Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomobil Festivali Düzce
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/984213_390468591072442_1169552140_n.jpg
Arkadaşlar etkinliğin amacı bizim gibi bu otomobıl işlerıyle uğraşan arkadaşların bı araya gelmesını sağlamak onun içinde Düzcede güzel yeşillik bi alan seçtik mesire alanı. Etkinliğe yaklaşık 40 ılın otomobıl grupları forumlar vs. katılım sağlıcak bıze dönuş yapanlar güzel bi gün geçiceğini umuyorum siz Techturkey ailemden kişilerıde orada görmek ısterım knuyu onun için açıyorum.
Festival içeriği;
22si Akşamından gelenler için festıval alanında kamp kurulacaktır. (mangal sohbet vs.)
23 unde ıl dısından gelenlere ucretsız mangal yemeği öğlen saatınde onun dısında alanda cıg köftecısıne kadar satıcılar olacaktır.
sahne kurulacak ogun sahnede dj ugur ısımlı arkadaşımız muzık yapıcak kemence org.vs bıde rapsodı ısımlı muzuk grubu sahne alıcaktır.
Organizasyonumuz içerisinde Düzce Huzurevi, Akçakoca Yaşlı Bakım Merkezi, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Sevgi Evleri yurtlarında kalan misafirlerimiz olacaktır.
Festıvalde 15 tanne profesyonel fotoğrafçi yer alıcaktır.
Ogüne özel zeplin kardırılacaktır ve festıval baştan sona model helıkopterle yukarden vıdeo kaydına alınacaktır.
Otoban cıkışlarında ekıp arkadaşlarımız sizi karşılayıp mesıre alanına getırecekler.
Sormak ıstedıklerınız varsa bu konu altında yada telefonla bana ulaşabılırsınız.
Alanın fotosu (2000 araclık alan)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/477267_376797839106184_975404076_o.jpg
dj uğur.
Dj uğur - Düzce üni 2012 Part 1.mpg - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rYq33jgajMU)
Dj uğur - Düzce üni 2012 Part 1.mpg - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rYq33jgajMU)
grup rapsodi
https://www.facebook.com/photo.php?v=121980787900357&set=vb.100002653090535&type=2&theater
alan harika kısmet olursa gelmek isterim
alan harika kısmet olursa gelmek isterim
İşallah diyelım müsait olursanız beklerım
turbo&quattro
14-06-2013, 00:11
Gerekli ve kati onlemlerle alan apachelerden arindirilirsa cok guzel bir org olabilir. Kolay gelsin simdiden .
Ciddi uğraşılmış gibi, umarım sorunsuz ve keyıflı gecer :)
yer çok güzelmiş ama kalite umarım düşük olmaz
Gerekli ve kati onlemlerle alan apachelerden arindirilirsa cok guzel bir org olabilir. Kolay gelsin simdiden .Alanda trafık polıslerı görev alıcak araclar festıval alanın cevresıne park edılıp sahne alanına gecılecek. Elimizden geldğince işallah :)
EmreAygun
14-06-2013, 01:00
Allah utandırmasın inşallah.. Umarım çok güzel ve eğlenceli bir gün olur.. Bol bol fotoğraf bekliyoruz :)
Sözüm ona fuarlara taş çıkartıcak bence :)
63owen63
14-06-2013, 08:39
Cok ciddi bir kalabalık, ugraşması çok zor olacak..Kolaylıklar diliyorum.
Elinize sağlık. uzak olmasa gelmek isterdim.
Allah utandırmasın inşallah.. Umarım çok güzel ve eğlenceli bir gün olur.. Bol bol fotoğraf bekliyoruz :)
Fotograf kulubunden 15 profesyonel fotografci ogun gorev alicak tesekkur ederim
Sözüm ona fuarlara taş çıkartıcak bence :)
Gelenler memnunbdonsun yeter bize :)
Cok ciddi bir kalabalık, ugraşması çok zor olacak..Kolaylıklar diliyorum.
40 kisilik bi gorevli ekip kurduk polislerde yardimci olacak festival bitince sanirim saglam bi oh cekicez :)
Elinize sağlık. uzak olmasa gelmek isterdim.
Bize Adana ve Erzurumdan bile telefon geldi geceden yola cikicaklarmis musaitseniz ogun beklerim isallah.
