PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hag crx vs k polo gti dbs polo gti

engin_ant
19-04-2013, 15:54
bir gün önce yollarımızın sıkıntısını belirttiğimiz gibi 60-200 yarışacağımızı söyledik. biz sözümüzü tuttuk denemelerde herhangi bir anlaşmazlık yoktur herkezin takdire sunuyorum. İlk deneme k gti ile diğerleri dbs ile

5psz7hpaQDc&feature=youtu.be

cihan-07
19-04-2013, 16:01
link
HAG CRX VS K POLO GTİ DBS POLO GTİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5psz7hpaQDc&feature=player_embedded#)!

M3CSL
19-04-2013, 16:07
son vıdeoda baya yakın gıbı, cekısmelı olmus, sesler guzel..

TaGo
19-04-2013, 16:11
Zaten seslendirme yapan arkadaşın crx 3 boy önde dediği anda aralarında videoya göre 1 far boyu var :D

Diğer denemede crx önde dediği anda ise sanki polo biraz önde gibi.

Bu yorum ve tartışma tavrı ile bir yere gidilemez. Gönüllerin şampiyonunu seçmiyoruzki, karşılaştırma izliyoruz :D

STP
19-04-2013, 16:11
Kım kullanıyosa crx ı vıteslerı efsane atmıs

umu_vtec
19-04-2013, 16:12
maşaalah crx bi tık önde ancak ben hiçbi denemede boy farkı göremedim yani ilk videoda 2 boy dendgindede max yarım boy dğerlerindede öle denk araçlar yani maaşallah tekrardan

STP
19-04-2013, 16:13
Zaten seslendirme yapan arkadaşın crx 3 boy önde dediği anda aralarında videoya göre 1 far boyu var :D

Bu yorum ve tartışma tavrı ile bir yere gidilemez. Gönüllerin şampiyonunu seçmiyoruzki, karşılaştırma izliyoruz :D

Ilk gecıste 2.5 boy net var fark, sonrakılerde azalmıs

TaGo
19-04-2013, 16:14
Selçuk k gti ile olan geçişi demiyorum zaten. Direkt DBS miydi neydi onunla olanı diyorum.

desibel
19-04-2013, 16:14
maşaalah crx bi tık önde ancak ben hiçbi denemede boy farkı göremedim yani ilk videoda 2 boy dendgindede max yarım boy dğerlerindede öle denk araçlar yani maaşallah tekrardan

+1453......

STP
19-04-2013, 16:15
Selçuk k gti ile olan geçişi demiyorum zaten. Direkt DBS miydi neydi onunla olanı diyorum.

arkadas bu hastalık benı oldurdu yaw ben hepsını aynı araba dıye bakıyorum :D

ozgur-07
19-04-2013, 16:16
link
HAG CRX VS K POLO GTİ DBS POLO GTİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5psz7hpaQDc&feature=player_embedded#)!

Bunun baska aciklamasi yok sanirim

TaGo
19-04-2013, 16:16
Geçmiş olsun kardeşim. Basmaya devam sen :D Erkek güzeli

ozgur-07
19-04-2013, 16:17
Kım kullanıyosa crx ı vıteslerı efsane atmıs

Selcuk usta sen kadar olmasada atmaya caliştim:D

STP
19-04-2013, 16:18
dbs ıle ılkınde yarın boy cıkmıs crx, ıkıncısınde bı 30 cm onde var yok. wınner ıs wınner dersek rex almıs yarısı. ama hakkat gectımı dersek tartısılır ıkısınede masallah

STP
19-04-2013, 16:19
Selcuk usta sen kadar olmasada atmaya caliştim:D

sen typerı beceremedın b makıne sevıyosun anlasıldı :D

murat86
19-04-2013, 16:19
Aşa yukarıda olsa güzel bi video geldi iki aracada maşallah crx in sesi çok iyi :)

ozgur-07
19-04-2013, 16:26
sen typerı beceremedın b makıne sevıyosun anlasıldı :D

Bi sanzuman dsha kirsam is tamamdi ama sattik gitti arabayi.

AEAlmas
19-04-2013, 16:28
1.09 1.10 da durdura durdura play et video yu enginim 2 boy derken yarim boy var heycan yapmışsın o kısım 140 150 max haci
ilk k polo nun hani gectigi video konulmamış sonucta hem gecildigi hem gectiği oldu crx in
en az 6 7 kez sıkıldı başa baş cok gittiği de

crx sonucta atmosferik başarılı geciyor gecildiği de oldu polo lar zaten ne derece yüklü oldugu belli
araçlara maşallah

ozgur-07
19-04-2013, 16:31
1.09 1.10 da durdura durdura play et video yu enginim 2 boy derken yarim boy var heycan yapmışsın o kısım 140 150 max haci
ilk k polo nun hani gectigi video konulmamış sonucta hem gecildigi hem gectiği oldu crx in

crx sonucta atmosferik başarılı geciyor gecildiği de oldu polo lar zaten ne derece yüklü oldugu belli
araçlara maşallah

Bi defada he de bee emirim

AEAlmas
19-04-2013, 16:33
Bi defada he de bee emirim

özgürüm gecemediniz mi diyorum ki
tek cekebildigim video şarz yüzünden o da bu k polo ile denemen
oscxU6Qj9RA

engin_ant
19-04-2013, 16:33

Ben sizin hangi acidan baktiginizi cozemedim video bwn 3 boy goruyom ordan nasil 1 boy gozukuyo....

by_vtec
19-04-2013, 16:37
dıger vıdeolardan daha net en azından..ıkı aracada masallah,crx ın bu sekıl yurumesı bıle bence cok cok ıyı..tebrık edıyorum.

ozgur-07
19-04-2013, 16:37
özgürüm gecemediniz mi diyorum ki
tek cekebildigim video şarz yüzünden o da bu k polo ile denemen
oscxU6Qj9RA

:icon_tup:

CeM öZeR
19-04-2013, 16:47
Herkes tarafsızca yorum yapsın olay bitsin gitsin.

- İlk denemede 3 boy önde dendiği k gti'ın hayli geç bastığı video. Bence 3 olmasada 2 boy var.

