fibere girmeden sokerim o arka koltuklara kimse oturmiycak yanimada yere bastigim hali olmasada olur:) yakitida yaparim ona gore sikistirma yapmissam deneyen dener eskiden bu kadar uzamazdi ya sanki ilk defa araba sokuluyor anasini satiim nerden cikti bu isler is artik oyle bi hal aldiki araba boyali kazali flnsa deneme yapamaz denilecek:) yada git tuv den gec oyle gel deneyelim olacak:) bnm sahsi fikrim herkez ozgur sokmektede denemektede yeterki bahane olmasin kabul edilip denendikten sonra
Evet sanki ilk kez sökülüyor araçlar. Yazdıklarına tamamen katılıyorum.
mami_makinen
17-04-2013, 11:01
Selçuk sen sök kes uzayan bişey yok yakıtınıda yap ataşehir orda çıkar denersin videonu izler tebrik ederiz sana kimse yapma kesme etme demiyorki
Ben kendi şahşi fikrimi söyledim konu buralara geldi
Adamın biri bana NG için arabamımı topluyacam diyip gülerse bende arabamı S Ö K M E M
Ya kanka durum bukadar vahim mi benzinin yok benzin istersin suyun yok su istersin :D Kiyamam sana ben.
Bu arada Gariban sana hala vermedi o benzini dimi. Sonra masada hesap oderken 2 lirayi sayiyor gebeş :D
mami_makinen
17-04-2013, 11:03
Ya kanka durum bukadar vahim mi benzinin yok benzin istersin suyun yok su istersin :D Kiyamam sana ben.
Bu arada Gariban sana hala vermedi o benzini dimi. Sonra masada hesap oderken 2 lirayi sayiyor gebeş :D
Ya hiç sorma durum halen bildiğin gibi geçenki rolingi yapmak için babamın arabasından benzin çektim oda 95 çıktı hahhahhah :)
Balıga cıkıcaz ıkı senedır:icon13:
Ya yurtdisindan doneyim gel sana levrek ismarlicam :)
Ben balıga cıkıcaktık dıyorum :) ısmarla demıyorumkı :) denızde muhabbet piiz ıyıdır ;)
Selcuk_RoL
17-04-2013, 11:07
Selçuk sen sök kes uzayan bişey yok yakıtınıda yap ataşehir orda çıkar denersin videonu izler tebrik ederiz sana kimse yapma kesme etme demiyorki
Ben kendi şahşi fikrimi söyledim konu buralara geldi
Adamın biri bana NG için arabamımı topluyacam diyip gülerse bende arabamı S Ö K M E M
Ben zaten yapicam abi yazdim yukarida herkez ozgur diye lafim sana degil herkeze
Deneme olucaksa herkez hazir gider abi ben bunu senden ogrendim demir tavinda dovulur araba icin araba toplanmaz ama sokulur bencede ki sana dedim white olsun gs olsun deneme olursa kesin sok ne kadar sokebilirsen sok diye yakitida yap hatta gor diye e yakiti denedin daha once ng sokukte kaldi yine sokulebilir disardan konusmak kolay belki ama ben sokup ng yi o araclarla denerken gormek isterim sahsen ve bunu burdan bircok kiside ister:)
Ya bide kac kere toplayan gorduk abi ?
Ama sokeb cok gorduk yani eski koye yeni adet gibi olucak bence
mami_makinen
17-04-2013, 11:09
Ben zaten yapicam abi yazdim yukarida herkez ozgur diye lafim sana degil herkeze
Deneme olucaksa herkez hazir gider abi ben bunu senden ogrendim demir tavinda dovulur araba icin araba toplanmaz ama sokulur bencede ki sana dedim white olsun gs olsun deneme olursa kesin sok ne kadar sokebilirsen sok diye yakitida yap hatta gor diye e yakiti denedin daha once ng sokukte kaldi yine sokulebilir disardan konusmak kolay belki ama ben sokup ng yi o araclarla denerken gormek isterim sahsen ve bunu burdan bircok kiside ister:)
İyi güzel ng senin olsa adam sana ben ng içinmi arabamı topluyacam dese gülerek sen ne düşünürsün ?