Kardeşim Düzce zaten toprak sayılır. Afyondayım izin ve nakit sıkıntısı var. Ay sonu Sinop'a gideceğim Afyon-Sinop- Arada belki Bartın ve tekrardan Afyon. Zaman ve nakit sıkıntısı olmasa kaçmazdı :(
Kardeşim Düzce zaten toprak sayılır. Afyondayım izin ve nakit sıkıntısı var. Ay sonu Sinop'a gideceğim Afyon-Sinop- Arada belki Bartın ve tekrardan Afyon. Zaman ve nakit sıkıntısı olmasa kaçmazdı :(
Kismet diyelim hakan abi bu arada Bartinli hemserilerimizde gelceklermis ayarlayabilirlerse kendilerini geceden kampa katilcaklar bizimle isallah.
Keşke izinde oralarda olsam bende gelirdi. Zaten kaç km oradan orası :)
Gelenler memnun kalirlarsa devami olucak bidahakine kismetse diyelim :)
Ciddi emek verilmiş ve güzel bir organizasyon olacağa benziyor..Ama mekanın gerçekten apaci kesim uzak tutulursa efsane olacak bir organizasyona imza atmış olursunuz..
Müsait olursam katılmakta isterim..
Allah utandırmasın son zamanların en büyük etkinliği olacak gibi geliyor emeklerinizin karşılığını alırsınız inşAllah fotograf ve videoları bekliyoruz...
bizde Denizlide bu pazar 16 Haziranda teras parkta düzenliyoruz ama sizinkinin yanında adı anılmaz :D arac katılımı sınırlı olacak. sizinkinin benzeri yogunluk bizdede mevcut bu işler baya emek istiyor umarım deger ve devamı her sene olur
hepimiz klabırız hepimiz apaçiyiz :D
Kardeşim kolay gelsin Alah utandırmasın cidden zor iş :)
Toplanılacak alan çok güzel.Bu organizasyon vezir de edebilir rezilde.Çok kontrollü olması gerek.2 extra çakıp altında gt-r varmış moduna giren adamların kapıdan gönderilmesi şart.İnşallah başarılı geçer.
o hep izlediğimiz yurt dışındaki buluşmalar gibi olursa süper olur kimse yanlış anlamasın ama kuş serisi araçların yada arkadaşın dedği gibi extraları çakıp orda görüntü kirliliği yaparlarsa güzelce düşünülen organizasyona gölge düşer sırf bu tür organizasyonlara çoğumuz katılamıyoruz çıkıpta biri şahinle dönücek toparlayamıycak vurcak etcek diye
Ogun orda kontak actirmamak icin elimizden geleni yapicaz zaten sahne kurup dj olsun sarki grubu kemence vs. Onlari ayarlama amacimiz millet araba lardan uzak kalip eglensin bu tarz kotu goruntuler olmasin die isallah planladigimiz gibi gitcek
inşallah yoksa hep özendik yurt dışındaki organizasyonlara bizim ne zaman olucak derken siz planını yapmışınız işim olmazsa katılmaktan keyif alıcam
inşallah temiz bir katılım olunur.
proje çok güzel, düşünceler çok iyi ancak gelecek araç sahiplrinin biraz bilinçli olması şart.
Tam 3 senedir Duzcede bu bilinci kazandirmak icin ugrasiyorum :) anlatsam uzun hikaye :) bakalim genelde ilki zordur bide alkol sıkıntısı cekmeyelim diye bilerek kandile denk getirdik :D
inş istediğiniz gibi olur bizim oralarda böy organizasyonları görmek görmek güzel bu arada bende eflaniliyim
skyserhat
14-06-2013, 14:02
büyük bir işin altına girmişsiniz çok güzel düşüncelerle oluşturulmuş bir etkinlik emeğinize sağlık şimdiden
inş istediğiniz gibi olur bizim oralarda böy organizasyonları görmek görmek güzel bu arada bende eflaniliyim
Bende eflani dogumluyum :) rumbeyi köyünden dememe gerek yok firinciyim :)
büyük bir işin altına girmişsiniz çok güzel düşüncelerle oluşturulmuş bir etkinlik emeğinize sağlık şimdiden
Tesekkurler :)
Bu arada arkadaslar IHA ve DHA dan ulastilar bana festival haberi 77 ilin yerel gazetelerine cikmis
Baya ses getircek sanirim
Şenol tebrik ediyorum seni böyle güzel işlere imzanı attığın için
Şenol tebrik ediyorum seni böyle güzel işlere imzanı attığın için
Tesekkur ederim abi valla dogruyu solemek gerekirse su zamanda tek basina yemio Allahtan ekip saglam
S.Özeren
14-06-2013, 15:10
düzce yolları nasıl gelsek yolda sıkıntı çekermiyiz tümsek , çukur vs ?
düzce yolları nasıl gelsek yolda sıkıntı çekermiyiz tümsek , çukur vs ?