- İkinci denemede 2 boy önde dediğinizde yarım boy civarı kamera önünden crx geçiyor ama ilerisi sizinde dediğiniz gibi dbs'nin yürüyüp gittiği deneme. Altta resim;

http://k1304.hizliresim.com/18/m/m7mdv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

- Üçüncü denemede crx önde diyorsunuz ama net bi şekilde kafa kafaya gözüküyor. Dbs 180-190'lar üstünde önde yürüyormuş.

Crx'e yapılan özeni takdir ettim gerçekten. İyi emek göstermişsiniz. Ben olsam umurumda olmaz 2-3-4 boy önümde yürüsün nolur ki... Fiber bagaj kapağı, sökük sunroof felan,komple sökülmüş koltuklar, arka tampon sökümü felan ciddi sökülmüş iyi hazırlanmış bir araç olmuş. Biraz daha emek ve profesyonel hazırlıkla daha iyi yürüyebilir belkide. Serdar kankinin aracına zaten diyecek yok. Benim diyen tsi'ı geçiyor adam :) Ben hızlıyım desem bile yakıtsız,sorunsuz bakımlılıkta,aynı söküklükte 2 boyu var eminim :) Başarılarınızın devamını dilerim. Allah hepimizi kazadan beladan korusun...

engin_ant
19-04-2013, 16:55

- İlk denemede 3 boy önde dendiği k gti'ın hayli geç bastığı video. Bence 3 olmasada 2 boy var.

- İkinci denemede 2 boy önde dediğinizde yarım boy civarı kamera önünden crx geçiyor ama ilerisi sizinde dediğiniz gibi dbs'nin yürüyüp gittiği deneme.

- Üçüncü denemede crx önde diyorsunuz ama net bi şekilde kafa kafaya gözüküyor. Dbs 180-190'lar üstünde önde yürüyormuş.

Crx'e yapılan özeni takdir ettim gerçekten. İyi emek göstermişsiniz. Ben olsam umurumda olmaz 2-3-4 boy önümde yürüsün nolur ki... Fiber bagaj kapağı, sökük sunroof felan,komple sökülmüş koltuklar, arka tampon sökümü felan ciddi sökülmüş iyi hazırlanmış bir araç olmuş. Biraz daha emek ve profesyonel hazırlıkla daha iyi yürüyebilir belkide. Serdar kankinin aracına zaten diyecek yok. Benim diyen tsi'ı geçiyor adam :) Ben hızlıyım desem bile yakıtsız,sorunsuz bakımlılıkta,aynı söküklükte 2 boyu var eminim :) Başarılarınızın devamını dilerim. Allah hepimizi kazadan beladan korusun...
Dostum tarafsiz olun demissin ilk videodan beri hep konunun icindesin senin tarifin belli zatende mademse milletin aklini karistirma siz hep bizim yaptiklarimizi konusuyonuz polordaki toilen kokusu burnumu kirdi sen neden bahsediyon...ta ordan yaziyon gozumle gormesem sana bende inanicam bu kadar savunulmaz ki pololar...

STP
19-04-2013, 16:57

- İkinci denemede 2 boy önde dediğinizde yarım boy civarı kamera önünden crx geçiyor ama ilerisi sizinde dediğiniz gibi dbs'nin yürüyüp gittiği deneme. Altta resim;

o rex ın setupı cok soft, motor olarak cok farklı hale gelır ısterlerse. vtec makıne bu onu cok acık NA olarakta

CeM öZeR
19-04-2013, 16:58
Dostum tarafsiz olun demissin ilk videodan beri hep konunun icindesin senin tarifin belli zatende mademse milletin aklini karistirma siz hep bizim yaptiklarimizi konusuyonuz polordaki toilen kokusu burnumu kirdi sen neden bahsediyon...ta ordan yaziyon gozumle gormesem sana bende inanicam bu kadar savunulmaz ki pololar...

Ben dbs konusunda yorum yaptım mı? En özenle hazırlanmış polo gti olduğunu bu forumda bilmeyen yok. Toluen vesaire detayını veya methanolu var mıydı yok muydu detayını bilemem. Her ikinizede maşallah.

ERDINC-VTI07
19-04-2013, 16:59

araçlara maşallah
emır yorumlarına hastayım kardeşimm duruşun yeterr

cem sonuç olarak dostluk kazanmış kardeş.. sen bır polo sever olarak sonucu kabul ettıysen ne mutlu herkezee..

engınım cr-x malzemesız halıyle bu kadarsa ilerkı setup da neler yapacak merak edıyorum.. DBS polo zaten hızlılığını kanıtlmaış bır makına tekerınızee taş deymesınnn... :icon_tup:

dc_crx
19-04-2013, 17:03
Boy muhabbeti yapmak yanlış olur sonuç zaten gene CRX :)

MatraX_07
19-04-2013, 17:09
tam geçtik boy boy denilmez
iki aracada maşallah
Kazasız belasız sürüşler

Semii
19-04-2013, 17:09
şimdide olay yakıt mevzuna dönmüş.tamamda crx de anadan üryen söküldügü söyleniyor ?

ERDINC-VTI07
19-04-2013, 17:13
şimdide olay yakıt mevzuna dönmüş.tamamda crx de anadan üryen söküldügü söyleniyor ?

evet söküktü.. polomuzda ilk yarıştığı benzınlede çıkmadı bı fark varmı ortada

gokcell13
19-04-2013, 17:14
CRX in daha cok gideri var.Her iki aracta da emek var.Deniyen araclara tebrikler.

