Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw E92 lastik tavsiyesi
gsi_club
16-04-2013, 18:01
aracimin üzerinde bridgestone runflat (rft) lastikleri mevcut.ben bu lastiklerden hiç memnun degilim arabayi kazik gibi yapiyor yolda ne kadar çukur,kasis,iz varsa hepsini hissediyorum.aracimin lastikleri de bitmek üzere oldugu için sizlerede sormak istedim.ayriten lastige çok zor çivi,vida gibi seyler girer dediler geçen pazar günü ise pazarimi mahv etti benim.aradaki neredeyse 1.5 kati fark var bu kadar varken sizce gerek varmidir rft lastik kullanmanin?
ne tip lastik kullanirsam konforlu olur araç?internette bazi yerlerde okudugum kadariyla kimse bu yeni tip (rft olan) lastikleri begenmiyor.herkes ayni durumdan sikayetçi bazilari goedyear kullanin bazilari ise continantel kullanin diyorlar ama kesinlikle rft lastiklerini önermiyorlar.sizin yardiminizi bekliyorum
lastiklerimin ölçüsü önler 225/40/18 arkalar 255/35/18
Bende e92 leri aldığım gün rft leri sökmüştüm.
Konforlu olsun diyorsanız MİCHELİN yumuşak lastiktir fakat ömrü kısadır.
gsi_club
16-04-2013, 18:12
Bende e92 leri aldığım gün rft leri sökmüştüm.
Konforlu olsun diyorsanız MİCHELİN yumuşak lastiktir fakat ömrü kısadır.
tesekkürler.peki rft li olan janta normal lastik taktigimiz zaman bir sorun olurmu?siz michelinden memnunmuydunuz?
tesekkürler.peki rft li olan janta normal lastik taktigimiz zaman bir sorun olurmu?siz michelinden memnunmuydunuz?
Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Ben yaşamadım açıkçası.
Ben 92 ile çok yol yaptığımdan Kumho tercih etmiştim açıkçası maliyet performans açısından çok kuvvetli olmayan araçlarda ben hep kumho kullandım memnundum hepte.
Rft lastik benim eski aracım e90 da vardı pirelli p zero lastiklerdi yol tutuşu iyiydi , sertliği falan idealdi ancak çok gereksiz ağır lastikler rft ler, Ondanda söküp normal lastiğe geçmiştim
Tedbir olarakta hem bu patlayınca sıkılan lastik köpüklerinden alıp koymuştum bagaja hemde çakmaktan elektrik alan minik pompadan. Pompa gerçekten hayat kurtarıyor patladığında şişirip lastikçiye kadar gitmiştim.
Şuanda aracımda normal lastik var yine aynı tedbirler :icon_tup:
Ben yaşamadım açıkçası.
Bence de sıkıntı çıkartmaz abi sonuçta jantta bi numara yok :)
gsi_club
16-04-2013, 23:29
Ben yaşamadım açıkçası.
Ben 92 ile çok yol yaptığımdan Kumho tercih etmiştim açıkçası maliyet performans açısından çok kuvvetli olmayan araçlarda ben hep kumho kullandım memnundum hepte.
***** izin zamani yaklasiyor 3000 km yol gelecegim bazen oluyorki 25 sa durmadan araba kullaniyorum.onun için dayanikli bir lastik olsun istiyorum.benim aracimda öyle aman aman kuvvetli araba degil ama sonuç olarak 150-160 arasi geliyorum.birde hirvatistan a girdiginiz zaman sicaklar fena basmaya basliyor genelde 35 derece ve üstü.
Rft lastik benim eski aracım e90 da vardı pirelli p zero lastiklerdi yol tutuşu iyiydi , sertliği falan idealdi ancak çok gereksiz ağır lastikler rft ler, Ondanda söküp normal lastiğe geçmiştim
Tedbir olarakta hem bu patlayınca sıkılan lastik köpüklerinden alıp koymuştum bagaja hemde çakmaktan elektrik alan minik pompadan. Pompa gerçekten hayat kurtarıyor patladığında şişirip lastikçiye kadar gitmiştim.
Şuanda aracımda normal lastik var yine aynı tedbirler :icon_tup:
Bence de sıkıntı çıkartmaz abi sonuçta jantta bi numara yok :)
ben bugün konu açmadan ilkönce google da bir arastirma yaptim bir sonuç alamayinca buraya konu açtim.evet herkes dediginiz gibi yazmis sorun olmaz diye baska insanlarda rft jantlarin o lastige göre ayarli olup virajlarda normal lastigin fazla esnedigini de yazmislar.sizde sorunun olmadigini yazinca bir nebze sevindim ama gene de kafamda :soru: isaretleri var.
her ikinizede yazdiklarindan dolayi tesekkür ederim.lastiklerin ebatlarini degistirmeden takarsam sanirim bir sorun olmayacak ikinizin yazdiklarinindan da bunu anladim ben.