Samet cumartesinden çıkalım kampta kalırız toplayalım takımı ne dersin?
düzce yolları nasıl gelsek yolda sıkıntı çekermiyiz tümsek , çukur vs ?otobandan cikinca tarafige acilmamis yeni asfaltlanmis yol var ogun orayi kullanıcaz yol durumu iyi
Valla aslan abim sevinirim cunku bu tarzz etkinlikler sizin gibi biilincli katilimcilar olunca daha bi guzellesio ornek olma vs. Acisindan
gelemiycem ama inş. cok güzel geçer ve güzel kareler görürüz umarım kendini bilmezler o güzel çimenlik alanda sıfır cizmeye çalışmazlar
S.Özeren
14-06-2013, 15:42
bana uyar abi 200 km yol bişey değil , yolda sıkıntısızmış gidek :)
bana uyar abi 200 km yol bişey değil , yolda sıkıntısızmış gidek :)
Tamam yarın akşam konuşalım o zmaan herkezle netleştirelim
TanerErbay
14-06-2013, 16:01
22si Akşamından gelenler için festıval alanında kamp kurulacaktır
bu nasil bir kamp? gelip orda yatabilicekmiyiz yoksa Düzce de kalabilecegimiz otel varmi?
22si Akşamından gelenler için festıval alanında kamp kurulacaktır
bu nasil bir kamp? gelip orda yatabilicekmiyiz yoksa Düzce de kalabilecegimiz otel varmi?
Gece ortaya ates yakip mangallarimizi da yakip makara muhabbet tarzinda bi kamp dusunduk arzu edenler cadir kurabilirler gelicek illerin geneli biz cadir kurmicaz alan guzel sabaha kadsr muhabbet ederiz dediler isteyenlerede otel ayarlarim
chiefkadir
14-06-2013, 16:22
Etkinlik deyice akla gelen ilk isimlerdensin Şenol kardeşim :)
Allah utandırmasın duruma göre gelebilirim :)
çok güzel olacak gibi görünüyor alan harika bence. tıpkı yurtdışı organizasyonlar gibi
Tam 3 senedir Duzcede bu bilinci kazandirmak icin ugrasiyorum :) anlatsam uzun hikaye :) bakalim genelde ilki zordur bide alkol sıkıntısı cekmeyelim diye bilerek kandile denk getirdik :D
çok iyi mantık :D
Etkinlik deyice akla gelen ilk isimlerdensin Şenol kardeşim :)
Allah utandırmasın duruma göre gelebilirim :)
Rahat batıo Kadir abi :D Erkut abımle beklıyorum işallah
çok güzel olacak gibi görünüyor alan harika bence. tıpkı yurtdışı organizasyonlar gibi
çok iyi mantık :D
Beyin bedava hatta bizim cocuklardan bazıları sonradan uyandı işe geldıler yanıma abi o gun kandılmış tarıhı değiştirelim :D susun dedım bı gelın şöle size bişi anlatcam ehehee :D
onurunal
14-06-2013, 17:25
o çimenlere arabayla girmesenz ya yaa :(
abdullahduymaz
14-06-2013, 17:46
Kismet diyelim hakan abi bu arada Bartinli hemserilerimizde gelceklermis ayarlayabilirlerse kendilerini geceden kampa katilcaklar bizimle isallah.
Bartından gelecek arabalar kabataslak dahi olsa belli mi?
Arabzları ben bilmıyorum zonguldaklı arkadaşlarımız bılıo hatta onların davetıyle gelıceklermış
Alan çok güzelmiş :) Biraz daha yakın olsaydı gelmek isterdim.
