Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013 Bahar Şenlikleri
blumenberg
24-04-2013, 00:18
Arkadaşlar şenlikleri buradan paylaşalım, bilmeyenleri bilgilendirelim.. :)
Ankara'dan başlayım..
1-HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Bahar Şenliğinin ilk günü olan 15 Mayısta her Hacettepe Üniversitesi Öğrencisi 1 arkadaşını ücretsiz şenliğe getirebilecektir.
Bahar şenliğinin 16-17-18 Mayıs günleri, şenliğe Hacettepe Üniversitesi dışından katılım ücretli olacaktır.
15 Mayıs 2013:
Sıla
DJ Emin Mataracı
16 Mayıs 2013:
Kenan Doğulu
Gece Yolcuları
Grup Koliva
17 Mayıs 2013:
50 Cent
Mia Martina
18 Mayıs 2013:
Sezen Aksu
Dj Burak Yeter
Simge Sağın
2-ANKARA ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ
10 Mayıs
Mor ve Ötesi
Manga
11 Mayıs
Model
Gökhan Türkmen
12 Mayıs
Sertap Erener
Bülent Ortaçgil
3-GAZİ ÜNİVERSİTESİ DAHA AÇIKLAMADI
4-BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİKLERİ
9 Mayıs : Gökçe
10 Mayıs : Ozan Çolakoğlu
11 Mayıs : Gülşen
5-Bilkent Üniversitesi MAYFEST (29 Nisan – 4 Mayıs)
29 Nisan – Blend & Renk
30 Nisan – Emre Nalbantoğlu & Ekşın
2 Mayıs – Radyo Bilkent Açık Hava Partisi
3 Mayıs – Murat BOZ
4 Mayıs – BSO Konseri
6-Orta Doğu Teknik Üniversitesi (8-11 Mayıs)
hacettepe'de 2-3-4 günlerde bilet bu hafta 30 tl, mayısta 40 tl. biletler mybilette. 50 cent harbi harbi geliyor.
Hacettepe 50cent ile değişik bir girişimde bulunmuş :)
Ne zaman şöyle elektronik müzik adına harekete geçecek üniversite şenlikleri acaba :)
Işık Üniversitesine gelin beyler, Şilede dağların arasında olduğumuzdan olsa gerek, girişler ücretsiz oluyor her sene :D
onursumer
24-04-2013, 00:43
50 cent çok farklı olmuş valla sevdim :)
bizim okul ne yapıcak acaba en son anket yapıyorlardı oğrenciler arasında kim gelsin diye sadece türk seçebiliyorduk :)
hakan_41
24-04-2013, 00:50
ben de koü'nünküleri paylaşayım o zaman :)
Kocaeli Üniversitesi 2013 Bahar Şenlikleri 27 - 28 - 29 Mayıs 2013 tarihlerinde Umuttepe Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.
27 Mayıs 2013 Pazartesi - Feridun Düzağaç
28 Mayıs 2013 Salı - Kırmızı ve Hayko Cepkin
29 Mayıs 2013 Çarşamba - Sıla
en çok sevindiğim Sıla oldu :D
Beykent'te daha bişey belli değil :)
ben de koü'nünküleri paylaşayım o zaman :)
Kocaeli Üniversitesi 2013 Bahar Şenlikleri 27 - 28 - 29 Mayıs 2013 tarihlerinde Umuttepe Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.
27 Mayıs 2013 Pazartesi - Feridun Düzağaç
28 Mayıs 2013 Salı - Kırmızı ve Hayko Cepkin
29 Mayıs 2013 Çarşamba - Sıla
en çok sevindiğim Sıla oldu :D
Bu çok iyiymiş. Hayko ve Sıla için orada olacağım inşallah.
Cumhuriyet üniversitesinde okuyorum bahar şenliğine dilberayın geleceği söyleniyor diğer üniversitelerin getirdiği sanatçıları görünce tribe girdim :)
Bende osmaniye korkut ata üniversitesinde okuyorum uğur ışılak geliyor nasıl bi beyin yapısı varsa artık şenlikleri düzenleyenlerde geçen sene emre aydın bu sene uğur ışılak :D
CasabLanca
24-04-2013, 08:45
ankara üniversitesi bu sene şenlikleri gölbaşı yerleşkesinden yapılcak dendi ama doğru mu bilmiyorum
blumenberg
24-04-2013, 10:13
ankara üniversitesi bu sene şenlikleri gölbaşı yerleşkesinden yapılcak dendi ama doğru mu bilmiyorum
Aynen, doğru, bence daha iyi oldu, yoldan geçen gelmez şenliğe :)
Hacettepe direk epic olmus :)
güzel paylaşım, bilgilendirmeler için teşekkürler ;) ...