Car Tyres from Avon | Avon Tyres (http://www.avon-tyres.co.uk/car)
Avon Tyres (http://www.avonlastik.com/bayiler.asp?menu=bayiler)
Genel gecer Lastik markalarinin yani sira, Avon markasina bakmanizi tavsiye ederim. Arkadan itisli araclarda ozellikle basarilari mevcuttur. Bir cok klasik oto yarisinda da hatri sayilir markadir. Yukarida TR ici tedarik bilgisini ekledim. Orta yumusaklikta, omru ne az ne cok ama yol tutusu sahanedir.
Michelin pilot sport serisini her BMW aracimizda kullandik, eskiden basariliydi. Simdi TR yollari icin balon olmaya asiri meilli bir lastik, tavsiye etmem.
gsi_club
19-04-2013, 21:03
Car Tyres from Avon | Avon Tyres (http://www.avon-tyres.co.uk/car)
Avon Tyres (http://www.avonlastik.com/bayiler.asp?menu=bayiler)
Genel gecer Lastik markalarinin yani sira, Avon markasina bakmanizi tavsiye ederim. Arkadan itisli araclarda ozellikle basarilari mevcuttur. Bir cok klasik oto yarisinda da hatri sayilir markadir. Yukarida TR ici tedarik bilgisini ekledim. Orta yumusaklikta, omru ne az ne cok ama yol tutusu sahanedir.
Michelin pilot sport serisini her BMW aracimizda kullandik, eskiden basariliydi. Simdi TR yollari icin balon olmaya asiri meilli bir lastik, tavsiye etmem.
dediginiz markayi ilk defa duydum.direk arastiracagim.tesekkürler
allahım benımle aynı dertte olan ınsanları dinlemek ıcıme su serptı valla.. bende e 92 kullanıcısıyım bristone rft lastık aldım daha 2000 km oldu aldığıma alacağıma bın pısman ettı arabayı sattıracak bana neredeyse :D
Ben yerinizde olsam, ilk tercihim michelin olurdu. Uygun fiyat içinse kumho koyardım.
kervanoglu
30-04-2013, 19:27
Rft den kurtulmak hem konfor hem maliyet hemde ön takim ömrü icin en mantiklisi. Benim inanilmaz memnun kaldigim lastik goodyear eagle f1 asymetric 2. Yakin zamanda jantlarimi degistirmeyi dusundugum icin biten arka lastiklerimi fiyati uygun olan petlas velox sport la degistirdim. Yaklasik 2 aydir performansi beni o kadar sasirtiyor ki anlatamam. Tek kusuru yüksek süratte hafif sesli olmasi. Bunun nedeni de deseni. Cok güclü olmayan araclardaa en iyi lastigi kullanmak zorunda hissetmemek gerek, fiyat performans orani iyi bi lastik alip devam etmek en mantiklisi
Conti sport 5 uyuyorsa ebat denenmeli kesinlikle muhtesem bir lastik.
Zero tek gecerım.
konforsa tercıh Contı SC5
Michelin pilot super sport icin gorusunuz nedir
E90 Aracımdan Potenza RFT Vardı Yolda Kendi Kendine Sağ Sola Gidiyodu Bildiğin Beton 1 Haftadır Pzero Kullanıyorum Çok İyi
gsi_club
15-05-2013, 23:52
allahım benımle aynı dertte olan ınsanları dinlemek ıcıme su serptı valla.. bende e 92 kullanıcısıyım bristone rft lastık aldım daha 2000 km oldu aldığıma alacağıma bın pısman ettı arabayı sattıracak bana neredeyse :D
Ben yerinizde olsam, ilk tercihim michelin olurdu. Uygun fiyat içinse kumho koyardım.
Rft den kurtulmak hem konfor hem maliyet hemde ön takim ömrü icin en mantiklisi. Benim inanilmaz memnun kaldigim lastik goodyear eagle f1 asymetric 2. Yakin zamanda jantlarimi degistirmeyi dusundugum icin biten arka lastiklerimi fiyati uygun olan petlas velox sport la degistirdim. Yaklasik 2 aydir performansi beni o kadar sasirtiyor ki anlatamam. Tek kusuru yüksek süratte hafif sesli olmasi. Bunun nedeni de deseni. Cok güclü olmayan araclardaa en iyi lastigi kullanmak zorunda hissetmemek gerek, fiyat performans orani iyi bi lastik alip devam etmek en mantiklisi
Conti sport 5 uyuyorsa ebat denenmeli kesinlikle muhtesem bir lastik.
