PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DEVO ASTRA GSİ & CDU COOPER (beklenen deneme)

Sayfa : 1 [2]

Onur Şanlı
06-05-2013, 11:01
beyler ayaginiza saglik geldiniz gorustuk denedik sonuca bagladik yuzyuze gorusunce hersey daha farkli oluyo..aslinda bu forumda kotu insan yok sadece gecilmeyi hazmedemiyo insan ama kimse gecilmez degil bunu herkes biliyo arayi kizistiran gercekle alakasiz kelimeler yazilinca kinu buralara geldi bu forumda deneme yaptgm herkesle can ciger olmusumdur ben ve benim cevremde ki arkadaslarimin bile benim konumda yalan soylemesine izin vermem bu boyle biline

helal olsun..

mami_makinen
Maşallah iki araçada, birkan tt k04 turbo var ama basıncı kısık ve ıntercooler yok araçta 360hp degıl araç 315-320hp şuan intercoolerden sonra basınc acılınca 360 370hp olucak o zamanda cıddı hızlı olur düzeltıyım dedim:icon_tup:

Reşit stage 2 cupra yokmu 106 ile deneyelim plus falan olmasın manuel boostta olmasın :)

orcunnn
Maşallah iki araçada, birkan tt k04 turbo var ama basıncı kısık ve ıntercooler yok araçta 360hp degıl araç 315-320hp şuan intercoolerden sonra basınc acılınca 360 370hp olucak o zamanda cıddı hızlı olur düzeltıyım dedim:icon_tup:

arkadaşın kendı dedıgı oydu bı once 340 çıktı metenol ile 350 verir dedi

tabi sen daha iyi bilirsin abi

orcunnn
06-05-2013, 11:04
Reşit stage 2 cupra yokmu 106 ile deneyelim plus falan olmasın manuel boostta olmasın :)

akşam gelselseydin tt ile zevkli olurdu diye düşünüyorum çok güzel gidiyor maşallah baya güzel bi geceydi

mami_makinen
06-05-2013, 11:04
akşam gelselseydin tt ile zevkli olurdu diye düşünüyorum çok güzel gidiyor maşallah baya güzel bi geceydi

Stage 2 mi tt pek anlamıyorumda

orcunnn
06-05-2013, 11:05
Stage 2 mi tt pek anlamıyorumda

stage 3 abi 350 hp lerde 180 de devranın yanından gitmeye başlıyor

Gürkan
06-05-2013, 11:06
Astrayı çöp diye aşağılarsın ama cenazeni çöp arabası kaldırır ;)

Maşallah Astraya çöpün geri dönüşüm gücünü kullanarak geçti herhalde :p

sen boş boş ne konuşuyosun lan iki dakka yancı olma

mami_makinen
06-05-2013, 11:07
stage 3 abi 350 hp lerde 180 de devranın yanından gitmeye başlıyor

Hahah ya manyak stage 3 de 30 r turbo olur şaşırma

BMK TypeR
06-05-2013, 11:08
Abi methanol takildiktan sonra eski ayarda 345 hp verdi dha sora baycu abi ayar yapildiktan sonra olcmedi intercooler ve egzostu duzelttikten sonra basinc acip ole olceriz dedi yani aracim suan 345-350 civari muhabbettimizi ilerlemekdik sen memlekete gttn gideli yanlis olmasin k03s de ztn 310 hp dyno verim var baycu abide:)

k04 gecınce methanolsüz 315 318küsürdü:) methanolle gelcegı 10 12hp, 345 350fian mı dynoda ölçtünüzmü ben ilk k04 sonrakı dynon ıcın konuştum yanı ıntercooler yaptıgında bıraz basınc acarsan 360 370hp olur şuan 350hp vercegını sanmam:)

orcunnn
06-05-2013, 11:08

K04 turbo
Aem Intake
iskender egzost
Downpipe
Dumpvalve
Pompa
Aem Methanol kit
Revo Stage3 yazilim

birkan01
06-05-2013, 11:10

mami abi bizim arabalarsa k04 turbo olupta orjinalinde 30 R taksaydik haklisin derdim ama oem turbomuz k03 s ve pompa intercoolerlar stage 2 plus K04 turbo ile 3 oluyoruz:d

KA®ANLIK
06-05-2013, 11:12
yanlış anlamadıysam mami cupra dan bahsediyor,
siz MINI den :)

