Orijinalini görmek için tıklayınız : 25 Ağustos // RPM Race Events // Boost Projects Drag Race '13
Herkeze maşallah.
Dbs ye elenen metin kardeşime gerçekten üzüldüm ,ama ben biliyorumki bu upa sevdalısı olanlar olmasa ,herkez istanbul parkdaki gibi gruplara ayrılsaydı metin grubunda 1. Olurdu.
Arda ya dikkati ve centilmenliğinden dolayı tebrik ederim,o haraket kolay kolay unutulmaz.
Alper dizel ile şaka yaptı bugün :)
Vti grubu 13 dü bariz gaz kesiyor ceza almamak için,kendiside itiraf etti zaten.
Evo muazzamdı .
Fatih kardeşim kafasını boşalttığı anda neler olduğunu gördü bugün pistde,sevinci gözlerinden okundu :)
Yine çok güzel ve eğlenceli bir organizasyon oldu , emeği geçen herkese ben de teşekkür etmek isterim.
Sunucumuz ne kadar ayak demekten bıktıysa ben de o kadar ayak duymaktan bıktım yazarken bile tiksinç gelmeye başladı :D
Gün boyu güneşin altındaydık , pantolonun rengi solmuş , hala kırmızı geziyorum ama herşeye değerdi , özellikle s2k ların kalkışlarını asla unutamam , lacivert turbo vtı sağır etti , stı , evo ve bazooka yı izlemek çok keyifliydi.
Supran ı kullanan arkadaşımızı da her seferinde tebrik etmeden geçemiyorum , yine tebrik ederim .
EFK20 den çok umutluyduk küçük bir sıkıntı yaşadı izleyemedik , yine de okan ustanın eline sağlık sesini duymak bile yetti.
Seeding lerde vites geçiremeyip , yarışlarda saniyesini düşürenlerin ihraç edilmesine çok üzüldüm , keşke tolerans sağlanabilse ama mümkün değil anladığım kadarıyla , kupa sevdasından dolayı :)
3.25 turboyu da unutmamak lazım o da çok iyiydi , GR gc8 e en çok üzülenlerdenim kalkışını göremedim sabahta uyuyordum göremedim en çok onu izlemek isterdim inşallah birdaha ki yarışa ayrıca geçmiş olsun ..
Yerimizi kaptırmamak için saatlerce su almaya gidemedik öldük bittik ama tekrarlıyorum değdi , seneye tekrar ordayız :)
( Seyyar su satmak yasak mı , değilse çok güzel paralar kazanılabilir :D )
Katilim guzel keyifli idi ama o kol bacak ve finish in üstüne cikan adam efsane idi s2000ler cok centilmenlik içerisinde idi yine de aksaklıklar yasiyan arklar oldu bir dahaki sefer daha iyi hazırlanıp gelirler gercekten guzel sureler cikti Eksikler giderilip iyi sonuç lar inşallah Alinir herkes emek harciyor ve aksilikler can sikiyor inşallah hic kimse sorun yasamadan bir dahaki yarista guzel sonuclar görürüz birde bazukaa kendi rekorunu kirdi fwd olarak yine en hizli benim dedi :)
serkanokan
26-08-2013, 06:42
Herkeze maşallah.
Dbs ye elenen metin kardeşime gerçekten üzüldüm ,ama ben biliyorumki bu upa sevdalısı olanlar olmasa ,herkez istanbul parkdaki gibi gruplara ayrılsaydı metin grubunda 1. Olurdu.
Arda ya dikkati ve centilmenliğinden dolayı tebrik ederim,o haraket kolay kolay unutulmaz.
Alper dizel ile şaka yaptı bugün :)
Vti grubu 13 dü bariz gaz kesiyor ceza almamak için,kendiside itiraf etti zaten.
Evo muazzamdı .
Fatih kardeşim kafasını boşalttığı anda neler olduğunu gördü bugün pistde,sevinci gözlerinden okundu :)
Abi istanbulparkta atmosferik on ceker ve asiri besleme on ceker olmak uzere iki grup vardi benim bildigim.
iki defamı şanslıydı
yarış esnasında ordamıydınız bilmiyorum fakat ben ordaydım ve gerçekten Bekir Ağbi şanssızlık yaşadı. İlk yarışı kazandı yarış sonunda NOS 'u bitti. Diğer tüpü bağladılar onun da basıncıyla ilgili problem yaşadı. Subaruyu tebrik ederiz. Akdem Ağbi de şanslı olduğunun farkında :icon_tup:
adam ışığı görüp gaza oturuyor, elektronik kelebekli ve DSG olan bir aracın tepki süresi yanındaki 106dan çok geç oluyor haliyle.
bende dikkat ettim.. iyi antreman yapıp ne kadar erken basacağını hesaplaması lazım.
gerçekten 1 saniyeye yakın kazanabilir.
biraz daha antreman yapıp iyi süreler olabilirdi lastik şart biz yarışı izlemeye gelicektik gelmişken girelim dedim benim aracım için 14,616 çok iyi bir süre dahada iyi olabilir ....rolll'e devam drağlarda çok heyecanlanıyorum
güzel bir gündü başırılı bir organizasyondu emeği geçen herkese teşekkürler...
HaLuK-35
26-08-2013, 08:58
Emeği gecen herkese tesekkurler,guzel ve action dolu bi haftasonu gecirdik,organizasyon sayesinde forumdan gorustugumuz baska sehirlerdeki arkadaslarımızla yuzyuze gorusme sansını da buluyoruz o da guzel bi durum :) ilk gun biz de strateji yapıp hafif yavas vites atarak 15 saniye grubunda kafaya oynayıp kupa alıp dönelim diye dusunduk ondan sonra dedik ki boşver kupayı yarısın zevkini alalım zorladık ve bi alt grupta daha guclu arabalarla yarıstık,stock 106 mızla guzel seyler yaptıgımızı dusunuyorum yine de :) 14 saniye grubunda Antalyadan gelen turbo vtec e elendik :D arkadas kupa istiyodu heralde daha ustte yarısması gerekirken o da gaz kesmeler frenler biseyler yapa yapa bizim gruba dusurmus kendini değişik bi deneme yapmış olduk :)) zevkini aldık o yeter,tekrardan herkese tesekkurler..
Lastiğin güzeldi Haluk stock 106 ya göre ;)
Tam slick Lastiksiz tutunmak çok zor pistde süreler o yüzdende biraz düşük.
Tabii pistin 32m. Uzatılmasında cabası
B.Aktepe
26-08-2013, 09:19
Harika bir haftasonu idi, tüm RPMTURK ekibinin ellerine emeklerine sağlık. Dost ortamında, çok güzel bir organizasyon izledik.
President
26-08-2013, 09:24
pıstın yanına ( ınsaat halınde olan yer ) wc ve kafe yapılıyor,trıbun olayı hakkında bır bılgı yok su an ama oncelıklı ıstedıgımız bır olay kesınlıkle,pıstın ılerleyen zamanda bu eksıgıde gıderılır umarım yenı sezonda hep beraber goruruz ztn :)
sunucumuz huseyın cevık :) keyıflı adamdır vesselam :) :)
Hüseyin Çevik işin hakkını veriyor, birde her kalkışta adamı ayaklar ayaklar diye bağırtmasalar daha iyi olacak, sabırlı arkadaş harbiden.
Yarışçının birine kaskı geri almak için "kask senin mi?" diye sorup evet cevabını alınca "güle güle kullan hacı abi" deyişi kopardı pc başında :D
HaLuK-35
26-08-2013, 09:25
Lastiğin güzeldi Haluk stock 106 ya göre ;)
Tam slick Lastiksiz tutunmak çok zor pistde süreler o yüzdende biraz düşük.
Tabii pistin 32m. Uzatılmasında cabası
Abi lastik guzeldi ama orjinal 106 slick lastikle 2.viteste bile sarıyosa yine de buyuk sıkıntı.gecen sene piston egzantrk ıvır zıvır doldurgudumuz ac 106 y la 1 de bile ok gibi fırlıyoduk o yuzden sasırdık birazcık ama olsun sartlar neyi gerektiriyosa ona göre hareket etmeyi bilmeli herkes,bizde elimizden geleni yaptık :)
Erol ufak bir düzeltme yapayım pist hiçbir zaman 32 mt. kısa olmadı, aradaki fark max. 15 mt idi.
Bizlere destek olan herkese teşekkür ederim. Forumdaki rahatsız olduğum birkaç yoruma cevap vermek istiyorum. RPMTURK ekibindeki kimse bir yarışçıyı başka bir yarışçıdan farklı görmez göremez, bizdeki ana felsefe dostluktur. Neden 10.999 yazıldığına gelince, netice sistemimiz sürelere göre otomatik sınıf atamaktadır.alt kategoride yarışan yarışmacı üst kategorilere her zaman geçebilir, Adem i de üst kategoriye almak için Kategori 6 nın en alt sınırı olan 10.999 derecesini girmek sureti ile Kategori 6 olarak görünmesini sağladık. O süreyi yaptı demek değildir bu. Alt kategorilerde de sonu 999 olan sürelerin hepsi bu şekildedir.
Pistin tutmadığını söyleyen arkadaşlara sormak istiyorum, Evo nasıl tutundu haydi o 4 çeker diyelim, Bazooka nasıl tutundu? Hadi onu da geçtim ilk kalkışında kaza yapan Doğan SLX daha sonraki kalkışlarında nasıl tutundu? E36 Turbo nasıl tutundu? Supran tutunmayan yerde aks kesiyor. Galiba bizim VHT araba seçiyor :) Tutunamayan arkadaşlar lütfen hatayı biraz da kendinizde arayın o zaman doğru yolu bulacaksınız.
Biz her zaman olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bize destek olan ve bu işe gönül veren herkese teşekkür ederiz.
Dogan kırbaş la konuştugumda 370 di 32m. Uzattık dedi dino..
paraya kıyıp slıck almayanlar yada 25 yıllık emanet slıck kullanan adamların veyahut aracı kaldıramayanların yegane çamurudur bu pist tutunmuyor bahanesi
erol motodragla bizim start ve finish noktalarımız birebir aynı olmayabilir bizim düzeneği kuran deniz motodragta kuran doğan bey o yüzden deniz net ölçmüş olabilir.
