Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : çok acil yardım .swf dosyasını flv çevirici

slave
02-07-2013, 20:43
.swf uzantılı dosyayı video formatına veya tv de flash diskle oynayacak formata nasıl çevirebilirim çok acil yardım istiyorum

rodya
02-07-2013, 20:47
Let me google that for you (http://lmgtfy.com/?q=swf+to+flv+converter)

darkmoon
02-07-2013, 20:48
any video converter flv yi her formata çeviriyor flv swf nin kilitsiz hali olduğunu düşünürsek swf yide çevirir büyük ihtimal.

slave
02-07-2013, 21:06
Let me google that for you (http://lmgtfy.com/?q=swf+to+flv+converter)

bak sen ya biz bilmiyoduk öle aramayı . saçmalama dışında yardımcı olucaksan yaz dostum elli tanesini denedim olmadı bilen varsa yazsın dedim bilmiyosan bilmişlik yapma

slave
02-07-2013, 21:07
any video converter flv yi her formata çeviriyor flv swf nin kilitsiz hali olduğunu düşünürsek swf yide çevirir büyük ihtimal.

ya any converter denedim flv to swf yapıyo ama swf to flv hata veriyor ? :soru:

darkmoon
02-07-2013, 22:10
swf to flv olur ama sana converter değil swf yi crack edip flv ye dönüştürücek program lazım. belki converterlarda çıkmışdır ama ben daha rastlamadım.

slave
03-07-2013, 00:01
aşağıda yazdığım programla değişimi yaptım hertürlü dosyayı istediğiniz formata çeviriyor lazım olan kullansın teşekkürler

iWisoft Flash SWF to Video Converter

McS_R53
03-07-2013, 00:03
Eğer ki youtube dan falan birşey indirdiysen keepvid.com la istediğin şeyi istediğin şekilde kaydedebilirsin ama onun dışında SWF yi Flash la açıp FLV olarak kaydetmeyi deneyebilirsin eğerki Adobe Flash varsa

darkmoon
03-07-2013, 00:04
eğerki mpg avi ogg gibi video formatına çevrilicekse swf yada flv dosyası en iyi güncel codecler any video converterda var.. epey bir test etmişliğim var diğerlerinide youtube dan klipler indirip arabanın teybinde izlemelik mp4 yada avi ye çeviriyorum o yüzden codec önemli..

slave
03-07-2013, 00:17
valla ben swf to flv veya mpeg yapmam lazımdı dediğim program da gayet iyi ve kolay ama dediğiniz proramda yapıyor sadece swf to flv yapamadım onda gerçi bundada swf t mpeg yaptım tvde oynadı :D

darkmoon
03-07-2013, 00:40
ben bir kaç farklı program denedim araba teybinde bazısında ses yokdu bazısında görüntü yok ses vardı baızsında görüntü ile ses aarsında senkranizasyon sorunu vardı ondan dedim en iyi güncel codec any video converterda :)