Gürkan
06-05-2013, 11:13
konuşuldu anlaşıldı devranın arabasına maşallah çok güzel yürüyoo ağmızdan yanlış kelimeler çıkmış devran ve tm nin sahibinden özürdilerim ağır kelimeler oldu ama gene diyorum bu yancıların konuşması beni çileden çıkarıyoo devrana söledim dün akşam arabanın sahibi kimse o konuşsun kimse boş boş elin s... gerdeğe girmesin girerse benim uslübum değişir devran tekrar maşallah seni tanıdım oturduk konuştuk sen hızlıda olsan seninle sabaha kadar çıkar sıkarız önemli değil geçmek geçilmek tekrardan maşallah

birkan01
06-05-2013, 11:13
methanolsüz 310küsürdü:) methanolle gelcegı 10 12hp 345 350fian mı dynoda ölçtünüzmü ben ilk k04 sonrakı dynon ıcın konuştum 310hp fazlalıklar alınmadan kı deger yanı ıntercooler yaptıgında bıraz basınc acarsan 360 370hp olur şuan 350hp vercegını sanmam:)

telefonda anlatcam baycu abi iki olcum yapti birinde 345 verdi methanol ayari yoktu ozmn methanol ayarindan sonra olcmdik

BMK TypeR
06-05-2013, 11:14

başkan vallahı stg2 kaldımı pıyasada bılmıyorum ama istersen yakıtsız düz stg2+ var gebzede ertanda onla denersin 75 80gibi 3de basar o sende 2de:icon_tup:
ben sökmeden k04 denerdik stg2+ ken söylemedin kı:)

BMK TypeR
06-05-2013, 11:16
telefonda anlatcam baycu abi iki olcum yapti birinde 345 verdi methanol ayari yoktu ozmn methanol ayarindan sonra olcmdik

O zaman iyi ben baycula konuşurum haberım yok:) intercooler demek kurtarıyo o güçlerde

XoR
06-05-2013, 11:16
sen boş boş ne konuşuyosun lan iki dakka yancı olma

ne Gsi'ın sahibini tanırım ne seni tanırım. Konuyu başından beri okudum ve senin yapmış olduğun terbiyesizliğe cevabımı verdim.

Lanlı lunlu konuşma senin lise arkadaşın değilim ben. Daha fazla uzatmak istersende Aren'den rica et buluşalım boşa doluya lana luna öyle devam ederiz.

mami_makinen
06-05-2013, 11:17
mami abi bizim arabalarsa k04 turbo olupta orjinalinde 30 R taksaydik haklisin derdim ama oem turbomuz k03 s ve pompa intercoolerlar stage 2 plus K04 turbo ile 3 oluyoruz:d

:) diyorumya pek anlamıyorum senin aracın 4 çekermi

birkan01
06-05-2013, 11:19
O zaman iyi ben baycula konuşurum haberım yok:) intercooler demek kurtarıyo o güçlerde

suan icin bir sikinti yok egzostuda duzeltmistim zaten biliyorsun coptu ondan sonra daha iyi oldu 360-370 leri gorebilmem icin intetcooler sart tabi

birkan01
06-05-2013, 11:21
:) diyorumya pek anlamıyorum senin aracın 4 çekermi

ewt abi 4 ceker

iynn-RS
06-05-2013, 11:22
konuşuldu anlaşıldı devranın arabasına maşallah çok güzel yürüyoo ağmızdan yanlış kelimeler çıkmış devran ve tm nin sahibinden özürdilerim ağır kelimeler oldu ama gene diyorum bu yancıların konuşması beni çileden çıkarıyoo devrana söledim dün akşam arabanın sahibi kimse o konuşsun kimse boş boş elin s... gerdeğe girmesin girerse benim uslübum değişir devran tekrar maşallah seni tanıdım oturduk konuştuk sen hızlıda olsan seninle sabaha kadar çıkar sıkarız önemli değil geçmek geçilmek tekrardan maşallah

ya bende foruma vıdeo koyupta baska yorum yapan ınsanlara yancı denılmesıne ayar oluyorum.

mılletın lafına gocunacaksanız gıdın kendı forumunuzu kurun face te paylassın burda paylasmayın.

buraya vıdeo konuluyosa herkesın yorum yapmaya hakkı vardır.

arabanın sahıbı kımse o konussunmus. başka derdın?

bizi başka araba gectı dıye burda adama yalancı muamelesı yapan sen, adamın alın terine ÇÖP diyen sen başkası yorum yapınca yancı .............

