Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto galerİ İsİm destek help meee:)
arkadaşlar şu an tadilat aşamasında olan oto galerime yaratıcı isim arıyorum güzel ve değerli fikirlerinizi bekliyorum ilginize teşekkürler
h.guroglu
20-07-2013, 22:15
the ottoman cars
isim olarak veremeyeceğim ama fikir olarak kısa galeri isimleri her zaman akılda kalıcı olmuştur.
İsmi bilemiyorum da ismin devamı motors olarak devam edince çok karizma geliyor bana. Yeniköy Motors, Broadway Motors gibi.
63owen63
20-07-2013, 22:37
Otoal turkce. Ingilizce trustees ( mutevelli demek veli den turemistir. Isin sorumlulugunu alan demektir. Ayni zamanda yediemin e de karsilik gelmektedir.
wrcsinan
20-07-2013, 23:09
Kİngauto :d
alihan_27
20-07-2013, 23:23
Askale, Tekoto, Hattat, İvme, Zirve, Dolunay, Atlas, Safahat, Tan, Mercan...
illaki aklına gelmiştir ama isminin veya veya soy isminin sessiz hafrflerini kullanabilirsin.
örnek :yns motors,auto vs...
yabanci olacaksa CHIC motors fln olabilir.
Bence galeri isimleri hep plakalıklardan akıllarda kalıyor çok uzun olmayan akılda kalan farklı bir isim düşünebilirsiniz hayırlı olsun :)
sonundaki kelime otomotiv olmasın da... :)
serkanokan
21-07-2013, 10:58
Avantgarde
yaratıcı olmasını istiyorum
car antina
car artı
cup-10
korn'a
gibi
Önerilen isimleri seçerken isimlerin tescil edilip edilmediğini de kontrol etmende fayda var :)
dragon07
21-07-2013, 12:12
AtlantiS motors
atlantic auto
carhouse
sinanbaysal
21-07-2013, 12:14
İnci otomativ yada motors. white oto yada beyaz oto , parlak otomativ, guven otomatıv. Güvencemız Sizsiniz otomatıv :D
Car-ma motors olabilir belki :D ilginc olsun diyorsaniz
Onurkk06
21-07-2013, 14:12
güven motors olabilir hani güvenilir hesaabı :D
yigitblr
21-07-2013, 14:18
kartel motors hani mafya hesabı :D
i-vtec07
21-07-2013, 14:38
vtecoto :D
Viper_Si
21-07-2013, 15:32
Birtek Oto Galeri :)
Risendark
21-07-2013, 15:38
'Car World Motors'
arkadaşlar yardıma devam lütfen
Değerli. Yukarıdaki birinin yazdığı gibi galeri işinde güven önemli. Güven de olabilir. Türkçe olsun lütfen isim, fazla yabancı isim var.
fastchild
21-07-2013, 23:44
abi arabalar nasıl olacak lüksmü daha çok piyasa araçlarımı ??
Otto Motors
YNS Auto
PDK Automotive
DKG Motors
Holly Car Center
ne tarz arabalar satacağında önemli bence. üst sınıf arabalar satacaksan "Bağrı Yanık Motorsports" olmaz mesela.. yada alt sınıf satacaksan "Lö Şansölye de Creatif" olmaz.
ne tarz arabalar satacağında önemli bence. üst sınıf arabalar satacaksan "Bağrı Yanık Motorsports" olmaz mesela.. yada alt sınıf satacaksan "Lö Şansölye de Creatif" olmaz.
tunay k farkı :D
ONURRBAKI
22-07-2013, 08:54
Askale, Tekoto, Hattat, İvme, Zirve, Dolunay, Atlas, Safahat, Tan, Mercan...
TEKOTO şu anda Satış Danışmanlığını yaptığım Peugeot Bayiisinin ismi :)
Kalamışta gök mavisi ferrari bordo rolls falan satacağım zaman açacağım dükkanın ismi Istanbul Exotics olacak lüks satıcaksanız fikir olsun :)
slick auto
emotion cars
tech auto
ANCAMARO
22-07-2013, 09:14
High Car
Roll Motors
free-hifi
22-07-2013, 11:11
Güvenal Ticaret :)
Ne tarz araclar saticaksiniz ?
Dusundugunuz yerin fotosu var mi ?
Yanlis anlamayin ezmek gibi olmasin fakat,gidipte 'mesela' sahin brodway europa megane..
Vs saticaksaniz isminizi koyun derim galeri ismi olarak.Ama yok ben daha ust sinifa hitap edicem derseniz ' motor - motors - elite ' vs tarzinda isminizden/aile fertlerinin bas barflerinden vs gene kendi isminizi yaratin..
Ne tarz araclar saticaksiniz ?
Dusundugunuz yerin fotosu var mi ?
Yanlis anlamayin ezmek gibi olmasin fakat,gidipte 'mesela' sahin brodway europa megane..
Vs saticaksaniz isminizi koyun derim galeri ismi olarak.Ama yok ben daha ust sinifa hitap edicem derseniz ' motor - motors - elite ' vs tarzinda isminizden/aile fertlerinin bas barflerinden vs gene kendi isminizi yaratin..
"K" nın yolu bir:)
devil_berk22
22-07-2013, 12:38
ottocars olabilir
arkadaşlar ilgi alakaya teşekkürler isim coup-10 garage olarak konuldu bu gün tabela siparişini verdim bilgi amaçlı orta ve üst segment araçlar çalışıyoruz zaten burdanda bilgilendirme yapacağım iyi akşamlar konu silinebilir
"K" nın yolu bir:)
huauha aynen öyle olmuş yavru :D bu arada pist günün de the K yı ben buldum diye hatırlıyorum telif hakkı isterim :hehe:
coup-10 yerine bari cup10 olsaymış :D en azından anlam kargaşası olmazdı,neyse artık çok geç gerçi :D
Değişik olacak ama "Piyasa"
Soyadınız, lakabız + otogalerisi vs.
ensoztrk
23-07-2013, 23:12
coup-10 yerine bari cup10 olsaymış :D en azından anlam kargaşası olmazdı,neyse artık çok geç gerçi :D
+1 bencede :)