Orijinalini görmek için tıklayınız : Paris'ten ne alınır?
Şurada şu ucuz burada bu ucuz diyebileceğiniz bir şey var mı canlar? Lacoste ürünleri ucuz idi sanırım. Onun dışında ülkemize göre kayda değer ucuzlukta şu var diyeceğiniz bir şey/şeyler var mı?
gallery la fayette e gıdersen ordakı ındırım reyonlarından gıyım kusam alabılırsın
yada val d'europe alabileceğin en ucuz kıyafetler orada
Cimmeria
07-05-2013, 23:57
marketlerden jagermeister al, ben geçen hafta italyadan gelirken 9 eurodan şişe şişe aldım burda 70-80 lira şişesi :)
matthardy
08-05-2013, 00:48
kankilere eifel kulesi figürlü anahtarlık
tech-KONYA
08-05-2013, 01:03
hazır konuyu görmüşken soruyum bende venedik veya prag dan ne alınır ?
eger siz gidiyorsaniz champs elysees de leon diye bir restoran vardir, sadece midye uzerine calisir. Siddetle tavsiye ederim.
orhan_guney
08-05-2013, 08:14
ben gitsem paristen don alırdım . kendime bir arkadaşım gitti gelirken almış birsürü iç çamaşırı ama hepsi on numara.
Armageddon
08-05-2013, 08:40
eger siz gidiyorsaniz champs elysees de leon diye bir restoran vardir, sadece midye uzerine calisir. Siddetle tavsiye ederim.
Offff sabah sabah nasıl canım çekti... çeşit çeşit pişmiş midyeler :rolleyes:
Bir de champs elysees in sonunda L'arc de Triumphun ordan sola dönünce o caddede biraz ilerde solda Ferrari store var tavsiye ederim :)
Bana gelirken crepe yapan bi hatun getir :D
Maşallah yılan hepsi :D
bartubasot
08-05-2013, 08:50
Gitmisken lido yada moulın rouge showlarida izlenmesi tavaiye edilir
Yemek konusu acildi madem :) la relais de l'entrecote a git mutlaka ben oyle bi antrikot ve patates kizartmasi yemedim baska yerde :) champs elysees de eiffele giderken sagda louis vuitton var ordan saga gir ilerde sola donuyosun kime sorsan gosterir :)
Çok fazla parçalanmıycam dersen askerlikten kalma tanıdık esnaf lokantaları var 9-10 Euro'ya et salata şarap şeklinde :)
Esek etiydi onlar dimi kanka :D
Esek etiydi onlar dimi kanka :D
ahahahah yok kanka At eti vardı yeni gelen alt devrelere ben pişiriyodum :D
Dediğim mekan arc de triomphe'ın sağındaki geniş caddede sol kaldırımda dışı cam balkon tarzında giydirilmiş self servis bir yer.
Kisacasi paris cok pahali semt :D
Kisacasi paris cok pahali semt :D
paris pahalı da disneyland civarında dev gibi bi outlet var... inanılmaz indirimler mevcut.. özellikle armani de
Dün geldim öyle bahsettiğiniz gibi ucuz bişey görmedim yok yani :D
Bende bir soru sorim Singapur'da nerde ne yenir teşekkürler :)
Bende bir soru sorim Singapur'da nerde ne yenir teşekkürler :)
sene olmus 2013... yapmayın etmeyin
bilgi veren tum arkadaslara tesekkurler
dincer07
09-05-2013, 09:50
Daha indirim yok buralarda Haziran'da baslar şimdiden birşey almak pek akıllıca degil :)
Prag'dan açıkcası çok birşey alınmaz. Tam bir turist şehri olduğundan kakalarlar herşeyi.
Yemek olarak meydanın civarında ara sokakların birinde Mlejnice isimli local restorana gidilir, "beef goulash in loaf of bread" sipariş edilir. mutlu son ile dönülür.
Prag'dan açıkcası çok birşey alınmaz. Tam bir turist şehri olduğundan kakalarlar herşeyi.
Yemek olarak meydanın civarında ara sokakların birinde Mlejnice isimli local restorana gidilir, "beef goulash in loaf of bread" sipariş edilir. mutlu son ile dönülür.
akşam eğlenmek için de saat kulesi meydanda arkanıza alınır, sağa doğru tam karşınızda hard rock ta 1-2 bişiler içip devamında sağ tarafta coyote de devam edilir :D