Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo revizyonu ve tamir kiti yaptıralacak yer
Umarim konuyu dogru yere actim.
Turbom tamir takimi istiyor yag kacirma vs yok alt devirde cuflama gibi otme yapiyor.bostancida kuzey turboyu duydum ama nasildir bilmiyorum verdigim paraya degsin istiyorum yapilacak is. Sizin tavsiyeleriniz nerelerdir.yaptirdiginiz yerden memnun kalan kalmayan arkadaslari konuya davet ediyorum baska arkadaslarda bende faydalanayim.onceligim anadolu yakasi.ama isi ehli avrupada ise orasida olur
http://s3.dosya.tc/server5/jgMz5Y/20130513064610.rar.html
aracın sesini kaydettim ekledim size bayağı bir fikir vericektir:)
tavsiye üzerine pendikte şahin turboya yaptırdım. tamir kiti değiştirildi. şuanlık bi sıkıntı yok.
tdipower
12-05-2013, 22:51
gonder ben yaptırayım ne gerekiyorsa :)
Burda bulamassam zaten oyle bisi olacak:) kargosu vs oldugu icin onceligim burasi serdarcim.bana fiyat bilgisini ogrenip pm lermisin.
tdipower
12-05-2013, 22:55
gormeden fiyat veremeyiz ama turbon şuan faal olduğu için fazla masraf çıkacağını sanmıyorum ben :) ilerde yazılım yaptırmayı planlıyorsan içine ufaktan sevgimizide katarız olmazsa
Suanlik dusunmuyorum ama turbo pert olsaydi ozaman diyodum 150-160 turbosu taktiryim falan ama suan skintisida olmadigin icin kit isimi gorecek)
tdipower
12-05-2013, 23:03
tamam sen bak oralara olmazsa haberleşiriz
Tamam serdar cok saolsin ilgin icin
Up up varmi bostancidaki kuzey turbo hakkinda bilgisi olan.okadar turbocu adam var burda yav:)
VteC_MaNiaC
13-05-2013, 11:02
Up up varmi bostancidaki kuzey turbo hakkinda bilgisi olan.okadar turbocu adam var burda yav:)
imamoğlu turbo iyidir... hibrid turboa yapar...
kosiflerin karşısındaki sokakta yeri
eneserol
13-05-2013, 11:05
yaptırmışken hibrid yaptırın bari de yaptırdığınıza değsin ;)
İmamoglunu listeye aldim.maliyete gore hbrid olayinada bakacagim
BthnKrkt
13-05-2013, 11:21
imamoğlu turbo iyidir... hibrid turboa yapar...
kosiflerin karşısındaki sokakta yeri
Bana mı denk geldi bilmiyorum ama 3 kere yapmalarına ragmen ısrarla yag verdi turbo ondan önce karşıda Ahm nin yaptırdıgı yer jet turbo muydu neydi orda hybrid yapıldı sıkıntısız sorunsuz gazladım. kapak çatladığında turboyuda bakıma gönderdim guney turboda yapıldı ama 2000 2500 km yapmadı içine verdi. Sorunu söyledıgımızde kabul edip benim yaptırmamı ücreti vereceklerini söylediler ama imamoğlu beni hayatımın o 1 ayından soguttu sürekli beyaz duman yok motordan yok enjektörden aldım sıfır 2260 gtb ne duman kaldı ne dert.
Bana mı denk geldi bilmiyorum ama 3 kere yapmalarına ragmen ısrarla yag verdi turbo ondan önce karşıda Ahm nin yaptırdıgı yer jet turbo muydu neydi orda hybrid yapıldı sıkıntısız sorunsuz gazladım. kapak çatladığında turboyuda bakıma gönderdim guney turboda yapıldı ama 2000 2500 km yapmadı içine verdi. Sorunu söyledıgımızde kabul edip benim yaptırmamı ücreti vereceklerini söylediler ama imamoğlu beni hayatımın o 1 ayından soguttu sürekli beyaz duman yok motordan yok enjektörden aldım sıfır 2260 gtb ne duman kaldı ne dert.
maslak ta 2 kısımda bi turbocu var dükkanın adını istersen ögrenirim 2 3 tane yaptırdın bizde tavsiye üzerine gittik ve hiç bir sıkıntı yaşamadık garantili yapıyor
topkapı sanayide huseyin usta var. öneririm.
Huseyin usta onerisi fazlaca var degerledircegim
eger yeni turbo almıcaksanız sadece revizyon yaptırın bence , hybrid isi sıkıntılı
Pendik'de Şahin Rektifiye & Turbo ile çalışıyoruz epey revizyon işi yaptırdık müşterilerden olumsuz bir geri dönüş almadık.
Bende pendikteyim onada bakayim ozaman
darkmoon
13-05-2013, 16:32
maslak ta 2 kısımda bi turbocu var dükkanın adını istersen ögrenirim 2 3 tane yaptırdın bizde tavsiye üzerine gittik ve hiç bir sıkıntı yaşamadık garantili yapıyor
bende ismini bilmiyorum ama aynı yerde yaptırdım zaten maslakda turbocu dedinmi o adamın ismi geçer çoğu servisler falanda turbolarını ona yaptırıyor bizde zaten servisin yönlendirmesiyle gittik bizim 2 aracımızın turbosunu o revize etti biri sorento biride volvoydu.. usta birde bilinçli mesela volvoya hybrid yapalım dedik yanaşmadı yapmam ben buna dedi o zaman nedenlerinide söylemişdi bu araca olmaz demişdi istersen başka tubocu yapar ama ben yapmam demişdi yani bilinçli biri o hoşuma gitmişdi..
