Orijinalini görmek için tıklayınız : UC STI vs GGN STI
yap hacı ben senınkınden umıtlıyım sonra deneyelım sen bıtırene kadar ben anca bıtırırım zaten
inşallah bitsinde bol bol deneriz Allah ın izniyle
neyse bu yarış benimde işime geldi bu sayede sabah savaş abiyle konuştum gazı aldım yarın sabahtan sanayiye gidiyorum kolları falan takmaya sonra ver basıncın gözüne :D :D
4 çekerler bekleyin beni hepinizi geçecem ayaaa
Hadi hayırlısı olsun Fatih :) Allah yüzünü kara çıkartmasın.
Burak Kasim
29-04-2013, 18:00
Savas abi gaza getirme insanlari :D
Hadi hayırlısı olsun Fatih :)Allah yüzünü kara çıkartmasın
amin abi saol bu arada gazı verdiğin için :D
onur_guler88
29-04-2013, 18:03
amin abi saol bu arada gazı verdiğin için :D
ben seni geçicem hemde koşarak
Savas abi gaza getirme insanlari :D
Ne gazı abi arabalar yapılsın, senide bekliyoruz. :)
Gazlayan araçlara maşallah
Özgün nick le oynayıp durma :)
Burak Kasim
29-04-2013, 18:11
Ne gazı abi arabalar yapılsın, senide bekliyoruz. :)
Ben sonradan supriz olarak cikicam, svs S3 ahaha
Burak Kasim
29-04-2013, 18:25
Bu arada beni hala S3'e bindirmedin ogh ogh :D
TYPERHAKAN
29-04-2013, 18:53
özgün emeğine sağlık,bu arabalar üfürükle yürümüyor,gerçekten helal in var kardeşim,aslanlar gibi yürüyor ayarladığın arabalar,
bizde subaruya biniyoruz pehh...
imprez30r
29-04-2013, 19:37
bütün araçlara maşallah güzel bir gece olmuş belli emeği geçen herkesin eline sağlık özellikle 2 gün uykusuz kalan özgün kardeşimin :) debriyajım kaçırmasaydı bende çok gelmek istedim izlemek için işallah bi dahaki sfere
Maşallahhhhh yaaaa çok giderli olmuş :D
iç anadolu için deniz seviyesi yaramamış tebrikler emeği gecen herkeze..
Maşallah UC ye eline saglık Özgün abi - 1st-anbul :)
KingoAtmo
29-04-2013, 21:05
İki aracada masallah,
Maminin pilotaji tartisilmaz ama gaza erken oturmus,
Keske bir kac deneme daha yapilsaymis, izlemeye doyulmazmis
Nssn200sx
29-04-2013, 21:59
deneyin araçlara maşallah.
UC stı ismail abi zaman para emek için özgünüme de böyle bi aracı ayarladığı için tebrik ediyorum
BÜYÜK LAF ET AMA BÜYÜK KONUŞMA lafını herzaman benimsemişimdir ankaralı arkadaşlarada buralara kadar gelip UC ile deneme cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
bu arada S3 ümüzlede deneme yapılsaydı biraz daha farklı videolar seyrederdi herkes özgünün parmakları onuda EFSANE yaptı.
maşallah araçlara keşke hızlı vagcılarda çıksaydı onlarıda izleseydik.
life is life
30-04-2013, 09:17
Bütün araçlara maşallah..uc stı ve mami içinde tebrikler..
Eray Yümsel
30-04-2013, 09:50
Harbiden he onlari unuttuk :D nerdeydi acaba cupraci abilerimiz
Harbiden he onlari unuttuk :D nerdeydi acaba cupraci abilerimiz
bu işin duayeni gaddar reşo :D
TYPERHAKAN
30-04-2013, 19:09
hızlı vag vardı ama denememişler ,apo sen bu işlere uzak kaldın onun için haberin yok:)
arabasızadam
30-04-2013, 20:20
Bu hırs nedendir anlamasın ,ortada bi idda var sanırım araçlara Maşallah canavar gibiler.