Yani şimdi millet roket olmuş uzaya uçmuşta benimmi haberim yok
Aracın nasıl gittiği bitti, hafifliğe yorulmaya başlandı, daha sonrada 2.0 muhabbeti filanda başlar, boşverelim komple bakalım, sonuçta gazlama amaçlı bir araç..
Arkadaşlar isteyen söksün, isteyen sökmesin. Sökmeyen adam sökük olmayanlarla dener sökük olan kabul edenlerle dener.
Herkezin kendi görüşüdür.
taraflardan bırını savunmak ıcın yazmıyorum.
sadece kendı şahsi fıkrım.
birisine git aracını topla gel demekle git egzantrıgı sökte gel-pistonu sökte gel-itb yi sökte gel demekle aynı sey bence.
motora takılan parcalar nasıl aracı hızlandırmak ıcın yapılıyorsa sokme de aracı hızlandırmak ıcın yapılır.sokulu oldugu specler arasına yazılır ona gor deneme yapılır.
turbolu, noslu bı araba rakıbınız. diyebilirmisin ki nos basma deneyelım. basıncı kıs deneyelım.
amaç? senın araban hızlı.ben senı gecemem.bıraz yavaslat sana bı saplayım :)
kardes o zaman sen basınc aç , nos bas. yok ben arabamı sevıyorum kıyamam ben arabama.
bu yazdıklarım sokme konusunda benım fıkırlerım.kımseye bı garezım yok.
Ö.öztüRk
17-04-2013, 12:06
İki aracada maşallah GS 206 gti klasmanında gerçekten üst düzeyde ellerinize sağlık ..
Selcuk_RoL
17-04-2013, 12:08
İyi güzel ng senin olsa adam sana ben ng içinmi arabamı topluyacam dese gülerek sen ne düşünürsün ?
Yani şimdi millet roket olmuş uzaya uçmuşta benimmi haberim yok
Aaaaa abi ng zaten bnm yemin etsem basim agrimaz:):)
kelalper
17-04-2013, 13:08
adam bana balık verme balık tutmayı öğret diyor sen diyorsun illa ben balık verecem. Pöööh
kelalper
17-04-2013, 13:18
taraflardan bırını savunmak ıcın yazmıyorum.
sadece kendı şahsi fıkrım.
birisine git aracını topla gel demekle git egzantrıgı sökte gel-pistonu sökte gel-itb yi sökte gel demekle aynı sey bence.
motora takılan parcalar nasıl aracı hızlandırmak ıcın yapılıyorsa sokme de aracı hızlandırmak ıcın yapılır.sokulu oldugu specler arasına yazılır ona gor deneme yapılır.
turbolu, noslu bı araba rakıbınız. diyebilirmisin ki nos basma deneyelım. basıncı kıs deneyelım.
amaç? senın araban hızlı.ben senı gecemem.bıraz yavaslat sana bı saplayım :)
kardes o zaman sen basınc aç , nos bas. yok ben arabamı sevıyorum kıyamam ben arabama.
bu yazdıklarım sokme konusunda benım fıkırlerım.kımseye bı garezım yok.
tamam da o zaman yarış arabası gitsin yarış arabası ile denesin. Burada olay road legal olmak doğrumudur. O zaman bende gideyim Clio cup aliim önüme gelene yaslarım kim denemek ister. Bi tane araba çıkmaz denemeye. Yaw koltuk sökmek hadi neyse ama Camları pleksi yapiim sunroofu sökiim komple saydam ince fiber yapiim. Arabanın içerisinde ne varsa dışarı atiim bir tek yarış koltuğu kalsın dediğin zaman denemenin mantığı yok. Motorsikletle araba denemek gibi oluyor. O zaman bende motorsikletle geliim yanına iki tane denge lastiği koyayim 4 lastik gözüksün. Hemde 600 cc hacimide düşük. 1000 cc bile demiyorum.