Semii
19-04-2013, 17:16
evet söküktü.. polomuzda ilk yarıştığı benzınlede çıkmadı bı fark varmı ortada

araç o kadar sökülüyor sonra 180 190 dan sonra yolda durmuyor deniliyor.normaldir.

bu konuyu deneme olarak görmüyorum o yüzden daha fazlada yazcak bişi yok.bedavaya millet birbirini yemesin bence kalp kırıp durmayın.kapatın gitsin herkes kendi kulvarında koşsun

edit: crx için yakıt koymasın falan dien oldumu ? yada öle bişi konuşuldumu ?

ozgur-07
19-04-2013, 17:20
araç o kadar sökülüyor sonra 180 190 dan sonra yolda durmuyor deniliyor.normaldir.

bu konuyu deneme olarak görmüyorum o yüzden daha fazlada yazcak bişi yok.bedavaya millet birbirini yemesin bence kalp kırıp durmayın.kapatın gitsin herkes kendi kulvarında koşsun

Ne olarak goruyorsun kardesim

Semii
19-04-2013, 17:25
ne olarak goruyorsun kardesim

hırs :)

STP
19-04-2013, 17:29
yaw adamlar denedı hersey ortada crx azda olsa onde toretto abımızın dedıgı gıbı wınner ıs wınner sonucta rex gecmıs. bıtmıs gıtmıs anladınızmı? bu yandan yandan konusanlar ne ıs ya? konuyu dallanıp budaklandırmayın bıkmadınız su muhabbetlerden

Bi1ReD
19-04-2013, 17:33

KAtiliyorum isin sonu kötüye gidiyor.

ozgur-07
19-04-2013, 17:50

Adamim hirs yapan biz degiliz, hirs yapsak fuze oluruz uzaya cikariz,,

ozgur-07
19-04-2013, 17:53
Cem ozer kardesim polo gecmek cok basit kaliyor senin gercegi gormenden...

OZİRON
19-04-2013, 18:02
Maşallah pololara

Sercanius
19-04-2013, 18:07
maaşallah, az veya çok sonuç olarak rex önde...

kazuya07
19-04-2013, 18:07
masallah rex e

sweap07
19-04-2013, 18:37
iki aracada masallah
sunu belirtmek ıstıyorum:
her yeni bi konuda ortalıgı karıstıran ınsanlar oluyo bu yuzden insanların araları bozuluyor. masallah demek zor gelıyor bu forumda bazı ınsanlara
saygılar..

Semii
19-04-2013, 18:41
iki aracada masallah
sunu belirtmek ıstıyorum:
her yeni bi konuda ortalıgı karıstıran ınsanlar oluyo bu yuzden insanların araları bozuluyor. masallah demek zor gelıyor bu forumda bazı ınsanlara
saygılar..

Senin lafin bana mi ? Kim neyi nasil karistiriyor anlat bakiyim sen bi ?

STP
19-04-2013, 18:47
Senin lafin bana mi ? Kim neyi nasil karistiriyor anlat bakiyim sen bi ?

hayırdır yaw? cocuk dogru demıs, arac sahıplerı yazmazken mıllet cıkıp karıstırıyo ortalıgı yalanmı? sımdı bendemı sana konusuyorum bende anlatmaya bakıyım?

sweap07
19-04-2013, 18:56
abi sizlere saygısızlık etmek ıstemem
ama arac sahıblerı aralarında anlasmıslar konuları buraya acmıslar
baska biri gelip farklı yorumlar yapıyor ve ortalık karısıyor
semii abi lafım sana deil üstüne alınıp alınmamak sana ve sizlere kalmıs birşey ben sadace düşüncemi söylediim tekrardan saygılar....

Semii
19-04-2013, 19:05
hayırdır yaw? cocuk dogru demıs, arac sahıplerı yazmazken mıllet cıkıp karıstırıyo ortalıgı yalanmı? sımdı bendemı sana konusuyorum bende anlatmaya bakıyım?

Sayet dusunceniz benim dedigim gibiyse evet sizin icinde gecerli ...

Yazdigim hic bi yorumda ortalik karistircak bisi yok.insan elini vicdanina koyacak biraz.yakittan bahsedildi bende crx in uzeri sera gibi olup , brandayla bagaj kaput yapip karsi arabada yakit var denirse bizde burda masallah diip gecmektense fikirlerimiz yazariz.forum burasi sonuc olarak.

Ortalik karistirmak neresinde bunun ? Ayrica siz neden cikip savunma geregi duydunuz ?

STP
19-04-2013, 19:47
Sayet dusunceniz benim dedigim gibiyse evet sizin icinde gecerli ...

Yazdigim hic bi yorumda ortalik karistircak bisi yok.insan elini vicdanina koyacak biraz.yakittan bahsedildi bende crx in uzeri sera gibi olup , brandayla bagaj kaput yapip karsi arabada yakit var denirse bizde burda masallah diip gecmektense fikirlerimiz yazariz.forum burasi sonuc olarak.

Ortalik karistirmak neresinde bunun ? Ayrica siz neden cikip savunma geregi duydunuz ?

herkes elındne gelenı yaparak gıder denemeye kımın ne yaptıgı kımseyı baglamaz.

savunma geregı duydum dunkı hesap sırarca yazmıssın

Sercanius
19-04-2013, 19:51
sökülen sunroof ve brandalar ile crxin aerodinamiği bozulmuş, sökülmese daha hızlı olurdu bence..

Semii
19-04-2013, 19:54
herkes elındne gelenı yaparak gıder denemeye kımın ne yaptıgı kımseyı baglamaz.

savunma geregı duydum dunkı hesap sırarca yazmıssın

Kimseyi baglamaz die bisi yok bence.orda 2 adam gecicem die bu kadara kadar insan kendini tehlikeye atmamali bence.neyse madem bu kadar basit bu isler benden yana skinti yok.Allah kaza bela vermesin :)

Hesap sormak demissiniz de kalkip ortalik karistirmak vs. die sacma yorumlar geldiginde sadece suclama ile gecistirmem genelde ama kardesin yasina veriyorum ki benden bahsetmedigini soyledi kendisi.neyse fazla uzatmamak gerek mevzuyu

_yekta_
19-04-2013, 20:07
Bizim trakyada "üjc bej aşağı olur yukarı olur takma beya , bak sen dalgana derler" , bende önceden bu konularda çok kızardım , çok nefisle hareket ederdim , elin yaptığı japonu babam yapmış gibi savunurdum...... şimdi kafam rahat , umarım sizlerinde kafaları rahatlar arkadaşlar.......

boş verin gitsin , yapılan emek sahibinin arkasından takip eder , kötü söz söyliyende zaten daha heyecan peşindedir , araçlara Maşallah , ikiside gönüllere girdi

hayırlı geceler dostlar

sinanbaysal
19-04-2013, 20:23
Crx niye hep ilk yada ikinci kornada basıyo anlamıs degılım.

elpadre
19-04-2013, 21:15
maşallah denıyen araclaraa :) emegıı unutmamak lazım

ozgur-07
19-04-2013, 21:23
Crx niye hep ilk yada ikinci kornada basıyo anlamıs degılım.