Çok güzel bir gündü, sıcağa rağmen keyifle 8.5 saat izledik :D ekk24 ü merak ediyordum fakat göremedim, neden yarışmadı acaba ?
dragon07
26-08-2013, 09:50
paraya kıyıp slıck almayanlar yada 25 yıllık emanet slıck kullanan adamların veyahut aracı kaldıramayanların yegane çamurudur bu pist tutunmuyor bahanesi
ilk defa beton üstüne vhtli piste gittik bilsek zaten tedarikli giderdik kaldıki bizim araçlarda pirelli p zero tam slickle girdi ama olmadı .yani kim okadar yol gidip boşboş geri dönmek ister :))
pist tutunmuyordu hakketende en azından eski startta araçlar daha iyi kalkıyordu gözünüzü seveyim :) yani aynı lastiklerle eski starttan kalksa araçlar 1 sn daha iyi kalkarlardı.
ilk defa beton üstüne vhtli piste gittik bilsek zaten tedarikli giderdik kaldıki bizim araçlarda pirelli p zero tam slickle girdi ama olmadı .yani kim okadar yol gidip boşboş geri dönmek ister :))
pist tutunmuyordu hakketende en azından eski startta araçlar daha iyi kalkıyordu gözünüzü seveyim :) yani aynı lastiklerle eski starttan kalksa araçlar 1 sn daha iyi kalkarlardı.iyide kalkan nasıl kalktı ? acaba süreler pistte araçlar sardıgı için değilde pist uzadıgı içinmi yukarı cıktı bi düşünmek lazım bana kalırsa
Dogan kırbaş la konuştugumda 370 di 32m. Uzattık dedi dino..
Birebir ölçen benim sistemi kurduğumuz noktalardan...32 mt ciddi bir fark dereceleri çok daha fazla etkiler. Şu an 402 ona bakalım...
dragon07
26-08-2013, 10:14
simdi biz 2 pisttede kalktık yorumum bu sekilde,yada senin iyi kalkan dedigin araç hangi araçlar alayı sardı biraz daha tutsa 10.9 yapan evo temiz 9 yapardı.ama herşey süperdi ellerine sağlık çok iyi ilgilendiler
hüseyin çevigin performansıda süperdi onuda ayrıca tebrk etmek lazım
B.Aktepe
26-08-2013, 10:16
Seeding sürelerinde İlk izlenimim benimde pistin tutmadığı yönünde idi, fakat yarış zamanı, pist ısısının yükselmesi ile birlikte tutunma farkedilebilir derecede iyileşti. Özellikle Bazooka Adem in aracı tutunma konusunda beklediğimden çok daha iyiydi. Birebir test etmemiş olmama rağmen gözlemlerim bu yönde, doğru lastik seçimi ve kullanıcı performansı ile tutunma sağlanabiliyor.
simdi biz 2 pisttede kalktık yorumum bu sekilde,yada senin iyi kalkan dedigin araç hangi araçlar alayı sardı biraz daha tutsa 10.9 yapan evo temiz 9 yapardı.ama herşey süperdi ellerine sağlık çok iyi ilgilendiler
hüseyin çevigin performansıda süperdi onuda ayrıca tebrk etmek lazım
ewo cok güzel kalkıyordu ewo ile kıyaslama turbo önden çeker arkadan iterlerle kıyasla derim ben
Ama çok güzeldi :) teşekkür ederiz bizi ağırladığınız için Rpm türk ekübü :)
sadikbeyazit
26-08-2013, 10:19
öncelikle bu yarışı düzenleyen RPMTÜRK ekibine çok tşk bizi bu heyecanı yaşatıkları için ister istemez aksilikler yaşadık tutunma gibi problemler yanlış lastik yüzünden beton olan kısmı bitirene kadar 4'e yeni atmış oluyorum ve pisti 5 sonunda bitirdim buda beni çok geriye attı...
cupra bu kategori de nasıl yarış dı diyen arkadaşlar sadece 2 vites yürüyebildim doğal olarak da bu saniyeleri çıkardı vede hava sıcaklığı ***** egt hemen çıkıyor sanırım aynı problemleri dbs poloda da yaşadığını düşünüyorum serdar da yazmış...Her şeye rağmen güzel kazasız belasız bir gün yaşadık......RPMTÜRK ekibine çok çok teşekkürler........!!!!
Gelen giden herkezin emeğine sağlık.
RPMTURK ekibine de çok teşekkürler bize böyle bi gün yaşattığı için , yorucu ve sıcak olmasına rağmen güzel eğlendik :)
Stock 106 mızında nerelerde oldugunu gördük.
hsyn_çvk
26-08-2013, 10:27
Hüseyin Çevik işin hakkını veriyor, birde her kalkışta adamı ayaklar ayaklar diye bağırtmasalar daha iyi olacak, sabırlı arkadaş harbiden.
Yarışçının birine kaskı geri almak için "kask senin mi?" diye sorup evet cevabını alınca "güle güle kullan hacı abi" deyişi kopardı pc başında :D
gerçekten çok keyifli bir h.sonu geçirdim,gelen gelmeyen izleyen yarışan herkesin ayağına sağlık,sunum sırasında kusurum olduysa affola ;)
dip not: ayak demekten sesim kısılmış durumda :ofk: ama en son finishde tepedeki adamı görünce bidahaki yarışa ayaklara ses çıkarmıcam :D:D
402 mi değilimi LANN :)
Harbi 402 mt. Bizim konuştuğumuz 2 yarış öncesinin konusu zaten ;)
hüseyin çevigin performansıda süperdi onuda ayrıca tebrk etmek lazımşimdi olayı tartışma platformuna çekmemek için şunu diyeceğim ; bılıyosunuz bızım kendı aracımız efk20 seedınglerde ılk kalkıs 14... sn , ıkıncı kalkış 16... sanıye yaptı sen bır pistte ıyı kaldırırsan 14... yapabılıyorsun kötü kaldırırsan 16... yapıyosun , eee durum böyle olunca pistin anatomisimi değişti tamamen kötü pilotaj etkısı var bu işte , kısa pistte 12.5 yapan araclar pist uzayınca 13.... küsür yapar matematiksel bir gerçek bu cok takılmamak lazım , ayrıca türkiyede herkes 9sn hayalıyle yaşar ama haala yapanı göremedik inşallah görürüz
herşeyden önce kazasız belasız bi organizasyon olması en büyük bir başarı emegi geçen tüm arkadaşlara ve yarışan araçlara ve sahiplerine kocaman maşallah bigün inşallah kısmet olurda oralarda bende bulunmak isterim saglık sebebi ile çok istemem me ragmen gelemedim
RPMTURK ekibine daha nice organizasyonlar düzenlemler dilegiyle başarılar dilerim
dragon07
26-08-2013, 10:36
cumartesi günü bütün önden cekerlerimizi 20den az olmamak kaydıyla denedik.lastikleri 2 takımdan az olmamak kaydıyla degiştirdik şöförleride degiştirdik.ama hiç tutunamadı demiyorum eskisinden daha az tutundu diyorum ilerde biraz daha vht dökülürse eskisinden daha iyi olucak tartısma yapmıyoruz zaten herkes kendi görüşünü söylüyor ;)
cumartesi günü bütün önden cekerlerimizi 20den az olmamak kaydıyla denedik.lastikleri 2 takımdan az olmamak kaydıyla degiştirdik şöförleride degiştirdik.ama hiç tutunamadı demiyorum eskisinden daha az tutundu diyorum ilerde biraz daha vht dökülürse eskisinden daha iyi olucak tartısma yapmıyoruz zaten herkes kendi görüşünü söylüyor ;)yavvv zaten bu yarış bızım gazlarımızla desteklerımızle ite kaka oldu bılıyosunuz , maksat bu sene boş geçmesin eylence olsun , tabııkı bu yarıştakı aksaklıklar görülür telafı edılır rpmtürk tarafından , cok kısa bır sürede organıze edılmeye çalışılan işlerde mutlaka oluyor sorunlar :icon_tup:
nostalji
26-08-2013, 10:44
Doğan Kırbaş abimizde yarışlara katıldı keşke ona önden çeker turbo araç bulsaydık tutunamayıp vht işine önem verirdi :D
Harbi 402 mt. Bizim konuştuğumuz 2 yarış öncesinin konusu zaten ;)
bişi sormak istiyorum atılan beton neden kaymak beton atıldı... yani silindirle biraz tırtıklana bilirdi gerçekten vhtli bu şekilde bide vhtsiz düşünemiyorum...ciddi anlamda genel olrak tutunma problemi cok yaşandı...
HaLuK-35
26-08-2013, 10:58
cumartesi günü bütün önden cekerlerimizi 20den az olmamak kaydıyla denedik.lastikleri 2 takımdan az olmamak kaydıyla degiştirdik şöförleride degiştirdik.ama hiç tutunamadı demiyorum eskisinden daha az tutundu diyorum ilerde biraz daha vht dökülürse eskisinden daha iyi olucak tartısma yapmıyoruz zaten herkes kendi görüşünü söylüyor ;)
+11111 ...
Tutunma sorunu yaşayınca bilsem gelmezdim dedim ama lastik almamız gerektiğini öğrendim..eski pist olsa semi slickli araçlar ve ben daha iyi süreler yapabilirdik..
bu pistte tam slick lastik olmadan iyi süre yapmak yere tutunmak imkansız..doğru lastikle gelen araçlar çok güzel süreler yaptı..
Bütün yarışan araçlara maşallah ustaların ellerine sağlık, araç sahiplerinin de kesesine bereket..son olarak organizasyonu düzenleyen rpm ekibine çok teşekkürler güzel iki gün geçirdim :)
bişi sormak istiyorum atılan beton neden kaymak beton atıldı... yani silindirle biraz tırtıklana bilirdi gerçekten vhtli bu şekilde bide vhtsiz düşünemiyorum...ciddi anlamda genel olrak tutunma problemi cok yaşandı...
