PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine facebook sorunu

Boost Up
25-06-2013, 02:07
Merhabalar, yine sorunum var ve ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum. Özellikle facebookta bu sorun.

Sağda solda aptal saptal reklamlar çıkıyor facebook içinde. Hatta reklamların sağ altındada "Ads not by this site" yani reklamlar bu site tarafından yapılmıyor yazıyor.

Geçmişi sildim her türlü ama yok, gitmedi o reklamlar bir türlü. Çözümü var mı? Yoksa Chrome u silip tekrardan kuracağım. Teşekkürler.

Diyadin
25-06-2013, 08:09
Bir sourda benden
Arkadaşlarımın beğendiğim paylaşımlarını başkaları görmesin istiyorum ne yapmak lazım ?

srkns
25-06-2013, 08:26
Merhabalar, yine sorunum var ve ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum. Özellikle facebookta bu sorun.

Sağda solda aptal saptal reklamlar çıkıyor facebook içinde. Hatta reklamların sağ altındada "Ads not by this site" yani reklamlar bu site tarafından yapılmıyor yazıyor.

Geçmişi sildim her türlü ama yok, gitmedi o reklamlar bir türlü. Çözümü var mı? Yoksa Chrome u silip tekrardan kuracağım. Teşekkürler.

Chrome ve mozilla da bu tür pop up ları engelleyen eklentiler mevcut, Adblock plus olarak store da aratıp yüklerseniz büyük ihtimal kendisi engelleyecektir, yine de görürseniz reklam üzerinde mouse sağ click yapıp reklamı engelle seçeneği tıklamanız yeterli

srkns
25-06-2013, 08:28
Bir sourda benden
Arkadaşlarımın beğendiğim paylaşımlarını başkaları görmesin istiyorum ne yapmak lazım ?

Sanırım bu mümkün değil, ancak arkadaşınız paylaşımlarda kısıtlama (görünürlük olarak; sadece arkadaşlarım) olarak ayarlarsa 3. kişilerce görünmemesi lazım diye düşünüyorum