Orijinalini görmek için tıklayınız : Ebaydan pug307 coil over alınırmı?
huseyinturk
04-06-2013, 18:45
Aracıma coil almaya niyet ettim ama piyasası çok garip. 1000 lira civarı satılanda var 3000e satılanda. 1000 liralık üründen alıp kullanan arkadaşım var gayet iyi sertliği olsun yol tutuşu olsun, malzemede kaliteli gibi geldi bana. Yapılma coillerde var onlara hiç bakmıyorum zaten daha önce şahit olduğum tecrübelerden ötürü..
Ebayda 164 euroya kadar bulunabiliyor. Ebaydan alsam gümrükte vs sıkıntı olurmu? Daha önce bu şekilde alışveriş yapan varmı ebaydan?
driver_can
04-06-2013, 22:00
Bu konuyu bende takıpteyım.Bende de 206 var eıbach 5 lık taktım ama dusuklugu memnun etmıyor hala benı.Yurt dısından getırme fıkrı ıyıde takılır mı acaba?Ikıncı el alıp sıkıntı yasamak ıstemıyorum.
tdipower
04-06-2013, 22:12
gümrükte kredi kartı ekstreniz paypal çıktınız ve ruhsatınızla girlikte giderseniz ürün bedelinin %20 si vergi ödeyerek alabilirsiniz sıkıntı çıkmaz
alihan_27
04-06-2013, 22:47
Amortisörler, gümrükten artık kolay kolay geçmiyor diye biliyorum. Düzenleme yapılmış, basınçlı gaz içerdiğinden dolayı.
Kapalı kutu içerisinde basınçlı sıvı ve gaz olan şeyleri Posta gümrüğü ile getirtemiyorsunuz diye okudum çok fazla. Ben 3 sene kadar önce gayet pahalı bir coiloverı PTT ile getirtip vergisini ödeyip aldım ama şimdi kolay değil galiba.
huseyinturk
05-06-2013, 11:37
Vergi girince işin içine kargo vs derken astarı yüzünü geçiyor. Riskide var birde. Türkiyedede coil kalmamış piyasada En güzeli beklemek sanırım
164 euroya coil over olacagını sanmıyorum suspansıyon olabılırmı o.
fk almıştim 307im için gelmişti ama 4-5 sene oldu sanırım
Aranel Ciryatan
17-06-2013, 07:27
şuanda büyük bir düzenleme var arkadaşlar. distribütör firmalar bile amortisör sokamıyor gümrükten. 3 aydır powershopun koni getirmesini bekliyorum aracım için :(