Beton bizim seçtiğimiz bir beton değil, ama atılan beton bu işe uygun bence...Tırtıklı beton lastiklerde çok fazla parça kopartır. 4-5 kalkışta lastik biter. Kalkışlarda farkettiyseniz patinaj vardı ama tutunma seside vardı, tutunmayan lastik o şekilde ses çıkartmaz, bunun biraz daha fazla tutan halinde de araçlarda bir yerler kırılmaya başlar.
Talep olur da bir yarış daha yaparsak VHT yi abartalım biraz bakalım neler olacak :)
sankı önceki pistte hiç kimse sarmadan zart diye kalkıyodu ahahah :D
dragon07
26-08-2013, 11:47
zart diye kalkamasakta zort diye kalkıyoduk :D bidahaki yarısa vhtyi basalım herkes kalkar
alper abininde belirttigi gibi tam slickler iş yapar bu pisstte.normalde asfalt pistlerde kalktıgımız zaman semi slickler iş yapıyodu tam slickler iş yapmıyodu :)) şimdi bu pistte tam slixxck iş yapıyo semi slickler çöpeeeee :D
zart diye kalkamasakta zort diye kalkıyoduk :D bidahaki yarısa vhtyi basalım herkes kalkar
alper abininde belirttigi gibi tam slickler iş yapar bu pisstte.normalde asfalt pistlerde kalktıgımız zaman semi slickler iş yapıyodu tam slickler iş yapmıyodu :)) şimdi bu pistte tam slixxck iş yapıyo semi slickler çöpeeeee :D
yaa hayır o değilde pistin beton olan kısmına asfalt dökülme şansı yok mu yaanı neden beton yapılmış ben ona anlam veremedım , beton yapılmasının özel bir sebebi mi var ?
dragon07
26-08-2013, 11:51
beton olması iyi olmuş aslında ilerde asfaltta çökmeler deformasyonlar olur.doğrusu yapılmıs aslında ama VHTye biraz daha ihtiyaç var motorcuların pisti oldugu için ortalarda vht çok kenarlarda biraz daha az yani aslında tek sıkıntı VHT azlıgı onun dışında herşey güzeldi.
abd de de yollar bazı bölümlerde betondan yapılır.
Beton yol ile asfalt yolun tutunma farkı yoktur esasında, beton yolun bağlayıcısı çimento, asfalt yolunki ise petrol artığı/zift dir.
Tutunmayı sağlayan karışımın içindeki agregadır. Yani küçük taşlardır.
Atılan betonun karışımı ona göre yapılsaydı ( belki de yapıldı bilmiyorum) tutunma arttırılırdı.
Havaalanları da betondan yapılır, beton yol maliyet dışında asfalt yoldan çok daha iyidir. Keşke yolları betondan yapabilsek türkiyede, heryerden petrol fışkırdığı için asfalt yapıyoruz hem de ömüür ortalama 6 sene.
President
26-08-2013, 12:19
Eğer iyi tutunma olsaydı "kıran kırana" bir mücadele olabilirdi. Tahminimce 14-15 saniye grubundaki çoğu araç stock aktarmalı. Pistte iyileşme isterken araçlardaki iyileştirmeleri de yapmak lazım bence ;) Piste kadar gelip mekanik sorun yaşayıp yarışamayan arkadaşlara üzülüyoruz.
Fatih YİGİT
26-08-2013, 12:23
Kim ne derse desin ya hersey çok güzeldi Antalya ekibiyle rakip oldugum halde bana yardımcı olan bütün antalyalı arkadaşlara abilerimize teşekkür ederim bence dostluk ve centilmenlik kazandı herkeze tekrar teşekkürler....
10bin usd araca para harcayanlar artık alt taraftada yatırım yapmalı ;)
bence beton bölüme atılacak daha yoğun vht ile bu işi çözeriz arkadaşlar,diğer yarışlarda bunada önem vereceğiz...yalnız,tabiren tutunma sorunu ortadan kalkacak ama bu sefer aks lar nasıl dayanacak orası muamma :)
Seeding sürelerinde İlk izlenimim benimde pistin tutmadığı yönünde idi, fakat yarış zamanı, pist ısısının yükselmesi ile birlikte tutunma farkedilebilir derecede iyileşti. Özellikle Bazooka Adem in aracı tutunma konusunda beklediğimden çok daha iyiydi. Birebir test etmemiş olmama rağmen gözlemlerim bu yönde, doğru lastik seçimi ve kullanıcı performansı ile tutunma sağlanabiliyor.
aynen bilal,doğru tespit...bunu antreman ve seedinglerde bizde tartıştık acaba sorun betondamı diye :) fakat yarış esnasında kesinlikle bizde seninle aynı kanıdaydık
yukarıda söylediğim gibi biraz daha vht ile bu iş çözülür arkadaşlar,ama yürüyen kısım ve lastik seçimi cidden önemli bence sizlerde buna dikkat edin :icon_tup:
ademsezer
26-08-2013, 12:27
Erol ufak bir düzeltme yapayım pist hiçbir zaman 32 mt. kısa olmadı, aradaki fark max. 15 mt idi.
Bizlere destek olan herkese teşekkür ederim. Forumdaki rahatsız olduğum birkaç yoruma cevap vermek istiyorum. RPMTURK ekibindeki kimse bir yarışçıyı başka bir yarışçıdan farklı görmez göremez, bizdeki ana felsefe dostluktur. Neden 10.999 yazıldığına gelince, netice sistemimiz sürelere göre otomatik sınıf atamaktadır.alt kategoride yarışan yarışmacı üst kategorilere her zaman geçebilir, Adem i de üst kategoriye almak için Kategori 6 nın en alt sınırı olan 10.999 derecesini girmek sureti ile Kategori 6 olarak görünmesini sağladık. O süreyi yaptı demek değildir bu. Alt kategorilerde de sonu 999 olan sürelerin hepsi bu şekildedir.
Pistin tutmadığını söyleyen arkadaşlara sormak istiyorum, Evo nasıl tutundu haydi o 4 çeker diyelim, Bazooka nasıl tutundu? Hadi onu da geçtim ilk kalkışında kaza yapan Doğan SLX daha sonraki kalkışlarında nasıl tutundu? E36 Turbo nasıl tutundu? Supran tutunmayan yerde aks kesiyor. Galiba bizim VHT araba seçiyor :) Tutunamayan arkadaşlar lütfen hatayı biraz da kendinizde arayın o zaman doğru yolu bulacaksınız.
Biz her zaman olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bize destek olan ve bu işe gönül veren herkese teşekkür ederiz.
deniz her şey için saolun çok güzel geçti her şey benim açımdan.
kimsenin hakkı yenmedi gerekli şikayetler yapıldı:D
seading de şanzıman sorunu yaşadım ve sürem kötü çıkmıştı bu yüzden üst gurubu istemiştim yoksa diskalifiye olacağımı biliyordum
sıkıntı diil rekorumu kırma şansı tanıdınız bana yetti. rpm e tşk ederim çok emek war.
NOT.ARKADAŞLAR TR İMKANLARI KISITLI DESTEK KİMSE WERMİYOR ORGANİZASYON YAPAN ARKADAŞLAR ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR ,TUTUNAMAYAN ARKADAŞLAR YÜRÜYENLE İLGİLİ NE YAPMIŞLARKİ NE BEKLİYORLAR??
TR DE FWD YE MOTOR DAN ÇOK YÜRÜYENE PARA HARCAMAYAN BAŞARILI OLAMAZ.
debriyajı bırakan uçacak zannediyor
deniz her şey için saolun çok güzel geçti her şey benim açımdan.
kimsenin hakkı yenmedi gerekli şikayetler yapıldı:D
seading de şanzıman sorunu yaşadım ve sürem kötü çıkmıştı bu yüzden üst gurubu istemiştim yoksa diskalifiye olacağımı biliyordum
sıkıntı diil rekorumu kırma şansı tanıdınız bana yetti. rpm e tşk ederim çok emek war.
NOT.ARKADAŞLAR TR İMKANLARI KISITLI DESTEK KİMSE WERMİYOR ORGANİZASYON YAPAN ARKADAŞLAR ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR ,TUTUNAMAYAN ARKADAŞLAR YÜRÜYENLE İLGİLİ NE YAPMIŞLARKİ NE BEKLİYORLAR??
TR DE FWD YE MOTOR DAN ÇOK YÜRÜYENE PARA HARCAMAYAN BAŞARILI OLAMAZ.
debriyajı bırakan uçacak zannediyor
Öncelikle değerli yorum için teşekkürler. Her 2 sınıfta da yarışıp Sınıf 6 da kupa kazandın, ikincilik olarak, yanlış hatırlamıyorsam Yunus isimli arkadaş aldı kupanı.
Aracın çok güzel yol tutuyor, yürüyene ciddi modlar yapılmış belli. 402 metrede FWD Tr rekoru güncellenmiş oldu. Tebrikler. ;)
ademsezer
26-08-2013, 12:39
Öncelikle değerli yorum için teşekkürler. Her 2 sınıfta da yarışıp Sınıf 6 da kupa kazandın, ikincilik olarak, yanlış hatırlamıyorsam Yunus isimli arkadaş aldı kupanı.