kocaeli sıla güzel gerçekten bende ordayım :D
Hacettepe şaşırttı valla 50 cent iyimiş:)
BerkayKamaci
24-04-2013, 16:32
İstanbul Kültür Üniversitesi
8 Mayıs Serdar Ortaç
9 Mayıs Murat Dalkılıç
10 Mayıs Demet Akalın
Bu sene kadro çok iyi :)
Sakarya Üniversitesi
7 Mayıs - Gece Yolcuları
8 Mayıs - Sıla
9 Mayıs - Mehmet Erdem
10 Mayıs - Karmate
koray ozan
24-04-2013, 20:06
gazi salak saçma birilerini getirmez inşallah.
Ankara üniv. gitmek lazım :)
dragstar
24-04-2013, 21:04
8 Mayıs Serdar Ortaç
9 Mayıs Murat Dalkılıç
10 Mayıs Demet Akalın
murat dalkıçtan sonra Dj suat ateşdağlı :D
Redfish16V
24-04-2013, 23:43
Burak Yeter için giderim büyük ihtimal :) Güzel bir line-up sunmuş Hacettepe Üniversitesi :D
eğlenceler baslıyor hadi bakalım
gurkanerkan
25-04-2013, 00:30
İstanbul Üniversitesi 2013 Bahar Şenliği, 6-11 Mayıs 2013 tarihleri arasında İ.Ü. Avcılar Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecektir.
Şenlikte Volkan Konak, Şevval Sam, Hande Yener, Sıla, Nev, Mustafa Sandal, Ali Altay, Umut Kuzey, GRİPİN, Grup 84, Babutsa gibi ünlü isimler ve gruplar sahne alacak
Hacettepe noktayi koymus :D
Muharrem C.80
25-04-2013, 01:43
8 Mayıs Serdar Ortaç
9 Mayıs Murat Dalkılıç
10 Mayıs Demet Akalın
eh yinemi bee :D 2007-2008de de bunlar vardı habire aynı tipleri tekrar getiriyorlar hele demet 3 oldu heralde
umu_vtec
25-04-2013, 01:48
Sıla bütün üniversitelere gidiyor herhalde bizim okulada geliyormuş yeditepe üni.
Beykent'te daha bişey belli değil :)
Yine parklarda hatta 2009senesi bahari gibi ormanlarda yapmasinlarda :D
Yine parklarda hatta 2009senesi bahari gibi ormanlarda yapmasinlarda :D
Geçen sene Maçka Küçükçiftlik Park'ta yapmışlardı :D Büyük ihtimalle bu senede öyle olur :D Ne ıslanmıştık geçen sene ya :D
Kadir Has Üniversitesi ;
Ajda Pekkan
Teoman
Biletler ; 45 yada 55 TL Diye hatırlıyorum.
cem_subasi
25-04-2013, 16:41
5 Senedir Doğuş Üniversitesindeyim şöyle adam akıllı bir gelmedi bi kere Demetle Burak Yeter geldi daha da yok :D
ProdriveSTI
25-04-2013, 17:00
Sakarya üniversitesinde 2. gün 8 mayıs'ta sıla geliyormuş.
Aynı gün bizim driftboy ozan'da otomobil şenliği düzenlemiş.
DoganSuper
25-04-2013, 18:17
okulda bitti ya napacaasak
Bluttbeton
25-04-2013, 21:56
Bende osmaniye korkut ata üniversitesinde okuyorum uğur ışılak geliyor nasıl bi beyin yapısı varsa artık şenlikleri düzenleyenlerde geçen sene emre aydın bu sene uğur ışılak :D
Bu yüzden şenlikleri protesto ediyorum :D birde Milli güreşçi getirmişler ne yapak bütün öğrenciler bahar şenliğinde güreşek mi ? :D
erturul çiçek
25-04-2013, 22:18
Yanlış hatırlamıyorsam Akdeniz ve Isparta'da bu dönemlerde oluyordu
serkanokan
25-04-2013, 22:28
Gaziye bu yil da mehter takimi gelir...
Arel üni 14 haziran teoman ve model
Anlayacağınız tırt
O değilde bahar Şenliği'nde bilet ne alaka paraylamı sizde şenlikler... Ceplere şenlik.