olivera7
30-04-2013, 20:32
Bu arada o gece bir 997 den bahsediliyor arabanin specler nelerdi biraz hizliymis sanirim :)
CanberkD
30-04-2013, 20:40
Bu arada o gece bir 997 den bahsediliyor arabanin specler nelerdi biraz hizliymis sanirim :)
Pan 997 vardi, 4.1 litre stroker twin 30r varmis ustunde. Coook hizli gercekten :)
diğer videolardaki m6 senın sanırım ciddi tutunma sorunu yaşadın heralde yarışta
olivera7
30-04-2013, 20:44
Pan 997 vardi, 4.1 litre stroker twin 30r varmis ustunde. Coook hizli gercekten :)
Cetin abi rollingteydi yani :) baska dunya tabi stroker ve 30r :)
beyler uzatmayın biz Karaktersizmişiz piçmişiz terbiyesizmişiz istaanbullular adam değil atarı yapınca sıkıntı yok 10 dk denemeye gelmemişlermiş miş miş miş
aslında yapmak gerkeen siz deneyin kendi kendinizie deyip gelmemekti suç bizdeymiş hazırlandık insanları değişik gördük sonra biz suclu olduk hepinize gider derken iyi sonrada ağırlamadınız derken iyi çok güzel ya biz adam değilmişiz AYIpın BYÜĞÜNÜ yapıyorsunuz beyler hemce çok büyğünü
KUUSURA bakmayında
ozgun amma uzattin kardesim, kapat iste konuyu gitsin boku cikti dallana budaklana.
bir suru adam ariyor, telefonda ayri konusuyor, mesajda ayri yaziyor forumda baska yaziyor bu karaktersizlik, piclik degil mi? sen eger boyle birsey yapmiyorsan gocunacak birseyde yok, ben gocunmuyorum.
artik kapat gerek yok daha da uzatmaya, yaris yaristir oylr yada boyle UC gecti, diger arabanin da nasil gittigini ne yaptigini deneyenler gordu onlar biliyor, supraylada s1000rr denenecek olay bu bitti.
kelalper
01-05-2013, 00:04
Ankarali arkadaslar kusura bakmayin ama ayip ediosunuz. Cenki ayri tutarim gercekten adam gibi adamdir biz geldigimizde saolsun cok guzel agirlamisti bizi hala unutamam ayni sekilde korhanda cok misafirperver davranmisti. Ama simdi egri oturalim dogru konusalim siz buraya yarismaya mi geldiniz misafirlige mi? Misafirlige geliyoruz yarismiyoruz araba getirmiyoruz deyin buradaki arkadaslar size kole kul olur ben dahil. Ama yaris deyince herkes arabasini kontrol edio son ayarini yapio bilmem ne? O arada adamlardan ne gibi bir misafir perverlik bekliosunuz onu anlamadim. Siz arabanizi hazirlamissiniz atarli geliosunuz sonrada burada millet hummali olarak arabasi ile ugrasinca ayip mi oluyor. Deneme kismina gelince asagilamalar neden kenan i kucuk cocuk diyerek. Siz ehliyetiniz yokken bu sekilde mi davrandilar size drag yarisina giremediniz onun acisi mi bu? Acisini mi cikartiosunuz. Deneme olmadi peki hadi UC ile yenisemediniz diyelim eee S3 vardi Black Mumba vardi onlardan da mi hizliydiniz. Bu neyin hazimsizligidir. Ayip degil mi yaptiginiz ettiginiz laflar. Bi daha hangi suratla gelipte deneme yapacaksiniz. Ya da Ankaraya denemeye araba gelecek diye bekleyeceksiniz. Mantiginiz aliyor mu? Su ettigjniz laflari birisi size etse kontak bile acmazsiniz? Yalan midir?
alper haklisin kardesim bazi soylediklerinde, ortam o kadar gergin olmasa tutumlar baska olabilirdi, ozellikle erdem kardesim beni yanlis anlamasin, onunla benim dostlugum arkadasligim baskadir, bazi soylemlerimde ben sanki oda boyle yapmis gibi algilaniyor buda beni rahatsiz etti, erdem benim istanbuldaki en sevdigim adamdir hatta tek dostumdur, genel konusunca sanki oda yanlis yapmis gibi gorunuyor sakin boyle anlasilmasin.
bir diger konu, kenan'a kucuk cocuk diyerek kesinlikle asagilamak soz konusu degil, yasi genc anlaminda bir soylem o, keza bizim izlen yerine cemil surseydi muhabbetindede izlen sanki araba surmeyi beceremiyor gibi anlasiliyor, ben isim geregi cok adam goruyorum, cok araba suruyorum diyen goruyorum, izlen gordugum en iyi 5 soforden biridir. nasil istanbulda maminin pilotaji ayri biryerdeyse bizim cemil ve orha ustada oyledir, bir araba ne gidiyorsa yuruturler, izlende yasi genc oldugu icin stres ve ortamdan etkilenip o gun kotu surdu ama sanki izlen araba suremiyor gibi anlasiliyor, izlen araba suruyorum diyen cogu adama araba surme dersi verecek kapasitededir, ama stres yonetimi, deneyim baska birsey o zamanla olur. erdemde izlen surerken ve cemil surerken videolar var izlemissindir zaten ne demek istedigimi anliyorsun biliyorum.