Haa şu demek değil ki GS nin sahiplerini suçluyorum adamlar diyor zaten biz yarış arabası yaptık diye. Ama bişeyde var yarış arabasının yeri yarış pistidir.
polemiğe bah beeee :hahaha:
maşallah araçlara :D :heyoo:
tamam da o zaman yarış arabası gitsin yarış arabası ile denesin. Burada olay road legal olmak doğrumudur. O zaman bende gideyim Clio cup aliim önüme gelene yaslarım kim denemek ister. Bi tane araba çıkmaz denemeye. Yaw koltuk sökmek hadi neyse ama Camları pleksi yapiim sunroofu sökiim komple saydam ince fiber yapiim. Arabanın içerisinde ne varsa dışarı atiim bir tek yarış koltuğu kalsın dediğin zaman denemenin mantığı yok. Motorsikletle araba denemek gibi oluyor. O zaman bende motorsikletle geliim yanına iki tane denge lastiği koyayim 4 lastik gözüksün. Hemde 600 cc hacimide düşük. 1000 cc bile demiyorum.
Haa şu demek değil ki GS nin sahiplerini suçluyorum adamlar diyor zaten biz yarış arabası yaptık diye. Ama bişeyde var yarış arabasının yeri yarış pistidir.
Pistede gidiyor tabiki ama modifiyeli aracın yeride karayolları değildir ona bakarsan. Egzozlu arabanın yolda ne işi var ona bakarsan ? Araç yarış arabası evet. Pistede gidiyor. Ama bu bizim için aracı yola çıkartmaya engel değil. Arzu eden denemek isteyen varsa arabanın durumunu açıkladık. Herkes kabul etti aracın durumunu gördüğüm kadarı ile. Denemek isteyenler ve istemeyenler bu şartlar altında niyetlerini belli ettiler konu kapandı. Fikir değiştirenlerde haber verir olur biter.
maşallah araclara..
konunun tamamını okumadım ama 206 enfesmiş..
Araç sahiplerinin emeklerine sağlık, fakat bu tarz denemelerde bana göre her türlü hafifletme serbesttir, eğer iki tarafın da bu durum işine gelmiyorsa denemezler olur biter.
Yarış arabası gibi kelimelere pek takılmayın ya, ne denmek istendiğini biliyosunuz uzattıkça uzatıyosunuz.. Sanki adamlar ilk araç sökenler.. Daha sökülecek varsa sökün şayiippp dibine kadar.. İsteyen dener isteyen denemez..
Yarış arabası gibi kelimelere pek takılmayın ya, ne denmek istendiğini biliyosunuz uzattıkça uzatıyosunuz.. Sanki adamlar ilk araç sökenler.. Daha sökülecek varsa sökün şayiippp dibine kadar.. İsteyen dener isteyen denemez..
bizde bundan bahsediyoruz. sanki insanlara bizimle denemek zorundasınız diye, buna mecbursunuz diye diretiliyor :) arkadaşlar araba budur. toplanmayacaktır. denemek isteyen dener, sökük diye denemek istemeyen denemez. ötesi varmı Allah aşkına? :)
yarış arabası dediğimiz lisans almış pistten piste ulusal kovalıyor demiyoruz. roll ve çıtırdan pist için yapılan, haftada bir kez garajdan çıkan, sadece bu iş için yapılmış bir araç. bunda anlaşılmayan ne var :)
Ek.Civic_Spoon
17-04-2013, 14:42
Araç sahiplerinin emeklerine sağlık, fakat bu tarz denemelerde bana göre her türlü hafifletme serbesttir, eğer iki tarafın da bu durum işine gelmiyorsa denemezler olur biter.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Selcuk_RoL
17-04-2013, 14:44
Ya hastayim bende o zaman soyle yapiim bole yapiyim ya abi al yap sana bi rakip cikar merak etme sende soktun sende agarsin diye mami abiye verdin arabayi allah askina su olayin mokunu cikartmayalim ya herkez herseyi yapmakta ozgur degilmi begenmeyen denemez yada dener boylede gectim der
senınkı nıye böle gitmiyor kaptan.. yansanayımı yoksa:D
iki tane bu kadar hızlı giden 206 fazla diye, benimkini daha soft yaptık. Sonra deneyecek araba kalmayacak baksana duruma bu bile fazla :)
34tb9544
17-04-2013, 14:57
Burda yazanların bu kadar yazanların kac tanesi sökmedi arabasını cok merak ediyorum yazmiyim yazmiyim diyorum okuyorum konuyu kimler sökmedi abi ?