Bu yüzden şenlikleri protesto ediyorum :D birde Milli güreşçi getirmişler ne yapak bütün öğrenciler bahar şenliğinde güreşek mi ? :D
milli güreşçi dediğinde ***** partinin eski milletvekili uğur ışılak ***** partinin sanatçısı kısaca ***** partinin seçim çalışmaları gibi bişey oluyo bu seneki şenlikler
;)
Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde 17-18 Mayıs'ta Şenliğe katılım ücretsiz, otopark ücretsiz :D Mevcut olan gruplar ise;
- Duman
- Murat Dalkılıç
- Bora Öztoprak
- Alt Gruplar
Bluttbeton
26-04-2013, 09:20
milli güreşçi dediğinde ***** partinin eski milletvekili uğur ışılak ***** partinin sanatçısı kısaca ***** partinin seçim çalışmaları gibi bişey oluyo bu seneki şenlikler
;)
Aynen dediğin gibi dostum
bu arada techde okuldan birilerini görmek güzel :)
hangi bölüm :D
Aynen dediğin gibi dostum
bu arada techde okuldan birilerini görmek güzel :)
hangi bölüm :D
Aynen bende şaşırdım doğrusu :)
Enerji sistemleri mühendisliğindeyim sen hangi bölümdesin ?
istanbul üniversitesine bak yaa bahar şenliğine volkan konak ne alaka
geçen senede marsis mi ne gelmişti rektör lazmıdır nedir
Bluttbeton
26-04-2013, 11:45
Aynen bende şaşırdım doğrusu :)
Enerji sistemleri mühendisliğindeyim sen hangi bölümdesin ?
İibf İşletme 2.öğretim
50 Cent gördüm çıkıyorum konudan :D:D
bilkent senin ben şenliğine tüküreyim.
İibf İşletme 2.öğretim
tanışalım bi ara kardeşim
serkanaygün
27-04-2013, 12:31
8 Mayıs Serdar Ortaç
9 Mayıs Murat Dalkılıç
10 Mayıs Demet Akalın
Bu sene geçen sene arabaları çektiğimiz yerler hep bariyer :) Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Kadro da gerçekten güzelmiş :D
Sakarya üniversitesinde 2. gün 8 mayıs'ta sıla geliyormuş.
Aynı gün bizim driftboy ozan'da otomobil şenliği düzenlemiş.
bu arkadaş kim acaba,bende duydum bizim arkadaşıda çağırmış hatta
50 cent patlamış.
17 Mayıs 50 Cent & Mia Martina Konseri Hakkında - Hacettepe Üniversitesi Öğrenci Temsilciler Konseyi (http://www.hacettepeotk.org/HRsuGg6j_OTK.html)
sedat2626
09-05-2013, 21:46
Osmangazi Üniversitesi
15 Mayıs Göksel
13 Mayıs Gripin
14 Mayıs Gökhan Türkmen
snan1910
09-05-2013, 21:48
Bugün ankara üniversitesi siyasal da inek bayrami vardı nev bayaa eğlendirdi
Bugun Istanbul Unv'de patladi, Sila cikmadi. Odemelerle ilgili problem cikmis organizasyon sirketinden kaynakli, sahneyi falan bile sokmuslerdi.
Beykentte de bu sene Gulsen ve Kenan Dogulu varmis.21 inde Kucukciftlik parkinda. :)
CasabLanca
09-05-2013, 22:21
hacettepenin patlayacağı aşikardı
biz firma olarak stant için görüşmüştük öyle bir fiyat çektilerki sanırsın hacettepenin tüm öğrencilerine bayramlık alcaz :hehe: hergün telefonla arıyorlar
burak_2885
09-05-2013, 22:33
Beykent bu sene tırt ya geçen sene duman götürmüştü bizi resmen :D
+Koç üni içinde yanlış duymadıysam tarkan ve sezen aksu.
63owen63
09-05-2013, 22:35
İstanbul Aydın'a Ajda - Sıla - Yeni türkü vs geliyor sanırım.
Hocalara önden yer ayıracaklarmış koltuk falan. Öyleyse gider dinlerim belki.
halilcan9455
09-05-2013, 22:43
Bahar şenliği mi o da ne ? KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
63owen63
09-05-2013, 22:48
Osmaniye şaşırtmamış :D
Korkutata bombayı patlatmış.. Şenlik konserinde sonra Devlet Bahçeli bulvarında konvoy yapılır, İstasyonda korna çalınır, vali konagı önünden sessiz geçilir, belediyenin orada iki naara atılıp , sessizce dagılınır :D
denizalpakinci
09-05-2013, 23:21
Başkent bitikti bu gün.1 saat bile dayanamadik.