Aracın çok güzel yol tutuyor, yürüyene ciddi modlar yapılmış belli. 402 metrede FWD Tr rekoru güncellenmiş oldu. Tebrikler. ;)
saol deniz emanet geldi tekrar tşk ederim
Ses konusunda yorum yapanlardan birisi bendim. Ama hiç kimse çıkıpta " bu ne lan böyle boktan bir ses düzeneği" şeklinde yorum yapmadı. Birkaç kişinin lafları canımı çok sıktığı için bu açıklamayı yapıyorum. "ne zoruluklarla yapılmış, bide ses kötü denmiş ayar olunuyormuş..." Ses kötü şu şekilde bir ayarlama yapılabilinirmi, şu şekilde denedinizmi, yada yetkili birisi ilgileniyormu şeklinde sorularım oldu. Bunlarda olması gereken sorular. Eleştiri bile değil anlayacağınız. 15 seneye yakın bu işlerin içinde olunca ve forum ortamından da olsa sevdi,ğim , saydığım insanların işi için bir iki yorum yapayım belki düzelir amacındaydım. Birdahaki yarışa canlı yayın yapacaksanız ve eşimin sağlığı yerinde olursa güzel bir kamera veya 2 kamera eşliğinde bir canlı yayın keyfi yaşattırıcam...
exvitermini
26-08-2013, 12:58
rpm ekibine sonsuz teşekkürler.ilk kez izleme fırsatı buldum ve gerçekten izmirdeki draglardan cok cok daha keyifli bi yarıştı.günün en güzel olaylarından biri mehzent nikli arkadasın yarışacağı kişiyle sarılması birbirlerine başarılar dilemesi çok güzeldi.şunuda ekliyim hiç tanımıyorum ama gerçekten karakteri düzgün bi insanmış aracını savurdu ve diger aracın önüne gecti ve devamında toparlayıp frene bastı yol verdi helal olsun.aracına gerçekten hakim biz tam duvara carptı derken güzel toparladı.birde aracı ısıtırken millet okadar bagırdı seslendi kimseye bakmadı konsantresi mükemmeldi.yarışta çok güçlü ve çok güzel araçlar vardı ama herkesin dediği gibi tutunma problemi yaşayan araç çoktu.ama yinede çok zevkli bi yarıştı insallah daha sonraki yarışlara gelebilirim.
Gelen giden herkezin emeğine sağlık.
RPMTURK ekibine de çok teşekkürler bize böyle bi gün yaşattığı için , yorucu ve sıcak olmasına rağmen güzel eğlendik :)
Stock 106 mızında nerelerde oldugunu gördük.
kardeşim arabanı gördüm otoparkta seni aradım,buldum hatta serdar gördü beni de tanıyamadı gibi oldu sen briyle hararetli bişey konusuyodun bölmedim ondan gelmedim artık yanına.sizin 106 hangisiydi birde ?
bu arada bazooka ya maşallah önümüzden geçerken ister istemez kendimi geriye dogru cektim durdum korkudan :D
evkali_tuning
26-08-2013, 13:00
güzel bir etkinllikti çok keyif aldık aracımızı gördük emeği geçen katılan herkese sonsuz teşekkürler ..
valla canlı yayın olayı gerçekten çok iyiymiş :) ben keldim gelemeyip aracımı yolladım yarışması için ve sayenizde seedingleri izleme fırsatım oldu rpm türk ekibine teşekkürler.
Ses konusunda yorum yapanlardan birisi bendim. Ama hiç kimse çıkıpta " bu ne lan böyle boktan bir ses düzeneği" şeklinde yorum yapmadı. Birkaç kişinin lafları canımı çok sıktığı için bu açıklamayı yapıyorum. "ne zoruluklarla yapılmış, bide ses kötü denmiş ayar olunuyormuş..." Ses kötü şu şekilde bir ayarlama yapılabilinirmi, şu şekilde denedinizmi, yada yetkili birisi ilgileniyormu şeklinde sorularım oldu. Bunlarda olması gereken sorular. Eleştiri bile değil anlayacağınız. 15 seneye yakın bu işlerin içinde olunca ve forum ortamından da olsa sevdi,ğim , saydığım insanların işi için bir iki yorum yapayım belki düzelir amacındaydım. Birdahaki yarışa canlı yayın yapacaksanız ve eşimin sağlığı yerinde olursa güzel bir kamera veya 2 kamera eşliğinde bir canlı yayın keyfi yaşattırıcam...
Bizi üzen bu yorumlar değil zaten, kendimizi geliştirmek adına bütün önerilere açığız. Teşekkürler.
Yine mükemmel bir organizasyon oldu ;)
Baskan fotograflari cd ye cekip sana bırakıyım mı?
Umut melek
26-08-2013, 14:08
Önceki mesajımda belirtmiştim organizasyon katılımcı yarışçı izleyici emek ve her yönüyle bu yarışı 10 olduğunu Ve teşekkürlerimi her şey icin ... bir sorum olucak yarışı sunan Abi'mizin söylediği bi kaç şey aklımda kaldı yarışla ilgili canlı yayın vs süper bişey ve deneme sürüşleri falan ve organizasyona katılan araçlar oradaki ortamlardan kareler kalkan araçların videoları vs ... Acaba bunları tek bi cd olarak toplanması durumu oldumu acaba ? ... En azından ordaki o güzel anları izleyip izlemeyen arkadaşlara tekar sunarız hoş bi anı hatıra olarak elimizde mevcut olur .... Varmıdır böyle bi çalışma veya her hangi bi düşünce ...
abd de de yollar bazı bölümlerde betondan yapılır.
Beton yol ile asfalt yolun tutunma farkı yoktur esasında, beton yolun bağlayıcısı çimento, asfalt yolunki ise petrol artığı/zift dir.
Tutunmayı sağlayan karışımın içindeki agregadır. Yani küçük taşlardır.
Atılan betonun karışımı ona göre yapılsaydı ( belki de yapıldı bilmiyorum) tutunma arttırılırdı.
Havaalanları da betondan yapılır, beton yol maliyet dışında asfalt yoldan çok daha iyidir. Keşke yolları betondan yapabilsek türkiyede, heryerden petrol fışkırdığı için asfalt yapıyoruz hem de ömüür ortalama 6 sene.
betonun içindeki malzeme önemli değil işleniş şekli bu işe uygun değil anladığım kadarıyla parlak yüzey yapılmış beton sınıfı en aşağı c30/37 olmalı ve süpürge çekilmeliydi parlak yüzey yollarda uygun olmaz.
rpm ekibine sonsuz teşekkürler.ilk kez izleme fırsatı buldum ve gerçekten izmirdeki draglardan cok cok daha keyifli bi yarıştı.günün en güzel olaylarından biri mehzent nikli arkadasın yarışacağı kişiyle sarılması birbirlerine başarılar dilemesi çok güzeldi.şunuda ekliyim hiç tanımıyorum ama gerçekten karakteri düzgün bi insanmış aracını savurdu ve diger aracın önüne gecti ve devamında toparlayıp frene bastı yol verdi helal olsun.aracına gerçekten hakim biz tam duvara carptı derken güzel toparladı.birde aracı ısıtırken millet okadar bagırdı seslendi kimseye bakmadı konsantresi mükemmeldi.yarışta çok güçlü ve çok güzel araçlar vardı ama herkesin dediği gibi tutunma problemi yaşayan araç çoktu.ama yinede çok zevkli bi yarıştı insallah daha sonraki yarışlara gelebilirim.
kardeşim arabanı gördüm otoparkta seni aradım,buldum hatta serdar gördü beni de tanıyamadı gibi oldu sen briyle hararetli bişey konusuyodun bölmedim ondan gelmedim artık yanına.sizin 106 hangisiydi birde ?
bu arada bazooka ya maşallah önümüzden geçerken ister istemez kendimi geriye dogru cektim durdum korkudan :D
kardeşim keşke gelseydin yarışla alakalı bişiyler konuşuyoruzdur :)) seni göremedim ben güneş başıma geçti herhalde :D
bizim 106 buydu bu arada
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1150201_10151612577387916_1244072214_n.jpg
gorkem_432_
26-08-2013, 15:04
Gercekten cok guzel bi organizasyon du gelen arabalar olsun ortam olsun biraz uykusuz kaldik ve gunesde yandik ama degdi. Emegi gecen herkese teşekkür ler.
bu vht mevzuları gündeme geldiği zamandan beri motordan ziyade yürüyene yatırım yapmanızı tavsiye ediyoruz..
asvalt üstüne vht uygulandığında, solüsyon asvaltın pütürlerinde, aralarda birikiyordu.. yüzeyde değil.
beton üstüne vht'de ise tüm mal yüzeyde..
yüzeye uygulama yaplırken,
kimde eski drag slicki varsa mh mt hoosier, getiriyor ve onlar yüzeyde eritiliyor
yani zeminde drag slicki ve solüsyon karışımı var gibi düşünün..
tam verim alabilmeniz için aynı hamuru kullanmanız lazım
şimdi siz bu zeminde,
5 yıllık ralli slickleriyle kalkarsanız tutunmaz
achilles'ler ile tutunmaz
tutunsun mantığıyla indire indire içinde hava kalmamış yol lastiğiyle kalkarsanız tutunmaz
kamberi kasteri sapıtmış şekilde kalkarsanız tutunmaz
Bekir o tork ve güç ile nasıl ok gibi fırladı?
Adem Bazooka ile nasıl ışınlandı?
Evo? Supran? Turbo E36? Turbo S2K Arda?
örnekle açıklamak isterim,
Punisher cumartesi günü antrenmanlarda 14.5 'lerde geziyordu..
Kemalcan'ın keyfi kaçmıştı ama arabayı kemalcan kullanmıyordu. :confused:
İzmir'den Çağlar'ın yolladığı pirelli slickleri takıp direksiyonada kemalcan oturunca 13.5 oldu süre... ;)
zemin soğuk, lastik soğuk, hava kararmaya başlamış..
o sürenin yarışta 13 olması çok olasıydı
vs vs....
Keyifli bir gün oldu.
Tüm katılımcılara, arı gibi koşuşturan mekaniker arkadaşlara ve organizasyonda emeği geçen ekibimize sonsuz teşekkürler...
ilgilenemediğimiz arkadaşlarımız olduysa özür dilerim
dn:
Fatih Yiğit, boşver 106'yı...... A6'yı sökelim :D
dragon07
26-08-2013, 15:57
renc iyi güzel anlatmıssında bizde hergün akhisarda yarısmıyoruz biladerim oraya prelli tırıyla gelmedik :D
renc iyi güzel anlatmıssında bizde hergün akhisarda yarısmıyoruz biladerim oraya prelli tırıyla gelmedik :D
olm onu diyorum bende
şuraya keyif almaya geliyosunuz senede 1-2 :) ellerinizden öper bi takım mh :D
KCANN_220
26-08-2013, 16:08
oncelıkle yıne cok eylencelı bı akhısar gecırdık basta erol abım,metın abım,selcuk abım,denız abım we renc kardesım olmak uzere butun ekıbe tesekkuru bı borc bılırım saolsunlar bı dedıgımızı ıkıletmedı her turlu yardımcı oldular..:icon_tup:
pıstın yenı duzenıyle alakalı sıkıntı yasadık bnce motorcular bıraz kendılerıne gore ayarlamıslar pısıtı yanı karsımızda her zamankı pıstımız cıkmayınca bıraz afalladık malesef..cumartesı antramanda 14.5 den ınmeye basladık en son 13.530 yaptım dahada guzel olucaktı ancak sol akıs ıc laleyı bozdum bu nedenle pazar gunu yarısamadım..pıstın yenı duzenıyle alakalı pazar gunku sureler daha ıyı oldu cunku kalkan aracların lastıklerı ıyıce oturdu pıst daha sıcaktı vsvss..
benım bundan cıkarttıgım ders yukardada konusuldugu gıbı daha ıyı bır aktarma we daha guzel lastık secımı artık daha profosyenel oynamalıyız yarısmacı herkezın ayagına saglık kesesıne bereket..:icon_tup:
Bulut Y.
