bir gün önce yollarımızın sıkıntısını belirttiğimiz gibi 60-200 yarışacağımızı söyledik. biz sözümüzü tuttuk denemelerde herhangi bir anlaşmazlık yoktur herkezin takdire sunuyorum. İlk deneme k gti ile diğerleri dbs ile
bir gün önce yollarımızın sıkıntısını belirttiğimiz gibi 60-200 yarışacağımızı söyledik. biz sözümüzü tuttuk denemelerde herhangi bir anlaşmazlık yoktur herkezin takdire sunuyorum. İlk deneme k gti ile diğerleri dbs ile
VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
MSG Power Mustafa GENÇ
PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
[COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
MAPPED BY SPEED
son vıdeoda baya yakın gıbı, cekısmelı olmus, sesler guzel..
Zaten seslendirme yapan arkadaşın crx 3 boy önde dediği anda aralarında videoya göre 1 far boyu var
Diğer denemede crx önde dediği anda ise sanki polo biraz önde gibi.
Bu yorum ve tartışma tavrı ile bir yere gidilemez. Gönüllerin şampiyonunu seçmiyoruzki, karşılaştırma izliyoruz![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
maşaalah crx bi tık önde ancak ben hiçbi denemede boy farkı göremedim yani ilk videoda 2 boy dendgindede max yarım boy dğerlerindede öle denk araçlar yani maaşallah tekrardan
Selçuk k gti ile olan geçişi demiyorum zaten. Direkt DBS miydi neydi onunla olanı diyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Geçmiş olsun kardeşim. Basmaya devam senErkek güzeli
dbs ıle ılkınde yarın boy cıkmıs crx, ıkıncısınde bı 30 cm onde var yok. wınner ıs wınner dersek rex almıs yarısı. ama hakkat gectımı dersek tartısılır ıkısınede masallah
1.09 1.10 da durdura durdura play et video yu enginim 2 boy derken yarim boy var heycan yapmışsın o kısım 140 150 max haci
ilk k polo nun hani gectigi video konulmamış sonucta hem gecildigi hem gectiği oldu crx in
en az 6 7 kez sıkıldı başa baş cok gittiği de
crx sonucta atmosferik başarılı geciyor gecildiği de oldu polo lar zaten ne derece yüklü oldugu belli
araçlara maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)