Gece yarısı günceli çekelım davetı görmeyen kalmasın :)
arifozcelik
15-06-2013, 04:53
biraz geç oldu
aslında hep bu festivalle ilgili bir önerim vardı ama bir türlü malesef sunamadı inşallah bir dahakine
videonun sonuna doğru 12. dakikalarda başlıyor tatlı bir yarışma tarzı bir organizasyon düzenleniyor, işin ehli olan ustalarımızı jüri olarak davet edip sağlam bir suponsorlada ödüllendirme yapılabilir. ödül olarak ne biliyim boya koruma veya motor yağı hediyesi gibi birşeyler olabilir
VAG EVENT 2010 The Movie Full Lenght - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=__WEt2XPHsY)
hendek düzce arası 81 km ama bu aga ya belli olmaz belki onu bile ayarlamıştır, malesef ben bu organizasyonda da yokum az kaldı 4 yıl 3 ay sonra ev kredisi bitecek kendi arabama sahip olucam olmuyor böyle başkasına rica minnet olmuyor '' tırnağın varsa kendi başını kaşı'' demiş atalarımız
biraz geç oldu
aslında hep bu festivalle ilgili bir önerim vardı ama bir türlü malesef sunamadı inşallah bir dahakine
videonun sonuna doğru 12. dakikalarda başlıyor tatlı bir yarışma tarzı bir organizasyon düzenleniyor, işin ehli olan ustalarımızı jüri olarak davet edip sağlam bir suponsorlada ödüllendirme yapılabilir. ödül olarak ne biliyim boya koruma veya motor yağı hediyesi gibi birşeyler olabilir
VAG EVENT 2010 The Movie Full Lenght - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=__WEt2XPHsY)
hendek düzce arası 81 km ama bu aga ya belli olmaz belki onu bile ayarlamıştır, malesef ben bu organizasyonda da yokum az kaldı 4 yıl 3 ay sonra ev kredisi bitecek kendi arabama sahip olucam olmuyor böyle başkasına rica minnet olmuyor '' tırnağın varsa kendi başını kaşı'' demiş atalarımız
Az daha süprizi bozuyodun abi :D ehehe neyse bi aksilik çıkmazsa öle bi düşüncem var şöle var kimsenın haberı olmıcak neyse burdakıler yabancı deıl yaklaşık 10 katagorıde arac secmeyı düşünüyorum temnizlik bakımından basıktı ses sıstemıydı vs. gibi
kardesım allah yardımcın olsun.... benden sana bi tavsiye skın aracları çimlerin oldugu bolume alma yoksa basın cok fecı bır sekılde agırır... sen ne kadarda herseyı kontrol altında tuttugnu zannetsende apaçinin tekı o çimlerin ustunde yanlamaya basladımı hadı gecmıs olsun butun kontrol senden gider... görevli sayınıda biraz daha arttırmanda fayda var...
Halka açık alan trafık polısıde görev yapıcak tehlıkelı harekete ceza var :) bastan gereklı uyarıları yapıcam
Halka açık alan trafık polısıde görev yapıcak tehlıkelı harekete ceza var :) bastan gereklı uyarıları yapıcam
1 ay once bizde sapancada kirkpinar havaaalaninda engelli kardeslerimiz icin yaptik... butun resmi kurumlardan izin aldik valilik kaymakamlik emniyet vs. Hatta ekip arabasi surekli ordaydi ama 400 araca yakin olunca hic kimse birsey yapamadi ne bzm ayarladigimiz gorevliler nede polis cunku yetisemedik birine kosarken oteki otekine kosarken baskasi yapti... ve guzelim cim berbat oldu ve suan durumu mahkemeye tasiyorlar bnm dilim yandi snn yanmasin cok dikkatli ol.
1 ay once bizde sapancada kirkpinar havaaalaninda engelli kardeslerimiz icin yaptik... butun resmi kurumlardan izin aldik valilik kaymakamlik emniyet vs. Hatta ekip arabasi surekli ordaydi ama 400 araca yakin olunca hic kimse birsey yapamadi ne bzm ayarladigimiz gorevliler nede polis cunku yetisemedik birine kosarken oteki otekine kosarken baskasi yapti... ve guzelim cim berbat oldu ve suan durumu mahkemeye tasiyorlar bnm dilim yandi snn yanmasin cok dikkatli ol.Onda ben de vardım polıs görmedım orda ya bı gözukup gıttıler..
Hatta en baş noktaya aracımı cekmeye gıttım yanıma bı arkadaş geldı görevlı oldugunu söledı arabanı oryaa cekme burda araclar sıfır cızıcek dedı :D anlıcağın orda polısler plakalara ceza ıslemı uygulasalardı orda böle bı göruntu cıkmazdı hatta bi brodway el frenı ıle dönmeye calısırken başka bı arabaya bıle vurdu
Bas edemeyince gittiler neyse allah yardimcin olsun kardesim
LIGHT RS
18-06-2013, 16:39
Allah yardımcın olsun şenol kardeşim,
Kalite olursa her sene devamı gelir, Dahada katlanarak dahada güzelleşerek. Ama apacileri kontrol edemezseniz, kavga gürültü ve olay olursa ilk ve son olur. Hem düzce için Hem senin ve ekibin için.