Zero tek gecerım.
konforsa tercıh Contı SC5
Michelin pilot super sport icin gorusunuz nedir
E90 Aracımdan Potenza RFT Vardı Yolda Kendi Kendine Sağ Sola Gidiyodu Bildiğin Beton 1 Haftadır Pzero Kullanıyorum Çok İyi
verdiginiz cevablar için hepinize tesekkür ederim.forumdan okudugum ve sizlerin tecrübesiyle conti 5 taktirmaya karar verdim.
olmayan sebeplerden ötürü geçen hafta almanya ya acil olarak gitmek zorunda kaldim almanya ya girince yer yer hiz siniri olmayan yerlerde süratli gittim 180 km den sonra bu bridgstone lastikleri hem sesli hemde konforsuz ben sizin yerinizde olsam hayatta taktirmam bu lastiklerden.
verdiginiz cevablar için hepinize tesekkür ederim.forumdan okudugum ve sizlerin tecrübesiyle conti 5 taktirmaya karar verdim.
olmayan sebeplerden ötürü geçen hafta almanya ya acil olarak gitmek zorunda kaldim almanya ya girince yer yer hiz siniri olmayan yerlerde süratli gittim 180 km den sonra bu bridgstone lastikleri hem sesli hemde konforsuz ben sizin yerinizde olsam hayatta taktirmam bu lastiklerden.
ben görüş olarak sormuştum zamanında bu konuda ama sonra kendim gidip taktım michelin pilot super sport çok memnunum konfor ve performans çok üst tavsiye ederim
gsi_club
15-05-2013, 23:58
michelin lastikleri için evet konforlu ama uzun ömürlü olmadiklari söyleniyor.siz ne düsünüyorsunuz peki bu konuda?
ben görüş olarak sormuştum zamanında bu konuda ama sonra kendim gidip taktım michelin pilot super sport çok memnunum konfor ve performans çok üst tavsiye ederim
cem ebat nedir ? ve tane fiyatı kaça geldi
cem ebat nedir ? ve tane fiyatı kaça geldi
205-45-17 tufan 1600 tl civari
michelin lastikleri için evet konforlu ama uzun ömürlü olmadiklari söyleniyor.siz ne düsünüyorsunuz peki bu konuda?
Valla 40-50 bin gitsin yeter o konfor paha bicilemez sonucta,hic bitmeyen ama beton gibi lastiklerden iyidir :)
blumenberg
16-05-2013, 07:25
Dunlop Performance lastikleri taktım gayet başarılı bridgestone a göre..
Rabbit33
16-05-2013, 09:14
Goodyear eagle f1 Asymetric 2 :icon_tup:
Uygun fiyat aranıyosa Kumho Ecsta Ku31 gercekten inanılmaz performanslı bir lastik ben 265 30 19 kullanıyorum 30 yanak oldugu icin normalden biraz daha sert ama yanagı buyutursenız hic bir sıkıntı yasamazsınız.. Birde 17 icin P Zero kullanıyorum iyi bir lastik ama RFT almıstım cok pisman oldum cok agırlar arabayı hantallastırıyor..
gsi_club
16-05-2013, 11:08
verdiginiz cevablar için hepinize tesekkür ederim.
Valla 40-50 bin gitsin yeter o konfor paha bicilemez sonucta,hic bitmeyen ama beton gibi lastiklerden iyidir :)
bende sizinle ayni düsüncedeyim.2 lastigin arasindaki sese ve fiyata bakip ona göre karar verecegim.
ARKADAŞLAR YENİ KONU AÇMA GEREĞİ DUYMADIM BENİM SORUNUMDA BENZER ÇÜnkü. lastik ölçülerim 225/50/16 brigstone potenza rft marka. bende normal lastiğe geçmeyi düşünüyorum başka sitelerdeki yorumlarıda okudum ancak benım sıkıntım şu; bu ölçüde normal lastik yok denecek kadar az. hep 17 jant ölçüsünde mevcut. 225/50/16 ölçülerinde önerebılecegınız lastık varmı?
Ben inatla RFT kullanmaya devam ediyorum, jantım bile çatladı RFT yüzünden ama yüksek süratlerde RFT'nin tepkisi daha iyi gibi geliyor bana. Normal lastikli de kullandım, ancak rft daha iyi geldi bana.