Baskent bugun rezaletti aksam 9-10a kadar zenciler aman adanali ve ankara oyun havalari soyleyip durdular
Bi sure sonra kavga cikti birileri bicaklanmis galiba
Okul full jandarmaydi
Ozellikle onceki gunlerde bilkent acik hava partisi ve murat boz sonrasi baskent tirt geldi
Osmaniye şaşırtmamış :D
Korkutata bombayı patlatmış.. Şenlik konserinde sonra Devlet Bahçeli bulvarında konvoy yapılır, İstasyonda korna çalınır, vali konagı önünden sessiz geçilir, belediyenin orada iki naara atılıp , sessizce dagılınır :D
Şenliklerde de havai fişek patladı zaten 7 kişi yaralandı :D
ODTÜ şenlikler konusunda yine yerlerde...bi sponsor alıp adam gibi şenlik programı çıkaramadılar 12 yıldır :( (istisnalar kaideyi bozmaz tabi)
8 Mayıs Çarşamba
18.00 “Thalassa Band Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
19.00 “Milan Kundura Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
20.00 “Dans Gösterisi” (Eşli Danslar Topluluğu) ST
20.15 “Athena Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
9 Mayıs Perşembe
19.00 “Kibele Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
20.15 “Kardeş Türküler Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
10 Mayıs Cuma
18.30 “Bitterband Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
19.30 “Eski Bando” Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
20.30 “Ahır Kapı Roman Orkestrası Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
11 Mayıs Cumartesi
18.00 “Doğu – Batı Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
19.00 “İşaret Diliyle Kazım Koyuncu’nun İşte Gidiyorum Şarkısı Performansı” (Engelsiz ODTÜ Topluluğu) ST
19.15 “Eski 45’likler Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
20.30 “Göksel Konseri” (Uluslararası Gençlik Topluluğu) ST
Baskent bugun rezaletti aksam 9-10a kadar zenciler aman adanali ve ankara oyun havalari soyleyip durdular
Bi sure sonra kavga cikti birileri bicaklanmis galiba
Okul full jandarmaydi
Ozellikle onceki gunlerde bilkent acik hava partisi ve murat boz sonrasi baskent tirt geldi
bıçaklanan falan olmadı. kavga eden arkadaşlarımdı yakınen biliyorum. sadece çok alkol var ortamda dolayısı ile sorun olması çok normal. girişlerde araçları öylesine arıyorlar fakat içerde millet ağzına şişe dikiyordu. tatsızdı.
hakan308
10-05-2013, 12:59
bıçaklanan falan olmadı. kavga eden arkadaşlarımdı yakınen biliyorum. sadece çok alkol var ortamda dolayısı ile sorun olması çok normal. girişlerde araçları öylesine arıyorlar fakat içerde millet ağzına şişe dikiyordu. tatsızdı.
okul girişinde yalandan bir bagaja bakıyorlar sonra geç...
her sene olduğu gibi bu senede yağıştan dolayı gülşen konseri kesin iptal olur.Şayet olmazsa cumartesi daha sakin ve eğlenceli olur.
Hacettepe'nin ilk gün konseri de iptal oldu :)
sabancı holding'in facebook üzerinden yaptığı açıklama:
"değerli hacettepe üniversitesi öğrencileri;
hacettepe üniversitesi 2013 bahar şenliklerinin gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği, hacettepe üniversitesi senatosu tarafından henüz netleştirilmediğinden ve çarşamba gününe çok az bir zaman kaldığından ötürü sabancı baharı olarak rotamızda üzülerek değişiklik yapmak ve hacettepe ünivertesi'ni rotamızdan istemeyerek çıkarmak zorunda kaldık.
son dört senede iki kez ankara'ya gelen ve bundan da çok mutlu olan sabancı baharı ekibi olarak bu durumu siz değerli hacettepe üniversitesi öğrencilerine üzülerek bildirmek isteriz."
böylece geriye Kenan Doğulu ve Sezen Aksu kaldı. onlar da muhtemelen Reyhanlı katliamı neden gösterilerek iptal edilecek. ama eminim bu sebep olmasaydı da iptal olacaktı zira ellerine yüzlerine bulaştırdılar, ellerinde patladı.
arkadaşlar söylenene göre cepa veya kentparkta canlı bomba yakalanmış. bu sebepten ötürü iptal ediliyormuş şenlikler. hava koşullarından dolayı iptal ediliyor açıklaması bahane deniyor.
Şu Ahır Kapı Roman Orkestrasından nerfret ettim ytu sayesinde . Ulen her sene geliyor her sene konser alanı boş .
TolgaEsentepe
14-05-2013, 13:29
yağmursuz şenliğe denk gelmedim Ankara'da :) bu sene patır patır patladı tüm üni. ler..
srcn-scr
15-05-2013, 19:50
bizimde sdü bahar şenliği programıda geçte olsa bu şekilde ayrıca Atatürk spor salonunda öğrenci proje pazarına beklerim tarım kategorisinde bende yarışıyorum masa no: tar024
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-ash3/945387_10151589788644371_163740650_n.jpg