26-08-2013, 16:09
Motor içi 10 bin usd harcayan değil jantına lastiğine aktarmasına para harcayan istediği sonuçları elde etti. Fwd sınıfında bazo ve Paşaoğlu ibizayı herkes gördü.
Punisher antremanlarda 13.5 yaptı yalan yanlış jant lastikle sonrada driveshaft akisi yedik. Bir dahaki yarışa tam teçhizat ordayız ;)
Rwd Awd leri saymıyorum adamlar her turlu kalktı gitti :D
dragon07
26-08-2013, 16:15
hag crxte o soğuk asfaltta 13.6xx yaptı simdi, keşif yaptık diğer yarısa daha iyi olcak
Şöyle Ekim sonu ne güzel olur yeni yarış :)
Şöyle Ekim sonu ne güzel olur yeni yarış :)ahada sinyal :D
Yok yaaaw öneri sadece ama ş.ligi olur onuda şimdiden söyleyeyim. :)
Burak Kasim
26-08-2013, 16:36
Denon daha once 9 cikarilmadi demiste, 9.3 cikarildi pisti uzatsan o arac o hizda gene mid 9 cikarirdi her turlu :)
Bu arada Erol gormedin heralde EK24 noldu yazdik, merakla bekliyorduk o kadar hazirlandin?
Burak son hafta talihsizlik yaşadık Volan cıvatalarımız bağlantı
Yerinden koptu krank ve volan bekliyoruz. Yarışamadık yani saglık olsun gerçi,izlemesi bile güzeldi :)
Burak Kasim
26-08-2013, 16:54
Burak son hafta talihsizlik yaşadık Volan cıvatalarımız bağlantı
Yerinden koptu krank ve volan bekliyoruz. Yarışamadık yani saglık olsun gerçi,izlemesi bile güzeldi :)
Gecmis olsun, en kisa zamanda halldersiniz, isallah.
O zaman bir yaris daha duzenlemeniz sart oldu desene :D
KCANN_220
26-08-2013, 17:12
ayrıca yarısta 3 faworım wardı 3ude pasaoglunun araclarıyda bekır abının tarsırmamız kesınlıkle muazzam polotajı we aracı tabıkı adem baba we TM nın kalkısı olsun gıdısı olsun gereklı cwpları werd ınsanlara..yarısa damgasını wurdu..:icon_tup:
mehmet'ınde pılotajı guzel ama oda bnm gıbı lastık secımınde hata yaptı galıba saglık olsun onunda pılotajı yeter..
antalyamızın ıskıkrarlı sahınlerı gereklı ıslerını yaptılar kabuledıorum..:)
alper abı we ozgur kara ıstedıklerı sureyı yapamadılar belkı ama kupalarını aldılar hayırlı olsun antalyamıza..:icon_tup:
ademsezer
26-08-2013, 17:17
ayrıca yarısta 3 faworım wardı 3ude pasaoglunun araclarıyda bekır abının tarsırmamız kesınlıkle muazzam polotajı we aracı tabıkı adem baba we TM nın kalkısı olsun gıdısı olsun gereklı cwpları werd ınsanlara..yarısa damgasını wurdu..:icon_tup:
mehmet'ınde pılotajı guzel ama oda bnm gıbı lastık secımınde hata yaptı galıba saglık olsun onunda pılotajı yeter..
antalyamızın ıskıkrarlı sahınlerı gereklı ıslerını yaptılar kabuledıorum..:)
alper abı we ozgur kara ıstedıklerı sureyı yapamadılar belkı ama kupalarını aldılar hayırlı olsun antalyamıza..:icon_tup:
saol kcan bizde isterdik izlemeyi seni kısmet olmadı
engin_ant
26-08-2013, 17:19
Ciddi anlamda cok guzel bi organizasyondu emegi gecen herkese tesekkurler ozellikle ilk antreman gunu bizimle yakindan ilgilenen selcuk abi (shumi) tesekkur ederiz eskisehir ekibi olarak derece alan herkesi tebrik ederim ozellikle s2000 lerin yarisi ve centilmenligi cok guzeldi bu isin sadece zevk oldugunu gostermis oldular evo bizim gibi herkesi sasirtti masallah gercekten HAG crx uzulduk gecmis olsun bindahaki yarista gormek istiyoruz rakip olarak ANTALYA ekibinide tebrik ediyoruz ozellikle alper abi ve özgur kardesimizi klasmanimizda 1. Ve 2. Oldular herkese emeklerinden dolayi tesekkur ederiz tadi damagimizda kaldi bu arada prostock okan abi ve bursa ekibi EFK20 olmus olmus talihsizlik eseri yarisamadi ve tutunamadi ama olmus eline saglik okan abii :))))
Bazooka jubilesini guzel bi sure ve yeni rekorla yapti artik yeni kasasiyla izlemeye devam edicez :))
Valla şansızlık oldu arabamla ilgili bi sıkıntı çıktı yoksa 3.sınıfta yarısicaktim kismetse baska sefere emeği gecen herkese tesekkurler...
Şöyle Ekim sonu ne güzel olur yeni yarış :)
valla çok güzel olur :D arabası yetişmeyenler , tatil sebebiyle gelemeyenler , bu yarıstan tecbübe edinip süre geliştirmek isteyenlerde gelmiş olur :)
Abi bu sefer gece yarışı yapılsın ışıklandırma çok iyi olmuş
Fatih YİGİT
26-08-2013, 18:30
bu vht mevzuları gündeme geldiği zamandan beri motordan ziyade yürüyene yatırım yapmanızı tavsiye ediyoruz..
asvalt üstüne vht uygulandığında, solüsyon asvaltın pütürlerinde, aralarda birikiyordu.. yüzeyde değil.
beton üstüne vht'de ise tüm mal yüzeyde..
yüzeye uygulama yaplırken,
kimde eski drag slicki varsa mh mt hoosier, getiriyor ve onlar yüzeyde eritiliyor
yani zeminde drag slicki ve solüsyon karışımı var gibi düşünün..
tam verim alabilmeniz için aynı hamuru kullanmanız lazım
şimdi siz bu zeminde,
5 yıllık ralli slickleriyle kalkarsanız tutunmaz
achilles'ler ile tutunmaz
tutunsun mantığıyla indire indire içinde hava kalmamış yol lastiğiyle kalkarsanız tutunmaz
kamberi kasteri sapıtmış şekilde kalkarsanız tutunmaz
Bekir o tork ve güç ile nasıl ok gibi fırladı?
Adem Bazooka ile nasıl ışınlandı?
Evo? Supran? Turbo E36? Turbo S2K Arda?
örnekle açıklamak isterim,
Punisher cumartesi günü antrenmanlarda 14.5 'lerde geziyordu..
Kemalcan'ın keyfi kaçmıştı ama arabayı kemalcan kullanmıyordu. :confused:
İzmir'den Çağlar'ın yolladığı pirelli slickleri takıp direksiyonada kemalcan oturunca 13.5 oldu süre... ;)
zemin soğuk, lastik soğuk, hava kararmaya başlamış..
o sürenin yarışta 13 olması çok olasıydı
vs vs....
Keyifli bir gün oldu.
Tüm katılımcılara, arı gibi koşuşturan mekaniker arkadaşlara ve organizasyonda emeği geçen ekibimize sonsuz teşekkürler...
ilgilenemediğimiz arkadaşlarımız olduysa özür dilerim
dn:
Fatih Yiğit, boşver 106'yı...... A6'yı sökelim :D
birdahaki sefere ZM106 ile bir ust katagori hedefim... :D
:heyoo::heyoo::D
HASANCOKO
26-08-2013, 18:32
Sizde bu istek bizde bu profesyonellik oldukça gece de yaparız gündüzde :) ama biraz daha sabır... Kolay yapılmıyor bu organizasyonlar... ;)
Kim ne derse desin ya hersey çok güzeldi Antalya ekibiyle rakip oldugum halde bana yardımcı olan bütün antalyalı arkadaşlara abilerimize teşekkür ederim bence dostluk ve centilmenlik kazandı herkeze tekrar teşekkürler....
ne demek fatih rakip olsakta arkadaşız biz..eksik gördüğümüz şeyleri tamamlamaya çalıştık faydası olduysa ne mutlu bize :)
Güzel bi pazar geçirdik tüm RPMTÜRK ekibinin emeklerine sağlık.