2. Kornada basicaz dedik arkadsim. polonun sesi crx kadar cikmadigi icin herkez crx erken gazlamis saniyor

sinanbaysal
19-04-2013, 21:32
Bu vdeo herseyı acıklıyor zaten . Haklısınız :)
TEK KORNA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eU3TktSaGTI)

Alper_
19-04-2013, 21:33
özgürüm sağlam vites atmışsın :D

daha sonra araya bir şerit koyup final yaparsınız :icon_tup:

lordly_07
19-04-2013, 22:01
maaşallah antalyamızın araçlarına ..

yaşar
19-04-2013, 22:03
Arkadaş gece körü galiba :(

'K20A2'
19-04-2013, 22:11
maşallah crx :)

kkursat01
19-04-2013, 22:12
Go crx ! cidden sesler ve vites atışlar on numara diyecek söz yok tebrikler.. :)

engin_ant
19-04-2013, 22:40
bizim kimseye şekil koyduğumuz yok.ama şeklimiz birilerine koyuyorsa yapacak bişey yok.

AlpEren
19-04-2013, 23:19
Boylarda ufak bir abartma soz konusu sanki videodan gozuktugu kadariyla.. Bu kadar emek bu kadar kavga dovus yerine dbn alip olcseniz aslinda kesin belgeler olsa daha guzel olmazmi?

mtcvtc
20-04-2013, 00:10
Maşallah araçlara öncelikle boy hesabını bilmem ama crx önde videolarda.özgür kardeşim vitesler efsane olmuş senin işin b16 kardeşim dikkat et kendine milleti geçicem diye kendini riske atma;)

ozgur-07
20-04-2013, 00:18
Maşallah araçlara öncelikle boy hesabını bilmem ama crx önde videolarda.özgür kardeşim vitesler efsane olmuş senin işin b16 kardeşim dikkat et kendine milleti geçicem diye kendini riske atma;)

Sagol mertcim b sanzumani baska ve hic bozulmuyor ;)))) crx de guzel emek var elimizden gelen simdilik bukadar. Dedeyide gorelim artik bekliyoruz

mtcvtc
20-04-2013, 00:24
Sagol mertcim b sanzumani baska ve hic bozulmuyor ;)))) crx de guzel emek var elimizden gelen simdilik bukadar. Dedeyide gorelim artik bekliyoruz

Kardeşim dd fenalarda zaten sıkıntımız ufak tefek işler acelemde yok hergün roll kovalamıyorum bitirince isteyenlerle konuşup deneriz;)

ozgur-07
20-04-2013, 00:43
Kardeşim dd fenalarda zaten sıkıntımız ufak tefek işler acelemde yok hergün roll kovalamıyorum bitirince isteyenlerle konuşup deneriz;)

Saygilar sevgiler mertcim supermene selam at

DENON
20-04-2013, 01:01
maşallah crx e , emeği geçenlerin ellerine sağlık

bız o arabaya kontak bile çevirmeyiz , benzin ziyan bile etmeyiz dememek lazım , otoban denen yer dyno tepesinde olmaktan farklı bi yerdir , geçilen arkadaşlar bunu unutmaz artık sanırım

x_power
20-04-2013, 07:06

araçlara maşallah

emir ne içtin körmüsün sagırmı nerde 140 150 yarımboy tmm yarım boyda 4 bitiyo olm orda sallamışın sayısaymayımı bilmiyosun vitesleri say 2 de gazlıyolar max 140 150 yazmışsın düzelt orayı ordan geçerke 4 vitesi bitirecek arabada .4 vites 150 yapacak araba doğru düzgün yorum yap

Resul911
20-04-2013, 07:18
crx de büyük emek var maşallah allah nazardan saklasın ;)

CocoRe
20-04-2013, 09:36
burdan ne cıkarıyoruz

crx > polo

xpower mustafa abime saygılar..

Bulut Y.
20-04-2013, 10:16
Mustffa abimin eli deydiği her araç koşuyor eline sağlık usta :)

Günkut
20-04-2013, 10:29
Bu vdeo herseyı acıklıyor zaten . Haklısınız :)
TEK KORNA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eU3TktSaGTI)

Egsozları motorları çok çok fazla bağıran 2 araba rolling yaparken içinde bulundunmu ?

Ben dibimdeki aracın kornasını duymuyorum kendi sesimden kornayı çalan arkadaşın eline bakarak gaz basıyorum bırakta 2. korna 1. korna olsun olabilir böyle şeyler o anda zaten herkez adrenalin yüklü oluyor :)

HKS99
20-04-2013, 10:51
her iki konudaki video ve konuları okudum. ben burda poloyu başarılı buluyorum. 1300 kg araçla 850 kg araç yarışıyor. nihayetinde polo geçilmemiş 180-190 gibide ayırarak gideceği belli. zaten geçebilicek bir crx başta kalkışlarda rüzgar yapmaz. herşey yarışmak değil en önemlisi aracın yolda düzgün gitmesi hayati tehlike yaratmaması can güvenliğidir. mesala istanbulda 206 gt-106 gti lar var araçlar 230 yapabiliyor komple sökük fakat yolda tutunmama gibi bir problem olmuyor. can güvenliğinizi tehlike sokmanın bi anlamı yoktur. zaten konularda belirtilmiş crx bagaj kapağına folyo çekilerek yürümüş. sökülmese ve can güvenliği olarak herşeyi düşünürsek poloyu geçemez. zaten dediğiniz gibi öyle boy farkı yok varsa biz neden göremiyoz cem özer nickli arkadaş fotosuna kadar videodan çekmiş göstermiş. bencede konuyu çok abartıyosunuz.