arifozcelik
18-06-2013, 22:13
Az daha süprizi bozuyodun abi :D ehehe neyse bi aksilik çıkmazsa öle bi düşüncem var şöle var kimsenın haberı olmıcak neyse burdakıler yabancı deıl yaklaşık 10 katagorıde arac secmeyı düşünüyorum temnizlik bakımından basıktı ses sıstemıydı vs. gibi
süpriz olduğunu bilmiyordum :)
telefondan girmek zor olduğu için fırsat bulursam bilgisayaradan bakıyorum onun için gecikmeli yazıyorum face den yazdıklarına birşeyler yazmışdım ama tek kelimesini hatırlamıyorum bu aralar hem işyeri yoğunluğu hem evi aldığımız müteahhit site sakinlerine yaşattığı huzursuzluklarla uğraşıyorum kafam allak bullak aslında bu kadar yoğun bir dönemde olmasa gelmeyi çok istiyorum.
birtane video paylaşılmış onun ogün çekilmiş orjinal görüntülerle katılımcıların araçlarıyla v.s. düzenlerseniz uzun süre unutulmaz diye umuyorum.
Allah (c.c.) o günü apaçilerin şerrinden korusun
süpriz olduğunu bilmiyordum :)
telefondan girmek zor olduğu için fırsat bulursam bilgisayaradan bakıyorum onun için gecikmeli yazıyorum face den yazdıklarına birşeyler yazmışdım ama tek kelimesini hatırlamıyorum bu aralar hem işyeri yoğunluğu hem evi aldığımız müteahhit site sakinlerine yaşattığı huzursuzluklarla uğraşıyorum kafam allak bullak aslında bu kadar yoğun bir dönemde olmasa gelmeyi çok istiyorum.
birtane video paylaşılmış onun ogün çekilmiş orjinal görüntülerle katılımcıların araçlarıyla v.s. düzenlerseniz uzun süre unutulmaz diye umuyorum.
Allah (c.c.) o günü apaçilerin şerrinden korusunogun 25 profesyonel fotografcıya cıktı sayı 1 helıkopterle o benzılı ler varya yukardan cekım yapıcak bıde alandan 3 kısın kameralarla cekım yapcaz her an kayıt altında :D
Erzurumdan gelenler hakkinda bilgi verirseni bende onlarla katilim saglayabilirim. O.m bekliyorum. :)
gelmeye calıscam, güzel olcağa benziyor. gerçi kimseyi tanımıyorum ama :D :D
Renaultolog
19-06-2013, 02:45
Geçen haftasonu bi tekirdağ yaptığım için ehliyet+maddiyat sıkıntısı mevcut, yoksa kaçmazdı akşamdan gelip kamp yapmak fazlasıyla zevkli olurdu, şimdiden kolay gelsin şenol abi :)
arifozcelik
19-06-2013, 21:50
ogun 25 profesyonel fotografcıya cıktı sayı 1 helıkopterle o benzılı ler varya yukardan cekım yapıcak bıde alandan 3 kısın kameralarla cekım yapcaz her an kayıt altında :D
hayal etmesi bile müthiş çok güzel bir organizasyon olacak çokkkkk:icon_tup:
Bugun spor bakanligi, kultur ve turizm bakanligi aradi protokol katilim saatii sordu sanirim onlarda katilacakalr
Onlarin pesine emniyet aradi cevik kuvvet te gelicekmis baslama ve bitis saatini istediler.
Az kaldi gormeyen kalmasin gunceli
Kampa son bir gun gunceli
kısmetse pazar ordayız :D :D
-Murat Özcan-
21-06-2013, 11:36
Maşallah alan çok güzel piknik havasında bir festival geçeceğinden şüphem yok iyi eğlenceler şimdiden herkese
gelmeye calıscam, güzel olcağa benziyor. gerçi kimseyi tanımıyorum ama :D :D
Bu festivalin amaci bu camiadan yeni arkadaslarin olusmasi bi aksilik durumunda bana numaramdan ulasabilirsiniz 0541 523 1371
kısmetse pazar ordayız :D :D
Isallah :)
Maşallah alan çok güzel piknik havasında bir festival geçeceğinden şüphem yok iyi eğlenceler şimdiden herkese
Tesekkur ederiz :)
Suan elektriklendirme calismalari yapiliyor. Gelen araclar icin bazi bolumlerde asfsltlandirma calismalari yaptirdik bugun ikinci kati atildi asfaltin pazara hazir :)
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hphotos-ak-ash3/1047932_516725775048492_411468852_o.jpg