arabalar konusunda o var, bu vara gerek yok artik, herkezde bir suru seyler var bir suru seyler olacak insallah, bilen gozler, deneyimli arkadaslar neyin ne oldugunu cok iyi gordu anladi, daha da uzatmaya gerek yok diyorum ben.
gelmemize engel olacak bir durumda gormuyorum ben, bana bir arkadasim arayip gel derse 5 saatte orda yine olurum, egerkide denemek isteyen kabul eden biri olursa biz her zaman atlar geliriz, cemilde gelir, orhanda gelir , bende gelirim ama ankaraya erdem haric kimse gelmez ona net eminim, belki beni yaniltacak biri cikar ama sanmiyorum. ha cikip gelen olursada misafirizdir , basimin ustunde tasiriz, nasil istiyorsa oyle yarisiriz, kimse tutup tek bir ters laf edemez bu bizde boyledir.
CanberkD
01-05-2013, 01:59
diğer videolardaki m6 senın sanırım ciddi tutunma sorunu yaşadın heralde yarışta
tutunma sorunu var, lastik almadigimdan kaynakli :D otoban asfaltinda bile 2 de hic tutunmuyor, yerine gore 3 de de patinaj cektigi oluyor. Tutunmasin zaten eglencesi bol oluyor boyle.
Cemille konusmutuk onceden deneriz diye ama kalabaligi gorunce yarisa degil de izlemeye ciktik sadece, 3 kisiydik aracta.
Deneyen herkesin ayagina arabasina saglik
.... yazdım ama ayıp kaçtı biraz aldım korhan a özelden atttım
ozelden gelen mesaj yok oz.
Oz soyledıgın kufurlerı kim sana soyledı yada duydun öle seyleri söyleyecek anasından doğmadı öle bişey olamaz bu kelımeleri yazıya bile dökme kapat konuyu kardesım sende ankaralı istanbullu arkadaslar hepimiz beraberiz güzel bir geceydi görsel bir şov seyrettık herkesin eline saglık emegınede bir dahaki yarışlarda gorumek uzere
DOĞRU SÖYLÜYOSUN s3 zaten japon :D
bu işin duayeni gaddar reşo :D
evet reşo duayen hakan abininde heykelini diktik böyle devam:D ALLAH ALLAAAH millet ne konuşuyo ne mesaj yazmışsın mubarek adam
hızlı vag vardı ama denememişler ,apo sen bu işlere uzak kaldın onun için haberin yok:)
DOĞRU SÖYLÜYOSUN s3 zaten japon :D
evet reşo duayen hakan abininde heykelini diktik böyle devam:D ALLAH ALLAAAH millet ne konuşuyo ne mesaj yazmışsın mubarek adam
Ne tuhaflık var yazımda hacı sana tuhaf gelmiş olabilir milletin kavgaları beni ilgilendirmiyor he şuda bi gerçek zaten kendi gurubunda en hızlı Reşit zaten bunu en iyi onla deneyen sen ben Hakan abi vs deneyenler bilir
Levent Y.
01-05-2013, 20:21
Bu UC STI Emre Levent'in eski arabası değil mi?
masallahh uc'ye soylenecek bısey yokkk tebrıkler mamı abii..........
Ne tuhaflık var yazımda hacı sana tuhaf gelmiş olabilir milletin kavgaları beni ilgilendirmiyor he şuda bi gerçek zaten kendi gurubunda en hızlı Reşit zaten bunu en iyi onla deneyen sen ben Hakan abi vs deneyenler bilir
evet kendi grubunda en hızlı reşit nezaman denedin sen reşitle?? diycem konu alakasız biyere gidicek gerek yok o yüzden herkes biliyo zaten wag cıları mag cıları senin buraya wagcılar nerdeydi felan yazmana gerek yok zaten biz herhafta sonu çıkıyoruz stı dı evoydu herkes biliyor.
evet kendi grubunda en hızlı reşit nezaman denedin sen reşitle?? diycem konu alakasız biyere gidicek gerek yok o yüzden herkes biliyo zaten wag cıları mag cıları senin buraya wagcılar nerdeydi felan yazmana gerek yok zaten biz herhafta sonu çıkıyoruz stı dı evoydu herkes biliyor.
hacim intercooler montajda şu an araba çıksın da senin hesabını alayım gene;)
ben heryere yazarım sanmı sorcam nereye ne yazacagımı neden sen böyle takıldın hayırdır senin benle bi probleminmi var? bana ne yazacagımı veya nereye nasıl yazacagımı ögretmeye çalışma varsa benle şahsi bi problemin tlf ararsın ben reşitle çok denedim sen kafanı yorma reşit benide GEÇİYODU başka sorun varsa ister burdan ister tlf ister özelden sor söylerim.