Günkut
20-04-2013, 11:27
her iki konudaki video ve konuları okudum. ben burda poloyu başarılı buluyorum. 1300 kg araçla 850 kg araç yarışıyor. nihayetinde polo geçilmemiş 180-190 gibide ayırarak gideceği belli. zaten geçebilicek bir crx başta kalkışlarda rüzgar yapmaz. herşey yarışmak değil en önemlisi aracın yolda düzgün gitmesi hayati tehlike yaratmaması can güvenliğidir. mesala istanbulda 206 gt-106 gti lar var araçlar 230 yapabiliyor komple sökük fakat yolda tutunmama gibi bir problem olmuyor. can güvenliğinizi tehlike sokmanın bi anlamı yoktur. zaten konularda belirtilmiş crx bagaj kapağına folyo çekilerek yürümüş. sökülmese ve can güvenliği olarak herşeyi düşünürsek poloyu geçemez. zaten dediğiniz gibi öyle boy farkı yok varsa biz neden göremiyoz cem özer nickli arkadaş fotosuna kadar videodan çekmiş göstermiş. bencede konuyu çok abartıyosunuz.

Yav ben bangır bangır yazıyorumda siz neden anlamıyorsunuz abi 850 kg değil o araba 900den de aşağı değildir neyi sökerseler söksünler bagaj 35-40 kg civarlarında sunrf 5 -8 kg arasında sanki 200 kg attılar arabadan arka koltuklar 7 kg ön koltuk 13 kg.

s.cabbar
20-04-2013, 11:54
mustafa usta ellerine sağlık bii araba yapın gören görmeyen bilen bilmeyen herkrez birbirine girdi inşallah dahada iyilerini de yaptın ve yapacaksın her iki araca ver arkadaşlarıma maşallah önemli olan dostluk arkadaşlık bunu koruduğumuz süre daha çok denemeler olur.

ümitech
20-04-2013, 11:59
maşallah hepsine..

elpadre
20-04-2013, 12:02

canınıı ne kadar cok sevyorsun yada arkadan bır beklıyenın yoksa benım aracımı sana verıcem 250 km hıza cıkıcaksın tabı cıkabılırsen ama bos kagıda ımza attırıcam sana ne ***** sana bırsey olur bızde aracımızdan olmuyalım ok bılmeden yazıp cızıyorsunuz ya kafanıza gore yorumluyorsunuz yaa CRX 200 KM DEN SONRA HAVALANAN SAGA SOLA GIDEN ARAC ISTEM DISI YAPIYOR BUNU .... once bı crx kullanın ondan sonra yazın cızın ok ;)

ozgur-07
20-04-2013, 12:10

Bizde sikintisiz kazasiz belasiz 10 numara106 var ve sokukte degil bu yolda 200 ustu cok zorlaniyoruz. Otobanla karistirmayin gazlanan yolu. gelsin sokuk 106 230 yapsin bu yolda gorelim.gunduz vakti typer la 5 i anca bitirebiliyoruz. Crx bu herkezi sok etti olmaz denileni yapti..

Alper_
20-04-2013, 12:16
o yolda çok gazladım 200 üstü gerçekten tehlikeli bir yol..

HKS99
20-04-2013, 12:20
canınıı ne kadar cok sevyorsun yada arkadan bır beklıyenın yoksa benım aracımı sana verıcem 250 km hıza cıkıcaksın tabı cıkabılırsen ama bos kagıda ımza attırıcam sana ne ***** sana bırsey olur bızde aracımızdan olmuyalım ok bılmeden yazıp cızıyorsunuz ya kafanıza gore yorumluyorsunuz yaa CRX 200 KM DEN SONRA HAVALANAN SAGA SOLA GIDEN ARAC ISTEM DISI YAPIYOR BUNU .... once bı crx kullanın ondan sonra yazın cızın ok ;)

demekki ya sen Allah ın verdiği canın kıymetini bilmiyosun ve senin bekleyenin yada gelecekten bi ümidin yok. boş kağıda imza atıcak insan kaldımı bu memlekette varsa Allah akıl fikir ihsan eylesin. orda ekran başında kendi kendi yeme boşuna.herkes fikrini söylüyor. yüklü crx zaten 200 de sonrasına çıkmıyormuş yapanlar öyle söylüyor. :)

elpadre
20-04-2013, 12:31
demekki ya sen Allah ın verdiği canın kıymetini bilmiyosun ve senin bekleyenin yada gelecekten bi ümidin yok. boş kağıda imza atıcak insan kaldımı bu memlekette varsa Allah akıl fikir ihsan eylesin. orda ekran başında kendi kendi yeme boşuna.herkes fikrini söylüyor. yüklü crx zaten 200 de sonrasına çıkmıyormuş yapanlar öyle söylüyor. :)

yuce rabbımın verdıgı canın kıymetını ıyı bılıyorum hıc bır zamanda 200 un ustune cıkmadım o suratleree yaklastıgım zamanda araba gezmeye baslıyor sız bunu anlamadıgınız ıcın bende yazıyurm buraya 240 250 km hızlar crxte tam bı facıa eger varsa bu hızı yapabılıcek ben aracımı test aracı olarak kullandıırmm ok yıne dıyurmm 200 den sonra crx bıldıgın ucan tabut ....

ozgur-07
20-04-2013, 12:52
o yolda çok gazladım 200 üstü gerçekten tehlikeli bir yol..

gazlayan bılır :) cünüp yol ha alper :icon_tup:

Alper_
20-04-2013, 13:05
gazlayan bılır :) cünüp yol ha alper :icon_tup:

azmanı kırdık :D

s.cabbar
20-04-2013, 13:37
:D:D alper abimmmmmmmmmmmmmm

Alper_
20-04-2013, 13:44
:D:D alper abimmmmmmmmmmmmmm

en son bir daha bu yolda gazlamıcam dediğimi hatırlıyorum :D

s.cabbar
20-04-2013, 13:46
en son bir daha bu yolda gazlamıcam dediğimi hatırlıyorum :D

herşey nasip kısmet abi :D

mrt_tsn
20-04-2013, 15:05
iki aracada maşallah, iki konuyuda takip ediyorum yorum yapmayı seven birisi değilim.
Dayanamadım artık yazmadan edemicem arabalar tamam ikiside çok güzel gidiyor ama kesinlikle başka biryerde deneyin araçlari arkadaşlar video izlerken tedirkin oldum inanın buna.
Herseyden önce herkesiz bir ailesi, sevdikleri, sevenleri war arabasıda batsin atıda.