Gürkan
06-05-2013, 11:24
ne Gsi'ın sahibini tanırım ne seni tanırım. Konuyu başından beri okudum ve senin yapmış olduğun terbiyesizliğe cevabımı verdim.

Lanlı lunlu konuşma senin lise arkadaşın değilim ben. Daha fazla uzatmak istersende Aren'den rica et buluşalım boşa doluya lana luna öyle devam ederiz.

sen beni nerden tanıyosun sanamı düştü cvbını vermek ben seninlemi muhattap oldum denemek için sen uzatma konuyu

Gürkan
06-05-2013, 11:27
ya bende foruma vıdeo koyupta baska yorum yapan ınsanlara yancı denılmesıne ayar oluyorum.

mılletın lafına gocunacaksanız gıdın kendı forumunuzu kurun face te paylassın burda paylasmayın.

buraya vıdeo konuluyosa herkesın yorum yapmaya hakkı vardır.

arabanın sahıbı kımse o konussunmus. başka derdın?

bizi başka araba gectı dıye burda adama yalancı muamelesı yapan sen, adamın alın terine ÇÖP diyen sen başkası yorum yapınca yancı .............

sen kimsin devranın anasımı babasımı oraya düzgün yazmışım konu anlaşıldı konuştuk diye erdem gösterip özürdilemişim hala konuşuyosunuz boş boş sanamı kaldı devranı savunmak adamla dün yüzyüze ben konuştum bide kim video koymuş bak bakim ben koymuşmuyum

XoR
06-05-2013, 11:29
sen beni nerden tanıyosun sanamı düştü cvbını vermek ben seninlemi muhattap oldum denemek için sen uzatma konuyu

Yorum yapmak için senden izin almak gibi ihtiyacım yok tanımama da gerek yok.

Yaptığın terbiyesiz yorumun cevabını hem otobanda hemde forumda aldın zaten uzatacak birşey kalmadı.

birkan01
06-05-2013, 11:31
sen kimsin devranın anasımı babasımı oraya düzgün yazmışım konu anlaşıldı konuştuk diye erdem gösterip özürdilemişim hala konuşuyosunuz boş boş sanamı kaldı devranı savunmak adamla dün yüzyüze ben konuştum bide kim video koymuş bak bakim ben koymuşmuyum

harbiden problem cozuldu diyoruz adam burda da o gecede ozurunu diledi neyi paylasamiyosunuz?Sen hic sinirlendiginde aagzindan istemedigin laflar cikmiyormu o gecede durumi izah ettik bence konunun detayini bilmeden burdan bole yorumlar da bulunmayin beylr

iynn-RS
06-05-2013, 11:33

anası babası akrabası olmaya gerek yok.

burda paylasılıyosa ıstedıgım yorumu yaparım (saygı cercevesınde) ıstedıgım tarafı tutarım.

muhabbet hosuna gıtmedıyse atarsın moderatorun bırıne bı mesaj bu konuda benım aracımın vıdeosu var ben bu durumdan rahatsızım dersın 5 dakkaya sılınır konun.

senden baska 3-4 kısı daha GSİ lar Farklıydı dıyen oldu kım cıkıp onlara YANCI dedı.

ozur dılemekte bı erdemdır ama onemlı olan sonunda ozur dıleyecegın hataları yapmamaktır.

FaTiH44
06-05-2013, 11:33
Astrayı çöp diye aşağılarsın ama cenazeni çöp arabası kaldırır ;)

Maşallah Astraya çöpün geri dönüşüm gücünü kullanarak geçti herhalde :p

bu iyiymiş işte:icon_tup:

63owen63
06-05-2013, 11:34
ahtscirocco : Burda bir video paylaşılıyorsa insanlar hem videolar hem yorumlar üzerine cevap verme yorum yapmak hakkına sahiptir. Ayrıca senin eleştirildigin nokta , üslübun...

Agresif yazıyorsun. Belli ki gerginsin. Ağabeyin yaşında insanlar olması da bir yana (Xor ). Gerginsin belki, ama bu tarz yazdığın sürece haklı olduğun durumlarda da haksız duruma düşersin kardeşim.

Gürkan
06-05-2013, 11:35
gene yazıyorum hala konuşanlar okusun herkes emek para zaman harcıyoo bide evli adamsan bu işler daha zor oluyoo bunun farkında olan bi insanım,ÇÖP kelimesini sinirle sölediğimi devrana söledim oda anlayışla karşıladı neden sölediğimi açıklayınca kendiside görür yazar zaten ben 7 aylık arabayı söktüm geldim benim için hangi araba ne marka olduğu verin csi onada binerim fark etmiyoo devranada dedim adam gibi özürdilemesini bilirim tebrik etmesinide bilirim ama senin muhattap olurum yeter dedim biri daha yazmasın konu uzamasın

Gürkan
06-05-2013, 11:35
Yorum yapmak için senden izin almak gibi ihtiyacım yok tanımama da gerek yok.

Yaptığın terbiyesiz yorumun cevabını hem otobanda hemde forumda aldın zaten uzatacak birşey kalmadı.

hah rahatladınmı mutlu oldun mu :)

Gürkan
06-05-2013, 11:37
ahtscirocco : Burda bir video paylaşılıyorsa insanlar hem videolar hem yorumlar üzerine cevap verme yorum yapmak hakkına sahiptir. Ayrıca senin eleştirildigin nokta , üslübun...

Agresif yazıyorsun. Belli ki gerginsin. Ağabeyin yaşında insanlar olması da bir yana (Xor ). Gerginsin belki, ama bu tarz yazdığın sürece haklı olduğun durumlarda da haksız duruma düşersin kardeşim.

bak yukarı yazdığıma bak sonra yaz bana açıklamayı yapmışım adam hala cvbını aldın bilmem ne yazma işte gerekeni sölemiş orda durumu anlatmışım

XoR
06-05-2013, 11:40
hah rahatladınmı mutlu oldun mu :)

Ben geçmedim ki mutlu olayım :)

63owen63
06-05-2013, 11:41
bak yukarı yazdığıma bak sonra yaz bana açıklamayı yapmışım adam hala cvbını aldın bilmem ne yazma işte gerekeni sölemiş orda durumu anlatmışım

biz de onu diyoruz, uzatmayın kalp kırmayın,efendilikte taviz vermeyin diye yazıyoruz :)

BMK TypeR
06-05-2013, 11:41
Gürkan biraz sakin, Herkez arkadaş dost burda, sinirlisin şuan anlamadan yazıyosun, relax alırım anahtarını:)

mami_makinen
06-05-2013, 11:42
Beyler uzatmayın tamam konuyu kapatın

XoR
gene yazıyorum hala konuşanlar okusun herkes emek para zaman harcıyoo bide evli adamsan bu işler daha zor oluyoo bunun farkında olan bi insanım,ÇÖP kelimesini sinirle sölediğimi devrana söledim oda anlayışla karşıladı neden sölediğimi açıklayınca kendiside görür yazar zaten ben 7 aylık arabayı söktüm geldim benim için hangi araba ne marka olduğu verin csi onada binerim fark etmiyoo devranada dedim adam gibi özürdilemesini bilirim tebrik etmesinide bilirim ama senin muhattap olurum yeter dedim biri daha yazmasın konu uzamasın

Senin yapmış olduğun açıklama mesajı saati 12:15 benim yazdığım mesaj sabah. Senin açıklama mesajından sonra ben çöp'le ilgili mesajımı yazmış olsaydım haklısın derdim. Yazdığım mesaja hiddetle cevap vermesen şuanda bunları yazıyor olmazdık zaten.

Gürkan
Ben geçmedim ki mutlu olayım :)

sende geçersin bigün senide mutlu ederiz :)emrin olur

Gürkan
06-05-2013, 11:43
Senin yapmış olduğun açıklama mesajı saati 12:15 benim yazdığım mesaj sabah. Senin açıklama mesajından sonra ben çöp'le ilgili mesajımı yazmış olsaydım haklısın derdim. Yazdığım mesaja hiddetle cevap vermesen şuanda bunları yazıyor olmazdık zaten.

benden önce açıklama yapan devran var okusaydın anlardın ama ne deyimki

XoR
06-05-2013, 11:45
benden önce açıklama yapan devran var okusaydın anlardın ama ne deyimki

Kardeş benim mesaj saatim sabah 8 :) Devranda benden sonra yazdı yani.

Gürkan
06-05-2013, 11:48
Kardeş benim mesaj saatim sabah 8 :) Devranda benden sonra yazdı yani.

eyv orda yazdım olanı biteni sen anladıysan sorun yok abi kusuruma bakma sende

Gürkan
06-05-2013, 11:53
beni burda bilen bilir ben böle şeyler yapıcak adam değilim ama insanın siniri oynuyoo bi yerden sonra ÇÖP kelimesi yanlıştı bi daha yazıyorum geçmeyi hazmediğim felan yok rollinge çıkanlar çok iyi bilir beni geçmek geçilmek gibi derdimde yok arabayı niye söktüm onuda söyleyim amg olsa altımda onuda sökerim bu fark etmiyoo inş. herkes anlamıştır

osman 1.8t
06-05-2013, 11:57
Sen kimin parayi nerden kazandigini biliyo musun maliyeci misin ??

Kaldiki babasinin parasi varsa sana ne istedgi gibi harcar yapar bende bu muhabbete tutuluyorum baba parasi ile yapilan arabada emek olmuyo mu

Birakin bu fakir edebiyatini

ciğerim bırakacaksınız ozaman milletin aracını hakir görmeyi sonra elin 10000 tl lik aracı gelir içinizden geçer ben yapılan küçümsemeye karşıyım bane kimin parasını yersen ye istersen esrar sat ama kimsenin aracını küçük görmeki demesinler babadan para görmüş adam olduğunu sanıyor diye ;)

osman 1.8t
06-05-2013, 12:02
gelen herkesin ayagina saglik konu tatliya baglandi gurkan net 4 boy gecildigini kabul etti yalniz su gereksiz muhabbetlere devam etmek yersiz iki uc yorum bu muhabbetlere geldi ayrica o baba parasiyla araba yapan diyen arkadas kendi arabami yaparken babamdan tek kurus almadim bizim gordugumuz terbiyede zevk icin babadan para alinmaz kendi alin terim ve emegim var bos konusup surda ortaligi alevlendirme madem bu isleri biraktin niye yorum yapiyorsun son olarakta devranla denedigimizde devran 180 e kadar tutundu sora actim yanlisim varsa solesin hatta kendiside denemeden sonra soyledi sohbette ve aracim tts degil tt tkrr gelen herkesin ayagina saglik bahsedilen aracida gordum ben turbo fln daha hazir degildi bn kendm gordum intercooler borulsri bagli degil ve parcalari bagajinda duruyordu yalan yok.

dostum ben yazıdan alıntı yaparak arkadaşa cevap yazdım herkez niye üstüne alındı anlamadım adamın aracına hakaret etmiş yok ortadan ikiye ayrılır falan filan diye bende ona cevap verdim devranı burada tanıyanlar bilirki asla yalan söyleyecek birisi değil tatlıya bağlandıysa ne mutlu size ben lafımı söylerken arkadaşın lafına istinaden söyledim kimse üstüne alınmasın.

Gürkan
06-05-2013, 12:04
ciğerim bırakacaksınız ozaman milletin aracını hakir görmeyi sonra elin 10000 tl lik aracı gelir içinizden geçer ben yapılan küçümsemeye karşıyım bane kimin parasını yersen ye istersen esrar sat ama kimsenin aracını küçük görmeki demesinler babadan para görmüş adam olduğunu sanıyor diye ;)

sen beni yasin ünlüye sor abi ben öle bi insanmıyım

birkan01
06-05-2013, 12:07

iste sen babadan para goruyormuyuz gormuyor muyuz onu bilmiyorsun bilmedigin haldr yorum yapiyorsun ayrica kimsenin hakir gordugu yok dun gecede konustuk gurkan para harciyoda devran para dokmemismi aracina yaptigi altyapi o ararabaya minumum 5000lira sen gelmis muhabbeti zengin fakir muhabbetine donduruyorsun olayi cozduk dedikce herkesin durumu neyse arabasina onu yapar zenginligini fakirligini yorumlamak ne bana sen sana ne baskasina duser biz olayi cozduk diyoruz hala bole yorumlar yapiliyo gurkanin siniri gerginligide o yoksa cocuk gecildigini kabul ediyor

osman 1.8t
06-05-2013, 12:07

tamamdır kardeşim hatayı anlayıp özürdilemekte bir erdemliktir demekki sende kötü bir arkadaş değilsin dilin kemiği yok insanlar konuşurken çıkan kelimeleri tartmadan atınca ister istemez kırıyor birbirini ;)

Gürkan
06-05-2013, 12:09
iste sen babadan para goruyormuyuz gormuyor muyuz onu bilmiyorsun bilmedigin haldr yorum yapiyorsun ayrica kimsenin hakir gordugu yok dun gecede konustuk gurkan para harciyoda devran para dokmemismi aracina yaptigi altyapi o ararabaya minumum 5000lira sen gelmis muhabbeti zengin fakir muhabbetine donduruyorsun olayi cozduk dedikce herkesin durumu neyse arabasina onu yapar zenginligini fakirligini yorumlamak ne bana sen sana ne baskasina duser biz olayi cozduk diyoruz hala bole yorumlar yapiliyo gurkanin siniri gerginligide o yoksa cocuk gecildigini kabul ediyor

dert bu zaten ama kimse anlamıyoo oraya adam gibi açıklamışım hala baba parası

Gürkan
06-05-2013, 12:10
tamamdır kardeşim hatayı anlayıp özürdilemekte bir erdemliktir demekki sende kötü bir arkadaş değilsin dilin kemiği yok insanlar konuşurken çıkan kelimeleri tartmadan atınca ister istemez kırıyor birbirini ;)

abi sen beni tanırsın görsen bi hafızanı zorla :)

osman 1.8t

yahu tamam ben sadece adamın devranın arabasına çöp dediği için bozuldum arkadaş lafını istemeden söylediğini kabul etti bende arkadaşın kişiliğini yanlış anladığımı kabul ettim uzatmanın bir anlamı yok paranın nerden geldiği çok önemli değil önemli olan emeğe saygıdır ama kasten adamın arabasına çöp denirse emeğe saygı kalmaz başka gözle görülür ben bunu demek istedim.

orcunnn

sıkıntı yok dün akşam herkez bi araya geldi ve güzel bi akşam yaşandı bazen form ortamı insanı çok fazla geriyor gereksiz muhabbetler dönüyor bunu hepimiz yapabiliyoruz o yüzden bence bu konuyu admin arkadaşlar kapatırsa
güzel olur gerekli yere varılmış oldu

osman 1.8t
06-05-2013, 12:12
abi sen beni tanırsın görsen bi hafızanı zorla :)

daha önce illaki tanışmışızdır sende benim nasıl bir insan olduğumu az çok tamin edersin olur böyle yanlış anlamalar ben sadece senin bir cümlene kırıldım o yüzden kırıcı oldum sıkıntı yok biz yine dostuz ;)

Gürkan
06-05-2013, 12:13
sıkıntı yok dün akşam herkez bi araya geldi ve güzel bi akşam yaşandı bazen form ortamı insanı çok fazla geriyor gereksiz muhabbetler dönüyor bunu hepimiz yapabiliyoruz o yüzden bence bu konuyu admin arkadaşlar kapatırsa
güzel olur gerekli yere varılmış oldu

:icon_tup:saol orcun

XoR
06-05-2013, 12:14
eyv orda yazdım olanı biteni sen anladıysan sorun yok abi kusuruma bakma sende

Anladım ben sıkıntı yok :) zamanlamadan kaynaklı oldu sıkıntımız zaten :)

Keyfini çıkartın gerilmeyin arabalar için :)

Gürkan
06-05-2013, 12:14
daha önce illaki tanışmışızdır sende benim nasıl bir insan olduğumu az çok tamin edersin olur böyle yanlış anlamalar ben sadece senin bir cümlene kırıldım o yüzden kırıcı oldum sıkıntı yok biz yine dostuz ;)

abi benim hayalimdeki arabayı ben sana söylesem o ÇÖP kelimesini senmi söledin inanmam dersin ama işte aileden dolayı alamadım kısmet değilmiş

Gürkan
06-05-2013, 12:16
Anladım ben sıkıntı yok :) zamanlamadan kaynaklı oldu sıkıntımız zaten :)

Keyfini çıkartın gerilmeyin arabalar için :)

gerek yoktu abi hiç bunlara ama anlattım işte rahatsızlığımı

Arenimo

Uf boş konuşuyosun valla sana yazamicam ya

birkan01
yahu tamam ben sadece adamın devranın arabasına çöp dediği için bozuldum arkadaş lafını istemeden söylediğini kabul etti bende arkadaşın kişiliğini yanlış anladığımı kabul ettim uzatmanın bir anlamı yok paranın nerden geldiği çok önemli değil önemli olan emeğe saygıdır ama kasten adamın arabasına çöp denirse emeğe saygı kalmaz başka gözle görülür ben bunu demek istedim.

Eyw.Ayrica biz emege saygi duymayacak insanlar olsak hafta basindan isi gucu olanlar adamlariz gebzeye kdr gecenin bir saati gitmezdik ama biz ole insanlar degiliz abi o ortamda bizi kime sorarsan sor bizde ole milleti hakir gorcek bir kisilik yok bizim sinirlendigimiz olay bu ve gurkan ofkeyle soylediginide burda konuya kackere yazdi yoksa gecmek gecilmek problem degil

XoR
06-05-2013, 12:17
gerek yoktu abi hiç bunlara ama anlattım işte rahatsızlığımı

Olan oldu boşver önemli olan bundan sonrasına bakmak yapıcı olmak :) ki zaten sende şuanda bunu yapıyorsun.

XoR
06-05-2013, 12:18
Osman'a dikkat posta kutunuza mermi bırakır :hehe:

Gürkan
06-05-2013, 12:19
Olan oldu boşver önemli olan bundan sonrasına bakmak yapıcı olmak :) ki zaten sende şuanda bunu yapıyorsun.

olması gereken bu zaten abi :) sabaha kadar burda kavga etsen nolurki

aLperTunga
06-05-2013, 12:29
Arkadaşlar konu dün gece tatlıya baglandı dostane bir şekilde ayrıldık.O yüzden daha kimse öylemiydi böylemiydi gibi ortalık karıştıracak sorular sormasın.

osman 1.8t
06-05-2013, 12:48
Osman'a dikkat posta kutunuza mermi bırakır :hehe:

ah be güzelim yaşınız büyüyor ama aklınız hep 15 demi kalacak sen şimdi ne ayaksın tanımazsın etmessin.

XoR
06-05-2013, 12:51
ah be güzelim yaşınız büyüyor ama aklınız hep 15 demi kalacak sen şimdi ne ayaksın tanımazsın etmessin.

Seni doktora götürücem ben karar verdim yaş ilerledikçe unutkanlık başladı hacı sende :D Ben seni tanımıyosam sen beni tanımıyosan yansın komple forum :D

osman 1.8t
06-05-2013, 12:55
Seni doktora götürücem ben karar verdim yaş ilerledikçe unutkanlık başladı hacı sende :D Ben seni tanımıyosam sen beni tanımıyosan yansın komple forum :D

kusura bakma ama harbi çıkaramadım dostum belkide çok iyi tanıyoruz birbirimizi ama söylediğin laf yerinde bir laf değil benim dostlarımın bu şekilde alıntı yapacağını sanmıyorum eski defterleri açmanın alemi yok yaşanmaması gereken olaylar kapandı gitti ne gerek var çirkin olaylardan alıntı yapmaya.

34yec53
06-05-2013, 12:55
maşallah cidden astra çok iyi yanlz cdu nunda maşallahı var

Gürkan
06-05-2013, 12:57
maşallah cidden astra çok iyi yanlz cdu nunda maşallahı var

eyv saolasın tsk ederim

XoR
06-05-2013, 12:58
kusura bakma ama harbi çıkaramadım dostum belkide çok iyi tanıyoruz birbirimizi ama söylediğin laf yerinde bir laf değil benim dostlarımın bu şekilde alıntı yapacağını sanmıyorum eski defterleri açmanın alemi yok yaşanmaması gereken olaylar kapandı gitti ne gerek var çirkin olaylardan alıntı yapmaya.