Fatih YİGİT
26-08-2013, 19:51
ne demek fatih rakip olsakta arkadaşız biz..eksik gördüğümüz şeyleri tamamlamaya çalıştık faydası olduysa ne mutlu bize :)
Oldu oldu sizin manevi desteklerinizle yapabileceğimizin en iyisini yaptık :)
Bu arada KASK benimde HACI oldugum çok mu belli oluyordu sayın Hüseyin CVK :)
öncelikle yarışı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz çok keyifli bir yarıştı bazı araçlar pisstte çok güzel tutundu düzgün lastik kullananlar tutunma sorunu yaşamadı benim gördüğüme göre giren araçlara ve emek harcıyan herkesin eline sağlık
Low-Rider
26-08-2013, 20:38
Tuğral benim yazıma alındıysan sen girmiyorsun yazdığım kişiler arasına çünkü sen tavsiyede bulundun körü körüne eleştiri değil
Tuğral benim yazıma alındıysan sen girmiyorsun yazdığım kişiler arasına çünkü sen tavsiyede bulundun körü körüne eleştiri değil
eyvallah o zaman. işin açığı senin yazına canım sıkılmıştı :) Nasip olurda birdahaki yarışa gelebilirsem, yarış günü kameralardan bir tanesi veya bikaçtanesi boşta olursa alıp gelicem. :)
LUTFU CNGNS
26-08-2013, 20:55
yarış esnasında ordamıydınız bilmiyorum fakat ben ordaydım ve gerçekten Bekir Ağbi şanssızlık yaşadı. İlk yarışı kazandı yarış sonunda NOS 'u bitti. Diğer tüpü bağladılar onun da basıncıyla ilgili problem yaşadı. Subaruyu tebrik ederiz. Akdem Ağbi de şanslı olduğunun farkında :icon_tup:
Akdem abinle konuştum bişeyin farkında değilmiş bekir bişey yazmıyor akdem yazmıyor size ne oluyor
Sizin gibi insanlar yüzünden insanların arası açılır
Yarış bu teknik sıkıntıyı herkez yaşar subarununda problemi oldu olmasa biraz daha iyi olurdu istanbul parkta o araba 11.4 sn yaptı 1.6 basarken
Akhisarda e70 yakıtla 2.0 bar basıcaktı
TAM35GNY
26-08-2013, 21:32
Beyler videolar fotolar paylasilsa bir baslikta olur mu? Var mi elinde malzeme olan?
yavru şöyle bir başlık var ama..
daha çok video isteriz..:)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/163124-25-agustos-akhisar-draglari-seeding-amp-yaris.html
ontheair
26-08-2013, 23:00
Herkes geçmiş olsun. Seyredemedim ama eminim ki çok keyifli ve de güzel bir yarış olmuştur.
Benim bir sorum veya önerim olacak.
***** bu bir mekanik spor ve ayrıca sürücüler de insan. Seeding'de bir an konstantrasyonu bozulur, sağlık sorunu oluşur vs. istediği süreyi yapamaz. Veya işin mekanik kısmı, yerinden çıkan bir buji kablosu veya yanlış basınçta bir lastik süreleri etkiler. Ertesi gün süresini düzelten kişiler diskalifiye edilmesi yerine seeding ile ile yarış süresi arasındaki fark, seeding'ine eklense ve son zamanı olarak kabul edilse olmaz mı?
Eğer süresi sınıf değiştirecek kadar iyileştirildiyse yarış süresi hangi sınıfa denk geliyorsa o sınıfta seeding+iyileştirme olarak değerlendirilse olmaz mı?
Tabi bunlar öylesine fikirler ama zaman iyileştirme yüzünden ihraç bana çok acımasız geldi...
Bu kurallar tüm dünyada uygulanan kurallar. Ve konu açıldığı anda açıklanan kurallar. Kötü niyetli kullanımı engellmek için hazırlanmış kurallar... Bence gaddar bir durum yok. O süreleri yapacaklarını araç sahipleri zaten biliyor. Dediğiniz sisteme göre herkes 1. gruba kayıt yaptırıp zamanına göre kategorisine geçebilir. Bu şekilde yarış bitmez. Teşekkürler.
ontheair
26-08-2013, 23:42
Gruplar seeding'de belirlenmiyor mu? Seeding yapılmadan gruplara nasıl kayıt yaptırılabilir ki?
yazıcak tebrik edicek çok şey var aslında ama, deli mehmet'i alkışlıyorum
es geçmiyelim
Cumartesi gecesi 3e kadar o karanlıkta, kaldırım kenarında motor yaptılar
işte böyle ekiplerin aşkıdır bu organizasyonları güzel yapan
helal olsun
Süreler yayınlandı mı acaba ?
Beyler videolar fotolar paylasilsa bir baslikta olur mu? Var mi elinde malzeme olan?
Bende birkaç fotoğraf var , çok iyi değller o yüzden konu açmaya gerek duymadım..
http://imageshack.us/a/img855/5560/rudq.jpg
http://imageshack.us/a/img600/338/yjkz.jpg
http://imageshack.us/a/img543/7792/tpm8.jpg
kara_baskan
27-08-2013, 01:25
:) Her zaman açığız kardeşim. Birlik beraberlik olursa herşey daha güzel olur.
Normal şartlarda Radyo Pause'a ait omuz tipi güzel bir kamera, blackmagic capture kartı ve zoom'lu mikrofonla veya 1080p webcam ile yayın yapıyorduk.
Fakat Radyo Pause ekibinin pazar günü farklı bir yerde etkinliği olduğundan, bu iki cihaz gelemedi. Benim yanımdaki DVR eski tip sony'de çalışmayınca mecburen Deniz'in Laptopa kaldık. O yüzden bu kadar kötü oldu ses. Yapmadığım şey kalmadı. Ama yemedi bir türlü.
Ekibimizde gayet güzel bir iş paylaşımı var. Ben, Ayhan ve ahk (Hakan kerci) Canlı yayın ve sonuçlar ile ilgileniyoruz.
Ben bir yandan canlı yayının durumu, bir yandan forumun durumu bir yandan hem excele, hemde canlı sonuç sistemine veri girdiğimden, bu esnada kalkıp birisi birşey istediğinden, üstüne birde forumda o olur mu, bu olurmu vs.. olunca tepem attı :) Sesi kıstım.
Arkadaşlar her türlü yoruma, öneriye şimdiye kadar açık olduk. Her zamanda böyle olucak. Ama inanın ben canlı sonuçları 1 hafta önceden test etmeye başlıyorum. Deniz ile beraber otelde c.tesi gecesi canlı yayın sunucusunu sesi, görüntüyü vs.. kontrol ettik.
Fakat Rüzgarı hesap edemedik. Pause tırından bir mikrofonun kafa süngerini bantladım, üzerine boyun iplerinden kesip parçalayıp extra koruma yaptım, en son komple bant kullandım.
Bunların hepside sizin yorumlarınızdan önce ilk seedinglerde denendi. E üstüne benim yaptığım şeyleri tekrar tekrar gelince, o ortamda biraz asfalyalar attı :)
Kırdığım üzdüğüm birisi varsa helal etsin hakkını.
Eylül ayında yarış olayına gelince, eğer bu yarış gibi, ön kayıtların tamamlanması durumunda yapılacak bir yarış olursa, RPMTurk ve BMsport yöneticisi olarak ben varım.
Ayrıca gelen, izleyen, yarışan, hizmet veren herkesin ayağına, kesesine sağlık.
başkan sonuçta yapılan canlı yayın 3g üstünden ve upload hızı belli, yani kalite olarak çıkabileceği maksimum belli.....
bişey sorucam arkadaşlar ; dıyelım kı aracta yarışması gerekırken arıza cıktı , bu arızanın gıderılması için verılen süre izni ne kadar ve ayrıca diyelim ki 5 dakıka tamır süresi var , başka bır aracın bu hakkı arıza yapan araca devredilirmi ? kurallarda böyle bişey var mı ?
arıza için 5 dakika süre hakkı var bu süreyi kullandı ve yarışa başlanıcak o sırada diğer araç bende sorun var derse ona da 5 dakika verilir böylece 10 dakika olur.
Bunlardan dolayı izleyen herkes ağaç olur piste gireceğin zaman belli iken 10 kere anons yapılır veya tam piste girer daha kalkış bile yapmadan 5 dakika süre ister yarış uzar da uzar....
arıza için 5 dakika süre hakkı var bu süreyi kullandı ve yarışa başlanıcak o sırada diğer araç bende sorun var derse ona da 5 dakika verilir böylece 10 dakika olur.
Bunlardan dolayı izleyen herkes ağaç olur piste gireceğin zaman belli iken 10 kere anons yapılır veya tam piste girer daha kalkış bile yapmadan 5 dakika süre ister yarış uzar da uzar....yok benım sordugum o değil şu, yarışacak bır aracta sorun cıktı 5 dakıkasını kullandı dıyelım ve yetişmedi arıza yapılamadı , üst katagoride olan ve daha sonra yarışacak bır aracın sahibi benım 5 dakıka arıza hakkımıda bu arkadaşıma verıyorum diyebilir mi ?
yasinipek79
27-08-2013, 08:19
Çok güzel bir gündü..tek sıkıntı aşırı sıcak olmasıydı..Onun dışında tüm yarışmacılara ve organizasyonu yapanlara tebrikler...Bize keyifli bir gün geçirttiler..
yok benım sordugum o değil şu, yarışacak bır aracta sorun cıktı 5 dakıkasını kullandı dıyelım ve yetişmedi arıza yapılamadı , üst katagoride olan ve daha sonra yarışacak bır aracın sahibi benım 5 dakıka arıza hakkımıda bu arkadaşıma verıyorum diyebilir mi ?
sus2k ile karadayı s2k kalkarken , sus kendi 5dksını kullandı karadayı s2k 5 dk süresini sus a verdi 10 dk teknik mola kullandı
benım sordugumda bu zaten , bu olay kurallar dahilindemı yoksa o kadar yol tepilmiş , emek harcanmış , küçük bir arızadan dolayı dıskalifiye olmaması için mi böyle bişey yapıldı ?
hsyn_çvk
27-08-2013, 09:08
Oldu oldu sizin manevi desteklerinizle yapabileceğimizin en iyisini yaptık :)
Bu arada KASK benimde HACI oldugum çok mu belli oluyordu sayın Hüseyin CVK :)
insan bunca muhabbetin üstüne ver kargo adresini kaskı yolluyorum der ;) sakallara bakılırsa hacı deilde ümre ziyareti var gibi sanki :D:D
benım sordugumda bu zaten , bu olay kurallar dahilindemı yoksa o kadar yol tepilmiş , emek harcanmış , küçük bir arızadan dolayı dıskalifiye olmaması için mi böyle bişey yapıldı ?