Mehmet-a
20-04-2013, 20:27
MAŞALLAH cako helalin var emme hiç haberimiz yok aip sanaaaaaaaaa

engin_ant
20-04-2013, 22:52
noldu ya polo kardeşler videosu nere getti yaaaaa....niye kaldırdınız yalanla dolanla kandırıyodunuz milleti..

DENON
20-04-2013, 23:01
yuce rabbımın verdıgı canın kıymetını ıyı bılıyorum hıc bır zamanda 200 un ustune cıkmadım o suratleree yaklastıgım zamanda araba gezmeye baslıyor sız bunu anlamadıgınız ıcın bende yazıyurm buraya 240 250 km hızlar crxte tam bı facıa eger varsa bu hızı yapabılıcek ben aracımı test aracı olarak kullandıırmm ok yıne dıyurmm 200 den sonra crx bıldıgın ucan tabut ....

ben varim meli veriyonmu arabayi :D

16EC813
20-04-2013, 23:03
videoyu çekenin anlatımına hasta oldum ya la :D
maşallah demekten başka dşycek bişeyyok

x_power
22-04-2013, 08:48
maşallah crx e , emeği geçenlerin ellerine sağlık

bız o arabaya kontak bile çevirmeyiz , benzin ziyan bile etmeyiz dememek lazım , otoban denen yer dyno tepesinde olmaktan farklı bi yerdir , geçilen arkadaşlar bunu unutmaz artık sanırım

TEŞEKÜRLER DENON biraz uğraştık ama güzel oldu

ozgur-07
22-04-2013, 11:36
TEŞEKÜRLER DENON biraz uğraştık ama güzel oldu

usta tekrardan ellerıne saglık

x_power
22-04-2013, 13:18
usta tekrardan ellerıne saglık

sagol özgürüm seninkinide yapalım

maşallah sende dsg den daha hızlı vites atmışın

ozgur-07
22-04-2013, 15:50
sagol özgürüm seninkinide yapalım

maşallah sende dsg den daha hızlı vites atmışın

Abi mayis ayi icinde bitirelim benim crx de

Arasts61
23-04-2013, 14:58

dostum eskiden gizliden toluen atardı vatandaşlar, antalyalı arkadaşlar dürüstçe söylemişler bence bunda sıkıntı yapmamalı.
geçen sene rsa nın roccosunu geçebilmek için arabaya tolueni basıp geldi bi kaç arkadaş. aklı sırada soylemiyor milleti aptal yerine koyuyorlardı. sonra cooler lı arabaları 3 denemeden sonra 130 dereceye filan çıkmıştı.:)

s.cabbar
23-04-2013, 18:25
adamların toulen basmalarına bişey dediğimiz yok zaten kardeş ama crx e yok bağajı sökmüşler yok içi sökük bilmemne denildiği için söylüyor adamda crx sökükse poloda hem turbo hem toulen vs.vs.vs. bence iki aracada maşallah demekten başka sölencek bişi yok biz yarışın dibindeyiz konuya konuşulanlara birebir şahit oluyoruz ama yazmıyoruz haklı haksızda aramıyoruz deniyoruz eksiğimizi hatalarımızı görüyoruz araç sahipleri yorum yapmıyor taaaa bilmem nerden arkadaşlar yorum yapıyor biraz emeğe saygı ...

tlgylmz106
23-04-2013, 20:45
Crx vites geçişleri harikaydı maşallah araçlara :)

Tholl-ga
23-04-2013, 22:54
dostum eskiden gizliden toluen atardı vatandaşlar, antalyalı arkadaşlar dürüstçe söylemişler bence bunda sıkıntı yapmamalı.
geçen sene rsa nın roccosunu geçebilmek için arabaya tolueni basıp geldi bi kaç arkadaş. aklı sırada soylemiyor milleti aptal yerine koyuyorlardı. sonra cooler lı arabaları 3 denemeden sonra 130 dereceye filan çıkmıştı.:)

Özgün meydan okuduğunda bu şişmeyen araçlar niye gelmedi peki...

Oz`
23-04-2013, 23:13
tolien neye yarıyor arkadaşlar ?

oktan yükseliyor dimi fazlası programı değiştirmeden zararlı ileri ye değil geriye gider bilmeden yorum yapanlara uyuz oluyorum yok burnunun direği kırılmış öleymiş böleymiş :) beni konuşturmayın şimdi adam 97 de koyuıyor tolien koydığı %10 burnunda sorun var sanırım senin ?

burnuna sıkıntı olmasın gel kardeşim vp import 124+ verim onu kayalım ne dersin ? allah allah anlamadığım bişi var sizde koyamıyormsunuz :) koyun koymadığınızıda iddda etmeyin aman :D

Arasts61
23-04-2013, 23:17
Özgün meydan okuduğunda bu şişmeyen araçlar niye gelmedi peki...

Benim yazdığımla senin soylediğinin ne alakası var anlamadım. Ben RSA nın roccosunu geçemeyeceğini bildiği için aracına gizlice toluen atıp geçen ondan sonra aracı 130 derecelere çıkan, aklınca karşısındaki arkadaşını aptal yerine koydugunu zannedenlerden bahsediyorum.
Meydan okuma olayı ne alaka anlamadım, onu kim gelmediyse ona sorsan bence daha iyi olur, ama illaki fikrimi soruyorsan roll yaparken tiner kokusu duymak istemedikleri içindir belki diye düşünüyorum..

Semii
23-04-2013, 23:22
Ya nelere takiliyosunz hala neler konusuluyor.