Selcuk_RoL
17-04-2013, 14:58
Burda yazanların bu kadar yazanların kac tanesi sökmedi arabasını cok merak ediyorum yazmiyim yazmiyim diyorum okuyorum konuyu kimler sökmedi abi ?
Oyle biri yok kanka:):)
Ben söktüm 3 senedir toplayamadım mk :D
Oyle biri yok kanka:):)
dahada konuşmaya gerek yok bence sökme konusunda :icon_tup:
ne konu olmuş yav maşallah 206'ya da s2k ya da zaten bu 206'dan böyle bişeyler bekliyordum :)
uzun yıllar süren çalışma sonucunun karşılığı mükemmel olmuş elinize sağlık
nissansunnygti
17-04-2013, 15:10
206 güzel olmuş gercekten istanbulda olsaydım keyifle denerdim sonucunuda görmüş olurdum ne kadar iyi olduğunu.
dolu bi typrla denedinizmi??
206 güzel olmuş gercekten istanbulda olsaydım keyifle denerdim gercekten sonucunuda görmüş olurdum ne kadar iyi olduğunun.
dolu bi typrla denedinizmi??
sağolasın.
herhangi bir typr ile henüz denk gelemedik.
Sok sokme demem. Benim derdim sokmek sokmemek degil. Cok hizlandi ayirdi nokta yapti gibi laflar edilirse gelin hizliyi takiliyken gorelim derim. Hayir Turkce de yaziyorum ama acaba bi de Ugandaca filan mi yazsam?
Bu arada biz Umut Rizayla anlastik. Kiloyu esitleyip tekrar denicez. Ha komple takmis ha yanina kilo almis. Ne farkeder dimi ugrasmaz iste komple takmakla. O zaman anlariz ayirma kelimesinin gercek anlamini.
UmutRıza
17-04-2013, 15:27
Sok sokme demem. Benim derdim sokmek sokmemek degil. Cok hizlandi ayirdi nokta yapti gibi laflar edilirse gelin hizliyi takiliyken gorelim derim. Hayir Turkce de yaziyorum ama acaba bi de Ugandaca filan mi yazsam?
Bu arada biz Umut Rizayla anlastik. Kiloyu esitleyip tekrar denicez. Ha komple takmis ha yanina kilo almis. Ne farkeder dimi ugrasmaz iste komple takmakla. O zaman anlariz ayirma kelimesinin gercek anlamini.
Aynen öyle 100 kg (2 çimento çuvalı ) koyacağım arabaya maksat gönüller bir olsun :)
Önceki denemeye göre 100 kg çimento çuvalları + 30 kg da benle muratın arasındaki kg farkı = 130 kg :D
Söktün sökmedinlerin mukayesesi yapilacaksa o zaman bu arabalarin stock haldeki hp 'lerinin de mukayesesi yapilmali bence
kelalper
17-04-2013, 15:43
Ya hastayim bende o zaman soyle yapiim bole yapiyim ya abi al yap sana bi rakip cikar merak etme sende soktun sende agarsin diye mami abiye verdin arabayi allah askina su olayin mokunu cikartmayalim ya herkez herseyi yapmakta ozgur degilmi begenmeyen denemez yada dener boylede gectim der
oha GS nin yanında benim araba sökükse ne diim. Mami bile söyledi bana sen arabayı sökmemişsin ki koltukları çıkarmışsın sadece diye. Arabanın altındaki karter koruma saçına kadar üstündeydi ki ben egzost falan komple girişecektim Ufuk durdurdu. Akşam eve geldim yattım 9 da kalktım 9:30 da araba eskisi gibiydi. 10 da 4 kişi kahvaltıya gittik. Ben ağır değil miyim olm. 100 kilo olsam inan kendim denerim ama 150 kilo az mı Selçuk. +70 kilo demek normal insana göre. Haaa keşke ben deneseydim. Çıkan Dumpvalve hortumunu fark ederdim. Mami araba iştahsız hızlanıo dediğinde de uyanamadım. Gene deneriz sıkıntı olmaz yani. GS bu haliyle hızlı bahane de aramıyorum.