BMK TypeR
02-05-2013, 12:11
Hacim Alpaslan kötü niyetle yazdıgını mı düşündün? merak etmiş sormuş. eski kendi arabasını yada benim arabayı kasdetmiştir, gereksiz yere uzatmayın konuyu tel açın konuşun.
Serhat Y.
02-05-2013, 12:12
Senın buraya yazmana gerek yok nedır ne sınur bozucu bı cumledır bu, onaydan mı gecırıcez yorumlarımızı.
herkezin özgür yorumu olması gerektiği bir ortamda talihsiz bir yorum olmus :rolleyes:
alpaslan abiyi iyi tanırım içinde fesatlık olmayan bir insan yorumları olumsuz yaparken insanların sinirlerini bozup bozmayacagına dıkkat ederek yapmak en dogrusu
TYPERHAKAN
02-05-2013, 20:53
alparslan; klavyede yazılanlar yanlış anlaşılıyor,yüzyüze gibi olmuyor,şimdi vagcılar nerdeydi deyince,.ist da zaten kaçtane yürüyen vag var ki,ben, hacı, reşit...reşit zaten rodajda,haliyle hacı da üstüne alınmış,ama dedimya klavyede farklı oluyor söylenenler,onun için kırıklık olmasın hepimiz biriz,ayrı gayrı yok,artı bu işin vag cısı japon cusu da yok hepimiz arkadaşız,herhafta beraberiz,,,sen nerdesin kaçak:)
alparslan; klavyede yazılanlar yanlış anlaşılıyor,yüzyüze gibi olmuyor,şimdi vagcılar nerdeydi deyince,.ist da zaten kaçtane yürüyen vag var ki,ben, hacı, reşit...reşit zaten rodajda,haliyle hacı da üstüne alınmış,ama dedimya klavyede farklı oluyor söylenenler,onun için kırıklık olmasın hepimiz biriz,ayrı gayrı yok,artı bu işin vag cısı japon cusu da yok hepimiz arkadaşız,herhafta beraberiz,,,sen nerdesin kaçak:)
Hakan abi hacının üstüne alınması çok saçma ben bu zamana kadar nerde ona hitaben kötü bişey yazdım o biraz alınganlık yaptı ilk yazdığında dedim kendime sonra devam edince dedim bişey ver her halde beni tanıyanlar bilir birine bişey söylemem gerekiyorsa söylerim çekinmem ama yüzüne arkasından değil.
hacim intercooler montajda şu an araba çıksın da senin hesabını alayım gene;)
gene?? derken kaç kere aldın ??:D bak baskı balatada stage1 artık fena olur :D
ben heryere yazarım sanmı sorcam nereye ne yazacagımı neden sen böyle takıldın hayırdır senin benle bi probleminmi var? bana ne yazacagımı veya nereye nasıl yazacagımı ögretmeye çalışma varsa benle şahsi bi problemin tlf ararsın ben reşitle çok denedim sen kafanı yorma reşit benide GEÇİYODU başka sorun varsa ister burdan ister tlf ister özelden sor söylerim.
ulan seninle ne sorunum olucak tanımıyomusun beni ???? sana s3 wag değilmi yazdım konuyu yine nereye getirdin haberin varmı bizim çıkıp çıkmadığımızdan veya ogece wag olup olmadığından bensana mubarek adam yazıyorum sen neye alınıyosun ben anlamadım seninle sorunum olsa ben tahtakaledeyin çarşıya çıkmam zor değil 3 dakika sonra yanındayım burdanmı yazıcam sana bebe gibi.
bu kadar mı samımıyetimiz???
Hakan abi hacının üstüne alınması çok saçma ben bu zamana kadar nerde ona hitaben kötü bişey yazdım o biraz alınganlık yaptı ilk yazdığında dedim kendime sonra devam edince dedim bişey ver her halde beni tanıyanlar bilir birine bişey söylemem gerekiyorsa söylerim çekinmem ama yüzüne arkasından değil.
bırak bu işleri alpaslan al bi arabada sahalarda görelim seni tekrar :D seninle ne derdimiz olabilirki??
hayırlı cumalar öncelikle
8,30 da mesaiye başladım bi bakıyım dedim tt ye oku oku öğlen olacak neredeyse
bu güçdeki araçların denemelerinde bu tür konuşmaların olması bence normal atarlı araçlar olunca muhabbetlerinde atarlı olması normal kalpler kırılmadığı sürece
MAŞALLAH tüm araçlara kazasız belasız inş
burakcan
05-05-2013, 16:10
denemeye katılan bütün araçlara maşallah yurdumda mermi gibi giden araçları görmek geçekten şahane