arkadaşlar kimse kimseye teknik süre hakkını veremez olay şu;
mehmetin aracında sorun vardı mehmet 5 dk teknık destek hakkını kullandı süre bıttı fakat sıkıntı cozulemedı ardada aracında sorun olmadıgı halde mehmetın aracının yapılması adına bende 5 dk teknık destek hakkımı kullanıyorum dedı yanı jest yaptı,tabı bu durum "arda teknık destek hakkını mehmete verdı" dıye yorumlandı ;)
Fatih YİGİT
27-08-2013, 09:18
[QUOTE=hsyn_çvk;7007091]insan bunca muhabbetin üstüne ver kargo adresini kaskı yolluyorum der ;) sakallara bakılırsa hacı deilde ümre ziyareti var gibi sanki :D:D
tamam ver adresi hemen kargoluyorum :D
arkadaşlar kimse kimseye teknik süre hakkını veremez olay şu;
mehmetin aracında sorun vardı mehmet 5 dk teknık destek hakkını kullandı süre bıttı fakat sıkıntı cozulemedı ardada aracında sorun olmadıgı halde mehmetın aracının yapılması adına bende 5 dk teknık destek hakkımı kullanıyorum dedı yanı jest yaptı,tabı bu durum "arda teknık destek hakkını mehmete verdı" dıye yorumlandı ;)yok hüseyın yanlış anlaşılmasın , kurallar içinde böyle bişey var mı dıye merak ettım ben :icon_tup:
hsyn_çvk
27-08-2013, 09:30
[QUOTE=hsyn_çvk;7007091]insan bunca muhabbetin üstüne ver kargo adresini kaskı yolluyorum der ;) sakallara bakılırsa hacı deilde ümre ziyareti var gibi sanki :D:D
tamam ver adresi hemen kargoluyorum :D
hmmm düşündümde sanki ters kutup 60 amper s2k aküsü daha makbule geçer :D:D
yok hüseyın yanlış anlaşılmasın , kurallar içinde böyle bişey var mı dıye merak ettım ben :icon_tup:
yok bende art niyetli yada dikine yazmadım ;) bizzat orda olan biri olarak durumu açıkladım,ama dediğim gibi sadece bu şekilde 5 dk olan teknik destek hakkını bi 5 dk daha uzatabilirsin ;)
not: mesela aracında sorun olduğunu söliyen arkadaşlar geldi bize iletti bizde onların kalkışını en sona bıraktık ;) bazı noktalarda kurallardan çok niyet önemli,biz oraya gelen her aracın yarışmasını istiyoruz amacımız kimseyi diskalifiye etmek deil :icon_tup:
Fatih YİGİT
27-08-2013, 09:33
[QUOTE=Fatih YİGİT;7007108]
hmmm düşündümde sanki ters kutup 60 amper s2k aküsü daha makbule geçer :D:D
yok bende art niyetli yada dikine yazmadım ;) bizzat orda olan biri olarak durumu açıkladım,ama dediğim gibi sadece bu şekilde 5 dk olan teknik destek hakkını bi 5 dk daha uzatabilirsin ;)
not: mesela aracında sorun olduğunu söliyen arkadaşlar geldi bize iletti bizde onların kalkışını en sona bıraktık ;) bazı noktalarda kurallardan çok niyet önemli,biz oraya gelen her aracın yarışmasını istiyoruz amacımız kimseyi diskalifiye etmek deil :icon_tup:
Rol basıyorsan biraz daha hafifini ürettireyim sorun yok biz öyle yapıyoruz :D:heyoo:
Akdem abinle konuştum bişeyin farkında değilmiş bekir bişey yazmıyor akdem yazmıyor size ne oluyor
Sizin gibi insanlar yüzünden insanların arası açılır
Yarış bu teknik sıkıntıyı herkez yaşar subarununda problemi oldu olmasa biraz daha iyi olurdu istanbul parkta o araba 11.4 sn yaptı 1.6 basarken
Akhisarda e70 yakıtla 2.0 bar basıcaktı
Subaru 'nun durumu biliyorum enjektörle ilgili problemi oldu Yüreğir 1.6 'ya ayarladı. Hatta Yüreğir bence yarışma kırabilirsin gibisinden konuştu, Akdem 'de olsun bir seeding yapim buraya kadar geldim vs dedi. Cesaretinden dolayı tekrardan tebrik ederim. Beni yanlış anladın Lütfü Ağbi kimsenin arasını açmak gibi bir gayem olmadı olamaz da çünkü yarış esnasında birlik içersindeydik. Dikkat edersen önceki postumda da subaruyu tebrik ettim.
Mustafa Toprak
27-08-2013, 09:55
Gerçekten çok güzel bi organizasyon oldu RPMTÜRK ekibine cok teşekkürler en yakın zamanda tekrardan böyle bir organizasyona katılmak isteriz bende bi kaç fotoğraf çektim en yakın zamanda eklerim :)
:)
Eylül ayında yarış olayına gelince, eğer bu yarış gibi, ön kayıtların tamamlanması durumunda yapılacak bir yarış olursa, RPMTurk ve BMsport yöneticisi olarak ben varım.
Ayrıca gelen, izleyen, yarışan, hizmet veren herkesin ayağına, kesesine sağlık.
Eylül değil Ekim diyelim;)
Ve yeni bir başlıkda alt zemin yapmalıyız. :)
dragon07
27-08-2013, 10:58
şimdiden diğer yarısa hazırlıklar yapılmalı bence acemiligi attık.
buna bende girecem valla hangi araç denk gelir bilmem ama girecem :D
yarışa dair resim vs paylaşım yokmu bulamadım da herhangi bir konu ?
EmrahERKAN
28-08-2013, 08:11
Bunlar Deli Mehmet'in arabadan çıkan pistonlar bu şekilde yarışmış :(
http://imageshack.us/a/img534/3110/25mg.jpg
http://imageshack.us/a/img842/6151/5knt.jpg
Bidahaki yarışa inşallah daha iyi olacak
Mustafa Toprak
28-08-2013, 08:34
Cok geçmiş olsun :/
deli Mehmet'i azmi ve kararlılığı için tebrik ederim helal olsun emeği gerçekten çok büyük.
yarış demek piste gelip kupa almaya çalışmaktan ziyade böylesi emek ve hüner demek işte, tüm garaj ve yarışan arkadaşlar,emeğinize yüreğinize sağlık :)
bu sezonun ıkıncı ayagını şiddetle bekliyoruz selçuk abi
ÇALIŞKAN
28-08-2013, 09:44
Yarışmacılar Finish yazan yerde ayaklarını gazdan çekiyorlar ama aslında fotoseller daha ilerde sonuna kadar gazlasınlar derim.. bunu yarışanlara söylesinler derim çünkü DBS polo'yla cupra kalkışı çok az farkla cupra geçti
fatihyılmaz
28-08-2013, 10:41
bu sezonun ıkıncı ayagını şiddetle bekliyoruz selçuk abi
duygularımıza tercüman oluyosun :D
Umut melek
28-08-2013, 10:50
Katılıyorum abilerim size ben ilk defa geldim ve çok güzel zaman geçirdim .... Zaten yarışan tüm arabalar da inanılmaz emek vardı hepsini tekrar tebrik ediyorum organizasyon icinde aynı şeyleri söylüyorum emeginize saglık Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah bizde severek gelmeye o güzel anları yaşamaya devam edelim :)
Yarışmacılar Finish yazan yerde ayaklarını gazdan çekiyorlar ama aslında fotoseller daha ilerde sonuna kadar gazlasınlar derim.. bunu yarışanlara söylesinler derim çünkü DBS polo'yla cupra kalkışı çok az farkla cupra geçti
Hacim sanirim seeding suresinin altina dusup ceza almamak icin birakanlar hatta frene basanlar oldu kimide ceza aldi
sweet_vtec
28-08-2013, 17:17
yine mükemmel bir org. imza atan ve herşeyi ellerinin ve imkanlarının elverdiğince harika bir şekilde yapan RPM gurubu tebrik ediyorum, başarılarının devamını şimdiden temenni ediyorum ve en kısa zamanda yeni yarış tarihini bekliyorum. ama bence en önemlisi padok alanı genişlemesi ve içerideki bulunan fazla kişilerin boşaltılması , içerisi aşırı kalabalık tı, 100de 70ini seyirceler doldurmuştu. teşekkürler.
sweet_vtec
28-08-2013, 17:24
Hacim sanirim seeding suresinin altina dusup ceza almamak icin birakanlar hatta frene basanlar oldu kimide ceza aldi
bana göre yarışan olarak en büyük sorun cumartesi günü ile pazar günü arasındaki fark, cumartesi antrmn. sırasında okadar ayar yapmamıza rahğmen en iyi cıkardığım süre 14,1 li rakamlardı belki on deneme yaptım 1 kere 13,8** çıkardık ve 14 gurubuna girmeye karar verdik , fakat pazar günü tekrar sıralamara çıkmak istedim ve 13,5** ve 13,6** çıkardım , bende anlam veremedim ama sıcağın ve kalkan araçların vht yi ısındırmasındanmı bilmiyorum lastikler aşırı bir şekilde tutundu , sanırım bu yüzden olmuş olabilir, sadece şahsi fikrim.
Fatih YİGİT
28-08-2013, 22:03
bana göre yarışan olarak en büyük sorun cumartesi günü ile pazar günü arasındaki fark, cumartesi antrmn. sırasında okadar ayar yapmamıza rahğmen en iyi cıkardığım süre 14,1 li rakamlardı belki on deneme yaptım 1 kere 13,8** çıkardık ve 14 gurubuna girmeye karar verdik , fakat pazar günü tekrar sıralamara çıkmak istedim ve 13,5** ve 13,6** çıkardım , bende anlam veremedim ama sıcağın ve kalkan araçların vht yi ısındırmasındanmı bilmiyorum lastikler aşırı bir şekilde tutundu , sanırım bu yüzden olmuş olabilir, sadece şahsi fikrim.