Ben inatla RFT kullanmaya devam ediyorum, jantım bile çatladı RFT yüzünden ama yüksek süratlerde RFT'nin tepkisi daha iyi gibi geliyor bana. Normal lastikli de kullandım, ancak rft daha iyi geldi bana.
sert yanaklı normal bir lastikte aynı görevi görebılıyormuş okdugum kullanıcı yorumlarına göre
ARKADAŞLAR YENİ KONU AÇMA GEREĞİ DUYMADIM BENİM SORUNUMDA BENZER ÇÜnkü. lastik ölçülerim 225/50/16 brigstone potenza rft marka. bende normal lastiğe geçmeyi düşünüyorum başka sitelerdeki yorumlarıda okudum ancak benım sıkıntım şu; bu ölçüde normal lastik yok denecek kadar az. hep 17 jant ölçüsünde mevcut. 225/50/16 ölçülerinde önerebılecegınız lastık varmı? yoksa illa jantıda degıstırmek mi gerekiyor?
yazım arada kaynamasın
yazım arada kaynamasın
En uygun ve Ucuz 225 50 16 Lastik Fiyatları, Markaları ve Modelleri (http://www.lastik24.com/Search.aspx?MarkID=all&TabanGenisligi=64&YanakKalinligi=22&JantCapi=31&SearchType=LastikGrubu&IsWheel=1)
Piyasda da araştırabilirsin bu lastikleri
En uygun ve Ucuz 225 50 16 Lastik Fiyatları, Markaları ve Modelleri (http://www.lastik24.com/Search.aspx?MarkID=all&TabanGenisligi=64&YanakKalinligi=22&JantCapi=31&SearchType=LastikGrubu&IsWheel=1)
Piyasda da araştırabilirsin bu lastikleri
tesekkur ederım ancak benım ebatlarda lastık yok yıne
ARKADAŞLAR YENİ KONU AÇMA GEREĞİ DUYMADIM BENİM SORUNUMDA BENZER ÇÜnkü. lastik ölçülerim 225/50/16 brigstone potenza rft marka. bende normal lastiğe geçmeyi düşünüyorum başka sitelerdeki yorumlarıda okudum ancak benım sıkıntım şu; bu ölçüde normal lastik yok denecek kadar az. hep 17 jant ölçüsünde mevcut. 225/50/16 ölçülerinde önerebılecegınız lastık varmı?
Normalde 205/55 R16 olması lazım sanki jant ebatının abi
Normalde 205/55 R16 olması lazım sanki jant ebatının abi
bende öyle dusunmustum ama lastık uzerınde bu ölçüler yazıyor ve fabrıka cıkısı lastıkler bunlar.
yardımcı olabılecek birisi varmı arkadaslar?
gsi_club
08-07-2013, 00:08
ben tercihimi conti sport 5 den yana kullandim.persembe günü siparisimi verdim bu hafta içinde gelir sanirsam.2 marka arasinda kalmistim birisi michelin birisi contiydi.yagmurlu havalarda ve lastigin ses yapmamasi konusunda iyi oldugu için conti de yana kullandim tercihimi.lastigim bu hafta içinde takildiktan sonra size daha iyi bir açiklama yazarim.
ben tercihimi conti sport 5 den yana kullandim.persembe günü siparisimi verdim bu hafta içinde gelir sanirsam.2 marka arasinda kalmistim birisi michelin birisi contiydi.yagmurlu havalarda ve lastigin ses yapmamasi konusunda iyi oldugu için conti de yana kullandim tercihimi.lastigim bu hafta içinde takildiktan sonra size daha iyi bir açiklama yazarim.
tecrübelerinizi beklıyor olacagım,tesekkurler
gsi_club
14-07-2013, 03:11
lastiklerimi 2 gün oldu taktirali gayet memnunum bir daha büyük konusmayayim ama rft li lastik asla takmam.lastikler gayet sessiz ve yumusak iyiki tercihimi conti 5 den yana kullanmisim dedim.aracima ebachin 30-25 mm yaylarini taktirdigim halde bile rftli orjin yaylari ile arasinda daglar gibi fark var.bir daha rftli lastigi asla takmam arabama.aracim suan esnemeyi ögrendi resmen.
lastiklerimi 2 gün oldu taktirali gayet memnunum bir daha büyük konusmayayim ama rft li lastik asla takmam.lastikler gayet sessiz ve yumusak iyiki tercihimi conti 5 den yana kullanmisim dedim.aracima ebachin 30-25 mm yaylarini taktirdigim halde bile rftli orjin yaylari ile arasinda daglar gibi fark var.bir daha rftli lastigi asla takmam arabama.aracim suan esnemeyi ögrendi resmen.
Virajlarda ve hizli kalkista yol tutusunu denedinizmi acaba? Frende tepkisi nasil?
Benim bildiğim güvenlik açısından rft jantla normal lastik takılmıyor. Yeri geliyor otobanda 230-240 kullanıyoruz. Açıkçası ben de istiyorum normal lastik takmayı fakat cesaret edemiyorum ve zamanı geldiğinde p zero veya potanıza s001 rft tercih edeceğim.
Not: rft nin jantları biraz farklı diye biliyorum. Ek bir bombe var galiba jantta da