Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomobil Fotoğrafçısı David Westphal Röportajı
Mert Gundogdu
23-04-2013, 20:55
http://www.mertgundogdu.com/david.jpg
Arkadaşlar merhaba,
Yabancı profesyonel fotoğrafçılarla yaptığım röportajlara devam ediyorum. Sıradaki konuğum Los Angeles'li Fotoğrafçı David Westphal. Onun otomobil fotoğrafçılığına başlama hikayesi ve röportajı okumak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
Otomobil Fotoğrafçısı David Westphal Röportajı - Mert Gündoğdu | Otomobil Fotoğrafçısı | Mert Gündoğdu | Otomobil Fotoğrafçısı (http://www.mertgundogdu.com/otomobil-fotografcisi-david-westphal-roportaji/)
RC Burakcarisma
24-04-2013, 09:28
Yine güzel bir röportaj, emeğiniz için teşekkürler :)
ozkanfaruk
24-04-2013, 09:54
Emeğine sağlık Mert, dediği gibi fotoğraflara kendinden birşeyler katmak, kendine has bir tarz yaratmak gurur verici birşey..
Mert Gundogdu
24-04-2013, 20:16
Beğenmenize sevindim arkadaşlar. Yararlı olması dileğiyle..
Bu tarz yabancı fotoğrafçılarla iletişim kurarak değişik bir yöntem öğrenmek bile gerçekten büyük bir artı olacaktır. Bu tarz röportajlarım ilgi azda olsa devam edecektir :)
Emre İlbi
24-04-2013, 20:29
Beğenmenize sevindim arkadaşlar. Yararlı olması dileğiyle..
Bu tarz yabancı fotoğrafçılarla iletişim kurarak değişik bir yöntem öğrenmek bile gerçekten büyük bir artı olacaktır. Bu tarz röportajlarım ilgi azda olsa devam edecektir :)
Selam Mert,
ben hiç birine yorum yapmadım, genelde senin konularına pek yazmıyorum,
çünkü yorum yapılacak bişey yok, fotolar keyif veriyor, röportajlar keyif veriyor,
eline sağlık, bir kişinin daha takip ettiğini bilmen için yazdım,
başarılarının devamını dilerim :)
fuatozkan
25-04-2013, 10:06
- Severek okudum. Başkalarından da görüş almak fikir almak bence mükemmel bir şeydir.
Mert Gundogdu
25-04-2013, 20:23
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar =)
Emeğine sağlık, keyifle okudum. :)
ozkanfaruk
26-04-2013, 10:36
İnsanımız biraz farklı, ondandır ilgisizlik ;) Devamını bekliyoruz :)
Mert Gundogdu
27-04-2013, 19:29
Ondan dolayı olabilir Özkan =) zaman ayırıp yorumlarını paylaşanlara teşekkürler..