Sana katılıyorum ...:icon_tup: aynısı benimde başıma geldi çünkü ben art niyetle yapılmış birşey olarak görmüyorum...
ozgur-07
29-08-2013, 01:51
Şimdi arkadslar cumartesi antrmanlar cok kotu gecti, ben yarisa 12 13 gurubunda yarismak icin geldim fakat bu okadarda kolay degilmis ve 13.6 yi bi kez yakaladik oda 10 denemeden sonra, ve antalya dan gelen 3 4 aracimiz sikinti yaratti bize, bizde elimiz bos donmek istemedik. 14 15 gurubunda yarisma kararimi basta x power mustafa genç ustamiz onaylamadi keske onu dinleyip 13 14 te yarissaydik, ve yine mustafa genc in istegi ile almis oldugumuz kupayi geri iade etme karari aldik.. butun form ve o yarisa gelen emek harcayan arkadaslar kusura bakmasin herkeze saygilar sevgiler. Yarislardaki sureler hesaplansin kupa sahibini bulsun
hiç anlam veremiyorum sokak lastikleriyle oraya gelmişsiniz yas allah demişsiniz olmayınca organizasyona kusur buluyorsunuz ah bide siz ön ayak olsanız sizleride görsek .hazırlığınız iyi yapın araba yapmak güçten ibaret değil.
ozgur-07
29-08-2013, 08:58
hiç anlam veremiyorum sokak lastikleriyle oraya gelmişsiniz yas allah demişsiniz olmayınca organizasyona kusur buluyorsunuz ah bide siz ön ayak olsanız sizleride görsek .hazırlığınız iyi yapın araba yapmak güçten ibaret değil.
Organizasyon gayet guzeldi, kusuru kendimizde buldugumuz icin bu karari aldik abi , biz antalya olarak gerekli destegi verdigimize inaniyorum:icon_tup:
HaLuK-35
29-08-2013, 09:11
Şimdi arkadslar cumartesi antrmanlar cok kotu gecti, ben yarisa 12 13 gurubunda yarismak icin geldim fakat bu okadarda kolay degilmis ve 13.6 yi bi kez yakaladik oda 10 denemeden sonra, ve antalya dan gelen 3 4 aracimiz sikinti yaratti bize, bizde elimiz bos donmek istemedik. 14 15 gurubunda yarisma kararimi basta x power mustafa genç ustamiz onaylamadi keske onu dinleyip 13 14 te yarissaydik, ve yine mustafa genc in istegi ile almis oldugumuz kupayi geri iade etme karari aldik.. butun form ve o yarisa gelen emek harcayan arkadaslar kusura bakmasin herkeze saygilar sevgiler. Yarislardaki sureler hesaplansin kupa sahibini bulsun
orda araya giden filtre egsoz 106 y la ben oldum adresi vereyim de kargolayın kupayı hahah :D
Fatih YİGİT
29-08-2013, 09:37
Organizasyon gayet guzeldi, kusuru kendimizde buldugumuz icin bu karari aldik abi , biz antalya olarak gerekli destegi verdigimize inaniyorum:icon_tup:
antalya ekibi üzerine düşeni yaptı ona şüphe yok rakip olmamıza rağmen desteklerini esirgemediler mustafa ustaya cok selamlar yalnız konu gectı gıttı kapandı siz yine üzerinize düşeni yapmaya çalışıyorsunuz fakat gereği yok ekim de tekrar yapılırsa tekrar 13 katagorısınde yarışırız ortak sıkıntı yok yani :D bu sefer geçiçem seni ortak :heyoo::heyoo:
ozgur-07
29-08-2013, 11:40
Ibiza ile yarisip 13 kusurlu sure yapan arkadasa gitmeli bence
ozgur-07
29-08-2013, 11:43
antalya ekibi üzerine düşeni yaptı ona şüphe yok rakip olmamıza rağmen desteklerini esirgemediler mustafa ustaya cok selamlar yalnız konu gectı gıttı kapandı siz yine üzerinize düşeni yapmaya çalışıyorsunuz fakat gereği yok ekim de tekrar yapılırsa tekrar 13 katagorısınde yarışırız ortak sıkıntı yok yani :D bu sefer geçiçem seni ortak :heyoo::heyoo:
En iyi yarisan sendin fatih ;)) akhisardada gerekeni soylemistim sana zaten,,
HASANCOKO
29-08-2013, 12:22
özgür ben kupa iade etme olayını anlamadım kardeşim. Neden iade ediceksin ?
Eyvallah isin icinde olan birisi olarak sizden daha iyi bilen olamaz tesekkurler izahiniz icin ozaman yaris esnasinda seedingten daha dusuk sure cikaranlarin ceza almasi kotu olmus.
Bu arada gelenegi bozmayip catara pataraya doyurdunuz bizi Allah kaza bela vermesin araciniz gorunum olarak şık güç olarakta cok iyi kesenize bereket
sweet_vtec
30-08-2013, 12:16
Eyvallah isin icinde olan birisi olarak sizden daha iyi bilen olamaz tesekkurler izahiniz icin ozaman yaris esnasinda seedingten daha dusuk sure cikaranlarin ceza almasi kotu olmus.
Bu arada gelenegi bozmayip catara pataraya doyurdunuz bizi Allah kaza bela vermesin araciniz gorunum olarak şık güç olarakta cok iyi kesenize bereket
aslında çatara patara olmayacaktı mapped by speed özdin abim istemiyordu , birazda olsa gücümüzü düşürdüğümüzü biliyordu , ama bende o keyif için oraya gittiğimden ve herkezinde keyif aldığını düşündüğümden tekrardan devreye almasını istedim ve sağolsun özdin abimde beni kırmadı , çok keyifli ve çok güzel bir yarış daha sona erdi:icon_tup:
junior07
30-08-2013, 21:25
inşallah 2. yarış erken tarıhde olur ciddi anlamda yarışamasakda çok eglendık ve dostluk kazandı metin abim bitanesin :) çok güzel iki gün geçirdik birlikde. seedinglerde talihsiz olaylar yaşadık ama yılmadık ilk başta kapımız uçtu bi elime matkap bı elımde ispiral alıp yeniden var ettim inanmıştım herşey punishe-r'ımız için :D . sonra bıdaha denedık kcan abım 13.530 yaptı ve dahada süre inecegimize inanıyordum bu kezde aksle ilgili problemimiz oldu yarışamadık. alper ve ozgur abımıde kutluyorum haklarını aldılar :) aynı zamanda engın abım ve delı mehmet abım de problem yasadı sağlık olsun. helal olsun mehmet abı gece yarısı motor sokup yaptın sabahına yarıştın el öpülesi insansın :)neyse saglık olsun rpmturk ekıbı gercekden basarılıydı çok teşekkürler herşey için. hakkını yememek lazım o kadar emek var ortada.hayırlısıyla bırdahakı yarısa bende kendı aracımla katılmak ıstıyorum inşallah herşey istediğimiz gibi olurda cec 106 mızıda pistlerde görürüz :)
http://p1308.hizliresim.com/1d/z/s3juv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://s1308.hizliresim.com/1d/z/s3jxh.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Muzık sıstemı olan bır opel corsa vardı cok guzel calıyordu o arabanın fırmasının adres telefonu varmı acaba ? :)
EmrahERKAN
02-09-2013, 12:53
Muzık sıstemı olan bır opel corsa vardı cok guzel calıyordu o arabanın fırmasının adres telefonu varmı acaba ? :)
Harbiden yaa O Corsa neydi gerçekten Harika çalıyordu valla bayıldım desem yeridir yani :) Hiç ton bozukluğu felan olmadan tamamen net ses vardı
dragon07
02-09-2013, 12:55
o opel corsanın bana numarasını versinler gidip tesco yaptırcam bnde :D ne çaldı adam saatlerce hiç ara vermeden ciğerli çıktı valla.çok net çaldı...
bi ara radyo pause'nin tırını falan bastırdı :D
çalan boyle yavas ambıance bı muzık vardı onun ısım gerek bana :) vıdeo ya ceken yokmu hıc :)
redbull35
02-09-2013, 14:19
Apocalypse müzik firmanın ismi İzmir uzundere de yerleri telefon derseniz araştırırım
dragon07
02-09-2013, 14:22
combi bi araajda pekkan kuş uçtu kalktıyı dinledik o andan sonrasını hatırlamıyorum :D
Apocalypse Tuning / izmir Tuning 35 RC 328 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=B82TTz8bAMI)
bu adamlar
By_HaNNibaLL
02-09-2013, 15:48
2. ayak için var mi bi düşünce ?
Umut melek
04-09-2013, 08:33
Apo Abi'den bahsediyorsunuz kendisi benm Abi'm gibidir yardımcı olunacak bişey varsa bende söyleyebilirim arkadaşlar
2. ayak için var mi bi düşünce ?
şu an için bir gelişme yok,aynı şartlarda ( sponsor sorunu nedeniyle erken kayıtlarla ) ekim sonu gibi hava müsade ederse olmaz değil...
yapılabilirliği varmı toplantılarımıda görüşüyoruz ,açıklama yaparız ;)
birkaç fotoğraf çekmiştik onları ekleyeyim
akhisara gelip ramizden köfte yememek olmaz dedik :D
http://i44.tinypic.com/2z5uoo9.jpg
yolculuk halinde biz :D
http://i39.tinypic.com/nx130z.jpg
http://i39.tinypic.com/4hqfya.jpg
http://i39.tinypic.com/2q857px.jpg
yarış izlerkenki halimiz
http://i44.tinypic.com/2my7vvq.jpg
http://i44.tinypic.com/24ecrae.jpg
yarıştan birkaç kare
http://i40.tinypic.com/59yfso.jpg
http://i40.tinypic.com/1625ohc.jpg
http://i40.tinypic.com/2ynj68z.jpg
http://i42.tinypic.com/2h7jfko.jpg
http://i42.tinypic.com/15d4byg.jpg
http://i42.tinypic.com/27zx7df.jpg
http://i43.tinypic.com/2n1f8yf.jpg
http://i39.tinypic.com/2nv75g1.jpg
maverick2305
11-09-2013, 13:46
2. ayak için çalışmalarımız var mı acaba ?
HASANCOKO
15-09-2013, 08:23
2. ayak için çalışmalarımız var mı acaba ?
şu an için bir gelişme yok,aynı şartlarda ( sponsor sorunu nedeniyle erken kayıtlarla ) ekim sonu gibi hava müsade ederse olmaz değil...
yapılabilirliği varmı toplantılarımıda görüşüyoruz ,açıklama yaparız ;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: