Orijinalini görmek için tıklayınız : k20 kapak geri dönüş
bır arkadaşımın kırılan k20 motorunun, kaynakla bir gözü doldurulan kapağının daha sonra sağlam gözleri tarayıp 3d cam data oluşturarak bozuk olan gözü cnc de işlediğim videodur
Bf1N4pt41gM&feature
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151397471029178&set=vb.717859177&type=2&theater
video shop :Dshop mop idare et artık :D
kanashibari
07-05-2013, 09:29
Başarılı bir operasyon geçişmiş kapak. Hayata geri dönmüş. Takılıp bir araçta kullanıldı mı?
yaaa bırak sende ercan, takılıp takılmadığını bılmıyomusun :D
Skyhawk34
07-05-2013, 09:34
mikron değerlerin savaşı Einize Sağlık :)
aynı şekılde subab yakalamış k20 kapak var yapılırmı kı
yapılır neden yapılmasın ama ben sadece cnc de işlerim kapakçı değilim sonuçta
elinize sağlık.teşekkür ederim
yaaa bırak sende ercan, takılıp takılmadığını bılmıyomusun :D
ahahahahha:D
Konu başlığını okuyunca yağ geri dönüşü anladım. Sizin olay bambaşkaymış. Elinize sağlık çok güzel bir olay. Genelle kaynak ile doldurmadan sonra elle tamir işlemi yapılıyor. Çoğu kapak tamir edenler performans motoru değil binek araç motoru yaptıklarından sıvı ölçümü felan da yapmadıklarından silindirler arası sıkıştırma farkı olabiliyor. Sizin olayda 3D tarama ile tüm yüzey örnek diğer silindir ile aynı olucağından bu farkın olacağını sanmıyorum. Bitmiş halinden bir fotoda koysaydınız çok güzel olurdu.
Konu başlığını okuyunca yağ geri dönüşü anladım. Sizin olay bambaşkaymış. Elinize sağlık çok güzel bir olay. Genelle kaynak ile doldurmadan sonra elle tamir işlemi yapılıyor. Çoğu kapak tamir edenler performans motoru değil binek araç motoru yaptıklarından sıvı ölçümü felan da yapmadıklarından silindirler arası sıkıştırma farkı olabiliyor. Sizin olayda 3D tarama ile tüm yüzey örnek diğer silindir ile aynı olucağından bu farkın olacağını sanmıyorum. Bitmiş halinden bir fotoda koysaydınız çok güzel olurdu.teşekkür ederim yarın eklerim bitmiş fotosunu
elinize saglık yusuf bey cnc işcilik gelimişi cok önemli aslında türkiye icin :)
B.Aktepe
08-05-2013, 09:22
Eline sağlık Yusuf, öncesi ve sonrası fotoğraf için +1 :)
elinize saglık yusuf bey cnc işcilik gelimişi cok önemli aslında türkiye icin :)
aslında cnc ve metal işleme alanında TÜRKİYE sanıldığından çok daha iyi yerlerde , daha da iyi olması için uğraşıyoruz
Eline sağlık Yusuf, öncesi ve sonrası fotoğraf için +1 :)teşekkürler bilal , kapakçı arkadaşta öncesinin fotoğrafları olacaktı alayım ondan ekleyeyım :icon_tup:
Fatih YİGİT
08-05-2013, 09:30
maaşallah elinize saglık
maaşallah elinize saglık
eyvallah saolasın
bahadı-R
08-05-2013, 15:20
böyle güsel bir çalışmaı linkle paylaşsanız çok sevinirim
böyle güsel bir çalışmaı linkle paylaşsanız çok sevinirim
nasıl ? anlayamadım
nasıl ? anlayamadım
youtube linki sormus sanırım bahadır usta..
güzel çalışma maşAllah bu arada..
hep yutubeden izlerdim böyle videoları elinize sağlık süper....
hep yutubeden izlerdim böyle videoları elinize sağlık süper....usta yine youtube da izle ama bu sefer TÜRKLER in yaptığını :icon_tup:
By_HaNNibaLL
09-05-2013, 10:03
Eline sağlik sayin imam vaaz vermekten geri kalmıyorsunuz yine maşallah