Yakitida can simidi gibi anlatmayin.ölüyü diriltiyomus gibi anlatiyosunuz.keske su meshur roccoyla deneme sansim olsa

penguinhakan
23-04-2013, 23:28
Ya nelere takiliyosunz hala neler konusuluyor.

Yakitida can simidi gibi anlatmayin.ölüyü diriltiyomus gibi anlatiyosunuz.keske su meshur roccoyla deneme sansim olsa

Semih 100-200 süren kaç acaba pbox paylaşır mısın lütfen ?

Semii
23-04-2013, 23:32
Semih 100-200 süren kaç acaba pbox paylaşır mısın lütfen ?

Ben pbox olcumu henuz yapmadim acikcasida suan pek merak etmiyorum
Aracim yolda tatmin ediyor beni.cikip deniyorum ve keyif aliyorum :) acikcasi dogru olcum adam gibi daha goremedim egimi zarti zurtu bi ton mevzu o yuzden en guzel sure yan yana olculen sure

penguinhakan
23-04-2013, 23:35
Ben pbox olcumu henuz yapmadim acikcasida suan pek merak etmiyorum
Aracim yolda tatmin ediyor beni.cikip deniyorum ve keyif aliyorum :) acikcasi dogru olcum adam gibi daha goremedim egimi zarti zurtu bi ton mevzu o yuzden en guzel sure yan yana olculen sure

Benimki de tatmin ediyor canım ona bakarsan , en azından bir fikir verirdi araban ne kadar iyi gidip gitmediğine diye düşündüm.

Semii
23-04-2013, 23:38
Benimki de tatmin ediyor canım ona bakarsan , en azından bir fikir verirdi araban ne kadar iyi gidip gitmediğine diye düşündüm.

Abi acikcasi aracimdan yana hic skintim olmadi suzamana kadarki denemelerimde Allaha sukur kafama takilan veya tahminimin dahilinde sonuc aldigim icin merak etmedim hic.

Oz`
24-04-2013, 10:35

pobox dieceğine dene zormu ordan bursa :) bukadar idddalıysan :)

penguinhakan
24-04-2013, 10:46
pobox dieceğine dene zormu ordan bursa :) bukadar idddalıysan :)

O mıntıkaya ben bakmıyorum :D

engin_ant
24-04-2013, 17:09
tolien neye yarıyor arkadaşlar ?

oktan yükseliyor dimi fazlası programı değiştirmeden zararlı ileri ye değil geriye gider bilmeden yorum yapanlara uyuz oluyorum yok burnunun direği kırılmış öleymiş böleymiş :) beni konuşturmayın şimdi adam 97 de koyuıyor tolien koydığı %10 burnunda sorun var sanırım senin ?

burnuna sıkıntı olmasın gel kardeşim vp import 124+ verim onu kayalım ne dersin ? allah allah anlamadığım bişi var sizde koyamıyormsunuz :) koyun koymadığınızıda iddda etmeyin aman :D

özgün usta burnumda sorun yok allaha şükür ben o cümleyi mecazi anlamda kullandım ne var olanı yok.nede yok olanı varmış gibi göstermek gibi bi niyetim yok biz ogün benzini direk pompadan aldık bu arkadaşlar gördü..ben sadece o kelimeyi crx orası burası sökük diyen arkadaşlar için kullandım ..zaten sökmesek polo gti ile deneyebilme şansımız varmı tabiki isteyen istediğini koyar ..buna saygım var ..ama bende çocuk değilim herkes uslubunda biraz daha saygılı osun ricam bu...

MKT
24-04-2013, 23:34
depoya dökülen yakıt ya 3 litredir ya 5 litredir. bunuda yarım depo civarında düşünün.poloya yakıtın verdiği güç max 2-3 boydur daha fazlası yoktur.
insanlar tolien dökünce arabaları bikaç direk hızlanacak çok fazla kokacak vs gibi şeyler düşünüyor % 10 - % 20 dökülen tolien de ne koku olur nede başka bişe.mevcut AFR değeri 14.7 varsayılan 97 oktan benzinin AFR değerini 14 yapar %50 döktüğünüzde okadar.Bu konu için özellikle yazmadım birçok kişinin doğru bildiği yanlışlar bana kalırsa bu yakıt dökme olayı.

penguinhakan
24-04-2013, 23:37
depoya dökülen yakıt ya 3 litredir ya 5 litredir. bunuda yarım depo civarında düşünün.poloya yakıtın verdiği güç max 2-3 boydur daha fazlası yoktur.
insanlar tolien dökünce arabaları bikaç direk hızlanacak çok fazla kokacak vs gibi şeyler düşünüyor % 10 - % 20 dökülen tolien de ne koku olur nede başka bişe.mevcut AFR değeri 14.7 varsayılan 97 oktan benzinin AFR değerini 14 yapar %50 döktüğünüzde okadar.Bu konu için özellikle yazmadım birçok kişinin doğru bildiği yanlışlar bana kalırsa bu yakıt dökme olayı.

O zaman koymayın siz de niye koyuyorsunuz. 97 oktan alın madem bir işe yaramıyor.
2-3 boy için millet neler yapıyor bu araçlarda haberiniz yok herhalde.

ed6502
24-04-2013, 23:40
masallah araçlara

MKT
24-04-2013, 23:55
O zaman koymayın siz de niye koyuyorsunuz. 97 oktan alın madem bir işe yaramıyor.
2-3 boy için millet neler yapıyor bu araçlarda haberiniz yok herhalde.

yeni yeni tolyen-tiner ispirto falan deniyoruz işte belki işe yarar diye.fazla bilgim yok zaten bu işlerle.2.3 boy için ne yapılır bilmem pek ama sokak yarışında herşey mübah. o söktüyse diğeri yakıt koyar,biri hafif güçsüzdür diğeri ağır amagüçlüdür ama yinede geçilir vs vs

elpadre
25-04-2013, 00:03
makat x forumdan okuyup buraya yazma ok ;)

Mehmet-a
25-04-2013, 09:11
Kimse Crx i tebrik etmiyo nihayetinde atmosferik 1.6 araçla son teknoloji aracı geçiyor Bence polonun gidişi gayet başarılı ama bir gercek Crx muhteşem yürüyor bunu herkes kabullensin aracın tam rodaj ve son ayarları yapılmadığını biliyorum Crx ımize Maşallah daha gideri var yolun açık olsun CaKo Gururumuzsun ;)

penguinhakan
25-04-2013, 10:44
yeni yeni tolyen-tiner ispirto falan deniyoruz işte belki işe yarar diye.fazla bilgim yok zaten bu işlerle.2.3 boy için ne yapılır bilmem pek ama sokak yarışında herşey mübah. o söktüyse diğeri yakıt koyar,biri hafif güçsüzdür diğeri ağır amagüçlüdür ama yinede geçilir vs vs

Bilmiyorsanız yazmayın o zaman lütfen.
2-3 boy alınıyor diyip , 2-3 boy alınması için ne yapılır bilmem demek de ayrı bir çelişki olsa gerek.