Tamam dur ben sana pm atıyorum :) mermi mevzusu çok eskidir o gün konu makarayla kapanmıştı zaten ama yinede rahatsız ettiysem affola :)

murat86
06-05-2013, 13:00
Mini gayet tatminkar maşallah iki aracada ama astranın yeri ayrı :)

osman 1.8t
06-05-2013, 13:02
Tamam dur ben sana pm atıyorum :) mermi mevzusu çok eskidir o gün konu makarayla kapanmıştı zaten ama yinede rahatsız ettiysem affola :)

sıkıntı yok artniyet yoksa sıkıntıda yoktur ;)

KADİR KIRIŞ
06-05-2013, 14:13
dün akşam bütün deneyen araçlara maşallah herşey konuşuldu yanlış anlaşılmalar çözüldü dostane şekilde denendi muhabeti edildi ve eve dönüldü tt fena ama ;)

devolation
06-05-2013, 14:52

ah be kardesim pazar sabahi bunu yazsaydin olay coktaan tatliya baglanacakti :) sende kardesinde aslinda guzel insanlarsiniz yine ayni ortamdayiz daha birbirimizi cok gorurz cok girgir samata yapariz cumleniz allaha emanet olun

OZİRON
06-05-2013, 15:48
Maşallah araçlara

hantypR
06-05-2013, 20:36
MAŞALLAH araçlara hep beraberiz

hantypR
06-05-2013, 20:36
Xor Koray cok alçak gönüllüsüne kardesım

XoR
06-05-2013, 20:57

Eyvallah abısı :D

ErT_ThM
06-05-2013, 21:34
masallahhhh gsı cook gecmişşş......

elpadre
06-05-2013, 21:37

abi biz ne zaman denıcegız :D

devolation
07-05-2013, 16:33
devo astra gsi & cdu cooper jcw rovans :) - YouTube (http://youtu.be/WJcM5f_-RJQ)
buda ertesi aksamki deneme cok muhim olmadigi icin konu acmaya gerek duymadim herkes sonucu kabullendi gelen arkadaslara tessekurler

BoraRS
07-05-2013, 16:48
Maşallah araçlara. Devo çok hizli.

Cem.B
07-05-2013, 16:49
devo astra gsi & cdu cooper jcw rovans :) - YouTube (http://youtu.be/WJcM5f_-RJQ)
buda ertesi aksamki deneme cok muhim olmadigi icin konu acmaya gerek duymadim herkes sonucu kabullendi gelen arkadaslara tessekurler

2 de ve 3 de kaçta basıyorsunuz ? maşallah araçlara bu arada

devolation
07-05-2013, 17:08
astra turbo ya ondan dedim be abi :D

ozgun seni tanimam ama elin degmeden yuruyen bi arac var ortada bilmem farkindamisn.. bi maasallah diyecegine amacsiz bi yorum yapmissin bu aracin orginal turbo ile gidecegide asagi yukari ortada buyuk turbom olursa deneyecegim araclarda belli zaten

YGZ96
07-05-2013, 17:13
Gürkanın minisi eski scirocco'dan hızlı mı değil mi ?

devolation
07-05-2013, 17:14
Maşallah araçlara. Devo çok hizli.

saol reis ben simdiye kadar en hizli s2k yi sende gordum bir arkadasla arabayi ilk aldgmda denemistim gecen sene ( rahat 10 boy hizlanmadan once) 180 den sonra gecmisti bende onu cok hizli bi s2k saniyordum meger beterin beteri varmis:))) maasallah red e
senle 240 uzeri deneyebilmek icin 6 ileri sanzuman ariyorum :)))

BlackEmperor
07-05-2013, 17:16
ozgun seni tanimam ama elin degmeden yuruyen bi arac var ortada bilmem farkindamisn.. orginal turbo ile gidecegide asagi yukari ortada buyuk turbom olursa deneyecegim araclarda belli zaten

bi astra daha var üstat :p

maşallah 2 sinede :)

devolation
07-05-2013, 17:26
ahuahuahu bişi sorucam9 laakasızo lcakta neden selim abi iledenemiyorsuunz? Merak kimse baska tarafından anlamasın lütfen

buna istinaden verdim o cvbi selim abiyide iyi tanirim

EEE
07-05-2013, 17:45
saol reis ben simdiye kadar en hizli s2k yi sende gordum bir arkadasla arabayi ilk aldgmda denemistim gecen sene ( rahat 10 boy hizlanmadan once) 180 den sonra gecmisti bende onu cok hizli bi s2k saniyordum meger beterin beteri varmis:))) maasallah red e
senle 240 uzeri deneyebilmek icin 6 ileri sanzuman ariyorum :)))

var bende:D:D:Dgöndereyim ayıpsın