Selcuk_RoL
17-04-2013, 15:56
Ya senin gibi insan nasil takiliyor soyle anlamiyorum abi en keyfinde en makarasinda adamsin neye takilmissin:) dibine kadar sokuk s2k ilede denedin gectin senin arabanin gideri zaten belli en hizli s2k suan RED zaten neyi ispatliycan abi yani kendi egonumu tatmin edicen adama kilo koyup?
life is life
17-04-2013, 15:58
Maşallah iki aracada..
Selcuk_RoL
17-04-2013, 16:04
oha GS nin yanında benim araba sökükse ne diim. Mami bile söyledi bana sen arabayı sökmemişsin ki koltukları çıkarmışsın sadece diye. Arabanın altındaki karter koruma saçına kadar üstündeydi ki ben egzost falan komple girişecektim Ufuk durdurdu. Akşam eve geldim yattım 9 da kalktım 9:30 da araba eskisi gibiydi. 10 da 4 kişi kahvaltıya gittik. Ben ağır değil miyim olm. 100 kilo olsam inan kendim denerim ama 150 kilo az mı Selçuk. +70 kilo demek normal insana göre. Haaa keşke ben deneseydim. Çıkan Dumpvalve hortumunu fark ederdim. Mami araba iştahsız hızlanıo dediğinde de uyanamadım. Gene deneriz sıkıntı olmaz yani. GS bu haliyle hızlı bahane de aramıyorum.
Ya abi o zaman komple sokseydin ne diyim yani konu nereye gidiyo sokme isine karsi olan herkez arabasini sokmus oyle yada boyle yalanmi degil he sen az ben cok oyle bisey yok o zaman sokuk damgasi yiyceksen dibine kadar sokucen ya hep ya hic ben bi tek kesme bicme isine karsiyim yoksa yukarda yazdigim gibi on arka koltuk bana lazim degil tekim ben 30 kg tabandada haliya gerek yok 11 kg yere basarim ben klima calistirmam sokerim herhalde 5 6 kg emin degilim totelde 50 kg veya fiberede girerim eski reg zamani gibi emin ol oda ayri bi zorluk ve ayri hissiyat sonuc olarak isteyen istedigini yapsin ama gecince veya gecilince lafi olmasin sokuktun takiliydin diye bence bu yanlis sonucta goz gore gore deniyosun yani kimse kimseyi zorla denetmiyo abi
M///maniac
17-04-2013, 16:10
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: o zaman hplerde eşitlenmeli aynı dynoda mantıken dimi
Söktün sökmedinlerin mukayesesi yapilacaksa o zaman bu arabalarin stock haldeki hp 'lerinin de mukayesesi yapilmali bence
Ya senin gibi insan nasil takiliyor soyle anlamiyorum abi en keyfinde en makarasinda adamsin neye takilmissin:) dibine kadar sokuk s2k ilede denedin gectin senin arabanin gideri zaten belli en hizli s2k suan RED zaten neyi ispatliycan abi yani kendi egonumu tatmin edicen adama kilo koyup?
Ya Selcugum isin makarasindayiz be kardesim :) tabii ki de cuval filan isin girgiri. İlerde bigun takarlarsa arabayi beni de kirmazlarsa deneriz. Takmazlarsa da canlari sagolsun. GS yi konunun en basinda tebrik ettim. Bana da bu yakisir :) Yeter ki insanlar abidik gubidik yorumlar yapmasinlar.
Selcuk_RoL
17-04-2013, 16:21
Ya Selcugum isin makarasindayiz be kardesim :) tabii ki de cuval filan isin girgiri. İlerde bigun takarlarsa arabayi beni de kirmazlarsa deneriz. Takmazlarsa da canlari sagolsun. GS yi konunun en basinda tebrik ettim. Bana da bu yakisir :) Yeter ki insanlar abidik gubidik yorumlar yapmasinlar.