Ben gayet iyi bilirim etil alkol nedir toluen nedir , bilmem 124 nedir.
Neyse herkes ne koyarsa koysun yeterki karşısındakini salak yerine koymasın.

SONE-R
25-04-2013, 10:56
Neyse herkes ne koyarsa koysun yeterki karşısındakini salak yerine koymasın.

bunu yapan, yani yaptığı modifiyeyi gizleyen birisi ancak kendisini kandırır.. :)

bLackModeL
25-04-2013, 11:42

bılıp bılmeden yazma adamın kralı nıye ortalıgı bulandırıyosun olum ıcınde yuzdugunu soylemıyosunda .. tekrardan masallah araclara

MKT
25-04-2013, 18:05
bılıp bılmeden yazma adamın kralı nıye ortalıgı bulandırıyosun olum ıcınde yuzdugunu soylemıyosunda .. tekrardan masallah araclara

hahahaha boşver kanka neyden nekadar anladığımızı bilen biliyor.:) Piyasadaki yakıt Stoğunun çoğu benden geçiyor nasıl olsa:)

penguinhakan
25-04-2013, 19:42
Ciddi ciddi yazıp sonra milletin kafasını karıştırmak için ta...k muhabbeti yapmanıza bayılıyorum.
Ankaraya 30 litre göndersenize , burda bulmakta zorluk çekiyoruz...

Semii
25-04-2013, 19:45
Ciddi ciddi yazıp sonra milletin kafasını karıştırmak için ta...k muhabbeti yapmanıza bayılıyorum.
Ankaraya 30 litre göndersenize , burda bulmakta zorluk çekiyoruz...

Yakit kullaniyomusun abi ?

penguinhakan
25-04-2013, 19:46
Yakit kullaniyomusun abi ?

Hayır kullanmıyorum.
Benle denemek isteyen olursa da bundan sonra benziliğe berabere gideceğiz.

Semii
25-04-2013, 20:04
Yok temin etmekte zorluk cekiyoruz demissinde o yuzden sordum.
Yakit mevzusunu benim icin dediysen sayet hic kullanmadim yakit.ayarsiz bi ise yaricagina inanmiyorum.
Suanki ayarimida bir kere yaptik bidahada hic kurcalamadik.keske denk gelebilsekte beraber alsak benzini :)

penguinhakan
25-04-2013, 20:26
Yok temin etmekte zorluk cekiyoruz demissinde o yuzden sordum.
Yakit mevzusunu benim icin dediysen sayet hic kullanmadim yakit.ayarsiz bi ise yaricagina inanmiyorum.
Suanki ayarimida bir kere yaptik bidahada hic kurcalamadik.keske denk gelebilsekte beraber alsak benzini :)

Sana kesinlikle bir lafım , koysanda lafım olmaz.
Demem o ki ne koyulduğunun önemi yok.

sinanbaysal
25-04-2013, 20:38
Egsozları motorları çok çok fazla bağıran 2 araba rolling yaparken içinde bulundunmu ?

Ben dibimdeki aracın kornasını duymuyorum kendi sesimden kornayı çalan arkadaşın eline bakarak gaz basıyorum bırakta 2. korna 1. korna olsun olabilir böyle şeyler o anda zaten herkez adrenalin yüklü oluyor :)

Bulundum kardesım rahat ol dıbındekı aracın sesını duyamıyorsan o senın sorunun ;)

elpadre
25-04-2013, 20:46
hahahaha boşver kanka neyden nekadar anladığımızı bilen biliyor.:) Piyasadaki yakıt Stoğunun çoğu benden geçiyor nasıl olsa:)

evlatlıktan red ettım senıı ımzamdada yazıyor :D

bu arada crxın dahada gıderıı var bıraz daha acın sunun ayarınıı:)

audilover
25-04-2013, 20:54
Deneyen iki aracada masallah tekrar gercekten basa bas dise dis mucadele olmus CRX in yeri ayridir bende ilk arabamdir 96 yilinda 89 model crx im vardi hala unutamam benim 2 sene kahrimi cekti cok saglamdir motoru cok ancak kaporta malesef cabuk curur onlem almak gerekir.
Kazasiz belasiz surusler.

engin_ant
28-05-2013, 13:53
Deneyen iki aracada masallah tekrar gercekten basa bas dise dis mucadele olmus CRX in yeri ayridir bende ilk arabamdir 96 yilinda 89 model crx im vardi hala unutamam benim 2 sene kahrimi cekti cok saglamdir motoru cok ancak kaporta malesef cabuk curur onlem almak gerekir.
Kazasiz belasiz surusler.

crx candır..

ozgur-07
28-05-2013, 14:15
crx candır..

Neolucaksa olsun ;))

Günkut
28-05-2013, 14:35
Bulundum kardesım rahat ol dıbındekı aracın sesını duyamıyorsan o senın sorunun ;)

1. Kardeşin değilim + senden abi tarzı kelimelerde beklemiyorum yorum yaparken efendi ol sokaktaki arkadaşın yok karşında.

2.Duyma konusuna gelirsek sana ciğerli araba denk gelmemiş ;)

İyi günler .

devolation
28-05-2013, 23:03
1aylik konuyu hortlatmissinizya valla helal size:)))

SerkanÇakır
28-05-2013, 23:06
Maşallah Araçlara..