Maslaktakininde ismini ogrenebilirmiyim?
RC_Alper
13-05-2013, 20:42
imamoglunda revizyon yaptırdım turboya.1 ay oldu performans işçilik şimdilik iyi.ilerdede bişe olmazsa işçiliğinden memnunum.yalnız ilgi alakadan hiç memnun kalmadım.doğrusu sahibi mehmet bey orda yoktu.onla muhatap olmak lazım.
ilk mesaja ses linkini ekledim
Turbocu onerileri devam gunceli
imamoğlu turboda salyangoz değiştirdik 1 hafta önce. ilk gün acayip beyaz duman verdi. hemen geri götürdük arabayı imamoğluna.
kaputu kaldırdı ve indirdi turboda bir şey yok dedi. işin garibi araba sadece 1 gün beyaz duman attı ertesi gün ve şuanda dahil duman kesildi. ama hala içime sinmeyen birşeyler var. mekanik ustam ise turbocudan yana asla sorun yaşamayacağımızı, bugüne kadar tüm turbo arıza işlerini imamoğlunda yaptırdıklarını ve sorun yaşamadıklarını söyleyince şimdilik beklemedeyim :)
ama ilk günkü performansı yok arabanın. şimdi bu soruna yoğunlaşmış durumdayım 1 haftadır. sizin fikirleriniz var mı arkadaşlar?
ghibli06
14-05-2013, 16:58
toplamda 3 kere tamirat yaptırdım, eğer ciddi basınç açıyorsan hiç yakınına uğrama... bu arada eğer eski turbo yağ vermişse egsoza, yeni de taksanız bir müddet o duman gelir...
imamoğlu turboda salyangoz değiştirdik 1 hafta önce. ilk gün acayip beyaz duman verdi. hemen geri götürdük arabayı imamoğluna.
kaputu kaldırdı ve indirdi turboda bir şey yok dedi. işin garibi araba sadece 1 gün beyaz duman attı ertesi gün ve şuanda dahil duman kesildi. ama hala içime sinmeyen birşeyler var. mekanik ustam ise turbocudan yana asla sorun yaşamayacağımızı, bugüne kadar tüm turbo arıza işlerini imamoğlunda yaptırdıklarını ve sorun yaşamadıklarını söyleyince şimdilik beklemedeyim :)
ama ilk günkü performansı yok arabanın. şimdi bu soruna yoğunlaşmış durumdayım 1 haftadır. sizin fikirleriniz var mı arkadaşlar?
ilk gün kaç bar basıyordu turbo
şimdi ne basıyor diye sorsam ?
bana da öyle dediler araç salyangoz arızalı sürüldüğü için artık yağlar yanıyor can sıkma dediler rölantide belki saatlerce açık bekledik dükkanda ertesi güne turbocuya giderken duman yoktu. turbocuda da duman atmadı hiç.
kaç bar basıyor bilmiyorum henüz basınç saati temin edemedim. :(
valve i kısmış olabilirler mi?
Maslak Sanayi'de Doğan Usta var. Oraya da bi bak istersen :)
tavsiye üzerine pendikte şahin turboya yaptırdım. tamir kiti değiştirildi. şuanlık bi sıkıntı yok.
pendik sanayide dimi?
bizde eski işimde yaptığımız iş makinalarında turboda arıza vs olduğunda ona yaptırıyorduk..
aynen iş makinesi turbosuda gördüm kafam kadardı valla:D
GokhanRS
13-09-2013, 22:37
ben imamoğlundan hiç memnun kalmadım. aksine her seferinde başka sorunlar çıktı her aracımızda. sonra topkapı güney turbo ile tanıştım. hüseyin usta sağolsun çok iş yaptı bize hiç sorun çıkmadı.
1 kere sorun yaşadık ondada hemen garantili dedi yeniledi. gık demedi. en ufak bahane uydurmadı. mal bizim masraf bizim dedi yaptı hemen aracı. hatta bana güvenmez başka yere yaptırmak istersen masrafını bile karşılarım yeterki bana karşı en ufak küslük olmasın dedi.
yani adamın dibidir.
Guney turbo,topkapi. Ustteki yoruma katilmamak elde degil. Guler yuzluler, islerini hakkiyla ve ilgiyle yapiyorlar. Kaziklamak vs gibi niyetleri kesinlikle yok. Gozu kapali gidilir.
bana uzak olduğu için pendiktekini tercih ettim. burasınıda tavsiye ederim. usta güler yüzlü muhabbetkar.
Arkadaslar turbocu otomotiv diye ikitellide bir yer var orasi nasildir.pal buyutmeyede 100 tl diyor tamir kiti 250 tl bir yil garantili merak ettim sifir turbo icin aramistim.
Güney turboda Transporter aracımizin turbosunu yeniledik. Tamir kiti takıldı. Tam olarak 114 bin km oldu 2.5 yılda . Ne ıslik ne üfleme ne duman var. Balans vs. Acikcasi ilerde sıfır araba alsam bile turbomu onlar yapar.