:icon_tup: heh bnm tanidigim bora abinin yorumu bu iste ya:)
Aynen öyle 100 kg (2 çimento çuvalı ) koyacağım arabaya maksat gönüller bir olsun :)
Önceki denemeye göre 100 kg çimento çuvalları + 30 kg da benle muratın arasındaki kg farkı = 130 kg :D
Kac yasında insanlarız ha böle guzel oldu denersiniz gönüllerde kırılmaz 206 geçerse dahi zaten guzel yapmışlar tekrar tebrık ederız bora senîn araçta ciddi bir arac kıstas senîn almalarıda aracını iyi yırumesıdır
Araçların bole yürümesı cok guzel yurt dısındakı araçlardan bişey eksik yok
:icon_tup: heh bnm tanidigim bora abinin yorumu bu iste ya:)
erkegin hasi afrikadan doneyim yemege bekliyorum. Kalabalik olur makara yapariz.
Urfam seni de. Alper seni cagirmiyorum ulan sana yemek yetismez iki ton yersin sen simdi :D
Selcuk_RoL
17-04-2013, 16:34
erkegin hasi afrikadan doneyim yemege bekliyorum. Kalabalik olur makara yapariz.
Urfaci seni de. Alper seni cagirmiyorum ulan sana yemek yetismez iki ton yersin sen simdi :D
O zaman yuzsuzluk yapiyimde su buftekten istiyim yine abi:):)
O yardı geçti muhabbeti nerde yapıldı ? Gördünmü yada sana kim söyledi ? Bi ekran görüntüsü alamamışmı ? Abi insanlar ortalıgı kızıştırmak için 1e 5 katıyor bide video galiba face de eğer fun tarzı biyere yüklendiyse hiç alakası olmayan biride yazmış olabilir..
O yardı geçti muhabbeti nerde yapıldı ? Gördünmü yada sana kim söyledi ? Bi ekran görüntüsü alamamışmı ? Abi insanlar ortalıgı kızıştırmak için 1e 5 katıyor bide video galiba face de eğer fun tarzı biyere yüklendiyse hiç alakası olmayan biride yazmış olabilir..
Bosver kardesim bende ekran goruntusu var hepsinin. Aldim kaydettim. Umut zaten gerekeni yapicam dedi benim icin olay bitmistir. Butun bu hafifletme muhabbetini ona istinaden yaptim zaten. Ayirabiliyosa gelsin iki araba da orjinal agirliginda ayirsin gorelim demek icin.
Yoksa soken istedigi gibi soker. problem yapsam neden deniyim kamera oldugunu bile bile :)
Suleyman
17-04-2013, 16:50
Araçlarınızın şekli ve gidişi yeter beni ayar etmeyin yoksa hepinizi geçerim :hahaha:
Ahaha olaya bak. :D sokuk 206 s2k ile deneyecek diye cimento mu koyulacak simdi.:D alemsiniz yilin olayi olur bende soylemesi. :D
Gokhanin dedigi gibi bir ekran goruntusu fln varmi bu muhabbetlerin?
Bir de abi hatirlarsan ilk denemede ben 3 de sen 2 de bastiginda 2 3 boy olmustu ve uzadim gittim gibi seyler soylemistin :) bende bunu hos gormemistim. Benim dusunceme gore bu soylem de kucuk dusurucu. Demek istedigim kendimiz bile bu sekil yorumlar yapabiliyorken face gibi bi yerde millete nasil engel olunacak. Arkadasinin arkadasinin bilmem nesi yaziyor. Kim bilir kim. Yanlismiyim?
Bosver kardesim bende ekran goruntusu var hepsinin. Aldim kaydettim. Umut zaten gerekeni yapicam dedi benim icin olay bitmistir. Butun bu hafifletme muhabbetini ona istinaden yaptim zaten. Ayirabiliyosa gelsin iki araba da orjinal agirliginda ayirsin gorelim demek icin.
Yoksa soken istedigi gibi soker. problem yapsam neden deniyim kamera oldugunu bile bile :)
Madem anlastiniz oke:)
Ahaha olaya bak. :D sokuk 206 s2k ile deneyecek diye cimento mu koyulacak simdi.:D alemsiniz yilin olayi olur bende soylemesi. :D
Gokhanin dedigi gibi bir ekran goruntusu fln varmi bu muhabbetlerin?
