Orijinalini görmek için tıklayınız : CLA Süspansiyon sorunsalı!
Merhabalar,
Yeni aldığımız Mercedes CLA 200 Urban paket aracımızdan hiç keyif alarak kullanamadık. Araçta süspansiyon denen bir şeyden eser yok. Kasis, çukur her şeyi hissediyoruz. Çok sert olması da cabası. Süspansiyonlarının böyle olmasının sebebi nedir?
Diğer CLA kullanıcıların da da aynı sorun var mı acaba.
kullanici degilim ama test ettim. Evet, biraz fazla sertti, benim test ettigim de urban di zannedersem. lastik basinclarina yine de bak bence, mumkun oldugu kadar indirebilirsen biraz da olsa daha rahat edersin (ortalamanin 4-5 psi altina). urban birde 18'' oldugundan ekstra daha bir konforsuz bence.
sizinki spor suspansiyon mu yoksa konfor mu? urbanda secilebiliyor cunku.
en net cozum: popo alti yastik :D
bartubasot
21-07-2013, 00:19
Runflat lastik var oyuzden cok sert olabilir
Araba çok esnerse o güzelim tamponlar heryerde sürter sert araba iyidir.
17 jant runflat olmayan bir lastikle konfor yeterince farkeder.
lastik havalarını kontrol ettirin. Yeni arabaların lastik basınçları yüksek oluyor. 32 bar ideal
RFT söküp tamir spreyi atıp bagaja norml lastiğe geçerseniz aşırı raahat edersiniz.RFTlerin yanakları ultra sert oldugu ıcın herşeyi taş ustunden gecsenız hıssedıyosunuzdur.
sansar34
21-07-2013, 12:01
sert suspansıyonlar arabanın yol tutusunu etkıleyen unsurlardan bırısı genellıkle japon araclarıda alman araclarına gore serttır yol tutusundan tutun aracın kalkısınından hızlanmasına kadar heprsını suspansıyon etkıler diye bılıyorum. pekı aracın yol tutusu sıze gore nasıl?
Birkan61
21-07-2013, 18:27
Asıl nedenler bartununda dediği gibi run flat lastikler ve 18 jant olması.
Run flat lastikler oldukça serttir
Sıfır araçlarda lastik basınçları absürt olabiliyor. Kontrol etmenizde fayda var. Ben aldığımda 38 psi di..