PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin-Antalya yolu ne durumda ?

kkursat01
26-06-2013, 20:14
Arkadaşlar hafta sonu antalya tarafına gitmek istiyorum silifkeye kadar bir sıkıntı yokta silifkeden sonraki kısımlar yani sahil yolu ne alemde çalışma vs. varmı yol çekilecek gibimi yoksa karaman üzerinden gitmeyi düşünüyorum 80-90 km gibi bir fark oluyor ama araba fazla dur kalk yapamayacağı için uzun yolda aynı şeye denk gelir diye düşünüyorum ne dersiniz yakın tarihte giden yada gelen varmı ?

timucintt
26-06-2013, 20:39
efle gideceksen git o yolu... ben her sene 2 3 kere kullanıyorum o yolu... yollar büyük bir bölümü bölünmüş durumda ama kritik yerler halen aynı durumda gidişli gelişli... kırık dökük yerler yok ama çalışma olan yerler çok...

omerbeytekin
26-06-2013, 21:05
ben haziran 17 de ailevi bir sıkıntı için gün içinde gidip geldim, 2012 clio ile gittim yollar güzeldi bazı yerlerde tek şeride düşüyor eğer daha önce gittiyseniz zaten şehir merkezinden(anamur vs) geçen yollar bildiğiniz gibi çift yönlü şekilde eğer aracınız basık değilse çok rahat gidip gelirsiniz klimanızıda açarak. ben biraz hızlı gitmek zorundaydım 6 veya 6.5 saatte mersinden antalya merkeze varmıştım