Bir de abi hatirlarsan ilk denemede ben 3 de sen 2 de bastiginda 2 3 boy olmustu ve uzadim gittim gibi seyler soylemistin :) bende bunu hos gormemistim. Benim dusunceme gore bu soylem de kucuk dusurucu. Demek istedigim kendimiz bile bu sekil yorumlar yapabiliyorken face gibi bi yerde millete nasil engel olunacak. Arkadasinin arkadasinin bilmem nesi yaziyor. Kim bilir kim. Yanlismiyim?
Murat. Uzamak? Ayirmak?
Ayrica o ilk konuyu hic acma istersen. Kardesin yine damarima basti o gun. Ben seninle denemeden once aksam sana cay soyleyip masada sana soylediklerimi hatirliyosan hic acmazsin. Konuyu acan sizsiniz. Muhabbetini yapan sizsiniz. Yok arkadan basmis yakalamis muhabbeti yapan da sizsiniz. Aracimi gormek icin geldim diyip farkli acilardan kamera takan da sizsiniz. Hic acma o konuyu haksiz cikarsin kardesim.
Bu arada bak ben seni kac defa tebrik ettim. Eski konuda beni tebrik ettin mi? Adam beni gectiMasallah dedin mi? Cok mu zor geliyor sana gecilmek? O yuzden o konuyu hic acma istersen :)
Ayrica o konuda hatirlarsan bende videosu da var hala durur. 2 de basmamla cikiyorum arada net 2 boy oluyordu daha 4 u bitirmeden. Kalktin devirlerimiz uymuyor dedin yok 5 e atamiyorum sanzumanda sikinti var dedin bin tane bahane. Abi Masallah gectin demek nekadar zormus.
Simdi ben sen cok hafifsin dedigimde mi sasiriyorsun anlamadim? Yani size bahane cok da bize yok mu?
Bak ben konuyu kapadim. Eger arabani bu sekilde toplarsan veya illa benim gibi orj agirliginda denemek istersen sizi asla kirmam :)
kelalper
17-04-2013, 17:33
Urfaci seni de. Alper seni cagirmiyorum ulan sana yemek yetismez iki ton yersin sen simdi :D
senden az yiyorumdur ben insan azmanı. Cüsseye bakma len.
devolation
17-04-2013, 18:16
velasilkelam ben arabami takip gelecem benle denemeyen yada arabasi sokuk olan prostat olsun apandisiti patlasin tmm mi :) bi bakamadim gerimi dustuk hizlandikmi niye verilen sozler tutulmuyooo madem gecme gecilme derdi yok kimsenin buda beni sasirtiyo
Ayrica o konuda hatirlarsan bende videosu da var hala durur. 2 de basmamla cikiyorum arada net 2 boy oluyordu daha 4 u bitirmeden. Kalktin devirlerimiz uymuyor dedin yok 5 e atamiyorum sanzumanda sikinti var dedin bin tane bahane. Abi Masallah gectin demek nekadar zormus.
Simdi ben sen cok hafifsin dedigimde mi sasiriyorsun anlamadim? Yani size bahane cok da bize yok mu?
Bak ben konuyu kapadim. Eger arabani bu sekilde toplarsan veya illa benim gibi orj agirliginda denemek istersen sizi asla kirmam :)
valla abi hiç mi hiç zoruma gitmez benim geçilmek. bunu zamanla sende beni tanırsan göreceksin dir :). ben sana aracın eksikleri var bu gün daha ilk günü yolda bakalım ne olacak diye gelmedim mi masana? oturduk konuştuk basıldı eksikleri gördük, devir tutmadı 3 de bastım, vites geçmedi bilmem ne vs. bak şu anki söylemlerin bile bunları bahane olarak adlandırıyorsun. demek istediğim bu ince çizgiyi görebilmek. oysa ki ben onu ciddi bir deneme olarak görseydim azımı açmazdım ve tebrik ederdim emin olabilirsin.
kamera olayıda yapma abi. aracı görmeye geldik diye kamera da mı takmayacağız :D
neyse kısacası aslında ben o muhabbeti açmıyorum. o olay kapandı bitti gitti dediğin gibi. videoda neler oldu, konuda neler oldu vs hiçbirini açmak istediğimden falan değil. :) ben sadece orada geçen bir lafından bahsettim. face deki yazılanlara istinaden. sen de kısa özet geçtin iki dk da konuyu :D